UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Håper alle har hatt en fin helg. Min har vært rolig og fornuftig på grunn av det som skal skje i morgen. Her kommer ukens spørsmål. Tusen takk for at dere bidrar til denne spalten!

Hvorfor svarer du så sjeldent i kommentarfeltet?

– Jeg har sluttet å svare fast i kommentarfeltet fordi det tar veldig mye tid. For å “gjøre opp” for det har jeg startet denne spalten. Håper du liker den!

Hvor viktig har familien deres (på begge sider) vært i denne prøverørsprosessen? Og hva tenker de om at dere er så åpne om temaet?

– Den støtten vi får av familien vår er helt unik. Ulrik og jeg er virkelig heldige! Våre nære og kjære har heldigvis ikke noe problem med at vi velger å være åpne om prosessen vi er i.

Kommer dere til å få noe penger igjen fra staten når dere eventuelt får barn, sånn som det er med adopsjon?

– Jeg tror ikke det?

Hva var det Ulrik kjøpte til babyen deres her om dagen? Du skrev at han hadde kjøpt noe baby greier?

– Han kjøpte de kuleste og søteste solbrillene jeg noensinne har sett. Ray Ban junior! Brillene skal selvfølgelig spares til Lykke eller Severin. Sjekk instastoryen min nå i kveld @pilotfrue om du vil se de 🙂

Var det et bevisst valg å gifte seg før dere fikk barn? Isåfall hvorfor?

– Jeg har alltid sett for meg livet mitt i denne rekkefølgen: Finne drømmemannen -> flytte sammen -> gifte oss -> få barn. Hvorfor? Fordi dette er den mest perfekte rekkefølgen i mine øyne.

Men det var før jeg visste om problemet vårt med å få barn. Dersom jeg hadde visst om dette problemet tidligere i forholdet så hadde fokuset vært på barn før bryllup.

Går du noen gang på temakveld/kurs/party som tupperware, Forever living, Mary Kay og lignende?

– Nei, jeg hater slike kvelder. Det har ikke noe med produktene å gjøre, men kjøpepresset. Hele opplegget er bare utrolig kleint.

“VÅRT problem”(!?) Det er strengt tatt ditt problem at du ikke kan bli gravid.. Ulrik er bare utrolig uheldig at kona hans ikke kan få barn. Greit nok at du syntes det hele er urettferdig, men å legge skylda på mannen din som er 100% fruktbar å frisk er vel litt kynisk.

– Det var mitt problem vi fant ut av på fertilitetsutredningen i Trondheim oktober 2016. Men siden Ulrik valgte å ta del i dette problemet er det blitt vårt problem. I dag jobber vi derfor sammen for å løse problemet og for å lykkes med å bli foreldre. Jeg trenger Ulrik og Ulrik trenger meg.

Du uttalte for noen år siden at du mener menn som er i forhold ikke skal like bilder av andre kvinner på Facebook. Mener du fortsatt dette? Hvorfor? Og hvor går grensen?

– Det stemmer. Jeg mener fortsatt det. Nå finnes det såklart unntak, som at det bare er hyggelig om Ulrik liker bilder av mine venninner eller jenter vi kjenner. Men jeg synes det sender feil signaler om han liker bilder av fremmede jenter på Facebook ja. Her er forresten innlegget du sikter til.

Er det sant at du ikke kan svømme?

Jeg er ikke glad i å bade generelt og spesielt ikke i havet i Norge. Det er grunnen til at dere sjeldent ser meg i vannet. Men jeg kan svømme.

Blir det noen ganger kjedelig å ikke ha en vanlig jobb med kolleger og sosiale samarbeid?

– Jeg ville aldri i verden byttet den friheten jeg har i dag med en “vanlig” jobb på grunn av det sosiale med kollegaer. Når det er sagt så hender det selvfølgelig at det blir litt ensomt her hjemme. Men da finner jeg jo bare på noe. Det er det som er så fint med å styre dagene selv. Alt er opp til meg. Dessuten møter jeg ofte nye og spennende mennesker i løpet av en uke. Det er bare ikke alt jeg skriver om her på bloggen.

Jeg lurte på, er det noe maks grense på hvor mange innsett kroppen “tåler”?

– Ikke som jeg vet. Jeg tror den grensen er individuell og handler mer om psyke enn hva en kvinne fysisk tåler.


Du sier du ikke har fillers i leppene? Ser jo veldig tydelig før/nå. Jeg er kosmetisk sykepleier og slikt ser vi uansett. kke noe galt i å ta det, men stå for det da.

– Takk for at du synes at jeg har store og fyldige lepper. De er naturlige og det er jeg stolt over. Når det er sagt synes jeg ikke det er galt å fikse på verken lepper, pupper, rumper eller hva det måtte være om man personlig føler et behov for det. I tillegg er jeg helt enig i at man bør stå for alle slike forandringer om man velger å gjøre de.

Vurderer du å farge håret ditt brunt igjen?

– Nei, jeg trives best som blondine. Men hvem vet?

Har dere tenkt på flere babynavn dersom dere får to tvillinggutter eller tvillingjenter?

– Det tar vi som det kommer om vi noengang blir så heldige.

Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid med tvillinger og klarer ikke helt å glede meg over dette da tankene om to både som gravid og etterpå stresser meg stort. Jeg hater at jeg har disse følelsene. Hva hadde du tenkt om du ble tvillingmamma?

Jeg hadde DØDD av glede! Derfor er nok jeg feil person å ta opp dette med. Gratulerer og masse lykke til!!

Får Ulrik sponset flyturene sine med norwegian/slipper han og betale?

– Ulrik får kjøpe id-billetter som alle andre ansatte i Norwegian. Id-billettene er mye billigere enn vanlige billetter. Eksempel: Flybillettene våre tur-retur Trondheim i morgen koster sirka 400 kroner, altså bare 200 kroner per person hver vei.

Hvorfor dedikere ett helt innlegg om at mannen din er på guttetur uten deg?

– Det hele innlegget du refererer til tok meg fem minutter å lage. Alle de spørsmålene jeg fikk på Snapchat derimot hadde sikkert tatt meg en time å svare på. Derfor brukte jeg den fordelen jeg har ved å nå ut til mange, nemlig gjennom denne bloggen.

Er du fornøyd med livet ditt?

– Jeg er strålende fornøyd med livet mitt sånn det er i dag. Det eneste som mangler er barn.

Er du redd for at dere aldri lykkes med babydrømmen?

– Jeg prøver å stenge slike tanker ute siden de naturligvis skremmer meg.

Har du elsket en annen mann så høyt som du elsker Urik?

– Nei. Ulrik er virkelig mannen i mitt liv. Det høres sikkert veldig påtatt ut, men det er sant. Jeg har aldri elsket noen andre slik jeg elsker han.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

 

MIN ALLER FØRSTE SELFIE

Pappa sendte meg noen bilder her om dagen og gjett om jeg svatt. Kjenner dere meg igjen? Jeg skulle ønske at jeg kunne si at jeg er den skjønne lille jenta i fanget. Men det er lillesøsteren min, Ingerid da hun var ett år. Hun med den normale hudfargen.. Jeg er hun paradise-brune, som jeg liker å kalle det (ikke positivt). Hun som spiste selvbruningskrem til frokost og elsket hårskum. Jeg var også glad i lipgloss. Mye lipgloss. Dette er altså et throwback til meg som fjortiss som jeg kun tør å dra frem nå som jeg er voksen og godt gift.

Og her ser dere min aller første selfie i speilet.. Lite visste jeg at det var dette jeg skulle drive med og leve av i fremtiden. Jeg har lært mye siden den gang. Blant annet at blits og speil funker dårlig sammen, at det ikke er dumt å tørke av speilet en gang i blant og at det er gøy å by på seg selv. Selvironien har heldigvis også kommet med årene. Hehe!

Bare si ifra hvis dere har flere utfordringer til meg. Denne utfordringen kom nemlig fra en leser som spurte meg om jeg kunne vise noen bilder fra da jeg var fjortis. Kanskje jeg skal jeg begynne med månedens utfordring? Det hadde vært moro ooog litt skummelt, men mest moro!

DET STEMMER

Jeg har fått flere snapper i kveld av jenter som lurer på om Ulrik er i Tønsberg og om jeg vet at han er der.. Come on? Det er klart at jeg vet hvor mannen jeg er gift med befinner seg og hvem han er sammen med. Dessuten var det mitt forslag at han skulle arrangere guttetur med båten denne helgen, da jeg selv ikke hadde lyst til å være med. De er derfor tre gode venner på tur som ikke har sett hverandre på lenge og som fortjener å ha det gøy sammen. Så ja, det stemmer at Ulrik er i Tønsberg… Og at jeg er verdens beste kone uten noen baktanker. Sjeldent, men sant.


Følg gjerne @mrulriknygaard på snap og insta i helgen! Daaaa blir han glaaaad ♥

HÅPER DETTE ER LØSNINGEN

Denne dagen har vært skikkelig fin. Jeg har følt meg bra og gjort ting som får meg glad. For de av dere som følger meg på Snapchat (pilotfrue) og Instagram @pilotfrue har sikkert fått med seg at jeg har vært på kjoleprøving i Lillestrøm? Og at jeg hadde et skikkelig luksusproblem da jeg skulle velge mellom en kjole i blå og en kjole i gul? Jeg gleder meg til å vise dere hvilken kjole det ble og takker for alle gode innspill. Har jeg forresten fortalt dere at jeg skal i byllup i sommer? Fetteren min skal gifte seg med en nydelig brunette om bare to uker på Flekkerøy i Kristiansand. Det er altså bakgrunnen for anskaffelse av ny selskapskjole. Hehe! Jeg elsker bryllup, så dette blir stas!

Jeg har som dere vet startet med blodfortynnende i dag og håper virkelig at dette kan være løsningen for oss. Nå skal jeg ikke bare bli gravid, men forbli det og alt skal gå fint. Det fortjener vi. Klexane, heter forresten den nye spøryten jeg tar. Jeg har hørt at den gir endel bivirkninger, men det skal jeg takle. Nå er det bare to dager til innsett og to dager igjen til nedtellingen til en ny graviditetstest. Åh, så spennende dette blir! Jeg har aldri vært mer fornøyd med at juli måned snart er over. Fy søren, som jeg og vi har ventet på dette egginnsettet. Da vi ble “tvunget” til å ta en pause fra prøvingen før sommeren ble jeg så lei meg at jeg får tårer i øynene bare av å tenke tilbake. Finally!



 

SISTE NYTT

Jeg har vært så urolig og spent på denne dagen her at dere aner ikke. Eller, mange av dere som følger meg vet sikkert hvordan det føles å vente på alle mulige beskjeder i denne prosessen. Spesielt på beskjeder som man ikke kan påvirke på noe som helst måte, men som har så mye å si for veien videre..

Her er siste nytt: Vi fant ingen cyster eller aktive follikler på ultralyden i dag. Livmorsslimhinnen var fortsatt på 7,0 mm og blodprøvene jeg tok i går viste heldigvis ingen tegn til eggløsning. Vi vet ikke årsaken til smertene jeg hadde eller væsken vi fant. Det kan ha vært en cyste og det kan ha vært noe annet. Jeg har i hvertfall aldri kjent noe vondere eller lignende. Men det viktigste er at alt ser fint ut nå og at egginnsettet blir på mandag som planlagt. HURRA!

Beskjed fra Spiren:Så flott, dette var gode nyheter!
 

Da blir det innsetting på mandag som planlagt.

Da starter du med Utrogestan i dag, du tar to nå og to før du legger deg i kveld, og så fortsetter du med to morgen, to ettermiddag og to kveld hver dag. Du fortsetter også med Progynova i samme dose som nå.

I tillegg skal du som vi snakket om, starte med blodfortynnende. Dette er sprøyter som du setter en gang per dag. Disse er det ikke så stress med tidspunkt osv, så de velger du selv når du setter. De skal også settes i magen (ligner veldig på Orgalutran av utseende). Du starter med disse i morgen, Liv Bente legger inn resept på dette nå i ettermiddag og sender deg en sms når hun har gjordt det. Du henter ut to pakker på 10 sprøyter.
 

Passer det for dere å komme 15:30 på mandag 31/7?
 

Håper virkelig magen roer seg ned, og at du ikke opplever slike smerter igjen!
 

Ha en fin dag og helg, så sees vi på mandag!

 

OM DET PASSER? Jaaaaaaaaaa 😀

Nå skal vi bestille flybilletter tur-retur Trondheim og krysse fingrene for at dette er den siste gangen vi trenger å gjøre nettopp det. Trondheim er en fin by altså. Jeg er jo født der til og med, men dere skjønner hva jeg mener.. Hehe!

Jeg fikk forresten dette nydelige armbådet i trøstegave fra Ulrik i går. Han var så lei seg for at han ikke var der for meg den natten jeg hadde det vondt. Snilleste og godeste mannen min. Jeg er heldig <3

ENDELIG!

Endelig er Ulrik hjemme igjen! De siste dagene har jeg savnet han veldig, spesielt på grunn av formen min og smertene i magen. I morgen skal vi derfor dra sammen til ny kontroll, og da får vi også svaret på blodprøvene som jeg tok tidligere i dag. Jeg er glad for at jeg slipper å dra alene på ny ultralyd i tilfellet nyhetene er dårlige. Det verste med alle de dårlige nyhetene jeg har fått i denne prosessen er ikke å motta de selv, men å fortelle de videre til Ulrik. Da blir liksom alt så vondt og virkelig. I tillegg pleier Ulrik å være flinkere til å stille spørsmål og huske hva som blir gitt av informasjon i slike situasjoner enn meg. Jeg kobler fort ut, spesielt når det er negative beskjeder. Det er en egenskap som har gitt meg både fordeler og ulemper i forhold til det å takle forskjellige ting i livet..

Formen er forresten mye bedre i dag. Jeg sov skikkelig godt natt til i dag og har sovet store deler av dagen i dag også. Jeg kjenner meg fortsatt litt rar eller sår nederst i magen og føler meg utrolig sliten, men jeg tar det med ro og har det fint.

Vi skrives mer i morgen. Da vet jeg mer om alt som skjer videre <3

KRAFTIGE SMERTER OG ULTRALYD

Natt til i dag våknet jeg av sterke magesmerter. Smertene var så store at jeg hadde vanskelig for å bevege meg. Jo mer jeg prøvde å snu og reise meg, jo vondere fikk jeg og det gjorde meg selvfølgelig veldig nervøs. Jeg ble redd for hva som hadde skjedd eller hva som holdt på å skje. Det føltes ut som om det var noe alvorlig galt, som om alt eksploderte inni meg nederst i magen. Aldri har jeg kjent noe lignende og aldri har jeg følt meg så alene. Ulrik var jo på jobb og klokken var rundt fire. Skulle jeg ringe noen? Eller skulle jeg bare ligge der til smertene gikk over? Kom smertene til å gå over av seg selv? Eller måtte jeg ha hjelp?

Jeg har som nevnt alltid kjempevondt første dag ved menstruasjon. Derfor vil jeg si at jeg er vant til en del smerter “der nede” og tåler ganske mye. Etter to egguttak, tre egginnsett og en spontanabort har jeg også kjent mye ubehag. Men det jeg kjente i natt var ikke mensensmerter eller noe i nærheten av de samme plagene jeg har følt på kroppen før. Dette var noe annet. Dette var verre.

Jeg går som dere vet på hormoner. Progynova, heter tablettene. De tar jeg blant annet for at livmorsslimhinnen min skal vokse seg tykk og fin og å forhindre eggløsining. Da jeg var hos gynekologen i dag fikk jeg beskjed om at livmorsslimhinnen så fin ut. Den var 7 mm, som er minimum før tilbakesetting ved fryseforsøk. Men vi fant noe fri væske, som hun kalte det. Denne vesken kan komme av en cyste som har sprukket. Etter å ha lest litt om cyster på eggstokkene ser jeg at mange sammenligner smerten man får når en cyste sprekker med blindtarmbetennelse og veer. Jeg har ikke hatt noen av delene, men jeg tror at jeg har kjent en cyste sprekke. Fy søren, så vondt!

Jeg vet ikke om det som har skjedd kan utsette innsettet eller hva som skjer videre nå. Men vi frykter at jeg har hatt en eggløsning og at forsøket blir avbrutt. I morgen skal jeg derfor ta blodprøver for å finne ut mer om hva som har skjedd og på torsdag skal jeg tilbake for ny ultralyd. Jeg holder dere oppdatert så fort jeg vet noe mer.

Jeg kjenner meg fortsatt sår i magen, hodet mitt verker og jeg har vært utrolig sliten i hele dag. Vi blogges mer etter en forhåpentligvis god natt søvn. Det trenger jeg nå..

Er det noen som har opplevd at en cyste på eggstokkene sprekker?

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame

Hei, dere. Nå er det ikke mange innleggene siden forrige svar på ukens spørsmål, men det får bare være. Jeg håper at jeg føler meg bedre denne uken og at alt ser bra ut på ultralyden i morgen, for da skal dere få se en jente som får gnisten sin tilbake.. Tvi tvi! Her er ukens spørsmål:

Hva er det som gjør at du sliter med å bli gravid?

Jeg har lav AMH-verdi. Du kan lese mer om problemet vårt her.

Hva gjør du egentlig når du bruker 1-1,5 time på badet om morgenen? For i motsetning til ei viss annen bloggerfrue så ser jo du aldri ihjelsminket eller ihjelstylet ut? Jeg er rett og slett nysgjerrig på hva man holder på med på badet så lenge?

Jeg bruker normalt en time på badet til å dusje, sminke meg, fikse håret og kle på meg. Dersom jeg skal vaske håret bruker jeg en halv time for å tørke og style det i tillegg. Jeg har alltid vært glad i å ha god tid på badet om morgenen og hører som regel på musikk mens jeg ordner meg for å lage en god start på dagen.

Du kler deg veldig voksent og konete. Spesielt turbanen som jeg aldri har sett noen andre enn gamle damer bruke. Er det pga at Ulrik liker konestil? Puten du har på bildet er slik som mormor sydde på syttitallet.

Synes du? Jeg er jo både voksen og gift, så jeg velger å ta det som et kompliment. Når det gleder turbanen så er det blitt et trendy hodeplagg igjen. Noen liker det, mens andre ikke. Er det ikke sånn med alt? Ulrik kjøpte som sagt denne turbanen til meg på Missoni i Portofino i slutten av mai fra sommerens kolleksjon.

Puten du sikter til er også fra Missoni. Utrolig kult hvis det var mormoren din som var først ute med zig zag-mønsteret! Jeg tviler, men hva vet jeg..

Kunne du laget ett innlegg med linker til alle plagg i ett antrekk, sånn “få pilotfruestilen”?

Morsom idè! Jeg skal se hva jeg får til.

Hvor ofte fikser du neglene?

– Jeg fikser neglene mine hver tredje uke hos Hanne Berntsen –> “Nails by Hanne” på Facebook og @nailsbyhanneeb på Instagram. Hun tar bare 500 kroner for nytt sett og kun 350 kroner for påfyll. Utrolig gode priser!

Ta kontakt med Hanne på Facebook her for timebestilling. Hun holder til på Sørenga 🙂

Neglene mine er sponset.

Hva tenker du om kvinner som frir til menn? Hva tenker du om menn som “aldri” får ut fingeren og frir til dama?

– Jeg tenker at de er tøffe, men at jeg aldri ville gjort det samme fordi jeg har drømt om å bli fridd til siden jeg var liten jente. Når det gjelder menn som aldri får ut fingeren tenker jeg at de er tafatte.

Hva gleder du deg mest til i forbindelse med når dere en gang blir foreldre?

– Den nye og innholdsrike hverdagen, og ikke minst til å bli en ordentlig familie.

Er ikke du og Anette venner lenger, etter diskusjonen om katter?

– Anette (@anettemarie.no) og jeg er uenig i mer enn bare katter, men det betyr ikke at vi ikke er venner. Hun ringte meg for ikke så lenge siden og da avtalte vi at vi skulle møtes snart igjen. Jeg liker Anette kjempegodt!

Hvilke filmer liker du og Ulrik å se sammen?

– Vi liker å se spennende filmer. Jeg kommer ikke på noen eksempler akkurat nå, for i sommer har det kun gått i serien “Orange is The New Black”. Det er en serie vi begge elsker. 

Hender det at dere er uenige om hva slags film dere skal se?

Nesten alltid. Hehe! Men jeg får som regel bestemme.

Hvilke bøker/blader liker du å lese?

Jeg leser veldig lite for tiden. Det går mest i nettaviser.

Hva er din kjærlighetshistorie før Ulrik kom inn i bildet?

Jeg er nødt til å vise respekt ovenfor både x-er og y-er som aldri har valgt å være en del av denne bloggen. Derfor kan jeg ikke fortelle så mye mer enn at jeg hadde kjæreste da jeg flyttet til Oslo for syv år siden. Jeg tror vi var sammen i fire år, men forholdet tok slutt etter kort tid i Oslo, og etter det har jeg egentlig bare festet, surret og hatt det utrolig gøy som singel. Det var først da jeg traff Ulrik at jeg var ordentlig klar for et nytt forhold.

Hvor lenge tok det før ulrik fridde etter dere møttes? Hvordan møttes dere?

Vi møttes i januar 2014 og han fridde på bursdagen min i april 2015. Ulrik og jeg møttes på Hanami på Tjuvholmen gjennom en felles venn. Jeg har skrevet mer om første gang vi møttes her.

Har du en spesiell utdanning? Hvor studerte du evt?

– Jeg har gått journalistikk på Norges Kreative Fagskole.

Har du hatt skikkelig kjærlighetssorg før?

– Jeg husker at jeg var veldig lei meg da det ble slutt mellom meg og min ekskjæreste her i Oslo. Men det gikk også veldig fort over siden bruddet var så rett for oss begge og siden alt i Oslo var så nytt og spennende. Så nei, jeg har vel kanskje ikke hatt skikkelig kjærlighetssorg og håper at jeg slipper å oppleve det.

Hadde du sommerjobb mens du gikk på vgs/studerte?

– Ja, jeg jobbet i en klesbutikk som heter Stene R i Fredrikstad.

Hvilke Decleor-produkter bruker du? Skrubb, rens, dag-/ og nattkremer?

Jeg brukte rens (gått tom og kjøpt meg en ny fra Vichy) og dagkrem. Skrubben min og nattkremen min er fra Dermalogica.

Du har sagt at du var sjenert før. Føler du deg sjenert nå? Hvis du ikke er det lenger, hvordan ble du kvitt det?

Det hender fortsatt at jeg føler meg sjenert i noen situasjoner. Men jeg sliter ikke lenger med det, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Da var usikkerheten et problem.

Jeg tror jeg ble kvitt “problemet” ved å utfordre meg selv til å frivilig sette meg i ukomfortable situasjoner. Når man er skikkelig sjenert må man mestre å ha det ubehagelig før man får det behagelig, tror jeg. I tillegg er jeg sikker på at det har mye med alder å gjøre.

Kan du skrive litt om den operasjonen/inngrepet du snakket om at du skulle gjøre?

– Nei, det kan jeg ikke. Nå har jeg utsatt forandringen på ubestemt tid da jeg setter prøverørsprosessen først. Dersom jeg har de samme tankene etter at jeg har blitt mamma så skal jeg fortelle mer om de her på bloggen.

Kanskje du kan skrive litt om troen din?

– Jeg vokste opp som pastordatter og min familie tilhørte pinsemenigheten. Det var en fin og trygg barndom som jeg er veldig takknemlig for og har koselige minner fra. I dag tilhører jeg ingen menighet og går heller ikke i kirken mer enn på julaften. Jeg føler meg likevel kristen, kaller meg kristen og har mange kristne mennesker i familien min. Det er alt jeg vil si om det.

Hvilke forholdsregler tar du og Ulrik for å unngå å bli “gale” av all usikkerheten og ventingen? Prøver dere å begrense praten om det eller lar dere begge parter snakke fritt om dette?

– Vi begrenser oss ikke i det hele tatt. Gale og usikre blir vi uansett i denne prosessen. Hehe! Apropos det.. Ulrik kjøpte sin første “babyting” til vårt fremtidlige barn i går! Jeg skal spørre han om jeg får lov til å fortelle mer om kjøpet senere.

Hva slags båt har dere, og hvilken modell? Den ser skikkelig fin ut.

– Vi har en Bavaria Sport 360 coupe med ekstra stor badeplattform bak. Båten ble kjøpt helt ny i starten av juni. Du kan se bilder fra overtakelsen her.

Hvor er denne toppen fra?

– Den er fra Zara. Jeg elsker Zara!

Hvilken leppestift har du på deg på dette bildet?

– “Foxxy Pout” fra The Balm.

Jeg lurer på hvilken foundation du bruker? Og kan du lage et innlegg på sminkevanene dine, hva du bruker osv? Eller en video?

Jeg bruker Bare Minerals original foundation i fargene “fair” og “fairly light”. Et innlegg på sminkevanene mine skal bli!

Hvor er denne skjorten kjøpt?

– Den er kjøpt på Åpent Hus Vinderen. En søt liten lokalbutikk med mange godbiter i.

Hender det at noen kommentarer du får setter en stuck i deg, hvis du skjønner? At det er noe som blir påpekt og du går og tenker over i lang tid etterpå?

– Det er heldigvis lenge siden jeg ble lei meg over noe i kommentarfeltet mitt. Jeg tror og håper at jeg ikke lenger tar meg nær av de negative kommentarene som kommer. Etter tre år i brasjen har jeg hørt det meste og dessverre eller heldigvis blitt vant til all mulig drittslenging.

Har du vurdert å skrive forhåndspubliserte innlegg, slik at det kommer mer jenve oppdateringer fra deg? Det kan være alt fra “lister” til hudpleierutine. vi vil gjerne lese mer av deg!

Nei, jeg har ikke vurdert det da jeg ønsker at innleggene mine skal være mest mulig ekte og spontane, noe jeg er redd de ikke blir om jeg skal planlegge alt. Det er hyggelig at du vil lese mer av meg. Kanskje jeg skal vurdere noe mer fast enn denne spalten etterhvert.

Snuser du fortsatt?

Jeg sluttet å festsnuse for et år siden, men det har dessverre skjedd at jeg har tatt meg en eller to på fest etter det også (blant de få festlighetene jeg har vært på det siste året). Skikkelig tullete og unødvendig. Jeg vet. Du kan lese hvorfor jeg sluttet fast her.

Skal du gå på blodfortynnende denne gangem?

Det stemmer. Jeg starter når vi vet når innsettingen blir. I morgen blir derfor en spennende dag. Jeg holder dere oppdatert!


Jeg tok dette bildet på vei hjem fra Koster. Var det ikke fint?
 

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå 🙂

 

VI HAR FUNNET DRØMMEHUSET!

Som jeg tidligere har fortalt er Ulrik og jeg på jakt etter en enebolig. Vi har det veldig fint i rekkehuset vårt på Vinderen, men vi drømmer om større plass og en tomt helt for oss selv. Vi drømmer også om å bo nærmere familie..

I mitt drømmehus skal det være minst fire soverom, et treningsrom og definitivt vaskerom. Jeg ønsker meg ikke mye hage, da jeg ikke har spesielt grønne fingre, men noe hage vil jeg ha til både hunder og forhåpentligvis barn i fremtiden. Jeg krever plass til et “blogghjørnet” eller et kontor til meg, siden jeg jobber hjemmefra. Nå sitter jeg nemlig mest i stuen. Det fungerer fint og vi har jo en kontorpult i toppetasjen, men jeg får meg liksom ikke til å sitte der da det er mer praktisk å sitte ved kjøkkenet (les: ved kaffemaskinen og kjøleskapet). Hehe!

I Ulrik sitt drømmehus skal det være dobbel garasje og mer oppbevaringsplass til båtting og så videre enn den ene boden vi har i dag. Han ønsker seg en hundegår til vofsene våre i hagen og plass til stor jacuzzi. Jeg insisterte nemlig på at vi skulle kvitte oss med det utendørs boblebadet vi hadde her på takterrassen da det tok for mye plass. Ulrik var vel egentlig enig, men jeg merker likevel at han savner det og når høsten kommer så kommer garantert jeg til å savne det også.

Vi ønsker oss begge et stort og sosialt kjøkken, og aller helst med en kjøkkenøy. Både Ulrik og jeg trenger mer plass til tingene våre. Vi har nok alt for mye av alt, men det er bare slik vi er og slik vi alltid kommer til å være. Derfor trenger vi mer plass for å holde bedre orden. Jeg kvitter meg med ting nesten hver uke for å holde det ryddig her hjemme. I fremtiden ønsker vi oss mer plass til de tingene vi ønsker å ta vare på, men kanskje ikke bruker så ofte. Vi ønsker oss også et slags lekerom til Lykke og/eller Severin der de kan rote og “herje” så mye de vil.

I starten var denne husjakten et langtidsprosjekt siden vi stortrives i huset vårt fra før her i Oslo og spesielt her på Vinderen. Men med oss to går det ofte fortere i svingene enn planlagt. I hvertfall med ting som vi faktisk kan påvirke og styre. Men ingenting er kjøpt eller bestemt. Det eneste vi har gjort er å avtale et møte med megler og takstmann i forhold til vårt eget hus, så får vi se om taksten blir det vi håper og om huset vi har lyst på fortsatt er tilgjengelig. For nå har vi funnet et hus vi drømmer om og det huset ligger i Fredrikstad.

–> Over til noe helt annet.. Jeg har en konkurranse gående på facebooksiden min akkurat nå. Vinneren trekkes i kveld, så det er fortsatt mulig å melde seg på. Følg meg på Facebook HER og sjekk ut konkurransen da vel? 🙂

JEG GJØR SÅ GODT JEG KAN

Nå har jeg gått på hormoner i 8 dager og er i full gang med nedtellingen til egginnsettet. Rett over helgen er det tid for ultralyd her i Oslo, noe som alltid er like spennende i denne prosessen. Jeg håper inderlig at kroppen min har respondert slik den skal på Progynova tablettene og at innsettet kan gjennomføres 31. juli som vi har planlagt med klinikken.

Tidligere i dag sendte jeg over et nytt samtykkeskjemaet for tining av befruktet egg til Spiren. Dette skjemaet må nemlig signeres av begge parter (Ulrik og meg) før det befruktede egget tilbakeføres. Et slik skjema bringer frem en del følelser hos meg, da alt blir så nært og virkelig igjen. Det er liksom mye mer enn bare to underskrifter og mer enn bare et skjema. Forhåpentigvis er det starten på et nytt liv og slutten på en lang og tøff periode for Ulrik og meg sammen.

Jeg er ikke helt i hundre om dagen, men jeg gjør så godt jeg kan og det holder lenge for meg. Det er mye som skjer akkurat nå og mye som skal skje etter sommeren, så jeg må bare fortsette med å lytte til kroppen og leve dagene mine akkurat slik jeg føler for fra dag til dag. Når det er sagt så er jeg veldig positiv til månedene fremover. Jeg har mye å glede meg til, litt å grue meg til og det er heldigvis en stor mulighet at høsten som kommer blir den beste høsten noensinne. Alternativt blir det den verste og kanskje mest hektiske jeg kan huske..  Jeg prøver i hvert fall å forberede meg fysisk   så   godt   jeg   kan   på alt som skal skje og alt som kan skje.