BLOGGERNE SESONG 10

Ja, da var nyheten ute.. Det blir en ny sesong av Bloggerne på skjermen som starter allerede 1. januar med en dobbelepisode! Gleder du deg? DET gjør Ulrik og jeg som er så heldige at vi får være med i vår tredje sesong. Herlighet, som tiden flyr! Tenk at vi har vært med i hele tre sesonger nå, og tenk hvilken reise vi har hatt. Det blir spennende å se hva som kommer i første episode. Vi har faktisk ikke fått sett noe av det som er blitt filmet ennå, men jeg har mine mistanker (les: forhåpninger) om at vi starter der vi slapp, nemlig på sykehuset..

Jeg synes helt ærlig at det er trist å “miste” Anne Brith, men jeg vet at den dama har så mange spennende planer fremover at det er forståelig at hun må prioritere det som er viktigst for henne akkurat nå. Når det er sagt så synes jeg selvfølgelig det er superkoselig å ha Martine Lunde med i gjengen! Jeg er sikker på at hun og selvfølgelig Aleksander har masse gøy å by på 🙂

Ellers ser jeg frem til å følge med videre i livene til både Anniken, Stina, Caroline og Jørgine! For en herlig gjeng! Skal du se på denne sesongen av Bloggerne?

NEW IN: INTERIØR

Reklame | moblia.no

Det første jeg vil vise dere er dette Halvor Bakke heltrebrettet med lysestaker. Lysestakene fikk jeg av mamma her om dagen. De er fra Skogsberg & smart og kan visst også brukes som vaser eller bare stå til pynt på hyllen. Nå om vinteren bruker jeg de på bordet med store telys i fordi de gir så koselig og varmt lys. Brettet er fra moblia.no og du finner det her. Jeg bruker det både til pynt som dette, men også til servering når jeg har gjester. Det er foreksempel veldig hyggelig å bruke slike brett når jeg danderer litt ekstra hyggelige frokostbord.

Det andre jeg vil vise dere er dette nydelige pleddet og disse freshe putene som også er fra moblia.no. Som dere ser under er jeg blitt veldig glad i kombinasjonen av det mørke sorte og brune sammen med blåtoner og gultoner. Stolen er forresten fra Unoliving.

Det tredje og siste jeg vil vise dere i dag er denne kule vasen som også er kjøpt på moblia.no. Akkurat nå står vasen i vinduskarmen på gjesterommet vårt med en falsk eucalyptus i. Det er rart at en så liten detalj kan gjøre så mye med stemningen i rommet. De selger forresten også både falske grener og andre planter på moblia.no. Jeg anbefaler å ta en titt på alt de har av interiør. Jeg har funnet flere av årets julegaver der som blant annet duftlys, duftpinner, boller, glass og servise.

MINE TRE MUST FOR ANSIKTET

Annonse// May Beauty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag til deg som leser! Det er så deilig å være tilbake i gode rutiner igjen etter masse utskeielser i Måløy med familie forrige uke. Jeg merker det nemlig godt på huden min når jeg spiser mye sukker og ikke minst når jeg hopper over hudpleien som jeg ellers setter av tid til minst en gang i uken. Jeg er jo som dere vet ganske nøye med ansiktet mitt og er blitt helt avhengig av May Beauty sine ansiktsmasker. I dag vil jeg derfor vise dere mine tre must på badet som holder ansiktet mitt rent og fresht. Ja, til og med nå om vinteren hvor huden lett kan bli tørr og blass..

Jeg har satt sammen mine tre favorittmasker i en ansiktspakke til dere fordi de virker helt fantastisk sammen, og fordi du trenger alle tre for å unngå urenheter og for å bevare et friskt ansikt gjennom hele året når de forskjellige problemene oppstår.

Den første masken jeg vil vise dere er Face Gel.

Denne masken skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.

På bildet under kan du faktisk se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor effektiv Face Gel var allerede ved første bruk, mens nå som jeg har brukt denne masken over såpass lang tid er jeg blitt litt bortskjemt og vant til å ha produktet tilgjengelig hele tiden. Face Gel kan forresten brukes ofte. Denne uken har jeg faktisk brukt denne masken hver eneste kveld før jeg legger meg som sminkefjerner. Behandlingen tar bare noen sekunder og er virkelig en behagelig avslutning på dagen. I tillegg setter jeg pris på den rene og glatte huden jeg da våkner opp til dagen etter.

Den andre masken jeg vil vise dere er Face Mask.

Denne er spesielt effektiv mot sorte prikker og kviser. Masken skal påføres med hjelp av pensel og tørke i ca. 30 minutter før du drar den av forsiktig.  

Det gjør litt vondt å dra av denne masken, men det er bare fordi den drar med seg alt smuss og skitt fra porene dine. Jeg liker å si at det gjør vondt på en deilig måte siden jeg føler meg så utrolig bra etterpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan velge å bruke masken i hele ansiktet slik jeg har gjort her eller bare i problemområdene som for de fleste er rundt nesepartiet, på haken og i pannen. Jeg sliter mest med urenheter på haken og sorte prikker på nesen. Derfor er jeg blitt så glad i akkurat Face Mask. Her ser dere hva masken har dratt av! Ekkelt..

Den tredje og siste masken jeg vil vise dere er Pore Mask.

Denne masken kan brukes oftere enn en gang i uken fordi den gir deg fuktighet, noe vi aldri får nok av. Pore Mask er en leirmaske som påføres med fingrene eller med pensel.

Masken skal tørke ca. 30 minutter og vaskes av med en klut. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som dukker opp hormonelt og de urenhetene jeg har skyld i seg. Jeg digger å bruke denne masken før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før fest fordi den gjør huden skikkelig myk.

Jeg elsker som sagt disse ansiktsmaskene og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som også er veldig bra er at man kan bruke produktene når man er gravid og når man ammer, slik som jeg gjør om dagen. Med denne ansiktspakken får du rett og slett en komplett løsning for en fin ansiktshud, og dersom du er like flink med huden din som meg opprettholder du en naturlig glød og et rent ansikt hele året 🙂

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt i vinter og gå festsesongen i møte med en glattere og renere hud? Hvis du vil teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en spesiell julegavekode som gir dere Moroccan Miracle Shampoo og Balsam, verdt 349 kr helt GRATIS ved kjøp av Ansiktspakken eller annet produkt fra MayBeauty for samme verdi. Faktisk får jeg spørsmålet nesten hver uke før spalten med ukens spørsmål og svar om mine hudpleierutiner, så nå er det på tide at jeg forteller litt mer om alle produktene jeg er avhengig av.

Etter første bruk merker du allerede at håret ditt føles mykere og er lettere å håndtere. Jeg synes alltid at håret mitt ser silkeglatt ut etter bruk og har forelsket meg helt i den deilige duften. Produktene lukter rett og slett rent og friskt. Nesten litt eksotisk. Hehe! Du må bare teste og kjenne selv 🙂

Bruk gavekoden “juliannejul” eller kjøp ved å trykke på linken HER

P.s. Vær rask! Gavekoden gjelder kun for en begrenset periode.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

EN DRØMMEHELG

For en drømmehelg dette har vært! Det startet med kosekveld her hjemme på fredag med Ulrik sin hjemmelagde jegergryte. På lørdagen gikk vi en lang trilletur rundt i Vollen etterfulgt av middag med et vennepar på Sumo i Oslo og en tur på byen. Ja, du leste riktig. Mor var ute og ristet seg løs for første gang på 14 måneder! Fy søren, så deilig! Vi var faktisk innom både Bar ISM, Heidis og Monkey Bar på en kveld bare for å dra den heeelt ut. Hehe! Sjekk gjerne instastory og snapstory fra i går –> @pilotfrue 😀

Formen er heldigvis fin i dag. Jeg merker jo at jeg fester på en annen måte nå enn hva jeg gjorde før jeg ble mamma. Det er noe med det ansvaret som jeg sikkert alltid vil føle på. Et ansvar som kjennes riktig og godt, men som det samtidig er fint å få litt avlastning fra en gang i blant. Alle mammaer og pappaer burde unne seg det.

Planene i dag er ikke mange. Vi har fortsatt besøk av snilleste, Christiane som satt barnevakt for Severin i går. Det gikk forresten kjempebra. Jeg var ganske spent og fulgte selvølgelig med på telefonen hele kvelden sånn i tilfelle jeg bare måtte hive meg i en taxi hjem, men det trengte jeg altså ikke siden Christiane hadde stålkontroll. Jeg hadde pumpet meg for anlendingen, men ikke rukket å pumpe nok. Det løste min aller beste venninne som fødte nå nylig med å dele av sitt eget lille lager i hennes fryser. Severin fullammes jo fortsatt og tar ikke morsmelkerstatning, så ja.. That’s what friends are for! Hehe! Vi blogges mer senere i dag. Det er nemlig noe jeg har lyst til å fortelle dere litt mer om ♥

JULEBILDER I STUDIO & EN VENNINNETJENESTE

Venninnetjeneste

Hei, dere! Jeg var først litt usikker på om jeg skulle merke dette innlegget som reklame eller ikke, men siden jeg har betalt full pris for bildene i studio og ikke får noe som helst gode av å dele dette tilbudet så skal det altså ikke merkes. Bare til info..

Fotografen er en gammel kollega av meg og som flere vet er vi venninner i dag. Jeg utnyttter ikke henne for gratis bilder og hun utnytter ikke meg for eksponering, men vi anbefaler hverandre når det er relevant slik som jeg velger å gjøre nå. Ulrik, Severin, Stella, Ramp og jeg var nemlig i studio for en ukes tid siden og tok julekortbilder, familiebilder og babybilder av Severin. Herlighet, så mange fine blinkskudd vi fikk! Spesielt av Severin og hundene. Jeg gleder meg til å sette meg ned og lage julekort og planlegge noen julegaver, for nå har jeg mye bra bilder å velge i!

Hvis du sender en mail til Marian på [email protected] før 1. desember og booker time til fotograferig får du 20% “vennerabatt” på alle bildepakker om du hilser fra meg 🙂

TID FOR SKRYT

Hei, dere! Jeg tenkte jeg skulle skryte litt av de bloggerne og influencerne jeg oftest er innom i løpet av en uke, og med å fortelle dere litt om hvorfor jeg følger med på akkurat disse profilene. For de jeg følger er nemlig ganske så forskjellige fra hverandre alle sammen, men det er åpenlyst noe ved hver av de som trigger meg til å klikke meg inn i livene deres.

Det er egentlig veldig unorsk å skryte av andre på denne måten og desverre få i min bransje som gjør det. Jeg vet ikke hvrofor, men jeg tror mange føler seg som konkurrenter. Er vi ikke egentlig bare kollegaer hvor alle tjener på at vi heier på hverandre? Med dette innlegget håper jeg at jeg kan inspiere til mer skryt oss bloggere og influencere i mellom ♥

Foto: @anettemarieantonsen

Jeg skulle ønske jeg var så pen som Andrea Badendyck! Er det mulig å være så pen liksom? Ulrik og jeg satt faktisk å snakket om det da vi tilfeldigvis så på Farmen her om dagen. Og nei, det var ikke Ulrik som tok det opp, men jeg. Hehe! Jeg følger ikke med på årets sesong, men jeg har selvfølgelig fått med meg at Andrea er med og vet jo godt hvem hun er fra før. Når det er sagt så er hun selvfølgelig mye mer enn bare en pen jente. Hun er både smartere enn de fleste tror og herlig på alle måter, men poenget med dette innlegget er at jeg skal nevne det første jeg tenker på ved forskjellige profiler som jeg følger og med Andrea må jeg være ærlig og si at det første jeg tenker på er utseendet. Jeg tror ikke hun tar det negativt 🙂

Jeg skulle ønske at jeg var så kul som Kristine Ullebø! Med kul så tenker jeg først og fremst på personligheten hennes og den selvsikkerheten hun utstråler både i sosiale medier og i virkeligheten. Jeg digger at hun ikke er som “alle andre” og selvfølgelig at hun har sin helt egen klesstil som jeg aldri kunne hatt, men som passer henne helt perfekt.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink til å ta bilder som Caroline Berg Eriksen! Det er seriøst ingen som leverer så gode og delikate bilder hver eneste dag som henne, og det tror jeg de aller fleste kan si seg enig i. Jeg skjønner at det ligger mye tid og energi bak hvert eneste blogginnlegg og at det ikke bare handler om at hun og mannen hennes, Lars-Kristian er “flinke”, men at det handler om hard og dedikert jobbing.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink til å skrive som Anette Marie! Vi gikk som mange vet journalistikk sammen, og lærte oss mange gode teknikker. Men Anette Marie var jo allerede flink med ord FØR skolestart så det er kanskje ikke så rart at hun er blitt helt rå bak tastaturet. Anette er jo også fotograf

Jeg skulle ønske jeg var like inspirerende som Maren Erdvik! Har dere lagt merke til hvor glad hun er hele tiden? Og har dere sett de fargerike frokostene og lunsjene hun ofte deler? Jeg må bare smile stort av hele jenta!

Jeg skulle ønske jeg hadde garderoben til Anette Haga ooog til @louiseangelica. De to motiverer meg ofte til å pynte meg litt ekstra i hverdagen når joggisen frister som mest. Hehe! Dessuten er de over middels dyktige begge to til å sette sammen freshe antrekk.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink med interiør som @styleby_oliviaangeline. Hun får meg til å ønske meg mørke vegger i hele huset!

Jeg skulle ønske jeg ga like blaffen i janteloven som @officialelenabelle. Hun er definitivt den av hollywoodfruene jeg liker best, og bare ved å nevne at jeg synes godt om en av hollywoodfruene er også veldig unorsk. I know. Men jeg gjør det og jeg står for det. Hun facinerer meg.

Jeg skulle ønske jeg var så morsom som @vegardharm! Jeg ler så mye av han atte hjelp! Hehe! Og ja, han får ofte god hjelp av sin kjære @mortenhegseth som jeg også skal innrømme at jeg synes er bittepittelitt morsom ;-D

Vi må skryte mer av hverandre, folkens. Seriøst.

BOKSIGNERING I MÅLØY!

Reklame for egen bok

Heldige meg ble spurt om jeg ville ha en boksignering på Notabene i Måløy for en stund tilbake. Jeg takket selvfølgelig ja med en gang, men med forbehold fordi jeg ikke visste når det ville passe. Neste uke reiser som sagt Ulrik, Severin, hundene og jeg på roadtrip til Måløy, noe jeg gleder meg veldig til. I den anlending har vi satt opp en boksignering lørdag 17. november! Ulrik blir selvfølgelig med meg på signeringen som moralsk støtte. Hehe! Neida, joda. Man får jo litt sommerfugler i magen av dette her. Jeg har vært på et par signeringer før, men det ble liksom med det på grunn av fødselen og det hele. Jeg håper DU vil komme og hilse på oss denne dagen. Det hadde både Ulrik og jeg satt utrolig stor pris på ♥

TI TANKER..

Annonse// NA-KD

Jeg følt på en slags skrivesperre de siste dagene og derfor brukt tiden min på andre ting enn bloggen, men nå er hodet mitt fullt av tanker igjen. Faktisk så fullt at jeg ikke klarer å sette meg ned å skrive om en ting før noe annet dukker opp og forstyrrer. Har dere hatt det slik før? Det er skikkelig slitsomt og tyder vel kanskje på at jeg stresser litt unødvendig mye. Jeg har nemlig vanskelig for å bare være her og nå, uten å tenke på hva som skjer etterpå og hva som skjedde i går. Under har jeg derfor bare ramset opp ti tilfeldige tanker som dukket opp i hodet mitt mens jeg skrev dette innlegget som egentlig skulle handle om noe så overfladisk og gøy som klær.

..Jeg tenker på kroppen min etter graviditeten. Ikke sånn utseendemessig, men hvordan den fungerer og hvor deilig det er å være seg selv igjen uten alt vannet i kroppen og ikke minst uten alle disse ekstra hormonene.

..Jeg tenker på prevensjon og graviditet. Skal jeg ikke snart få mensen igjen?

..Jeg tenker på bloggen, samarbeidspartnere, mailer som skulle ha vært besvart og alt av jobb jeg ikke rakk før Severin ble født som fortsatt ikke er gjort. Vil jeg noen gang føle meg ajour i livet mitt som småbarnsmor og blogger?

..Jeg tenker på rykter. Må jeg egentlig avkrefte og bekrefte detaljer om livet mitt som jeg ser på som privat bare fordi jeg har valgt å dele mye personlig offentlig?

..Jeg tenker på barnehager og hvordan den nye hverdagen blir etter sommeren. Har vi søkt den rette barnehagen for Severin?

..Jeg tenker på venninnene mine. Herregud, som jeg savner mange av venninnene mine! Når må jeg ta meg i nakken, pumpe melk til den store gullmedalje, jobbe videre med innføringen av grøt og se å komme meg ut med jentene snart!

..Jeg tenker på tatoveringer. Ja, du leste riktig. Tatoveringer! Ulrik og jeg har nemlig bestemt oss for å ta hver vår veldig snart og jeg har ingen fra før fordi jeg aldri har turt. Kommer jeg til å angre?

..Jeg tenker på storesøsteren min. Herlighet, så glad jeg er i storesøsteren min! Vil Severin lide på noe vis om han forblir et enebarn?

..Jeg tenker på Anne Brith. Fy søren, den dama er bare så sterk! Hvorfor belønner ikke verden henne med lykke også på kjærlighetsfronten? Det hadde hun fortjent. Virkelig.

..Jeg tenker på pannekaker. Jepp, pannekaker. Hehe! Sukkersuget har vært voldsomt i flere uker nå og i dag skal jeg gi etter og lage pannekaker til middag.  Jeg har allerede bedt Ulrik om å kjøpe blåbærsyltetøy. Kan klokken snart bli middagstid?

(Annonselenker NA-KD) Genser HER/ Bukse HER

DEN PERFEKTE TREDEMØLLEN TIL HJEMMETRENING!

Annonse// Gymtool.no

Hei og god lørdag! Jeg har hatt en sporty start på dagen og er over middels fornøyd med akkurat det. Hehe! Selv om treningen går litt opp og ned for tiden er jeg blit veldig og da mener jeg veeeeldig glad i dette treningsrommet. Drømmen om et privat “treningsstudio” er endelig oppfylt. Det eneste som mangler er et stort speil på skråveggen bak tredemøllen, så er dette rommet helt perfekt for både Ulrik og meg!

Apropos tredemøllen.. Det var mange som ønsket seg en enda bedre rabatt første gang jeg introduserte dere for Gymtool.no, som er min sponsor av treningsutstyr. Jeg har derfor fikset en supergod deal for dere som har lyst til å investere i en ordentlig tredemølle. Nå får du hele 20% avslag på tredemøllen jeg elsker! Håper dere setter pris på dette tilbudet og benytter sjansen. Jeg har nemlig brukt overtalelsesevnen min for å få det til og tilbudet varer bare i en begrenset periode ♥

Bestilingen gjennomføres ved at du bruker kodeord: “pilotfrue” og sender en mail til [email protected]

P.s. Gymtool er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret deres på lager etter avtale. Lurer du på noe angående tredemøllen eller angående annet treningsutstyr? Send en mail til [email protected] eller ringe de på: 99399578. Det er de som har hjulpet meg med planlegging av utstyr og innredning av treningsrommet  🙂

STAFETTPINNEN MÅ GÅ VIDERE

Etter at jeg stilte opp i VG i går har jeg blitt invitert til å delta videre i barnesponsdebatten på både radio og tv, men valgt å takke nei. Jeg synes som sagt at dette er en viktig debatt og derfor har jeg også delt mitt syn på saken flere ganger her på bloggen. Nå synes jeg det er på tide at stafettpinnen går videre i og med at temaet gjelder så innmari mange flere enn Marianne Jemtegård, Jørgine Vasstrand, Hedda Skoug, Mariann Thomassen og meg.. Og Morten Hegseth da. Han må vi selvfølgelig ikke glemme 🙂

Dere som har fulgt med i debatten og dere som følger meg vet jo hva jeg mener og hva jeg har markedsført i mine kanaler. Det må da være mye mer interessant å høre flere syn på denne saken enn at jeg skal repetere hva jeg mener hele tiden? Med mindre min mening var fasiten for alle, noe den selvfølgelig ikke er. Min mening handler kun om hvordan jeg og mannen min velger å forholde oss til dette på bakgrunn av vår situasjon og våre erfaringer.

Jeg vet at det er mange som er enige med meg. Eller, jeg vet at det er mange kjendismødre i Norge som gjør akkurat det samme som meg og det tolker jeg som å være enig. Dersom du har en såpass stor følgerskare i dag at du mottar barneprodukter gratis mot å vise de frem i sosiale medier eller at du får penger for å markedsføre produkter til barn så gjelder dette også deg, uavhengig om du merker samarbeidene dine riktig etter markedsføringsloven eller ikke og uavhegnig om du lever av å blogge eller ikke. Jeg synes Jørgine hadde mange gode poenger i dette innlegget blant annet som jeg vil si meg enig i, selv om vi ikke har tatt akkurat de samme valgene rundt barna våre.

Til slutt.. Jeg skjønner at denne debatten skremmer og at det er ubehagelig å forsvare seg som forelder offentlig, for det synes nemlig jeg også. Men det som er så fint med debatter er jo at det er rom for alle! Og vet dere hva? Det er til og med lov til å innrømme at man har dummet seg ut eller endre mening underveis når man gjør seg nye erfaringer, selv om man har skrevet noe annet tidligere på internett. Er ikke det herlig? Om ikke annet vil jeg tro at denne debatten bidrar til at alle blir mer bevisste på valgene om eksponering av barn i sosiale medier fremover, spesielt i reklamesettinger.

Nei, nå trekker jeg meg tilbake for denne gang og venter spent på hvem som overtar stafettpinnen.. Heia den som våger!

Forresten.. Jeg brukte filteret “Lagos” fra Instagram på disse bildene. Vet ikke om jeg må si ifra om det, men vil være på den sikre siden. Jeg pleier aldri å bruke filter på bildene som jeg legger ut på bloggen, men etter at jeg ble mamma har jeg naturligvis ikke lenger tid til å stå timesvis foran kamerastativet og derfor frister det veldig med et lite filter her og der for å skjule hvor sliten jeg egentlig ser ut. Det må jeg bare innrømme. Hehe!