UKENS SPØRSMÅL

Hei, igjen! Jeg føler at jeg skylder dere et innlegg til denne helgen. Derfor bestemte jeg meg for å samle opp litt spørsmål fra kommentarfeltet som har blitt stilt i løpet av uken og besvare de så godt jeg kan. Dette gjør jeg først og fremst å vise at jeg setter stor pris på hver og en som klikker seg inn her og for all aktivitet dere bidrar med i kommentarfeltet 🙂

Hvorfor bruker du reklameinnlegg til å erstatte de vanlige innleggene dine?

Jeg planlegger sjelden hva jeg skal skrive om på denne bloggen før jeg faktisk setter meg ned og skriver. Andre bloggere har både ukeplaner og publiseringsplaner, noe som aldri har fugert for meg. Jeg liker å skrive mer spontant enn en fast plan tillater, og ikke minst fortelle om hvordan jeg har det der og da eller hva som skjer mens det faktisk skjer.

De dagene hvor jeg har annonser på bloggen så prøver jeg å la innlegget ligge på topp så lenge som mulig for at annonsøren skal få “value for money”, hvis dere skjønner? Men det betyr ikke at annonseinnleggene mine ersatter andre “vanlige” innlegg. De av dere som følger meg fast vet at jeg veksler mellom å skrive 1-2 innlegg om dagen, og at det ofte kommer eller har vært et innlegg til den dagen jeg publiserer et reklameinnlegg.

Når det er sagt så legger jeg mye tid og energi i annonsene mine. Dere må ikke tro at jeg takker ja til alt, for det gjør jeg ikke. Jeg skriver kun om produkter og tjenester jeg bruker/har testet, liker og kan gå god for. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor enkelte blir irriterte av en reklame i ny og ne på denne bloggen..

Hvordan går det med Stella og Ramp sammen?

Det går kjempefint! Stella godtar Ramp mer og mer for hver dag som går nå og de har faktisk begynt å leke sammen, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Det hender fortsatt at Stella knurrer og glefser til Ramp, men det er bare de gangene han er litt ekstra slitsom rundt henne tidlig om morgenen eller sent om kvelden. Hehe!

Med hunder i sengen hver natt, hvordan er sexlivet da?

Haha! Vi har 4 etasjer i huset vårt med nok av rom og plass for privatliv uten hunder.

Har du vurdert å starte med antreksinnlegg?

– Jeg har såvidt begynt med dette. Planen er å ha et slikt innlegg i uken. Du kan se mine siste antreksinnlegg her og her.

Er du gravid og får vi vite det snart?

Jeg må nesten bare ta med dette spørsmålet også, siden det naturligvis er det mest stilte spørsmålet denne uken. Ja, dere får snart vite hvordan dette tredje prøverørsforsøket har gått.

Forrige gang dere gikk ut med nyheten om at du var gravid så jeg det på VG først. Jeg har ikke Instagram og VG snapper nok nyhetene før du rekker å publisere det på bloggen. Hva syns du om det? Selv håper jeg du om dere er så heldige å bli gravide at du selv rekker å poste eget innlegg før avisene.

Det spiller ingen rolle for meg hvem som skriver eller snakker om nyheten som snart kommer ut. Det som er viktig for meg er at nyheten er “vår” og at det er vi (Ulrik og jeg) som bestemmer når og hvor den blir publisert først, som blir på Instagram.

Hva heter du på Snapchat?

Seriøst? Jeg føler at jeg nevner dette HELE tiden, men jeg får likevel spørsmål om det nesten hver uke og det var intet unntak denne uken. Jeg heter pilotfrue på både Snapchat og Instagram. Ulrik heter mrulriknygaard på både Snapchat og Instagram.


 

Hva sier dere til at “ukens spørsmål” blir en fast greie?

TOM FOR ENERGI

Herregud, jeg føler meg så tom for energi for tiden. Det hjelper liksom ikke å sove lenge eller å ta det med ro, for begge deler gjør jeg nesten hver eneste dag og likevel er jeg både trøtt og tung i hodet. Flere har kommentert at jeg ser sliten ut i disse dager også. Jeg tar meg ikke nær av det eller noe, ikke missforstå. Det bekrefter bare hvordan jeg føler meg dagen lang. Det har derfor blitt severt noen falske smil fra meg i det siste og mye sminke. Ikke fordi jeg prøver å late som om noe annet ovenfor dere som leser denne bloggen, men fordi det hjelper for meg.

Jeg har planer om å begynne smått med treningen i morgen igjen. Egentlig er ikke trening så viktig for meg der jeg er i livet akkurat nå, men jeg vet at det er viktig for meg i lengden og jeg vet at jeg føler meg bedre så straks jeg beveger meg. Jeg har bare vært så redd for å gjøre ting feil og det irriterer meg, for hver gang jeg blir redd for å trene for mye og for hardt så går det over i en periode hvor jeg trener for lite og nesten ingenting. Noe som heller ikke er bra for meg.

Jeg må snart slutte å være redd for alt og begynne å leve igjen. For selv om jeg ikke liker å innrømme det så har jo livet mitt stått litt på vent de siste månedene. Noe det nesten er umulig å unngå etter alt Ulrik og jeg har måtte gjennomgå sammen.. 

Nei, nå må jeg komme meg en tur ut i solen med hundene. To skapninger som heldigvis gir mye mer energi enn de tar. Håper dere har hatt og får en fortsatt fin søndag ♥

DET GÅR BRA MED OSS

Hei, dere. Det ble ikke noe mer blogging på meg i går. Planen var å stikke innom en gang til på kveldstid, men her har vi huset fullt av gjester så jeg prioriterte vertinnerollen fremfor bloggrollen min. Hehe! Det er så sjelden vi er sammen alle sammen fra Oslo, Måløy og Spania, derfor skulle det bare mangle at jeg la bort macen og telefonen litt denne ene uken vi har besøk. Family first!

Jeg skjønner at det er mye spekulasjoner rundt meg for tiden og vet at jeg har lagt opp til alt dette selv ved å åpne meg og dele hele prøverørsprosessen fra starten, noe jeg ikke angrer på. Jeg mener jo fortsatt at all denne åpenheten er viktig for å fjerne tabuet rundt ufrivillig barnløshet og prøverør. Derfor har jeg ikke dårlig samvittighet over å vente med å dele selve resultatet til Ulrik og jeg har fordøyd alt sammen. Jeg var også klar på at åpenheten ville foregå noe annerledes denne runden og har ikke lovet å fortelle svaret av graviditetstesten til en spesiell dato.

Når det er sagt så er det er helt naturlig at dere lurer, og det jeg vil si til dere som bryr dere akkurat nå er at det går bra med meg, det går bra med Ulrik og at dere ikke trenger å bekymre dere. I tillegg vil jeg si at vi snart er klare for å dele alt <3


 

GREEN FRIDAY!

Annonse

I dag er det Green Friday, folkens. Vårens “Black Friday”, bare enda bedre! Det feirer jeg sammen med Blivakker ved å gi dere 25-80 % rabatt på hele butikken. Jeg vil derfor vise dere hvilke produkter jeg bruker i hverdagen og mine must haves i toalettmappen, slik at dere kan gjøre noen kupp på gode skjønnhetsprodukter denne herlige fredagen ♥


Først og fremst vil jeg anbefale den nye hudpleieserien fra Decleor. Jeg bruker blant annet denne hudkremen fast, som er en pleiende dagkrem som beskytter mot yttre miljøskader og tilfører huden fuktighet. Jeg bruker også denne ansiktsmasken en til to ganger i uken for tilføre huden min ny energi. Masken inneholder ekstrakter fra peonplanten, lichi og rosenrot. I tillegg bruker jeg dette ansiktserumet som gir dyptvirkende fuktighetseffekt, roer hudirritasjoner og forebygger synlige blodkar. På kroppen bruker jeg dette serumet med patchouli og grapefrukt som reduserer synligheten av cellulitter og som glatter ut grov hud. Det jeg digger med denne kroppsoljen er at den absorberes lett inn i huden og at huden min blir skikkelig myk og deilig etterpå. Jeg bruker kroppsoljen på hofter, lår og rumpe, som jo er de mest utsatte stedene for celulitter for oss kvinner.

I toalettmappen min fra Shelas oppbevarer jeg en del sminke her hjemme. Blant annet alle leppestifter og liplinere som jeg liker. Noen av favorittene er denne brune liplineren, denne leppestiften i kobber og denne leppestiften i raspberry.

Ellers er jeg også blitt helt avhengig av denne sminkebørsten når jeg påfører både pudder og foundation. Børsten er laget av syntetisk hår (100 % dyrefritt). Det er forresten mange som spør meg om hvilken foundation jeg bruker for tiden og det er denne fra NYX i farge “Ivory”. En foundation som dekker godt og gir et matt resultat, akkurat slik jeg foretrekker at sminken skal være. I tillegg bruker jeg dette pudderet fra The Balm for å matte ned huden min ekstra mye på enkelte steder som i pannen og på haken.

Sist, men ikke minst vil jeg tipse om brynspudderet fra Billion Dollar Brows i fargen “Taupe”. Det er dette jeg bruker på brynene mine hver eneste dag. Pudderet har rett og slett blitt en avhengighet som jeg ikke klarer meg uten..

Nå er jeg som dere ser både sminket, krøllet og klar for fredag og helg. På leppene mine har jeg denne leppestiften fra Mesauda Milano i dag. En farge jeg liker kjempegodt og som jeg har fått masse skryt for av venninner. Vi blogges mer senere, dere. Nå skal jeg ut på shopping og kafé med svigermor. Dette er og blir en fin fredag!

TAKK FOR AT DERE VENTER

I stedet for å trekke frem de som maser og slenger dritt på denne bloggen om dagen, velger jeg å rose alle dere som respekterer Ulrik og meg i den prosessen vi er i. Vi føler virkelig mer kjærlighet enn press og derfor vil jeg takke for at dere venter. Det betyr veldig masse for både Ulrik og meg at dere følger vår reise frem til å bli foreldre og ikke minst at dere bryr dere om oss på veien. Vi skal fortelle alt, men det er viktig for meg at ting blir delt i vårt tempo. Noe jeg vet at de aller fleste som leser denne bloggen vil forstå.

I tillegg vil jeg legge med tidenes kommentar fra Vilde:

Dette er første gang jeg kommenterer en blogg, men jeg blir bare så satt ut over hvordan enkelte føler at de har rett til å få vite noe som helst. Og dere som beskylder henne for å jakte på klikk, dere forstår at jobben hennes faktisk er å få folk til å klikke seg inn på denne bloggen, sant? Jeg jobber i klesbutikk og har aldri opplevd at kunder kommer stormende inn og kjefter og beskylder meg for å forsøke å selge klær. Det er jo helt komisk! Og så blir jeg litt bekymret for hvor livene deres er på vei hvis dere faktisk blir opprørte og irriterte over at dere ikke har fått innsyn i en fremmed persons onsdag. Da er det nok på tide å finne seg en hobby eller noe litt mer meningsfylt å bruke tiden sin på. Kanskje dere rett og slett burde gå litt i dere selv og vurdere å beskytte dere selv for den påkjenningen det later til å være for dere å følge med på en blogg. Husk også at dette ikke er en tegnefilm, men faktisk et liv med oppturer og nedturer som skildres på denne bloggen. Jeg forstår at det kan være gøy å gjette hva som er produsentens neste trekk i en TV-serie, men det funker ikke på samme måte her. Det tror jeg (håper jeg) at dere som kommenterer over her kanskje har glemt når dere legger igjen kommentarer om at dere gjetter på spontanabort, f.eks. Lykke til med selvutviklingen til dere som lar livene deres påvirkes av at en blogger tar fri en dag, og lykke til videre i prosessen til Julianne og Ulrik. Takk for meg.”

TAKK for at jeg har blogglesere som deg, Vilde. Du er herved ukens leser!

BURSDAGS OUTFIT

Inneholder annonselenker

Hei, dere. Jeg tok meg en dag fri fra sosiale medier i går for å være sammen med familien og feire faren til Ulrik som fylte 70 år. Det er sjelden jeg ikke oppdaterer bloggen, men akkurat denne uken skjer det veldig mye rundt meg. Snart får vi enda mer besøk fra Måløy, så her blir det fullt hus de neste dagene. I dag er det forresten jeg som har bursdag og skal feires. Den eneste bursdag i mitt liv jeg fyller 27 år på 27.april, som min mamma påpekte i telefonen tidligere i dag. Hehe!

Her er dagens antrekk som jeg føler meg veldig komfortabel i. Jeg bare elsker denne søte skjorten og disse bootsene er blitt en favoritt i vårgarderoben min. Den fine frisyren er laget av kusinen min. Hun var nemlig innom en tur tidligere i dag med rosa roser til meg og fikset meg på håret. Jeg er heldig som har så mange snille og gode mennesker rundt meg. Familie betyr virkelig alt. Nå skal jeg legge bort macen og kose meg mer med besøket vårt. Vi blogges mer senere i kveld ♥


 

(annonselenker) Skjorte: her/ Bukse: her/ Boots: her/ Veske: Louis Vuitton

NÅ KAN VÅREN KOMME TILBAKE

God kveld, dere. Denne dagen har bare flydd avgårde. Det er sikkert rart for noen at jeg sier det. Jeg som ikke har verken fast jobb eller barn, men jeg klarer likevel å fylle opp dagene mine med alt det rare jeg finner på..

Det mest fornuftige Ulrik og jeg har gjort i dag må være å gjøre det fint ute her hjemme. Vi holdt på noen timer rundt huset på ettermiddagen begge to, i hver vår nye vanntette Onepiece. Hehe! Nå er nye utemøbler på plass, blomster plantet, gamle utemøbler vasket og plattingen spylt. Derfor er våren mer enn velkommen tilbake på Vinderen. Jeg ser for meg at jeg kommer til å knipse mange hyggelige bilder utendørs fremover. Vi er nemlig over middels klare til å tilbringe mye tid i hagen og på verandaen. Det må bare bli litt varmere først. Hundene er jo også ekstremt glad i å være ute om det ikke snør eller regner, og leker faktisk bedre sammen ute enn inne. Derfor gleder jeg meg skikkelig til denne våren og sommeren, kanskje mer enn noen gang.

Ellers er foreldrene til Ulrik også i hus. De skal som sagt være på besøk i en uke fra i dag. Jeg fikk en følelse av at det var fredag så fort de kom inn døren i stad og det er vel ikke verst på en tirsdag? Jeg tror det betyr at jeg har gledet meg veldig til denne uken og ikke minst at jeg er utrolig glad i svigerforeldrene mine. 

I morgen er det bursdagsfeiring og hygge fra morgenen til kveld. Faren til Ulrik fyller som sagt 70 år og det må såklart feires. Jeg ser frem til en hel dag med bare kos ♥DET VAR MENINGEN

Hei, igjen. Da var denne dagen snart over også. Jeg har ikke fått gjort halvparten av det jeg skulle i dag, men det får gå. Jeg er mer enn fornøyd med at huset er ryddig og klart for gjester i morgen. Åh, som jeg gleder meg til besøk. Jeg elsker å ha familie rundt meg, så denne uken har jeg sett frem til lenge.

Hundene og jeg har nesten bare vært inne i hele dag. De er nemlig like begeistret som meg for dette snøværet. Derfor ble lufteturene korte. Ellers har vi (les: Ulrik) skrudd opp en trappegrind her hjemme. Vårt første kjøp på Babyshop. Det var mange som spurte om grinden var et hint til den prosessen Ulrik og jeg nå er i da jeg filmet den på Snapchat tidligere i dag, men det var det ikke. Grinden er først og fremst ment for Ramp som er altfor liten til å gå i trapper, men vi håper såklart at det kommer en liten baby snart som også får nytte av den.

Om et par timer skal jeg hente Ulrik på flytoget og familien Nygård hoppe i seng. Det er så koselig om nettene her for tiden. Stella har jo alltid sovet mellom beinene til Ulrik, og jeg må innrømme at jeg har vært litt sjalu på at hun aldri vil sove med meg. Nå som Ramp er kommet i familien har han funnet sin faste plass på puten min. Dere kan tro at jeg er fornøyd! Det var virkelig meningen at Ramp skulle komme inn i livet mitt og vårt nå. Han passer veldig godt inn i gjengen og gir oss masse glede <3


 

EN BEDRE DAG ENN FORVENTET

Da jeg så ut av vinduet på morgenen i dag ble jeg ganske demotivert av all snøen. Det tipper jeg at jeg ikke var alene om her i hovedstaden. Huff, for et vær vi har. Hvor ble det av våren? Jeg bestemte meg raskt for å krype tilbake i sengen sammen med hundene etter en liten lufting i hagen. Ja, begge hundene sover i sengen. Det virket som om både Stella og Ramp var godt fornøyde med valget til mamsen om å sove noen timer til. Hehe! Det er herlig at hundene er like glad i å sove og kose seg i sengen som meg. Planen om å stå opp tidlig gikk som dere skjønner i vasken, men det spiller liksom ingen rolle. Nå som jeg har tid og mulighet til å sette meg selv først og legge opp dagene etter form og humør, så gjør jeg det.

Etter noen timer til i sengen stod jeg opp, spiste en digg omelett, tok en lang og varm dusj, ansiktsmaske og hårkur. Alt for å få en bedre opplevelse av denne grå og kalde dagen. Og vet dere? Det hjalp. Jeg lagde meg rett og slett en mye bedre dag enn forventet. Det eneste som mangler nå er at denne hodepinen gir seg..

I morgen får vi besøk fra Måløy. Det er foreldrene til Ulrik som kommer og skal være i Oslo i en uke sammen med oss. Jeg gleder meg veldig til å se de, og ikke minst til å tilbringe tid med den siden av familien igjen. Dette blir en fin uke med bursdagsfeiringer (faren til Ulrik blir 70 og jeg blir 27), spennende møter, familietid og forhåpentligvis bedre vær. Vi blogges mer senere i dag!


 

JEG SER IKKE PROBLEMET

To hunder og en baby. Hva er problemet? Ja, jeg er mye hjemme alene. Et argument mange bruker mot meg når jeg forteller at jeg ønsker meg mange barn eller nå som vi har skaffet oss en hund til. Det mange ikke forstår er at jeg føler meg heldig i min situasjon med all den tiden jeg har til overs som jeg i dag bruker mest på meg selv, men har et stort ønske om å bruke på den familien Ulrik og jeg forhåpentligvis skal skape sammen.

Jeg føler meg priviligert som kan jobbe hvor mye eller hvor lite jeg vil hjemmefra, ha det godt økonomisk og være tilstedet for fremtidige barn og husdyr døgnet rundt. Jeg føler meg ekstra heldig når Ulrik først er hjemme og har fri fra jobb, for da er han jo BARE hjemme i fire dager av gangen og har all verdens tid til meg og vår fremtidige familie. Dessuten sover Ulrik ofte hjemme i løpet av de fem dagene hvor han er på jobb, så jeg ser ikke på turnusen hans som noe negativt i vårt liv. I tillegg har vi en stor familie rundt oss i dag som ønsker å stille opp den gangen Ulrik og jeg endelig blir foreldre, og vi er mer enn villige til å flytte på oss for å bo nærmere denne “hjelpen”. Mest for barna sin del, men selvfølgelig også for vår del. Denne hjelpen finnes foreksempel i Fredrikstad hvor min mamma bor. En som heier på oss, føler med oss og gleder seg masse til å bli mormor!

Hadde det vært opp til meg så hadde vi hatt tre hunder nå. Jeg spurte nemlig hun som solgte Ramp om vi kunne få kjøpe broren hans også fordi de to hadde det så fint sammen, men han var dessverre solgt. Og hadde det vært opp Ulrik og meg til så hadde vi satt inn flere egg av gangen for å øke sjansen for tvillinger. Vi ønsker oss som sagt flere barn, selv om fokuset nå er på å få minst en frisk jente eller en frisk gutt. Drømmen for fremtiden er å leve familielivet med tre barn, hundene våre, større hus og ferier til Legoland.

Barnevogn og hunder i bånd. Jeg ser ikke problemet? Herlighet, så koselig det hadde vært! Jeg håper virkelig at det er slik dere ser meg om under et år. Ja, jeg kommer garanter i situasjoner hvor jeg skulle ønske at jeg hadde flere armer og flere bein, men det gjør vel alle småbarnsforeldre? Og det er nettopp dette kaotiske småbarnslivet jeg ønsker meg mer enn noe annet.

Jeg er lei av å leve uten barn og jeg savner mer støy i hverdagen. Nei, jeg savner ikke en “vanlig” jobb eller noe i den duren. Det er nemlig også et argument mange bruker mot meg når jeg sier at jeg savner noe i livet, for jeg får mer enn nok av utfordringer gjennom denne bloggen og takker faktisk nei til mange av de. Jeg elsker jobben min, jeg elsker jobben til Ulrik og jeg elsker det livet vi lever sammen. Jeg vet bare at det blir ENDA bedre når vi to blir tre, fire eller kanskje fem personer.

Det er ikke viktig for meg å bo i Oslo. Det er ikke viktig for meg å ha stelte negler og lange vipper til enhver tid. Det er heller ikke viktig for meg å være med på alt det sosiale jeg blir bedt på av eventer, dra ut i helgene eller å ha tid til å gå på shopping og kafé med venninner i hverdagen. Alt dette bytter jeg mer enn gjerne bort med et helt vanlig familieliv.


Bildet er fra da jeg fikk Ulrik til å komme inn og “hilse på” valpene i salongen. Hehe! Fort gjort ♥