NEW IN: HENRY LONDON

Annonse

Alle som kjenner Ulrik og meg gjennom bloggen og i virkeligheten vet at vi er veldig glad i fine klokker. Vi synes begge det er utrolig gøy å variere i både stiler og farger, noe jeg tror de fleste har lagt til merke. Det er derfor stas å starte ferien med noen nye favoritter i hver vår samling fra Henry London


Altså, hvor MEG er ikke denne hvite klokken? Modellen heter “Pimlico” og passer perfekt til alle mine herlige sommerklær. Jeg bare elsker gulldetaljene og gleder meg skikkelig til å bruke den masse resten av sommeren. Selv om klokken passer til det meste, så finnes det ikke mye som er freshere enn hvite plagg og hvitt tilbehør på en sommerbrun hud. Er dere ikke enige? Kombinasjonen av hvitt og gull er også fantastisk fin i mine øyne. Nå skal jeg bare jobbe litt mer med denne brunfargen, så blir dette riktig bra. Hehe!

Ulrik kler seriøst alt. Men looken han fikk med dette antrekket er noe av det bedre jeg har sett han i. Jeg kjente at jeg ble litt nyforelsket når jeg tok disse flotte bildene av han her om dagen. For en mann, for en stil og FOR en klokke! Jeg skjønner hvorfor han valgte Chiswick-modellen. Den er jo bare helt rå og ikke minst kledelig til Ulrik og hans attitude.


Ettersom at jeg varierer tilbehøret mitt enda oftere enn mannen så har jeg ikke bare plukket en, men to herlige klokker fra www.henry-london.com. Her er min andre favoritt som jeg også digger. En klokke i gull med en helt unik vinrød skive. Jeg føler at denne klokken er litt mer “pyntet” enn den hvite klokken, noe som er grunnen til at jeg tok den på meg akkurat i dag. Det er jo tross alt fredag og om få timer er festen i gang med familien i Fredrikstad.

Du finner også et godt utvalg av Henry London-klokker på klokker.no her!

Følg meg på Instagram @pilotfrue

–>  Der kan DU vinne en klokke fra Henry London i ukens GIVEAWAY!

JEG FØLER ET STORT ANSVAR

Husker dere at jeg anbefalte Lash Plus Eyelash serum? Anbefalingen ble publisert i slutten av januar etter å ha testet produktet selv og vært fornøyd med virkningen av det. Blogginnlegget jeg sikter til er dette, hvor jeg linket til en nettbutikk som jeg aldri skulle ha linket til. Sannheten er at firmaet bak vippeserumet dessverre ikke er til å stole på. Jeg frykter at de driver med svindel.

Jeg har aldri opplevd noe lignende verken privat eller i jobbsammenheng tidligere og er veldig lei meg for at jeg oppfordret dere til å handle av dette firmaet. Nylig fikk jeg en klage av en leser som tok kontakt med meg på Facebook. Jeg kan ikke vite sikkert at denne damen skriver hundre prosent ærlig, at hun har sagt opp abonnomentet i tide eller at hun i det hele tatt har blitt trukket fra konto mot sin vilje, men jeg velger å tro henne da det er flere grunner til nå å mistenke det verste om akkurat dette firmaet. Jeg håper at dere også velger å tro meg..

Her er klagen jeg fikk:

“For en tid tilbake hadde du annonse om Lash Eye Serum,som jeg var dum nok å kjøpe. Nå får jeg tilsendt nye hele tiden, jeg har ALDRI forpliktet meg til å kjøpe noe mer en den introduksjon pakken jeg fikk. De trekker direkte fra min konto og jeg får ikke stoppet det. Jeg ber nå om at du som ansvarlig for annonsen og tilbudet gir meg oppskriften på hvordan jeg får stoppet dette. Jeg får ikke kontaktet de, ei heller vet jeg hvor det kommer fra, da all forpakning er så dårlig merket at det er umulig å spore de. Det kommer i rekommandert sending og når en ikke henter de ut trekker de likevel direkte fra kontoen min. Jeg har nå kontakter politiet og kommer til å anmelde dette dom svindel om du ikke setter meg i kontakt med rette instans slik at får stoppet dette. Forbrukerombudet er også kontaktet, dette er ikke gjort for å sverte deg men for at du som en profesjonell aktør og selger av slike annonser skal ta ansvar. Ber om at du svarer meg i løpet av en uke, kun på denne måten kan du rydde opp i dine egne annonser og arbeidstagere, for jeg regner med at du tjener noen kroner på å annonsere for de. Så mitt ønske er at du tar ansvar og rydder opp! Mvh Gry Elin Vassbotn”

Jeg har vært i kontakt med Gry og gitt henne og politiet (gjennom Gry) all den informasjonen jeg har på dette firmaet i min kontrakt rundt annonsen. Gry ga meg også tilatelse til å dele hennes dårlige erfaring med bestillingen hun gjorde. 

Jeg har selv prøvd å komme i kontakt med firmaet både via telefon og mail i ettertid av publiseringen av annonsen jeg skrev. Den eneste personen jeg har nådd hevder å ha sluttet i frimaet.

Gry fortalte meg i en oppdatering av saken at Politiet har klart å komme i kontakt med firmaet og at hun fikk oversendt en mail med beskjed om at de hadde strøket henne fra sine lister, slik at hun ikke vil bli trukket noe mer fra konto. Det som var interessant var at de ikke hadde ikke noe kundenummer på denne Gry, så det blir spennende å se hva som skjer fremover. Politiet har sendt saken over til Danmark siden det er et dansk firma og vil i tillegg forfølge den videre her i Norge. Jeg personlig kommer til å holde kontakten med Gry inntil saken er ute av verden for henne.

Jeg håper inderlig at ikke flere av mine lesere har blitt svindlet, men jeg frykter det verste og føler selvfølgelig et stort ansvar. Jeg har forresten ikke fått betalt for annonsen jeg skrev om vippeserumet og saken har gått til inkasso. Når det er sagt så er det ikke mine tusenlapper som er det viktige i denne saken. Jeg ønsker bare å beklage meg ovenfor dere som følger meg, advare og opplyse dere mot denne aktøren. 

I går hadde jeg som sagt besøk av TV3, som også er på saken for å forhåpentligvis avsløre det jeg frykter er svindel. Sannsynligheten er jo dessverre stor for at dette firmaet har lurt mange fler enn Gry og meg. Dersom du også ble lurt gjennom min annonse så ber jeg deg om å ta kontakt med meg på innboks her, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan ved å komme i kontakt med politiet som jobber med akkurat denne saken.

Til slutt vil jeg bare si igjen at jeg aldri har vært innblandet i noe lignende og at denne hendelsen selvfølgelig har gjort meg mer kritisk til firmaene bak produktene jeg fronter, ikke bare til selve produktene. Men alle kan bli lurt og det er nettopp det som har skjedd i denne sammenhengen. Jeg føler at jeg ble lurt til å lure og er redd for at det har gått ut over flere enn denne ene leseren. Meningen med dette innlegget og deltakelsen min i TV3 sitt program er å vise at jeg tar ansvar og ikke minst at jeg bryr meg mer om leserne mine enn mitt omdømme når noe slikt skjer.

P.s. Linkene i annonsen jeg skrev om produktet virker ikke lenger. Det er grunnen til at innlegget ikke har blitt slettet ennå. Men jeg kommer til å slette annonsen snart. I tillegg så ønsker jeg at dere klikker dere inn på innlegget for å se etiketten på produktet jeg faktisk snakker om, i tilfellet firmaet slår seg konkurs og starter opp på nytt under et annet navn med samme produkt. Produktet har jeg ingenting negativt å si om, da hadde jeg jo aldri anbefalt det videre. Men jeg velger nå å trekke anbefalingen min på grunn av denne useriøse aktøren bak.

Sannsynligheten er heldigvis liten for at min annonse har ført til svindel av mange mennesker ettersom at jeg “bare” har fått tilbakemelding av en misfornøyd leser og at jeg kun fikk 16 kommentarer under innlegget, men en leser er selvfølgelig nok til at jeg tar saken på alvor. Dette skulle aldri ha skjedd. Igjen, jeg beklager og ber om unskyldning for at jeg ikke gjorde grundig nok reasearch på firmaet.

Av respekt for TV3 som lager et veldig viktig program som ikke har hatt lansering enda så velger jeg å fortelle minst mulig om selve sendingen, men jeg kunne likevel ikke vente med å informere dere om det som har skjedd nå som jeg vet det jeg vet. For meg er jo denne saken virkelig, ikke bare et TV program.

Jeg må også informere om at denne annonsen ikke har noe med Mediehuset Nettavisen å gjøre, da all kontakt har foregått mellom meg, min private selger/agent og Eyelash Plus IVS i Langhøjvej 1A, 8381 Tilst. Denmark.

Saken er under opprulling. Har du noe informasjon om dette firmaet? Vennligst kontakt meg på innboks her.

TRENDSKOENE DU FINNER PÅ SALGET

Annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg som alle andre jenter elsker sneakers. Nå som sommersalget har startet har jeg gjort et par gode kupp allerede, og i denne sammenheng har jeg lyst til å dele mine favoritter på salget med dere. For det er jo ekstra hyggelig å finne paret du har siklet på lenge til en mye snillere pris, eller hva? Jeg har samlet de fineste modellene under i en god miks av komfortable sko som passer til alt og kan brukes året rundt..

HER ER MINE FAVORITTER PÅ SALG:

Hvite sneakers har jeg skjønt at er et absolutt must. Jeg har derfor bestilt meg paret fra Ecco under. Det som er så fresht med hvite sneakers er at de går til absolutt alt! Jeans, shorts, skjørt og kjoler. Spesielt fine er de nå på sommeren da leggene har fått litt farge. Men jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke mine til langt ut på høsten.

(annonselenker) Puma her/ Royal Republiq her/ Billi Bi her/ Even&Odd her/ Ecco her/

 

SORTE SNEAKERS

De mørke variantene er egentlig vel så fine og passer ypperlig til cullottes bukser og løse dressbukser. I tillegg kan de erstatte tunge boots på høsten og vinteren. Jeg har et par mørkeblå sneakers fra før som jeg er veldig glad i, men vurderer sterkt et par i sorte også. Alle burde ha et par mørke sneakers i skapet. Det er aldri et dumt valg og passer liksom alltid.

(annonselenker) Adidas her & her/ Billi Bi her/ Nike her/ Puma her/ Diadora her/

 

FARGERIKE SNEAKERS

Det er også gøy å leke seg litt med farger. Jeg har sagt det før og må bare si det igjen. Farger motiverer meg skikkelig, og kanskje spesielt nå om dagen! Jeg vurderer derfor et par spreke sneakers i en hyggelig farge som kan gjøre underverk for et ellers enkelt og klassisk antrekk. Modellene fra Nike under er de jeg liker aller best, men de andre er fine de og. Converse er alltid en klassiker og gult er virkelig min favorittfarge i sommer. De grå fra Adidas er også ganske kule. Huff, dette blir dyrt. Eller, heldigvis ikke sååå dyrt da. Alle parene er jo tross alt på slag! Hehe!


(annonselenker) Adidas her/ Nike her & her/ Converse her/ New Balance her & her

Nyt salget og dagen videre! Vi blogges mer senere ♥

TIDENES BESTE FERIEPLAN

Jeg gleder meg sånn til at jeg skal plukke opp mannen min på flytoget i morgen kveld. Da skal vi kjøre ut til Bavaria igjen for å hente båten vår som har hatt noen oppgraderinger og ikke minst blitt døpt siden sist. Det blir så deilig å bare pakke sakene og forlate huset for vårt andre hjem fredag morgen. Da går som sagt turen først til fredrikstad for en morsom helg sammen med familien “min” på Glommafestivalen, og etter det går turen videre til Strømstad. I Strømstad har vi planer om å “bunkre opp” med drikke, mat og godteri for resten av ferien og forhåpentligvis hilse på litt familie før vi reiser videre til Halden for å hilse på enda mer familie. Jeg hører noen rykter om at gjestehavnen i Halden er norges fineste? Eller i hvertfall en av norges fineste. Stemmer det? Vi skal uansett legge til i Haldens gjestehavn for å plukke opp farmor, bestefar og søskenbarna mine for en felles båttur med reker og kos, så får vi se om vi sover over i havnen eller hva vi gjør. Det meste avhenger egentlig av været..

Etter en eller to dager i Halden går turen videre til Kragerø. Det er mye mulig at vi legger inn noen stopp før Kragerø, og vi har ingen konkret plan etter Kragerø. Men det vi vet er at vi skal dit solen skinner i landet de neste to ukene, noe som etter min mening er tidenes beste ferieplan. Hehe! Vi må jo bare benytte oss av den fantastiske muligheten båten gir oss og ta en dag av gangen. Altså, hvor kjipt er det ikke når du planlegger ferie på hytta og dagene bare regner bort? DET skal vi unngå så langt det lar seg gjøre i sommer ved å forflytte oss og være fleksible.

Jeg har allerede pakket en del av sommerklærne mine ned i alt fra Louis Vuitton bagger til Ikea-poser (den nye it-vesken) og vaskedamen min stryker alt som strykes bør av både mine og Ulrik sine klær as we speek, så det er heldigvis ikke mye igjen av forberedelsene til ferien. Nå er det bare å fortsette nedtellingen før herr og fru Nygård drar til sjøs. 2 dager igjen! Det bir stas å “ta dere med” langs kysten. Bidra gjerne med tips til hyggelige stopp vi bør gjøre i forkant og underveis <3

Jeg fikk forresten ikke lov til å si noe mer enda om hvorfor TV3 var her i stad. Men jeg kommer tilbake til det i morgen eller en dag veldig snart. Saken er dessverre ganske alvorlig, så jeg må bare forholde meg til deres retningslinjer.. Beklager at jeg sa at jeg skulle fortelle mer om grunnen til besøket i dag. Jeg misforstod rett og slett opplegget.

EN GLADJENTE

God morgen, folkens! Bildet i dette innlegget ble tatt i går, men jeg er like glad i dag. Jeg lover! Hehe! Jeg lover også at jeg skal slutte å overbevise dere om at humøret mitt er så fantastisk bra fremover. Jeg gidder bare ikke å bli oppfattet sur og grinete i en periode hvor jeg absolutt ikke er det. Alle har dårlige dager, til og med jeg. Selv om jeg egentlig er en skikkelig gladjente året rundt. Når det er sagt så vet dere at jeg deler det aller meste som foregår i livet mitt, og at jeg ikke redd for å åpne meg om ting som er vanskelig. Derfor håper jeg dere stoler på meg når jeg nå sier at jeg har hatt en veldig fin sommer hittil og at jeg gleder meg til resten. Jeg har nemlig mye hyggelig å se frem til i juli måned, noe som gjør ventingen på neste innsett mye enklere enn hva jeg hadde trodd. Neste søndag er vi som sagt i gang igjen med prøverørsprosessen. Jeg kan nesten ikke tro at tiden har gått så fort!

Etterpå får jeg besøk av en fotograf, en regissør og en programleder her hjemme. Grunnen til det skal jeg fortelle mer om senere i dag. Nå må jeg først rydde litt plass til alle sammen i kaoset, ferdigstille blogginnlegget som skal ut i ettermiddag/kveld og fikse meg like fin som jeg følte meg i går. Vi blogges!

NÅR ULRIK ER PÅ JOBB..

Ulrik jobber som mange vet turnus som kaptein i Norwegian, med fem dager på jobb og fire dager fri. Det vil si at jeg har fri i fem dager fra mannen av gangen, etterfulgt av jobb i fire dager med mannen her hjemme. Hehe, neida! Men det er likevel en del ting som jeg lar meg gjøre og ikke minst gjør naturlig når jeg er alene. Her er en liste over de tingene jeg gjør når Ulrik er på jobb..

Jeg går på toalettet med døren åpen: Jeg hater at Ulrik er i nærheten når jeg skal på toalettet, uansett hva jeg skal. Derfor har vi som sagt hvert vårt bad her hjemme. Mitt bad er i kjelleren og Ulrik sitt bad er i andre etasje. Men jeg går ikke bare på mitt egent bad, jeg låser også døren når jeg skal på badet selv om Ulrik ikke en gang er i samme etasje eller har noen interesse av å komme inn. I tillegg tar jeg som oftest på vasken for at han ikke skal høre hva jeg driver med, mens nå som jeg er alene hjemme så lukker jeg ikke døren en gang. Hehe!

Når det er sagt så har jeg blitt mindre sjenert etter alt vi har opplevd sammen i prøverørsprosessen, og tipper at en sommer med trange omgivelser i båt skal kurere meg helt, eller i hvertfall mye.

Jeg spiser det samme hver dag: Ulrik hater å spise samme middagsrett flere dager på rad, mens jeg elsker og da mener jeg ELSKER restemiddager. Det handler vel mest om at jeg synes det er kjedelig å lage mat og spesielt kjedelig å lage middag til bare meg selv. Men det handler også om at jeg aldri blir lei av favorittrettene mine, som er taco, red curry, og kyllingsalat.

Ute er spansk tapas, asiatisk mat og spesielt crispy duck det beste jeg får servert. Nam!

Jeg er pålogget sosiale medier fra morgen til kveld: Når Ulrik er hjemme har vi en felles “regel” om at vi legger vekk telefoner og logger av sosiale medier på kvelden. Når Ulrik sover borte på jobb så er det ingen regler her i huset i forhold til det å være pålogget. Da sjekker jeg både kommentarer, Snapchat og Instagram til sent på kveld. Noe som ofte fører til bedre og flere oppdateringer fra meg generelt.

Det var forresten Ulrik som lagde denne regelen. Jeg tipper egentlig at dere skjønte det 🙂

Jeg ser på jentefilmer og dårlige serier til langt på natt: Jeg sliter med å legge meg til normale tider når Ulrik ikke er hjemme. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det handler vel bare om at jeg ikke har noen andre eller noe jobb og barn å ta hensyn til. Derfor sitter jeg ofte oppe til langt på natt og ser på jentefilmer som Ulrik ALDRI hadde gått med på å se og “dårlige” serier, som Ulrik kaller det.

Jeg vasker klær og rydder klær: Jeg passer på å vaske klær og rydde i klærne våre mens Ulrik er borte, fordi han setter stor pris på at alt er rent i skapet når han har fri, fordi han fortjener å komme hjem til orden og kanskje mest fordi jeg enklere får kvittet meg med det jeg mener at han og jeg ikke lenger trenger når han ikke er hjemme og kan blande seg.

Jeg bruker selvutløser: Bildene i dette innlegget og nesten alle bildene som jeg tar i arbeidperioden til Ulrik er tatt med selvutløser. Hva skulle jeg gjort uten? Jeg har ingen kollegaer og hater å spørre venninner om å ta bilder av meg. Dessuten prøver jeg å la være å spørre Ulrik de dagene han bare er hjemom for hvile av respekt for at han faktisk er “på jobb” i turnusen sin.

Jeg forlater huset sjeldnere: Jeg trives veldig godt hjemme i huset og er glad i å være alene. I dag har jeg nesten ikke vært utenfor døren, minus noen turer med Ramp og selvfølgelg litt soling i hagen. Når Ulrik er hjemme er jeg mer ute av huset. Mest fordi han tar meg med på alt mulig, men også fordi vi da er to som har fri og mulighet til å finne på ting midt på dagen. Tommel opp for turnusmann og turnusvenninner! Jeg har heldigvis begge deler.

Jeg kjører kollektivt: Når Ulrik har fri så kjører han meg hvor jeg vil og når jeg vil. Han er skikkelig snill og tålmodig med meg rett og slett. Jeg elsker å kjøre bil, men jeg hater å parkere i sentrum. Derfor tar jeg mest kollektiv transport og taxi når Ulrik er på jobb.

Jeg bestiller vaskehjelp: Jeg bestiller alltid vaskehjelp når Ulrik er borte og sørger for at huset er rent og pent til han kommer hjem. Nei, jeg vasker ikke huset selv, men det er jeg som betaler for vasken og organiserer alt i huset.

Jeg skifter på sengen: Jeg skifter på sengen mens Ulrik er borte, slik at han alltid kommer hjem til nyvasket sengetøy som han faktisk er vant til i hotell-livet på jobben. Hvorfor? Fordi han fortjener det!

Jeg henger med venninner: Jeg passer på å bruke tid med venninner, og legger alle møter og avtaler til de dagene Ulrik er på jobb. I tillegg er jeg mer aktiv på bloggen og flinkere til å jobbe når Ulrik også jobber. Det for å ha mest mulig tid sammen med Ulrik når han er hjemme hos hundene og meg <3

P.s. Jeg ser at det ene festet til extensionet vises på bildet øverst i innlegget..

UKENS SPØRSMÅL

Kan du begynne å videoblogge igjen? Når får vi se den housetouren du har nevnt tidligere?

Planen og ikke minst nyttårsforsettet mitt var å videoblogge en gang i uken, men jeg får meg liksom ikke til å gjøre det. Beklager. Det er på en måte litt flaut å sitte alene og snakke til seg selv, derfor kvier jeg meg så mye i forkant at jeg prioriterer det bort. Men i og med at det er mange som ønsker flere videoblogger så skal jeg prøve å bli flikere fremover. I mellomtiden er det hyggelig om dere vil følge videosnuttene mine fra hverdagen på Snapchat –> pilotfrue

Housetouren kommer når det nye soverommet er ferdig. Akkurat nå er det totalt kaos her. Litt på grunn av at vi har bodd i båten i noen dager og mest på grunn av oppussingen. Vi har blant annet den nye sengen stående i stuen at the moment. De som hjelper oss med oppussingen skal gjøre ferdig rommet mens Ulrik og jeg er på ferie. Luksus!

Hva tar du med deg på en øde øy?

– Mat? Hehe! Nei, jeg vet ikke. Hvis det hadde vært en varm øy så ville jeg nok tatt med solkrem. Jeg kan nemlig ikke tenke meg noe verre enn å bevege meg når jeg er solbrent.

Hvorfor benytter dere flagget til Konglig Norsk Seilforening på båten deres? Såvidt meg bekjent er ikke Bavarian deres en seilbåt?

– Det benytter vi fordi vi er medlem i Kongelig Norsk Seilforening. Man trenger ikke å ha seilbåt for å være medlem i foreningen.

Når dere har hundene med dere på lengre turer med båten, hvordan gjør dere det når hundene må gjøre fra seg? Jeg har hund selv og klarer ikke se hvordan jeg skulle ha løst det.

– Vi går i land ganske ofte på grunn av hundene. Ønsket er å investere i en vannscooter på sikt som vi kan ha fast bak på båten vår, slik at vi enklere og raskere kan komme oss til land.

Alkohol og båt?

– Vi er voksne mennesker som har våre grenser og klarer å ta vare på oss selv. Ulrik drikker selvfølgelig ikke alkohol mens han kjører båt eller før han skal kjøre båt. Hele dette svaret burde egentlig vært unødvendig, men etter flere “bekymringer” så velger jeg likevel å ta det med.

Hvorfor leier dere ikke bare et rom på The Thief siden dere bare ligger ved kai på Tjuvholmen?

– Hehe! Det stemmer at vi har kost oss noen dager på Tjuvholmen. Det er bare to uker siden vi fikk båten og Ulrik har ikke hatt så mye fri fra jobb, derfor er det begrenset hvor mye vi har rukket å utforske ennå. Men vi skal selvfølgelig besøke nye steder, strender og øyer i sommer. Første “langtur” går til Fredrikstad fredag denne uken. SOM jeg gleder meg!

Hvordan har prøvingen påvirket sexlivet deres? Er det mye plikt og lite lyst? Klarer du å bli tent/kåt i denne fasen av livet i det hele tatt?

– Det var mye plikt og lite lyst fra min side når vi holdt på med de forbanna eggløsningstestene. Men etter at vi satt i gang prøverørsprosessen så er lysten tilbake og plikten borte. Nå har vi sex fordi vi vil og har lyst på hverandre (som før), ikke fordi vi må eller føler at vi må for å lykkes med babydrømmen.

Hvorfor trenger du briller og hvorfor bruker du dem så sjelden?

Jeg trenger briller fordi jeg er nærsynt, men jeg bruker de mest om kvelden når det er mørkt og når jeg sitter og skriver, leser eller ser på TV. Grunnen til at jeg sjeldent viser meg med briller på bloggen er fordi jeg ikke tar bilder i mørket. Jeg digger brillene mine og synes jeg ser kjempefin ut i de, så det handler bare om at jeg ikke føler at jeg trenger de så mye på dagtid ute.

Ser Ulrik på Flyhavarikommisjonen?

– Jeg spurte Ulrik på melding nå og han svarte: “Ja, i blandt. Noen ganger er det veldig interessant og flyhistorie er alltid spennende. Men eg følger ikkje med på programmet regelmessig. Mest når det ikkje er noke annet å sjå på.”

Kunne Ulrik tenke seg å svare på noen spørsmål angående sin jobb?

– Ja, det vil han. Derfor har vi en liten plan på akkurat dette som vi skal iverksette i ferien vår, så hold på spørsmålene dine. Muligheten byr seg veldig snart.

Kan du ikke dele litt mer med oss om hvordan du setter opp og styler håret?

– Jeg liker å ha bølger og krøller i håret og bruker enten krøllstav eller rettetang hver eneste dag. I dag har jeg brukt rettetang for å få krøllene på bildet over og under. Et blogginnlegg med mer info om mine rutiner og tips til hårstyling skal bli.

Hvorfor føler du at du må forsvare deg på bloggen hele tiden?

– Bloggen er mitt sted for å dele tankene mine, meningene mine og synspunktene mine. Bak det jeg tenker, det jeg mener og det jeg ser er det alltid en forklaring. Kan jeg ikke få lov til å forklare meg uten å bli tatt for å forsvare meg?

Hvorfor gjentar du hele tiden ufrivillig prøvepause og derfor skal du drikke masse champagne osv? Hva er greia? Tror du at du blir sett på som uansvarlig og da må du forsvare det hele tiden? Eller er du bare jævlig bitter for at sommeren ikke ble slik du hadde tenkt?

– Bitter? Drømmen om å bli gravid og få barn er så stor at det gjør vondt. Etter to tøffe egguttak og tre mislykkede egginnsett er det klart at jeg er lei meg. Selvfølgelig så jeg for meg en helt annerledes sommer da jeg startet denne prosessen.

Har du noen erfaring med Damiana urter mtp prøvingen?

Jeg har generelt lite erfaring med urter og har aldri hørt om den urten du nevner. Ikke har jeg troen på at en spesiell urte kan påvirke prøverørsprosessen positivt eller negativt heller. Det er ikke meningen å være frekk eller noe, men dette er bare ikke min greie.

Hva var poenget med dette innlegget? Clickbait? PR stunt? Forsøk på å få flere lesere engasjert etter en laber periode uten særlig innhold?

– Innlegget var overhodet ikke ment som en clickbait eller et PR stunt. Jeg ønsket kun å dele noen personlige tanker om utseendet mitt og føler selv at jeg brukte sunn fornuft gjennom hele teksten, noe vi dessverre ser lite av i kommentarfeltet.

P.s. Bloggen går veldig bra om dagen, så du trenger ikke bekymre deg.

Hva er det du vil endre på?

– Jeg er ikke positiv til den “gjetteleken” som har oppstått i kommentarfeltet og legger derfor saken død inntill jeg bestemmer meg for hva jeg gjør videre. Når det er sagt så er det faktisk ingen som har gjettet riktig og jeg tar meg heller ikke nær av alle de “kreative” forslagene/nedlatende kommentarene om utseendet mitt. Jeg lover.

Hvor har du kjøpt disse klærne?

– Toppen og shortsen er fra en lokal butikk i Portofino. Olajakken er fra Boozt.com.

Hvor er hatten din fra?

– Den er fra hattebutikken.no. Jeg kjøpte den i butikken som ligger ved Rådhuset (Hattebutikken Holm).

Hvor er denne kjolen fra?

– Den er fra Weekday. Jeg kjøpte den i forrige uke.

Hvor har du kjøpt den gule bikinien som du hadde på deg på Snapchat?

– Den kjøpte jeg på bryllupsreisen til Ulrik og meg i Thailand i fjor til typ 60 kroner. Åh, lengter tilbake til den ferien!

Nå skal jeg se SISTE episode av Skam og hoppe i seng etter det. Still gjerne spørsmål under til neste ukes innlegg allerede 🙂

NAVNET PÅ BÅTEN

For en helg! Vi kom akkurat inn døren her hjemme etter to overnattinger i båten og masse hygge med venner. Dagen i dag startet med en herlig båttur i Oslofjorden mens vi spiste frokost, før vi tok fatt i fillene og vasket over hele båten. Neste gang vi skal ombord er fredag til uken. Da går Ulrik ut i ferie og vi skal som sagt “bo” i båten i hele to uker. Derfor var det fint å få båten skinnende ren. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å pakke tingene mine og få den gode feriefølelsen. Det blir spennende å se hvor vi ender opp, men vi starter i hvert fall i Fredrikstad, Stømstad og Halden, så får vi se hvor værmeldingene fører oss etter det..

Uken som kommer skal båten vår leveres på Bavaria for blant annet å sette på navnet vi har valgt for den. Det blir gøy å dele det med dere. Jeg velger likevel å vente med å si navnet til det er festet på, slik at jeg kan vise dere hvor vi har valgt å ha det samtidig. Er det noen som vil gjette? Jeg kan gi dere tre hint. Navnet er norskt, det er et jentenavn og navnet betyr veldig mye for Ulrik og meg i form av minner.

Ukens spørsmål kommer forresten ut i morgen. Jeg har nok av spørsmål fra denne uken å velge i, så dette blir gøy. Nå er det kveldsmat her før vi hopper i seng med en episode til av Orange Is the New Black. Vi pleier ikke å spise kveldsmat egentlig, men etter mange timer med vasking og skrubbing så er vi skikkelig sultne begge to. Hehe! Man skal ikke udervurdere treningen man får av rengjøring altså. Herlighet, så sliten jeg er. Og herlighet, så fin båten ble! 

DAY PARTY

Hei, dere. Vi har flyttet ut i båten i helgen. Jeg tok meg en fridag fra bloggen i går. Det ble rett og slett litt mye. Jeg tror det er 100 kommentarer jeg ikke har fått godkjent ennå en gang.. Det var ikke meningen å skape så mye oppstyr. Noen tror sikkert det, men det får bare være. Når det er sagt så kan jeg si at jeg har fått litt å tenke på fra torsdagens innlegg. Jeg føler nå at jeg har tre valg. Jeg kan gjøre forandringen og holde munn. Jeg kan gjøre forandringen og fortelle åpent om den, eller så kan jeg la være å gjøre det jeg har lyst til for å være et bedre forbilde..

Men NÅ er det fest. Vi har stelt i stand skikkelig day party på båten her i dag og lagt til foran Bar Tjuvholmen som også har skikkelig day party denne lørdagen. Det har allerede vært flere søte lesere innom og sagt hei, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Solen skinner og alt er bra. God helg, folkens! Vi snappes –> pilotfrue

P.s. Jeg har på meg bikini under kjolen i dag. Det er ikke undertøyet mitt som vises.

MINE KOMPLEKSER

Jeg har som alle andre mine komplekser selv om det kanskje ikke ser sånn ut der jeg ofte står og “digger” meg i speilet. Sannheten er at jeg er og har vært misfornøyd med spesielt en ting så lenge jeg kan huske, men det er først de siste årene at jeg har vurdert å gjøre noe med akkurat dette. Og det er først det siste året at jeg har tatt skrittet videre og begynt å se på mulighetene mine. Nå som jeg har bestemt meg så føler jeg meg egentlig ganske lettet. Lettet over at jeg nok en gang driter i janteloven og lettet over at jeg skal bli kvitt kompleksene mine en gang for alle.

Jeg gidder rett og slett ikke å gå rundt og være misfornøyd med et “problem” som det er så enkelt å gjøre noe med lenger. I mange år har jeg jobbet med å leve med det, mens nå skjønner jeg ikke helt hvorfor. Her om dagen bestilte jeg derfor en ny konsultasjon. Min andre prat med samme spesialist på samme år for akkurat samme grunn. Valget er altså ikke spontant, men veldig nøye gjennomtenkt.

Jeg har også snakket mye med Ulrik om valget jeg nå hart gjort. Det blir feil å si at han har oppmuntret meg til å gjøre det jeg nå skal gjøre, for det har han ikke. Ulrik liker meg heldigvis som jeg er. Men han har hele tiden støttet meg i argumentene mine og sagt at jeg bør gjøre det jeg har lyst til selv, sålenge det er jeg og ingen andre som påvirker meg til å gjennomføre. Jeg har ikke snakket med noen andre om denne beslutningen, ikke en gang venninnene mine. Grunnen til det er at jeg ikke ønsker at noen skal snakke meg ut av det eller føle at de må ha noen mening om saken i det hele tatt, for jeg har jo bestemt meg.

Det er ikke er noen andre som har fått meg til å være misfornøyd med det jeg er misfornøyd med. Jeg har ikke fått en eneste kommentar på bloggen om kompleksene mine (som jeg husker), men jeg er nok blitt ekstra oppmerksom etter at jeg begynte å blogge. Det skal jeg ikke legge skjul på. For når man tar x-antall bilder av seg selv i uken så henger man seg fort opp i både det ene og det andre. Dessverre, sier noen. Sånn er livet, sier jeg. For min del er det selvforskyldt.

Forandringen handler som dere sikkert skjønner om utseendet mitt og det er derfor jeg prøver å skrive så forsiktig som jeg klarer om dette. Dette er ikke et sårt tema for meg selv om jeg kaller det for komplekser, men jeg vet at utseendet er et sårt tema for mange og er selvfølgelig redd for å si og skrive noe feil.

Til slutt vil jeg bare påpeke nok en gang at det er prøverørsprosessen som er viktigst av alt akkurat nå, men at valget om å gjøre noe med utseendet mitt likevel er tatt. Nå gjenstår det bare å finne et passende tidspunkt for gjennomføringen av min lille forandring. Kanskje skjer forandringen allerede i sommer eller kanskje jeg utsetter forandringen på ubestemt tid. Jeg vet bare at den vil skje og er fornøyd med det.

Bør jeg fortelle mer eller bør jeg holde resten for meg selv? Jeg kjenner at det er vanskelig for meg å stoppe siden jeg liker å være åpen og ærlig om alt jeg gjør. Men om jeg skal fortsette å dele så må jeg finne en fin balanse av hva som kan deles og hva som ikke bør deles..