PHI PHI ISLAND

Hei, dere! I dag har vi vært på guidet tur sammen med en hel gjeng i båt og sett helt utrolig mye vakkert. Høydepunktene fra dagen må være turen innom Monkey beach hvor vi fikk hilse på ville apekatter (har lagt ut video på Snapchat) og besøke The beach, som er den stranden hvor Leonardo DiCaprio spilte inn filmen “The beach”. Under innspillingen så bodde han faktisk på denne stranden i tre måneder. Bare en liten fun fact som passer meget godt nå som han pryder forsidene med sin første Oscar..

Både Ulrik og jeg har klart oss godt i solen helt til i dag. Nå er vi brente begge to. Jeg i fjeset og på brystet, og han på skuldrene. Jaja, det hører vel med. Mulig vi må holde oss i skyggen i morgen eller finne på noe annet enn soling og bading. Vi får se! Jeg har jo fått en haug av gode tips fra dere snille leserne mine, så å fylle timeplanen skal ikke bli noe problem.

DCIM101GOPRODCIM101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers så har jeg fått helt dilla på kokosmelk her nede. Så godt og så fresht! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har smakt på dette før nå. Jeg trodde ikke at jeg likte det og kjøpte faktisk den første kokosnøtten her nede egentlig bare for å ta bilde av den.. Hehe! Alt for bloggen 

BEHIND THE SCENES

Mens jeg sitter her og slapper av med takeaway i sengen fikk jeg plutselig lyst til å vise dere noen av bildene som ble tatt under de siste prøvingene på Undorn før bryllupet. Begge antrekkene til Ulrik og meg ble bare SÅ bra og gjennomførte! Akkurat slik vi ønsket i ekte “Tre nøtter til Askepott” stil 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det kommer masse bilder av brudekjolen min i et annet innlegg. Jeg tok ikke så mange bilder av den underveis i prosessen fordi jeg var livredd for at Ulrik skulle se de, men jeg har mer enn nok bilder fra klargjøringen, i kirken og fra selve bryllupsfesten. Bildene fra bryllupet får bare komme litt etter litt.. 

For de av dere som ikke fikk sett innslaget fra bryllupet på God kveld Norge i går kveld kan se reprisen i natt klokken 01.15 eller på Sumo, som Ulrik og jeg gjorde. Det kommer også en lengre bryllupsvideo her på bloggen om ikke lenge.

Nå skal vi hoppe i seng. I morgen starter dagen 07.30 for vår del (klokken er 01.00 her nå). Vi har kastet oss med på en organisert rundtur for å få mest mulig ut av den siste uken her nede. 

Vi snappes og blogges mer i morgen 

FLEIP ELLER FAKTA?

Hei, dere! I løpet av den siste uken så har både Ulrik og jeg fått høre mye rart. Jeg har lyst til å ramse opp noen av setningene som gjentar seg. Poenget med dette innlegget er å gjøre det klart en gang for alle om anklagelsene stemmer eller ikke.

Here we go:

1. Bryllupet på Thorskog slott var sponset gjennom bloggen til Julianne

= FLEIP

Det eneste som var sponset til dette bryllupet var behandlinger av frisør/sminkør og negldesigner til Julianne.

2. Bryllupsreisen og flybillettene er sponset av Tv2

= FLEIP

Det hadde vært hyggelig, men dessverre er det ikke slik. 

3. Julianne og Ulrik ønsket seg bidrag til bryllupsreise i bryllupsgave

= FAKTA

Bryllupsreisen er altså “sponset” av venner og familie.

4. Julianne og Ulrik spanderte bryllupshelgen på sine gjester

= FAKTA

Det var verdt hver eneste krone. 

5. Julianne deler mye av privatlivet sitt i sosiale medier for å tjene penger

= FAKTA 

Jobben min er å blogge og som blogger må jeg dele. Uten klikk og uten lesere blir ikke regningene mine betalt. Heldigvis så elsker jeg det jeg driver med og inntill videre har jeg ikke angret et sekund på noe av det som har blitt delt. 

6. Julianne giftet seg bare for PR

= FLEIP

Jeg tar giftemålet og ekteskapet veldig seriøst og hadde dermed aldri giftet meg dersom Ulrik ikke var mannen i mitt liv. Heldigvis for meg så var Ulrik positiv til å dele mye av bryllupet gjennom sosiale medier. All oppmerksomheten rundt bryllupet har såklart vært bra for meg og bloggen, men det viktigste var jo å dele denne dagen med familie og venner, ikke med alle andre.

7. Ulrik ble tvunget til å gifte seg i tights

= FLEIP

Ulrik var strålende fornøyd over klesvalget hele bryllupshelgen. Han fikk enormt mye skryt av gjestene på både fredagen og lørdagen og det var tydelig å se at Ulrik likte det han så i speilet på selve bryllupsdagen.

8. Julianne og Ulrik sitter på hver sin telefon store deler av bryllupsreisen

= FLEIP

Ja, jeg oppdaterer bloggen hver dag på denne ferien akkurat som alle andre ferier. I tillegg til bloggoppdateringene så prøver jeg å snappe (pilotfrue) så mye jeg kan/gidder, men det betyr ikke at sosiale medier tar mye tid av selve bryllupsreisen. Min typiske “ferie blogging” tar maks en time av dagen og snapchatene bruker vi ikke mer enn noen minutter på i løpet av en hel dag. Bildene vi tar med kamera derimot tar litt mer tid, men det er jo minner for resten av livet og det er heller ikke alle bildene som legges ut. Vi er jo tross alt på bryllupsreise..

9. Julianne prøver å bli gravid

= FAKTA

Jeg føler meg klar for barn og har derfor sluttet på p-piller. Mitt siste brett som jeg fant i toalettmappen min på morgen i dag ble kastet til sjøs på Khamela beach her i Thailand. Jeg føler ikke noe press ved å dele dette offentlig. Det skjer når det skjer og vi gleder oss veldig!

10. Julianne bryr seg kun om penger og materialistiske ting

= FLEIP

De som kjenner meg som person ville aldri ha kommet med en slik kommentar. Jeg kan forstå at det ser ut som om jeg er veldig glad i dyre ting og eksklusive opplevelser og det er sant, men jeg har også et veldig stort hjerte. Jeg tror ikke at penger eller fine ting gjør meg eller deg lykkelig, men jeg tror at to lykkelige mennesker kan få det bedre sammen ved å ha en god økonomi. Det må da være lov å si?


 

SURIN BEACH

Her er litt bilder fra dagen i dag. Surin beach er den stranden vi har vært på siden vi kom. Utrolig flott strand med flere hyggelige spisesteder i nærheten. I morgen skal vi teste ut en ny strand, som heter “Paradise beach”. Den ligger bare 20 minutter unna resortet som vi bor på med bil og der er det visst utrolig flott å snorkle. Jeg har aldri snorklet før, så det blir veldig gøy. Vi har med oss GoPro kamera med undervannshus så regner med at det blir noen gøyale bilder.. Hehe! 

Forresten.. Var ikke ringene mine fine sammen? Ser jeg ikke gift ut nå så vet ikke jeg.. Jeg har ikke rukket å reflektere så mye over selve giftemålet, men jeg synes det er veldig stas å bære giftering. Jeg føler at jeg blir tatt mer seriøst av en eller annen grunn. Ulrik føler det samme om å bruke sin giftering. Det er jo et flott symbol på ekteskapet.

Ellers så må jeg bare få takke alle dere som sender meg tips til steder å besøke, restauranter vi bør spise på osv på Snapchat (pilotfrue). Send meg gjerne flere tips her på bloggen! For nå er vi nemlig uthvilte og klare for å utforske litt mer her nede, da er det gull verdt med tips fra dere som har vært i Phuket eller i nærheten før 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært i Phuket før? Hva var det kuleste du opplevde her nede?

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER SOM ALDRI FØR

I dag er det en uke siden Ulrik og jeg ble mann og kone på ordentlig! Dagene går så fort.. Vi storkoser oss fortsatt i paradis her i Phuket og har planer om å ferie ekteskapet litt ekstra akkurat i kveld..

De som jobber her på hotellet er bare sååå skjønne! Se hva de har stelt i stand for oss på terrassen i dag igjen. Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre bryllupsreise! Tenk så heldige vi er som har hverandre og har muligheten til å dele de to første ukene vi er gift i disse omgivelsene. Det er helt fantastisk å vite at vi to skal dele resten av våre liv sammen. Her nede blomstrer kjærligheten mellom oss som aldri før. Det er klart at romansen må jobbes med underveis i livet og at det helt sikkert kommer tøffere dager, men vi har gitt hverandre et løfte og i det løfte lovte vi å stå sammen i gode og onde dager 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld kommer det forresten en videosnutt fra bryllupet vårt på God kveld Norge. Ulrik og jeg får ikke sett innslaget på Sumo før i morgen, men håper noen av dere leserne mine får med dere høydepunktene fra vår bryllupshelg klokken 22.15 på Tv2. Jeg er veldig spent på hva de velger å vise frem! 
 

COLORS SPEAK LOUDER THAN WORDS

Jeg blir så glad av farger! Er det ikke litt hyggelig for dere der hjemme å se litt farger også? I dag har jeg som dere ser bare knipset rundt meg av alt mulig fresht. Endelig fikk jeg min etterlengtede ananas juice servert i selve frukten! De som jobber i kiosken ved stranden var litt vanskelige i går, fordi de egentlig ikke selger slike lenger (kun kokos), men her nede er alt til salgs. Det gjelder bare å komme med den rette prisen..

Vi har det helt fantastisk her i Phuket. For et sted! Masse hyggelige mennesker, supergod mat og et drømmevær fra morgen til kveld. Jeg håper at denne ferien aldri tar slutt!

I og med at brunfargen begynner å komme har det blitt en del nye fargerike bikinier på meg og badeshortser på Ulrik. Dere kan tro at strandselgerene er glad i oss. Hehe! Det skal bli gøy å ta de i bruk hjemme når båtsesongen setter i gang. Det er jo faktisk ikke såååå lenge til nå 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til dere som har lagt meg til på Snapchat de siste dagene: Jeg får ikke godkjent flere “venner” på Snapchat, men dere ser vel storyen min for det? Jeg har jo vært så flink til å oppdatere i det siste. Snapchat kontoen min (pilotfrue) blir hyppigere oppdatert enn bloggen nå som jeg er på ferie.. Sjekk også storyen til Ulrik (mrulriknygaard). Han snapper masse av meg, oss og han selv. Litt kjekt for dere å følge meg fra en litt annen vinkel også. Jeg legger meg nemlig ikke opp i hva han legger ut av meg på sin egen Snapchat. Hører noen rykter om mindre pene sovebilder blant annet.. Haha! Jeg tar meg heldigvis ikke så høytidelig.

Nå skal jeg pynte meg litt før vi skal avgårde til Catch beach club for litt fruit cocktails. Det spares ikke på kaloriene her nede for å si det sånn. Er jeg på ferie, så spiser jeg og drikker ALT jeg vil, og aller helst noe fresht og fargerikt  

LET THE HONEYMOON BEGIN

Hei, dere der hjemme! Her kommer et lite bildedryss fra dagen i dag. Vi har kost oss på Catch beach club fra morgen til kveld, etterfulgt av en liten shoppingrunde og pedicyr. Dere kan se dagens fangst på Snapchat (pilotfrue). Som dere skjønner så kan vi det å kose oss.. 

Nå skal vi igjen gjøre oss klare til middag. Vi har fortsatt litt jetlag (ligger 6 timer før dere), så denne klokken klarer vi ikke helt å bli kloke på. På morgen i dag sov vi til 14.30. Litt kjipt å sove bort solen, men vi har jo mange dager her nede. Jeg setter alltid søvn foran alt annet.

Jeg ser det er en masse kommentarer som jeg ikke har fått svart på ennå. Håper dere kan være litt tålmodige med meg nå som jeg er på bryllupsreise. Jeg skal prøve å svare dere på det meste i løpet av morgendagen. Snapchat derimot er jeg veldig god til å svare dere på 

DCIM101GOPRODCIM101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VEL FREMME

Da var vi vel fremme etter en lang reise. Dagen i dag har vi bare lagt rett ut i hver vår solseng ved bassengområdet på hotellet. Jeg er fortsatt sliten etter bryllupshelgen. Det tar på å gifte seg. Derfor er jeg nå ekstra klar for å slappe av med min kjære her nede i to uker. Det skal bli godt å få ladet batteriene igjen. Jeg føler meg mer som Tornerose enn Askepott i disse dager. Jeg kunne nemlig tenkt meg å sove i hundre år..

Nå skal vi ut for å kose oss med en sen middag. Jeg elsker thaimat og gleder meg skikkelig til å smake på mye nytt denne ferien. Jo sterkere, jo bedre!

Vi bor forresten på Ayara Hilltops resort. Hotellet er veldig fint og akkurat like stille og rolig som vi ønsket. Vi ser for oss å teste ut ulike beach clubber osv etterhvert. For selv om vi nå er gift og lever som mann og kone, så betyr ikke det at vi har blitt noe kjedeligere av den grunn. Men først må vi hente oss inn igjen.

Vi snappes mer i kveld og blogges mer i morgen!

BRYLLUPSREISE PÅ FØRSTE KLASSE

Det var en hyggelig start på både bryllupsreisen og ekteskapet med litt ekstra fine billetter fra Oslo til Bangkok.. Jeg har ikke sovet så godt som jeg gjorde på denne reisen på lenge. Thai Airways er virkelig å anbefale! God mat og super service. Det var en ren fornøyelse!

Nå sitter vi å venter på flyet videre til Phuket. Denne reisen blir ikke like eksklusiv. Men det går fint, for om bare to timer er vi fremme. Jeg gleder meg sånn!

Følg oss gjerne på Snapchat denne ferien (pilotfrue & mrulriknygaard). Ulrik er faktisk hakket flinkere enn meg til å oppdatere.. Vi snappes og blogges fra varmen!

JUST MARRIED

Hei, alle sammen! Nå er herr og fru Nygård på vei til Gardermoen. Neste stopp –> Bangkok! Denne turen har vi gledet oss til lenge. Første ferie som mann og kone.. 

Helt siden vi kom hjem på søndag har vi daffet rundt i disse herlige dressene fra Onepiece, med brodering gjort hos festenmin. Den sorte var en del av min morgengave til Ulrik. Jeg er ganske stolt av meg selv for å i det hele tatt komme på ideen. Var de ikke søte? 

Bildet ble tatt på morgen i dag når vi endelig var ferdige med pakkingen. Prikkene på Ulrik sin dress kommer av motlyset i vinduet.. Beklager det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten en veldig hyggelig sak med bilder fra bryllupet i Demokraten i dag, som kan leses HER