10 SPØRSMÅL OG SVAR: STORESØSTER SVARER

Hei dere! I dag vil jeg dele 10 spørsmål og svar om meg som Benedicte svarer på. Jeg håper dere synes det er gøy å lese om meg fra en annen og nær vinkel. For de av dere som ikke vet det er Benedicte storesøsteren min og hun kan stalkes her og her! Hehe 😀

Hvordan er det å ha en kjent blogger som lillesøster?

– Det merker jeg egentlig veldig lite til. For meg er Julianne fortsatt bare min lillesøster. Vi gjør akkurat det samme som vi alltid har gjort. Vi ringer og snapper, ler både med OG av hverandre, gråter og trøster hverandre, diskuterer og er uenige, spør om råd og støtter hverandre. Akkurat slik som søstre flest gjør.

Det hender så klart at vi møter noen av hennes lesere når vi er ute på offentlige steder. Da er det litt rart at hun blir gjenkjent, men jeg har aldri opplevd det som annet enn hyggelig ☺️

Hva er den siste jobben du ser for deg Julianne i?

Det må bli noe administrativt. En kontorjobb ville blitt alt for ensformig og kjedelig for henne. Her ville hun raskt mistet både gleden og motivasjonen. Det gjenspeiles hver gang hun må sende inn bilag til regnskapsfører. Hun burde heller ikke prøve seg på noe teknisk, da hun dessverre er lite teknisk anlagt.

Hvordan var Julianne som liten?

Hun var veldig beskjeden og ikke glad i oppmerksomhet. Hvis hun skulle fremføre en sang eller en vits måtte alle stå med ryggen til. Allikevel syns hun egentlig det var stas og når hun fikk skryt, krøllet hun tungen i munnen.

Julianne var en forsiktig jente som aldri gjorde noe galt, samtidig som hun var den tryggeste medsammensvorne da hun aldri ville røpet andre heller.

Hun var en skikkelig prinsesse. Hun tok blant annet alltid en kjole over pysjen etter mamma hadde lagt henne og slik skulle hun sove.

Kan du fortelle et morsomt minne du har fra barndommen deres sammen?

Da vi bodde i Kristiansand var mamma fulltidsstudent og pappa i full jobb. Dagene måtte fylles med noe og det var ikke alltid like spennende. En dag ble vi liggende på ryggen på gulvet i gangen mens vi kjedet oss. Da oppdaget vi brannvarsleren. Det ble en konkurranse om hvem som så at den blinket først. Her fløy det mange timer. Tenker fortsatt på det når jeg ser på brannvarsleren.

Hva er Julianne skikkelig dårlig til?

Kjøre bil. Hun kjører som hun er konstant under opplæring. Det skal riktignok sies at hun er veldig korrekt og forsiktig bak rattet, men jeg sitter helst ikke på om jeg ikke må.

Hun sliter med å si nei, hun er et skikkelig ja-menneske. Det er en utrolig flott egenskap, men jeg tror noen ganger hun tar på seg for mye. Når det er sagt, så har hun blitt flinkere med tiden.

Ellers er hun ikke akkurat noen mester på kjøkkenet. Hun har sine retter som hun er flink på, men noe gourmet utover taco overlater hun helst til noen andre.

Hva er Julianne best på?

Omsorg og rettferdighet. Hun er ekstremt flink til å ta vare på alle rundt seg ❤️

Hun er også veldig flink til å ta brodden av ubehagelige situasjoner. Hun tar tak i elefanten i rommet, på en humoristisk måte og så blir situasjonen litt lettere med en gang.

Hva er den største forskjellen personlighetsmessig på deg og Julianne?

Hun er pen, jeg er smart? 😅 Neida, men vi er litt natt og dag. Hun er definitivt den jålete mens jeg er litt mer uflidd.
Hun er den positive, morsomme og fryktløse mens jeg raskt ser konsekvenser og utfordringer. Hun er den aktive mens jeg er den teoretiske. Når det er sagt, vil jeg si vi er veldig gode på å få frem de motsatte sidene i hverandre slik at vi blir sterkere begge to.

Hvorfor passer Ulrik og Julianne sammen?

De er et team med felles mål og ønsker i livet. De utfyller hverandre på en slik måte at de også oppnår det de drømmer om. Hun er nok den største drømmeren mens han er realisten. Sammen drar de hverandre lenger. De har veldig lik humor og et lekent syn på livet. De er (kanskje litt overraskende for noen) veldig lite selvhøytidelige begge to. Mye løses med godt humør. De er veldig flinke til å verdsette hverandre og de oppgavene den andre parten utfører. Daglige oppgaver blir også godt fordelt mellom dem. De støtter hverandre og drar hverandre opp og fremover. Og så flørter de fortsatt masse 🥰

Hvem er Julianne i familien?

Den omsorgsfulle som alltid stiller opp. Hun er ekstremt flink til å ta vare på alle rundt seg. Hun er kjærlig og ekte. Hun bryr seg genuint om hvordan du har det. Det føles. Hun har blant annet stilt opp på alle samlinger i barnehagen til hennes nevø, min sønn. Til og med som høygravid og med vondt overalt stod hun og smilte i solsteiken mens han sang stolt til tante. For de hun er glad i, gjør hun alt.

Hun er også den som er flink til å kose seg og å sette pris på kos. Når vi var små og det var taco-fredag med familien satt Julianne seg på toppen av sofaen og sklei/smeltet helt ned på gulvet mens hun sa ‘Nå koser vi oss dere’.

Hvor er Julianne om 10 år?

Jeg tror hun kommer til å fortsette å nyte og glede seg over de små og store tingene i livet. Det kommer til å gi henne mye glede og det vet hun å sette pris på. På jobbfronten har hun sine tanker og drømmer som hun har sagt i mange år allerede. I etterpåklokskapens navn sa hun også at hun ville ha et askepottbryllup fra hun knapt kunne snakke, så jeg har absolutt tro på at Julianne kan oppnå det hun drømmer om. Jeg er stolt av at hun hittil har klart å skape sin egen jobb og sitt eget selskap, som jeg er overbevist om at hun vil fortsette og utvikle i de rette arenaer for henne.

MINE UPOPULÆRE MENINGER

Reklame// Nelly

Jeg synes det er skikkelig teit å drikke brus med sukker når det finnes så mange sukkerfrie bruser som er sååå gode. Ikke misforstå, jeg ELSKER å spise sukker i form av godteri, kaker og diverse, men jeg synes ikke det er verdt kaloriene det gir når jeg drikker brus.

Apropos drikke.. Jeg er ikke glad i te, men jeg prøver hele tiden å bli glad i det. Ulrik elsker te og drikker heller te enn kaffe, mens jeg er motsatt. De få gangene i året jeg drikker te drikker jeg chai latte. Det er godt.

Jeg er ikke fan av katter fordi jeg synes de er så uforutsigbare. Da jeg var liten elsket jeg katter og egentlig alle dyr. Nå er jeg et hundemenneske og bryr meg fortsatt om alle slags dyr (minus innsekter og flaggermus), men ikke nok til å være vegetarianer.

Apropos vegetarianere/veganere.. Jeg kan ikke forstå hvordan folk klarer å være vegetarianere og spesielt ikke veganere. Det hender jeg bestiller eller lager vegetarmat og jeg synes faktisk alt av den vegetarmaten jeg har spist har vært smakfull og god, men jeg hadde ikke klart meg helt uten kjøtt og spesielt ikke uten egg. Her i huset går det endel karbonadedeig, skinke og kylling i løpet av uken. Og egg.. Det spiser jeg seriøst hver dag!

Jeg hater billig dopapir og billig tørkepapir. Det er ubehagelig på alle måter og det ser så kjipt ut at jeg blir i dårlig humør av det. I tillegg er jeg sikker på at det er for folk med ekstra god tålmodighet med tanke på at det er så tynt og vanskelig å håndtere uten å rive det opp.

Jeg synes hoftene til Sophie Elise er fine og jeg står for det. Jeg tror det er veldig mange som synes det samme, men at de aller fleste ikke tør å si det høyt. Jeg synes også hoftene til hele Kardashian-gjengen er fine. Det betyr ikke at jeg er usikker på meg selv eller at jeg har tenkt til å legge meg under kniven, bare så det er sagt.

Jeg hater å se sport på TV. Fotball, håndball, ski og you name it. Sport på TV er ikke noe for meg.

Jeg synes at alt ved IKEA er trist. Når det er sagt så har vi en IKEA-garderobe som vi er fornøyde med her hjemme, men jeg ville ikke valgt IKEA generelt fremfor noe annet hvis jeg hadde valget.

Jeg skulle ønske det var lov å markedsføre alkohol og hadde virkelig kost meg med personlige vinanmeldelser fra andre bloggere. Tenk så gøy med “ukens vin” eller “ukens drink” som en fast spalte på bloggen 😀

Jeg har skikkelig lyst til å reise til Dubai igjen.. Jepp, jeg har ikke mistet lysten på å reise og kose meg i Dubai eller noen andre steder i verden selv om det skjer forferdelige ting bak fasaden. Jeg vil bare nyte livet så lenge jeg kan og oppleve så mye som mulig spennende og hyggelig sammen med familien min.

Du finner den superfine kjolen min HER.

💘

–> Har du forresten rukket å få med deg salget på Nelly?

Hvis ikke bør du sjekke det ut her! <–

 

FOR ET ÅR SIDEN

Dette bildet tok jeg for nøyaktig et år siden. Har jeg forandret meg? Jeg synes jeg ser ganske lik ut, men jeg merker at jeg savner det blonde håret mitt veldig mye. Selv om jeg har fått masse skryt av min nye og mørkere look er det ingen tvil om at jeg skal tilbake til det blonde og det as soon as possible! Som jeg gleder meg til å freshe meg opp fra topp til tå når alt er tilbake til normalen igjen. Og ja, jeg vet at utseendet og velvære ikke er livsviktig eller noe som er nødvendig å fokusere på akkurat nå. Men det er likevel deilig å la tankene fly helt fritt og vekk fra nyhetsbildet de få øyeblikkene vi klarer om dagen. Det går nemlig ikke mange minuttene i løpet av en dag som corona ikke har mitt fulle fokus og jeg regner med at det samme gjelder for deg. Derfor vil jeg si det faktisk ER nødvendig med avsporinger. Kall det for pauser. Overfladiske og nødvendige pauser 🙂

Senere i dag planlegger jeg å legge ut et blogginnlegg med mine upopulære meninger for at dere også skal få en pause. Jeg ser at det er flere bloggere som har laget slike innlegg og selv er jeg jo kjent for å ha endel upopulære meninger. Derfor bør ikke det være så vanskelig å få samlet noen av disse på en liste til dere. Husk at vi kan være venner selv om vi ikke deler alle de samme meningene da, folkens. Jeg skriver innlegget bare til underholdning og overhodet ikke til provosering. Selv synes jeg det er supergøy å lese andres upopulære meninger og distraherende lesestoff er det jeg føler at vi alle trenger i disse dager. Distraherende lesestoff som får oss til å glemme både tid og sted mellom all den viktige informasjonen fra myndighetene.

LØRDAG OG BARNEFRI

Reklame// Nelly

Hei fra en solfylt dag i Vollen. Har dere det bra til tross for omstendighetene? Ulrik og jeg har hatt litt barnefri i dag for å slappe av bare han og jeg. Pluss at jeg fikk jobbet litt og Ulrik fikk vasket båten utvendig. Vi har nemlig ikke vært på båttur, men kun brukt den kjære båten vår til kontor og lunsjsted. Vi benyttet likevel timene i båten godt og koste oss med pizza til lunsj fra Vitos, mens Regien og Severin var hjemme og holdt fortet. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten Regien i disse dager. En ting er at hun hjelper oss med Severin og alle hverdagslige oppgaver som selvfølgelig er til stor nytte. En annen og mye viktigere ting er at Severin er blitt så utrolig glad i henne og elsker å leke med henne. Faktisk merker jeg at han har veldig godt av å være litt uten meg i blant. Barn blir jo ekstra fort grinete rundt mødrene sine, og generelt foreldrene sine kanskje.. Uansett, Regien er enestående og vi er heldige som har henne boende hos oss <3

Dagens antrekk var litt vårlig, men samtidig varmt nok. Det har jo vært en ganske kald dag på grunn av den sure vinden som aldri forsvinner og derfor legger jeg ikke vekk de tykke jakkene helt ennå, spesielt ikke favorittjakka i teddy. Den beige skinnbuksen min finner du her. Det er forresten denne buksen jeg bruker aller mest om dagen fordi den er skikkelig behagelig og passer til det meste i garderoben min. Den superfine blusen min finner du her. Det er også et plagg jeg er veldig glad i for tiden. Altså, kan man få nok av hvite bluser? Det kan ikke jeg i hvertfall og jeg har en tendens til å falle for alt som er hvitt og beige om våren og sommeren. Dere skulle ha sett alle de hvite sommerkjolene som henger i skapet og venter på meg. Jepp, jeg er i overkant tildig ute med oppgraderingen av sommergarderoben. Men til mitt forsvar skulle vi jo vært på ferie akkurat nå.. Buhu ;-(

Bluse HER Bukse HER Jakke HER

🌸

–> Husk rabattkoden: pilotfrue25

Den gir 25% rabatt på alt fra NLY BY NELLY HER <–

VOLLEN VS BALI

Hei igjen gode deg. Jeg håper du som leser er frisk og at helgen din har startet så bra som mulig i denne spesielle tiden. Vi skulle som sagt vært på Bali nå og siden det ikke ble helt sånn har vi satt ut vannscooteren for å få litt sommerstemning også her hjemme i Vollen og for å gjøre oss klare til ny båtsesong.

Vår fredag har bestått av masse leking ute med Severin og innekos med boller og selvfølgelig taco. Ja, tacofredag er også en greie for oss. Men det hender at tacoen er oftere å se på bordet enn bare en gang i uken i denne familien. Jeg skal innrømme det.. Hehe! Regien er heldigvis blitt glad i tradisjonen hun også og har sagt at hun skal ta den med seg tilbake til Filippinene 🙂

Nå er Severin i seng og derfor er tiden inne for litt voksentid. Forresten! Har jeg sagt at Severin sov helt til klokken 06:00 i dag? Det er det lengste han har sovet ever og derfor krysser jeg fingre og tær for at dette vedvarer. Tilbake til voksentiden.. Jeg har skikkelig lyst til å se en hyggelig film som handler om alt annet enn sykdom og corona. Det er bare så kjedelig å bruke resten av kvelden på å lete etter en bra film. Noen tips? Send meg gjerne en dm på Instagram –> @pilotfrue. Vi snakkes mer i morgen. Goood helg!

HEI FRA…

Hei fra kalde og grå Norge. Det føles ekstra kjipt å tenke på at vi egenltig skulle vært i Bali akkurat nå. Flyet vårt til Doha var faktisk ikke innstilt fra Gardermoen og gikk som planlagt i går tidlig. Men dessverre uten Severin, Ulrik, Regien og meg. Jeg vet at ferien vår er helt ubetydelig for dere og ikke minst uviktig med tanke på alt som skjer om dagen, men det må likevel være lov til å være skuffet så lenge som vi har gledet oss til nettopp denne turen 🙁

Ettersom Gjensidige Forikring var blant de forsikringsselskapene som meldte at de dekker alle avbestillinger av reiser frem til 26. mars (nå er sikkert denne grensen utvidet), så får vi heldigvis pengene våre tilbake. Planen var jo egenltig bare å flytte Bali-reisen til november, men ingen kan vite når det er mulig å reise igjen og siden det koster penger å gjøre flere endringer av flybillettene våre bestemte vi oss for å avbestille og heller booke en ny reise når tiden er inne for det. Pengene jeg har brukt på Bali til nå trenger vi til regninger og bensin på båten i sommer, om det ikke kommer noe forbud om å ferdes på sjøen. For da respekterer vi selvfølgelig det.

Over til noe annet.. Bloggen min lå nede i nesten hele går. Beklager så mye! Jeg vet ikke hva som skjedde og har ikke fått verken beskjed i forkant eller svar av support på blogg.no om at det skulle skje eller hvorfor. Nå ser den ut til å fungere optimalt igjen og jeg håper såklart at det ikke skjer igjen. For første gang på mange år er jeg registrert med bare litt over 4000 lesere i løpet av dagen og på en 15. plass på topplisten. Shit, det føles ikke bra og det minner meg på noe som føles veldig bra og det er å tenke på alle som faktisk leser denne bloggen daglig. TAKK for at du klikker deg inn her hver eneste dag. Fy søren, så heldig jeg er som har så mange trofaste lesere! Legger ved en printscreen fra Google Analytics som viser lesertallene på bloggen de siste 30 dagene <3

 

 

MY WISHLIST FOR SPRING

Reklame// Nelly

Hei fine folk! Håper det går bra med dere. Jeg stikker bare innom for å gi deg en superduper rabattkode fra meg i samarbeid med Nelly. Med rabattkoden: pilotfrue25 får du nemlig 25% rabatt på ALT fra NLY BY NELLY HER! I den sammenheng deler jeg også min ønskeliste fra Nelly akkurat nå med masse fresht til den herlige våren som heldigvis er rett rundt hjørnet..

Bluse HER   Bag HER Kjole HER Kjole HER Skjørt HER 

Jakke HER Jakke HER Joggesko HER Trenings tights HER Short og genser (sett) HER Genser HER

 

 –> Husk Rabattkode: pilotfrue25 for 25% rabatt på alt fra NLY BY NELLY HER <–

I ENDEN AV TUNNELEN

Da går vi inn i tre nye og lange uker med mange restriksjoner. Jeg lengter sånn etter hverdagen og kjenner det på hele kroppen at dagene fremover blir tøffe. Jeg er ikke syk og det er heldigvis ikke Severin eller Ulrik heller, men jeg har eldre personer i familien min som jeg bekymrer meg ekstra for nå. Eldre personer jeg allerede savner utrolig masse og som jeg ikke kan miste. Derfor håper jeg inderlig at du som leser dette tar din del av ansvaret i denne felles dugnaden som pågår her i landet. Jeg ønsker ikke å skremme deg, men jeg forventer at du skjønner alvoret i denne forferdelige situasjonen og krever at du følger myndighetenes råd.

Vær et godt eksempel og vis hensyn, spesielt ovenfor de mest utsatte i samfunnet vårt. Vit at innsatsen din teller og husk at alt blir bedre. Men som Erna sa må det bli verre før det blir bedre akkurat nå. Derfor er det også fint å huske på at vi står sammen mot dette viruset og at fellesskapet vårt er en styrke i seg selv.

Jeg forstår at mange er bekymret for jobbene sine og for økonomien generelt. Jeg er klar over at det er denne usikkerheten som stresser folk mest. Usikkerheten over hvor lenge unntakstilstandene vil vare.. Jeg er også bekymret og mildt sagt stresset. Bekymret for mine egne forpliktelser som kommer i postkassen/nettbanken hver måned og stresset over mine egne prosjekter som ikke lenger går som planlagt. Men igjen.. Det vil bli bedre og det finnes alltid lys i enden av tunnelen. Nå må vi være så positive vi bare klarer fremover, oppmuntre hverandre og fokusere på det som teller aller mest, nemlig menneskeliv. Jeg sender mange gode tanker og klemmer på avstand fra meg i Vollen til dere der ute. Ta vare <3

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Håper det går så bra som mulig med dere og at dere klarer å se noe positivt i denne vanskelige tiden.. Her kommer ukens spørsmål og svar. Tusen takk til dere som stiller spørsmål på innboks her 🙂

Snakker dere engelsk eller norsk med aupairen deres?

– Vi snakker engelsk med Regien og har sagt at hun ikke trenger å gå på norskkurs for vår del, men at vi selvfølgelig betaler for det om hun ønsker det. Når det er sagt så forstår hun Severin godt og kan noen norske ord. Hun var jo aupair i Danmark i to år før hun kom til oss og der lærte hun litt dansk.

Hva spiser du en vanlig dag?

– Jeg spiser alltid en eller annen form for havregrøt til frokost. Favoritten min er den bringebærgrøten jeg delte på story @pilotfrue. Til lunsj går det ofte i eggerøre med ost og skinke i eller middagsrester fra dagen før. Til middag spiser vi mye asiatisk og til kvelds blir det gjerne noe frukt eller noe søtt. Jeg prøver å være så sunn som mulig, men det er veldig vanskelig nå som hverdagen er så annerledes og humøret ikke er helt på topp.

Kan du dele noen asiatiske middagstips på bloggen?

– Ja, det er planen. Jeg skal høre med Regien om hun vil dele et middagstips 🙂

Får dere hjelp av Regien under natten med tanke på at Severin sover så dårlig?

– Nei. Ulrik og jeg tar alltid Severin om nettene og om morgenen. Avlastningen med Severin nå som han ikke er i barnehagen skjer på dagtid og/eller på ettermiddagen.

Hvordan går det med Regien? Trives hun?

– Takk som spør! Det går bra med Regien. Hun trives i Norge og i Vollen. Jeg tror hun savner familien sin litt ekstra i disse spesielle tider og det skjønner jeg godt. Det er jo såklart også ekstra kjipt for henne at hun ikke kan reise og møte venner i Oslo nå. Men vi tar godt vare på henne her hjemme og hun har jo en familie i oss <3

Sliter du økonomisk på grunn av corona?

– Jeg har mistet noen annonsører og forteller om det største økonomiske tapet i podkasten til Ulrik og meg her.

Sliter du psykisk på grunn av corona?

– Nei, det gjør jeg heldigvis ikke. Men jeg skal innrømme at jeg blir ganske deppa av å lese og se på nyheter om dagen. Jeg prøver likevel å holde meg positiv. Jeg er jo i utganspunktet en over middels positiv jente 🙂

Hva er du mest redd for i disse tider?

– Jeg er aller mest redd for besteforeldrene mine og naturligvis alle de eldre menneskene i familien min. De økonomiske bekymringene er også mange, men penger kommer og går. Livet er viktigere.

Synes du det er krise at du ikke får fikset negler, hår og så videre?

– Nei, herregud.. Det er det minste problemet i verden akkurat nå. Ja, jeg har følt meg freshere, men det betyr veldig lite i en sånn sammenheng.

Har du noen nye prosjekter på gang?

– Jeg har alltid noe nytt på gang, men det er ikke alltid jeg kan fortelle så mye om prosjektene mine når de kun er i en startsfase..

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

– Jeg gleder meg til å være sammen med familien min igjen. Herregud, så sosiale vi skal være når dette er over! Jeg stemmer for familiefrokoster, familielunsjer ooog familiemiddager! Hehe!

Merker du at Severin savner vennene sine og den vanlige hverdagen sin?

– Jeg vet jo at han savner vennene sine fordi han elsker å være i barnehagen. Men han koser seg også veldig sammen med Ulrik, Regien, hundene og meg om dagen, så det er egentlig ikke et problem.

Har du planene klare for 30-årslaget ditt?

– Nei, dessverre. Planen var å begynne å planlegge rett før disse krisetilstandene i Norge. Eller, jeg har jo ikke helt bestemt meg for om jeg bare vil samle noen få eller om jeg vil lage en stor fest ennå. Sånn ting er i dag utsetter jeg avgjørelsen og planleggingen på ubestemt tid.

Synes du det er kjipt at dere ikke kan reise på hytta på fjellet?

– Vi har ingen hytte og er derfor ikke preget av hytteforbudet.

Når blir årets første båttur?

– Forhåpentligvis snart om det ikke kommer et forbud på sjøen også.. Hvem vet?

Tror du bloggen din overlever denne coronakrisen?

– Ja, det tror jeg.

Tjener du mindre nå som folk bruker mindre penger?

– Det er jeg som bestemmer lønnen min selv, så foreløpig beholder jeg full lønn fordi ting går bra. Men om jeg mister mange annonsører fremover fordi de går konkurs, ikke kan levere produkter pga stengte grenser eller av andre grunner så vil det selvfølgelig gå ut over meg personlig og min inntekt.

Er du redd for å bli syk?

– Ja. Så vidt jeg vet er ikke jeg i risikogruppen, men det har jo vist seg at også unge og ellers friske mennesker kan bli alvorlig syke av corona så man kan aldri vite. Derfor er jeg redd for å bli syk og ikke minst redd for å smitte andre. Det bør alle være.

20% PÅ HELE NELLY!

Reklame | Nelly

Hei og god lørdag alle sammen! Nå er jeg så lei av joggedresser og typiske koseklær at det snart klikker for meg. Jeg vil ha vår og sommer. Jeg vil ha bare bein og fine kjoler! I den sammenheng har jeg samlet mine favorittkjoler fra Nelly til dere siden de har 20% rabatt på ALT og 30% rabatt på Nelly brands. Tenk, det er ikke lenge igjen til vi kan sprade rundt i sommerkjoler og inntil det blir jeg faktisk i godt humør bare av å se de hengede i garderoben min 😀

   1. HER      2. HER  

   3. HER      4. HER  

   5. HER      6. HER  

 

🌸KLIKK HER FOR 20% RABATT PÅ HELE NELLY🌸