SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hei, dere! Her kommer første del av svarene på spørsmålsrunden. Jeg har delt opp alle spørsmålene og svarene i to innegg. Neste og siste del kommer i en videoblogg i morgen eller på søndag ♥

1. Hvorfor begynte du å blogge?

– Jeg begynte å blogge etter 2 år på journalistikk fordi jeg hadde en drøm om å leve av skrivingen. Drømmen var først å jobbe innen et helse- eller skjønnhetsmagasin med min bakgrunn som både personlig trener og makeupartist, men etter en periode som jobbsøker og frilansjournalist ble jeg lei av alt sammen. Det var mye vanskeligere å få fast jobb i mediebransjen enn jeg hadde forestilt meg og jeg var lei av å måtte takke ja til oppdrag som egentlig ikke var interessante for å betale regningene mine.

Jeg har alltid vært glad i å skrive og på mine snart 3 år i bransjen har jeg også blitt glad i å dele. I dag er jeg veldig stolt og fornøyd med å ha skapt meg min egen arbeidplass som jeg interesserer meg for, lever av og trives godt med.

P.s. Du finner mitt aller føste blogginnlegg her.

2. Hva er din favoritt foundation?

– Pudderfoundationet fra Sensai har vært en stor favoritt i mange år, men nå bruker jeg faktisk mineralpudder fra Bare Minerals i farge “fairly light” og “fair”. Begge pudderene har solfaktor 15, noe jeg setter som et kriterie for foundation.

3. Hvilken hudpleieserie og sminke bruker du? Bruker du noe sminke fra H&M, Cubus eller lignende billigkjeder?

– Jeg bruker Dermalogica rens, dagkrem og nattkrem. Av sminke bruker jeg primer fra Glo Minerals, foundation fra Bare Minerals, solpudder fra The Balm, rouge fra Makeup Revolution, highligter fra Glo Minerals, eye primer fra Nars, øyenskygger fra Beuty UK, concealer fra Frøya, lipliner fra Nars, leppestift fra Frøya og fuktighetsspray fra Jane Iredale.

Nei, jeg bruker ikke smike fra H&M eller Cubus, og heller ikke fra andre billigkjeder som er kjent for andre ting enn sminke.

4. Hvilke hårprodukter bruker du?

– Jeg bruker By Noor shampoo som tilfører masse fuktighet i det stakkars håret mitt som jeg styrer så mye med, og en lillabalsam fra Kevin Murphy for at fargen skal holde seg kald. I tillegg så kurer jeg håret en gang i uken med en hårkur fra Redken.

5. Har du slutta med tannbleking?

–  Sluttet med tannbleking? Det er vel ikke noe man bruker fast akkurat. Men jeg tar hintet.

6. Hvilke butikker på nett handler du klær, sminke og div?

– Jeg handler mest klær på Boozt og Nelly. Sminke handler jeg som regel på Blivakker og Coverbrands.

7. Hvordan fridde Ulrik?

– Han fridde til meg på en strand i Puerto Banus på bursdagen min i 2015. Du kan lese mer om frieriet her, hvis du vil.

8. Hva er dine fremtidsdrømmer (bortsett fra å få barn)?

– Jeg drømmer om et bosted nær vannet eller en større båt som vi kan overnatte og feriere i om sommeren.

9. Skal dere fortsatt bruke navnene “Lykke” og “Severin”?

– Ja, navnene er bestemt. Men om vi er så heldige at vi får flere barn enn et og det blir to av samme kjønn, så vet vi ikke hva vi vil kalle gutt nummer to eller jente nummer to ennå.

Jakke: Kouture/ Bukse: Kouture/ Sko: Michael Kors/ Veske: Chanel

10. Hvor lenge har dere tenkt til å prøve å få barn med prøverør? Og hvor langt i det tredje forsøket har dere kommet?

– Planen er å prøve helt til vi kommer i mål med minst et barn. Det siste spørsmålet kommer Ulrik og jeg tilbake til når tiden er inne. Først på Instagram @mrulriknygaard og @pilotfrue, og så her på bloggen.

11. Hvor åpne kommer dere til å være videre rundt prosessen? Får vi vite når du er i gang? Om eggutak? Innsett? Eller om du er ruger?

– Dere får vite ALT, men åpenheten vil ikke foregå like direkte som ved de to første forsøkene.

12. Hva tenker du om at du kan få masse strekkmerker hvis du blir gravid?

– Det tenker jeg er verdens minste problem. Jeg sliter med å bli gravid. Det er et stort problem.

13. Om alt klaffer, og du kan velge; hvor mange barn ser du for deg?

– 3 barn er drømmen og tvillinger hadde vært helt topp!

14. Kommer du til å amme offentlig eller er det også for vulgært?

– Selvfølgelig skal jeg amme offentlig. Jeg regner med at vedkommende som skrev denne kommentaren sikter til blogginnlegget hvor jeg skrev at jeg ikke er tilhenger av de jentene som soler seg toppløse på offentlige strender i Norge for å vise seg frem. Det er noe jeg fortsatt er mot fordi jeg synes ikke det er passende. Amming derimot er noe helt annet. Det er nødvendig og naturlig. Når det er sagt så kommer jeg til å kjøpe meg et ammeteppe den gang jeg blir mamma for å gjøre opplevelsen mer diskret og behagelig for både barnet og meg.

15. Kommer du til å utlevere barnas liv på sosiale medier? Har du fått med deg at ungdom faktisk har anmeldt foreldrene sine pga utlevering av dem som små? Hva tenker du om det?

– I og med at jeg blogger om hva som skjer i livet til Ulrik og meg, så kommer selvfølgelig barna våre til å være en del av bloggen når de vokser opp. Det å få barn er jo det største som forhåpentligvis skjer i livet. Men vi kommer til å være bevisste både på at det er en grense og hvor den grensa går. Mye mer enn det vil jeg ikke uttale meg om før barn er en realitet.

Nei, det har jeg ikke fått med meg. I slike tilfeller har sanynligvis foreldrene tatt lite hensyn i forhold til hva som har blitt lagt ut på internett av barnet, noe heldigvis flere foreldre begynner å bli flinkere med å ta hensyn til i dag.

16. Leser du mammablogger? Isåfall hvilke?

– Jeg leser ikke mange blogger fast, men jeg klikker meg inn på de fleste av kollegaene mine i Side 2 som ligger på topplisten i løpet av en uke. Av de er Anne Brith, Konatil, Tine Monsen, Casa Kaos, Speiltvillingene, Villapaprika og selvfølgelig Mammatilmichelle mammabloggere jeg liker 🙂

17. Hvor gammel Ulrik var da han begynte på pilotutdanningen, og hva jobbet han med han før det?

– Ulrik begynte på pilotutdanningen i 2005. I dag er han 37 år. Før pilotutdanningen gikk han elektriker og teknisk bygg. Det er mildt sagt praktisk for meg som sliter med å bytte lyspærer her hjemme. Hehe! Neida, men han er den handymannen jeg trenger og alltid har ønsket meg.

18. Hvordan ser du på det at Ulrik er så mye borte når dere skal bli foreldre? 

– Jeg tror ikke det blir noe problem, for når han først er hjemme fra jobb og har fri så er han jo hjemme i flere dager. Men vi får se. Mamma har sagt seg villig til å stille opp litt i perioder hvor Ulrik er mer borte enn andre. En annen fordel med Ulrik sin jobb er at han ikke tar med seg jobben hjem. I veldig mange jobber er det mail som må besvares, telefoner som må tas, møter som må forberedes og så videre etter arbeidstid.

Til info: Ulrik jobber turnus med 5 dager på jobb og 4 dager fri.

19. Er du noen gang urolig når ulrik skal på jobb? Spesielt hvis det er dårlig vær og slikt.

– Nei, jeg har ikke vært urolig for han i jobben på grunn av vær. Jeg vet at han er en dyktig og erfaren pilot som aldri ville tatt noen sjanser.

20. Kunne du tenke deg å gå på skole i fremtiden? Isåfall hvilken retning?

– Nei, takk. Jeg lærer masse i det livet som jeg lever og mener selv at jeg får store nok utfordringer gjennom denne bloggen. Men ulike kurs innen ting som er relevant for meg er jeg åpen for.

Det var ikke uten grunn at jeg valgte bort bachelor i journalistikk. Jeg var skolelei.

21. Hvorfor har du ikke vært med på Bloggerne?

– Jeg har ikke blitt spurt om å være med i dette programmet. Når det er sagt så hadde jeg ikke vært med i et TV-program for enhver pris. Jeg vet det er mye jobb og jeg vet at det som deles i forskjellige programmer ikke alltid står i stil med det profilene får tilbake.

22. Har dere vurdert å hyre en interiørkonsulent (spesielt for stuen)? Hvis ikke, hvorfor?

– Nei, det har vi ikke. Både Ulrik og jeg liker stuen vår slik den ser ut nå. Spesielt etter at vi malte den mørk. Stuen vår er kanskje det rommet i huset som vi i dag er mest fornøyde med. Du kan se bilder av stuen vår her.

23. Den kofferten du ga Ulrik i jule- eller bursdagsgave (svart LV koffert), stemmer det at den koster hundre tusen kroner eller mer?

– 100 000 kroner? Jeg tror du er sprø. Hehe! Hele samlingen vår er verdt over den summen ja, men da snakker vi fire kofferter, to bager og en dresspose.

24. Hvor mye tjener du på blogging?

– Det varierer hvor mye jeg fakturerer for i firmaet mitt fra måned til måned. Men jeg tar “bare” ut 40 000 kroner fast etter skatt.

25. Si fra hvis dette er for privat, men hvor ofte mener du man bør ha sex i et forhold?

– Det er kanskje litt rart å si det, men sex er ikke så veldig privat for meg lenger etter et år med prøving. Vi har hatt perioder med sex hver dag fordi vi prøvde å bli gravide på den naturlige måten og perioder med lite sex fordi stresset fra prøverørsprosessen tok overhånd. Det viktigste i et forhold er at lysten på den andre partneren er tilstedet og den mener jeg at bør være tilstedet minst en gang i uken.

26. Kan du fortelle litt mer om Stella? Alderen hennes, hvordan det gikk seg til at valget falt på akkurat den type blandingshund, om det er noen plan på fremtidig kull på henne?

– Stella fyller 7 år 16. august. Du kan se bilder fra hennes forrige bursdag her. Det var litt tilfeldig at vi gikk for en blandingshund egentlig. Jeg ønsket meg en Chihuahua eller en Yorkshire Terrier og hun jeg bodde sammen med den gang var veldig glad i dyr, så det var ikke vanskelig å få henne med på laget første gangen vi fikk møte lille Stella som er en blanding mellom begge disse rasene.

I dag har vi Stella sirka annenhver uke, som et skilsmissebarn. Og nei, vi har ikke planlagt noe kull på henne. Det hadde vært utrolig gøy, men ingen av oss mødrene har tiden til det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til alle dere som bidro med spørsmål denne gangen!

SNEAKERS JEG ØNSKER MEG DENNE VÅREN

Inneholder annonselenker

Hei, igjen! Jeg stikker bare innom for å vise dere noen kule sneakers som jeg ønsker meg denne våren. Selv om det regner i Oslo nå, så har vi jo vært heldige å få kjenne på solen her i hovedstaden noen dager. Jeg vet ikke med dere, men vårfølelsen min har kommet og jeg elsker at lave og komfortable sko som dette er i vinden denne sesongen.

Det er nok ikke uten grunn at utvalget er enormt, og derfor er det også vanskelig å velge en favoritt. Jeg får inntrykk av at nordmenn generelt digger den sporty looken vi får av et par kule sneakers, og at vi bruker skoene til flere stiler nå enn hva som var vanlig før. Selv fikk jeg et par mørkeblå sneakers fra Nike av Ulrik til bursdagen min i fjor som jeg er veldig glad i. Nå er jeg på jakt etter et par i hvite eller beige og kanskje i sorte.

Her er noen av mine favoritter:


Du finner de blå her/ du finner de beige her/ du finner de hvite her

Du finner de sorte her/ du finner de beige her/ du finner de hvite her

Du finner de blå her/ du finner de hvite her/ du finner de sorte & hvite her

Ønsker dere en fin vår!

JEG BLE SATT UT AV EN 9-ÅRING

Etter mine fem og en halv time i salongen i går ble jeg hentet av min venninne, Marian som er fotograf for å ta bilder i Frognerparken. Venninnen min har en datter på 9 år som er helt skjønn og som barn flest, veldig direkte. Det var ikke meningen at hun skulle være med mamma “på jobb”, men i en hverdag som mamma blir det fort endringer i planene har jeg skjønt.

Jeg elsker jo barn og har aldri hilst på datteren til venninnen min før siden vi har vært mest sammen på dagtid i jobbsammenheng. Marian og jeg var faktisk tidligere kollegaer i et studio hvor jeg jobbet som makeupartist og hun som fotograf. Jeg synes det er kjempehyggelig at vi har holdt kontakten i ettertid og ble veldig glad for at jeg endelig fikk møte datteren hennes. Det eneste jeg var redd for var at 9-åringen skulle kjede seg. Noe hun definitivt ikke gjorde..

Foto: @marianjade

Da jeg kom inn i bilen hørte jeg denne kommentaren høyt:

¨Wow, mamma! Hun var skikkelig pen. Er hun ekte?”

Jeg ble helt satt ut og visste virkelig ikke hva jeg skulle svare. Venninnen min lo og fortalte at datteren hennes var veldig fascinert av Sophie Elise og hadde sett alle epsiodene av “Bloggerne” noensinne.

“Sophie Elise er jo ikke ekte”, fortsatte 9-åringen.

Nå visste verken venninnen min eller jeg hva vi skulle svare. Men vi prøvde oss forsiktig.

“Jo, hun er en ekte jente. Men hun har pyntet litt på utseendet sitt.”

9-åringen kjøpte ikke det vi sa. Hun var for nyskjerrig til å la dette ligge og for smart til å forstå at utseendet ikke lenger bare dreier seg om maskara og lipgloss. Jeg bestemte meg derfor fort for å legge alle kortene på bordet i forhold til meg selv.

“Lille venn, jeg har vært hos frisøren i nesten 6 timer for å fikse meg til å ta bilder med mamma. Da jeg våknet hjemme på morgenen i dag så jeg ikke slik ut. “

Jeg viste henne de falske vippene mine og lærte henne hvordan hun kunne se at de ikke var ekte. Jeg viste henne det falske håret mitt og limet som avslører at at det heller ikke er ekte. Jeg visste henne neglene mine med håndflaten opp slik at hun kunne se forskjell på de falske neglene og mine ekte negler. Jeg viste henne bilder av meg selv med og uten sminke, slik at hun skulle se den store forskjellen.

9-åringen ble sittende og tenke å se på meg før hun kom med denne reflekterte kommentaren:

“Jeg mener at ekte skjønnhet kommer innenfra og derfor forstår jeg ikke hvorfor du, alle andre bloggere og kjendiser fikser på utseendet sitt når de er så pene fra før.”

Vi snakket videre om operasjoner fordi 9-åringen dro samtalen i den retningen, mens Marian og jeg prøvde å avslutte. Hun gjentok et ord om “The Kardashians” og det var ordet “smellvakre”, men hun var heldigvis klar over at jentene i serien hadde operert seg så jeg trengte ikke forklare henne nærmere om skjønnhetsoperasjoner. Takk og lov. Likevel var det veldig skremmende å høre på henne. Det var tydelig at 9-åringen hadde problemer med å skille det falske fra det ekte.

Hun spurte meg til slutt om jeg hadde tatt skjønnhetsoperasjoner og jeg må innrømme at jeg var veldig lettet over å kunne gi henne et ærlig nei. Men like ærlig var jeg ikke da hun spurte meg om jeg hadde vurdert å operere meg noen gang for å se penere ut. Jeg følte meg dum og kjente at jeg ikke var forberedt på å forsvare de tankene som jeg hadde tidlig i 20-årene.


Foto: @marianjade

Minner om spørsmålsrunden jeg har gående –> her!

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei, folkens. Det går litt opp og ned hvor aktiv jeg er i kommentarfeltet. Ønsket er å svare dere alle sammen hele tiden, men det får jeg ikke til. Derfor vil jeg kjøre i gang en ny spørsmålsrunde nå, slik at dere som ikke har fått svar på det dere lurer på i det siste kan få det. I tillegg åpner jeg muligheten for alle nye og gamle lesere til å spørre om hva enn dere vil. Dere bestemmer tema. Jeg tåler det meste og synes bare det er gøy å bli utfordret!

Jeg planlegger å dele opp svarene i to eller tre innlegg med minst en videoblogg. Svarene kommer i løpet av uken og eventuelt tidlig neste uke. Alt avhenger av hvor mye det blir.. Håper dere vil være med å stille spørsmål. Jeg gleder meg til å lese alt dere kommer med ♥


Jakke: Kouture/ T-skjorte: Mango/ Bukse: Kouture/ Veske: Chanel

Foto: Marian Jade

Styling: @mariadimitrov

ME, MYSELF AND I

Behandlingen er sponset

God kveld, igjen. Jeg skjønner ikke hvor denne dagen ble av, eller hvor mandag og tirsdag ble av for den saks skyld. I morgen er det torsdag alt og jeg har så sykt mye igjen å gjøre før helgen at dere aner ikke. Jaja, nok om det..

I dag har jeg vært hos frisøren fra morgenen til langt ut på ettermiddagen. Ulrik var også innom en tur og klippet seg mens jeg satt med farge i håret. Snille mannen min dro innom Joe & The Juice og kjøpte både mat og drikke til Maria (frisøren min) og meg på vei til Head Frisør i Hegdehausveien. Ulrik sin behandling er forresten ikke sponset, bare så det er sagt. Men jeg liker at han går til Maria siden hun er så inmari flink. Jeg ble jo nesten forelsket på ny da han var ferdig. Hehe!

Tilbake til meg. Meg, meg og meg. Hehe, neida. Men dager som dette hvor jeg er i salongen over 5 timer så handler det litt vel mye om meg egentlig. Først var det vipper, så var det hår og etter styling dro jeg på “shoot” med Marian (fotografen min) i Frognerparken. Planen var egentlig bare å ta noen kule antreksbilder, men jeg tror søren i meg vi fikset en ny header. Ettermiddagssolen nå om dagen er ikke til å kimse av, altså.

Som dere ser så har jeg fått langt hår igjen og jeg er skikkelig fornøyd med både fargen og lengden. Extensionet er sponset fra Luxushair i farge #90. Jeg har litt under to pakker i håret nå, for de av dere som lurer. Vi gikk for en mørkere tone i bunn, slik jeg ønsket. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg mer komfortabel med det mørke inn mot hodebunnen når håret er såpass langt og blondt enn å bare ha det helt lyst. Maria mener også at øynene mine kommer bedre frem med den mørke tonen i håret. Kanskje det er derfor jeg liker det så godt.

Nå spørs det bare hvor lenge disse lokkene forblir. Planen er å la håret være langt hele våren og sommeren, og gå for en kortere klipp mot høsten igjen. Men vi får se. Jeg endrer jo mening om håret ganske ofte så verken Ulrik eller Maria trodde meg da jeg sa at jeg skulle ha langt hår ut sommeren. Hva tror dere?

Nei, nå skal jeg hoppe i bilen og kjøre bilagene mine til regnskapsfører. Det er alt for sent egentlig, men siden jeg ikke fikk postet de i går så må jeg bare. Tidsfrister er noe dritt.. Vi blogges!


JEG HAR SLUTTET MED BOTOX

Da Ulrik og jeg begynte med prøvingen for alvor endret jeg mye på livet mitt. Jeg la først og fremst drømmen om “den perfekte kroppen” på hyllen, roet ned treningsplanen min, kuttet det drastiske lavkarbo-kostholdet og sluttet med botox. Alt for å lykkes med drømmen om å bli gravid.

I tillegg til dette begynte jeg å lytte mer til kroppen i forhold til søvn og hvile. Jeg festet mindre, sluttet helt med festsnusingen og ble avholds i en lang periode. Etter et år med full fokus på babydrømmen så føler jeg meg skikkelig bra. Nå handler alt om balanse og det føles godt å ha fokus på det som virkelig betyr noe, nemlig helsen.

I dag har jeg et mer avslappet forhold til alt det yttre. Jeg tar vare på meg selv, men på en sunnere måte enn noen gang. Ja, jeg bruker fortsatt hair extensions, vippeextensions og falske negler. Men jeg utsetter ikke kroppen min for noe som kan være skadelig for fertiliteten eller prøverørsprosessen, som foreksempel botox.

Det sier seg selv at det ikke er lurt å sprøyte ting i kroppen som vi egentlig ikke vet bivirkningene av. Det er ikke uten grunn at gravide kvinner frarådes å bruke botox, og det er heller ikke uten grunn at bivirkningene av stoffene diskuteres overalt. Vi vet ikke nok om hva disse stoffene gjør med oss og derfor risikerer jeg ikke min aller største drøm for å bli litt strammere i huden.

Jeg vet ikke om jeg har sluttet med botox for alltid, men jeg vet at stoffet er helt ute av kroppen og jeg sverger at jeg ikke kommer ikke til å ta det igjen før jeg evetuelt har født alle de barna jeg forhåpentligvis er heldig å få, slik at mine egoistiske valg ikke skal gå utover noen andre enn meg selv.

Jeg skriver ikke dette innlegget for å fremstå som et bedre forbilde. Jeg vil bare gjøre det klinkende klart at jeg setter alle mine “skjønnhetsbehov” til side for å bli gravid og ikke minst så gjør jeg dette for at det fosteret som en gang skal vokse seg stor og sterk i magen min får en sunn og frisk mamma på innsiden.

 

KONTOR I BILEN

Hei, igjen! Da var jeg endelig hjemme etter ukens første møter og ærender i Oslo og Drammen. Dagens kontor har vært i bilen, noe som fungerer ganske bra på dager som dette hvor avstandene er såpass lange. Jeg parkerte faktisk utenfor en bensinstasjon i stad mellom to møter for å svare på mail og skrive innlegget om barnesengen til dere. Det er hva jeg kaller effektiv bruk av tid!

I passasjersetet ligger det som dere ser to pakker med extensions. Det var jeg å hentet tidligere i dag fordi jeg ikke har tid til å vente på posten. Til onsdag skal jeg nemlig gå fra kort til langt hår igjen og det gleder jeg meg skikkelig til. I tillegg vil jeg bli litt kaldere i fargen og kanskje noe mørkere i bunn. Vi får se hva frisøren min sier. Jeg lar henne alltid bestemme..

Har dere forresten sett den fine rosa bilnøkkelen min? Det er Ulrik som har “pimpet” den med klistremerker. Han gjorde det egentlig bare for at vi skal se forskjell på nøklene våre og trodde vel egentlig at jeg ville bli litt flau av fargen, men jeg DIGGER den. Vi har forskjellige innstillinger når vi setter oss inn i bilen i forhold til bilsetet, lys, musikk display og sikkert noe mer, så derfor er det kjekt at min er rosa og hans er svart. Ulrik kommer seg nemlig ikke inn i bilen uten å kjøre setet bakover med “feil” nøkkel fordi jeg sitter så nært rattet. Haha!

Nei, nå er det middagstid her i huset. Litt senere enn planlagt. Jeg ville bare si hei til dere igjen før vi tar kvelden. Blogges mer i morgen!


 

BARNESENG I HUS

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Her er barnesengen jeg har snakket om som Ulrik og jeg har siklet på lenge. Den er bare så fin at vi smiler fra øre til øre her hjemme hver gang vi går forbi gjesterommet. Sengen heter “Ithaca 4in1 convertible crib” og er faktisk ikke bare en barneseng, men den er også ombyggbar til juniorseng, dagseng og voksenseng. Noe som forsvarer kjøpet i mine øyne. Det betyr jo at vi har gjort en god og trygg investering i et kvalitetsmøbel som skal vokse med det barnet vi en gang får, helt til h*n flytter ut. I tillegg kan den brukes som gjesteseng senere i livet om ikke Lykke eller Severin vil ha den med seg videre.. Hehe!

Hele kolleksjonen “Ithaca” er i heltre eik med en børstet finish, som er inspirert av det nakne, snødekte canadiske landskapet. Sengen vi valgte har moderne linjer, med taggelister og antikke knotter. Vi gikk for grått, men serien finnes også i klassisk hvit.

Med rabattkoden “Pilotfrue” får du nå 10% rabatt på alle sengene fra sengaienga.no


Jeg bare elsker gråfargen i treverket som vi valgte og det lyse linstoffet på sengegavlen. Komibasjonen av disse fargene passer like godt til gutt som til jente og det er også en av grunnene til at vi valgte akkurat denne sengen.

Den blide brunetten på bildene heter forresten Margrete og er kvinnen bak sengaienga.no. Grunnen til at hun startet denne nettbutikken er fordi hun selv har barn og er lei av de typiske møblene du finner i alle kjedebutikkene. Grunnen til at jeg kom over disse sengene er fordi jeg var på jakt etter noe helt spesielt, som jeg kun fant hos henne.

Nå står bare sengen i deler på gjesterommet, men vi (les: Ulrik) har planer om å skru den sammen i nærmeste fremtid. Jeg gleder meg til å vise dere bilder. Inntill videre finner dere bilde av sengen her (annonselenke).

KALL MEG GJERNE DESPERAT

Jeg har lenge fått høre at jeg virker desperat når det gjelder denne babydrømmen. Faktisk helt siden jeg luftet ønsket om å bli gravid på bloggen for første gang som nå er over et år siden. Noen mener at jeg er desperat som snakker og skriver om prosessen hele tiden, andre mener at vi var desperate som oppsøkte hjelp før det hadde gått et år med prøving på egenhånd og nå er det mange som mener at jeg er desperat siden vi allerede har begynt å kjøpe babyting.

Jeg skriver ikke dette innlegget for at dere skal synes synd på meg eller beklage dere. Jeg skriver dette innlegget kun for å innrømme at dere har rett. Når det er sagt så har jeg aldri ment noe annet. For ja, jeg er desperat etter å bli gravid. Det har jeg vært helt siden jeg ble gjort oppmerksom på hvor vanskelig det er for Ulrik og meg å lykkes med denne drømmen. Jeg og vi er desperate etter å få barn og desperate etter å skape en en familie sammen. Hva er galt med det?

Skal jeg late som om jeg ikke bryr meg da eller? Unnskyld meg, men jeg gjennomgår ikke denne prosessen for moro skyld. Det er ingenting som er moro med verken hormoner, egguttak, innsett, venting, symptomer, testing og skuffelser. Det vet jeg at alle som gjennomgår det samme eller har gjennomgått det samme vil si seg enige i. Likevel høres ordet “desperat” kanskje litt negativt ut, men det er jo ikke så veldig mye positivt ved det å slite med å få barn, er det vel? Derfor passer egentlig ordet ganske bra og den desperasjonen gjelder på en måte alle par som gjennomgår prøverør, ikke bare Ulrik og meg.

Jeg føler meg nemlig ganske sikker på at ingen starter en så tøff prosess uten at ønske er så sterkt at man er villige til å betale det det koster. Med det mener jeg først og fremst hva det koster kvinnekroppen, forholdet og livet generelt. Det økonomiske kommer i tillegg. For det koster veldig mye tid og energi, noe som gjør “oss prøvere” litt desperate. Spesielt etter flere mislykkede forsøk.

Jeg lever som om jeg er gravid for å øke sjansene mine for å bli gravid. Det vil jo si at jeg har endret livet mitt for å oppnå denne drømmen, noe som selvfølgelig er ganske sykt men også helt naturlig for meg der jeg er i livet akkurat nå. Kall meg gjerne desperat i denne situasjonen, for det stemmer at jeg gjør hva som helst for å lykkes med babydrømmen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

EN UKE MED ADAM PÅ KJØKKENET

Annonse

Denne uken har jeg testet Adams Express for to og må si jeg er veldig imponert. Først og fremst er jeg imponert over menyen og prisen, men jeg er også imponert over hvor enkelt det var å lage alt sammen, hvor sunt det var, hvor godt det var og hvor raskt det gikk å lage alle rettene. Adams Express for to inneholder nemlig sunne, gode og inspirerende middager på under 20 minutter. En stor fordel med denne kassen er at Adam kutter råvarene på forhånd, slik at du kan slippe stress, mas og oppvask. Adam gir oss rett og slett lite oppvask-garanti. Har du hørt noe bedre? Det er jo helt genialt!

I og med at Ulrik har vært bortreist denne uken så har jeg bedt venninner på besøk hver eneste dag. Den ene dagen var vi til og med tre jenter som spiste en middag for to og vi ble mette alle tre. Det betyr jo bare at Adam beregner mye mat, noe som er deilig for meg som elsker å spise rester til lunsj de gangene det blir noe igjen etter middag.

EKSKLUSIVT TILBUD: Med rabattkoden BLOGG_PILOTFRUE eller DENNE LINKEN får du som er ny kunde 50% rabatt på første levering + gratis velkomstgave verdt 239,- fra Le Creuset!

Her ser dere alle råvarene i Adams Express-kasse for to. Jeg var ekstra begeistret for pastinakk stavene og ekstra spent på kveiten. Jeg har aldri bakt pastinakk staver i ovnen før, men det skal jeg definitivt gjøre oftere. Det er jo både sunt, enkelt og veldig godt! Kveiten ble også supergod. Den serverte jeg til Maria (frisøren min) da hun var her på middag på tirsdag. Det var tydelig å se at hun likte maten også.Her er to av ukens middagsretter som smakte helt himmelsk. Til venstre ser dere mørkokt svin i peppersaus med aromasopp, rosenkål og potetmos. Oppskriften på denne retten ble faktisk med venninnen min hjem etter middag. Det sier sitt. Til høyre ser dere fiskeburger med bakt pastinakk, friske grønnsaker og barbequesaus. Det var sykt digg det også!

Her ser dere ukens wok med svinestrimler, eggnudler, nøtter, koriander og lime. Jeg vet at jeg skryter mye av Adam nå, men dette er noe av det beste jeg har smakt. Helt seriøst. Nå skal det sies at jeg er jeg ekstremt glad i wok da. Men hvem er vel ikke det?


Her ser dere prossessen fra råvarer på kjøkkenbenken til pannestekt kveite med ovnsbakte grønnsaker og rømmedressing med gressløk på tallerken. Hele retten tok bare 20 minutter å lage og alt gikk lekende lett. Jeg vurderer å lage dette igjen til uken faktisk, slik at Ulrik får smake også. Eller kanskje bare for å bevise for han at jeg har blitt flinkere på kjøkkenet etter denne uken? Hehe! Kveitemiddagen var i hvert fall veldig god.

NYHET –> Adams Tacokasser kommer med første levering 10. april! Som dere vet er taco min favorittmat og derfor skjønner dere sikkert at jeg gleder meg over middels til å teste ut disse to kassene:

Adams Tex Mex-kasse

Dette er en familie/barnevennlig kasse som inneholder et smakfullt Tex Mex-måltid for hele familien. Kassen blir levert sammen med matkassen din, og oppskriften er selvfølgelig komponert av Adam selv. Det er en middag i kassen hver uke, og middagene rullerer ukesvis mellom Adams Taco, Adams Fajitas og Adams Quesadillas. Nam! Dette er virkelig noe for Ulrik og meg.

Adams Mexican Street Food-kasse

Dette er kassen for deg og familien som ønsker et autentisk og ikke minst et smakfullt meksikansk måltid. Jeg kjenner at jeg får vann i munn av bare å tenke på denne kassen og gleder meg til å lære noe nytt å servere til den berømte “fredagstacoen” Hehe! Kassen blir levert sammen med matkassen din, og oppskriften er selvfølgelig komponert av Adam selv. Åh, dette blir spennende!

Street Food in the park

Den siste retten jeg har på menyen for denne uken er pasta carbonara med bacon, vårløk og sukkererter. Jeg føler nesten at jeg har spart det beste til sist, for pasta carbonara er noe jeg ofte bestiller ute når jeg skal kose meg. Jeg valgte derfor å spare denne retten til i kveld fordi jeg spiste ute på fredag og fordi jeg spiste hos storesøster i går.

Dessuten kommer Ulrik snart hjem fra fjellet, så jeg planlegger en hyggelig date for oss to her hjemme med levende lys og god mat. Da er det godt å ha med Adam på laget igjen som hjelper meg med oppskriften. Jeg vil jo imponere mannen min litt etter en så lærerik uke på kjøkkenet 😉