TI TANKER..

Annonse// NA-KD

Jeg følt på en slags skrivesperre de siste dagene og derfor brukt tiden min på andre ting enn bloggen, men nå er hodet mitt fullt av tanker igjen. Faktisk så fullt at jeg ikke klarer å sette meg ned å skrive om en ting før noe annet dukker opp og forstyrrer. Har dere hatt det slik før? Det er skikkelig slitsomt og tyder vel kanskje på at jeg stresser litt unødvendig mye. Jeg har nemlig vanskelig for å bare være her og nå, uten å tenke på hva som skjer etterpå og hva som skjedde i går. Under har jeg derfor bare ramset opp ti tilfeldige tanker som dukket opp i hodet mitt mens jeg skrev dette innlegget som egentlig skulle handle om noe så overfladisk og gøy som klær.

..Jeg tenker på kroppen min etter graviditeten. Ikke sånn utseendemessig, men hvordan den fungerer og hvor deilig det er å være seg selv igjen uten alt vannet i kroppen og ikke minst uten alle disse ekstra hormonene.

..Jeg tenker på prevensjon og graviditet. Skal jeg ikke snart få mensen igjen?

..Jeg tenker på bloggen, samarbeidspartnere, mailer som skulle ha vært besvart og alt av jobb jeg ikke rakk før Severin ble født som fortsatt ikke er gjort. Vil jeg noen gang føle meg ajour i livet mitt som småbarnsmor og blogger?

..Jeg tenker på rykter. Må jeg egentlig avkrefte og bekrefte detaljer om livet mitt som jeg ser på som privat bare fordi jeg har valgt å dele mye personlig offentlig?

..Jeg tenker på barnehager og hvordan den nye hverdagen blir etter sommeren. Har vi søkt den rette barnehagen for Severin?

..Jeg tenker på venninnene mine. Herregud, som jeg savner mange av venninnene mine! Når må jeg ta meg i nakken, pumpe melk til den store gullmedalje, jobbe videre med innføringen av grøt og se å komme meg ut med jentene snart!

..Jeg tenker på tatoveringer. Ja, du leste riktig. Tatoveringer! Ulrik og jeg har nemlig bestemt oss for å ta hver vår veldig snart og jeg har ingen fra før fordi jeg aldri har turt. Kommer jeg til å angre?

..Jeg tenker på storesøsteren min. Herlighet, så glad jeg er i storesøsteren min! Vil Severin lide på noe vis om han forblir et enebarn?

..Jeg tenker på Anne Brith. Fy søren, den dama er bare så sterk! Hvorfor belønner ikke verden henne med lykke også på kjærlighetsfronten? Det hadde hun fortjent. Virkelig.

..Jeg tenker på pannekaker. Jepp, pannekaker. Hehe! Sukkersuget har vært voldsomt i flere uker nå og i dag skal jeg gi etter og lage pannekaker til middag.  Jeg har allerede bedt Ulrik om å kjøpe blåbærsyltetøy. Kan klokken snart bli middagstid?

(Annonselenker NA-KD) Genser HER/ Bukse HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg