EN BLURRY DAG

Herlighet, for en grå og trist dag.. Det har ikke skjedd noe altså. Men jeg føler meg skikkelig demotivert når det er så sykt stusselig ute. Hva skjer med været? Jeg tenker meg at det er flere enn meg som kjenner seg litt tung i kroppen av den sure vinden, snøen OG regnet? Det hjelper liksom ikke at det bare er tirsdag heller. Jeg vil ha helg! Neida. Det er jo egentlig ikke stor forskjell på ukedager og helger her i huset, så det er nok bare mørket og gradestokken som har skylden for min tafatte dag.

Det eneste som motiverer på dager som dette er tøfler, kakao, nettshopping og en god film. Jeg har gått rundt i tøfler fra jeg stod opp, bestilt meg masse nye klær og nå skal jeg snart lage meg en varm kakao. Severin ligger å sover, men jeg tror han våkner snart så vi får spare filmen til i kveld. Faktisk så planlegger jeg en date night med Ulrik etter at Severin har lagt seg igjen, med mindre vi begge bare slokner på sofaen. Det skjer nemlig ofte for tiden. Hehe!

En blurry dag som dette fortjener ikke noe annet enn et blurry bilde.. Hehe! Neida, men jeg føler meg helt seriøst like grå som været og klarer ikke late som noe annet. Håper at dagen din har vært bedre enn min, og hvis ikke så vet du hva jeg anbefaler. Åh, som jeg gleder meg til nye og freshe høstklær i posten, og ikke minst til å pynte meg litt igjen! Det er mulig du mener jeg er overfladisk når jeg sier dette, men jeg blir helt ærlig i godt humør av å føle meg fin, og noen nye antrekk er akkurat hva jeg trenger nå ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med deg?

– Det går fint med meg. Jeg føler meg ganske sliten, men det gjør vel alle småbarnsmødre?

Hvor lenge skal du være i permisjon?

– Jeg er ikke i permisjon. Jeg tok bare ut gradert permisjon de første ukene.

Hva synes du om kronikken til Morten Hegseth?

– Jeg har ingen kommentar til det styret der.

Får vi se deg og Ulrik mer på tv fremover?

– Ja, vi trives på skjermen begge to 🙂

Skriver du for å provosere?

– Jeg skriver ikke for å provosere, men jeg vet veldig godt hva som provoserer haterne mine og velger heller å provosere noen enn å please alle.

Hva er ditt beste tips til andre bloggere som får mye hat?

– Mitt beste tips er å fokusere på alt det positive bloggen gir av muligheter og frihet. Det er flere ganger jeg har stilt meg spørsmålet om bloggingen er verdt alt hatet og svaret har heldigvis alltid vært ja.

Ser du på deg selv som et godt forbilde?

– Jeg ser på meg selv som en fornuftig jente med gode og sunne verdier som tar mange bra valg, men som også gjør feil og lærer av feilene mine som alle andre.

Hva spiser du i løpet av en dag?

– Jeg spiser alltid frokost og frokosten min består som oftest av havregrynsgrøt. Til lunsj spiser jeg rundstykker, omelett eller noe digg og gjerne sunt som jeg finner i skapet og til middag går det mye i taco. Jeg spiser selvfølgelig ikke taco hver dag, men det går mye i alle slags tacovarianter her hjemme.

Hvordan går det med treningen?

– Det går ikke så veldig bra akkurat nå. Jeg har hatt et par uker hvor jeg rett og slett ikke har klart å prioritere trening. Jeg liker ikke å innrømme det, men må jo være ærlig.

Tror du at alle er misunnelige på deg?

– Nei, det tror jeg ikke. Men jeg tror det er mange som er misunnelige på bloggere generelt fordi mange mener at vi ikke fortjener å tjene såpass godt i vårt yrke.

Hvordan er forholdet ditt til den tanten som lagde den rosa kaka i barnedåpen til Severin?

– Hehe! Det er veldig bra. I familien vår har vi heldigvis humor.

Er du opptatt av politikk?

– Ja og nei. Jeg er ikke veldig engasjert i politikken akkurat, men jeg har fått med meg at det ikke er eiendomsskatt i Asker og det er jo bra 😉 Hehe!

Kan du begynne å oppdatere bloggen oftere?

– Jeg skal prøve så godt jeg kan med å oppdatere oftere fremover.

Hvordan går det med hunder og barnevogn på tur?

– Shit, det er vanskelig. Hehe! Jeg trodde jo ikke at det skulle bli noe problem, men det er det. Spesielt med to hunder.

Har bestevenninnen din født ennå?

Nei, men hun har termin veeeldig snart!

Ble Ulrik en så god pappa som du så for deg?

– Bedre.

Fotograf: Marian Jade

Håper du vil stille spørsmål til neste runde på innboks på Instagram @pilotfrue eller på Snapchat –> pilotfrue ♥

MAN MÅ TA VARE PÅ HUDEN SIN!

Annonse// May Beauty

Ja, jeg sier det igjen.. Man må ta vare på huden sin for å opprettholde et rent, ungdommelig, glødende og friskt ansikt. Det samme gjelder selvfølgelig resten av kroppen, men i dag vil jeg fokusere på ansiktet og mine typiske hudproblemer. Jeg sliter nemlig både med hudormer og tørr hud. Det som plager meg mest er de sorte prikkene som synes gjennom sminken min. Derfor er jeg glad for at det finnes hudpleieprodukter som fjerner nettopp disse.

Nå om vinteren er det jo ekstra viktig å pleie ansiktet da det fort blir tørt i kulden, og som mange allerede vet er jeg veldig nøye med å ta vare på huden min. Dere som følger meg fast vet også at jeg er spesielt glad i MayBeauty sine produkter, og at The Incredible Face Gel er en av mine favoritter fordi den er enkel å bruke og fordi den gir raskt resultat. Det overrasker meg faktisk like mye hver gang hvor effektiv denne masken er og hvor fresh jeg føler meg etter bruk. Derfor passer jeg på å bruke Face Gel minst en gang i uken.
 
The Incredible Face Gel kommer forresten i en dosepakke. Geleen er rosa og dufter veldig godt 🙂

Geleen er en slags peeling som skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av. Deretter tørker du bort de døde hudcellene med et fuktig håndkle, for å få frem den babymyke huden under.

Du merker med en gang du starter å massere at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra mens du masserer inn geleen. På bildene under og over kan du se den døde huden som ruller av ved påføring, og som du ser er resultatet virkelig bra. Her hjemme har masken blitt en rutine både for Ulrik og meg. Det er fordi vi begge kjenner at huden blir så ren og ikke minst stram etter bruk. Rett og slett sykt digg!

Det er litt ekkelt å se at hudcellene ruller av, men det føles likevel bra å rengjøre alt smuss 🙂

Produktet kan også brukes som sminkefjerner og må brukes regelmessig for at du skal beholde de gode resultatene. Face Gel er virkelig favoritten min fordi jeg kan bruke den så ofte jeg vil og fordi prosedyren bare tar noen minutter. Geleen hjelper meg veldig nå om vinteren hvor huden min fort kan se blass og blek ut.

Jeg er spesielt glad for at MayBeauty sine produkter inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som er veldig bra er at man også kan bruke produktene når man er gravid og når man ammer. Gjør som meg og bruk Face Gel etter behov gjennom hele året for å fjerne død hud og for å opprettholde en naturlig glød og for å alltid ha et rent ansikt.

Til slutt har jeg en overraskelse til dere.. Nå får jeg dele ut en gavekode som gir 3 gratis The Incredible Face masker + 1 pensel og 3 gratis The Incredible pore masker, verdt 249 kroner ved kjøp av Face Gel eller annen produkt fra MayBeauty!

Face mask forebygger acne, fjerner hudormer, suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Denne skal påføres med hjelp av pensel og la tørke ca. 30 minutter. Deretter skal man dra den av forsiktig. Huden blir litt rødlig etter bruk, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Dessuten er det verdt det siden ansiktet vil føles rent, glatt og få en naturlig glød 🙂

Pore Mask kan brukes oftere enn en gang i uka. Jeg bruker den 2-3 ganger. Pore Mask er en leirmaske som man påfør med fingrene eller med pensel. Masken skal tørke ca. 30 minutter og vaskes av med en klut til slutt. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene. Jeg liker denne spesielt godt da den virkelig gir følelse av porselen hud som resultat. Jeg anbefaler at man bruker masken minst hver uke for varig resultat. Jeg digger å bruke den før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før fest.

Disse 3 ansiktsproduktene jobber forresten sammen for å gi en ren og glatt hud, som er fri fra hudormer og talg. Med disse maskene sammen får du altså en komplett løsning for en fin ansiktshud ♥

Jeg er veldig fornøyd med produktene, ansiktet mitt blir så rent og fresh og derfor tør jeg å gå uten sminke!

Jeg regner med at du også har lyst å friske opp ansiktet i kulden? Hvis du vil teste Face Gel og få 3 gratis face masker + pensel og 3 gratis pore masker, kan du bruke gavekoden: pilotfruefin eller kjøpe HER. Gavene legges automatisk i handlekurven ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan er mammatilværelsen?

– Jeg stortrives som mamma, men synes fortsatt at det er litt vanskelig å kombinere småbarnslivet med jobb og alt annet enn kun å være mamma. Det blir ikke mye søvn om dagen, for å si det sånn. Når minsten sover på dagtid og på kveldstid må jeg bruke tiden fornuftig. Spesielt når Ulrik er på jobb, og slik vil det nok være helt til minsten begynner i barnehagen.

Kan du fortelle mer om stellebaggen til Severin? Størrelse, design, pris osv..

– Stellebaggen til Severin er en Speedy med monogram i størrelse 40 fra Louis Vuitton. Vi sendte vesken til Paris gjennom Louis Vuitton Oslo for at de skulle håndmale initsialene hans og de to blå stripene. Prisene finnes på nett.

Hva er oppskriften på å gå ned raskt etter svangerskapet?

– For min del har oppskriften vært amming og et normalt sunt kosthold. Uten noen form for trening gikk jeg ned alle kiloene jeg gikk opp i svangerskapet ene og alene på grunn av ammingen og ved å tenke litt over hva jeg spiste i løpet av de to første månedene.

Legen min sa at Severin var den beste fettsugingsmaskinen jeg kunne få, noe jeg må si meg enig i.. Haha!

Hvordan var ammingen for deg i starten?

– Ammingen gikk heldigvis kjempebra helt fra starten, noe jeg naturligvis er veldig glad for.

Hvor er flysmykket til Severin fra?

– Han fikk det i dåpsgave fra farmoren og farfaren sin (foreldrene til Ulrik). Smykket er av hvitt gull og ble laget til han i en gullsmed på Kypros.

Fullammer du?

– Ja, men vi har såvidt begynt å venne han til et måltid med smoothie eller grøt om dagen.

Hvordan gikk det å gi Severin grøt for første gang?

– Det virket ikke som om han var så gira på grøt, men smoothie likte han fra første stund. P.s. Vi gir han selvfølgelig bare de smoothiene og den grøten det står “fra 4 måneder” på.

Har du og Ulrik kallenavn for hverandre og for Severin?

– Jeg kaller Ulrik for “elskling” og Ulrik kaller meg for “baby” og “kona”. Severin har fått kallenavnet “Sev” av oss begge og “klumpelompen min” av meg i blant. Hehe!

Hvordan mener du det er skadelig for Severin å være i en reklame? Hvorfor skulle han i det hele tatt reagere på det når han blir stor?

– Jeg kan ikke vite om Severin hadde tatt skade av å være i en reklame som baby/barn eller ikke, men jeg tror han hadde følt seg litt “brukt” av oss som foreldre, spesielt om vi tok pengene selv. I tillegg er det ikke sikkert at han liker å være i “rampelyset” i det hele tatt når han blir stor og kan bestemme selv. Da er det jo synd om det finnes hundrevis av bilder av ansiktet hans på internett hvor han fronter den ene og den andre kampanjen.

Har dere ikke råd til å arrangere fester uten spons?

– Jeg liker å bruke pengene mine smart. Husk at sponsede ting og tjenester ikke betyr at noe er gratis å motta for bloggeren, men billigere. Jeg vil sammenligne det litt med en butikkansatt som får personalpriser. Den største forskjellen er at butikkmedarbeideren slipper å skrive at plagget eller tingen er sponset når hun/han avbilder den på internett.

Når man får betalt for å vise frem et produkt blir det selvfølgelig noe annet. Til informasjon så fikk jeg ikke betalt for å vise frem produktene jeg brukte til å pynte til dåpen 🙂

Har du venninner med barn?

– Ikke mange, men noen få og heldigvis snart flere.. Bildene i dette innlegget er fra en trilletur rundt Semsvannet med Ingrid, en venninne av meg som har en sønn som er like gammel som Severin. Faktisk så hadde vi termin på samme dag!

Når skal dere til Måløy igjen?

– Vi reiser 12. november og blir der en ukes tid.

Kan du nevne en ting du ikke klarer deg uten i førjulstiden?

– Julebrus! Den uten sukker fra Lillehammer <3

Er det du eller Ulrik som lager middag hos dere?

– Begge. Sjeldent sammen, men vi bytter på.

Hvor skal dere feire jul?

– Vi planlegger å feire jul hjemme i huset vårt for første gang. Vår første jul med barn! Herregud, så koselig det blir!

Hvor skal dere feire nyttår?

– Jeg tror feiringen av nyttårsaften og Ulrik (som jo har bursdag på nyttårsaften) blir på Geilo som vanlig.

Har dere noen ferieplaner i nærmeste fremtid?

– Planen var å reise til et varmt sted i november, men vi har bestemt oss for å bli hjemme og spare penger. Jeg håper at vi kan få til en eksotisk reise til våren en gang.

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

– Det må være å få sove en hel natt sammanhengende uten amming eller andre “forstyrrelser”. Amming i seg selv er selvfølgelig superkoselig, ikke misforstå. Men jeg kunne ønske at jeg slapp å stå opp flere gange om natten for å amme. Det må være lov å si her jeg sitter med store poser under øynene..

Hva gleder du deg mest til dette første året med Severin?

– Jeg gleder meg enormt masse til han begynner å krabbe! Jeg vet at det vil by på nye utfordringer, men det blir likevel gøy. Alle fremskritt er jo gøy!

Har du en søster i Oslo?

– Storesøsteren min (@benedicte_nilsen) bor i Asker bare ti minutter i bil fra Ulrik og meg 🙂

Tusen takk for alle spørsmål! Lurer du på noe til neste runde? Still gjerne spørsmål på Snapchat –> pilotfrue eller på innboks på Instagram —> @pilotfrue. Vi snakkes!

MATEN & KAKEBORDET

Reklame// Kajsas Catering & @annebrith.no

Her kommer et siste bildedryss fra barnedåpen. Jeg har nemlig lyst til å vise dere hva vi serverte gjestene våre av mat og kaker på den store dagen.. Tapasbuffeten bestilte vi fra kajsas.no, som ligger på Nesøya. Buffeten bestod av en nydelig høstsalat, helstekt hjortemørbrad, kremet risotto, grillet kamskjell, fargeglad caprese, saftige kyllingsatay, sashimi, ponzusaus, frisk mango, ananas og agurksalat, sprø vårruller med søtsur dipsaus, grillede scampi og hjemmebakt focaccia. Alt smakte helt himmelsk godt og som dere ser er maten over middels bildevennlig tilberedt på flotte fat. Akkurat slik jeg liker det!

Fotograf: Marian Jade

Dåpskaken og makronene er laget av Ulrik og meg i samarbeid med @annebrith.no. Er det rart jeg er stolt over å ha bidratt til denne kaken? Herregud, den er bare såååå fiiiin! Vi tok sikkert tusen bilder av kaken sammen med Severin og masse fine familiebilder gjennom dagen som vi skal lage et privat album av og gi til besteforeldre og til Severin når han blir større ♥

SEVERIN SIN NAVNEDAG

20. oktober var Severin hele 4 måneder gammel. Søndag 21. oktober ble han døpt og i dag har Severin navnedag! Severin og Søren. Faktisk så heter oldefaren til Severin Ulf Søren (min morfar). Vi feirer navnedagene med å gi Severin sitt aller første måltid med grøt her hjemme sammen med farmor og farfar før de reiser hjem til Måløy. Det blir trist å sende de avgårde etter mange fine dager sammen, men vi skal heldigvis snart ses igjen. Om noen uker reiser nemlig Ulrik, Severin, hundene og jeg på vår første roadtrip til Måløy som familie. Der skal jeg forresten ha en boksignering, men den kommer jeg tilbake til.. Ønsker deg som leser en fantastisk tirsdag! Vi skrives mer senere.

Fotograf: Marian Jade

Lurer du på hvorfor vi valgte navnet Severin? Jeg har skrevet om det her ♥

ET BILDEDRYSS FRA DEKORASJONEN I BARNEDÅPEN

Reklame// @bryllupevents @ballongbuketten @annebrith.no

Jeg ville bare vise dere den nydelige dekorasjonen her hjemme fra barnedåpen til Severin. Fargekombinasjonen var som sagt blå, hvit og gull. Ikke noe rosa, for å si det sånn.. Eller, det var en tante som kom med en superdigg rosa ostekake som var himmelsk god, men ikke bildevennlig nok denne gang.. Hehe!

Stolene, serviset, blomstene og glassene er lånt og stylet av @bryllupevents som var to herlige og dyktige jenter som jobbet lørdag kveld for å få alt på plass før den store dagen. Jeg anbefaler å sjekke de ut for inspirasjon på Instagram om du planlegger en spesiell anledning som bryllup, barnedåp eller noe annet staselig!

Ballongbukettene og den fantastiske ballongbuen er selvfølgelig fra @ballongbuketten. Jeg er som dere vet over middels glad i ballonger og blir like imponert hver gang jeg ser alt som er mulig å lage av ballonger. Jeg anbefaler å ta en titt innom disse på Instagram også. De dekorerer til alle typer anledninger og er helt sykt flinke. Og nei, det er ikke tilfeldig at de har over 15 000 følgere!

De nydelige kakene har Ulrik og jeg bakt i samarbeid med mitt store forbilde på kjøkkenet, nemlig @annebrith.no. Cookisene ble så fine at jeg bare måtte bruke de som bordpynt i tillegg til å servere de på kakebordet etter middagen. Jeg var rett og slett stolt over baksten denne dagen og ble skikkelig inspirert til å bake mer fremover ♥

Fotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian JadeFotograf Marian Jade

Fotograf: Marian Jade

GRATULERER MED DAGEN!

For en dag og for en fest! Gratulerer med dåpsdagen til vår kjære lille Severin. Du vil alltid være hovedpersonen i pappa og mamma sitt liv. Vi elsker deg over alt på denne jord og føler oss veldig trygge nå som du har fått to omsorgsfulle faddere i livet ditt som skal ta vare på deg sammen med oss. Jeg vet at denne dagen har betydd masse for hele familien din, og så at tårene satt lett hos både besteforeldrene dine og oldeforeldrene dine i kirken. Kanskje ekstra lett fordi du er så enormt ønsket. Det var spesielt rørende for oss som foreldre å se. En dag vil du forstå. Skatten vår ♥

Fotograf: Marian Jade

FORBEREDELSER TIL DEN STORE DAGEN

Hei, dere. Jeg føler at denne uken bestod av mandag, tirsdag, en lang onsdag og nå lørdag. Jeg var nok litt optimistisk da jeg satt opp innholdet for uken, noe som dessverre har gått utover bloggingen. Men, men.. Det er ingen som lider av at jeg er borte noen dager og jeg har heldigvis fått gjort nesten alt jeg må gjøre før morgendagen som er det viktigste for meg i disse dager..

I morgen skal vi nemlig ha barnedåp for Severin her hjemme. Eller, vi skal såklart i kirken først for høytidelig sermoni og så skal festen være her hjemme. For å begrense gjestelisten har vi kun invitert våre aller nærmeste, men likevel blir vi hele 26 gjester til middag og kaker. Derfor ble jeg over middels glad da herlige @annebrith sa seg villig til å “hjelpe til” med søtsakene! Når det er sagt så fikk hun litt av en oppgave med Ulrik og meg på kjøkkenet. Ulrik er hakket flinkere enn meg når det kommer til baking. Jeg var mest opptatt med å smake på alle deiger og rører. Så ja, forberedelsene ble litt klissete for min del. Hehe! Men herregud, så mye bra vi fikk til! Jeg gleder meg til å vise dere kakebordet. Det blir seriøst helt amazing!

Dagen i dag er satt av til resten av forberedelsene, som å dekke bord, pynting og litt klargjøring av antrekk til både store og små. Jeg får heldigvis god hjelp med å forvandle stuen og kjøkkenet til det nydelige festlokalet jeg har i tankene. Fargene går selvfølgelig i blått, hvitt og gull for gullgutten vår ♥

JEG MÅ SKJERPE MEG

Er det bare jeg som hele tiden går å gleder meg til alt som skal skje og kontinuerlig trigges av alle mål jeg ønsker å nå? Det er selvfølgelig hyggelig å være motivert når man står opp om morgenen og nye mål er skikkelig gøy å ha. Jeg som sikkert mange andre liker å ha positive ting å se frem til i hverdagen. Dessuten har jeg godt av å ha noe å strekke meg etter i min jobb som selvstendig næringsdrivende, og ikke minst godt av å ha noe å jobbe for slik at jeg ikke bare later meg dagen lang. Men jeg må virkelig skjerpe meg og nyte livet mer her og nå også. Det er jeg rett og slett for dårlig til..

Av en eller annen grunn er det bare så inmari naturlig for meg å se fremover. Jeg lurer på om denne levemåten sitter litt igjen fra prøveperioden, hvor jeg jobbet med meg selv daglig for å fokusere minst mulig på nåtid. Det ble på en måte min styrke gjennom alt det vanskelige og med denne tankegangen klarte jeg å holde motet oppe.

Ulrik er litt sånn han også. Vi legger mye planer og snakker ofte om fremtiden når vi er sammen, noe som egentlig er litt rart siden vi er på vårt absolutt lykkeligste nå begge to. Vi lever jo det livet vi drømte om og fantaserte om for bare to år siden, noe jeg er ekstremt takknemlig for. Jeg føler derfor at mitt fokus på fremtiden har blitt en dårlig egenskap, men samtidig så er det kanskje bare slik jeg er og må være. Vi har jo gode og dårlige sider alle sammen og jeg ønsker ikke å endre meg som person, men jeg har lyst til å bli flinkere til å senke skuldrene og bare nyte det som foregår hver eneste dag. Ikke misforstå.. Det er enkelt å trives med Severin her hjemme og den nye tilværelsen som småbarnsmamma. Jeg elsker mitt nye liv! Problemet er at hodet mitt er overalt. Det er litt flaut å innrømme egentlig. Jeg stresser fort av lite og det er kanskje nettopp det stresset jeg må gjøre noe med. Det er jo ingenting i hele verden som haster mer enn det å leve her og nå. Tiden kommer faktisk aldri tilbake, mens alt av avtaler og planer kan heldigvis utsettes. Livet derimot.. Det kan ikke utsettes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA