FORTY AND FABULOUS!

Hipp hurra for Ulrik som fyller 40 år i dag! Dagen startet med hjemmebakst, bursdagssang og gaver til frokost med en over middels gira Severin. Hehe! Det var tydelig at Severin skjønte at denne morgenen var annerledes enn alle andre morgener, og det var gøy å vekke og overraske Ulrik med alt sammen. Her er et lite bildedryss fra bursdagsfeiringen her hjemme som bare såvidt har startet..

Om bare tre timer får vi besøk av fire vennepar og tre barn som skal feire Ulrik ooog selvfølgelig nyttårsaften sammen med oss, så jeg har egentlig ikke tid til å henge her inne. Men jeg ville så gjerne få gratulere Ulrik på bloggen og ikke minst få ønske dere som leser et riktig godt nytt år. For ja, det er bare sånn at Ulrik er nødt til å dele akkurat denne dagen med feiringen av det nye året som starter i morgen. Vi skal som sagt feire han ordentlig i januar med venner og familie, men en markering på selve dagen er likevel viktig når den snilleste og fineste mannen Severin, Stella, Ramp og jeg kjenner fyller år. Jeg skal vise dere flere bilder av nyttårsbordet og pyntingen til nyttårsaften. Dere får en liten sniktitt på bildene over, og som dere ser og vil se er dagen og kvelden en combo med bursdag og nyttårsaften. Vi blogges mer neste år! P.s. Jeg er aktiv på stories resten av året –> Følg meg gjerne på @pilotfrue 😀

JULEGAVENE VÅRE

Hei dere! Jeg lovte å vise dere julegavene våre. Altså julegavene til hverandre.. Så ja, her kommer litt bilder 🙂

Fra meg til Ulrik: Raske briller (ski/vannscooterbriller)

Fra Severin til Ulrik: Gucci sko

Fra Stella og Ramp til Ulrik: Gucci belte i sort med gullspenne

Fra meg til Ulrik, Severin og Regien: Ferietur til Bali (kommer tilbake med mer info om denne fantastiske turen).

Til meg fra Ulrik: Gucci bag i ull

Til meg fra Severin, Stella og Ramp: Selskinnsko i sorte

Fra Ulrik, meg og hundene til Severin: Elektrisk bil (Land Rover Defender)

P.s. Stella og Ramp fikk selvfølgelig julegaver fra alle sammen de også, men gavene deres er spist opp allerede. Hehe!

MAGISK PAKKE FOR HÅRET!

Reklame// MayBeauty

Det er mange som spør meg om hvordan jeg holder håret mitt så sunt og friskt gjennom hele året, og spesielt nå på vinterhalvåret hvor vi nordmenn blir utsatt for mye tørr luft. Jeg utsetter meg jo også ofte for både striping, føning, krølling og retting med varmetenger som selvfølgelig sliter ekstra på håret mitt. Men siden jeg er like flink med hårpleie som med hudpleie ser jeg virkelig verdien av den tiden jeg investerer på badet. 

I denne sammenheng er det spesielt to produkter som jeg vil tipse dere om nå i romjulen. To fantastiske hårpleieprodukter som jobber sammen for å gjenopprette, ta vare på og styrke håret ditt. Altså en perfekt combo! Disse kan vanligvis kun kjøpes separat. Men nå tilbyr MayBeauty en julepakken: Moroccan Miracle Combo. Det betyr at du kan kjøpe produktene sammen til spesialpris 🙂

Det første produktet er Hair Mask fra May Beauty. Denne hårmasken er skånsom for håret og selvfølgelig ikke testet på dyr. Hårmasken kommer med en hette som holder varmen og inneholder naturlige ingredienser som pleier og styrker håret ditt mens du kan slappe av og gjøre andre ting, som å surfe på internett, se på tv eller lage middag. Hair Mask er en dyp behandling man ellers kun får på salong. Hetten holder på varmen og håret suger til seg hårmasken.

Masken skal påføres i vått hår/håndkletørt hår og virke i ca. 30 minutter før du skyller den ut.

Ta på hetta og bruk gjerne hendene til å massere masken godt inn i hodebunnen. Hele prosedyren er sååå luksuriøs ❤️ 

Resultatene kommer allerede etter første gang og håret holder seg fint med regelmessig bruk. Jeg tar denne hårmasken en gang i uken nå om vinteren hvor håret mitt er noe vanskeligere å håndtere og naturligvis trenger litt ekstra pleie. På grunn av de gode resultatene den gir meg vil jeg anbefale deg som bor her i kalde Norge om å gjøre det samme, nemlig å ta vare på håret deres. Jeg anbefaler dere denne masken minimum en gang i måneden. Masken tar rett og slett vare på håret mitt og etterlater seg et glansfullt og mykt resultat som jeg virkelig nyter. Hårmasken gir næring og styrker håret som gjør at det blir mykt og lettere å håndtere.

Flere i familien fikk faktisk denne fantastiske masken blant julegavene under treet i år, fordi jeg ønsker at de skal skinne like mye som meg. Dessuten er det utrolig behagelig med slik egenpleie og jeg mener at alle fortjener den lille tiden det tar. Mange trenger bare et lite spark i rumpa for å skjønne hvor nødvendig det er å ta vare på både hud og hår..

Det andre produktet er Hair Serum fra MayBeauty som jeg har brukt fast i lang tid for å holde tuppene mine fine og myke. Det som er så fint med nettopp denne håroljen er at den også beskytter mot uttørking fra andre stylingprodukter, pleier skadet hår og gir glans. Serumet passer til alle hårtyper og extensions. Det roer ned kranglete buster, lindrer ihjelbleika lengder og gjør rett og slett håret lettere å gre. Den er derfor også veldig bra å bruke for små jenter med langt hår som ikke liker børsten som en slags “balsam” for floker, da den gjør håret enkelt å børste.

Jeg husker da jeg ble introdusert for hårolje for første gang og ikke visste hvordan det skulle brukes. Det endte med at jeg brukte altfor mye produkt fordi jeg skumleste på flasken. Hehe! Oppskriften er jo egentlig veldig enkel; 1-2 pump i hånden skal påføres hårtuppene. Jeg tar alltid denne håroljen i nyvasket hår før jeg grer meg, for da glir børsten enklere gjennom håret og selve børstingen sliter mindre.

Men selv om jeg ikke vasker håret hver dag så bruker jeg serumet daglig. Det kan nemlig også påføres i tørt hår som en slags varmebeskyttende i hårtuppene før jeg styler håret mitt og som et stylingprodukt når jeg har krøllet håret mitt i stedet for stiv og ekkel hårspray for at krøllene skal bli mer naturlige og holdbare.

Hårerumet fra MayBeauty passer til alle hårtyper og inneholder naturlige ingredienser som til eksempel: argan olje, mandelolje, olivenolje og linfrøolje. Håroljen gir en naturlig skinnende glans og gjør virkelig håret mitt mykere og lettere å håndtere. Den har et nytt design og nytt navn, i tillegg til at innholdet har blitt forbedret. Dette sier MayBeauty: “Vi bestemte oss for å endre design & produktnavn, istedenfor å kalle serumet Moroccan Miracle, har vi gitt produktet navn etter hva det faktisk gjør: Repairing Hair Serum, da det reparerer og styrker håret ditt og gjør det mykere, glattere & mer glansfullt.” Her er hva som blitt forbedret:

1. Fargestoffet har blitt fjernet, fordi det ikke hjelper med resultatet (det var kun en ingrediens for utseendets skyld).

2. En hvit flaske som er mer solid og av miljøvennlige materialer.

Hårmasken og hårserumet jobber sammen, pleier hårtuppene og forvandler håret fra tørt og livløst til mykt og glatt!

Nå kan disse kjøpes i en pakke til en veldig lavt pris! Dere får også 30% romjuls- og nyttårsrabatt på alle andre produkter. Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en verdifull gave til noen du er glad i.

Bruk rabattkoden PILOTFRUE-DEC eller kjøp HER!

JUL MED BARN

Jeg må bare få dele to blinkskudd fra julaften da nissen kom på besøk. Severin syens nemlig at dette var veldig spennende og snakker derfor fortsatt om “Isse”. Jeg trodde at Severin skulle bli redd da nissen ringte på døren, men han var ikke redd i det hele tatt. Bare litt skeptisk og veldig nyskjerrig. Åh, jul med barn er virkelig det beste! Jeg skal innrømme at jeg drømmer meg bort i en fremtid med flere barn rundt meg. Men fy søren, så heldig jeg er som har en sønn og som har så mange tantebarn jeg kan kose meg med. For ikke å snakke om Severin.. Han elsker søskenbarna sine, og er blitt spesielt glad i “Amma” og “Ine” etter å ha tilbragt ganske mye tid med de i det siste. De heter forresten Anna og Cerine <3

I morgen skal jeg vise dere julegavene våre. Både Ulrik og jeg har nemlig slått på stortromma i år, og da tenker jeg selvfølgelig på gavene til hverandre og på gaver til Severin.. Men først skal jeg gi dere mine to beste hårtips. Jeg får så mange spørsmål angående hår og spesielt krøller om dagen at jeg ønsker å vise dere hemmeligheten min.

Vi blogges mer senere i dag! I mellomtiden skal Severin og jeg på besøk til tante og John Adrian, som også Severin er blitt spesielt glad i den siste tiden. Det har skjedd noe med den aldersforskjellen på 4 år mellom disse gutta fordi Severin er blitt større og det er veldig gøy å se. Nå leker de plutselig så fint sammen <3 <3

JULETREET OG JULEBORDET VÅRT

God kveld til deg som leser. Jeg har tatt meg noen dager fri sammen med verdens beste familie som jeg er så heldig å ha rundt meg. Det har vært veldig deilig å bare slappe helt av uten å fokusere på verken blogg eller andre sosiale medier. Når det er sagt så har det blitt endel bilder og noen av de skal jeg selvfølgelig dele med dere.

Jeg vet ikke om jeg nevnte det, men vi måtte droppe julepynt neders på treet i år på grunn av Severin. Han plukket nemlig av alt han klarte å få tak i og det ble litt slitsomt i lengden. Hehe! Kanskje ikke så rart ettersom at jeg hang opp endel godteri på treet i år.. Jeg legger uansett ved noen bilder av det 3,5 meter høye juletreet vårt og fra det fine julebordet som jeg dekket likt til både julaften og 1. juledag. På julaften hadde vi besøk av svigerforeldrene mine, broren til Ulrik, kona til broren til Ulrik og niesene våre. På 1. juledag hadde vi fortsatt besøk av svigerforeldrene mine også kom min kjære mamma, storesøsteren min, mannen hennes og nevøen vår. På 2. juledag var jeg i Halden hos farmor og bestefar sammen med pappa, småsøsknene mine og resten av familien min på den siden.

Nå skal jeg gjøre om julebordet til nyttårsbord og bursdagsbord. Jeg vet ikke om dere husker det, men Ulrik har jo bursdag på nyttårsaften. I år fyller han hele 40 år og det må selvfølgelig feires. Planen er å arrangere en egen bursdagsfest for han i februar med venner og et eget familieselskap i nærmeste fremtid, men en markering på selve dagen er likevel viktig og spesielt i år hvor han fyller rundt. De siste årene har vi jo feiret på fjellet.. Shit, det føles rart å “bare” være hjemme i hele julen og romjulen uten masse bilkjøring og uten fjell og ski. Jeg storkoser meg her hjemme og synes det er behagelig å slippe og tilbringe timesvis på motorvei, ikke misforstå. Og jeg gleder meg skikkelig til å feire nyttårsaften for første gang i huset vårt med masse venner! Men ja, det tar nok litt tid å skape og venne seg til nye tradisjoner..

ÅRETS JULEKORT

Hei til deg som skroller rundt på internett denne lille julaften.. Jeg ville bare stikke innom og ønske deg og dine en riktig god jul. Her er årets mest klissete julekort fra familien Nygård, og i år som i fjor sender vi julekortet til både nære og fjærne gjennom bloggen og andre sosiale medier. Så kan de som ønsker det eventuelt printe det ut og henge det opp på kjøleskapet.. Hehe, neida. Men utrolig lettvint og helt innafor, etter min mening.

Nå har julefreden endelig kommet til Vollenlia. Det har vært noen hektiske dager etter mye sykdom hos både store og små. Vi har bittelitt mer på to do-listen for morgendagen. I morgen får vi nemlig besøk av foreldrene til Ulrik og broren til Ulrik med niesene våre, men i kveld skal vi ikke stresse noe mer med verken det ene eller det andre. Pinnekjøttet ligger til vanning og Severin ligger til lading. Nå er det julefilm, julegodt og noen bobler i glasset som står på planen for Ulrik og meg.. GOD JUL FRA VOLLEN <3

NÅ KAN JULEN BARE KOMME..

Reklame// Meraki

Hei dere! Nå er det ikke mange dagene igjen til jul og det er helt greit for min del siden jeg har vært hos Meraki og blitt fresh på håret igjen. Hehe! Litt spøk og litt alvor, for jeg var faktisk stresset for at jeg ikke skulle rekke å heise festene mine før jul fordi det har vært så mye sykdom her i heimen. Siden sist har Severin hatt feber og Ulrik fått omgangssyken. Så ja, det er ikke uten grunn at vi måtte avlyse ukens podd. Denne familien her har mildt sagt fått gjennomgå de siste ukene. Julianne & Ulrik – Uten filter kommer derfor sterkere tilbake etter jul, men nok om det og tilbake til noe gøy.. Extensions!

FØRBILDE UTEN EXTENSIONS:

ETTERBILDE MED @MARVELOUSHAIREXTENSIONS:

P.s. Hårpynten er en “Julianne scrunchie” fra @bemarvelous.no. Jeg legger ved et bilde av alle de fine Julianne scrunchiene her. Det er forresten sykt stas at disse har blitt oppkalt etter meg! Altså, hvor fine er de ikke? Jeg går ofte med håret i strikk, noe frisøren min tydeligvis har lagt til merke og da er det jo ekstra gøy å slenge denne i håret! Jeg har to her hjemme som kommer til å bli flittig brukt i julen i tillegg til de to nye hårbøylene jeg kjøpte med meg fra @bemarvelous.no. Foreløpig får man bare kjøpt produktene i salongen, men på nyåret åpner de endelig en nettbutikk! Jeg skal holde dere oppdatert <3

KUNST FOR ALLE

Reklame// Desenio

Jeg har lyst til å vise dere mine nye bilder og posters her hjemme og i den sammenheng har jeg fått lov til å gi dere 10% ekstra rabatt på posters på Desenio sitt store salg med rabattkoden: Julianne

Det er hva jeg kaller for et godt tilbud! Men vær rask.. Rabattkoden varer kun fra 18-20. desember 😀

Hos Desenio får du både posters og rammer til gode priser og av høy kvalitet. De har et stort utvalg først og fremst av Skandinaviske kunstmotiver, noe jeg virkelig elsker! Noe annet jeg elsker med disse plakatene er at man enkelt kan formidle den følelsen man ønsker at rommet skal gi..

I nettbutikken deres finner du fine bilder i alle mulige stiler og kunstformer. De tilbyr et stort sortiment av fotoplakater, klassiske svarthvitt-bilder, kule retrobilder, moderne kunst, illustrasjoner, fine barnebilder og mye mer. Det er tydelig å se at Desenio følger interiørtrender og det er umulig å ikke la seg inspirere av deres produkter og motiver. Sjekk ut Desenio på Facebook her eller på Instagram her for mer inspirasjon!

HUSK –> Rabattkode: Julianne for 10% ekstra rabatt på desenio.no her! P.s. koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters/Personlige posters.

Synes du det er vanskelig å sette sammen bilder, rammer og postere? Sjekk ut eksempel-byggeveggen her. Da får du et bedre inntrykk av hva som passer i hjemmet!

FINNES DET NOE VERRE?

I det jeg publiserte blogginnlegget i går kveld skjønte jeg det. Jeg skjønte at kvalmen ikke bare var innbildning. I all hastverk dro jeg av meg den klamme skinnbuksa og rigget meg til med bøtte og isvann i stuen. Det føltes ut som om pinnekjøttet fra middagen tildigere på dagen klatret seg oppover i halsen min samtidig kjentes det som om hodet mitt var i ferd med å sprenge. Jeg begynte å fryse som aldri før og klarte ikke annet enn å bli liggende helt i ro med øynene åpne på daybeden under det tykkesete pleddet jeg fant.

Jeg visste at Ulrik var på vei hjem, men fortsatt i luften. Det var beroliggende å vite at han skulle sove hjemme. Samtidig ønsket jeg at han skulle holde seg unna meg for ikke å bli smittet. For å forberede han på natten vi hadde i vente sendte jeg en meldig bestående av to ord: “Jeg spyr”. Litt av en velkomst etter noen dager på jobb..

Severin sov heldigvis da det startet, men jeg fryktet at han etterhvert ville våkne og det gjorde han. Han våknet en gang i halvtimen frem til Ulrik kom hjem i 02-tiden. Herregud, for noen jævlige timer! Men takk og lov for at Severin var og fortsatt er i god form. Det er det viktigste, og tvi tvi for at Ulrik, mamma, Benedicte og John Adrian heller ikke blir smittet! For det finnes seriøst ikke noe verre enn omgangssyken.

Jaja, nok klaging herfra. Jeg er heldigvis i mye bedre nå og har ikke kastet opp i dag. Men jeg er naturligvis slapp etter natten og kjenner det fortsatt i hodet. Håper du som leser er frisk og rask 🙂

FAMILIE GIR MEG JULESTEMNING

Etter en helg full av familiebesøk startet jeg uken med ny runde på julemarkedet i Oslo sammen med Severin, mamma, Benedicte som er storesøsteren min (les: viktig å påpeke at hun er eldre enn meg) og John Adrian som er tanteungen min. Tilbake til helgen.. På Fredag hadde jeg overnattingsbesøk av plussmoren min og mine to yngre søsken fra Halden som forresten heter Ingerid og Olav August. På lørdag hadde jeg overnattingsbesøk av Cerine og Anna som også er tanteungene mine, men fra Ulrik sin side. Søndagen gikk bort i rydding og avslapping med Severin. Nå som Severin går i barnehage hver dag setter jeg alltid pris på den kvalitetstiden jeg får med han helt alene.

Apropos barnehage.. I og med at det har gått omgangssyken i barnehagen til Severin valgte jeg å holde han hjemme både fredag og i dag. Men i morgen skal han forhåpentligvis tilbake til alle vennene sine med mindre vi er blitt smittet. Cerine og Anna kastet nemlig opp søndag morgen da vi stod opp her hjemme, og etter hva jeg nå har lest kan det gå hele 48 timer før man merker at man har blitt smittet, så ja.. Tvi tvi! Jeg kan virkelig ikke tenke meg noe verre enn omgangssyke, og i skrivende stund kjenner jeg meg faktisk kvalm. Det er mulig at jeg bare innbiller meg det fordi jeg snakker om det og frykter det.

Jeg legger ved verdens søteste bilde av John Adrian og Severin som storkoste seg på Jul i Vinterland i dag. Familie gir meg virkelig julestemning <3