SOM EN TÅLMODIGHETSPRØVE

Det siste året har vært en som en lang tålmodighetsprøve for meg. En vanskelig prøve jeg har bestått, men også en prøve som dessverre ikke er over. Det rare er at man ikke blir mindre utålmodig av å være tålmodig. Det hadde jo vært mest rettferdig, men det fungerer stikk motsatt. I hvertfall for meg, for nå begynner jeg å bli utålmodig etter en lang tid hvor jeg har smurt meg med masse tålmodighet.

Jeg er lei av å vente, lei av å bekymre meg, lei av å vite og lei av å være uvitende. Jeg er lei av alt, men jeg lover å holde ut, for jeg gir meg aldri. Jeg er nemlig ikke en som gir meg, verken i jobb eller i det private. Jeg er sterk. Skikkelig sterk. Faktisk så sterk at jeg tør å vise meg når jeg føler meg svak, sånn som nå.

I det ene øyeblikket smiler jeg og i det andre øyeblikket gråter jeg. En prosess som dette gjør en stabil jente som meg helt ustabil. Det er ubehagelig. Veldig ubehagelig. Jeg håper at dagene ikke blir stort tøffere nå. Det er jeg ikke forberedt på. Jeg velger å tror at det snart er vår tur, og heldigvis holder håpet meg oppe.

Mange mener at jeg bør ta meg en pause. En pause fra prøvingen og en pause fra bloggingen. Jeg tror ikke på planlagte pauser. Jeg tror det er kroppen min som bestemmer og eventuelt hindrer meg i det ene eller det andre. For meg må en pause skje naturlig, og akkurat nå føles det ikke rett. Jeg trenger å fokusere og jeg trenger dere, leserne mine. Tusen takk for at dere viser forståelse for meg og mine følelser. Det skal jeg aldri glemme <3

I morgen skal jeg bli med Ulrik på jobb igjen. Vi skal til Stavanger fra tirsdag til onsdag. Det blir første gang jeg skal ut og fly med “Kaptein Ulrik”, altså første gang jeg er med Ulrik på jobb etter at han skiftet sete. Jeg gleder meg til det og til å nyte mange timer avslapping på onsdag sammen med den viktigste personen for meg. Vi skal feire. Feire med god mat og spa. Lurer du på hva vi skal feire? Vi skal feire forholdet vårt. Et forhold som er solid, trygt og ekte. Selv etter tunge tider, korte lunter og stive skuldre..

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere! Etter litt masing ble det nok spørsmål å besvare denne uken også.. Tusen takk for at dere engasjerer dere, selv om det er litt mer tiltak å stille spørsmål på Facebook enn direkte her på bloggen. Ønsket og planen er å åpne kommentarfeltet igjen. Men ikke før Ulrik og jeg lykkes med vår største drøm..

Hvordan har du det for tiden?

– Jeg har det ganske bra, men er veldig sliten og lei av å vente og bekymre meg for alt på veien mot å bli foreldre. Det er ingen hemmelighet at prosessen tar mye energi og at den påvirker meg psykisk.

Ser du for deg og bli en mor som setter klare grenser og kan være “streng” eller ha vanskeligheter med det?

– Ja, det gjør jeg absolutt. Jeg har ikke vanskelig for å være streng mot hundene foreksempel. Det har Ulrik. Hehe! Jeg vet at hunder og barn ikke kan sammenlignes altså. Det var bare et eksempel. Et annet eksempel er når vi er barnevakt for tanteungene våre. Da har jeg heller ikke noe problem med å være streng, og det har heldigvis ikke Ulrik heller.

Er det lenge til neste forsøk? Og hva gjør klinikken annerledes denne gangen, enn hva de har gjort før?

– Dette er ikke noe vi ønsker å kommentere inntil videre. Vi har som sagt valgt å skjerme oss litt for detaljer underveis i prosessen. Jeg kommer tilbake til dere når vi føler oss komfortable med å åpne oss mer igjen.

Når og hvor kommer du til å fortelle oss resultatet av det femte forsøket?

– Jeg har blitt så glad i facebooksiden min i det siste så jeg tror det blir der jeg først deler resultatet neste gang.

Har du hørt om hormonet prolaktin?

– Nei, men etter et lite søk på Google ser jeg at det er det hormonet som stimulerer produksjonen av melk i brystene hos mennesker. Og at forhøyet prolaktin kan gi menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet og impotens.

Hvis dere ikke finner drømmetomta? Har dere tenkt på at det går ann å finne ett “tragisk hus” og rive det å så bygge drømmehuset?

– Det er ikke bare bare og rive ned et gammelt hus. Se på Tone Damli.. Jeg tror ikke vi tør å kaste oss ut i noe sånt etter å ha lest om det de opplever. Husriving blir fort mer kostbart og tidskrevende enn man planlegger. Stakkars Tone og Markus. Håper det ordner seg for de snart.

Vi var forresten å så på et par tomter i dag, hvor en av de kan være aktuell. Ulrik skal ta noen telefoner i morgen så får vi se. Tvi tvi!

Er du glad i jula? Og hva liker du eventuelt best med jula?

– Jeg synes det er koselig med jul når julen først er i gang og familien er samlet, men jeg er ikke en som gleder meg så veldig til jul. For å være helt ærlig så skulle jeg ønske at vi kunne hoppe over julen i år og vente med alt styret til neste år. Julefeiring annenhvert år hadde vært noe for meg, tror jeg. Kanskje vi bare skal reise bort annenhvert år fremover? Ulrik og jeg altså.. Det er bare ikke sikkert at det blir så godt mottat av familiene våre. Hehe! Vi får ta de med oss.

Har du noen julegavetips til kjæreste/mann/forlovede?

– Hm.. Alltid like vanskelig, synes jeg. Men jeg har blitt ganske glad i opplevelsesgaver som billetter til en weekendtur eller behandlinger på Spa og så videre. Det finnes et hav av utvalg til ulike aktiviteter du kan gi bort om du googler “opplevelsesgaver”. Ellers kommer jeg snart med et eget julegavetips-innlegg her på bloggen. Da vil du få mer konkrete tips til alle i familien 🙂

Hva er dine “quilty pleasures”?

– Smågodt? Jeg sitter faktisk å spiser det mens jeg skriver dette innlegget. Rester fra i går, eller hva jeg skal kalle det. Dere vet de siste bitene som alltid blir igjen til slutt i posen? De spiser jeg nå. Hehe!

Husker du skrev for en tid tilbake om floating, siden da har det ikke blitt nevnt mer om det temaet på bloggen. Lurer derfor på om det er noe du fortsatt gjør og anbefaler?

– Jeg har floatet flere ganger siden jeg skrev om det, både alene og sammen med Ulrik. Men det er ikke noe jeg driver med fast. Jeg har booket en time til Ulrik og meg før jul da. Det blir deilig!

Hva synes du er de største utfordringene med å blogge?

– Å være interessant i perioder hvor man ikke føler for å dele. Jeg synes personlig at bloggere som ikke byr på seg selv og bare skriver overfladisk om hverdagen er superkjedelige. Når jeg går inn på en blogg vil jeg “bli kjent” med bloggeren og lese om hva hun tenker, føler og bryr seg om. Det samme vil jeg at dere som klikker dere inn her skal føle, nemlig at dere blir bedre og bedre kjent med meg.

Hva er de største fordelene og ulempene med det å være en kjent person i Norge?

– Fordelene er heldigvis flest og den største må være alle mulighetene man får til å leve av bare å være seg selv. Ulempene er ikke mange, men den som jeg og de fleste kjenner på er det at alle skal ha en mening om deg. Det er til tider litt ubehagelig og slitsomt. Men det kan også være hyggelig.

Hadde du takket ja til å bli med på «Bloggerne» om du fikk tilbud om det?

– Hvis Ulrik hadde sagt ja og det hadde passet der hvor vi var i livet sammen, så ja.

Har du begynt å erstatte vanlige innlegg med annonser?

– Nei, men jeg er nøyere enn mange bloggere til å merke innleggene mine med “reklame” eller “annonse” når de inneholder annonselenker og spons. Derfor ser det ut som om jeg har flere annonser og mer reklame enn andre bloggere noen ganger. Et innlegg som inneholder reklame hos meg kan være like personlig som innlegg uten reklame. Forskjellen er ofte bare at jeg linker til klærne jeg har på meg på bildene jeg bruker i innleggene som er merket øverst.

Har du mistet piffen for å blogge? Det er så sjeldent nye innlegg fra deg. Jeg har nesten sluttet å gå inn på bloggen din for jeg blir så skuffa siden det så sjeldent er nye innlegg. I tillegg er det ofte litt «tamme» innlegg. Beklager at jeg er så ærlig, tenkte bare kanskje du trenger en pause av noe slag.

– Jeg har mistet litt piffen i det siste, ja. Men det er ikke bare på bloggen og handler ikke om at jeg er lei av å blogge. Det gjelder hele meg. Alle har dårlige perioder i livet. En av mine dårlige perioder er nå. Foreløpig har jeg ikke lyst til å ta meg en lang pause eller noe, men jeg tar meg fridager i blant og det kommer jeg nok til å fortsette med ved behov.

Hva synes du om at flere bloggere den siste tiden har gitt ut bok? Har du lest noen av dem? Og kunne du tenke deg å gjøre det samme selv?

– Det synes jeg er kjempekult og ikke minst tøft gjort. Jeg har ikke lest noen av bøkene til bloggerne som har gitt ut bok ennå, da jeg ikke har følt meg helt i “målgruppen” til de forskjellige bloggerne.

Selv har jeg drømt om å skrive en bok siden jeg var liten, men jeg tror ikke jeg hadde klart det sånn helt alene.

Hva liker du best å spise til frokost?

I hverdagen går det mye i knekkebrød med et eller annet pålegg som frister eller smoothie bowls, og i helgene er det egg, bacon og bønner som er favoritten.

Har du noen tips til hyggelige ting man kan gjøre sammen med sin kjære?

– Kino er undervurdert, spesielt om dere gjør det til en helaften med middag ute først. Ellers er jeg veldig for filmkvelder hjemme nå om dagen. Det er ekstra koselig nå som det begynner å bli så mørkt og kaldt ute <3

Hvordan får du tiden til å gå når Ulrik ikke er hjemme? Er det kjedelig i perioder?

– Jeg nyter den tiden jeg er alene og kjeder meg så å si aldri. Alenetid er for meg en nødvendighet og luksus. I tillegg til å nyte alenetiden passer jeg på å legge mest jobb og avtaler med venninner til de dagene Ulrik er på jobb, slik at vi kan være mest mulig sammen når han er hjemme.

Hva gjør dere for å holde kontakten i de periodene Ulrik er på jobb? Er dere flinke til å sende hverandre meldinger eller ringe hverandre?

– Ulrik er ekstremt flink til å gi meg oppmerksomhet når han har pauser, før og etter jobb. Vi ringes minst tre ganger om dagen når han ikke sover hjemme og sender masse meldinger og snapper til hverandre gjennom de dagene han er på jobb.

Still gjerne spørsmål til neste uke HER allerede nå!

FAMILIEBURSDAG, FRISØRBESØK OG BLANDEDE FØLELSER

Reklame

Jeg skulle ønske at jeg kunne si at jeg så slik ut i dag, men det gjør jeg altså ikke. Dagen i dag har blitt tilbragt på sofaen i joggedressen etter en sen kveld i går. Jeg var som sagt i familiebursdag i Halden til min lillesøster, Ingerid som fylte 11 år. Det var koselig å se familien min på pappa sin side igjen. Det går dessverre litt tid mellom hver gang vi møtes. Vi har liksom alle vårt å styre med i hverdagen, noe som er helt naturlig..

(sponset behandling) For de av dere som følger meg på Snapchat vet at jeg var hos @mariadimitrov på Head frisør i Hegdehaugsveien i går, og ble noe kortere og lysere i håret. Det var deilig å bli kvitt de slitte tuppene og ikke minst å freshe opp hårfargen min. Jeg skal vise dere min nye look her på bloggen i morgen!

Bildene under er fra torsdagens date med Ulrik. Det er viktig å ta vare på forholdet i en tid med mye blandede følelser. Snilleste Maria ordnet meg på håret for anledningen, slik at jeg skulle føle meg ekstra fin sammen med min kjære ektemann. Jeg elsker å pynte meg for han!

Forresten.. Det har vært lite respons til denne ukens “spørsmål og svar”. Jeg gidder ikke å lage et innlegg med under 20 spørsmål, derfor må du stille spørsmål på facebooksiden min under dette innlegget eller på innboks om du ønsker at jeg skal fortsette med dette som en fast spalte. Jeg synes det er kjempegøy å svare på det dere spør om, derfor håper jeg flere vil engasjere seg selv om kommentarfeltet mitt er stengt 🙂

(annonselenke) Du finner kjolen min HER

EN LITEN KVELDSHILSEN

Annonse

God kveld, kjære leser. Håper du har hatt en fin dag. Jeg har dessverre vært plaget med hodepine og følt meg ubrukelig, men jeg har heldigvis fått gjort det jeg skulle likevel så jeg kan ikke klage. Det var så mange som spurte meg om denne overdelen etter forrige innlegg. Det er en body faktisk.. (annonselenke) Du finner den i fargene champagne, grønn og mahogany HER. Min er i champagne, men jeg ønsker meg den i de to andre fargene også.. Virkelig!

Til slutt vil jeg dele en hyggelig liten kveldshilsen jeg fikk på Facebook i dag: Du er en av de få bloggere jeg heier på og syns så mye godt om. Takk for at du er du og gir så mye av deg selv. Digger deg ❤️

Jeg blir såååå glad når jeg mottar meldinger som dette. Da virker det på en måte som om jeg gjør noe rett. Skikkelig god følelse!

JEG TRIVES IKKE

Jeg savner at du provoserer mer i innleggene dine, slik du gjorde før

Da jeg startet denne bloggen skrev jeg en del blogginnlegg som ble oppfattet provoserende av mange. Jeg skjønner hvorfor tekstene mine provoserte og jeg skjønner hvordan det dårlige inntrykket av meg oppstod..

Lesertallene mine vokste i takt med at jeg også vokste som blogger. I en periode er jeg sikker på at jeg hadde flere lesere som hatet meg enn lesere som likte meg. Jeg brydde meg ikke så mye der og da, men det var fordi jeg ikke visste bedre. Jeg visste ikke hvordan det var å være likt av andre bloggere og ikke minst av blogglesere.

Nå som jeg vet hvor godt det føles at andre bloggere heier på meg og at veldig mange lesere liker meg, støtter meg og ikke minst leser bloggen min fordi de finner noe positivt ved den, er ting helt annerledes. Jeg har skjønt noe viktig og det er at jeg ikke trives.

Jeg trives ikke i den rollen. Jeg trives ikke med å provosere bare for å provosere. Jeg vet at jeg har lesere som ikke liker meg og lesere som er uenige i ting jeg skriver eller gjør hver eneste dag. Men jeg jobber ikke for å bli hatet. Jeg jobber for at leserne mine skal like meg. Ikke ved å gjøre meg til eller ved å dele usannheter, men ved å være med selv og ved å tenke mer over hva jeg faktisk deler.

Når det er sagt så angrer jeg ikke på debattene og diskusjonene jeg stelte i stand. Alle meningsinnleggene jeg skrev tidlig i bloggkarieren var gjennomtenkte, hundre prosent ærlige og basert på mine egne erfaringer. Selv om det selvfølgelig er lov å endre mening underveis i livet, så mener jeg alt det samme i dag. Jeg roper bare ikke like høyt om alle meningene mine til enhver tid. Nå er fokuset mer rettet mot meg, mine feil og mine problemer, ikke alle andres.

Jeg forstår at de som misliker meg savner mer materiale å hate meg for. Men jeg savner ikke å være provoserende med vilje, så dere som savner den provoserende siden av meg bør finne andre provoserende bloggere å følge. Jeg trives bedre med en innboks full av hyggelige meldinger og konstruktiv kritikk av faste lesere som vil meg godt ♥

STEG-FOR-STEG: HÅRKNUTE

Jeg har blitt så glad i hårknuter for tiden! Litt fordi jeg har slitte tupper og ettervekst som fører til mange dårlige hårdager, og mye fordi det er verdens mest behagelige frisyre. Dessuten er det skikkelig trendy med hårknuter nå og frisyren ser både feminin og kult ut til hverdag eller fest. Mine egne hårknuter pleier ikke å være så fine som når Maria lager det på meg, men jeg prøver å lære meg teknikkene hennes og samtidig vil jeg lære de videre til dere.

Det er forresten en fordel om du krøller håret først, spesielt om du har rett og glatt hår som meg. Da blir håret enklere å jobbe med og du får naturlig volum i knuten. Krøll gjerne med rettetang slik jeg har gjort. Hvordan jeg krøller med rettetang kan jeg eventuelt vise en annen gang. Vil dere det? Jeg vurderer å lage litt videoer fremover også, om det er stemning for det. Gi meg gjerne en tilbakemelding på facebooksiden min her..

1. Start med å lage en hestehale litt opp fra nakken.

2.  Bruk hånden med å tvinne hestehalen.

3. Tvinn håret rundt mot høyre en hel gang.

4.  Fortsett tvinningen mot høyre en gang til (kommer ann på lengden på håret ditt).
 
5.  Fest enden med lusespenner rundt hele knuten.

6. Spray lett over hele frisyren.

7.  Dra litt i områder om du vil løsne på for en mer leken og naturlig look.
 

Voilà!

OFFICE LOOK

Annonse

Hei, fra dagens hjemmekontor! Jeg vil starte med å dele en klar beskjed fra Berta og Tonje fra Fuelbox, som er det nettstedet noen på Jodel beskyldte meg for å ha kjøpt følgere fra..

Kjære alle følgere til Pilotfrue

Vi er gründerene bak FUELBOX ? Den gode samtalen på boks.

Vi ble i dag gjort oppmerksomme på beskyldninger mot Julianne om å ha kjøpt følgere til Instagramprofilen sin på www.fuelbox.no

Dette vil vi gjerne avkrefte. Dette er vår nettside hvor vi selger FUELBOX, og ikke følgere til noe som helst!

For dere som ikke har noe bedre å gjøre enn å anklage andre, kan vi anbefale å heller engasjere dere i gode samtaler med de viktigste personene dere har i livet deres 😍
Hilsen Berta & Tonje
FUELBOX

Jeg har naturligvis fulgt tråden om meg og mine såkalte “falske” følgere videre av ren nyskjerrighet.. Dette er den siste meldingen i tråden akkurat nå:

Selv om hun kanskje hadde en god dag er det helt usannsynlig å gå fra 12 000 følgere til 15 000 følgere på to dager.. 3000 mennesker i Norge bestemte seg neppe for å følge Pilotfrue fra 14. februar til 16. februar“.

Jeg kan bekrefte at det IKKE er umulig. Les blogginnlegget mitt fra den 14. februar her , blogginnlegget mitt fra 16. februar her og se hva jeg la ut på Instagram 16. februar her. Regner med at alle nå forstår grunnen til økning i antall følgere på Instagram i denne tidsperioden. Vil også legge til at jeg hadde langt over 30 000 daglige lesere på bloggen disse dagene.

To prøverørforsøk senere, altså i dag har jeg 22,3 følgere på Instagram. Det er tydelig at mange ønsker å følge med på babydrømmen til Ulrik og meg, noe vi synes er kjempehyggelig. Håper alle gamle og nye følgere vil bli med på reisen videre –> @pilotfrue & @mrulriknygaard 🙂 🙂

(annonselenker) Her er dagens office look med litt hundehår fra Ramp som alltid sitter i fanget mitt mens jeg jobber. Hehe! Jeg kjøpte blusen til fullpris for et par måneder siden, noe jeg ikke angrer på etter å ha brukt den såpass mye. Men nå får du 40% rabatt på den HER, om du vil. Du finner skjørtet HER, sort belte HER og dressjakker HER

Lurer du på hvordan man lager hårknuten? Jeg kommer med et steg-for-steg innlegg litt senere i dag! 

JEG HAR ALDRI KJØPT FØLGERE

Jeg nevnte i ukens sørsmålsrunde at jeg leser om meg selv og andre bloggere på Jodel. Dette er ikke noe jeg gjør hver dag, men en gang i blant som tidsfordriv eller om jeg får et hint av lesere. I går og i dag har jeg fått tilsendt to printscreen av tråder om meg selv. Den jeg fikk i går var fra en tidligere kollega og venn, den jeg fikk i dag var fra en anonym leser. Med anonym leser mener jeg en person som har opprettet seg en falsk profil på Facebook kun for å sende meg en melding, noe jeg selvfølgelig tar som et kompliment.

Jeg setter pris på at folk holder meg oppdatert. Ekstra hyggelig er det når personer tar seg bryet med å oppdatere meg om noe hyggelig, slik som venninnen min på Facebook gjorde i går. Denne tråden handlet om mitt ønske om panneløft. Man skulle tro den var negetivt ladet, men det var den altså ikke. Det finnes faktisk snille mennesker på Jodel 🙂

Når det gjelder den andre printscreenen, så spekuleres det i om jeg har kjøpt følgere. Eller, jeg blir vel egentlig beskyldt for å ha gjort det. Følgere på Instagram, altså –> @pilotfrue. Et rykte jeg ikke ønsker å ha på meg da det overhodet ikke stemmer. Bakgrunenn for anklagelsen er at jeg steg kraftig i antall følgere rundt februar 2017.

La meg minner dere på februar måned 2017.. Måneden jeg tok prøverør for andre gang, måneden jeg gjennomførte mitt første fryseforsøk, måneden jeg fortalte at resultatet av forsøket ville avsløeres på Instagram, måneden jeg ble gravid for første gang med Ulrik, måneden jeg avslørte graviditeten på Instgram, måneden jeg var på God Morgen Norge for å snakke om graviditeten sammen med Ulrik, måneden jeg mistet for første gang og delte spontanaborten offentlig. Synes dere fortsatt det er rart at jeg økte i antall følgere denne måneden?

Hva med å gjøre litt enkel research før man anklager andre for juks? Jeg som lever av sosiale medier tar det svært alvorlig å bli beskyldt for noe slik. De som kjøper seg følgere bedriver svindel i mine øyne. Og ja, det er mange som gjør det. Dessverre. Men jeg er ikke en av de. Dere som ikke tror meg kan sjekke ut arkivet mitt fra februar 2017 her.

 

MIN NYE FAVORITT FRA DANIEL WELLINGTON

Annonse

Har du fått med deg at Daniel Welligton har sluppet en ny klokke i kolleksjonen? Det har jeg! Classic Petite 28 mm, heter den og er min nye favoritt blant alle DW klokkene jeg har i samlingen her hjemme. Det jeg liker så godt med akkurat denne modellen er størrelsen, gullfargen og selvfølgelig den sorte skiven. Fy søren, så fin den er til alle mine nye høst- og vinterplagg. Spesielt fin er den til grønt, hvitt, brunt og egentlig de fleste farger, når jeg tenker meg om. Hehe! Jeg ser for meg at den blir veldig fin til sort også, en farge jeg kommer til å bruke mye i festsesongen som faktisk nærmer seg ♥

Med rabattkoden “PILOTFRUE” får du nå 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com

Du finner min nye favoritt fra Daniel Wellington her. Klokken passer like bra til hverdag som til fest. Det som gjør den unik i mine øyne er definitivt den røffe og sorte skiven, som jeg er skikkelig fan av!

P.s. Det er bare to måneder igjen til jul, folkens.. Hva med å gjøre et julegavekupp allerede nå? Eller hva med å tipse kjæresten om rabattkoden “PILOTFRUE”, dersom du ønsker deg denne fresje nyheten eller noe annet fint fra Daniel Wellington til jul? Bare et tips 🙂

Husk kodeordet “PILOTFRUE” for 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com. Happy shopping!

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Skulle du ikke bytte header snart?

– Ulrik skal jobbe med den i kveld faktisk. Eller, det var i hvert fall avtalen vår. Forhåpentligvis får jeg byttet header i morgen eller tirsdag. Vi får se!

Hvor ofte “jobber” Ulrik for deg og hva får han i timelønn?

Jeg spør Ulrik om hjelp til bilder en til to ganger i uken når han er hjemme. Timelønnen er ikke opp til meg å avsløre. Det får han eventuelt gjøre selv. Ulrik satt først en sum som jeg synes var for høy, og etter litt pruting fra min side ble vi enige. Hehe!

Kommer du til å åpne kommentarfeltet igjen?

– Ja, jeg tror det. Men det blir som sagt ikke før drømmen om å bli gravid er oppfylt, og ikke minst må vi være så trygge vi kan være på at ting går fint før jeg utsetter meg for det ekstra stresset et åpent kommentarfelt bringer. Ønsket er å ha et åpent kommentarfelt gjennom svangerskapet 🙂

Hvorfor maser du så mye om den facebooksiden din?

– Maser? Det er bare ment som et tilbud til dere som leser for at vi skal kunne opprettholde kontakten nå som kommentarfeltet er stengt. Mange har benyttet seg av tilbudet, noe jeg synes er veldig koselig. Jeg elsker jo å “snakke” med dere!

Leser du på Jodel om deg selv?

– Ja, jeg er ofte innom og leser om meg selv og andre bloggere på Jodel. Når det er sagt så vet jeg at det aller meste som står der av sladder bare er bullshit, men jeg finner det likevel underholdende. Jeg synes selvfølgelig ikke det er greit at folk sprer dritt om andre anonymt på internett. Det er bare lavmål, men for min egen del så tåler jeg å lese det. Ulrik også, heldigvis.

Leser du på forumer om deg selv?

– Nei, det har jeg sluttet med for lenge siden.

Er du lei av bloggen?

Jeg har dager hvor jeg er lei av å ta bilder av meg selv og er lei av å være “pålogget” generelt. Men jeg er ikke lei av bloggen. Livet som blogger har bare så vidt begynt for denne jenta her..

Har du og Ulrik satt dere en grense på hvor mange prøverørsforsøk dere skal gjennomføre før dere eventuelt må gi opp?

Ja og nei. Vi har snakket mye om det i det siste og kommet frem til at vi minst gjør tre forsøk til (om vi trenger det) før vi gir oss.

Er det noen av venninnene dine eller noen nært i familien din som er gravide nå? Hvordan tar du det isåfall?

Ikke som jeg vet. Derfor er det vanskelig å si noe om hvordan jeg ville ha taklet det. Jeg tror og håper at jeg bare ville gledet meg over det og kanskje engasjert meg noe mer enn vanlig. Hehe!

Foto: Marian Jade

Har du ikke noe kontakt med familien din i Halden lenger?

Klart jeg har kontakt med familien min. Jeg er ikke ofte i Halden, nei. Men jeg skal i bursdag til lillesøsteren min i Halden på fredag. Det gleder jeg meg veldig til!

Hvordan går det med tomtejakten?

Det går dårlig. Vi har sett på et par tomter, men ikke funnet noe vi kunne tenke oss ennå dessverre. Si gjerne ifra dersom du vet om en tomt i Asker-området på minst 1000 kvm.

Hva synes du om Halloween? Skal barna dine få lov til å gå Halloween når de blir store?

– Jeg har ikke noe forhold til Halloween egentlig. Barna mine får gjøre som de vil. Da jeg var liten gikk vi julebukk. Det var skikkelig gøy, husker jeg.

Når er neste livesending med Andrea på The Voice?

– 3. november! Jeg har billetter og gleder meg masse til å heie vår kjære, @andreasantiagoofficial videre i konkurransen!

Hvordan går treningen om dagen?

– Skikkelig dårlig. Det går mest i gåturer med hundene, og i den perioden jeg er i nå så sier jeg meg fornøyd med det.

Er du ofte med Ulrik på jobb?

– Nei, ikke ofte. Men det hender. Jeg skal snart være med han igjen faktisk. Ikke uken som kommer nå, men neste uke.

Hvordan kjenner du Martine Lunde?

– Ulrik og jeg ble kjent med Martine og Aleksander (kjæresten hennes) i Trondheim en helg da vi var booket til samme event for en stund siden. Etter det har vi bare snakket videre på Facebook og de har passet vår lille Ramp. Martine er en superherlig jente som jeg har fått et utrolig godt inntrykk av. Jeg så ikke på Paradise Hotell da hun var med og synes ikke noe om det programmet lenger, men det betyr ikke at jeg har noe imot deltakerne. Martine og Aleksandser overrasket meg virkelig positivt. Sofie og Andrea også forresten. Kjempenydelige jenter alle sammen og morsom gutt!

Hva savner du mest fra den tiden du var student?

– Ingenting? Hehe, neida. Jeg savner å henge med Jenny Mina og Thea Hope! To gode venninner jeg fikk gjennom studiene som jeg dessverre ikke har så mye kontakt med i dag. Grunnen til det er vel bare at vi lever forskjellige liv og har ulike prioriteringer, noe jeg ser på som helt natulig. De var i bryllupet vårt da <3 <3

Kan du fortelle hva du har lyst til å opperere? Vi hørte aldri noe mer om det.

– Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å si det før jeg eventuelt bestemmer meg for å gjennomføre, men okei. Jeg har lenge hatt lyst til å ta et panneløft da jeg alltid har vært misfornøyd med mine lave bryn. Det hjelper ikke akkurat med masse vippeextensions siden de tar mye “plass” mellom øynene og brynene, men det er blitt en avhengighet jeg ikke ønsker å slutte med.

På en annen side så er de lave brynene en del av meg. Jeg har jo alltid sett slik ut og synes det er fint å ha et eget uttrykk som ikke ligner på “alle andre” oppererte ansikt der ute.

Stresser det deg at rynkene dine begynner å komme tilbake siden du har sluttet med botox?

Babydrømmen betyr så mye mer enn de teite rynkene, så NEI. Jeg kommer nok til å begynne med det igjen etter at jeg har født eller etter at vi har fått barn på en eller annen måte. Men jeg sprøyter ikke inn noe i kroppen nå som jeg prøver å få barn. Det sier seg selv.

Hvorfor ser vi deg ikke så mye i media lenger? Før pleide vi å se mer til deg på TV i aviser og så videre.

– Jeg takker nei til minst et intervju i uken. Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn. Det er bare ikke en prioritering jeg har akkurat nå, med mindre det er nødvendig eller relevant for noe jeg holder på med.

Foto: Marian Jade

Still gjerne spørsmål til neste uke på facbooksiden min allerede nå!