UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Har du tatovert lipliner på leppene dine?

– Ja.

Har dere sluttet å reise til Geilo?

– Ja.

Hvilke forhåpninger har du til dette året?

– Min største forhåpning til dette året er å få kontroll over søvnen til Severin. Denne familien trenger mer søvn!

Hvorfor legger du og Ulrik ut hverandres insta-stories?

– Hvorfor ikke? Jeg deler så og si alt som jeg blir tagget i på stories siden jeg synes det er hyggelig å bli tagget.

Hvordan er det å ha et nytt menneske i huset? Er hverdagen enklere?

– Vi hadde ikke en vanskelig hverdag i utgangspunktet. Men ja, det er såklart mer behagelig for meg her hjemme nå som jeg får ekstra hjelp når Ulrik er borte på jobb blant annet. Dessuten synes jeg det er veldig koselig med mer liv i huset generelt 🙂

Klarer dere å slappe av i huset etter at aupairen har kommet?

– Ja, det er ikke noe problem. Etter felles middag trekker vi ofte hvert til vårt. Hun har jo både eget rom, egen tv-stue og eget bad i kjelleretasjen, og den stuen som Ulrik og jeg oppholder oss mest i ligger i andre etasje som er den samme etasjen som vårt soverom, vårt bad med garderobe og kjøkken. Huset vårt er egentlig veldig godt tilpasset til denne nye situasjonen, noe som vil bli en fordel i fremtiden også når Severin trenger mer privatliv i tenårene og ellers når vi har gjester.

Hvordan går det med aupairen?

– Det virker som om hun trives og det blir jeg veldig glad for å se.

Hvor mye betaler dere aupairen i måneden?

– Vi betaler norsk sats som er 5900 kroner i måneden også dekker vi selvfølgelig kost og losji. I tillegg betaler vi for norskkurs, mobil/datakostnader, kollektivkort, toalettartikler, klær og alt annet hun måtte trenge mens hun bor hos oss.

Hva er arbeidsoppgavene til Regien?

– Jeg skriver en ukeplan hver søndag for den nye uken med info om det hun trenger å vite om som foreksempel Ulrik sine arbeidstider og mine avtaler som er utenfor huset, slik at hun vet når vi er hjemme og ikke. På ukeplanen står det også hvem som lager middag, om vi får gjester og så videre.

Men ja, nå skrev jeg meg bort litt.. Når det gjelder arbeidsoppgaver så har hun de samme arbeidsoppgavene som jeg har i denne familien som er å holde huset i orden, lufte hunder, passe på Severin og lage mat. Vi har jo vaskehjelp en gang i uken, så vi snakker bare lett husarbeid som støvsuging og tørking av bord og benker. I tillegg har hun og jeg ansvaret for matinnkjøp og vasking av de klærne vi ikke sender bort som Severin sine, håndklær og sengetøy.

Hva er ditt beste barndomsminne og hvorfor?

– Det er vanskelig å trekke frem bare et minne som det beste minne fra barnedommen min. Jeg hadde jo en fantatsisk barndom! Men jeg har lyst til å trekke frem “førskolen” hos farmor som et fantastisk minne. Jeg gikk nemlig ikke i førsteklasse på skolen siden det ikke var pålagt den gangen, men var heller hos farmor et år på dagtid på Aspedammen i Halden mens foreldrene mine studerte. Farmor lærte meg masse og tok meg med på bondegård og andre utflukter. Gjett om jeg koste meg <3

Har du lyst på et barn til?

– Jeg må ikke ha et barn til, men det hadde vært koselig i lengden for oss alle og spesielt for Severin.

Har du noen tips og råd til klær ved amming?

– Jeg kjøpte meg verken amme-bher eller ammeklær, men fant fort ut av hvilke plagg i garderoben som funket bra til amming og ikke. For å være litt direkte så funker jo alle overdeler som du kan dra puppene enkelt ut av, enten ved at du drar halsen ned eller ved at du drar overdelen opp.

Hvor mye sover Severin på dagen?

– Han sover som regel 2 timer på dagen i barnehagen, men i helgene her hjemme blir det ikke alltid fullt så lenge. Han blir naturligvis ikke like sliten hjemme som i barnehagen.

Du sier at du har et mål om 7 blogginnlegg i uken, men realiteten er 1-4. Hvorfor?

– Nå synes jeg at du var litt hard mot meg. Jeg har vel aldri blogget bare en gang i uken, men jeg tar poenget og har egentlig ikke noen bedre forklaring på det enn at motivasjonen min går opp og ned.

Hva er dine musthaves i garderoben?

– Fine vesker! En fin veske løfter alltid et antrekk.

Vet Regien at du skriver om henne?

– Ja, jeg har fortalt Regien at leserne mine/følgerne mine er nyskjerrige på henne/den nye familiesituasjonen og det synes hun bare er hyggelig. Dessuten visste hun hva hun gikk til før hun takket ja til å komme til oss siden den forrige verstfamilien hennes i Danmark fortalte henne om bloggen min og så videre. Hun hadde også lest bloggen min gjennom Google Translate før hun kom og det tror jeg at hun fortsatt gjør 😀 Hehe!

Hva er planene dine for resten av uken?

– I kveld skal jeg på et bloggevent med Metapic på Sawan, i morgen er det sushi-kveld her hjemme og på lørdag skal vi feire 40-årslaget til Ulrik.

Trener du to ganger om dagen?

– Nei, men det hender at jeg tar en styrkeøkt om morgenen foreksempel og en løpeøkt om kvelden. Men det skjer ikke hver dag akkurat..  Dessuten trener jeg ikke på lørdager og søndager. Da er det kun familietid med Severin som gjelder, og han holder meg jo aktiv så det holder. Hehe!

 

 

MISFORSTÅELSER, NY EPISODE, BURSDAGSPLANLEGGING OG LOVE ISLAND

Jeg har vært så frem og tilbake i dag på om jeg skal publisere et innlegg om en person som jeg med god grunn er dritt lei av eller ikke. Som oftest tar jeg avstand fra “drama” i bloggbransjen fordi jeg ikke gidder å bruke tiden min på negativitet. Det er likevel vanskelig å la alt sladder og alle usannheter ligge, selv om det ikke fortjener min oppmerksomhet. Ja, jeg er heldigvis blitt ganske harhudet etter mine snart 6 år som blogger fordi jeg har vært i mange stormer. Men det betyr ikke at jeg aldri blir sint eller aldri blir lei meg av det jeg hører og av det jeg leser om meg selv lenger. Det å bli misforstått som person vil jeg nok alltid føle ubehagelig.

Ved de fleste tilfeller som jeg føler meg urettferdig tolket holder det heldigvis å skrive uten å dele. Skriving i seg selv er jo en slags form for terapi. Men denne gangen merker jeg at jeg må si ifra. Denne gangen vil jeg forklare meg ordentlig og derfor muntlig uten rom for misforståelser. Jeg skal dele det jeg har på hjertet i neste podkast sammen med Ulrik. Han mener mye om dette selv.. Har du forresten hørt episoden som ble sluppet i dag? Hvis ikke kan du høre den på iTunes her eller på Spotify her.

Ellers har jeg hatt en helt grei og veldig rolig dag som startet med to gode timer søvn etter at jeg leverte Severin i barnehagen. Nettene her hjemme er som sagt ikke noe å skryte av, noe som naturligvis sliter meg helt ut og derfor må jeg være en snill sjef for meg selv på jobb om dagen. Hehe!

Arbeidsdagen har også bestått av et møte angående gulv med en nydelig jente som jeg kjenner fra gamle dager. Vi skal nemlig pusse opp soverommet vårt og legging av nytt gulv har definitivt førsteprioritet.. I tillegg har det gått noen timer til planleggingen av Ulriks 40-årslag denne onsdagen. Festen er jo allerede på lørdag og jo nærere vi kommer selve dagen, jo mer finner jeg ut at vi mangler. Eller, mangler og mangler.. Ønsker er vel et mer passende ord. Gled dere til å se bilder!

Nå skal jeg ta meg en løpetur på tredemøllen selv om det ikke frister i det hele tatt. Legger til at dette blir dagens andre økt. Ja, det er lov å skryte litt av sine egne prestasjoner. Jeg må både skryte av meg selv og belønne meg selv for å holde motivasjonen til trening oppe nå som jeg er underernært på søvn. Dagens belønning er en digg banansmoothie med peanøttsmør som jeg så på Caroline Berg Eriksen sin blogg. Den skal nytes til ny epsiode av Love Island. Fy søren, så bra miks av deltakere i år og herregud, som de byr på seg selv! Følger du med på denne sesongen?

VERDT Å PRØVE!

Reklame// Nelly

Hei dere! Jeg har endelig fått teste Komorebi eyelash serum by Bjuwti og må si at jeg merker stor forskjell etter bare 4 uker. Det er vanskelig for dere å se forskjellen gjennom bilder siden vi tross alt snakker om noe så “lite” som øyevipper, men jeg vet at jeg ikke bare snakker for meg selv når jeg sier at øyevipper er viktig og faktisk har mye å si for selvfølelsen. Derfor er det sååå gøy å se at jeg har fått lengre og flere vipper på disse ukene!

Ettersom at det kun tar 30 sekunder å påføre serumet er det liksom ingenting som stoppet meg i å gi det en sjanse eller i å fortsette. Jeg bruker derfor serumet både om morgenen når jeg sminker meg og før jeg legger meg om kvelden for et best mulig resultat. Serumet skal forresten påføres der hvor du tar på eller ville tatt på eyeliner (inn mot røttene). Det gjør ingenting om du kommer “utenfor” kanten eller griser litt og det passer meg bra. Jeg er nemlig ikke så stødig eller tolmodig når det kommer til slik pirk og det er grunnen til at jeg aldri bruker liner. Hehe!

Grunnen til at jeg ville teste Komorebi er fordi jeg hadde litt komplekser for vippene mine. Jeg brukte jo vippeextensions fast i over flere år og det har naturligvis gjort skade. Vippene mine har selvfølgelig grodd ut igjen etter et langt opphold, men de er ikke like lange og fyldige som før vippeextension-tiden. Likevel føler jeg meg sykt mye freshere nå enn hva jeg gjorde før jeg startet med serumet og det er en god start <3

(annonselenke) Jeg kommer til å fortsette med Komorebi eyelash serum frem til sommeren for å se hvor lange og fyldige vippene mine faktisk kan bli. Drømmen hadde vært en sommer på sjøen UTEN maskara! Hvis du også vil teste serumet bør du bestille raskt. Nå får du nemlig 50% rabatt på Bjuwti HER (NÅ til kun 124 kroner! Før: 249,-)

P.s. Jeg har ikke på meg maskara på bildet over..

UKENS HANDEL: ASIAN WEEK

Jeg har lyst til å starte med en fast greie hvor jeg viser dere ukens handel. Er det stemning for det? Det er i hvertfall en av de innleggene jeg selv leser hos andre bloggere og finner interessant fordi jeg ofte får gode middagstips. For ja, er det en ting jeg trenger i hverdagen så er det middagstips. Jeg har aldri noe problem med å lage både digge frokoster og lunsjer, men på middagsfronten går jeg fort tom for ideer og lager derfor mye av det samme om og om igjen (les: taco & alt fra Toro). Dessuten er det på tide med bedre rutiner for matinnkjøpene her i huset. Ulrik og jeg er litt håpløse der. Vi handler ofte hver for oss og kommer noen ganger hjem med de samme matvarene uten å ha noe særlig plan for de neste dagene. Det hender til og med at jeg handler to ganger om dagen fordi jeg ikke planlegger godt nok og det er det slutt på nå. Mer planlegging, mer variert meny, mindre kasting av mat og mindre sløsing av penger.

Som en velkomst til vår kjære Regien og til glede for oss andre starter vi hennes første ordentlige uke i Norge med en gjennomført Asian week! Middagene denne uken består derfor kun av asiatiske retter som både hun og jeg skal lage. I dag spiste vi blant annet Regiens hjemmelagde vårruller og glassnudler med grønnsaker til middag. Det er helt seriøst de beste vårrullene jeg har smakt! Til og med Ulrik som alltid har sagt at han ikke liker vårruller elsket Regien sine vårruller. Så ja, jeg får litt prestasjonsangst med tanke på at det er min tur til og kokkelere i morgen. Når det er sagt så skal jeg lage red curry som er en rett jeg faktisk mestrer i følge Ulrik og mamma. Hehe! Oppskriften har jeg forresten delt tidligere her.

Middagene på planen for resten av uken er fried rice, sushi og dumplings. På lørdag skal Ulrik feire 40-årslaget sitt i Oslo, så da blir det catering til middag og på søndag blir det nok et eller annet fast food, om jeg kjenner oss rett. Hehe!

Jeg vurderer forresten å dele noen oppskrifter fremover. Det for å inspirere til nye smaker i flere typisk norske “toro-hjem” og for å lære selv. Jeg er sååå gira på å lære mer på kjøkkenet og føler meg priviligert som har mulighet til nettopp det de neste to årene siden Regien er spesielt flink til og glad i å lage mat. Det er jo ikke til å legge skjul på at denne ukens handel er den mest fargerike og spennende ukeshandelen jeg har gjort ever. Jeg håper derfor at du som leser synes at det blir gøy å følge med!

RABATTKODE PÅ ELLOS HOME!

Reklame// Ellos

Jeg kommer ikke over hvor deilig det er at julepynten er ute av huset. Selv om det er noen vintermåneder igjen går vi våren i møte og akkurat det er helt fantastisk å tenke på for et sommermenneske som meg. Ja, jeg trives aller best når det er litt varmere i været og derfor er det så fint at jeg kan hente inn sommerfølelsen allerede nå i farger og stoffer her hjemme.

Er det en ting jeg aldri får nok av så er det sengetøy og da aller helst i hvitt siden det ser så rent og pent ut. Spesielt sammen med denne lyse grønntonen i pynteputene, det fine grå sengetepet og ikke minst det brune treverket i selve sengen. Hva synes du om denne fargekombinasjonen? Jeg synes den er avslappende og delikat. Altså den perfekte fargekominasjonen på et soverom etter min mening. Er det rart jeg trives her?

Sengeteppe HER// Pyntepute HER// Sengesett HER

På badet har jeg valgt å være litt tøffere med håndklær og badematte i denne freshe gultonen. Jeg føler på en måte at disse stoffene gir meg litt varme nå i kalde januar og det er selvfølgelig en god følelse for en frysepinne som meg. I tillegg synes jeg at gult går veldig fint sammen med grått. Er du ikke enig?

Håndkle HER// Baderomsmatte HER// Badelaken HER

RABATTKODE:

Med rabattkoden 415414  får du hele 30% rabatt på den dyreste varen i handlekurven din t.o.m. 31. januar. Rabattkoden gjelder på alle ordinære priser på Ellos Home, men ikke på møbler.

Klikk HER for å komme til Ellos Home!

TANKENE MINE HER OG NÅ

Reklame// Nelly

Fy fader, så modig av et menneske å flytte til en helt ny familie i et helt ukjent land for to hele år. Jeg føler meg som verdens største pyse som aldri har vært på en liten ferie alene en gang.

Bare etter et døgn med en engelsktalende person i huset foregår mange av tankene mine også på engelsk. Ikke flytende engelsk, men noen ord her og der.

Jeg har verdens største søtsug om kveldene nå og det plager meg så sykt. For første gang i historien er Ulrik flinkere til å holde seg unna sukker enn meg og det plager meg egentlig enda mer enn selve søtsuget. Viljestyrken min pleier jo å være så mye sterkere enn hans..

Apropos søtsaker! Jeg har vært litt matlei i det siste. Ikke matlei som at jeg ikke har lyst på mat, men matlei som at jeg er lei av å lage og spise min egen mat. Ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg ikke har nok kunnskap eller selvtillit til å lage alt jeg vil lage. Det meste er jo morsomere når man kan mer, og derfor er det helt sykt inspirerende at vi nå får inn flere asiatiske smaker på kjøkkenet vårt. I love asian food! Bare vent til neste middagstips kommer 😉

Og apropos Asia.. Herreguuud, som jeg gleder meg til Bali! Vi bestilte endelig flybilletter i går, så nå er alt i boks. Eller, alt og alt. Sommerkroppen må fikses litt på og med å fikse på kroppen så mener jeg selvfølgelig å trene. Hehe! Det er ikke meningen å flire, men i disse dager må man jo faktisk utdype en slik uttalelse for ikke å bli misforstått (les: drept på internett).

Apropos ingenting. Hvordan blir jeg kvitt de mørke ringene under øynene mine? Ja, jeg vet jeg må sove mer. Si det til Severin som ville stå opp 04:00 i dag, er du snill. Er det noe annet som hjelper?

Alle mine problemer er i-landsproblemer. Tenk, så heldig jeg er. Tenk så heldig Severin er. Tenk så heldig Ulrik er, og tenk så heldige vi som familie her i Norge er.

Det er rart at det går ann å bli glad i et menneske ved første møte. Jeg tror det handler om respekt. Respekt og selvfølgelig tillit.

(annonselenke Nelly) Du finner forresten den kule jumpsuiten min HER!

EN SPENNENDE DAG & NY EPISODE

I dag slapp vi ny episode av podkasten vår og den kan du høre på iTunes HER eller på Spotify HER! Temaene i ukens podd er lite planlagt fordi innholdet ble til mer spontant enn før, noe jeg foretrekker. Jeg håper at dere hører en progresjon fra vi startet til nå, selv om jeg selvfølgelig vet at vi har et stort forbedringspotensiale. Men det er jo nettopp det som gjør dette så gøy. Vi prøver og vi feiler, og dere som lytter får være med på veien 🙂

Ellers har vi hatt en veldig spennende dag i dag. Vårt nye familiemedlem er i hus og nå skal hun snaaart få møte Severin. Jeg ville bare stikke innom og si hei før jeg henter i barnehagen. Ønsker deg som leser en fin dag videre. Vi blogges mer i morgen!

ER JEG USIKKER?

Reklame// Nelly

Jeg føler meg trygg i meg selv, men jeg lar meg lett påvirke av hva andre gjør og mener. Betyr det at jeg er svak? Jeg har god selvtillit, men jeg er ikke fornøyd med meg selv. Gir det mening? Jeg er alltid positiv utad, men jeg kjenner ofte på de negative følelsene inni meg. Har jeg to personligheter? Jeg er en fornuftig jente, men jeg tar ufornuftige valg. Hvorfor hører jeg ikke på meg selv?

Det er mange som har spurt meg om jeg er usikker fordi jeg fokuserer mye på utseendet og andre overfladiske ting. Selvforsvaret mitt og bloggeren i meg svarer alltid nei på spørsmålet om usikkerhet, men jenta bak Pilotfrue vet ikke helt hva hun skal svare. Hun er rett og slett usikker på om hun er usikker. For hun føler seg sikker, men hun er likevel usikker på om hun er så sikker som hun føler seg. Henger dere med?

Pilotfrue må være tøff og hard, ellers overlever hun ikke. Julianne er mer følsom og forsiktig, ellers blir hun såret. Jenta dere blir kjent med gjennom denne bloggen og gjennom andre sosiale medier er på en måte en kombinasjon av både Pilotfrue og Julianne. For Pilotfrue er jo Julianne, og både Pilotfrue og Julianne er jo meg. Ærlige meg.

Jeg føler noen ganger at macen og at skjermer generelt beskytter meg fra alt det skumle og onde. Jeg føler at jeg har et skjold når jeg er på jobb, og at det derfor er trygt å skrive eller å si akkurat hva jeg mener som influencer. Men det betyr jo egentlig at jeg er mer meg selv som Pilotfrue enn som “bare” Julianne? Julianne i seg selv er nemlig ikke kjent for å være så modig, men hun trives jo godt i rollen som Pilotfrue.

Jeg vet ikke om dere skjønner hvor jeg vil med dette. Faktisk så falt jeg ut litt selv mot slutten. Planen var egentlig bare å besvare et enkelt spørsmål, men selv om spørsmålet er enkelt er det ikke enkelt å svare på.

(annonselenke Nelly) Du finner forresten den superfine og deilige jakken min HER <3

ÅRET JEG FYLLER 30

Herregud, det er så sykt å tenke på at jeg fyller 30 fuckings år i år! Jeg skal innrømme at det føles litt kjipt å bevege meg ut av 20-årene og at det er skremmende å tenke på at jeg blir eldre, i hvertfall sånn utseendemessig siden jeg er heldig å være frisk og rask ellers. Men samtidig så føler jeg meg mer hjemme i 30-årene med tanke på hvor jeg er i livet ettersom at jeg tross alt er gift, har barn, har en fast jobb som jeg har hatt i hele 6 år til sommeren og er huseier. Hva mer kan jeg ønske meg i mitt voksne liv? Jeg mener forresten ikke at mitt liv er noe fasit på hvordan ting skal være, ikke misforstå. Men jeg er lykkelig med det livet jeg lever nå og det er jo det som er viktig for meg.

Jeg tror at den lykken jeg kjenner på kommer av flere grunner. Mange som ikke kjenner meg vil kanskje tro at den kommer av penger og materialistiske ting. Mens dere som har fulgt meg over flere år og dere som faktisk kjenner meg vet at familie, den roen jeg føler i å ha mennesker som jeg er glad i rundt meg og gode rutiner betyr enormt mye. Men ja, lykkefølelsen min kommer også av alt jeg og Ulrik har oppnådd sammen. Jeg er stolt over den frie hverdagen vi har skapt oss og mener at jeg viser min takknemlighet ved å tørre å vise nettopp det.

Noe annet som skremmer meg med tanke på at jeg offisielt blir voksen er forventningene. Jeg føler nemlig at man ikke er hundre prosent voksen før man har fylt 30 år, uavhegig av livssituasjon. Derfor lurer jeg på om folk forventer mer av meg som 30-åring enn som 20-åring? Jeg lurer på om jeg blir tryggere i meg selv automatisk ved aldring eller om man kan være en usikker 30-åring? Jeg lurer også på om folk tar meg mer seriøst som 30-åring enn som 20-åring? Og sist, men ikke minst så lurer jeg på om det noen store fordeler av å fylle 30 år? Eller om alle fordelene hører 20-årene til?

EN KVELDSBLOGGER PÅ OVERTID

God kveld igjen. Jeg er visst blitt en kveldsblogger på overtid og det var egentlig ikke planen. I hvertfall ikke når det innebærer å jobbe sååå sent på natten. Planen er å oppdatere dere på dagtid mens Severin er i barnehagen, men enkelte dager bare løper fra meg og siden det skjer oftere og oftere må jeg bli finkere til å strukturere tiden min. Jeg vil jo ikke at dere skal klikke dere inn her og bli skuffet gang på gang. Men ja, dere som kjenner meg vet at dere som regel hører fra meg før eller senere (les: sent)..

Akkurat nå sitter jeg og tygger frossne druer til den store gullmedalje. Hvorfor i alle dager har ingen fortalt meg at man bør putte druene i fryseren før nå? Det er jo den perfekte snaksen til meg og oss som prøver å være sunne, men som bare mååå ha et eller annet digg å tygge i om kveldene. Jeg har nemlig null problem med å spise sunn frokost, sunn lunsj, sunne mellommåltider og sunn middag. Men når kvelden kommer så kommer også søtsuget og det er virkelig vanskelig å motså, spesielt når man bor sammen med en hamster som Ulrik som liker å ha skuffer og skap fulle av godteri i tilfelle vi skulle “trenge” det..

Det var forresten @stinablogg som tipset meg om frossne druer, men hun bruker de som isbiter for at drikken ikke skal vannes ut, noe som forsåvidt også er veldig smart. Apropos Stina.. Jeg har som sagt hatt besøk av henne i dag og det var utrolig koselig. Hun ga meg supermange gode bloggtips og jeg tror at hun følte at jeg bidro tilbake med det samme når det kommer til denne salgsbiten som ikke alle bloggere er like komfortable med. Jeg derimot burde jobbet med salg på fulltid. Neida, men jeg synes ikke det er vanskelig å selge et produkt jeg har tro på og jeg har naturligvis troen på meg selv og det jeg driver med. Ellers hadde jeg gitt opp for lengst.

Tilbake til Stina og meg.. Hverdagen vår er jo ganske forskjellig med tanke på at jeg er småbarnsmamma, men vi har likevel mer til felles enn man skulle tro. Kanskje fordi vi begge lever i denne bloggbobla? Eller kanskje fordi vi begge blir sett på som rosabloggere? Jeg synes forresten ikke at ordet “rosablogger” er nedverdigende selv om jeg vet at mange fleiper med betydningen. De største bloggene i Norge er og har alltid vært rosa og det må jo bety noe? Looks and brains, pleier Ulrik å si. Hehe! Stina er uansett en kjempenydelig jente som jeg tror at mange undervurderer <3

Jeg hadde forresten laget enchilladas med speltlomper for anledningen og fyllt de med kylling i deilig mangochutney. Nam! For ja, mat må man ha og et møte uten mat burde vært en mail. Hehe!