BLOGGERNE SESONG 10

Ja, da var nyheten ute.. Det blir en ny sesong av Bloggerne på skjermen som starter allerede 1. januar med en dobbelepisode! Gleder du deg? DET gjør Ulrik og jeg som er så heldige at vi får være med i vår tredje sesong. Herlighet, som tiden flyr! Tenk at vi har vært med i hele tre sesonger nå, og tenk hvilken reise vi har hatt. Det blir spennende å se hva som kommer i første episode. Vi har faktisk ikke fått sett noe av det som er blitt filmet ennå, men jeg har mine mistanker (les: forhåpninger) om at vi starter der vi slapp, nemlig på sykehuset..

Jeg synes helt ærlig at det er trist å “miste” Anne Brith, men jeg vet at den dama har så mange spennende planer fremover at det er forståelig at hun må prioritere det som er viktigst for henne akkurat nå. Når det er sagt så synes jeg selvfølgelig det er superkoselig å ha Martine Lunde med i gjengen! Jeg er sikker på at hun og selvfølgelig Aleksander har masse gøy å by på 🙂

Ellers ser jeg frem til å følge med videre i livene til både Anniken, Stina, Caroline og Jørgine! For en herlig gjeng! Skal du se på denne sesongen av Bloggerne?

NEW IN: INTERIØR

Reklame | moblia.no

Det første jeg vil vise dere er dette Halvor Bakke heltrebrettet med lysestaker. Lysestakene fikk jeg av mamma her om dagen. De er fra Skogsberg & smart og kan visst også brukes som vaser eller bare stå til pynt på hyllen. Nå om vinteren bruker jeg de på bordet med store telys i fordi de gir så koselig og varmt lys. Brettet er fra moblia.no og du finner det her. Jeg bruker det både til pynt som dette, men også til servering når jeg har gjester. Det er foreksempel veldig hyggelig å bruke slike brett når jeg danderer litt ekstra hyggelige frokostbord.

Det andre jeg vil vise dere er dette nydelige pleddet og disse freshe putene som også er fra moblia.no. Som dere ser under er jeg blitt veldig glad i kombinasjonen av det mørke sorte og brune sammen med blåtoner og gultoner. Stolen er forresten fra Unoliving.

Det tredje og siste jeg vil vise dere i dag er denne kule vasen som også er kjøpt på moblia.no. Akkurat nå står vasen i vinduskarmen på gjesterommet vårt med en falsk eucalyptus i. Det er rart at en så liten detalj kan gjøre så mye med stemningen i rommet. De selger forresten også både falske grener og andre planter på moblia.no. Jeg anbefaler å ta en titt på alt de har av interiør. Jeg har funnet flere av årets julegaver der som blant annet duftlys, duftpinner, boller, glass og servise.

DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE

Hei dere! Her har jeg samlet og besvart de mest stilte spørsmålene om dagen..

Hvor mye veier du?

– Det vil jeg ikke svare på fordi jeg ikke synes at vi jenter skal sammenligne oss når det kommer til vekt. Husk at det teite tallet på vekten ikke har noen betydning i det store og det hele. Det som er viktig er å føle seg vel, og hva det vil si å føle seg vel for akkurat deg er det kun DU som avgjør og kun du som trenger å vite.

Hvor mye har du gått ned i vekt siden fødsel?

– Jeg har gått ned mer enn jeg gikk opp i graviditeten på grunn av ammingen, et sunnere kosthold og på grunn av at jeg bærer rundt på lille store Severin hele dagen. Hehe 🙂

Trener du hver dag?

– Nei. Planen var å trene annenhver dag, men det har jeg gitt opp frem til minsten begynner i barnehage eller eventuelt frem til at han sover lengre og faste hviler på dagen, slik at jeg vet litt mer om hvor lang tid jeg har til disposisjon.

Hva spiser du en vanlig dag?

– Jeg spiser som oftest havregrynsgrøt til frokost fordi jeg elsker det og fordi det metter godt. Til lunsj spiser jeg helst rundstykker, speltlompepizza eller omelett. Til middag foretrekker jeg sushi, taco eller thaimat, men jeg spiser selvfølgelig masse forskjellig ut ifra hva som frister fra dag til dag. Til mellommåltider og kveldsmat spiser jeg mye frukt. Nå om dagen går det i Pink Lady epler og klementiner (les: eller mandariner? Jeg vet ikke forskjell). Jeg spiser også en del knekkebrød med det vi har av pålegg i kjøleskapet. Ellers elsker jeg smoothier og på farten går jeg nesten alltid innom Joe & The Juice. Og nei, jeg er ikke sponset av de.

Er utseendet viktig for deg?

– Ja, det vil jeg si. Jeg lever jo av å vise meg frem, så sannsynligvis er utseendet blitt litt viktigere for meg enn det kanskje burde være. jeg føler likevel at jeg har et normalt sunt fokus på alt det yttre og det er selvfølgelig mye annet som er viktigere for meg enn hvordan jeg ser ut, som foreksempel at sønnen min har det bra og ikke minst så går tiden med familie før skjønnhetsbehandlinger og tid foran speilet.

Ønsker du deg flere barn?

– Nå gjør jeg ikke det, nei. Det er veldig rart å si av meg kanskje, men jeg velger likevel å være ærlig om at jeg ikke kunne tenke meg å bli gravid på dette tidspunktet i livet. Når det er sagt så går jeg ikke på prevensjon på grunn av min og Ulriks historie og på grunn av at jeg tror jeg kunne tenke meg flere barn i fremtiden, så alt kan jo skje.

Kunne du tenke deg å adoptere et barn?

– Vi har snakket mye om det her hjemme både før og etter at Severin kom til verden og kommet frem til at det er noe vi kanskje kunne tenke oss en gang i fremtiden.

Er det viktig for deg å feste nå som du har blitt mamma?

– Det vil alltid være viktig for meg å feste og ha det gøy med venner uavhengig av hvor jeg er i livet. Prioriteringene blir naturligvis annerledes når man har et lite barn å ta vare på og festingen blir naturligvis sjeldnere som småbarnsforeldre, men jeg har ikke tenkt til “å slutte å leve” bare fordi jeg har blitt mamma. Hva er vitsen med det?

Har du åpnet kommentarfeltet igjen?

– Nei. Jeg åpner bare kommentarfeltet for spesielle anledninger etter ønske fra annonsører.

Hvor kan vi nå deg?

– Du kan nå meg på min Instagram –> @pilotfrue. Skriv til meg på innboks eller kommenter under bildene jeg legger ut 🙂

Er det sant at hundene sover i sengen sammen med dere?

– Det stemmer. Hundene våre har alltid sovet i sengen vår og det vil de nok også alltid gjøre. For å holde senger og resten av huset rent har vi vaskedame en gang i uken og hundene våre dusjer vi jevnlig.

Sover Severin på eget rom om natten?

– Jeg legger han alltid på rommet sitt først, men om han våkner mange ganger i løpet av natten på grunn av et eller annet blir han liggende i et babynest mellom Ulrik og meg til morgenen. Jeg vet at jeg sa nei til samsoving i utgangspunktet. Planen og ønsket er fortsatt at han skal sove på eget rom i egen seng gjennom hele natten.

Har dere startet med sportsdelen til barnevognen allerede?

– Ja, den startet vi å bruke allerede da Severin bare var 4 måneder gammel fordi han ikke trives i liggedelen. Vi er nok litt tidlig ute med det meste, men til vårt forsvar forhører vi oss alltid med personalet på butikkene vi handler og leger om de nye tingene vi innfører.

 

MINE TRE MUST FOR ANSIKTET

Annonse// May Beauty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag til deg som leser! Det er så deilig å være tilbake i gode rutiner igjen etter masse utskeielser i Måløy med familie forrige uke. Jeg merker det nemlig godt på huden min når jeg spiser mye sukker og ikke minst når jeg hopper over hudpleien som jeg ellers setter av tid til minst en gang i uken. Jeg er jo som dere vet ganske nøye med ansiktet mitt og er blitt helt avhengig av May Beauty sine ansiktsmasker. I dag vil jeg derfor vise dere mine tre must på badet som holder ansiktet mitt rent og fresht. Ja, til og med nå om vinteren hvor huden lett kan bli tørr og blass..

Jeg har satt sammen mine tre favorittmasker i en ansiktspakke til dere fordi de virker helt fantastisk sammen, og fordi du trenger alle tre for å unngå urenheter og for å bevare et friskt ansikt gjennom hele året når de forskjellige problemene oppstår.

Den første masken jeg vil vise dere er Face Gel.

Denne masken skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.

På bildet under kan du faktisk se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor effektiv Face Gel var allerede ved første bruk, mens nå som jeg har brukt denne masken over såpass lang tid er jeg blitt litt bortskjemt og vant til å ha produktet tilgjengelig hele tiden. Face Gel kan forresten brukes ofte. Denne uken har jeg faktisk brukt denne masken hver eneste kveld før jeg legger meg som sminkefjerner. Behandlingen tar bare noen sekunder og er virkelig en behagelig avslutning på dagen. I tillegg setter jeg pris på den rene og glatte huden jeg da våkner opp til dagen etter.

Den andre masken jeg vil vise dere er Face Mask.

Denne er spesielt effektiv mot sorte prikker og kviser. Masken skal påføres med hjelp av pensel og tørke i ca. 30 minutter før du drar den av forsiktig.  

Det gjør litt vondt å dra av denne masken, men det er bare fordi den drar med seg alt smuss og skitt fra porene dine. Jeg liker å si at det gjør vondt på en deilig måte siden jeg føler meg så utrolig bra etterpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan velge å bruke masken i hele ansiktet slik jeg har gjort her eller bare i problemområdene som for de fleste er rundt nesepartiet, på haken og i pannen. Jeg sliter mest med urenheter på haken og sorte prikker på nesen. Derfor er jeg blitt så glad i akkurat Face Mask. Her ser dere hva masken har dratt av! Ekkelt..

Den tredje og siste masken jeg vil vise dere er Pore Mask.

Denne masken kan brukes oftere enn en gang i uken fordi den gir deg fuktighet, noe vi aldri får nok av. Pore Mask er en leirmaske som påføres med fingrene eller med pensel.

Masken skal tørke ca. 30 minutter og vaskes av med en klut. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som dukker opp hormonelt og de urenhetene jeg har skyld i seg. Jeg digger å bruke denne masken før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før fest fordi den gjør huden skikkelig myk.

Jeg elsker som sagt disse ansiktsmaskene og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som også er veldig bra er at man kan bruke produktene når man er gravid og når man ammer, slik som jeg gjør om dagen. Med denne ansiktspakken får du rett og slett en komplett løsning for en fin ansiktshud, og dersom du er like flink med huden din som meg opprettholder du en naturlig glød og et rent ansikt hele året 🙂

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt i vinter og gå festsesongen i møte med en glattere og renere hud? Hvis du vil teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en spesiell julegavekode som gir dere Moroccan Miracle Shampoo og Balsam, verdt 349 kr helt GRATIS ved kjøp av Ansiktspakken eller annet produkt fra MayBeauty for samme verdi. Faktisk får jeg spørsmålet nesten hver uke før spalten med ukens spørsmål og svar om mine hudpleierutiner, så nå er det på tide at jeg forteller litt mer om alle produktene jeg er avhengig av.

Etter første bruk merker du allerede at håret ditt føles mykere og er lettere å håndtere. Jeg synes alltid at håret mitt ser silkeglatt ut etter bruk og har forelsket meg helt i den deilige duften. Produktene lukter rett og slett rent og friskt. Nesten litt eksotisk. Hehe! Du må bare teste og kjenne selv 🙂

Bruk gavekoden “juliannejul” eller kjøp ved å trykke på linken HER

P.s. Vær rask! Gavekoden gjelder kun for en begrenset periode.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

EN DRØMMEHELG

For en drømmehelg dette har vært! Det startet med kosekveld her hjemme på fredag med Ulrik sin hjemmelagde jegergryte. På lørdagen gikk vi en lang trilletur rundt i Vollen etterfulgt av middag med et vennepar på Sumo i Oslo og en tur på byen. Ja, du leste riktig. Mor var ute og ristet seg løs for første gang på 14 måneder! Fy søren, så deilig! Vi var faktisk innom både Bar ISM, Heidis og Monkey Bar på en kveld bare for å dra den heeelt ut. Hehe! Sjekk gjerne instastory og snapstory fra i går –> @pilotfrue 😀

Formen er heldigvis fin i dag. Jeg merker jo at jeg fester på en annen måte nå enn hva jeg gjorde før jeg ble mamma. Det er noe med det ansvaret som jeg sikkert alltid vil føle på. Et ansvar som kjennes riktig og godt, men som det samtidig er fint å få litt avlastning fra en gang i blant. Alle mammaer og pappaer burde unne seg det.

Planene i dag er ikke mange. Vi har fortsatt besøk av snilleste, Christiane som satt barnevakt for Severin i går. Det gikk forresten kjempebra. Jeg var ganske spent og fulgte selvølgelig med på telefonen hele kvelden sånn i tilfelle jeg bare måtte hive meg i en taxi hjem, men det trengte jeg altså ikke siden Christiane hadde stålkontroll. Jeg hadde pumpet meg for anlendingen, men ikke rukket å pumpe nok. Det løste min aller beste venninne som fødte nå nylig med å dele av sitt eget lille lager i hennes fryser. Severin fullammes jo fortsatt og tar ikke morsmelkerstatning, så ja.. That’s what friends are for! Hehe! Vi blogges mer senere i dag. Det er nemlig noe jeg har lyst til å fortelle dere litt mer om ♥

JEG KAN SOVE NÅR JEG BLIR GAMMEL

Hei til deg som leser sent på natten. Da var det helg igjen og black friday kaoset er snaaart over.. Puh! Ulrik og jeg har faktisk handlet de aller fleste julegevene i dag og er meget fornøyd med kronene vi har spart. Håper du også har sikret deg noen kupp til deg selv eller til noen du er glad i. Vi har i hvertfall blitt overfalt av gode muligheter alle sammen denne fredagen. Det er helt sikkert.

Ulrik har fri i helgen så vi vurderer en tur ut i morgen. Jeg har snakket med en potensiell barnevakt, men er veldig usikker på om jeg har lyst og faktisk orker. Energien er ikke akkurat på topp etter mye jobb og våkenetter, men samtidig tror jeg at nettopp en middag ute med noen venner etterfulgt av et par drinker på byen er det som skal til for å få opp gnisten igjen. Jeg kan sove og slappe av når jeg blir gammel, sier Ulrik. Hehe!

Apropos søvn.. Nå må jeg legge bort macen, rydde litt og hoppe i seng før Severin våkner og vil ha nattmat. Legger ved en selfie jeg knipset da Ulrik og Severin var på sin første guttetur alene til butikken tildigere i dag, mens jeg var hjemme og jobbet uten forstyrrelser. Det var deilig det, og veldig uvant. Faktisk så uvant at jeg ble litt stresset. Stresset over hvordan jeg skulle bruke tiden jeg hadde til rådighet aller best. Det var liksom så mye jeg ville og måtte gjøre. Jaja, nok om det. Ønsker deg en superfin helg. Vi blogges mer i morgen! Nattinatt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HÅRFIN TIL FESTSESONGEN!

Annonse// blivakker.no

Etterveksten er tatt, gammelt extension er fjernet, nytt extension er påsatt og klippet til. Takket være frisøren min er jeg endelig fresh og fin på håret igjen i anlending festsesongen og selvfølgelig på grunn av julen som er rett rundt hjørnet. I samarbeid med blivakker.no vil jeg nå vise dere hvilke produkter jeg styler håret mitt med til fest i en liten hår tutorial..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere som kjenner meg vet at jeg ELSKER krøller og volum. Derfor vil jeg introdusere dere for krølltangen jeg ikke kan leve uten, nemlig denne fra GHD

SLIK KRØLLER DU HÅRET TIL FEST:

1. Del opp håret slik at det blir lettere for deg å holde styr på det som ikke er krøllet. Jeg deler som regel det øverste og det nederste håret fra hverandre i tillegg til å dele opp høyre og venstre side, men her er det ingen fasit.

2. Spray lett over med varmebeskyttende før du starter. Jeg bruker denne fra REF.

3. Ta en liten del hår og velg om du skal snurre den innover slik jeg gjør på bildet under eller utover. Jo mer hår du krøller av gangen jo mindre spenst får krøllene. Jeg veksler ofte med å krølle både innover og utover for

4. Ta en dæsj flytende gele som gir volum og masser geleen godt inn i håret. Jeg bruker denne fra Sebastian.

5. Bøy hodet opp ned og spray lett over alt håret før du kaster håret tilbake og sprayer ned alle småhår. Jeg bruker denne hårsprayen fra Sebastian.

Krøllene eller bølgene som jeg liker å kalle de ser kreative og litt tilfeldige ut, akkurat slik jeg liker det. Jeg hater sånne perfekte “skoleballkrøller”. Hehe! Dessuten er disse bølgene like fine dagen derpå, noe som er en stor fordel for meg som småbarnsmor med liten tid på badet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere som kjenner meg vet også at jeg er veldig glad i å sette vekk håret i en hestehale eller lignende. Med liv i håret som dette blir hestehalen plusetlig en leken festfrisyre på 1-2-3! Bruk gjerne en gjennomsiktig strikk som dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER SER DERE ALLE PRODUKTENE JEG BRUKER FOR Å STYLE HÅRET MITT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK WEEK: Jeg anbefaler deg å sjekke ut black week tilbudene til blivakker.no her! Der får du fra 25% rabatt og helt opp til 80% rabatt på masse gode skjønnhetsprodukter ♡

TI NYE TANKER..

Husker dere dette innlegget? Nå føler jeg det litt sånn igjen. At tankene mine er så mange og forskjellige at de bare roter til alt jeg starter med. Derfor gjør jeg som sist og skriver ned det som faller inn her og nå.

..Jeg tenker på klokken og hvor fort en dag med barn går. Hva brukte jeg tiden min på før jeg ble mamma? Klokken er nå 00:24. Severin sovnet for 10 minutter siden og her sitter jeg og skriver fordi jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned foran macen før nå.

..Jeg tenker på reklame. Hvorfor blir folk så sinte på reklame? Og enda rarere.. Hvorfor blir folk sinte når bloggere deler rabattkoder? Black week er en bra ting, folkens. Smil og spar penger!

..Jeg tenker på vaniljesaus. Den uten tilsatt sukker. Herregud, så god den er! Finnes det noe bedre enn frukt og vaniljesaus i hverdagen? Nam!

..Jeg tenker på Ulrik. Hva skulle jeg gjort uten Ulrik? Jeg skjønner ikke hvordan alenemødre klarer seg  a l e n e .

..Jeg tenker på leserne mine. Vet dere hva? Jeg har lagt meg med dårlig samvittighet på grunn av mindre oppdateringer hver eneste dag siden Severin ble født, selv om jeg vet at jeg gjør mitt aller beste.

..Jeg tenker på mamma. Det er rart at meningen hennes betyr så mye for meg også nå som jeg er blitt mamma selv. Da vil det vel alltid være slik?

..Jeg tenker på alt jeg skulle ha gjort. Fader, så irriterende det egentlig er å ha masse plikter hengende over skuldrene. Hvorfor klarer jeg ikke å si nei?

..Jeg tenker på rot. Jeg hater rot og er den personen som føler at jeg ikke har orden på livet når huset er rotete. Er det rart jeg er sliten?

..Jeg tenker på vin. Det hadde vært SÅ godt med et glass vin. Er det sprøtt å si at jeg allerede gleder meg litt til ammetiden er over? Jaja. Nå sa jeg det. Sannsynligvis vil jeg nok savne denne tiden også. Etter noen glass vin.

..Jeg tenker på sol og ferie. Reiselysten har virkelig vokst de siste ukene, men jeg er skeptisk til lange destinasjoner med en liten baby og grunnet en ny investering har vi som sagt lagt ferieplanene før jul på is. Men om vi ombestemmer oss/vinner mer enn 60 kroner i Lotto.. Hvor kan man reise som ikke er så langt, men som er varmt og fresht i januar, februar eller mars?

BABYBESØK, FOOTOSHOOT, DAGENS ANTREKK OG MER REKLAME

Annonse// annonselenker Nelly

God kveld, folkens! I dag er Severin hele 5 måneder gammel! Tenk på det. Tiden har gått så sykt fort og det er enda rarere å tenke på at Severin snart er et helt halvt år gammel. Det må vi markere på et hyggelig vis her hjemme.. Har du noen forslag?

Apropos bebbiser! I går var Ulrik, Severin og jeg på babybesøk til min beste venninne som ble mamma 14. november! Ja, Pia har født en liten dukke (som jeg allerede kaller henne), og hun er selvfølgelig fantastisk vakker! Akkurat som sin mamma og pappa. De to beste foreldrene hun kunne få. Hermine heter hun forresten og jeg håper at hun blir veldig glad i alt som er rosa, slik at jeg som “tante” kan få kose meg med litt jentegreier også. Når det er sagt så har hun arvet en del tøy og ting av Severin siden Pia ikke er like glad i rosa som meg. Hehe!

Dagen i dag har bestått av en morsom fotoshoot sammen med Ulrik. Jeg gikk for en casual look med jeans, bluse og boots, men hadde også et skift med en beige kjole som ble noe mer pyntet. Om ikke lenge skal jeg fortelle mer om denne shooten og vise dere resultatet. Under ser dere bilder fra dagens antrekk. Jeg bare ELSKER disse bootsene i fargen mustard og får aldri nok av fukslepelser!

(annonselenker Nelly) Jakke HER/ bluse HER/ Bukse HER/ Boots HER/ Skjerf fra b.Young Måløy, men du finner lignende HER

TILBUD: Med rabattkoden: NLYBRANDS25 får du 25% rabatt på alle Nelly brands!

P.s. Tilbudet varer kun til 22. november klokken 10:00 og gjelder kun på ordinære priser. Ha en fin kveld videre du som leser.

Vi blogges mer i morgen. Nå er det leggetid her ♥

ÅRETS STØRSTE HANDLEUKE!

Annonse// Nettbonus

Hei folkens! I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei hjem fra Måløy. Vi kommer nok ikke til Asker før veldig sent i kveld på grunn av mange stopp med minsten, men det blir uansett deilig å starte den nye uken hjemme. Til fredag er det jo Black Friday, årets største handledag! Det er denne dagen stort sett alle butikkene deltar med ekstremt gode tilbud. De siste årene har flere av butikkene tyvstartet og innført “Black Week”, så allerede fra mandag vil du finne gode tilbud.. Uken som kommer kan du altså spare MYE på å kjøpe julegaver og antrekk til julebordsesongen!

Jeg kommer garantert til å handle masse klær og julegaver denne uken selv, og har fått høre fra Nettbonus.no at mange av mine favorittbutikker som Nelly, Bubbleroom, asos, Na-Kd, Ellos, og Bik Bok kommer med sykt bra tilbud som jeg er veldig spent på.

Nettbonus.no samarbeider som sagt med 200 nettbutikker og de har fått beskjed fra mange av nettbutikkene om hvilke tilbud som kommer. Jeg hører rykter om at dette kommer til å bli tidenes beste Black Friday. Er du like spent som meg? Hvis du også ønsker å få oversikt over de beste tilbudene så bør du registrere deg på Nettbonus.no her. Da vil du få tilsendt epost med oversikt over de beste tilbudene straks de går live. I tillegg legger de ut en oversikt på sin kampanjeside.

Nettbonus.no vil også markere Black Week. De kommer til å gi 50% ekstra nettbonus på hver handel du gjennomfører fra mandag fram til og med Black Friday!

SLIK FUNGERER NETTBONUS:

1. Registrer deg på Nettbonus.no

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

–> På Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto. 1 nettbonuspoeng = 1 kr.

KONKURRANSE:

Vinn Nelly-gavekort på 3000 kroner!

Jeg har fått lov til å dele ut et Nelly-gavekort på 3000 kroner til en av mine lesere som har registrert seg hos Nettbonus.no. Har du ikke registrert deg så kan du gjøre det her. Skriv en kommentar i kommentarfeltet på bloggen min dersom du ønsker å være med i trekningen.

Jeg kommer til å trekke ut en vinner søndag 25. november. Vinneren vil bli kontaktet av Nettbonus.no pr epost, så sørg for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover 🙂