FEIRER ETTER GODE TILBAKEMELDINGER

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på podkasten til Urik og meg. Vi setter stor pris på at dere vil gi oss en sjanse og skal derfor jobbe hver eneste uke fremover for å bli flinkere til å holde praten gående uten å snakke hverandre i munn. For ja, det er nemlig vanskeligere enn man tror og jeg er klar over at vi kan bli mye flinkere til både å lytte og snakke i et tempo som gjør opplevelsen mest mulig behagelig for dere som hører på. Sannsynligvis har dette bare med øvelse å gjøre. Spesielt siden vi ikke har noen form for manus under innspilling, kun hvert vårt notat med stikkord fra uken som har gått. Jeg kan ikke snakke for Ulrik, men jeg blir også fort nervøs foran mikrofonen fordi jeg så inderlig ønsker å levere og når jeg merker at jeg ikke klarer å gi nok av meg selv eller at jeg har en dårlig dag så blir jeg stressa. Selv har jeg jo noe erfaring fra Jentesnakk, men da var vi tre og nå er vi bare to. Derfor krever det enda mer av meg nå og ikke minst av Ulrik som er helt fersk i dette..

Mange som driver med podkast velger å spille inn alle episodene i en sesong før man slipper en eneste episode, mens Ulrik og jeg ønsker at episodene våre skal være aktuelle og derfor slippes de samme dag som de spilles inn eller innen få dager etter innspilling. Dere vil derfor føle at dere får en ukentlig oppdatering fra livet vårt og at det vi snakker om er det som opptar oss her og nå.

Nå som vi endelig er i gang var det på tide med en aldri så liten feiring av lanseringen og ikke minst av første episode som veldig mange har hørt på. Herlighet, så gøy det er å gjøre dette sammen med Ulrik! For ja, vi koser oss virkelig med poddingen og det håper vi at dere hører. Du finner oss forresten på Spotify her også. Det er mange som har spurt om det etter at vi kun delte linken til iTunes i går. Sorry 🙂 🙂

NYE TATOVERINGER!

Reklame// Attitude Tattoo Studio

Shit, jeg har glemt å fortelle dere at Ulrik og jeg tok nye tatoveringer i går! Ikke bare en, men to nye tatoveringer hver. Altså, hva skjer med oss? Eller hva skjer med meg? Ulrik har jo mange, men jeg føler meg skikkelig bad ass som nybegynner og hadde seriøst aldri trodd at forsiktige meg skulle ta en eneste tatovering i løpet av livet. Men ja.. Nå har jeg tre.

Tatoveringene vi tok i går er enkle og minimalistiske med supertynne streker, akkurat slik jeg liker. Jeg tok en U for Ulrik på håndleddet, siden Ulrik allerede har en J for Julianne på kroppen sin. Ulrik tok “BE KIND” bak på overarmen også tok vi begge en kjærestetatovering i midjen ved magen som består av to trekanter som går “inn i” hverandre. Det var forresten flinkeste @veliz_ink som tok disse på oss og han får dere tak i på Attitude Tattoo Studio som ligger på Pilestredet i Oslo 🙂

Tilbake til Ulrik og hans tatoveringer.. For ja, det er helt klart Ulrik som har påvirket meg til dette. Han hadde nemlig flere tatoveringer før vi møttes og har alltid vært glad i slik, mens jeg har blitt med på leken det siste året. Hehe! Jeg vet ikke om jeg skal ha noen flere nå eller om jeg skal si meg fornøyd med mine tre. Det eneste jeg vet er at om jeg får et barn til så skal jeg selvfølgelig tatovere navnet til han eller henne også, siden jeg har tatovert navnet til Severin på underarmen (min første tatovering). I tillegg har jeg litt lyst til å ta en til som jeg vil holde privat helt til jeg bestemmer meg for å ta den eller ikke. Men den tatoveringen jeg tenker på kan jeg ikke ta før om noen år. Dere vil forstå.

EN LUN VINTER I VENTE

Reklame// Ellos

Som dere vet er jeg veldig glad i Ellos Home og nå har de masse fine nyheter som jeg anbefaler alle å sjekke ut! Det er jo bare å innse at vi går mot de kaldeste og ikke minst de mørkeste dagene i året.. Jeg vet ikke med dere, men jeg legger mer tid og penger i interiør og ting til hjemmet enn på klær og sko om vinteren. Det handler vel egentlig mest om at jeg er oftere hjemme og innendørs på denne årstiden, så derfor er det viktigere å ha det rent, ryddig og fint rundt meg akkurat nå enn om sommeren når vi farter mye frem og tilbake fra båten.
Det å investere i nye pynteputer, bordbrikker, sengetøy og håndklær gjør meg virkelig glad. Hehe! Det høres kanskje teit ut, men jeg tror det er mange som kjenner den samme lykkefølelsen av små oppgraderinger i hjemmet. Spesielt hyggelig er det også med disse fine fargekombinasjonene som jeg har plukket ut under. Jeg har nemlig satt sammen mine favoritter innen tekstil og belysning siden det er nettopp det som er viktig for meg om høsten og vinteren. Myke og gode tekstiler som gjør atmosfæren i huset lun, i tillegg til behagelig lys som gir en koselig stemning. Håper dere liker det dere ser og hvis ikke er jeg sikker på at dere finner egne favoritter på Ellos Home. P.s. Ikke gå glipp av rabattkoden nederst i innlegget <3

Putetrekk HER// Bordbrikke HER// Sengesett HER// Håndkle HER

Dekorring HER// Lysslynge HER// Julestjerne HER// Adventslysestake HER

RABATTKODE: 403455
–> gir 30% rabatt på den dyreste varen i handlekurven din!
Tilbudet varer kun til 31. oktober og gjelder ikke tilbudsvarer eller møbler.. Klikk HER for å komme til Ellos Home!

JEG HAR BLITT BRUNETTE!

Reklame// Meraki Studio

Æææææ! Jeg har blitt brunette og satt på nytt hår igjen. Det var egentlig ikke helt planlagt at håret skulle bli så mørkt eller så langt, men jeg er veldig glad for at Malene utfordret meg siden jeg ble superfornøyd med både lengden og fargen. Etter mange år som blondine og etter en lang periode med kortere hår er det ekstra gøy med en stor forandring. Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å ønske meg lysere hår mot neste sommer og at denne lengden er i det lengste laget som småbarnsmamma, men akkurat nå digger jeg det!

Extensionet jeg bruker og elsker er som sagt Marvelous hair extensions. Det er seriøst det beste håret jeg har testet på mine 14 år med extensions. Ja, jeg startet med extensions da jeg var 16 år og på alle disse årene har jeg testet ut mye forskjellig av både hår og fester, men aldri har jeg opplevd et hår av så god kvalitet og fester som sitter så godt i tillegg til at de er enkle å ta ut og at de ikke etterlater seg kliss (limrester i håret/hodebunnen). Og med god kvalitet tenker jeg på at Marvelous-håret er mykt og glansfullt måned etter måned selv om jeg bruker varmetenger i håret hver eneste dag for å rette det ut eller for å krølle det. Selv om jeg vasker håret ofte på grunn av trening og selv om jeg nesten aldri lar det lufttørke, men bruker føner. Hadde det ikke vært for at jeg nå ønsket å gå fra kort til langt hår så hadde jeg overhodet ikke trengt å bytte ut det håret jeg satt på i januar siden det fortsatt var like fint som nytt.

Hva synes du om nye meg? 😀

10 TING JEG UNNER MEG I HVERDAGEN

Jeg unner meg fri fra blogg, fri fra annen jobb, fri fra å ta telefonen når jeg opplever at den maser eller fri fra hva som helst hvis jeg føler for det. Jeg ser på meg selv som en såpass ansvarsfull person at jeg vet når jeg kan koble av og ikke. Du kan si hva du vil om oss bloggere eller selvstendige næringsdrivende generelt, men en ting er sikkert og det er at vi ikke kommer langt uten selvdisiplin og gjennomføringsevne.

Jeg unner meg alltid å bruke god tid på badet. Jeg har selvfølgelig ikke mye tid på badet om morgenen før Severin skal i barnehagen, men når han er levert starter min egentid for fiksing av hår og sminke.

Jeg unner meg det jeg har råd til av interiør til huset og klær i skapet. For ja, jeg er ikke spesielt økonomisk. Men jeg bruker ikke penger jeg ikke har og jeg er spesielt flink til å ta vare på tingene mine. Jeg får helt seriøst mer glede av en dyr veske stående på hyllen enn samme sum tilgjengelig på konto til enhver tid.

Jeg unner meg vaskehjelp. Jeg elsker seriøst å rydde og organisere, men jeg hater å vaske. Jeg elsker forresten ikke å rydde etter Ulrik hver dag og hele tiden, men jeg klarer ikke å leve i rot og derfor trives jeg bedre med å rydde opp etter han enn å irritere meg over at det ikke er ryddig. Hehe!

Jeg unner meg god mat enten det er restaurantbesøk til lunsj, takeaway til middag eller det er noe hjemmelaget kos til kvelds. For ja, god mat skal jeg ha. Hver eneste dag.

Jeg unner meg å skeie ut når Ulrik har fri. Ulrik jobber som dere vet turnus og da har han ikke alltid fri i helgene. Det betyr at vi må gjøre litt “helgeting” i ukedagene noen ganger for at vi også skal få opplevelse av helg i løpet av en arbeidsperiode. Med “helgeting” mener jeg sene frokoster, kjærestetid, shopping, vinos til maten, serietitting til langt på natt og så videre..

Jeg unner meg å trene i arbeidstiden, altså mens Severin er i barnehagen. Nå skal det sies at det har blitt endel kveldsøkter i det siste, men det har bare med mine prioriteringer å gjøre. Jeg trives jo egentlig best når jeg får gjort unna treningen om morgenen.

Jeg unner meg å sove en times tid midt på dagen hvis jeg har mulighet til det. Jeg har ikke tid til det ofte, men hvis jeg har tid til overs og er sliten så hvorfor ikke? Søvn er den beste medisinen for ikke å bli syk eller for å bli frisk. Det skal mye til for at jeg velger en paracett fremfor å sove bort verkingen.

Jeg unner meg å sitte en hel dag hos frisøren selv om jeg egentlig har masse annet jeg burde ha gjort. Etter så mange år med extensions har jeg fått grunnleggende forståelse for hvorfor prosedyren tar tid. I morgen skal jeg til frisøren min i Oslo klokken 10:00 for å gjøre en STOR FORANDRING og derfor varer timen min til 16/17-tiden, før jeg skal videre på et event på Aker brygge klokken 18. Følg meg på Instagram hvis du vil se den store forandringen først –> @pilotfrue

Jeg unner meg å ha velstelte negler både på hender og føtter gjennom hele året. Jeg blir faktisk ikke sponset med neglebehandlinger, bare så det er sagt. Så ja, det blir jo en stor kostnad i løpet av et år. Men jeg synes det er verdt hver krone for selvfølelsen i en jobb hvor jeg lever av å vise meg frem, og siden jeg er hos min fantastiske negledame ganske ofte vil jeg heller betale for behandlingene hun gir meg enn å bombandere dere med mer reklame enn nødvendig. Hvis du lurer på hvem jeg går til for å fikse neglene mine kan jeg selvfølgelig svare deg på Facebook her 🙂

Jeg har vel egentlig ikke problemer med å unne meg noe som helst her i verden og synes ikke at noen andre skal ha det heller. Jeg mener at alle bør unne seg det man vil og kan så lenge man er et menneske med gode verdier og så lenge man setter de man er glad i først. Severin og Ulrik kommer alltid i min første rekke. Før jobb, før trening, før egentid og før alt <3 <3

UKENS PLANER

Reklame// NA-KD

Hei dere! Dagen i dag har jeg tilbragt med Ulrik fra tidlig morgen til nå. Vi har blant annet vært på den Filippinske ambassaden, hentet felger, spist en hyggelig lunsj, kjøpt oss nye antrekk til torsdag (og litt høstnytt til Severin), handlet matvarer til resten av uken og gjort et par andre ærender på Sandvika storsenter som tok lengre tid enn forventet. Blogg, mail og trening har derfor måttet vente helt til nå som Severin er på vei i seng..

I morgen skal vi podde sammen for andre gang og forhåpentligvis også slippe vår aller første episode av podkasten. Men kun hvis vi blir fornøyde med innspillingen. Verken Ulrik eller jeg ble nemlig fornøyde med vårt første forsøk og derfor utsatte vi oppstarten en hel uke. Hehe! Etter poddingen i morgen skal vi på babybesøk til bonusstoresøsteren min som har fått en nydelig liten jente og så blir det blogging, trening og annen jobb med samarbeidspartnere når vi kommer hjem igjen.

Torsdag er det tid for ny PT-time med Marien. Etter trening skal jeg til frisøren for å freshe opp håret mitt og gjøre meg litt ekstra fin til God Morgen Norge sitt 25-års jubileum. Snille mamma skal være barnevakt for Severin denne kvelden, slik at Ulrik og jeg kan dra på festen sammen 🙂 🙂

Fredag er det full jobbdag med bloggen, møter og annonser før vi inntar helgen med middag hos et vennepar på kvelden. Jeg håper at jeg klarer å presse inn en treningsøkt denne dagen også. Spesielt siden jeg skulket i går..

Lørdag og søndag er det hellig familietid. Vi får besøk fra kusinen min fra Halden som har passet Ramp i nesten to uker og har ikke lagt noen andre planer enn å hygge oss inne og ute (hvis været tilater det) før Ulrik skal tilbake på jobb igjen. Kanskje det blir en ny tur på Leos lekeland? Eller åpen bondegård? Vi får se!

(annonselenker NA-KD) Blazer: HER// Bukse: HER// Topp: HER // Boots: (utsolgt i grønne) finnes i beige: HER

Bag: (Louis Vuitton) lignende HER

RABATTKODE: metapicnakd

–> gir 15% rabatt på alt fra www.nakd.com her!

UFORDRAGELIGE UNGDOMMER

Natt til søndag var det tre ungdommer som prøvde å snike seg inn på tomten vår ene og alene for å være ekle. De var en jente og to gutter. I og med at vi har kameraovervåkning rundt hele huset vårt som tar opp og lagrer både bilde og lyd kunne vi enkelt se og høre disse ungdommene gjennom en app da vi våknet søndag morgen med en notification om bevegelse klokken 01:05 ved porten.

Jeg skal ikke gjengi hele samtalen til disse tre ungdommene fordi den oppleves ekstremt krenkende og de hadde blant annet en plan om å bryte seg inn på eiendommen vår for å tisse på huset vårt. Jeg vurderte faktisk å publisere hele opptaket på bloggen for å gi de en lærepenge, men i og med at disse ufordragelige ungdommene ikke ser ut til å være myndige velger jeg heller å ta kontakt med foreldrene deres, med mindre de kommer å ber om unnskylding selv innen uken er omme. Vollen er heldigvis ikke så stort og bildene vi har er klare og tydelige. Bildene jeg deler med dere er kun fra et av mange kameraer og er selvfølgelig sladdet.

Dersom Severin noen gang oppfører seg i nærheten av så dårlig som dette vil han få store konsekvenser her hjemme. Det å ha og ikke minst å vise respekt for andre mennesker er en av mange viktige verdier vi setter høyt i denne familien. Jeg vil tro at foreldrene til disse ungdommene ikke blir stolte over å få se og høre videoen av barna sine. Håper for deres del at de slipper det.

Jeg vil bare legge til at veien de står på mens de blir filmet er privat og eies av oss og naboene våre. Ungdommene har altså ikke lov til å oppholde seg her selv om de står utenfor porten. Jeg vil også legge til at naboene våre vet om og har godkjent kameraene våre. Det står forresten også tydelig skiltet at veien er privat og at at området er overvåket.

TURNUSLIVETS GODER

God kveld til deg som leser. Denne dagen startet med en ganske bra treningsøkt og hjemmekontor før jeg tok meg en laaang dusj som er luksus i seg selv som småbarnsmor, og gjorde meg klar til en hyggelig lunsj på Vinsj i Leangbukta sammen med Ulrik. Det er fordelen med jobben til Ulrik og ikke minst fleksibiliteten i min jobb. Vi føler en helgefølelse begge to når Ulrik er hjemme og er flinke til å nyte av turnuslivets goder..

Tl lunsj spiste jeg forresten en sykt digg veggisburger. Burgeren fikk meg inn på tanken om å bli vegetarianer på ordentlig, helt til jeg kom på at det snart er pinnekjøttsesong.. Hehe! Jeg elsker seriøst tradisjonsmat som blant annet pinnekjøtt og fårikål, men i hverdagen spiser jeg egentlig ikke så mye kjøtt. Eller, det går ganske ofte i karbonadedeig her hjemme, men det kunne jeg godt ha klart meg uten nå som det finnes så mange gode erstatninger. Dessuten synes jeg smakene og sammensetningene av all vegetarmat jeg får servert generelt er mer spennende. Så ja, mindre kjøtt i kosten er jeg helt med på. Men vegetarianer blir jeg nok aldri og som veganer hadde jeg blitt deprimert, tror jeg. Et liv uten egg liksom? Nei, litt av alt er mitt motto 🙂

Ellers har jeg overnattingsbesøk av kusinen min fra Strømstad i dag. Vi har vært på middag hos storesøster som disket opp med indisk mat, noe som passet meg ypperlig siden jeg er litt matlei og spesielt lei av den maten jeg lager selv. Hehe! Kanskje jeg skal melde meg på et matkurs eller noe? Det hadde nok ikke vært så dumt..

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Får du gå i fred på gaten når du er ute privat?

– Jeg får ikke alltid gå i fred og det tar jeg som et STORT kompliment fordi alle som kommer bort til meg er hyggelige. Jeg opplever generelt oppmerksomheten positivt. Heldigvis 🙂

Du har blitt så flink til å trene. Merker du noe forskjell på formen?

– Tusen takk for det! Jeg prøver så godt jeg kan og har allerede merket at kondisjonen min er bedre. Rent utseendemessig ser jeg ingen forskjell, men jeg gleder meg veldig over den deilige følelsen jeg får av å trene regelmessig.

Hva er dine treningsmål?

– Jeg har et mål om å få synlige muskler i bein og armer. Jeg har et mål om at magen min skal bli like flat som den var da jeg traff Ulrik og så stram den kan bli etter en graviditet og et keisersnitt. I tillegg har jeg et mål om å få skikkelig sprettrumpe og tar selvfølgelig alle helsefordelene som kommer av trening som et stort pluss. Men det ville vært løgn om jeg sa at det å “være i form” alene er motiverende nok til å trene 5 ganger i uken.

Hvordan gikk du ned i vekt igjen etter fødsel?

– Med amming. Amming er den beste slankekuren ever for oss som er så heldige og få det til.

Hvor skal dere feire jul i år?

– Jeg tror vi skal feire jul hjemme i år, men hvem som kommer vet jeg ikke ennå. Jul med skilte foreldre og nye familiemedlemmer er alltid litt komplisert..

Hvordan går det med Severin i barnehagen?

– Det går kjempebra. Han trives, spiser godt og sover godt. Hva mer kan en mor ønske seg? 😀

Hvorfor ble stikkontakten photoshoppet bort på det ene bildet i innlegget hvor dere forteller om podcasten?

– Hehe! Det vet jeg ærlig talt ikke. Jeg tipper at fotografen som tok bildene lekte seg litt i Photoshop og kanskje ikke ble enig med seg selv om stikkontakten skulle være der eller ei. Tanken bak shooten var at bildet skulle illustrere den ekte hverdagen til Ulrik og meg. Hvis tanken hadde vært at alt skulle se helt picture perfect ut ville jeg vel ikke latt extensionfestene mine være såpass synlige? Resultatet (coveret) får dere se når vi publisrerer første episode.

Handler du brukt til lillemann?

– Vi har ikke handlet noe brukt til han ennå, men vi har arvet endel av fetteren hans som er 4 år eldre.

Hva synes du er det mest utfordrende med severin i hverdagen?

– Det var søvnen og det å aktivisere han nok som var det mest krevende før han begynte i barnehagen, men akkurat nå ser jeg ingen store utfordringer lenger.

Sover Severin bedre om natta nå?

– Severin sover fra ca 19 på kvelden og til 05-tiden om morgenen. Det er bra til og være han og luksus i forhold til alle de håpløse nettene Ulrik og jeg har vært gjennom siden Severin ble født.

Hvordan takler dere lite søvn?

– Jeg føler at vi har taklet det greit fordi vi ikke har hatt noe annet valg som med veldig mange andre småbarnsforeldre. Når det er sagt så tror jeg ikke at noen mennesker fungerer bra uten nok søvn over tid og stemningen her hjemme har definitivt blitt preget av at vi har vært slitne. Noe annet ville vært rart.

Når kommer neste sesong av Bloggerne?

– Det vet jeg ikke fordi vi ikke er med i neste sesong. Men jeg antar at den kommer over nyttår.. De pleier jo å slippe en sesong på våren og en sesong på høsten. Det blir spennende å bli bedre kjent med de nye profilene!

Hvis du fikk gå på Met galla og gjenskape en look som noen av stjernene har hatt før, hva hadde du gått for?

– Morsomt spørsmål! Det måtte blitt en av lookene til Kim Kardashian eller Kylie Jenner og mest sannsynlig denne eller denne.

Hvis du skulle lære degå spille et instrument, hvilket instrument ville du valgt?

– Piano, tror jeg. Det hadde vært gøy å kunne!

Paradise Hotel (sett at du var singel), I lomma på Silje eller 71 grader nord?

– Ingen av delene! Jeg har blitt spurt om å delta i et av disse programmene faktisk, men takket nei. Jeg er positiv til reality og synes at det er gøy med det meste på tv. Men jeg ville foreksempel aldri deltatt i et program hvor jeg måtte vært borte fra Severin over en lengre periode nå som han er liten. Det har jeg verken lyst til eller samvittighet til.

Hvilken superkraft ville du hatt hvis du kunne velge?

– Jeg hadde elsket å kunne fryse tiden slik at alle andre i verden stod helt i ro og jeg fikk gjøre meg ferdig med mitt eller eventuelt bare sove litt. Hehe!

Er du lei av krenkefesten? Føler du hele tiden at du må forklare deg?

– Jeg føler ofte for å forklare meg, men jeg føler ikke ofte at jeg må forklare meg. Det er kanskje den største forskjellen fra jeg startet å blogge til nå fordi jeg naturligvis har blitt tryggere på meg selv og mer selvsikker i min posisjon.

Hvor ser du deg selv om 2 år?

– Jeg tror og håper at livet om 2 år ligner veldig på livet jeg lever i dag, men at det selvfølgelig byr på nye utfordringer jobbmessig. Om jeg er heldig er jeg gravid igjen eller nylig blitt tobarnsmor 🙂

Hva er din største frykt i livet?

– Det er at noen nær meg eller at jeg selv skal bli alvorlig syk.

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål på innboks her fremover! Ha en fin dag videre <3