SUMMER O’CLOCK

Annonse

Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men mai måned har gått utrolig fort. Eller hva? I morgen er det 1. juni allerede og da er det offisielt sommer. Det er virkellig noe å glede seg over, og mens vi gleder oss over det har jeg lyst til å tipse dere om sommerkampanjen som www.danielwellington.com har gående. Daniel Wellington gir ut GRATIS nato-bånd ved kjøp av en klokke med skinnreim (tilbudet gjelder ikke Petite og Dapper). Dette tilbudet er superkjekt for alle dere som er like glad i å variere blant fine klokker i ulike farger som meg. På klokkene med skinnreim kan du enkelt bytte reimen om til disse nato-båndene. En fresh forandring til de herlige sommermånedene vi har i vente ♥

–>  I tillegg får du 15 % rabatt med rabattkoden PILOTFRUE15 på ALLE produkter fra www.danielwellington.com

Under ser dere to bilder av min Classic Durham i sølv (36 mm). En klokke jeg har vært veldig glad i lenge, men som jeg nå har byttet reim på for sesongen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nato-båndene du kan velge mellom er kjempefine og fåes i forskjellige farger og kombinasjoner. Min favoritt er denne klokken med blått, hvitt og rosa bånd. Klokken får et maritimt utrykk som jeg liker veldig godt og har det lille ekstra på grunn av den rosa detaljen. Du finner alle de ulike variantene av bånd her.

Nå gleder jeg meg virkelig til finværet kommer og vi skal ut på sjøen igjen. Jeg ser at værmeldingen melder finere vær fra søndag allerede, så når Ulrik går av jobb på mandag skal dere ikke se bort i fra at det blir en aldri så liten båttur på oss. Båtantrekket ligger som dere ser klart.


It’s summer o’clock!

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Jeg henger litt etter i forhold til den nye og faste spalten jeg har begynt med på grunn av ferie. Takk for at dere lot meg senke skuldrene noen dager i Portofino. Nå er jeg tilbake for fullt og klar for å prioritere dere og bloggen igjen <3 

Hva skal dere i sommer?

– Vi skal ikke på noe bestilt reise denne sommeren, men feriedagene blir likevel mange. Nå har jeg heldigvis kommet over sjokket og nedturen jeg følte da vi først ble fortalt at vi måtte ta en pause fra prøvingen. Jeg synes fortsatt at det er utrolig kjedelig å måtte vente ekstra lenge i en prosess som allerede har tatt så lag tid, men jeg er likevel sikker på at denne sommeren kommer til å bli bra nå som vi har mye annet å glede oss over. Ulrik og jeg har som sagt gjort et kupp de siste dagene og det kuppet kommer jeg tilbake til veldig snart.

Skal du drikke alkohol i sommer?

– Ja, nå som jeg har denne ufrivillige pausen fra prøverørsprosessen skal jeg gjøre det jeg vil og leve som normalt. Det betyr ikke at jeg har sluttet å tenke på helsen min og veien videre. Det er ingenting som er viktigere for meg enn å lykkes med babydrømmen og jeg hadde gledelig byttet ut vinglasset med ruging og hensyn dersom det hadde vært et valg, noe det dessverre ikke er. Planen er derfor å gjøre det beste ut av denne pausen, lade batteriene og samle krefter slik at jeg er fit for fight i slutten av juli. Da skal jeg sannynligvis starte på medisiner igjen for å forberede kroppen min på neste egginnsett som forhåpentligvis vil skje i starten av august.

Hvor var hundene mens dere var på ferie?

– De var hos den andre moren til Stella begge to som bor her i Oslo. Heldigvis går hundene mye bedre sammen nå enn hva de gjorde i starten. For min del er det faktisk enklere å ha de sammen enn hver for seg. Men det handler jo mest om Ramp fordi han ikke liker å være alene. Det ser også ut som om Stella setter mer og mer pris på selskapet hun har i Ramp og tilbakemeldingen fra den andre moren til Stella var at det var koselig å ha de sammen, noe som er utrolig kjekt å høre.

Hvordan reiste dere fra Oslo til Portofino?

– Ulrik og jeg tok taxi fra huset vårt til Oslo sentralstasjon og flytoget videre til Gardermoen. Vi pleier som regel ikke å kjøre bil til Gardermoen når vi skal være borte i flere dager. Både fordi det blir billigere med flytog til og fra Gardermoen totalt for oss to da Ulrik har gode rabatter til seg selv, men også fordi vi (les: Ulrik) hater å la bilen vår stå parkert andre steder enn i vår egen garasje over lengre tid. Videre tok vi fly fra Gardermoen med en mellomlanding i Amsterdam og et fly videre derfra til Genoa. Fra Genoa til Portofino tok vi en maxitaxi. Den siste kjøreturen tok en liten time.

Var det lett å komme seg til San Fruttoso med båt fra Portofino og hvor mye kostet det?

– Ja, det var enkelt. Det gikk ferjer hele tiden. Jeg vet ikke hva en ferjebillett koster, men regner med at det er ganske billig siden ferjene var fulle av turister dagen lang. Vi valgte å leie en egen båt da vi tok turen i seg selv som en opplevelse, noe jeg virkelig vil anbefale videre. Det kostet kun 100 euro hver vei og turen tok sirka en halv time.

Har dere kjøpt leilighet i Italia?

– Nei, vi har ikke kjøpt oss leilighet i Italia eller noe annet sted. Ulrik og jeg hadde en drøm om ferieleilighet i Spania det første året vi var sammen, men den tanken har vi lagt helt fra oss. De to siste årene har drømmen om noe annet vært størst og den drømmen har vi endelig klart å realisere. Jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere mer om dette snart.

Har du sluttet å blogge jevnlig?

Jeg vet at jeg har blogget lite den siste uken og trives ikke med følelsen av å gi såpass lite igjen til dere som leser og følger meg fast. Samtidig var det godt med noen dager “fri” og jeg tror at jeg trengte det. Resten av sommeren vil jeg være aktiv. Det er ikke et løfte, kun et ønske som jeg har tenkt til å jobbe for å gjennomføre. Nyttårsforsettet mitt var å blogge mer enn 7 innlegg i uken og det har jeg stort sett gjort, med unntak av denne ferien. To innlegg om dagen er det jeg trives aller best med.

Hvorfor har du så mye reklame på bloggen?

I perioder har jeg flere kommersielle samarbeid enn andre og det styres enkelt og greit av at jeg lar annonsørene mine bestemme datoer for publisering av betalte innlegg.

Hvilken app bruker du til å redigere bildene dine på Instagram?

– Jeg redigerer aldri bildene mine før jeg legger de ut på Instagram og liker ikke utvalget av de forskjellige filterne. Det eneste jeg justerer er lyset opp og eventuelt varmen ned i selve Instagram-appen. Jeg foretrekker at bildene mine er lyse og gjerne litt kalde i fargene. Det samme gjelder forresten her på bloggen. Jeg har Photoshop på macen, men jeg behersker det dårlig. Det eneste jeg bruker programmet til er å beskjære bilder, justere lys og farge. Det hender også at jeg bruker gratisprogrammet “Pixlr” for å lage collager.

Ser at du ikke ønsker å oppsøke andre fertilitetsklinikker. Føler du ikke at det er lurt å oppsøke flere fagfolk innenfor samme felt? Jeg tror virkelig at dere får god oppfølging og hjelp hos Spiren, men er det lurt å legge alle “eggene” i en kurv? Det finnes veldig mange gode klinikker og gyn/leger som spesialiserer seg innenfor samme felt? Ville tro det hadde vært lurt og høre flere fagpersoner meninger?

– Jeg vet at vi er i trygge og ikke minst gode hender på Spiren i Trondheim. Det er grunnen til at vi velger å reise frem og tilbake dit “hele tiden” fremfor å gjennomføre alt her i Oslo, som hadde vært enklere. Dessuten er det ikke unormalt å måtte prøve flere ganger for å lykkes i denne prosessen uavhengig av klinikk, om man gjør det privat eller offentlig. Derfor føler jeg meg fortsatt trygg på at dette skal gå bra til slutt. Spørsmålet er bare hvor lang veien til målet blir..

Sitter hundene kun løst i de nye bilsetene dere har kjøpt eller er de festet til noe mer?

– Hundene sitter fast i selve “bagen” som igjen sitter fast i bilsetet. I tillegg sitter hundene selvfølgelig fastspent med sikkerhetssele. Jeg vet at jeg ikke har tatt noe godt bilde av akkurat det, men det kommer. Dere kan se hva jeg mener med sikkerhetssele her, i innlegget fra roadtripen til Måløy med Stella. Det var før Ramp sin tid og før vi kjøpte bilsetene/bagene til hundene som vi nå har i tillegg.

Savner du Ulrik mye når han er borte på jobb eller liker du den tiden dere er fra hverandre?

– Både ja og nei. Hehe! Det er klart at jeg savner Ulrik når han er mye borte. Men jeg setter også stor pris på den alenetiden jeg har og jeg vet at han gjør det samme. Vi to er jo ikke vane med noe annet enn å leve etter turnusen til Ulrik (5 dager jobb og 4 dager fri), så jeg kan ikke uttale meg om noe annet. Men jeg kan si at det føles bra å savne han noen ganger og jeg tror at den tiden vi har fra hverandre er grunnet til at vi har det såpass bra når vi er sammen.

Har du kjøpt noen flere babyting i det siste?

– Ja, det var faktisk et helt spesielt klesplagg som kom i posten i går. Jeg har prøvd å roe ned litt med denne baby shoppingen, men da jeg så akkurat dette plagget klarte jeg ikke å dy meg. Før jeg skriver noe mer må vi røpe de faktiske ferieplanene våre for sommeren og de neste sommerene fremover. Alt til sin tid. Det er en grunn til at jeg må vente noen dager til.

Hvordan går det med oppussingen av soverommet?

– Det går veldig bra. Jeg tror vi blir ferdige med alt denne uken om sengen kommer til forventet leveringstid. På morgen i dag hadde jeg faktisk besøk av interiørdesigneren min som kom med maling blant annet, og maleren vår har vært her i hele dag. Det blir stas å vise frem det ferdige rommet når alt er på plass enten i slutten av denne uken eller i starten av neste. Jeg planlegger å legge ved før-og etterbilder for at dere skal se den store forskjellen.

Nå må jeg løpe.. Vi blogges mer om et par timer!

EN KUL MÅTE Å TJENE PENGER PÅ

Annonse

Vil du tjene noen ekstra kroner i sommer på en lettvinn og morsom måte? Da bør du registrere deg på Meningstorget.no, slik som jeg har gjort. Her blir du nemlig belønnet av brands som ønsker tilbakemeldinger på nye produkter og tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å si din mening gjennom å delta i  spørreundersøkelser.


 
Når du registrerer deg setter meningstorget deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Hver gang du gjennomfører en spørreundersøkelse så tjener du poeng. Poengene er verdt penger og disse pengene er det du som velger hvordan du vil bruke. Uansett om du velger å ta ut kontanter via PayPal eller om du velger å motta gavekort fra kjente nettbutikker som blant annet iTunes, Zalando, CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange flere. Du kan begynne å løse inn poengene dine så snart du har tjent inn over 30 kroner. Du kan også velge å donere bort pengene du tjener på å delta i spørreundersøkelsene til gode formål. En behagelig måte å hjelpe andre på som gir deg verdens beste følelse
 
I tillegg til dine opptjente poeng har Meningstorget.no en premietrekning hvert kvartal. Her kan du vinne 35 000 kroner! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i denne trekningen er å delta i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er vinnersjansene dine og desto mer poeng tjener du = større feriebudsjett, om du vil. Vinn-vinn!
 
Det finnes også flere fordeler enn disse poengene, gavekortene og pengene. Ved å registrere deg på Meningstorget blir stemmen din hørt. Du får muligheten til å teste produkter før de er tilgjengelige på markedet og ikke minst påvirke selve produktutviklingen. Er det bare meg eller er dette ganske kult?
 
Det er forresten helt GRATIS å registrere seg, så hva venter du på? Register deg HER nå og nyt sommeren med noen ekstra kroner i lommeboka du også! Jeg registrerte meg for snart ett år siden og har dratt inn en hyggelig sum med ekstra penger de månedene jeg har vært aktiv og deltatt i flere spørreundersøkelser. Disse hundrelappene har gått rett inn på sparekontoen min som en liten buffer til uventede regninger og dårligere dager. Som blogger er jeg nemlig nødt til å legge penger til side da jeg aldri kan vite hva neste måned bringer.
 
Undersøkelsene kan gjøres når som helst og hvor som helst: Jeg anbefaler å sette av litt tid mens du slapper av i sofaen før leggetid, bruke noen minutter fornuftig fra solsengen, utnytte all den kjedelige ventingen på flyplasser, prioritere tiden du har til rådighet til og fra Gardermoen og når som helst ellers du måtte ha litt ekstra tid til overs i sommer. Det er absolutt verdt det. For hvem sier vel nei til noen flere hundrelapper i måneden? Ikke jeg i hvert fall.
 
 
P.s. Du må være over 18 år for å tjene penger, poeng og gavekort på Meningstorget.no
 
Jeg ønsker dere en like lønnsom og behagelig sommer som min. Det er derfor jeg tipser dere om denne geniale muligheten..  Lykke til!
 
 

MIN FØRSTE TURBAN

Hei, dere! Ulrik kjøpte som sagt en gave til meg i går og det var denne turbanen fra Missoni. Jeg digger hodeplagget som det er og fargene i denne var bare helt magisk. En turban som dette er praktisk i forhold til vind og båtliv som jeg elsker, og den er også utrolig fresh i seg selv som et hodeplagg om sommeren.

Jeg brukte turbanen først i dag på båtturen fra Portofino til San Fruttuoso og tilbake. En båttur jeg aldri kommer til å glemme. I tillegg ser jeg frem til å bruke turban på båtturer resten av sommeren hjemme i Oslo. Jeg har forresten en sinnsykt nyhet å fortelle dere når vi kommer hjem i forhold til årets sommerferieplan og sikkert de neste ti. Ulrik og jeg har nemlig gjort et kupp her nede!

Keep calm and wear turban <3


 

ET GODT VALG AV KAFFE

Annonse

Både Ulrik og jeg er veldig glad i kaffe. Vi er ingen stordrikkere noen av oss, men det blir gjerne en til to kopper om dagen fordi det er hyggelig. Jeg forbinder nemlig kaffe med kos. Det er sosialt og det er godt. Derfor ble jeg veldig nyskjerrig da jeg hørte om Coffee Zero som ikke bare er en vanlig kaffe, men en helsebringende kaffe som både kan øke forbrenningen og inneholder krom som demper søtsuget. I tillegg har den et høyt innhold av antioksidanter, som blant annet kan forebygge alvorlige sykdommer. Det første jeg tenkte da jeg leste alt dette var at denne kaffen umulig kunne smake godt, men der tok jeg feil. Coffee Zero smaker kjempegodt og derfor har jeg nå bestemt meg for å erstatte en av mine daglige kopper med Coffee Zero denne sommeren, og ser for meg at det blir den koppen jeg ofte nyter utendørs i formiddagssolen mens jeg sjekker mailboksen 🙂

 
Fokuset på bikinikroppen har som sagt ikke vært tilstede hos meg det siste året på grunn av prøveperioden. Jeg så for meg og drømte om en voksende mage denne sommeren. Men nå som ting er som de er skal jeg gjøre det beste ut av situasjonen og bruke Coffee Zero som et hjelpemiddel for å minske det enorme søt suget mitt. Jeg skal for all del ikke på noe slankekur, dere må ikke misforstå. Men jeg ser på Coffee Zero som et godt valg av kaffe nå som jeg ikke har noen unnskyldning til å mumse videre på sjokolade og kanelboller midt i hverdagen lenger (mine to største svakheter). Hehe! Det er jo både sunt for kroppen og ikke minst bra selvtilliten at jeg legger litt energi i å føle meg vel nå som jeg lenge siden at jeg har kjent på den følelsen.
 

Coffee Zero har i løpet av kort tid blitt en av de mest solgte helsekaffene i Norge. Mye av grunnen til det er den helsebringende effekten mange mener å ha fått. Jeg anbefaler Coffee Zero til både kvinner og menn, fra 18 år og oppover. Jeg vil også oppfordre alle nye kunder til å besøke www.coffeezero.no for å lese mer om produktet og fordelene.
 
Jeg har forresten også fått Ulrik til å teste denne kaffen i sommer. Han er om mulig en større godtemums enn meg. Det hender jeg tar han på fersken i kjøleskapet før middag her hjemme. Hehe! Ulrik skal overhodet ikke på noe slankekur han heller. Det handler bare om å få godfølelsen med kroppen før sommeren. En sånn følelse man kun får av velvære ♥
 

DET GODE ITALIA

Jeg skjønner nå hvorfor de kaller Portofino for "Det gode Italia". Herlighet, for et sjarmerende sted. Hit skal jeg definitivt tilbake gang. Det samme sier Ulrik, heldigvis.

I dag har vi hatt en mini "utflukt" for å bli bedre kjent med byen. Vi har handlet og vi har spist og kost oss på flere forskjellige restauranter ved havnen. Det er helt sykt hvor mange fine butikker det finnes på dette lille stedet. Jeg fikk blant annet en veldig fin gave av Ulrik på Missoni tidligere i dag. En gave jeg skal bruke i morgen, for da skal vi på båttur til San Fruttuoso.

Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) gjennom denne ferien. Jeg er ganske flink til å oppdatere der. Det er hyggelig om dere følger Ulrik også (mrulriknygaard). Han legger ut bilder og videoer som jeg aldri hadde godkjent. Her snakker vi feil vinkler, rare kommenterar og kleine situasjoner. Haha!

EN VELFORTJENT FERIE

Endelig er vi her! Fy søren for et sted. Jeg føler meg skikkelig heldig som får lov til å oppleve en tur som dette, og samtidig føler jeg at denne ferien er veldig fortjent. Det er virkelig ikke noe som kunne ha passet Ulrik og meg bedre akkurat nå. Vi trenger en ferie og setter derfor enormt stor pris på å bli invitert av mamma og stefaren min denne helgen.

Hotellet vi bor på heter "Eight" og er utrolig fint. Det er bare 18 rom på hotellet og vi har junior suiten, så det er skikkelig intimt og hyggelig. I tillegg ligger det i to minutters gangavstand til havna og "sentrum". Jeg bil derfor anbefale stedet videre til dere som har planer om å besøke Portofino i sommer.

Nå sitter vi på en restaurant ved havna og her har vi spist både lunsj og middag i solen med nydelig rosévin. Jeg har som dere vet en pause fra prøverørsprosessen og hormoner, derfor unner jeg meg å spise og drikke akkurat det jeg vil denne sommmeren og spesielt denne ferien..

INGEN PAUSE PÅ HJEMMEBANE

Nok en herlig dag er over og jeg er nesten i mål med alt jeg hadde på planen for denne uken. Selv om det er et par punkter igjen på listen så får jeg bare si meg fornøyd, for nå (les: etter at jeg har skrevet ferdig dette innlegget) må jeg bruke resten av kvelden på å pakke. I morgen tidlig reiser vi som sagt til Italia som er et land jeg gleder meg veldig til å oppleve, på et lite sted jeg har hørt enormt mye bra om. Det blir gøy å “ta dere med” på reisen gjennom bloggen. Jeg skal knipse masse bilder til dere og være over middels aktiv på instastory i helgen. Håper dere vil følge meg der –> @pilotfrue, i tillegg til her.

Over til noe annet.. Nå som jeg har gått ut med at Ulrik og jeg har tatt en ufrivillig pause fra prøvingen er det mange som spør om vi kan bli gravide på egenhånd. Ja, jeg kan bli gravid uten prøverør og med Ulrik er det jo ingenting i veien, så hvem vet? Kanskje det er nettopp denne pausen som skal til og kanskje det ikke blir noen flere egginnsett. Jeg tør å håpe siden det er dette håpet som holder motivasjonen min oppe, og krysser fingrene for hundrede gang.

Vi har derfor ingen pause her hjemme selv om vi tar pause fra selve prøverørsprosessen hos legen. Prøvingen på hjemmebane derimot fortsetter som aldri før. Hehe! Når det er sagt så kommer jeg aldri til å ta i en eggløsningstest eller laste ned slike “bli gravid” apper igjen. For en turn off! Vi får heller prøve en gang for mye enn å holde på med alt det maset der..

JEG HAR TENKT MASSE PÅ DET

Hei, dere. Denne dagen har gått helt sykt fort. Jeg stod opp ganske tidlig, gjorde regnskapet mitt ferdig og hadde et lite møte her hjemme på formiddagen om noe veldig spennende som jeg gleder meg til å fortelle dere, før jeg “bare” skulle hente Ulrik på flytoget 13:30. Først nå for en times tid siden kom vi inn døren her hjemme. Hehe! Skjønner dere eller?

Ulrik med sine ærender, jeg med mine og vi med våre gode ideer tar mye tid. Dessuten har det vært totalt kaos i trafikken i dag. Herregud, så mye biler og mennesker. Vi endte opp med å ta middagen på en kebabsjappe ved veien fordi vi holdt på å dø av sult begge to og hadde ikke tid til å reise hjem mellom alle stoppene på grunn av kø. Så lenge holdt den “slankekuren”. Haha! Neida, jeg slanker meg ikke. Men jeg hadde planer om å spise litt ekstra sunt denne uken og ikke ta helg før tidligst fredag, selv om helgen liksom starter for mange allerede nå i kveld. Jaja, en kebab i ny og ne er ikke verdens undergang. Det tåler vi.

Jeg som blogger synes bare det er frustrerende at ting er steng i morgen. Det er jo den siste dagen jeg har til å fikse alt jeg har igjen på to do-listen min før ferien. Vi skal ikke være borte til lenger enn mandag, men jeg har liksom satt meg en plan for denne uken som jeg skulle ønske at jeg kom meg gjennom. Det er jo mye diggere å ta seg fri med en god samvittighet når alt er på stell, så tvi tvi på at jeg kommer i mål.

Jeg har tenkt masse de siste dagene på hvordan jeg skal klare å nyte denne sommeren til det fulle og bruke den ufrivillige pausen fra prøvingen til noe positivt. Ulrik og jeg hadde en lang samtale i bilen i stad også om nettopp dette. Vi er heldigvis enige om at vi skal gjøre det beste ut av situasjonen sammen og leve denne sommeren som om det er den siste sommeren bare vi to er sammen. Vi skal pleie forholdet, utnytte alenetiden og ta vare på hverandre, ikke bare gå og vente og sette livet på pause.

Det var noen som spurte meg om jeg hadde noen sommmerplaner i år tidligere denne uken og svaret er nei. Saken er at vi ikke turte å planlegge noe som helst på grunn av prøverørsprosessen. Vi har vært redde for å binde oss til noe vi kanskje ikke kunne gjennomføre og ferie føltes helt uviktig for bare en uke siden. Men nå har kroppen min vært sjefen i forholdet til Ulrik og meg alt for lenge. Den styrer fortsatt veien videre til høsten, men den skal søren ikke få lov til å styre denne sommeren for oss når ting først er som de er. Basta.  

Det er forresten sykt mange som har spurt meg på Snapchat og Instagram om silkeskjerfet jeg har på hodet i dag og ikke minst jumpsuiten. Skjerfet er fra Høyer i Fredrikstad. Jeg kjøpte det i forrige uke da jeg var en tur innom Østfold for å kjøpe meg lyse bunadssko, og jumpsuiten er fra Esprit. Tror jeg bestilte den på boozt.com i fjor.

EN SÅNN DAG

Hei, dere. Da klokken ringte på morgenen i dag slo jeg den bare av igjen og lot meg sove videre. Jeg følte meg utrolig sliten etter alt som har skjedd og kanskje aller mest alene, siden Ulrik har vært borte i noen dager nå. Heldigvis hadde jeg en avtale med en venninne som skulle komme hit på lunsj med datteren sin, ellers hadde jeg nok bare blitt liggende til langt ut på dagen og det blir jeg bare deprimert av. Det beste for både form og humør er for min del alltid å stå opp normalt tidlig og komme meg i gang med noe hyggelig eller fornuftig.

Lunsjen og besøket var forresten utrolig koselig og ikke minst bra for meg. Jeg trenger å sosialisere meg mer i hverdagen. Det er ofte bare meg og hundene her hjemme og det kan fort bli stille i perioder som nå hvor ting er litt ekstra tungt. Ikke kan jeg dra avgårde uten minsten heller nå som Stella er hos den andre moren sin og vi holder på med “hjemme alene trening” med Ramp. Jeg vil jo gjere ha han med meg overalt, men det er jo ikke alle steder det passer å ha med en liten hund. Derfor blir jeg litt lost her hjemme og derfor er det godt å ha venninner som er i permisjon eller jobber turnus som kan komme på besøk midt på dagen når alle andre er på jobb.

Etter besøket rigget jeg meg til ute i hagen for resten av dagen. Hengekøyen ble rett og slett dagens kontor. Her har jeg tatt flere viktige telefoner, besvart en haug med mailer og slappet av. Været i dag har jo vært upåklagelig, så jeg følte det bare ble dumt å sitte innedørs når jeg har mulighet til å jobbe med både blogg og fargen utendørs. Jeg skal jo tross alt til solfylte Italia om bare tre dager og da er det greit med et lite underlag på den hvite vinterhuden min. Hehe! 

Over til noe annet.. Nå har jeg akkurat hatt en lang og god prat med legen min i Trondheim på telefonen. Hun fortalte meg at HCG-verdien min har falt til ytterligere 22. Jeg tok nemlig en ny blodprøve på Volvat i går. Ved første måling 12. mai var jeg som sagt oppe i 250 og ved andre måling 16. mai var vi nede i 159. Planen videre nå er bare å vente til kroppen henter seg inn igjen og gir meg en ny blødning. Når blødningen kommer skal jeg ta kontakt med klinikken for å planlegge innsett nummer fire mer nøye.

Det var en kort oppsummering av dagen i dag. En sånn dårlig dag som endte ganske bra. I morgen er jeg sikker på at dagen blir enda bedre, for da kommer endelig Ulrik hjem. Jeg kjenner at jeg savner han nå og at det skal bli godt med noen dager borte sammen.