LATE WORKOUT

Hei, dere! Jeg fikk SÅ masse energi av god mat og is til dessert, så nå løper jeg avgårde på en liten kveldstur. Hadde egentlig tenkt til å droppe trening i dag, men kjente jeg ble rastløs.. Toppen, shortsen og flasken er fra Primark. De har veldig godt utvalg på treningstøy! Flasken er jo helt genial å ha med seg på joggetur 😀    

Håper dere får sove godt i natt! Skrives i morgen<3

FRYNSER

Her er noen bilder fra dagens antrekk. Kom akkurat hjem fra Model Day Studio i Drammen hvor jeg har jobbet i hele dag. Derfor litt sen oppdatering på bloggen. På Model Day jobber jeg med å sminke og style kunder før fotografering. Jeg stortrives i jobben med mine fantastiske kollegaer. Det var hyggelig å se alle igjen etter noen uker fri. Nå er det tid for kveldskos og film. Jeg og Charlotte har planlagt en skikkelig jentekveld!  


Photos: @charlotteajansen

Topp: Bershka/ Jeans: Met/ Clutch: Louis Vuitton/ Solbriller: Celine/ Sko: Primark

LACE

God kveld, mine kjære lesere! Charlotte og jeg kom akkurat hjem fra Olivia. Gud, nå er vi mette! Vi spiste yndlingsretten vår med spagetti og scampi. Kveldens antrekk ble enkelt og fresht. Prøvde meg på en ny hårlook i dag. Usikker på om dette er meg, men alltid gøy med noe nytt! Hva synes dere? Nå er det sengetid for disse jentene som skal opp ganske så tidlig i morgen. God natt<3

Photos: @charlotteajansen

Blondetopp: Topshop/ Shorts: Bik Bok/ Veske: Chanel/ Sko: Nelly

FAVOURITE BEACH ESSENTIALS

Her er mine absolutte favoritter i strandbagen denne sommeren:

Min nye Louis Vuitton Neverfull passer perfekt som strandbag. Jeg valgte medium størrelse. Den rommer alt det jeg trenger å ha med meg på stranden. Fargen er jo også superfresh om sommeren!   

I sminkemappen min har jeg alltid litt småting for å friske opp utseende etter en lang dag i solen. Solpudder, rouge, lipgloss, hårbørste og strikk er kjekt å ha med.   

Solbriller er også et must om sommeren. Mine er fra Prada. 

 Favorittbadedrakten min er fra Agent Provocateur. Ikke spesielt praktisk å sole seg i, men superkul på beachclub.

Denne clutchen følger med alle Neverfull epi og alle nye Neverfull monogram. Helt perfekt for små nødvendigheter som lommebok og telefon. Skoene er fra Topshop. Ville nok ikke brukt disse på Huk, men som badedrakten er disse også kule på beachclub. 

 

Jeg pleier alltid å ha med noe jeg kan slenge på meg over bikinien i tillegg til en solhatt. Begge deler er fra River Island. De hadde forresten utrolig mye fint sist jeg var i London. Anbefaler dere å dra innom eller besøke nettsiden deres HER.

Nå skal vi ordne oss før middag på Aker Brygge står for tur. Ha en fin ettermiddag videre! Jeg viser dere kveldens antrekk senere 🙂   

 

PRESSIE

Livet mitt har endret seg mye siden jeg traff Ulrik. Mannen i mitt liv<3 Han betyr alt for meg! Jeg gelder meg hver dag til å leve resten av mitt liv sammen med han. For ikke lenge siden ble vi samboere. Jeg har aldri hatt en samboer før, kun venninner og det er noe helt annet. Dette er blitt en ny hverdag for meg og det føles veldig bra. Ulrik har gitt meg så utrolig mye godt i livet. Han er ikke bare samboeren- og kjæresten min, men også den beste rådgiveren jeg kunne fått. I går ville jeg gi han en symbolsk ting tilbake som takk for at han er der for meg..    

Jeg har sett på dette Hermes-armbåndet en stund og endte med fargen mørkeblå og sølv. Mørkeblå passer til det meste og personlig synes jeg at sølv er finere enn gull til menn. Gaven falt heldigvis i smak og jeg er superfornøyd med at jeg valgte blått, ikke sort. Nå sendte jeg akkurat min kjære avgårde på jobb. Han skal fly til og fra Bodø i to dager. Ettersom at han er pilot er vi mye fra hverandre, men det tror jeg bare gjør forholdet vårt enda sterkere. Jeg og Charlotte er klare for trening. Det er så koselig å ha henne på besøk. Den jenta gir meg mye energi 😀 

 

ROADTRIP TIL HALDEN

Hei, dere! Her kommer en sen oppdatering fra Halden. Vi har feiret Olav August, min lillebror som ble 13 år. Det var så hyggelig å se igjen hele familien. Timene bare fløy avgårde! Det ble servert grillmat, kaker, is og brus. Gjennomført tenåringsbursdag 😉 Kostholdsplanen min røyk tidlig..Hehe!   


Photos: @mrulriknygaard

Jakke: Primark/ Topp: Topshop/  Skjørt: Bershka/ Veske: Celine

Dette antrekket er også nytt fra London. Ganske enkelt antrekk, men jeg liker fargekombinasjonen lyseblå og kiwigrønn så godt. Søtt er det også! Dette kommer jeg definitivt til å bruke snart igjen. Nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Oslo. Det ble litt senere enn ventet, men sånn er det jo ofte om sommeren. Ha en fin kveld videre! Vi blogges i morgen 🙂 

SPORTY SPICE

Da var denne jenta tilbake på trening og godt i gang med faste rutiner igjen. Superdeilig følelse! Jeg kjenner at jeg blir i bedre humør med en gang 😀



Photos: @charlotteajansen

I kveld skal vi i bursdag til lillebror i Halden. Jeg tipper det blir servert både is og kake, så best jeg kommer meg avgårde på evo. Det blir hyggelig å se igjen den siden av familien. Lenge siden nå..Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg. Tenker det blir en søt sommerkjole eller noe lignende. Viser dere senere! 

PRADA

Hei, hei! Ville bare vise dere dagens antrekk hvor jeg for første gang tok i bruk min nye pradaveske. Fargevalget kom vel ikke som noen stor overaskelse? Jeg vurderte lenge om jeg skulle kjøpe den i sort eller grå, men endte med BABYBLUE<3 Angrer ikke ett sekund! Fargen passer spesielt godt om våren og sommeren, men også minst like godt til jeans om høsten og vinteren. Kjolen er jeg også blitt så glad i! Kjøpte den i London og har allerde fått brukt den tre ganger. Like fin til hverdag som til pynt.     

Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Top Shop/ Veske: Prada/ Sko: River Island/ Armbånd: Louis Vuitton 

I dag har jeg og kusinen min gjort litt ærender i sentrum. Charlotte kom fra London i går og skal bo hos Ulrik og meg i en periode. Det er så koselig å ha henne her<3 Nå er det tid for middag i denne lille familien. Vi har ønsket oss laks av Ulrik. Han lager en lakserett som jeg bare elsker! Har faktisk savnet den etter alle gourmetrettene de siste ukene. Ha en fortsatt fin mandag alle! Husk å følge meg på Instagram for hyppigere oppdateringer –> @pilotfrue              

GOD START PÅ UKEN

Hei, dere! Jeg vil gjerne starte den nye uken med å dele et sunt og godt alternativ til frokost. Tyrkisk yoghurt med eplebiter og musli. Smaker himmelsk! 

Dette trenger du

*Tyrkisk yoghurt

*Ett eple

*Fun Light saft 

*Kanel

*Musli



Slik gjør du

Ta den mengden yoghurt du ønsker i en skål. Hell litt Fun Light saft over og rør rundt. Jeg brukte nyheten jordbær og kiwi. Bruk den smaken som du foretrekker. Skrell eplet og skjær det opp i små biter. Hell over musli og strø gjerne litt kanel på toppen.

God mandag!

 

 

FRA WALK OF SHAME TIL WALK OF FAME

Da var jeg hjemme i Oslo igjen. Pakket ut, vasket klær og ryddet. Føles ikke helt ut som om det er lørdag i dag, men nå har jeg jo hatt lørdag i snart to uker så det får vel holde..Det skal bli deilig å leve litt sunnere fremover. Mindre alkohol og mer aktivitet. Nok om det! I dag skal det ikke handle om meg. Litt av meningen bak bloggen var egentlig å tipse dere om trening, sminke og styling. I dette innlegget vil jeg komme med noen gode råd rundt dette vi alle kjenner til. Dagen derpå og walk of shame. Jeg er for all del ingen ekspert rundt dette, men skriver på bakgrunn av min jobb som makeupartist og egne erfaringer. Kanskje har du noen andre gode tips? Del de gjerne i kommentarfeltet 🙂  


Photos: Me: @pilotfrue

3-minutters touch-up

NUMMER 1: Fjern all sminke fra dagen før. Brukte du strømper og sov over hos en venn? KAST de!

2: Sett håret i en strikk. Hovedregel er at håret skal roes ned og vekk fra ansiktet. Lag gjerne en enkel flette for å redde situasjonen.

3: Bytt til flate sko!! Ballerinas er allid en vinner <3 De tar liten plass i vesken og gjør hjemveien mindre avslørende.

4. På med solbriller. Slitne øyne er ikke stilig.

5. Fresh opp leppene med lipgloss/leppestift. Tørre lepper er ikke noe bedre enn slitne øyne..

 

Alt dette klarer du på få minutter og løfter deg fra walk of shame til walk of fame! I vesken trenger du kun: sminkefjerner, hårstrikk (eventuelt lusespenner), ballerinas, solbriller og lipgloss/leppestift. Mer plass i vesken? Da ville jeg tatt med en liten hårbørste;-)

 

0
0
1
3
19
NKF
1
1
21
14.0

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}