UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Annonse// annonselenker Nelly

God kveld til deg som leser! Håper du har hatt en fin start på uken og at du har noen hyggelige planer for fridagen i morgen. Det var mamma som minnet meg på at 1. mai er en rød dag. I min timeplan har det liksom ingenting å si med røde dager og heller ikke i Ulrik sin timeplan, derfor går det litt i surr for meg med uker som dette. Hehe! Her kommer ukens spørsmål og svar..

Hva betyr at noe er sponset på din blogg?

– Det betyr at jeg har fått en ting “gratis” ved å markedsføre det på sosiale medier. Alt jeg får av sponsede produkter og tjenester må jeg skatte av, derfor er det ikke helt gratis likevel.

Når du har annonse, får du det du markedsfører da eller hvordan fungerer annonser?

– En annonse er et betalt innlegg av en annonsør eller betalt ved provisjon av salget gjennom annonselenker, som jeg har nederst i dette blogginnlegget.

Skal du skrive fødebrev for fødsel til jordmor og kan du isåfall dele det med oss som følger deg?

– Nei, jeg har som sagt ikke planer om å skrive noe fødebrev da jeg foretrekker å ta ting som det kommer. Jo mer jeg evetuelt planlegger situasjoner jeg i utgangspunkte ikke kan kontrollere, jo mer kommer jeg til å grue meg i forkant av dagen. Slik er jeg som person.

Hvilket fag var du best i på skolen?

– Gym og norsk, tror jeg. Ikke norsk histore, men jeg elsket skriveoppgavene. Eller, elsket og elsket. Jeg likte det bedre enn alt det andre. Hehe!

Hvilket fag var du dårligst i på skolen?

– Definitivt matte. Tall har aldri vært min sterke side. Fransk og spansk var heller ikke noe for meg..

Hvordan var det å møte svigerforeldrene dine for første gang?

– Herlighet, det var skikkelig spennende. Jeg var livredd for at de ikke skulle like meg, men det gjorde de heldigvis. Vi spiste på Olivia i Hegdehaugsveien, husker jeg. Praten gikk lett og kvelden ble utrolig avslappet og hyggelig. Svigerforeldrene mine er virkelig de beste jeg kunne ha fått <3

Kan du vise alle innkjøpene du har gjort til Severin på bloggen?

– Ja, veldig snart.

Hvordan går det med føttene dine? Er de fortsatt fulle av vann?

– Det går ikke så bra, men jeg tar det pent. Jeg skal til jordmor for å kontrollere blodtrykket mitt og urinen min igjen allerede på onsdag. Det er bare en uke siden sist, så jeg mistenker at det har noe å gjøre med blant annet hevelsen i føttene mine og at det var proteiner i urinen min ved forrige kontroll.

Har du brukt støttestrømper under graviditeten?

– Nei, det har jeg ikke. Jeg burde sikkert ha gjort det, men jeg ligger heller mye med beina høyt inntil jeg får beskjed om noe annet.

Sliter du med å sove om nettene nå som du er i tredje trimester?

– Jeg sover stort sett godt om nettene. Men jeg er alltid oppe 1-2 ganger om natten for å tisse eller snyte meg. Jeg er konstant tett i nesen og føler meg som en varmeovn for tiden. Stakkars Ulrik som ligger ved siden av meg.

Angrer du på at dere startet prøverørsprosessen, med tanke på at du ble gravid naturlig?

– Jeg angrer ikke et sekund på valget om prøverør. Det var det rette valget den gang da. Nå føler jeg meg bare utrolig heldig som har lykkes.

Fotograf Marian Jade

Hvilke kvaliteter har Ulrik som gjør at han vil bli en bra pappa?

– Det må være at han er spesielt omsorgsfull, klok, rolig, tålmodig og forsiktig.

Jeg så du skrev i forrige spalte med spørsmål og svar at Ulrik ikke flyr langdistanse. Kan man velge å aldri gjøre det eller hvordan foregår slik?

– Ulrik er ansatt i den norske delen av Norwegian med base på Gardermoen. Han flyr mye i Europa, Norge og Skandinavia, men ikke til Thailand eller USA. Det er det andre baser i Norwegian som gjør.

Hva svarer du om Severin sier at han vil ha en hamster eller et marsvin når han blir større?

– Da svarer jeg at vi er og blir en hundefamilie. Vi skal ikke ha verken katt, hamster, marsvin eller noe annet enn hunder.

Tror du at du kommer til å bli en engstelig mor?

– Ja og nei. Jeg tror at Ulrik kommer til å bli den mest engstelige av oss. Han er i hvertfall mest engstelig av oss to når det gjelder hundene våre. Men jeg vet at jeg kommer til å uroe meg for mye jeg også. Det gjør vel alle mødre?

Hvordan er drømmefødselen din?

– Den går raskt.

Hvorfor var det akkurat i Vollen dere valgte å bosette dere? Har dere noe tilknytning til stedet?

– Vi falt først og fremst for Vollen på grunn av nærheten til sjøen. Samtidig er vi avhengig av at bostedet vårt ikke er for langt unna Gardermoen på grunn av Ulrik sin jobb, derfor er Vollen det perfekte stedet for oss. Vi har ingen tilknytning til Vollen fra før, men ser for oss at vi blir boende her for resten av livet siden det er nært familie og venner i Oslo og familie i Vikersund. Jeg skulle bare ønske at Måløy var bittelitt nærmere..

Det er kjent at ungdomsmiljøet i Asker og Bærum er ganske tøft å vokse opp i. Er du redd for det presset Severin eventuelt vil få når han vokser opp?

– Jeg tror at ungdomstiden generelt kan være vanskelig uavhengig hvor i landet man vokser opp, og spesielt om man havner litt “utenfor”. Mobbing og press eksisterer desverre overalt. Det varierer vel bare hva presset dreier seg om fra sted til sted ut ifra interesser, tror jeg. Selvfølgelig kommer jeg til å være bekymret for Severin, men det hadde jeg vært uansett hvor vi bosatte oss. Dessuten har jeg hørt at Vollen er et veldig fint sted å vokse opp for barn og unge, så akkurat nå ser jeg lyst på det.

Kan du nevne tre ting som har vært et must for deg i svangerskapet så langt?

– Bbhugme gravid- og ammepute, eplejuice og joggedress.

Hvilket kamera har du og Ulrik?

– Vi har begge hvert vårt kamera fra Olympus og er veldig fornøyde med kvaliteten. Bildene som deles på denne bloggen er en blanding av bilder jeg tar, Ulrik tar (når han har fri fra sin jobb og jobber for meg) og fotografen min @fotograf_marianjade som jeg leier til oppdrag 🙂

Hvilken barneskole, ungdomskole og videregående skole gitt du på?

– Jeg gikk på Folkvang barneskole i Halden fra 2. klasse til 6. klasse og på Nøkleby barneskole i Fredrikstad fra 6. klasse og ut 7. klasse. Deretter gikk jeg på Cicignon barne- og ungdomskole i Fredrikstad fra 8. klasse og ut 10. klasse og Frederik II videregående skole i Fredrikstad fra 1. klasse og ut 3. klasse. 

Synes du det er ekkelt når folk ringer deg med skjult nummer?

– Jeg tar aldri telefonen når noen ringer med skjult nummer, og sjeldent nummer jeg ikke kjenner med mindre jeg venter på en telefon fra et eller annet viktig.

Fotograf Marian Jade

(annonselenker) Kjole HER/ Blazer HER

DEN SISTE UKEN

Dette er den siste uken av Bloggerne på tv. Jeg synes at ukene på skjermen har gått utrolig fort og må si at jeg er imponert over alt det gode innholdet de andre deltakerne har bydd på, og ikke minst hvordan produksjonen har satt sammen sesongen. Jeg er stolt av vår første sesong i Bloggerne og rørt over alle de gode tilbakemeldingene vi har fått av dere som følger oss både her og der..

Denne siste uken får dere være med på en veldig stor dag i Ulrik og mitt liv, nemlig da vi fikk se og høre hjertet til Severin slå for aller første gang. Jeg husker hvor nervøse vi var i forkant av ultralyden og hvor heldige vi følte oss av en beskjed som kanskje mange tar som en selvfølge etter at de har blitt gravide, men som vi fryktet vi aldri ville få oppleve. Jeg blir emosjonell av å se Ulrik sin reaksjon, og det er jeg nok ikke alene om. Han er så vakker når han viser følelser. Herregud, så glad jeg er for at det lille hjertet fortsatt slår ♥

Du kan se Bloggerne på TV2 Livsstil mandag-torsdag klokken 21:30. Reprisen går klokken 00:00 på samme kanal, eller du kan se programmet når du vil på TV2 Sumo 🙂

P.s. Ukens spalte med spørsmål og svar kommer ut på bloggen i kveld. Jeg sitter og besvarer spørsmål nå..

BURSDAGSDATE PÅ TAKTERRASSEN

Reklame// Visionspas.no

Etter flere uker med flytting og mas var det deilig å bare lene seg tilbake og ta livet helt med ro. Derfor ble bursdagen min avsluttet med verdens koseligste date i vårt nye spabad i går kveld. Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å slappe av på med min kjære, og er veldig glad for at vi har skaffet oss dette fantastiske massasjebadet på takterrassen. Tro meg når jeg sier at det kommer til å blir godt brukt fremover..

Ulrik og jeg hadde en enklere plast variant (les: billig variant) av “jacuzzi” da vi bodde på Vinderen. Problemet var at det var veldig styrete å holde rent og at det krevde mye tid for vasking, skrubbing og bytting av vann før nesten hvert bad. Slitsomt? Eh, ja. Fordelen med vårt nye spabad er at det har bra pumpe/rensesystem og gode filter. Det eneste vi trenger å gjøre for å holde vannet rent er å tilsette kjemikalier. Vannet skal kun byttes 3 ganger i året.

Til info: Det finnes ekstremt mange useriøse aktører av spabad/jacuzzier i Norge. Jeg vil derfor råde deg til å høre på noen med erfaring før du investerer i utendørs spaprodukter som dette. Det på grunn av både renhold og ikke minst kvalitet. Ulrik og jeg har endelig funnet en profesjonell forhandler som tilbyr amerikansk produserte spa og swimspa med fabrikker i USA, og som har vært prisvinnende, markedsledende og innovative ledere i over 40 år i spa og basseng bransjen. Du kan altså stole på oss 🙂 🙂

Med rabattkoden “pilotfrue” får du hele 25% rabatt på spabad HER ♥ Har du noen spørsmål om spabadet? Send mail til [email protected]

VI ER MED VIDERE!

Endelig kan Ulrik og jeg dele at vi er med videre i neste sesong av Bloggerne! Vår første sesong var utrolig sterk og fin på samme tid. Jeg er glad for at historien vår fikk en fin avslutning, men føler likevel ikke at det er rett å avslutte filmingen riktig ennå. Derfor takket vi gledelig ja til en ny sesong hvor dere får komme enda tettere på resten av reisen vår til å bli foreldre..

Under ser dere noen bilder fra boklanseringen min. P.s. Tror Stina hadde glemt å ta på seg mikrofonen.. Jeg har forresten ikke fått hennes tilatelse til å bruke dette bildet, men klarte ikke å la være. Hehe! Stina.blogg.no er forresten en av de to nye og herlige fjesene dere får møte i Bloggerne, sammen med Caroline Berg Eriksen. Gled dere!

Takk til deg som har fulgt oss på skjermen i sesong 8! Vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger og det har gjort oss over middels klare for mer tv-tid. Håper du vil følge med på Bloggerne i sesong 9 også. Vi lover å by på minst like mye av oss selv ♥

MIN SISTE BURSDAG FØR JEG BLIR MAMMA

Annonse// annonselenker Nelly

Fotograf Marian Jade

Det er rart å tenke på at dette er min siste bursdag før jeg blir mamma. Ikke fordi bursdag er så stort for meg. Det har det faktisk ikke vært etter at jeg fylte 18, men fordi den nye hverdagen nærmer seg. Tenk at jeg rakk å finne drømmemannen, gifte meg med han, få barn og hus som 28-åring! Det får meg virkelig til å føle meg heldig. Og tenk når jeg fyller 30, da har jeg en toåring i hus. Det er jo bare gøy å bli eldre når jeg tenker sånn, heldigvis <3

Når Severin kommer er livet virkelig komplett. Jeg vet det er “min” dag i dag, men jeg klarer ikke fokusere på så mye annet enn han som sparker og herjer i magen min mens jeg skriver. Severin er i tankene mine hele tiden og det er kanskje ikke så rart. Jeg gleder meg enormt mye til vi skal feire barnebursdager i årene fremover. DET blir stas det. Da får virkelig bursdager en ny mening i denne familien.

Dagen i dag startet forresten med et hyggelig besøk av min mamma som var her med blomster, og et gavedryss fra både Ulrik, Stella og Ramp. Jeg har lagt ut en story på Instagram av gavene jeg fikk og de nydelige kortene –> @pilotfrue på Instagram

I kveld skal Ulrik og jeg feire med taco og date i jacuzzien. Han spurte om jeg ville ut og spise, men jeg vil aller helst bare være hjemme. Jeg koser meg så mye i det nye huset om dagen at det skal mye til for å få meg ut, med mindre du har et godt kamera og tid til å hjelpe meg med bilder. Hehe!

Fotograf Marian JadeFotograf Marian Jade

(annonselenker) Skjorte HER/ Kimono HER/ Bukse HER/ Sko HER/  Belte Valentino

God helg, til deg som leser ♥

DET ER PÅ TIDE Å SNAKKE LITT OM FØDSEL..

I går var Ulrik og jeg hos jordmor på fødselsforberedende. Det var virkelig en innholdsrik time som vi fikk utbytte av begge to. Jordmor spurte tidlig om hva jeg tenker om det å føde. Jeg svarte at jeg var redd for at jeg kom til å bli veldig stresset i tiden hjemme før vi kan reise til sykehuset. Jeg er nemlig av den typen som ikke nødvendigvis liker å ha kontrollen selv, men som foretrekker å ha mennesker rundt meg med kontroll. Jordmor spurte videre om hva som gjør meg trygg. Svaret mitt var Ulrik. Hun konkuderte fort med at det var et godt utgangspunkt for en bra fødsel, og det har hun selvfølgelig helt rett i. Jeg er heldig som har Ulrik og er glad for at han liker å ta kontroll..

Jeg har som sagt ikke tenkt så mye på fødsel til nå. Mest fordi det har virket så fjernt og langt unna, men også fordi jeg liker å ta mest mulig i livet som det kommer når det faktisk skjer. Det for å bekymre meg minst mulig over situasjoner jeg kanskje ikke en gang kommer i. Jeg vil være så ærlig å si at jeg føler det er en styrke jeg har. En styrke som blant annet har kommet meg til gode gjennom hele prøverørsprosessen, første og andre trimester av svangerskapet.

Men nå er det jo slik at vi vet det blir en fødsel om ikke lenge, så jeg ser selvfølgelig fordelen med å være noe forberedt til den store dagen. Alle tanker som er ubegahelige skal ikke alltid skyves bort, selv om det ofte er det mest behagelige. Likevel er jeg ikke en person som ønsker å planlegge så mye, skrive fødebrev og så videre. For hvor forberedt kan man egentlig være? Med mindre det er planlagt keisersnitt er det jo ingen som vet hvordan fødselen kommer til å bli før den er over. Derfor vil jeg heller fokusere på alt jeg kan gjøre for å beholde roen her hjemme før vi kommer oss på sykehuset, og ikke minst hva Ulrik kan gjøre for å hjelpe meg å senke skuldrene når riene er i gang. For er det en ting jeg har forstått så er det at det ikke er positivt å være stresset og anspent under fødselen. Jeg skjønner at det er mye lettere sagt enn gjort, men det er i hvertfall noe jeg kommer til å tenke på etter å ha fått vite at adrenalin og stress kan stoppe/forsinke riene, noe som da fører til en lengre fødsel.

Etter gårsdagen begynner jeg å kjenne litt på nervene. Jeg må bare innrømme det. Ikke fordi jordmoren min sa eller gjorde noe som skremte meg, men fordi jeg nå blir “tvunget” til å forberede meg mentalt på det som snart skal skje. Jeg tror det er fornuftig og bra på et vis, men jeg må også passe på at jeg tar med meg styrken min videre de siste ukene. Den styrken som ikke lar meg tenke på alt som kan gå galt. For det er nettopp det som gir meg en liten klump i halsen nå som jeg sitter her og føler meg så heldig i forhold til alle som fortsatt prøver. Tanken på komplikasjoner.

Nei, jeg får avslutte slik jeg startet. Altså med positive tanker og et smil om munnen. Det er heldigvis ikke så vanskelig siden verdens beste premie er like rundt hjørnet ♥

DERFOR TØR JEG Å GÅ UTEN SMINKE

Annonse// May Beauty

Som mange vet setter jeg av en dag i uken til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg en deilig følelse av velvære, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til. I dag igjen vil jeg trekke frem favorittansikstmasken alene, fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig for meg å ta vare på huden nå som sommeren nærmer seg og jeg foretrekker å bruke mindre sminke på huden i hverdagen. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk hovedgrunnen til at ansiktet mitt er rent og friskt..

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud hver gang. Rett og slett en herlig følelse!

Ansiktsmasken er svartfarget, føles som gummi etter tørking og lukter godt!

SLIK BRUKER DU FACE MASK:

1. Påfør masken på ansiktet ditt.

2. La masken tørke i 30-40 minutter.

3. Fjern masken og se at sorte prikker og død hud tas bort.

4. Kjenn hvor myk og ren huden føles etterpå!

(Du kan vaske av eventuelle rester med klut.)

Ansiktsmasken fungerer som en slags “quick fix” siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlater seg et mykt og rent resultat. Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg.

Her kan dere se alt det ekle masken har dratt med:

Det var noen som reagerte på at jeg tok “etterbilder” med sminke sist så velger jeg å vise meg uten sminke i dag. Som dere ser er jeg litt rødlig i ansiktet. Det blir jeg alltid rett etter at jeg drar av masken siden den setter i gang blodsirkulasjonen. Det tar ikke mange minuttene før rødfargen er helt borte og det er ikke noe problem å dekke til med sminke, men jeg pleier å la huden få slappe av litt med en god fuktighetskrem før jeg eventuelt sminker meg. I dag valgte jeg å gå helt uten sminke i flere timer for å la huden min få puste skikkelig. Heldigvis er jeg komfortabel uten sminke og det er takket være denne fantastiske masken som fjerner alle urenheter.

Følelsen jeg får når jeg fjerner masken er skikkelig bra, som å slippe ansiktet fri ved å dra ut alle forurensninger. Huden under har da en veldig bra blodsirkulasjon og glød, fordi masken fjerner hudormer og peeler huden. Jeg merker at huden min blir fri for døde hudceller og fri fra urenheter ved bare en behandling, for etter bruk av masken føles ansiktet rent og fresh.

Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord “pilotfruemaske“. Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk gave til noen du er glad i. Ulrik digger forresten masken han også. Den er like effektiv til jenter som til gutter 🙂

P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode og for hele produktlinjen, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER!

TO MÅNEDER IGJEN!

I dag er det nøyaktig to måneder igjen til termindatoen som er 24. juni. Herlighet, så fort tiden har gått! Selv om jeg bare gleder meg mer og mer til å få møte den fantastiske gutten vår, er det nesten litt trist at svangerskapet beveger seg mot slutten fordi jeg elsker å være gravid. Når det er sagt så ser jeg frem til å begynne ordentlig med treningen igjen og til å bli kvitt alt vannet i kroppen siden føttene mine hindrer meg i mye om dagen. Men jeg vet også at jeg kommer til å savne den fine kulen på magen som Ulrik og jeg har kjempet så lenge for ♥

Kveldens episode av Bloggerne er veldig spesiell for Ulrik og meg. Der vises reaksjonen vår av den uventede positive graviditetstesten som ble til lille Severin. Jeg får tårer i øynene av scenen hvor jeg overrasker Ulrik. Et øyeblikk jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve så nøye han fulgte med på hele prosessen. Men som dere vet så kom graviditeten like overraskende på meg som på Ulrik siden den skjedde naturlig mens vi ventet på å komme i gang med vårt femte prøverørsforsøk. Mange har allerede sett episoden på Sumo, men dere som ikke har Sumo kan se episoden på tv2 klokken 21:30 i kveld.

Tenk, om to måneder er livet mitt helt annerledes! En ny hverdag venter og jeg er utrolig spent på alt den innebærer. Heldigvis begynner huset vårt å ligne på et ordentlig hjem, og rommet til Severin er nesten klart. Det blir stas å invitere dere på en housetour om litt. Jeg har nemlig fått en del hyggelige forespørsler om akkurat det.

I morgen skal vi forresten på fødselsforberedende hos jordmor. Jeg har som sagt ikke tenkt så mye på fødselen ennå, men sitter nok med mange nye tanker etter morgendagen som jeg vil lufte med dere..

Småbarnslivet, here we come!

ØNSKELISTEN HAR FORANDRET SEG..

Jeg er i skikkelig “ryddemodus” om dagen. Selvfølgelig på grunn av alt flyttekaoset, men ryddingen skjer også på både macen og telefonen. I stad kom jeg over en ønskeliste jeg skrev til Ulrik før bursdagen min på notater i 2014, altså før jeg begynte å blogge. Legg merke til de to siste ønskene.. Haha! Jeg måtte le av hvor mye ønskene mine har forandret seg. Eller, enkelte merker vil nok aldri forsvinne fra listene mine. Men jeg føler likevel at ønskene i dag er mer fornuftige og voksne enn hva de var for fire år siden..

Jeg har forresten bursdag 27. april, og Ulrik ber meg alltid om å skrive ønskeliste i forkant av bursdagen min. Derfor ønskelister i april ♥

Min ønskeliste i 2014:

Min ønskeliste i år:

1. Gavekort på fotbehandling: Gjerne i Vollen/Asker.

2. Behagelige sko: Birkenstock sandaler i freshe farger og joggesko fra Nike.

3. Fine amme-bher og undertøy: Overdel i størrelse 75 H og underdel i størrelse M.

4. Joggedress i velour: Overdel må være lang pga magen. Størrelse M/L.

5. Pysj: Sett i merket “Hanro of Switzerland” med hvite og lyseblå striper fra Bare Philosophy (Sten & Strøm). Størrelse M.

6. Sommerkjoler/”gravidkjoler”: Fra Undorn i størrelse 38/M

7. Lommebok: Liten lommebok fra Louis Vuitton. Gjerne med mulighet til å henge nøkler i. Stoler på din smak 🙂

8. Backpack: Palm springs mini fra Louis Vuitton.

 

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame for egen bok & Ballongbuketten.no

Hvordan har du det om dagen?

– Jeg kunne ikke hatt det bedre. Nå lever jeg det livet jeg alltid har drømt om med mannen i mitt liv i drømmehuset med drømmejobben og med baby i magen. Jeg føler meg ufattelig heldig og må nesten klype meg i armen hver eneste dag jeg våkner for å skjønne at alt er sant <3

Trives du i Asker?

– Veldig! Den roen jeg får her hjemme i Vollen er en ro jeg ikke kan huske at jeg har kjent på lenge. Jeg trives tydeligvis bedre litt utenfor all mas og kjas i Oslo, selv om jeg selvfølgelig liker å ha hovedstaden nær.

Synes du tiden gikk fortere etter de første 12 ukene av svangerskapet?

– Ja, tiden har flydd avgårde etter de første tre-fire månedene av svangerskapet. Det er rart å tenke på at det bare er to måneder igjen til termin. Hvor ble det av første og andre trimester?

Hvis du kunne valgt yrke på nytt, hva ville du blitt?

– Jeg ville ikke valgt noe annet enn blogger. Det er verdens beste jobb i mine øyne, spesielt med tanke på alle mulighetene bloggingen har gitt meg.

Føler dere at Severin er et mirakelbarn?

– Absolutt, og den følelsen er jeg sikker på at veldig mange foreldre har. Spesielt foreldre som har prøvd å få barn lenge.

Hva er det du gleder deg aller mest til med mammarollen?

– Jeg gleder meg til et liv som handler om mer enn bare Ulrik og meg. Det blir stort å være en person som Severin faktisk trenger <3

Hvordan tror du at du blir som mor?

– Streng, lur og veldig kjærlig.

Synes du det er fint å gå gravid?

– Jeg elsker å være gravid! Det er nesten litt synd at graviditeten går mot slutten..

Hvor mange land er Ulrik innom i løpet av en arbeodsperiode på 5 dager?

– Ulrik flyr alle ruter til Norwegian, unntatt langdistanser som USA og Thailand. Hver arbeidsperiode varierer veldig, men han flyr generelt mye innlands.

Hvor kjøper du sminke? Og hvor anbefaler du å kjøpe sminke på nett?

– Jeg kjøper mye sminke på Inglot i butikken deres på Arkaden og en del på blivakker.no blant annet.

Bildet er fra gårsdagens boksignering på Sandvika Storsenter

Når skal du avsløre hva den store avgjørelsen er?

– Når tiden er inne. Enkelte ting er fortsatt ikke spikret. Grunnen til at jeg sa A, men ikke B denne gangen var fordi hele dagen min var preget av avgjørelsen jeg tok og dermed klarte jeg ikke blogge om noe annet.

Hvilke symptomer hadde du på graviditeten i første trimester? Og hvordan holdt du de i kontroll?

– Jeg var trøtt dagen lang og det løste jeg enkelt og greit ved å sove mye og ofte. Hehe! Om morgenen var jeg kvalm før jeg fikk i meg frokost, og det løste jeg ved å spise med en gang jeg våknet. Ellers har jeg sluppet billiig unna svangerskapsplagene.

Er det en jobb du absolutt ikke kunne tenke deg, og hvorfor?

– Det er mye jeg ikke kunne tenke meg å drive med, men om jeg skal nevne en ting så må det bli kokk. Jeg er ikke veldig glad i å lage mat, og i hvertfall ikke til andre enn de jeg er glad i.

Hvordan fortalte dere om graviditeten til familien?

– Vi ringte rundt sammen med telefonen på høytaler.

Har du bodd i en annen by enn Oslo? Hvor kunne du eventuelt tenke deg å flytte en gang i fremtoden?

– Jeg ble født i Trondheim, så flyttet vi til Kristiansand, så til Halden og så til Fredikstad. Jeg skal ALDRI flytte igjen. Det er ingen andre steder i Norge jeg kunne tenke meg å bo. Vollen er livet!

Kan du tenke deg å være med i barselgruppe når Severin blir født?

– Ja, det har jeg lyst til. Det virker både nyttig og koselig.

Hva har vært dine største utfordringer i denne graviditeten?

– Det må være de verkende føttene mine. Jeg klarer meg fint, men de hindrer meg i å gjøre alt jeg har lyst til i løpet av en dag.

Hva gjorde du i årene etter Videregående?

– Jeg tok meg et friår i Fredrikstad sammen med min beste venninne og den gang samboer, Pia. Kort oppsummert: Vi jobbet begge i hver vår klesbutikk og festet masse i helgene (les: helgene startet ofte på onsdag). Hehe!

Etter friåret flyttet jeg til Oslo og tok endel kurs innen kosthold og trening, i tillegg til makeup mens jeg jobbet i treningsbransjen og etterhvert som makeupartist.

Etter det tok jeg journalistikk på Norges Kreative Fagskole og så traff jeg Ulrik som fikk meg til å blogge.

Hvor gamle er hundene dine?

– Stella er syv og ett halvt år, og Ramp er ett år og fire måneder.

Hvorfor tror du at du ofte blir oppfattet som kvass/spydig på bloggen?

– Fordi det er mange som vil misforstå, fordi det er vanskelig å vise personlighet gjennom bare tekst og bilder, og fordi jeg er veldig ærlig og direkte som person.

Ble du eller Ulrik født for tidlig eller for sent?

– Både Ulrik og jeg ble tatt med keisersnitt nesten to måneder før termin.

Hvordan så du ut da du var liten?

– Du kan se bilder av meg som liten her 🙂

Hva var det mest utfordrende med å skrive boken?

– Det var utfordrende å finne tid og ro til å skrive bok ved siden av å blogge som normalt. I tillegg var det vanskelig å levere godt innhold til både boken, bloggen og Bloggerne om samme prosess, uten å bare gjenta meg selv. På bloggen og i Bloggerne skrev/fortalte jeg om det som skjedde der og da. Mens i boken gikk jeg dypere inn i følelsene og tankene jeg hadde underveis som det var vanskelig å både skrive og snakke om mens prosessen pågikk, men som det var godt å få ut og sette ord på.

Skal du på flere boksigneringer rundt i Norge?

– Jeg håper det og gleder meg allerede til neste gang. Det er forresten bokhandlerne som inviterer meg til signeringer. Hittil har jeg vært på Nordli Trekanten i Asker og Nordli Sandvika Storsenter. Jeg er invitert til Notabene i Måløy også, men vet ikke riktig når det blir ennå på grunn av lang reisevei, båtsesong (Ulrik nekter å dra noe sted) og en termin som nærmer seg. Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert!

Kan du være så snill å stille meg spørsmål til neste uke? Spørsmålene kan sendes på innboks her eller på Snapchat –> pilotfrue

Fortsatt god helg til deg som leser! Klem Julianne ♥