F R I Y A Y

Reklame// Bubbleroom

Endelig fredag og snart helg! Jeg har pyntet meg litt ekstra fordi solen skinner og ja.. Kun det egentlig. Jeg trenger vel ikke noe bedre grunn for å pynte meg? Hehe! Severin har også pyntet seg i dag. Eller, pyntet seg og pyntet seg. Han har kledd seg ut som verdens nydeligste lille løvunge fordi det er karnival i barnehagen. Jeg hadde planer om å ta bilder av han, men kostymen gikk dessverre av etter bare få minutter.

(annonselenker) Tilbake til mitt antrekk.. Jeg har forelsket meg helt i denne jakken og kommer til å bruke den masse fremover. Settet jeg har på meg i dag er denne blusen og denne buksen i lys beige som definitivt skal bli med meg i kofferten til Bali om en måned. Jeg håper forresten at vi fortsatt kan reise med tanke på viruset alle frykter. Vi tar selvfølgelig ingen sjanser og må bare følge med videre på hva som er anbefalt og ikke. I verste fall må vi avlyse turen og bli hjemme. Det hadde selvfølgelig vært utrolig kjipt, men det er ikke synd på oss om vi mister en ferie. Det er synd på de som er og de som blir smittet.

Planene for helgen er ikke mange. Vi skal få litt besøk og bare kose oss hjemme, tror jeg. Jeg “går fortsatt på” Paracet og Rinexin etter øreverk og influensa eller hva jeg enn har hatt, men er på bedringens vei. Forhåpentligvis blir vi helt friske alle tre snart og forblir det en stund. Jeg var forberedt på at vi kom til å bli endel syke etter barnehagestart, men trodde ikke at det skulle bli så ille. Vi har jo vært gjennom det meste i flere runder fra før jul til nå. Heldigvis ingenting farlig. Det er jeg evig takknemlig for akkurat nå. Håper du som leser er frisk og rask. Ønsker deg en riktig god helg <3

(annonselenker Bubbleroom) Jakke HER// Bluse HER// Bukse HER// Briller Dior

EN FIN SAMTALE MED SANDRA LYNG

Hei folkens! Husker dere jeg fortalte at jeg skulle vært gjest hos Sandra Lyng? Vi hadde en kjempehyggelig prat for noen måneder siden hvor jeg blant annet forteller om min og Ulriks reise som prøvere og om IVF. Vi snakker om graviditet, amming og merker at vi har ganske ulike meninger når det kommer til gutte- og jenteting.. P.s. Vi ble ikke uvenner til tross for litt forskjellige synspunkt. Hehe! Nå ligger episoden ute og du kan høre den her eller se den på Youtube her 🙂

STAYCATION

Reklame// Ellos

Omg! Har dere sett at Ellos har lansert en ny kolleksjon som heter STAYCATION? Jeg har vært super fan av møbler og interiør fra Ellos lenge, men akkurat denne kolleksjonen er seriøst den fineste de har kommet med ever, etter min mening. Poenget med Staycation er å gi deg følelsen av hverdagsluksus, som å bo på et luksuriøst hotell hjemme..

Det er tydelig å se at både stoffene og materialene som er brukt i denne kolleksjonen er ment for å vare. Du finner alt fra sengetøy, puter, pynteting, håndklær, duker, møbler og tepper blant nyhetene, og jeg har falt for dette nydelige sengeteppet med tilhørende putetrekk i farge “mokkabrun”, i tillegg til nytt sengetøy og putevar i hvitt (som alltid) <3
Sengeteppe HER// Putetrekk HER// Sengesett HER
Nå vurderer jeg å bestille flere håndklær i denne freshe sennepsgule fargen og denne herlige baderomsmatten. Severin hadde definitivt elsket å få en skilpadde på badet og det skjønner jeg for den er jo supersøt 😀
Baderomsmatte HER// Håndklær HER// Laundry bag HER// Putevar HER

RABATTKODE: 415414

–> Gir 30% rabatt på den dyreste varen på ordinære priser (inklusiv eksterne varemerker)* + 5% extra rabatt på ALLE produkter med nedsatte priser (til og med på salgsvarer).

Rabattkoden er gyldig t.o.m 29/2. <–

NY EPISODE HVER ONSDAG!

Hei og god onsdag! Jeg ville bare minne dere på at Ulrik og jeg har sluppet ny episode av podkasten vår i dag og at den kan høres på iTunes HER eller på Spotify HER. Det er ikke meningen å mase på dere med dette hver eneste uke, meeen jeg får spørsmål hele tiden om når vi kommer ut med ny episode så det er tydelig at ikke alle har fått med seg at det skjer HVER ONSDAG 😀 <3

ALT JEG SKAL LÆRE DEG

Jeg skal lære deg hva familie og venner virkelig er. Jeg skal lære deg at tillit skaper tillit. Jeg skal lære deg at vann kan bli tykt som blod. Jeg skal lære deg hva du kan akseptere og når du bør sette foten ned. Jeg skal lære deg å bli selvsikker når du er sårbar.

Jeg skal lære deg å tenke selv. Jeg skal lære deg at det ikke er noe vits i å kjede seg. Jeg skal lære deg at humor er en styrke. Jeg skal lære deg å bli en god taper. Jeg skal lære deg at du er en vinner.

Jeg skal lære deg hvordan du skal takle de som ikke vil deg vel. Jeg skal lære deg å svelge store og små kameler. Jeg skal lære deg om elefanten i rommet og hvordan vi forholder oss til den. Jeg skal lære deg å snakke for deg selv. Jeg skal lære deg at det du sier betyr noe.

Jeg skal lære deg å gi og ta. Jeg skal lære deg å dele. Jeg skal lære deg om raushet, store ord og følelser. Jeg skal lære deg å være der for andre.

Jeg skal lære deg å våge og feile. Jeg skal lære deg å passe på deg selv. Jeg skal lære deg at tiden leger alle sår og at det som gjør vondt vil bli bedre.

Jeg skal lære deg å gjøre godt for andre. Jeg skal lære deg å ta utfordringer som sitter langt inne. Jeg skal lære deg å være stor i alle ubehagelige situasjoner hvor det frister å være liten.

Jeg skal lære deg mye og du skal sikkert lære meg mer.

SISTE SJANSE!

Reklame// Chiquelle.no

Hei dere! Jeg ville bare minner dere på rabattkoden PILOTFRUE15 som gir dere 15% rabatt på Chiquelle.no her! De har helt sykt mye fint og spesielt mye vårnytt som dere bare MÅ sjekke ut. Genserkjolen jeg har på meg under er en av mine nye favoritter i garderoben. Det er liksom en kjole jeg kan bruke til både pent og i hverdagen. Jeg gleder meg skikkelig til været blir litt varmere og jeg kan bruke denne kjolen med bare bein og støvletter eller joggesko. Du finner forresten kjoen her. P.s. Vær rask om du vil benytte deg av rabattkoden min, for den går ut om bare en dag så dette er siste sjanse!

Jepp.. Speilet var støvete, men samma det. Nå må jeg løpe. Barnedåp i Vikersund neste! Goood søndag videre <3

FEIRING AV KJÆRLIGHETEN

Hei dere! Her er noen bilder fra daten på Hanami i går kveld hvor vi feiret kjærligheten. Det ble mobilbilder denne gangen siden det rett og slett ble for kleint å dra opp det superduperstore kameraet vårt som jeg forresten ikke skjønner en dritt av. Jeg er vedig lite teknisk av meg og har ironisk nok en ganske liten interesse for å ta bilder og i hvertfall for å lære meg om ISO og blababla for å ta gode bilder. Jeg faller ut bare du sier ordet lukkertid og derfor er det fantastisk å ha en så handy mann som Ulrik som er over middels interessert i alt som er teknisk og som lærer fort by doing. Apropos fantastisk! Ulrik ER en fantastisk ektemann. Jeg føler meg heldig som har vært kona hans i 4 år og føler meg enda heldigere som skal få lov til å være kona hans livet ut. Jeg elsker virkelig den fyren og det håper jeg inderlig at dere ser <3

Tilbake til kameraet.. Det fancy schmancy kameraet “vårt” er egentlig Ulriks, men kjøpt av meg og først og fremst kjøpt for meg på grunn av denne bloggen, selv om vi selvfølgelig bruker kameraet til andre hyggelige ting også. Severin kommer definitivt til å sette pris på alle de fine bildene vi har av ham en dag. Vi har jo flere gode bilder av Severin sitt første år på jorden enn hva jeg har av hele min barndom. Hehe, tidene har forandret seg.

Men nok om det og over til bryllupsdagsdaten vår igjen.. Vi storkoste oss uten sosiale medier, med champagne og med nydelig mat. Jeg bestilte meg sushi med superdigge kamskjell og sushi med noe krabbegreier som smakte helt himmelsk, mens Ulrik bestilte sin favorittrett og egentlig også min favorittrett som er spicy indrefillet. Nam!

Apropos mat, men ikke like delikat mat.. I dag står det Toro-lasagne på menyen siden den er godkjent av Regien og siden Severin digger den. Jeg sa at Toro-rettene egentlig skulle ut av huset for godt, men akkurat Toro-lasagne forblir fordi den er undervurdert og fordi den smaker som hjemmelaget med noen små justeringer som foreksempel å kutte litt ned på vannet og tilsette fløte. Yummi! Resten av helgen blir ganske busy, men dere hører fra meg. Goood helg!

4-ÅRS BRYLLUPSDAG

Ulrik og jeg har bryllupsdag i dag og i stedet for å dele nok et blogginnlegg med masse gamle bilder fra bryllupet og bryllupshelgen tar jeg heller frem brudekjolen min for første gang på 4 år og prøver den for dere. Hehe! Jeg var faktisk litt usikker på om kjolen i det hele tatt ville passe meg siden jeg vet at jeg har gått opp noen kilo etter graviditeten og så videre, og har hatt litt angst for å prøve den helt siden bryllupet. Angsten kommer ikke av de ekstra kiloene forresten, men av at jeg synes det er vemodig at det hele er over. Med det hele så tenker jeg selvfølgelig på bryllupet, heldigvis ikke forholdet. Ulrik and I are still going strong!

Tilbake til bryllupsdagen vår for 4 år siden.. Det var en dag og en opplevelse jeg har drømt om så lenge jeg kan huske. Ja, faktisk startet drømmen om askepottbryllup mange år før jeg møtte Ulrik, og ideen kom naturligvis fra filmen Tre nøtter til Askepott som sendes på nrk hver julaften. Men den allerede store drømmen ble såklart myyye større da Ulrik og jeg ble et par i 2014. Endelig falt den viktigste detaljen på plass, nemlig prinsen min.

I kveld skal vi feire ekteskapet med en bedre og barnefri middag på Hanami og bare nyte hverandres selskap. Hanami er jo stedet Ulrik og jeg møttes for aller første gang og nettopp derfor (pluss den gode maten og de gode drinkene) er det blitt vår yndlingsrestaurant. Jeg tipper det kommer noen bilder fra daten vår på bloggen i morgen. Til mine nye følgere og til deg som har lyst til å mimre 4 år tilbake sammen med meg.. Se bryllupsvideoen vår her! P.s. Du må trykke på selve bildet i innlegget jeg linker til for å se videoen. Jeg har sett på bryllupsvideoen vår fire ganger i dag allerede og får fortsatt gåsehud av enkelte øyeblikk, som når jeg sitter i sminkestolen på den store dagen og mamma kommer innom, når jeg går opp kirkegulvet alene, når Ulrik holder tale til meg og når Ulrik løfter meg/svinger meg rundt på slutten av brudevalsen. Åh, for et fantastisk minne <3

EN HELT SPESIELL AVGJØRELSE

Hei folkens! Ulrik har tatt en helt spesiell avgjørelse som han grugleder seg til å gjennomføre. Vil du høre hva han har bestemt seg for og hva jeg synes om denne avgjørelsen? Lytt til ukens episode av Julianne & Ulrik – Uten filter på iTunes HER eller på Spotify HER.

 

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame// NA-KD

Om du måtte få deg ny jobb i morgen og kunne valgt helt fritt, hva hadde du valgt og hvorfor?

– Sovende nattevakt. Eller er det hvilende nattevakt det heter? Neida, jeg ville valgt programleder for et eller annet kult TV-program.

Snakker Severin?

– Ja, han snakker ganske mye nå. Og etter lørdag med mormor som barnevakt lærte han ordet “lade”, som i sjokolade.. Hehe!

Har du noen hjertesaker?

– Ufrivillig barnløshet har vært og er fortsatt en hjertesak for meg. Snart kommer jeg med et godt tips på bloggen til dere som prøver å bli gravide <3

Hva er det mest romantiske med Ulrik?

– Det er vanskelig å si hva som er mest romantisk med Ulrik. Han er generelt mer romantisk enn meg og det setter jeg stor pris på.

Hva tenker du om foreldre som legger ut bilder av barna sine på sosiale medier?

– Jeg tenker at holdningene til bilder av barn som legges ut av oppegående foreldre på sosiale medier er litt for negative her i Norge, og tror helt ærlig ikke at det er mange barn som vil bli plaget av søte barnebilder på internett i fremtiden. Men jeg er likevel forsiktig med tanke på hva jeg legger ut av Severin, nettopp fordi jeg ikke kan vite det sikkert. Jeg sier bare hva jeg tenker og tror.

Hvorfor har du ikke åpent kommentarfelt?

– Fordi jeg ikke ønsker å bruke masse tid på å lese stygge ting om meg selv hver eneste dag.

Kan du skrive litt om hvordan dere fikk Severin til å sove på eget rom?

– Han sover ikke på eget rom.

Hvor mye trener du?

– Alt for lite og det er fordi jeg er syk hele tiden og da faller jeg ut av de gode rutinene mine.

Hvordan har du det om dagen?

– Jeg har det veldig bra, men jeg er litt stresset over at jeg har brukt alt for mye penger de siste månedene og derfor jobber jeg som en helt for å forsvare pengebruken min og ikke minst for å spare meg opp den bufferen jeg bør ha som selvstendig næringsdrivende.

Er du redd for at bloggingen skal ta slutt?

– Nei og ja. Jeg er ikke redd for at jeg ikke skal ha noe annet å drive med dersom bloggingen tar slutt, men jeg er redd for å miste jobben jeg elsker og sånn bør det jo være. For ja, jeg elsker jobben min som blogger og har endelig fått tilbake motivasjonen i hverdagen. Derfor skal jeg gjøre alt jeg kan for å beholde denne fantastiske arbeidsplassen som dere lar meg ha. Tusen takk <3

Tar du solarium?

– Nei, nei og atter NEI! Akkurat nå er jeg brun på grunn av spraytan.

Hva er det mest stilte spørsmålet du får?

– Det er: “Skal dere ha flere barn?”.

Hva blogger du aldri om?

– Krangler/uenigheter eller drama med familie eller venner.

Hvor kjøper du klærne dine?

– Jeg handler mye på NA-KD. Dagens antrekk er blant annet derfra (se lenker nederst i innlegget).

Hva er din neste store investering?

– Jeg har lyst til å investere i aksjer (les: i stedet for flere vesker). Men jeg har null peiling og må derfor settes inn i mye eller sete bort alt hvis jeg skal satse.

Når reiser dere til Bali?

Vi reiser 26. mars. Som jeg gleder meg!

Er du komfortabel med å vise deg i bikini?

– Jeg vet ikke. Det er så lenge siden jeg har gått i bikini. I fjor sommer følte jeg meg nemlig ikke vel i bikini og det er selvfølgelig ikke gøy. Når det er sagt så stoppet ikke de teite følelsene mine meg i å gå i bikini eller i å legge ut bilder av meg selv i bikini. Men om jeg ikke føler meg komfortabel med kroppen min i år så har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det som å jobbe med meg selv og som å trene hardere 😉

Hvilket par på Love Island heier du på?

– Mie og Ali!

Hvilket realityprogram kunne du aldri vært med på?

– Farmen. Først og fremst fordi jeg ikke kan se for meg å reise fra Severin over flere dager enn maks en helg. Men også fordi jeg hater å jobbe fysisk med kroppen annet enn på trening og fordi jeg ikke mestrer noen form for håndarbeid. Så ja, jeg skjønner ikke hva jeg skulle bidratt med på gården annet enn å lage god stemning. For det kan jeg. Eller, kanskje ikke uten nok mat..

Tar Ulrik alle bildene som du legger ut på bloggen?

– Ulrik tar alle de bra bildene og jeg tar alle de amatørmessige mobilbildene. Kombinasjonen synes jeg personlig er det som gjør denne bloggen og meg som Influencer ekte og verdig til å ligge på topp. Ingenting er perfekt, men mye er bra.

(annonselenker NA-KD) Bluse HER// Bukse HER

RABATTKODE: Med kodeord metapicnakd får du 10% rabatt på hele NA-KD HER!