EN SPENNNDE DAG I VENTE

Tirsdag kveld allerede.. Jeg hadde ikke trodd at disse to dagene skulle gå så fort, men det har de jammen i meg gjort. I morgen er endelig dagen her som Ulrik og jeg har ventet på i mange uker. Dagen for innsett av vårt første fryseforsøk og vårt andre prøverørsforsøk. Forhåpentligvis bringer dette forsøket en velskapt baby. Drømmen over alle drømmer.

Vi reiser til Trondheim med et fly som går i 11-tiden i morgen slik at vi kommer opp i god tid før timen vår klokken 14:40 på Spiren. Jeg har fått beskjed om å møte med full blære, så Ulrik og jeg får bare sette oss på et spisested i nærheten og drikke i vei. Ved første innsett ble jeg nemlig stående på venterommet og styrte tre glass med vann fordi jeg ikke klarte å holde meg på morgenen. Det var enklere sagt enn gjort å holde seg unna toalettet med magesmerter og det hele som jeg fikk av medisinene jeg gikk på. Nå har jeg heldigvis ingen plager (bank i bordet), så dette skal gå fint.

Herlighet, så spennende det blir i morgen! Jeg gruer meg heldigvis ikke til selve innsettet fordi det gikk smertefritt for seg sist gang, men det er mye blanede følelser rundt morgendagen for det. Dessuten gruer jeg meg til dagene etter. Jeg vet at det ikke er det jeg burde fokusere på akkurat nå, men det er helt umulig å la være. Spesielt nå som jeg vet hvor vondt det gjør å mislykkes.

Jeg håper så inderlig at det er vår tur denne gangen. Ønsket blir sterkere for hver eneste dag ♥


20-70 % RABATT PÅ HELE BUTIKKEN!

Annonse

Hei, dere! Jeg ville bare informere om at Blivakker avslutter januarsalget sitt i dag med 20-70 % rabatt på hele butikken! DET er virkelig et tilbud å benytte seg av før det er for sent. Nå får du altså en siste sjanse til å gjøre et kupp i januar måned på et eller flere av dine favorittprodukter. Du finner alle mine favorittprodukter til både hår og hud på Blivakker.no. I dette innlegget har jeg valgt ut noen av favorittene mine som jeg er avhengig av..

Jeg bruker ByNoor shampoo Colour Lasting og ByNoor Balsam Colour Lasting når jeg dusjer håret. Det jeg liker så godt med denne serien er at den er fargebevarende og spesielt utviklet for farget hår. Produktene virker også mykgjørende ved at de tilfører håret mye fuktighet. Jeg er helt avhegig av å gi håret mitt så mye fuktighet som mulig fordi jeg styrer mye med håret mitt både hos frisøren med farging og her hjemme med rettetang. ByNoor er forresten et nytt merke som er produsert i Sverige. Både shampoen og balsamen inneholder araganolje og solsikkeolje som bidrar til økt glans og til å redusere fargetap ved hårvask og varmestyling.

Jeg bruker også ByNoor hairspray daglig til styling av håret. Det er en skånsom strong hold finishing spray som holder frisyren på plass gjennom hele dagen. Sprayen er perfekt for oss som har tynt/fint hår som trenger volum og fasong og for dere som har tykkere hår som trenger ekstra hold.

I tillegg bruker jeg ByNoor hair oil, ByNoor Leve-in cream og i blant ByNoor Sea salt spray. Hele ByNoor serien er perfekt for meg og dere som ikke ønsker å bli avhengig av dyre hårprodukter, men likevel ønsker å ha gode kvalitetsprodukter hjemme som fungerer og lukter godt.

Håroljen er forresten helt fantastisk! Jeg bruker den i tuppene mine nesten hver dag for å unngå at de skal bli og se slitte ut. Oljen styrker tørt og skadet hår, noe vi alle får på denne årstiden.

Alle produktene fra ByNoor er uten sulfater og parabener og 100 % veganske!

Jeg har også lyst til å trekke frem to av de produktene som jeg bruker for å pleie huden min for tiden. Begge hudpleieproduktene er som dere ser fra Dermalogica..

Dermalogica Clear Start Overnight Treatment, som er en fantastisk nattkrem som aktivt arbeider for å redusere dannelsen av kviser (fint for meg som går på hormoner og sliter litt med urenheter i disse dager) og Dermalogica Clear Start Pore Control Scrub, som fjerner døde hudceller, renser dypt og etterlater en frisk og sunn hud. Skrubben bruker jeg 2-3 ganger i uken.

Ellers bruker jeg en rensemelk fra Dermalogica og en dagkrem fra Exuviance Essential som dere ser på bildene under. Begge disse produktene kan dere også få kjøpt på Blivakker.no ♥


Jeg har mange favoritter i smainkemappen. Men hvis jeg skal plukke ut to favoritter i sminkemappen som jeg IKKE klarer meg uten og faktisk bruker hver eneste dag så er det denne fuktighstessprayen fra Jane Iredale og dette pudderet fra The Balm. Mange av dere som følger meg på Snapchat har sett disse produktene og hele sminkeprosedyren min før. Men jeg vurderer å lage en sminkevideo her på bloggen også, siden det er noen av følgerne mine som ikke har Snapchat eller ikke fikk med seg mystoryen min i julen.

Kort fortalt: Fuktighetssprayen bruker jeg både før jeg sminker meg, etter at jeg er ferdig å sminke meg (for å få en naturlig look) og i løpet av dagen for å freshe meg opp. Sprayen er alltid med meg i vesken.

Det lyse pudderet bruker jeg over en flytende foundation for å matte ned huden litt ekstra enkelte områder, som på haken og i pannen.

God shopping!

JEG LEVER SOM OM DET SKAL SKJE

Hei, dere! Først vil jeg bare takke for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på gårsdagens videoblogg. Dere skal vite at dere motiverer meg stort til å fortsette med filmingen slik som dere roser meg opp i skyene. Jeg er fortsatt ikke helt trygg foran videokameraet og jeg vet at kvaliteten på det jeg leverer kan bli bedre, men litt av poenget med disse snuttene er jo at de skal se litt hjemmelaget ut. Jeg tror ikke resultatet ville blitt like ekte om jeg brukte en masse tid på redigering av slike spontane innlegg. Men det er min mening. Hva tenker dere?

God mandag, forresten! Nå sitter jeg i bilen sammen med Ulrik. Lunsjen ble akkurat inntatt på en bensinstasjon. Skikkelig glamorøst. Jeg har heldigvis trent i dag. Det får jevne ut et tonn majones på den "grove" baguetten jeg slukte. Haha!

Vi er på vei til Fredrikstad for å se på barnesenger og for å spise middag hos mamma. Ja, jeg vet det kanskje er litt crazy av oss å se på møbler til barnerommet alt nå. Vi aner jo ikke når babydrømmen blir virkelig, men vi skal bli foreldre en dag. Det føler jeg i hjertet mitt. Derfor lever jeg og vi som om det skal skje. Jeg gjør jo det med alt annet i forhold til ulike hensyn jeg tar med mat og alkohol, så hvorfor skal jeg ikke glede meg over de få tingene jeg faktisk finner glede i denne perioden?

VIDEOBLOGG: JEG HAR BEGYNT MED BRILLER!

Inneholder annonselenke

Hei, igjen. Jeg lovte dere to innlegg i dag og ikke minst en videoblogg i uken, så her kommer dagens andre innlegg og ukens video. Det første brilleparet jeg prøver i videoen er er fra Osiris (Diva gold) og det andre brilleparet er fra Redgreen (49 blå). Med koden “pilotfrue” får du 70 % rabatt på alle designerinnfatninger i butikk på Specsavers Grensen. Du kan bestille synstest her om du vil 🙂

 
 

ALT-I-ETT FOR OSS JENTER!

Annonse

God søndag! Jeg var oppe og hoppet allerede klokken 08:00 i dag for å servere gutta i huset en skikkelig herlig frokost. Det ble egg, bacon, bønner og smoothie bowl. En skikkelig “hotellfrokost” med litt av alt. Vi har nemlig hatt besøk i helgen av mannen til kusinen min fra Halden som har vært på kurs i Oslo, derfor var det litt ekstra hyggelig å stelle i stand her hjemme. Mens Ulrik og Eivind (som han heter) dro seg på sofaen i går og i sengen i dag, har jeg lagd mat, ryddet og ordnet det meste. Hotell Nygård leverer. Hehe!

Da jeg sendte Ulrik og Eivind avgårde for noen timer siden var det endelig tid for ME TIME! Dere vet jo at jeg elsker å bruke søndager på “hjemmespa”, som jeg liker å kalle det. I dag var det på tide å gjøre kroppen min myk og glatt igjen med min favoritthøvel fra Intuition. Verdens første alt-i-ett barbersystem for oss jenter. Høvelen er utviklet og produsert av Wilkinson Sword, som er en av verdens to ledende produsenter av høykvalitets barbersystem for både kvinner og menn. Jeg forstår godt hvorfor Intuition raskt ble en bestselger, og at den har hundretusener av fornøyde brukere. Jeg er en av de fornøyde kundene og vil derfor anbefale denne barberopplevelsen videre til deg som foretrekker barbering på den enkle måten. Gjør ikke alle jenter det?

ALT-I-ETT:
Det som er så genialt med Intuition er at du får både hudpleie og barbering samtidig. De fire ultratynne bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Intuition inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk as we like it. Det skal ikke være en tidkrevende prosess å få glatte ben eller underarmer, og med Intuition trenger du ikke lenger skum eller barbergel. Jepp, du leste riktig. Ingen skum eller gel! Gå inn i dusjen, skru på vannet og opplev hvor enkelt hårfjerning kan være!

Like enkelt er det å skifte blad. Trykk på høvelens sideknapper, ta ut bladenheten, og klikk på plass en ny. Høvelen leveres forresten med en praktisk sugekoppholder som du kan feste på dusjveggen slik at du alltid har din Intuition lett tilgjengelig. I tillegg følger det med et praktisk reisedeksel som beskytter bladenheten når du er på tur. Noe som er superpraktisk for meg blant annet.


Til info: Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Emballasjen er 100 prosent resirkulerbar.

Vi har vel alle opplevd at dusjing og barbering kan gjøre huden tørr, irritert og flassende? Det er derfor det er så viktig å tilføre fuktighet. Ikke bare føles det bedre, men huden ser også sunnere og mer glødende ut med fuktigheten intakt. Med Intuition Sensitive Care er det nettopp dette som skjer. Du pleier huden samtidig med hårfjerningen = perfekt i en travel hverdag.

KORT FORTALT:

♡ Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem: skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. Utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

♡ De fire ultratynne bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk.

♡ Bladenheten er bevegelig slik at det er lett å følge kroppens naturlige former. Skjærebladene er utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom.

♡ Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri.

♡ Høvelen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.

Til slutt vil jeg gi deg 4 tips til hvordan du tar vare på huden din for å føle deg mer femnin og velstelt..

SLIK TAR DU BEST VARE PÅ HUDEN DIN:

1. Unngå lange, varme dusjer med produkter som tørker ut huden din. For å beholde hudens naturlige fuktighet bør du bytte ut parfymerte såper med en såpefri kroppsvask. Du vil merke forskjellen fort!

2. Vent med å barbere deg til slutten av dusjen. Gi hårene tid til å bli mykere i vannet. Det gjør at du trenger mindre kraft for å få en tett barbering. Ikke barber tørr hud, det vil bare gjøre huden sår, og enda tørrere.

3. Pass på at bladene er skarpe. Må du gå over samme område flere ganger er du mer utsatt for irritasjon. Bruk barberhøvler som har innbygde fuktighetsgivere. Det gjør at høvelen glir mer naturlig over huden, noe som igjen fører til en tettere barbering uten kutt og skraper.

4. For en ekstra tett barbering, barber mot hårenes vekstretning. Men på de stedene på kroppen der du opplever at du har problemer med inngrodde hår, bør du bare barbere med hårene. Sørg for å eksfoliere disse områdene regelmessig. Men viktigst av alt: Bruk tiden du trenger – ingen barbering bør gjøres i all hast.

Få en gratis Intuition startpakke her!

Du betaler kun 39,- for frakt og ekspedisjon.. Fortsatt god søndag!

DET FØLES NESTEN LITT UVIRKELIG

Hei, dere! Det ble ikke tid til noe videoblogg i dag dessverre, så den får jeg lage i morgen. Jeg vil jo ikke bryte nyttårsforsettet mitt om en videoblogg i uken allerede nå i januar. Det ville vært flaut.. Hehe! Du kan lese alle nyttårsforsettene mine her. Det var forresten veldig gøy å se at tipset mitt om bind som BH ble så godt mottatt og at mange ønsker at jeg skal fortsette å legge ut tips og råd i en egen spalte fremover. Jeg har ikke bestemt meg for om det blir en fast dag i uken eller hvordan jeg skal løse dette, men jeg har bestemt meg for at det blir noe av. Det er det viktigste.

Dere som følger meg på Instagram og Snapchat har allerede sett den fantastiske boksen med roser jeg fikk av Ulrik i dag. Jeg er heldig som har en så generøs og snill mann. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er ekstra hyggelig å få blomster på dager hvor man minst venter det, som i dag. Ulrik mente at vi hadde noe å feire og det er jeg forsåvidt enig i. Vi feirer at forsøket ikke ble avbrutt og det feires med blomster og god mat. På gåsdagens ultralyd målte jeg nemlig 7 mm og over 7 mm. 7 mm er som sagt minimum tykkelse på livmorsslimhinnen før nytt innsett. Det betyr at neste innsett blir til uken som planlagt, nærmere bestemt onsdag 1. februar! Dere kan tro at vi ble lykkelige over å få denne beskjeden her i går. Det føles nesten litt uvirkelig etter all venting og usikkerhet den siste tiden.

De neste dagene skal jeg derfor følge dette opplegget:
Morgen: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
Middag: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
Kveld: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
 
Det er som dere ser nok å huske på de neste dagene, men nå er vi heldigvis snart i mål for denne gang og forhåpentligvis siste gang så dette skal gå fint. Jeg gleder meg sånn til onsdag at jeg smiler bare av å tenke på det. Nå får vi bare håpe at opptiningen av egget vårt og alt rundt selve innsettet går fint. Spenningen i denne prosessen gir seg liksom aldri..
 
 
Fortsatt god helg til deg som leser! Vi blogges mer i morgen. Da lover jeg 2 innlegg igjen ♥
 
 

JULIANNE TIPSER

Endelig helg! Her har dagen gått i det samme som gårsdagen. Ultralyd, møter og mailer. Jeg kommer tilbake til ultralyden og det som skjer videre i morgen. Planen er nemlig å lage en ny videoblogg til dere og nå er det alt for mørkt og sent på dagen til det dessverre. Snart skal jeg legge vekk macen og sette meg godt til rette i sofaen, men først vil jeg dele et genialt tips med dere..

Jeg er som dere vet ikke helt i festmodus for tiden på grunn av alt som skjer med kroppen og selvfølgelig mye fordi jeg ikke drikker alkohol i denne prosessen, men jeg vil likevel dele et superbra tips til alle jenter som skal på fest og pynte seg i helgen. Selv om jeg er slapp og kjedelig, så betyr jo ikke det at alle leserne mine er det. Hehe! Tipset er forresten selvlært og startet som en kriseløsning på nyttårsaften der jeg stod med en for liten kjole (les: jeg må snart innse meg at jeg ikke er en xs) og en gjennomsiktig kjole uten passende BH eller noen annen form for løsning på problemet.. Alt du trenger er bind og saks!

Som mange vet er jeg ikke tilhengher av å gå rundt uten BH, og er det noe jeg heller ikke liker så er det når stroppene på BH-en synes i topper og kjoler. Derfor elsker jeg alle typer stroppløse BH-er, hollywood tape, “kyllingfilleter” og alt det der, men det er bare ikke alltid at jeg husker å pakke med meg disse tingene på tur eller at jeg har det liggende hjemme. På nyttårsaften var det akkurat det som var tilfellet. Jeg hadde glemt klister BH-en min hjemme og det fant jeg ut av en time før vi fikk gjester som dessverre var etter at alle butikker var stengt. Ikke hadde jeg med meg flere festantrekk heller, fordi kofferten min var stappfull av ullundertøy og skiklær. Vi var jo tross alt på fjellet. Dere kan tenker dere at Ulrik ble imponert der jeg stod toppløs i truse og villle avlyse nyttårsaften.. Så desperat som jeg var tømte jeg alt på hodet av bager, kofferter og toalettmapper. Det resulterte i verdens beste ide: Bind som BH!

SLIK GJØR DU:

Det eneste du trenger er som sagt bare et bind og en saks som gjerne er god å klippe med. Jeg anbefaler at du drar av papiret som beskytter klisteret på bindet før du starter å klippe. I dag har jeg klippet ut to hjerter, men du kan selvsagt finne på noe annet kreativt om du heller vil det. En annen enkel løsning er å bare klippe bindet rett over i to deler. Det var det jeg gjorde på nyttårsaften. Poenget er at du trenger to deler som dekker brystvortene dine. Fest bindet med klistret inn (for de som ikke skjønte det). Klisteret holder hele kvelden, så ikke vær redd.

Poenget med denne løsningen er jo at den er billig, praktisk og fungerer bra. I tillegg er bind generelt enklere å få tak i fredag eller lørdag kveld når problemet gjerne oppstår enn alle disse fancy løsningene. I og med at bindet fungerer såpass bra som “puppeteip” så har jeg ingen planer om å gå til innkjøp av dyre fashion taper eller klister i nærmeste fremtid.. Jeg sverger til bind heretter!

Her er et mobilbilde fra nyttårsaften. Apropos nødløsninger og dårlig planlegging: Jeg hadde også gavebånd rundt midjen fordi jeg hadde glemt det beltet jeg hadde tenkt å bruke til denne kjolen. I tillegg hadde jeg på meg to høyresko fordi det gikk litt fort i butikken.

Både skoene og kjolen under er forresten kjøpt på salg på Zara etter jul, og vesken kjøpte jeg for 300 kroner i Marbella for noen år siden. Hele dette festantrekket ligger derfor under 1000-lappen:


Hva synes dere om en fast spalte som dette en gang i uken? Jeg har mange gode og ikke minst morsome tips på lager om alt mulig rart. Men i dag vil jeg bare lufte stemningen.. Yey or Ney for flere “Julianne tipser” innlegg fremover?

POSITIVITET ER SMITTSOMT

Hei, dere. I dag har jeg vært på en ny ultralyd, et utrolig spennende møte og jobbet meg gjennom mailboksen her hjemme. Dagene går så fort. Jeg står opp tidligere og tidligere hver dag nå for å rekke gjennom alle avtalene og “to do-listene” jeg setter meg, men likevel må jeg ta kvelden med hodet fullt av “det tar jeg i morgen”, tanker. Det positive med dette er jo at jeg begynner å få nok å gjøre “på jobb” og at jeg slipper å tenke mer enn nødvendig på alt som kan gå galt.

Målene jeg fikk av livmorsslimhinnen på mandag var som sagt 4,5 mm og målene i dag var på 5,6 mm og 6 mm på det tykkeste. Det betyr at slimhinnen har vokst seg tykkere, men ikke tykk og frodig nok. Jeg har derfor satt opp enda en ny ultralyd i morgen tidlig for å se om den har vokst noe mer. Jeg snakket med Liv Bente (gynekologen min på Spiren) på telefonen etter ultralyden tidligere i dag og hun tror heldigvis ikke at dette forsøket blir avbrutt, noe jeg selvfølgelig frykter. Jeg hører jo om avbrutte forsøk støtt og stadig, derfor har jeg bekymret meg litt for det de siste dagene. Men etter telefonsamtalen med Liv Bente kom de positive tankene og energien min tilbake igjen. Positivitet er smittsomt.

Dersom ultralyden i morgen går slik vi håper, blir innsettet enten tirsdag eller onsdag til uken. Mandag er nå utelukket. Det spiller forsåvidt ingen rolle for meg alene hvilken dag det blir innsett uken som kommer, så lenge det faktisk blir noe av. Men for Ulrik sin del og for vår del sammen har jeg krysset fingrene for mandag, tirsdag eller onsdag som er de dagene Ulrik har fri fra jobb. Ulrik må ikke være med meg til Trondheim for selve innsettet, ettersom “jobben hans” allerede er gjort. Men han ønsker å være med selv og det skjønner jeg godt. Jeg ønsker også at han skal være med for min del og for at han skal føle at han er en like stor del av alt dette som meg. Det er jo VI som prøver å bli gravide her, ikke bare jeg. En setning jeg ikke forstod før jeg ble prøver.

Det verste som kan skje er at forsøket blir avbrutt. Da kommer vi til å slite med motivasjonen en stund, kjenner jeg.. Men NÅ må vi fortsette å tenke positive tanker om det fryste egget som forhåpentligvis skal inn neste uke. Positivitet og en god dose tålmodighet er det som gjelder.

Line Victoria har forresten skrevet et støttende innlegg i dag, hvor hun forsvarer meg og tar opp en skremmende utvikling av mobbere på nett. Et av mine nyttårsforsetter var som sagt at jeg ikke skulle ta meg nær av en eneste nedlatende kommentar på denne bloggen i 2017. Foreløpig går forsettet over all forventning. Jeg er sterkere enn de fleste tror, og det er kanskje ikke så rart etter å ha blitt herjet med av alle disse heksene og trollene i snart 3 år, men enkelte kommentarer er vanskeligere å overse enn andre. Det skal jeg innrømme. Spesielt i den sårbare perioden som Ulrik og jeg er i akkurat nå. Dere kan tenke dere selv hvor langt det har gått når kommentarer som Line Victoria henviser til i innlegget sitt her har blitt en del av hverdagen min. Jeg sier ikke dette for at dere skal synes synd på meg, for jeg har heldigvis lært meg hvordan jeg skal takle dette helt på egenhånd. Men det betyr ikke at det er greit. Mobbing og drittslenging anonymt på internett er ikke greit. Jeg henger meg med på Line Victoria sitt forslag om at det burde være innlogging via Facebook i alle kommentarfelt på blogg.no. Tommel opp!

20 % PÅ ALLE HÅRBEHANDLINGER

Sponset behandling

Hei, igjen! Det gikk heldigvis bra med Stella hos dyrlegen i dag. Men hun måtte trekke 4 tenner, stakkar. Tannproblemer hos disse små hundene er dessverre et kjent problem. Vi pusser tennene hennes hver dag og gir henne ofte tyggebein som visstnok skal være bra, men likevel sliter vi med tannstein og betennelser i tannkjøttet, som igjen fører til løse tenner. Huff, jeg får så vondt av henne. Kom gjerne med tips til hva vi kan gjøre for å bedre tannhelsen til lille Stellusen vår som vi er så glad i 🙂

Men over til dagens tilbud.. Er det noen som trenger en klipp, vil freshe opp hårfargen eller få en helt ny look? Da bør dere lese nederst i dette innlegget!

P.s. Før- og etterbildene under er fra sist gang jeg klippet meg og frisket opp hårfargen hos Maria, noe jeg gjør hver 3-4 måned. Nå lurer jeg litt på om jeg skal sette på langt hår igjen. Det blir nok ikke langt lenge, men kanskje i en måneds tid siden jeg skal i bryllup. Hva synes dere? Det er jo ikke like mye jeg kan gjøre med kort hår i forhold til frisyrer som med langt hår. Men jeg elsker virkelig min nye og korte look, så vi får se.


Fotograf: www.marianjade.com

FØR:

ETTER:

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt i hele februar på alle hårbehandlinger med kodeord “PILOTFRUE”.

Maria er som de fleste vet min faste frisør. Det er hun som har fikset håret mitt, vippene mine og brynene mine det siste året. Maria er også sminkør og har stylet mange bruder, inkludert meg selv. Lørdag 25. februar har hun ansvar for hår og sminke til min beste venninne som skal stå brud. I tillegg skal hun fikse meg og Tina som er hennes forlovere. Jeg anbefaler Maria på det varmeste til både venner, familie og selvsagt til dere lesere. Til og med Ulrik har begynt å gå til Maria etter min anbefaling (ikke sponset). Hehe!

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-torsdag).

Bare hyggelig, folkens ♥

SMOOTHIE BOWL

Det er rart å tenke på at det er et år siden verdens beste jenter kom og overrasket meg på sengen med utdrikningslag. Det betyr at Ulrik og jeg har 1-års bryllupsdag om under en måned, og at jeg om en måned fra i dag skal være forlover i bryllupet til min aller beste venninne. Herlighet, nå føler jeg meg voksen. Hehe!

Til poenget.. På morgen i dag lagde jeg meg denne “smoothie bollen”, som vi sier på godt norsk. Det er blitt en favorittfrokost her i huset. Ikke bare er det godt, men det er også sunt, mettende og enkelt å lage. Jeg skal innrømme at dette er en litt styrete frokost å stelle i stand om man har dårlig tid om morgenen, men jeg anbefaler den virkelig. For smaken er definitivt verdt litt rot på kjøkkenet!

DETTE TRENGER DU TIL SMOOTHIEN:

♥ Frosne bær: Jeg bruker skogsbærblanding og bringebær fra Rema 1000.

♥ Kokosmelk: Jeg kjøpte min på en utenlandsk butikk som ligger på Vinderen. Men dette får du i nesten alle matvarebutikker, tror jeg. Du trenger ikke bruke så mye melk. Det er godt når smoothien blir litt tykkere enn vanlig. Du skal tross alt spise dette måltidet med skje. Er du kke er glad i smaken av kokos? Bruk mandelmelk eller bare vanlig melk.

♥ Mager vaniljekesam: Denne får du tak i på alle matvarebutikker.

DETTE TRENGER DU TIL TOPPINGEN:

♥ Granola: Denne får du også kjøpt på Rema 1000 og sikkert i mange andre matvarebutikker. Det beste er såklart å lage granolaen selv, men så proff er jeg ikke (les: ennå).

♥ Kokosflak: Jeg kjøpte disse på en helsekost som ligger på Majortsuen, men dette er blitt så populært de siste årene at du får kjøpt de nesten overalt.

♥ Mandelflak: Denne kjøpte jeg også i den utenlandske butikken her på Vinderen. Jeg har aldri sett etter det andre steder, men er sikker på at det finnes på helsekoster og lignende. Hvis ikke du finner det så kan du bare hakke opp mandler selv.

♥ Frukt & bær: Jeg bruker banan, jordbær, kiwi og blåbær. Men her varierer jeg etter hva jeg har lyst på/hva jeg har i kjøleskapet. 

Oi, klokken går så fort når jeg setter med ned foran macen. Nå må jeg komme meg avgårde. Negletime neste, så skal jeg hente Stella hos dyrlegen og så til Celine Gulset for å stramme inn øredobbene som jeg fikk av Ulrik til Jul. Vi blogges mer senere i dag. Jepp, dere leste riktig. Det kommer et innlegg til på denne herlige onsdagen. Snakkes!