SISTE SJANSE!

Reklame// Chiquelle.no

Hei dere! Jeg ville bare minner dere på rabattkoden PILOTFRUE15 som gir dere 15% rabatt på Chiquelle.no her! De har helt sykt mye fint og spesielt mye vårnytt som dere bare MÅ sjekke ut. Genserkjolen jeg har på meg under er en av mine nye favoritter i garderoben. Det er liksom en kjole jeg kan bruke til både pent og i hverdagen. Jeg gleder meg skikkelig til været blir litt varmere og jeg kan bruke denne kjolen med bare bein og støvletter eller joggesko. Du finner forresten kjoen her. P.s. Vær rask om du vil benytte deg av rabattkoden min, for den går ut om bare en dag!

Jepp.. Speilet var støvete, men samma det. Nå må jeg løpe. Barnedåp i Vikersund neste! Goood søndag videre <3

FEIRING AV KJÆRLIGHETEN

Hei dere! Her er noen bilder fra daten på Hanami i går kveld hvor vi feiret kjærligheten. Det ble mobilbilder denne gangen siden det rett og slett ble for kleint å dra opp det superduperstore kameraet vårt som jeg forresten ikke skjønner en dritt av. Jeg er vedig lite teknisk av meg og har ironisk nok en ganske liten interesse for å ta bilder og i hvertfall for å lære meg om ISO og blababla for å ta gode bilder. Jeg faller ut bare du sier ordet lukkertid og derfor er det fantastisk å ha en så handy mann som Ulrik som er over middels interessert i alt som er teknisk og som lærer fort by doing. Apropos fantastisk! Ulrik ER en fantastisk ektemann. Jeg føler meg heldig som har vært kona hans i 4 år og føler meg enda heldigere som skal få lov til å være kona hans livet ut. Jeg elsker virkelig den fyren og det håper jeg inderlig at dere ser <3

Tilbake til kameraet.. Det fancy schmancy kameraet “vårt” er egentlig Ulriks, men kjøpt av meg og først og fremst kjøpt for meg på grunn av denne bloggen, selv om vi selvfølgelig bruker kameraet til andre hyggelige ting også. Severin kommer definitivt til å sette pris på alle de fine bildene vi har av ham en dag. Vi har jo flere gode bilder av Severin sitt første år på jorden enn hva jeg har av hele min barndom. Hehe, tidene har forandret seg.

Men nok om det og over til bryllupsdagsdaten vår igjen.. Vi storkoste oss uten sosiale medier, med champagne og med nydelig mat. Jeg bestilte meg sushi med superdigge kamskjell og sushi med noe krabbegreier som smakte helt himmelsk, mens Ulrik bestilte sin favorittrett og egentlig også min favorittrett som er spicy indrefillet. Nam!

Apropos mat, men ikke like delikat mat.. I dag står det Toro-lasagne på menyen siden den er godkjent av Regien og siden Severin digger den. Jeg sa at Toro-rettene egentlig skulle ut av huset for godt, men akkurat Toro-lasagne forblir fordi den er undervurdert og fordi den smaker som hjemmelaget med noen små justeringer som foreksempel å kutte litt ned på vannet og tilsette fløte. Yummi! Resten av helgen blir ganske busy, men dere hører fra meg. Goood helg!

4-ÅRS BRYLLUPSDAG

Ulrik og jeg har bryllupsdag i dag og i stedet for å dele nok et blogginnlegg med masse gamle bilder fra bryllupet og bryllupshelgen tar jeg heller frem brudekjolen min for første gang på 4 år og prøver den for dere. Hehe! Jeg var faktisk litt usikker på om kjolen i det hele tatt ville passe meg siden jeg vet at jeg har gått opp noen kilo etter graviditeten og så videre, og har hatt litt angst for å prøve den helt siden bryllupet. Angsten kommer ikke av de ekstra kiloene forresten, men av at jeg synes det er vemodig at det hele er over. Med det hele så tenker jeg selvfølgelig på bryllupet, heldigvis ikke forholdet. Ulrik and I are still going strong!

Tilbake til bryllupsdagen vår for 4 år siden.. Det var en dag og en opplevelse jeg har drømt om så lenge jeg kan huske. Ja, faktisk startet drømmen om askepottbryllup mange år før jeg møtte Ulrik, og ideen kom naturligvis fra filmen Tre nøtter til Askepott som sendes på nrk hver julaften. Men den allerede store drømmen ble såklart myyye større da Ulrik og jeg ble et par i 2014. Endelig falt den viktigste detaljen på plass, nemlig prinsen min.

I kveld skal vi feire ekteskapet med en bedre og barnefri middag på Hanami og bare nyte hverandres selskap. Hanami er jo stedet Ulrik og jeg møttes for aller første gang og nettopp derfor (pluss den gode maten og de gode drinkene) er det blitt vår yndlingsrestaurant. Jeg tipper det kommer noen bilder fra daten vår på bloggen i morgen. Til mine nye følgere og til deg som har lyst til å mimre 4 år tilbake sammen med meg.. Se bryllupsvideoen vår her! P.s. Du må trykke på selve bildet i innlegget jeg linker til for å se videoen. Jeg har sett på bryllupsvideoen vår fire ganger i dag allerede og får fortsatt gåsehud av enkelte øyeblikk, som når jeg sitter i sminkestolen på den store dagen og mamma kommer innom, når jeg går opp kirkegulvet alene, når Ulrik holder tale til meg og når Ulrik løfter meg/svinger meg rundt på slutten av brudevalsen. Åh, for et fantastisk minne <3

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame// NA-KD

Om du måtte få deg ny jobb i morgen og kunne valgt helt fritt, hva hadde du valgt og hvorfor?

– Sovende nattevakt. Eller er det hvilende nattevakt det heter? Neida, jeg ville valgt programleder for et eller annet kult TV-program.

Snakker Severin?

– Ja, han snakker ganske mye nå. Og etter lørdag med mormor som barnevakt lærte han ordet “lade”, som i sjokolade.. Hehe!

Har du noen hjertesaker?

– Ufrivillig barnløshet har vært og er fortsatt en hjertesak for meg. Snart kommer jeg med et godt tips på bloggen til dere som prøver å bli gravide <3

Hva er det mest romantiske med Ulrik?

– Det er vanskelig å si hva som er mest romantisk med Ulrik. Han er generelt mer romantisk enn meg og det setter jeg stor pris på.

Hva tenker du om foreldre som legger ut bilder av barna sine på sosiale medier?

– Jeg tenker at holdningene til bilder av barn som legges ut av oppegående foreldre på sosiale medier er litt for negative her i Norge, og tror helt ærlig ikke at det er mange barn som vil bli plaget av søte barnebilder på internett i fremtiden. Men jeg er likevel forsiktig med tanke på hva jeg legger ut av Severin, nettopp fordi jeg ikke kan vite det sikkert. Jeg sier bare hva jeg tenker og tror.

Hvorfor har du ikke åpent kommentarfelt?

– Fordi jeg ikke ønsker å bruke masse tid på å lese stygge ting om meg selv hver eneste dag.

Kan du skrive litt om hvordan dere fikk Severin til å sove på eget rom?

– Han sover ikke på eget rom.

Hvor mye trener du?

– Alt for lite og det er fordi jeg er syk hele tiden og da faller jeg ut av de gode rutinene mine.

Hvordan har du det om dagen?

– Jeg har det veldig bra, men jeg er litt stresset over at jeg har brukt alt for mye penger de siste månedene og derfor jobber jeg som en helt for å forsvare pengebruken min og ikke minst for å spare meg opp den bufferen jeg bør ha som selvstendig næringsdrivende.

Er du redd for at bloggingen skal ta slutt?

– Nei og ja. Jeg er ikke redd for at jeg ikke skal ha noe annet å drive med dersom bloggingen tar slutt, men jeg er redd for å miste jobben jeg elsker og sånn bør det jo være. For ja, jeg elsker jobben min som blogger og har endelig fått tilbake motivasjonen i hverdagen. Derfor skal jeg gjøre alt jeg kan for å beholde denne fantastiske arbeidsplassen som dere lar meg ha. Tusen takk <3

Tar du solarium?

– Nei, nei og atter NEI! Akkurat nå er jeg brun på grunn av spraytan.

Hva er det mest stilte spørsmålet du får?

– Det er: “Skal dere ha flere barn?”.

Hva blogger du aldri om?

– Krangler/uenigheter eller drama med familie eller venner.

Hvor kjøper du klærne dine?

– Jeg handler mye på NA-KD. Dagens antrekk er blant annet derfra (se lenker nederst i innlegget).

Hva er din neste store investering?

– Jeg har lyst til å investere i aksjer (les: i stedet for flere vesker). Men jeg har null peiling og må derfor settes inn i mye eller sete bort alt hvis jeg skal satse.

Når reiser dere til Bali?

Vi reiser 26. mars. Som jeg gleder meg!

Er du komfortabel med å vise deg i bikini?

– Jeg vet ikke. Det er så lenge siden jeg har gått i bikini. I fjor sommer følte jeg meg nemlig ikke vel i bikini og det er selvfølgelig ikke gøy. Når det er sagt så stoppet ikke de teite følelsene mine meg i å gå i bikini eller i å legge ut bilder av meg selv i bikini. Men om jeg ikke føler meg komfortabel med kroppen min i år så har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det som å jobbe med meg selv og som å trene hardere 😉

Hvilket par på Love Island heier du på?

– Mie og Ali!

Hvilket realityprogram kunne du aldri vært med på?

– Farmen. Først og fremst fordi jeg ikke kan se for meg å reise fra Severin over flere dager enn maks en helg. Men også fordi jeg hater å jobbe fysisk med kroppen annet enn på trening og fordi jeg ikke mestrer noen form for håndarbeid. Så ja, jeg skjønner ikke hva jeg skulle bidratt med på gården annet enn å lage god stemning. For det kan jeg. Eller, kanskje ikke uten nok mat..

Tar Ulrik alle bildene som du legger ut på bloggen?

– Ulrik tar alle de bra bildene og jeg tar alle de amatørmessige mobilbildene. Kombinasjonen synes jeg personlig er det som gjør denne bloggen og meg som Influencer ekte og verdig til å ligge på topp. Ingenting er perfekt, men mye er bra.

(annonselenker NA-KD) Bluse HER// Bukse HER

RABATTKODE: Med kodeord metapicnakd får du 10% rabatt på hele NA-KD HER!

FRA BRUNETTE TIL MØRK BLONDINE

Reklame// Meraki Studio & Nelly

Hei og god mandag, fininger! Ser dere at jeg har blitt fresh på håret igjen? Jeg var nemlig på Meraki Studio hos flinkeste Catrine for å heise festene mine og for å bli litt lysere i forrige uke. Jeg trivdes godt som brunette og har fått ekstremt mange komplimenter på min nye look, men jeg savner likevel det blonde håret mitt nå som vi går mot vår og sommer. Et savn både frisøren min og jeg så komme til og med før vi gikk for det mørke, og derfor valgte vi extensions som var lysere under enn over slik at vi kunne snu de når jeg begynte å kjenne på blondinesavnet.. Genialt, eller hva? Hehe!

Nå har vi altså snudd alle extensionene mine og korigert fargen på min egen ettervekst for å bevege oss sakte, men sikert tilbake til mitt gamle jeg. Hva synes dere? Jeg elsker spillet i denne nye fargen og føler meg ikke lenger som en brunette, men som en mørk blondine bare av denne lille forandringen. En fresh og mørk blondine 😉

Fargeutvalget til Marvelous hair extensions er så utrolig bra og det jeg liker aller best ved fargene deres er at det finnes så mange varianter med forskjellige fargespill i. Det er rett og slett utallige muligheter og det gjør det naturligvis ekstra gøy for oss som digger å variere litt ut ifra årstider.

Her er noen bilder fra lørdagens look som Ulrik knipset av meg før vi dro til Fredrikstad i overraskelsesbursdag til min beste venninne, Pia som fyller 30 år om noen dager!

(annonselenke Nelly) Du finner kjolen min HER

& skoene mine til 40% rabatt HER

THE OFFICE

Reklame// Tapetgalleriet.no & Royal Design

Jeg sa at jeg skulle vise dere kontoret vårt denne uken og nå klarer jeg rett og slett ikke å vente lenger. Velkommen inn til kontoret til Ulrik og meg! Fra dette rommet driver vi Julianne Nygård AS.

Først og fremst.. HVOR kul er ikke denne tapeten? Jeg dør! Virkelig. Den gjør hele rommet og hver gang jeg ser på den blir jeg litt tøffere og i skikkelig godt humør, noe som passer ypperlig med tanke på at det er her jeg stort sett sitter og jobber. Tapeten vi har valgt er av merket Elitis (Formentera VP 722 01 – VP 722 02) og er kjøpt på Tapetgalleriet.no.

Visste du at Tapetgalleriet er Norges største butikk innen tapet og tekstil? De har ikke bare nettbutikk, men også en butikk i Oslo og en butikk i Sandvika på Rud. I de fysiske butikkene finner du godt over 10 000 tapeter som du kan se og ta på, og nesten like mange tekstiler å velge mellom. Jeg var blant annet innom butikken i Oslo som ligger i Kirkegata 17 for å se tapeten jeg ønsket meg i virkeligheten før jeg bestemte meg. Der ble jeg møtt med fantastisk god service, mange gode råd og nødvendig hjelp for en som aldri har lagt tapet før av butikksjefen selv.

Tapetgalleriet er forresten en av få nisjeforretninger innen tapet og tekstil. Alle de ansatte er superdyktige og hjelper til med både store og små prosjekter. Alt fra å velge en tapet til en vegg på kontoret vårt eller farge til en enkelt vegg, til å sette sammen en pakke med tapet, maling og tekstil som harmonerer for et helt hjem. I og med at de jobber med et bredt spekter av leverandører og importerer endel selv kan de tilby et enormt utvalg i flere ulike prisklasser uten at dette går på bekostning av kvalitet.

Tapetgalleriet fører også interiørmaling fra eksklusive merker som Farrow & Ball, Zoffany og Designers Guild. Jeg anbefaler dere som skal pusse opp hjemme å ta en titt på det store utvalget av tapeter HER. Hvis du ikke bor i nærheten av noen av butikkene er det enkelt og billig å bestille små eller store prøver hjem. På nettsiden finner du også en kalkulator som du kan bruke for å finne ut hvor mange ruller du trenger og hva totalprisen blir. Helt genialt!

Tapeten er lagt av: @aanestadas

(annonselenker Royal Design) Du finner den grønne sjenken HER// Den grønne loungestolen HER// Det sorte marmorbordet HER// Den hvite vasen med blomster i HER// Gulvteppet HER. Skrivepultene er utsolgt, men du finner lignende HER.

Sofaen, lenestolene og kontorstolene er fra Ellos (se gårsdagens innlegg HER).

Hva synes dere om kontoret vårt? 😀

NEW IN: ELLOS HOME!

Reklame// Ellos

God kveld mine kjære! Her får dere en sniktitt på det nye kontoret vårt som jeg skal vise dere i helhet senere denne uken. I tillegg har jeg plukket meg ut noen favoritter innen tekstil fra Ellos Home som dere kan se på under. Nå får dere nemlig 30% rabatt på den dyreste varen i handlekurven på ordinærpris. + 5% ekstra rabatt på alle nedsatte priser fra Ellos Home med koden: 415414.

Rabattkoden varer til og med 29. februar, men vær rask for å sikre deg de beste kuppene! Jeg har allerede sikret meg både puter, pledd, håndklær og nye badekåper for å friske opp i hjemmet før våren kommer. Det er så sykt deilig å gjøre sånne små fornyelser når det kommer til interiør og de minste endringene kan gjøre så utrolig mye!

Pledd HER// Gardiner HER// Putetrekk HER

Liftgardin HER// Badekåpe HER// Pledd HER// Putetrekk HER

Sofa HER// Lenestol HER//

Klikk HER for å komme til Ellos Home!

JEG TRIVES MED Å TA INITIATIV

Hei dere! Den uken her startet uten at jeg fikk med meg det, tror jeg? Hehe, neida. Men jeg har helt seriøst hatt så mye å gjøre de siste dagene at jeg virkelig ikke har hatt tid til å sette meg ned å skrive til dere før nå. Beklager det. Jeg prøver jo å bli flinkere til å oppdatere oftere. Målet er som sagt minst syv blogginnlegg i uken og helst ett innlegg på denne bloggen hver dag, men det blir likevel ikke alltid sånn. Eller blir det noen gang sånn? Jeg vet ikke.

Jeg har brukt endel tid på samarbeidspartnerene mine de siste dagene. Det er mye som skal bookes inn i kalender og generelt masse som må planlegges rent praktisk på starten av året, og kanskje ekstra mye for meg som gjør det meste selv. Med det meste så mener jeg salg av annonser, oppfølging av mine kunder (annonsørene) og fakturering. Salgsbiten er veldig gøy, men også ganske tidskrevende. Jeg samarbeider ikke med hvem som helst og har lært meg til å gjøre god research i løpet av mine snart 6 år i bransjen.

Jeg får nemlig mail fra store og små bedrifter hver eneste dag som ønsker å samarbeide med meg. En drømmesituasjon? Ja. Men det er mye rart, om jeg kan si det? Veldig mye rart. Hehe! Og når jeg får en dårlig magefølelse på noen så stemmer den faktisk ofte. Jeg holder meg unna useriøse bedrifter og jobber selvfølgelig heller ikke med produkter som jeg ikke liker. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg forteller dere alt dette, men jeg vil at dere skal vite det. Vite at jeg gjør grundige vurderinger før jeg anbefaler dere noe som helst og vite at de produktene jeg markedsfører er produkter jeg bruker fast, med mindre jeg opplyser dere om noe annet som at jeg foreksempel tester noe og er i startsfasen av testingen. Jeg vil at dere skal stole på meg og jeg håper inderlig at dere føler at dere kan det. Skulle det være noe som helst så svarer jeg på mail: [email protected].

Over til den mest spennende delen av salgsbiten som jeg utrolig nok trives best med er å ta initiativ selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg liker det så godt. Det er bare noe med den følelsen av å ta tak i drømmene sine selv og fysisk gjøre noe for å nærme seg et nytt mål som trigger meg. For ja, jeg har jobbrelaterte drømmer selv om motivasjonen min ikke har vært på topp de siste månedene. Noen av disse drømmene handler om konkrete bedrifter som jeg drømmer om å samarbeide med eller å bli ambassadør for av en eller annen GOD grunn, som at jeg foreksempel allerede bruker produktene deres fast og har gjort det over fleeere år. Hint hint.. Nei, nå skal jeg hoppe i seng. Vi blogges mer i morgen! Det lover jeg <3