SØNDAG = FAMILIETID

God søndag, alle sammen! Her har dagen gått i å besvare mailer og kommentarer, litt husarbeid og mye kos med denne lille skapningen. Snart skal jeg hente Ulrik på flytoget og videre til storesøster for mer kos med tanteungen min. Det beste jeg vet er å tilbringe søndager med familie. Er det ikke det søndager er ment til? 

Det er forresten en sak om meg i VG i dag, hvor jeg forteller om aborten som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen. Det er ikke lenger et sårt tema for meg, da det begynner å bli såpass mange år siden. På de årene som har gått har jeg heldigvis kommet meg videre. Det hender såklart at jeg tenker tilbake, men jeg har aldri angret på det valget jeg tok. Derfor valgte jeg å stille i denne saken. For de av dere som ikke har sett oppslaget kan lese det HER.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stella er ikke like glad i å se inn i kameraet som moren sin..

DET ER GALSKAP Å KONKURRERE OM LAVEST MULIG FETTPROSENT

God kveld i stuen! Som jeg nevnte for dere på onsdag så var God kveld Norge hjemme hos oss for å stille meg noen spørsmål i forhold til en debatt jeg er stolt og glad over å ha satt i gang, nemlig hvorvidt sporten bikinifitness er skadelig for utøverne eller ikke. I kveld ble klippet sendt på TV..

Det er som sagt ikke mulig å forby alt som ikke er bra her i landet, men jeg mener fortsatt at denne såkalte “sporten” burde forbys da den dessverre ikke dreier seg om prestasjon i form av å være raskest, løfte tyngst eller lignende, kun om å ha lavest mulig fettprosent og se “best mulig” ut på en scene foran en gjeng med treningsnarkomaner. 

Hovedgrunnen til at God kveld Norge nå ønsket å dra opp dette blogginnlegget igjen, hvor jeg beskriver idretten og deres treningsmiljø som en dårlig trend og en sykelig måte å få oppmerksomhet på, var fordi Lene Alexandra nylig debuterte som utøver i Los Angeles. Dama som mange unge jenter ser opp til, dama som har gått fra å ha størst pupper til nå ingen pupper og dama som de siste årene har imponert mange med sin sunne livsstil gjennom å dele en hverdag som personlig trener.

Jeg tror og håper at Lene Alexandra er strek nok til det som nå venter henne etter en slik konkurranse. Det jeg frykter er unge jenter i ulike treningsmiljøer som ser opp til denne dama, men som ikke har i nærheten av den psyken som trengs for å stille i en slik konkurranse. Jeg frykter også at hun nå har bidratt til å gjøre bikinifitness enda mer populært enn det allerede er ved å fronte sporten positivt i media, med blant annet titler som “Nå er jeg bra nok“, etter at hun gikk til topps i konkurransen. 

Jeg har dessverre alt for mange triste eksempler på jenter som ikke takler det opplegget en bikinifitnessutøver må gjennom. Etter alt oppstyret rundt blogginnlegget jeg skrev har jeg fått mange henvendelser fra tildigere utøvere som har takket meg for at jeg har satt fokus på alt det negative med bikinifitness. Jeg har også blitt kontaktet av ernæringsfysiologer som er helt enige med meg i at sporten kan være skadelig for helsen. Heldigvis er det flere som ser alvoret i dette. Håper virkelig at det kommer noe godt ut av denne debatten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I God kveld Norge sammenligner jeg sporten med en slags spiseforstyrrelse. For dere som ikke fikk sett programmet i kveld kan se det på Tv2 Sumo eller i reprise på Tv2 søndag klokken 00.15.

YOU`RE ON MY TO-DO LIST

God lørdag, folkens! Her ser dere en smilende meg som har holdt på med en lang liste over ting som står igjen før bryllupshelgen, pluss litt annen jobb i hele dag. Jeg føler at vi aldri kommer i mål med dette bryllupet. Nye og viktige ting dukker opp hele tiden. Jeg blir gal! Ulrik er på jobb i dag, så da er det jeg som må brette opp armene. Heldigvis kommer han hjem allerede i kveld igjen. Da skal jeg legge vekk den forhåpentligvis fullførte listen og sette Ulrik på min to-do list hele kvelden 

Ser dere forretsen at jeg har fått litt hvitere tenner? Jeg holder nemlig på med en 5-dagers kur som Ulrik kjøpte hos tannlegen sin forrige uke. Den er fra Opalescence, for dere som måtte lure..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ikke denne toppen søt? Jeg fikk den av snilleste Naomi i London på utdrikningslaget mitt! Nå skal jeg ut og gjøre noen ærender i sentrum.. Vi blogges senere 

HIT SKAL VI PÅ BRYLLUPSREISE

Da var bryllupsreisen booket og vi gelder oss utrolig masse! Tenk at vi skal dele de to første ukene som mann og kone på dette herlige stedet! Jeg kommer til å bli nyforelsket hver morgen når jeg står opp! Er det ikke slik det skal være på bryllupsreisen da? Jeg har jo allerede fortalt dere om flybillettene fra Norge til Bangkok, så det kommer vel ikke som en overraskelse at vi skal feriere i fantastiske Thailand?

Vi har vært litt treige med å bestille hotell da vi har fått helt sykt mange tips av dere lesere og bekjente av Ulrik, som vi har sammenlignet og vurdert. Først i dag booket vi derfor dette stedet. Det ble en “super deluxe suite” i noen av de mest romantiske omgivelsene jeg har sett. Her skal vi slappe av og kose oss i hjel i nesten to uker. Kanskje vi til og med skal prøve å lage et barn her? Hvem vet.. Det hadde jo vært gøy om vi noen måneder etter reisen forteller om “Lille ….. , som er “Made in Thailand” Haha 

Vi har i hvertfall 135 kvm å boltre oss på, så tror ikke hjemmelengselen kommer med det første. Mest sansynligvis er nok det en følelse jeg ikke kommer til å kjenne på i det hele tatt.. Nå lengter jeg etter sol og gleder meg sånn til å spise masse spicy thaimat at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg gleder meg også veldig til alle de nydelige fruktdrikkene. Altså, jeg drar ikke hjem uten å ha smakt en pineapple cocktail. Dere vet sånn man drikker rett fra skallet? Det er jo bare sååå fresht!

Jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om stedet, hotellet, suiten og alt annet når vi er der nede. Kameraet mitt skal mildt sagt få kjørt seg. Bare vent og se ♥ 

Bildene er lånt av hotellet

Har du vært i Thailand før?

DESIGNERVAGINA

Jeg vil tro at det er ganske mange som har fått med seg innlegget til Maria Høili om at hun har fikset på sitt mest intime. For de av dere som ikke har sett dette innlegget kan lese det her. Grunnen til at jeg også velger å ta opp et såpass tabubelagt tema er fordi jeg selv snakket med min lege om akkurat det samme for nå en uke siden. Ikke fordi jeg har planer om å gjøre inngrepet, men fordi jeg er nysgjerrig. Jeg er nysgjerrig på mulighetene jeg har i fremtiden.

Nå har det seg slik at legen min er faktisk den legen i Norge som har utført flest slike kirurgiske inngrep i underlivet. Legen jeg går til heter Halfdan Vier Simensen og holder til på Aviva, som ligger her på Vinderen. Halfdan er plastikkirurg og har over 20 års erfaring innenfor kirurgi. Han har også drevet med hjertekirurgi, noe som jeg synes er svært spennende å høre om og ikke minst imponerende.

Aviva er som dere sikkert skjønner ikke et vanlig legekontor, men en spesialklinikk for kosmetisk og plastisk kirurgi, laser- og skjønnhetsbehandlinger. Jeg går dit av to grunner, nemlig botox og filler. Det er ingen hemmelighet at jeg har tatt botox og filler i ansiktet for å bli kvitt de linjene jeg har og for å forebygge rynker fremover. Det har jeg jo fortalt dere før..

Jeg anbefaler ingen unge jenter å forandre på verken det ene eller det andre ved utseendet, men jeg råder de som allerede har bestemt seg for å ta foreksempel botox eller filler i fremtiden om å oppsøke en spesialist, ikke kaste seg på første og beste tilbud i en tilfeldig “frisørsalong” på Frogner. Det er da det kan gå galt. Virkelig galt. Hvorfor? Fordi regelverket i Norge for hvem som kan sprøyte botox og fillere i ansiktet på folk ikke er strengt nok. Det er rett og slett skremmende løst.

Tilbake til poenget og overskriften.. Jeg er enig med Maria om at det er greit å fikse på seg selv for å få et bedre selvbildet, sålenge det valget som tas blir tatt av deg personlig og ingen andre. Men om du faktisk får noe bedre selvbilde av kosmetisk og plastisk kirurgi kan jeg ikke svare på. 

Jeg vet at det å ta botox og filler ikke gjør meg til norges beste forbilde. Men nå sikter ikke jeg akkurat etter en slik tittel heller. Målet mitt er å være så godt forbilde som mulig gjennom å være ærlig. For meg handler alt om hvordan slike tabubelagte temaer fremstilles. Jeg fremstiller ikke det fokuset jeg har på skjønnhet som et sunt fokus. Jeg fremstiller bare et fokus som mange i dag har gjennom å være åpen. Jeg har aldri vært mot plastisk og kosmetisk kirurgi. Men jeg har mine grenser og håper at du har dine. 

Illustrasjonsfoto

Er det greit at kvinner fikser vaginaen etter fødsel for å føle seg mer attraktiv eller har vi gått for langt?

EN LITEN SMAK AV FARGETONENE I BRYLLUPET

Jeg elsker lyse farger, spesielt kremhvitt og dus rosa. Men i og med at dette er et bryllup, ikke min egen lille bursdagsfest så har jeg måtte roe ned fascinasjonen av fargen rosa og spilt på ulike hvitfarger. Noe rosa blir det da, men det i selve kirken. I tillegg til alt det lyse har jeg blandet inn mye gull, litt sølv og det jeg kaller “champagnefarge” på diverse pynt og blomster. Jeg tror at disse fargene blir helt fantastiske sammen. Det handler om å finne en fin balanse og det føler jeg at vi har klart sammen med ulike leverandører og ikke minst slottet. Når noe matcher for mye så blir det bare harry, derfor liker jeg å mikse litt.

Temaet for helgen er som mange vet filmen “Tre nøtter til Askepott”. Jeg har fulgt temaet så langt det går med antrekkene til Ulrik og meg, jegerfesten på fredag, diverse pynt og noe mer som jeg holder hemmelig til den store dagen. Bryllupet blir en moderne utgave av scenene i filmen og jeg en moderne utgave av Askepott.. Hehe! 

Det er nok vanskelig for dere som bare ser disse små bildene og se en helhet, men her er uansett en liten smak av det som venter oss av farger og dekorasjon 20. februar:Nå klarer jeg nesten ikke å vente mer på at denne helgen skal sette i gang, så her har nedtellingen startet.. 22 dager igjen! 

For dere som lurer på hvilke leverandører vi har brukt: Jeg kommer med tips og anbefalinger etter bryllupet. Først må jeg jo se om netbutikkene leverer i tide, at kvaliteten er god på de produktene jeg har kjøpt/bestilt osv.. Tvi tvi!  

BESØK AV GOD KVELD NORGE

Hei, dere! I dag har vi som dere ser hatt besøk av God kveld Norge. Innslaget kommer på TV til lørdag. Jeg har ikke tenkt til å røpe så mye rundt dette intervjuet, men jeg kan si at det dreier seg om en debatt jeg er stolt og glad over å ha satt i gang. Jeg krysser fingre og tær over at det kommer noe godt ut av dette. Det er flere enn meg som har noe å si i denne saken, så jeg er veldig spent på hele klippet..

Ulrik var heldigvis hjemme og fikk knipset noen bilder av det hele. Det er ikke hver dag jeg inviterer et filmteam inn i stuen, men det var jo veldig gøy så jeg gjør det gjerne igjen om muligheten byr seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“DU LEGGER PRESS PÅ FREMTIDIGE BRUDER”

Helt siden jeg begynte å fortelle om planene mine rundt bryllupet til Ulrik og meg har jeg fått høre at jeg legger økonomisk press på fremtidige bruder. Nå begynner jeg å bli lei av dette tullet. Jeg ønsker ikke å presse noen til verken det ene eller det andre. Jeg ønsker kun å inspirere ved å ta dere med på hele reisen..

Det er ingen hemmelighet at vi har brukt mye penger og tid på dette bryllupet. Men vet dere hva? I mine og Ulrik sine øyne er det verdt hver eneste krone. Helgen 19-21 februar er blitt vår drøm og vårt andre felles prosjekt etter huskjøpet. Snart er vi i mål og får oppleve den store begivenheten som vi har jobbet så hardt for.

“Du fortjener ikke dette”. Det er også en kommentar jeg ofte får høre. Det er klart at jeg fortjener å gjennomføre en barndomsdrøm. Du som ikke mener det lider av misunnelse. Misunnelige mennesker er det verste jeg vet. Jeg kan ikke fatte at det finnes så mange mennesker der ute som ikke unner andre godt. Kan du?

Mitt beste tips til kommende brudepar er å være åpne med hverandre fra starten av bryllupsplanleggingen i forhold til budsjett. Det er også utrolig viktig å være så realistiske som mulig hele veien i forhold til gjennomføring. Bryllupsplanleggingen er utfordrende og kan føre til uenigheter eller unbehagelige situasjoner i forholdet. Snakk sammen og løs de problemene som oppstår i fellesskap. Det er nøkkelen til et vellykket bryllup.

Jeg kommer ikke til å fortelle noe konkret rundt budsjettet vårt. Det er rett og slett fordi jeg IKKE ønsker å legge noe press på andre brudepar som er i planleggingsfasen. Men jeg kan fortelle at vi sprukket det planlagte budsjettet nå tre ganger og at det ikke er å anbefale. Heldigvis har vi løst alt sammen ved å kutte ned enkelte kostnader og droppe småting som rett og slett ble for dyrt. Jeg er overlykkelig over alt vi har fått til sammen i løpet av dette året og gleder meg enda mer nå som jeg snart kan ta og føle på den store drømmen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UTDRIKNINGSLAG I LONDON

Hei, dere! Da var jeg tilbake i Oslo etter en fantastisk tur. Som mange av dere har fått med seg overrasket jentene mine meg på sengen lørdag morgen med herlig frokost. Lite visste jeg at dagen og natten skulle tilbringes i London 

Heldige meg ble vartet opp fra start til slutt. Vi hadde det sinnsykt gøy sammen! Det tror jeg dere ser på bildene under..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig som har så snille venninner! Tusen takk for en utrolig morsom tur og ikke minst et hysterisk morsomt minne for livet: Pia, Benedicte, Viola, Kristine, Marte, Marthe Marie, Beate, Johanne, Victoria, Thea, Jenny Mina, Carina, Anneli, Naomi, Louise og Naomi T 

Dere er best!

BRIDE TO BE

Nå er vorspielet igang på hotellrommet og vi har hatt det gøy med quiz. Her går turen videre nå for å rekke middagsreservasjonen, så vi oppdaterer dere alle i morgen!

The show must go on, peace out! 

Follow @pilotfrue på Snapchat hvis du vil følge utdrikningslaget videre