HALVVEIS TIL 70

Hipp hurra for Ulrik som er 35 år i dag! Halvveis til 70.. Hehe! Jeg vekket han med kake, lys og gaver 😀 Virkelig fortjent. Skal vise dere mer av gavene en annen dag. Nå står jeg klar til å ta i mot gjestene vi skal ha i kveld. Selv om vi “bare” skal være hjemme, så måtte jeg jo pynte meg litt. Mest for Ulrik kanskje 🙂

Ha en fantastisk kveld videre, dere! Vi blogges i 2015 **

BOWL & DINE 

Vi var mildt sagt slitne i dag. Hoppet over frokost og startet dagen her. Helt innafor! Det var gøy å bowle igjen. Noen år siden sist. Nå er vi allerede tilbake i Oslo. Vi har hatt en kjempetur, men er alltid godt å komme hjem etter flere dager borte.

I morgen har Ulrik bursdag.. 35 år på selveste nyttårsaften! Kjenner jeg blir trøtt av å tenke på mer fest akkurat nå, men han fortjener å bli gjort stas på. Mannen i mitt liv ♥  

SKÅL FRA DR. HOLMS

Hei, dere! Dagene går litt i surr her.. Kjenner jeg er kommet i skikkelig feriemodus. Herlig! Hvordan har dere det i romjulen?

Skiene vi har med oss står fortsatt til pynt. Hehe! Sånn kan det gå. Men moro har vi det 😀 I dag kom jentene oppover. Det blir gøy å ta en aldri så liten feiring med de også. I utgangspunktet skulle Ulrik og jeg tilbake til Oslo i kveld, men valgte å flytte hjemreisen til i morgen. Veldig førnøyd med den beslutningen.

Fikk forresten denne Helly Hansen genseren av Ulrik til jul. Superfresh! Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere flere av gavene jeg fikk i år.   

Vi skrives     

ROADTRIP

Da var vi fremme på Dr.Holms! Her er noen bilder fra turen oppover. Ulrik var nesten like fornøyd med selfien som meg.. Haha! Har på meg de nye bootsene fra Acne i dag. Fikk de til jul av verdens beste (gale) kusine 😀 På kortet stod det: ” Du måtte jo ha noen matchende sko til pradaen”. Jeg elsker de! Kommer til å bli godt brukt her oppe. Babyblue ♥ My favorite! Nå er vi klare for middag.. Føler jeg ikke har gjort noe annet enn å spise de siste dagene, men sånn er det vel for de fleste. Ha en fin kveld, alle sammen! Vi blogges mer i morgen. 

SVIGERS

I dag har jeg hatt besøk av svigermor, svigerfar og broren til Ulrik med sin familie. Det var julelunsj/brunsj på menyen med alt godt julepålegg du kan tenke deg. Skikkelig koselig! Nå skal vi snart en tur på Schillers for middag og mer kos. Håper dere har en like fantastisk julfeiring som meg   Mer innholdsrike innlegg kommer snart igjen.. Men litt juleferie må da jeg få ta også.. I morgen drar vi til Holms. Jeg gleder meg masse til å komme opp på fjellet. Stå på ski og ikke minst afterski (der er jeg dreven). Fortsatt god jul og godt nytt år til alle dere 😀      

SOM ET BARN

Endelig er dagen her! Alt stress er over. Eller er det nå det starter? Hehe! Koselig er det uansett 😀 Julestemningen kom med Askepott. Det slår aldri feil. Jeg drømmer meg like mye bort hvert år. Askepott setter griller i hodet på meg. En dag er det min tur. Jeg har planene klare i skikkelig askepott-stil.  

Det blir en litt annerledes jul i år. En jul med nye tradisjoner. Ulrik og jeg starter julen med diverse familie i Oslo før vi besøker mer familie i Halden. I romjulen drar vi videre til fjells på Geilo hvor vi skal feire noen dager med både venner og familie. Jeg har gledet meg kjempemasse til til disse dagene. Herlige mennesker, ski (afterski) god mat og drikke. Det kan ikke bli stort bedre. Jeg har planer om å være flink blogger gjennom hele romjulen.. I tillegg er nyttårsforsettet mitt å bli en enda bedre blogger. Jeg kommer til å dele mer av meg selv og oppdatere oftere. Har dere noen nyttårsforsetter? I alle år har mine vært: “trene mer”, “spise sunnere” og blablabla..Unødvendige løfter. Når januar kommer følger treningslysten uansett med. Men jeg må innrømme at den ikke har vært her på en stund. Tidlig juleferie.     

Nå er det straks avgårde til middag. Resten av dagen skal vi bare kose oss. Jeg kjenner at det blir noen år til vi skal ha julaften hos oss. På dager som dette føler jeg meg fortsatt som et barn.

Ønsker dere alle en fantastisk dag! Nok en gang.. GOD JUL  

JULEMORGEN

Hei, dere! Titter bare innom for å ønske alle en GOD JUL ♥ Vi hadde litt julemorgen med Stella i dag. Hun fikk ny lekeball (som hun allerede elsker) og litt julegodt.. 

Også var det min tur.. Jeg fikk en herlig bodylotion (bombshell) fra Victorias Secret og et kjempefint skjerf. Alltid like hyggelig når Ulrik kommer hjem fra jobb 😀 


Nå skal jeg en tur ut for å fikse de siste tingene som står igjen før jul. Alle gaver er heldigvis i boks. Men jeg mangler litt småting til huset og meg selv. Strømpebukser for eksempel.. Det glemmer jeg alltid å kjøpe.

Vi blogges senere!  

NÅR KJÆRESTEN GIR DEG INNSYN

Har du noen gang snoket på kjæresten sin telefon eller Facebook? Dette gjelder like mye gutter som jenter. I løpet av et eller annet tidspunkt har vi alle lurt på om han eller hun snakker med andre av det motsatte kjønn. Enten på bakgrunn av mistanker eller av ren nyskjerrighet. Bare innrøm det.

Ulrik og jeg har tilgang til det meste av passord hos hverandre. Jeg kan ikke si at jeg husker alle passordene hans, men jeg vet at hvis jeg spør så får jeg de. Jeg synes det er en selvfølge å gi innsyn til hverandres kontoer. Spesielt i dag som vi har såpass mange forskjellige plattformer å kommunisere gjennom.

Jeg kjenner noen par som ikke har det slik. Alltid logger ut av det som logges ut kan og mener at blant annet Facebook og telefon er privat. Min konklusjon er at en av partene har noe å skjule. Jeg mener..  Hvis det ikke er tilfellet, hvorfor har man da problemer med å gi fra seg passordene sine? Det forstår ikke jeg.  

Jeg vet at mange skulle ønske at de hadde tilgang til kjæresten sine kontoer, men de sier det ikke. Later som om de ikke bryr seg, synes det er flaut å spørre eller kanskje de av en eller annen grunn ikke vil oppgi sitt eget. Alt dette skaper en unødvendig usikkerhet. 

Tillit er helt grunnleggende i et godt forhold. Ikke hold ting hemmelig for partneren din. Heller ikke passord.

 

PENE JENTER INSPIRERER MEG

Jeg synes det er morsomt at det har blitt så mye snakk rundt dette med sjalusi overfor andre jenter. Er det en ting jeg faktisk liker, så er det jenter som bryr seg om utseende og tar seg godt ut. Slike jenter inspirerer meg. 

Jeg elsker å omgås pene jenter. Det gjør meg verken usikker eller sjalu. Jenter som legger litt ekstra energi i seg selv får tommel opp av meg. Det handler ikke om å ha drømmekroppen eller det perfekte utseende (hva enn det er). Det handler om å bry seg. Kun det.

Vi jenter er generelt dårlige til å gi hverandre komplimenter. Generøse når det gjelder kritikk, men rett og slett gjerrige på komplimenter. Vi liker at andre sier hyggelige ting om oss. Alle gjør det. Ekstra hyggelig er det jo om det sies direkte til oss. Da husker vi det i lang tid. 

Jeg er sikker på at det er flere enn meg som synes at hyggelige ord fra en fremmed jente betyr så mye mer enn hyggelige ord fra en fremmed gutt. Når komplimentene kommer fra en gutt til en jente føles det fort som flørting. Det trenger nødvendigvis ikke være det, men ofte er det slik. Det finnes såklart unntak.

Jeg har lyst til ål gi dere en utfordring, jenter.. Håper dere tar den!

Gi et kompliment på utseende til en jente i dag. Gjerne til en du ikke kjenner så godt fra før. Jeg lover dere at det føles godt 🙂

 

Nå skal jeg en liten tur i bogstadveien og videre på familielunsj. Dette blir en fin dag. Kjenner at julestemningen er på vei. Følg meg gjerne på @pilotfrue for flere oppdateringer  

    

 

 

 

SLAPP FREDAG

Jeg lever ennå, til tross for en haug med krasse kommentarer. Hadde aldri trodd at lille meg kunne engasjere/provosere så mange..Der tok jeg feil. 

Ulrik dro akkurat avgårde til Stockholm for julebord med gutta, mens jeg er hjemme alene med Stella (hunden min). Jeg har som dere ser på meg treningstøy. Og nei, det er ikke fordi jeg skal på trening, men fordi jeg ikke orker å ta på meg noe annet i dag. Jeg pleier å bruke det “trikset” der når jeg må ut av døren, men egentlig bare vil bli innendørs. Da ser folk på meg som sporty, ikke slapp. Funker hver gang (spesielt dagen derpå.)

Jeg sparer derfor outfitbilder til i morgen. Da skal jeg pynte meg. Det blir en helaften som starter med julelunsj på Theatercafen. Gleder meg veldig!  

Nå skal jeg sette i gang med litt pynting her i huset. Ulrik mener at vi har altfor lite julepynt, mens jeg har aldri bodd i et mer julete hus i desember.. Jaja, får vel gjøre mannen glad. Det er jo tross alt jul. Det som gjør han glad, gjør meg glad 😀 Jeg får starte med treet. Har kjøpt inn masse hvite kuler, rødt silkebånd og godteri stenger (vet ikke hva de heter). 

Blir mørkt ute før jeg er ferdig, så viser dere resulattet i morgen. Ha en fin fredag, folkens!