BURSDAG, UTSKEIELSER OG JENTESNAKK

God kveld til deg som leser. Jeg har vært i bursdag til kusinen min i dag og kost meg sammen med masse familie. Det er akkurat slik jeg liker å tilbringe røde dager, minus at Ulrik er på jobb da. Jeg skulle helst hatt han her hjemme med oss i stedet for langt oppe i nord, men sånn er turnuslivet. Der finnes ikke helligdager. Forsåvidt ikke for oss bloggere heller..

Siden Ulrik er borte noen dager sov Severin og jeg over hos storesøsteren min fra i går til i dag for å sosialisere oss litt (les: for å få god og hjemmelaget mat). På morgenen i dag ble vi faktisk vekket til deilig frokost som bestod av egg og bacon. En utskeielse nå rett før sommeren som jeg tenkte skulle forbli dagens utskeielse. Mens på bilturen til Halden der hvor bursdagen var stoppet vi innom Burger King for lunsj/middag hvor jeg spiste både burger, løkringer, fries og smakte på minipannekakene til Severin. I tillegg spiste jeg kake, muffins, is og godteri i selskapet. Så ja, den bikinisesongen.. Hehe! Har du forresten hørt ukens episode av Jentesnakk? Hvis ikke bør du høre den HER! Der snakker vi også litt om hvordan vi føler oss i bikini. Apropos Jentesnakk.. Det er helt rått å se lyttertallene våre fra russeepisoden! Den var tydeligvis en slager med hele 56 665 avspillinger! Har du ikke hørt episoden ennå? Da kan du høre den HER

VIL DU OGSÅ HA BABYGLATTE FØTTER?

Reklame// MayBeauty

Er det kun jeg som står opp midt på natten for å smøre føttene? 🙂

Det verste jeg vet er seriøst tørre føtter. Jeg blir helt gal av det! Faktisk så gal at det hender jeg står opp midt på natten for å smøre inn føttene mine med fuktighetskrem fordi jeg ikke får sove videre. Nå høres det sikkert ut som om jeg har veldig ekle føtter, men det har jeg ikke. Det er helt normalt blant oss nordmenn å slite med tørre og sprukne føtter, men det er dessverre ikke så mange som steller godt med føttene sine for det. Jeg tror det handler mest om uvitenhet og det er jo bare synd. Ikke minst unødvendig. Jeg er avhengig av å ha myke føtter, spesielt nå om våren og  sommeren når jeg går i sandaler og alle ser føttene. Nå er det ekstra viktig å pleie huden. Derfor vil jeg anbefale dere som leser denne bloggen om The fantastic foot mask. Den fjerner hard hud, sprekker og bakterier, mens du kan lene deg tilbake og slappe av.

Jeg skjemmet meg bort med denne digge fotmasken uken som var. Det er faktisk noe jeg pleier å gjøre for å få og for å opprettholde myke og fine føtter, spesielt nå om våren og sommeren hvor føttene har vært utsatt for klamme sko, tjukke sokker og lite lufting som jeg ellers får når været er varmere i sandaler og tøysko..

STEG-FOR-STEG:

♡ Start med et fotbad (10-15 minutter): Jeg tok mitt i badekaret med roseblader fra rosebuketten som jeg fikk av Ulrik.

♡ Ta masket ut av pakningen og klipp den fra hverandre. Sett en maske på hver fot og fest de godt med tapen på siden: Du ser hvordan jeg har gjort det på bildene under. I tillegg er det god forklaring med bilder på emballasjen.

♡ Ta gjerne på deg sokker for at masken skal absorere bedre og sett deg i ro: Jeg hadde på masken i 90 min, mens jeg besvarte mailer og kommentarer fra sofaen. En herlig og fortjent dag på “kontoret” mens Severin sov mesteparten av tiden. Det er hva jeg kaller hverdagsluksus.. Hehe!

♡ Ta av masken etter 90 minutter

Etter 3-5 dager vil lag av huden din begynne å flake –>  Etter 7-10 dager, har all hud flaket av og føttene er fine og myke. Det føles sååååå bra! Ja, faktisk som en helt ny start. Noe vi ALLE fortjener nå som vi går sommerferie i møte. Dessuten hjelper velstelte føtter på selvtilliten når vi skal kle oss etter gradestokken fremover ♥

Etter en uke så føttene mine slik ut:

Og resultatet er… BABYGLATTE FØTTER! Hvem vil vel ikke ha det? Det finnes ikke noe mer usexy enn harde og tørre føtter altså, dere. Stell føttene minst to ganger i måneden og unngå tørre, sprukne eller harde føtter. Jeg og du fortjener myke og glatte føtter!

Hvordan pleier dere føttene? Vil dere også teste denne fotmasken?

Bestill The Fantastic Foot mask HER, du får 30% rabatt med koden FANTASTIC-FOOT

P.s. Vær rask! Gavekoden gjelder kun for en begrenset periode.

BALENCIAGA FOR LUNCH

Hei dere! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått på kjærlighetserklæringen til Ulrik. Jeg våknet til en takknemlig mann på morgenen i dag som sende meg denne meldingen: “Det var utrulig koselig å lese! Kan ikke lese slikt på flytoget, ble helt rørt. Takk, kjære Julianne. Det var virkelig fint skrevet av deg <3″

Nok om det og over til min andre store kjærlighet, altså vesker.. Hehe! Det ble nemlig en Balenciaga til lunsj i dag som jeg virkelig har ønsket meg lenge. Eller, i hvertfall i noen uker etter å ha stalket Bianca Ingrosso sine outfits. Apropos spontane investeringer som jeg liksom ikke gjør lenger.. Hehehe! Jeg skal vise dere vesken snart. Tipper det kommer et bilde eller to på insta –> @pilotfrue. Utrolig koselig om du vil følge meg!

Nei, nå venter girlsa på meg her. Podding med Kaja og Desiree for Jentesnakk next og deeet betyr ny episode ut i kveld, folkens. Vi blogges mer om noen timer!

EN LITEN KJÆRLIGHETSERKLÆRING

Kjære Ulrik. Du sover nå, men jeg får ikke sove fordi jeg tenker på deg. Deg og din rolle her i familien. Jeg tenker først og fremst på hvor heldig Severin er som har en pappa som deg, men også på hvor heldig jeg er som har en mann og en partner som deg. Du er nemlig helt fantastisk og jeg er redd for at du ikke vet hvor bra jeg synes at du er fordi det er få av kjerlighetserklæringer som dette i hverdagen som småbarnsforeldre..

Jeg beundrer at du prioriterer Severin og meg først uansett hva og jeg verdsetter at du er så stabil som både far og ektemann. Det å leve med en person som deg er behagelig og trygt. Jeg føler meg priviligert rundt deg og jeg føler meg alltid sett. Du er helt unik når det kommer til din godhet og jeg vet at Severin vil vokse opp å føle det samme.

Det er virkelig vakkert å se hvor glad Severin er blitt i deg og hvordan dagene i pappaperm har ført dere enda nærere. Det er virkelig gøy å se hvor mye han digger deg, og det er virkelig rørende å høre han rope etter deg. Jeg er utrolig takknemlig for at du avlaster meg såpass mye og jeg kan aldri takke deg nok for at du støtter meg og alle mine valg som påvirker denne familien. Takk for at du holder ut med meg, takk for at du spiller på lag med meg, og takk for at du velger dine kamper.

Vit at jeg setter enormt stor pris på deg her hjemme selv om jeg ikke alltid er like flink til å vise det. Vit at jeg trenger deg her hjemme selv om jeg ikke alltid vil innrømme det. Vit at jeg elsker deg selv om jeg ikke alltid sier det. Vit at du gjør meg lykkelig.

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har Severin påvirket forholdet mellom Ulrik og deg?

– Han har naturligvis ført oss enda nærere, men også utfordret kjærligheten mellom oss masse på grunn av de irritasjonene som har oppstått som et resultat av mangel på søvn og alenetid. Jeg har aldri elsket Ulrik høyere, men jeg har heller aldri latt meg irritere så fort og lett av ting han gjør “feil” eller ting han sier “feil” og vet at han føler det samme. Hehe!

Er du bekyrmet for at Severin vil bli bortskjemt?

– Severin er allerede bortskjemt på kjærlighet noe jeg ikke anser som et problem, men desto viktigere vil det være for oss som foreldre å oppdra han til å bli en jordnær og god gutt i årene fremover. For bortskjemt i oppførsel skal han aldri bli.

Sover Severin gjennom hele natten?

– Nei, han våkner stort sett en gang om natten, ofte i 03/04-tiden..

Hvordan ser en helt normal dag ut for Severin og deg?

– Vi har egentlig ingen like dager på grunn av jobben min. Men vi har selvfølgelig morgenrutiner med stell, frokost og litt lek, og kveldsrutiner med grøt, bad, kos/lek og så videre <3

Hvordan fordeler du og Ulrik arbeidet hjemme?

– Vi gjør begge det vi liker best og resten setter vi bort til andre, noe som fører til mindre hverdagsirritasjoner og generelt god stemning i hjemmet. Vasking av hus og klær er to av oppgavene ingen av oss foretrekker å bruke masse tid på hver uke og som vi setter bort. Når det gjelder matlaging så står vi ca like mye (les: lite) på kjøkkenet. Så ja, det blir endel takeaway. Men hva gjør vel det? Rydding og organisering er det jeg som står for og alt som har med biler og båten å gjøre er det Ulrik som står for.

Vil dere ha flere barn nå som Severin begynner å bli større?

– Jeg kan nok tenke meg et barn til etterhvert, men jeg tror ikke at jeg er klar for det allerede nå. Når det er sagt så lar jeg naturen bestemme om og eventuelt når Severin skal få et søsken eller ei.

Har du fillers i leppene?

– Nei.

Ammer du fortsatt?

– Litt.

Skal du operere puppene dine?

– Jeg vet ikke, men jeg skulle ønske at de var mindre og fastere enn hva de er nå etter snart et år med amming.

Kan du fortelle litt om hvem som tar bildene dine og hvordan du redigerer de?

– Det er enten Ulrik eller jeg som tar bildene mine om dagen. Ingen av oss bruker tid på redigering, med mindre det er et ønske fra en annonsør eller lignende.

Hva er det du liker å gjøre på fritiden din?

– Jeg har lite fritid uten Severin. De gangene jeg har hatt barnevakt for annet enn jobb dette året har bakgrunnen vært fest og moro. Når Severin begynner i barnehagen skal jeg sette av tid til trening igjen. Det er virkelig noe jeg liker å bruke fritiden min på!

Synes du selv at du er god til å merke reklame?

– Ja, det synes jeg.

Har du vært i Kalvåg siden Ulrik er fra Måløy?

– Nei, men jeg har hørt mye fint om stedet 🙂

Hva ville du jobbet som hvis du ikke hadde hatt bloggen din?

– Da ville jeg vært programleder. Hvilket program hadde jeg passet til?

Hvordan går det med dere om dagen?

– Det går veldig fint med oss alle tre. Vi er friske og fornøyde!

Når begynner Severin i barnehage?

– I august.

Gruer du deg til Severin begynner i barnehage?

– Nei, jeg gleder meg faktisk og synes at det hele er veldig stort. Min fordel er jo at jeg kan levere og hente han litt som jeg vil med tanke på min fleksible arbeidsdag.

Kan du lage et innlegg med alt du har kjøpt til barnehagestart?

– Ja, det kan jeg gjøre. Men først må jeg ut på shopping!

Hva håper dere at Severin vil bli når han blir stor?

– Jeg håper at han utdanner seg til noe handy, slik at han kan hjelpe mammaen sin med alt det hun ikke kan. Hehe! Men mest av alt håper jeg at Severin finner et yrke som han elsker slik som både mammaen hans og pappaen hans har gjort.

Hvordan har dere råd til å leve det livet dere lever?

– Selv om det kanskje ikke virker sånn så er Ulrik og jeg bevisste og ekstremt smarte når det kommer til pengebruk. Investeringene vi gjør og de økonomiske valgene vi tar er aldri spontane.

Hvor har dere kjøpt den pølsevesten til Severin?

– Ulrik bestilte den på tryggombord.no. Den kostet nesten 2600 kroner! Dritdyr, men Severin liker den og derfor var det verdt det for vår del som er såpass mye på sjøen.

Har du vært mye opptatt i det siste eller har du bare tatt deg litt fri?

– Jeg har vært opptatt med mye jobbing, ja. Men jeg har også tatt litt fri for bryllup til søskenbarnet mitt i Åseral blant annet og kvalitetstid med mamsen min. Family first!

NYHET: CLASSIC RING

Reklame// Daniel Wellington

Endelig kan jeg introdusere dere for nyheten til Daniel Wellington, nemlig Classic ring! Altså, hvor fine er ikke disse ringene? Jeg har lenge savnet tilbehør som dette i garderoben og bare elsker fargekombinasjonene de har laget ♥

Det er ekstra fint å kombinere ringene sammen med armbåndene og klokkene fra Daniel Wellington. Min favorittring er modellen “desert sand” fordi jeg digger å mikse kalde og varme tonene som gull og grått, både i klær og accessories. Med rabattkoden “PILOTFRUE” får du nå 15% rabatt på disse ringene og på alt fra www.danielwellington.com

Ringene er designet like tidløse og stilfulle som klokkene dere allerede kjenner til. De er minimalistiske og ser eksklusive ut. Modellen “dusty rose” er jo også helt skjønn og kommer som en god nummer to hos meg av tilbehør for tiden. Spesielt med tanke på at sommeren nærmer seg. En tid på året hvor jeg bruker mye lyserosa og hvitt. Daniel Wellington har forresten matchende armbånd (Classic bracelet) til alle ringene. Hvilken modell/farge liker du best?

Husk at du får 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com med rabattkoden: “PILOTFRUE”. Jeg anbefaler deg å sjekke ut alle nyhetene deres HER!

 

20-ÅRS JUBILEUM!

Reklame// Royal Design

Husker dere at jeg fortalte dere om oppussingsprosjektet til søsteren min og meg? Nå er vi i full gang med rommet som skal bli et superfancy og praktisk kontor i toppetasjen her hjemme som jeg gleder meg til å vise dere, og i denne sammenheng har vi satt sammen noen kollasjer med ting vi har bestilt fra Royal Design. Apropos Royal Design.. De feirer hele 20 år i helgen og derfor får du 20% RABATT PÅ ALLE PRODUKTENE UNDER og mye mer fra 24. mai – 27. mai klokken 23:59, så vær rask hvis du vil gjøre noen gode kupp!

 

(annonselenker Royal Design) Benk HER/ Brett HER/ Sjenk HER/ Duftlys HER/ Putetrekk HER

 

 

(annonselenker Royal Design) Gulvlampe HER/ Krukker HER/ Plant box HER/ Plant box rund HER

 

Hva synes du om fargekombinasjonene over? Åh, jeg elsker alt! Fant du noe du likte? Hvis ikke bør du sjekke ut hele salget her! P.s. Tilbudet gjelder ikke merkene: Secto, Muuto, Lexington, Vipp, Caroline Svedbom, Gubi og Fermob.. God fredag ♥

BLI BELØNNET FOR MENINGENE DINE

Reklame// Meningstorget

Fikk du skattesmell i år, sånn som meg? Sparer du til noe stort? Eller har du bare lyst til å tjene noen ekstra kroner før sommeren? Hos Meningstorget.no blir du belønnet for å dele din mening ved å delta i enkle og morsomme spørreundersøkelser på nett!

Jeg er som mange vet kjent for å ha sterke meninger. På Meningstorget.no tjener jeg penger av brands som ønsker mine og dine tilbakemeldinger på nye produkter og tjenester. Meningstorget.no er nemlig en behagelig og lønnsom aktivitet du kan gjøre fra sofaen, om du vil. La meg forklare litt mer..

Når du registrerer deg setter Meningstorget.no deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Hver gang du gjennomfører en spørreundersøkelse så tjener du poeng. Poengene er verdt penger og disse pengene er det du som velger hvordan du vil bruke. Uansett om du velger å ta ut kontanter via PayPal eller om du velger å motta gavekort fra kjente nettbutikker som blant annet iTunes, Zalando, CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange flere. Du kan begynne å løse inn poengene dine så snart du har tjent inn over 30 kroner. Du kan også velge å donere bort pengene du tjener på å delta i spørreundersøkelsene til gode formål. En behagelig måte å hjelpe andre på som gir deg verdens beste følelse <3

Det finnes også flere fordeler enn disse poengene, gavekortene og pengene. Ved å registrere deg på Meningstorget.no blir stemmen din hørt. Du får muligheten til å teste produkter før de er tilgjengelige på markedet og ikke minst påvirke selve produktutviklingen ved at du gjør ideer om til innovasjoner. Er det bare meg eller er dette ganske kult?

Det er forresten helt GRATIS å registrere seg, så hva venter du på? Register deg HER nå og nyt sommeren med noen ekstra kroner i lommeboka du også! Jeg registrerte meg for flere år siden og har dratt inn en hyggelig sum med ekstra penger de månedene jeg har vært aktiv og deltatt i flere spørreundersøkelser. Disse hundrelappene har gått rett inn på sparekontoen min som en liten buffer til uventede regninger (les: skattesmellet) og dårligere dager. Som blogger er jeg nemlig nødt til å legge penger til side da jeg aldri kan vite hva neste måned bringer, spesielt nå som jeg er mamma og har mer ansvar enn noen gang..

11 MÅNEDER SOM FORELDRE

I dag har Ulrik og jeg vært foreldre i hele 11 måneder til vår kjære Severin, som betyr at den lille godgutten vår er i ferd med å bli ganske så stor. Om bare en måned fyller han sitt første år og om bare tre måneder starter han i barnehage, noe som er veldig rart og rørende for meg som mamma å tenke på..

Disse 11 månedene har vært krevende. Veldig krevende. Men de har også vært fantastiske. Helt fantastiske! Jeg har lært enormt masse og utfordringene har vært flere enn jeg hadde trodd, noe som til gjengjeld har gitt meg en mestringsfølelse jeg aldri før har kjent på. Følelsen av å lykkes med den aller viktigste oppgaven min. En oppgave som startet for 11 måneder siden og som varer livet ut. Nemlig mammarollen. Verdens beste og vanskeligste rolle.

Det fineste med disse 11 månedene er at jeg har lært Severin å kjenne. Nå vet jeg hva som gjør han trygg. Jeg vet hva han liker å gjøre. Jeg vet hva han liker å spise. Jeg vet hva som får han til å le. Jeg vet hva som gjør han sint. Jeg vet hvordan han liker å sove og ikke minst hva som får han til å sove. Alt dette gjør meg trygg. Trygg og lykkelig.

Den største utfordringen har helt klart vært søvnen for både store og små. Vi har jobbet hardt og lenge for å få inn gode søvnrutiner og jobber fortsatt målrettet hver eneste natt. Noen netter går kjempebra, mens andre netter er fortsatt frustrerende. Til og med forholdet til Ulrik og meg har blitt satt på prøve på grunn av mangel på søvn. Kjærligheten blomstrer heldigvis ennå, men diskusjonene har naturligvis oppstått oftere som et resultat av lite søvn. Heldigvis var forholdet vårt såpass sterkt i utgangspunktet etter alt vi har opplevd og stått i sammen. Vi hadde jo en tøff reise for å bli foreldre som mange fulgte tett og som knyttet Ulrik og meg enda mer sammen på godt og vondt.

Nå har jeg endelig fått hodet over vann igjen. Er det ikke det man sier? Det er fortsatt Severin som er sjefen her i huset og slik vil det nok være i mange måneder til, men jeg har likevel kontroll. En kontroll over hverdagen som jeg virkelig har savnet. Når det gjelder Ulrik så har jeg aldri elsket han høyere, men jeg har heller aldri latt meg irritere fortere av ting han gjør og sier. Hehe! Den kjærligheten er merkelig. Veldig fin og merkelig.