UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Håper det går så bra som mulig med dere og at dere klarer å se noe positivt i denne vanskelige tiden.. Her kommer ukens spørsmål og svar. Tusen takk til dere som stiller spørsmål på innboks her 🙂

Snakker dere engelsk eller norsk med aupairen deres?

– Vi snakker engelsk med Regien og har sagt at hun ikke trenger å gå på norskkurs for vår del, men at vi selvfølgelig betaler for det om hun ønsker det. Når det er sagt så forstår hun Severin godt og kan noen norske ord. Hun var jo aupair i Danmark i to år før hun kom til oss og der lærte hun litt dansk.

Hva spiser du en vanlig dag?

– Jeg spiser alltid en eller annen form for havregrøt til frokost. Favoritten min er den bringebærgrøten jeg delte på story @pilotfrue. Til lunsj går det ofte i eggerøre med ost og skinke i eller middagsrester fra dagen før. Til middag spiser vi mye asiatisk og til kvelds blir det gjerne noe frukt eller noe søtt. Jeg prøver å være så sunn som mulig, men det er veldig vanskelig nå som hverdagen er så annerledes og humøret ikke er helt på topp.

Kan du dele noen asiatiske middagstips på bloggen?

– Ja, det er planen. Jeg skal høre med Regien om hun vil dele et middagstips 🙂

Får dere hjelp av Regien under natten med tanke på at Severin sover så dårlig?

– Nei. Ulrik og jeg tar alltid Severin om nettene og om morgenen. Avlastningen med Severin nå som han ikke er i barnehagen skjer på dagtid og/eller på ettermiddagen.

Hvordan går det med Regien? Trives hun?

– Takk som spør! Det går bra med Regien. Hun trives i Norge og i Vollen. Jeg tror hun savner familien sin litt ekstra i disse spesielle tider og det skjønner jeg godt. Det er jo såklart også ekstra kjipt for henne at hun ikke kan reise og møte venner i Oslo nå. Men vi tar godt vare på henne her hjemme og hun har jo en familie i oss <3

Sliter du økonomisk på grunn av corona?

– Jeg har mistet noen annonsører og forteller om det største økonomiske tapet i podkasten til Ulrik og meg her.

Sliter du psykisk på grunn av corona?

– Nei, det gjør jeg heldigvis ikke. Men jeg skal innrømme at jeg blir ganske deppa av å lese og se på nyheter om dagen. Jeg prøver likevel å holde meg positiv. Jeg er jo i utganspunktet en over middels positiv jente 🙂

Hva er du mest redd for i disse tider?

– Jeg er aller mest redd for besteforeldrene mine og naturligvis alle de eldre menneskene i familien min. De økonomiske bekymringene er også mange, men penger kommer og går. Livet er viktigere.

Synes du det er krise at du ikke får fikset negler, hår og så videre?

– Nei, herregud.. Det er det minste problemet i verden akkurat nå. Ja, jeg har følt meg freshere, men det betyr veldig lite i en sånn sammenheng.

Har du noen nye prosjekter på gang?

– Jeg har alltid noe nytt på gang, men det er ikke alltid jeg kan fortelle så mye om prosjektene mine når de kun er i en startsfase..

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

– Jeg gleder meg til å være sammen med familien min igjen. Herregud, så sosiale vi skal være når dette er over! Jeg stemmer for familiefrokoster, familielunsjer ooog familiemiddager! Hehe!

Merker du at Severin savner vennene sine og den vanlige hverdagen sin?

– Jeg vet jo at han savner vennene sine fordi han elsker å være i barnehagen. Men han koser seg også veldig sammen med Ulrik, Regien, hundene og meg om dagen, så det er egentlig ikke et problem.

Har du planene klare for 30-årslaget ditt?

– Nei, dessverre. Planen var å begynne å planlegge rett før disse krisetilstandene i Norge. Eller, jeg har jo ikke helt bestemt meg for om jeg bare vil samle noen få eller om jeg vil lage en stor fest ennå. Sånn ting er i dag utsetter jeg avgjørelsen og planleggingen på ubestemt tid.

Synes du det er kjipt at dere ikke kan reise på hytta på fjellet?

– Vi har ingen hytte og er derfor ikke preget av hytteforbudet.

Når blir årets første båttur?

– Forhåpentligvis snart om det ikke kommer et forbud på sjøen også.. Hvem vet?

Tror du bloggen din overlever denne coronakrisen?

– Ja, det tror jeg.

Tjener du mindre nå som folk bruker mindre penger?

– Det er jeg som bestemmer lønnen min selv, så foreløpig beholder jeg full lønn fordi ting går bra. Men om jeg mister mange annonsører fremover fordi de går konkurs, ikke kan levere produkter pga stengte grenser eller av andre grunner så vil det selvfølgelig gå ut over meg personlig og min inntekt.

Er du redd for å bli syk?

– Ja. Så vidt jeg vet er ikke jeg i risikogruppen, men det har jo vist seg at også unge og ellers friske mennesker kan bli alvorlig syke av corona så man kan aldri vite. Derfor er jeg redd for å bli syk og ikke minst redd for å smitte andre. Det bør alle være.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg