SOMMERFERIEFØLELSE

Ops! Det gikk visst noen dager før jeg fikk satt meg ned foran tastaturet. Det var ikke planen, men jaja.. Det derre “Snakkes i morgen” tullet må jeg nesten gi meg med. Målet er å oppdatere denne bloggen hver dag og jeg skal komme dit igjen, men hver gang jeg skriver at vi snakkes i morgen så skjer det typ aldri og derfor skal jeg slutte med akkurat det siden jeg vil tro det er irriterende for dere som klikker dere inn her.

Når det gjelder mitt fravær så vet jeg ikke helt hva jeg skal skylde på, bortsett fra at jeg kjenner på en slags sommerferiefølelse. En følelse som er utrolig deilig og som jeg ikke kan huske sist jeg hadde. For nei, jeg hadde ikke denne følelsen i fjor sommer. Da var jeg jo høygravid første del av sommeren og den andre delen var jeg helt fersk i rollen som mamma og da var naturligvis ikke skuldrene mine lave. Denne sommeren har jeg derimot fått både hodet over vann igjen, litt mer søvn, lavere skuldre og vært med på endel festligheter som hører sommeren til.

På fredag spilte jeg som sagt inn siste episode av Jentesnakk sesong 1 sammen med Kaja og Desiree, etterfulgt av Sommerlatter, dinner and drinks på Asia og utgang på Louise som jeg var så heldig å bli påspandert i bursdagsgave fra jentene mine. Dagen, stemningen og hele opplegget føltes som tidenes sommeravslutning som jeg aldri kommer til å glemme. Fy søren, så hyggelig vi hadde det! Siste episode av Jentesnakk kommer om få dager.

Til uken reiser Ulrik og jeg med båten til Kristiansand sammen med noen venner. Der skal vi på Palmesus, noe jeg også har gledet meg til lenge. Men nå som det nærmer seg begynner jeg også å grue meg. Saken er at jeg aldri har vært borte fra Severin i mer enn en natt av gangen og nå blir jeg borte fra torsdag-søndag (les: hvis jeg klarer). For bare av å skrive dette til dere nå får meg helt på gråten. Ikke fordi jeg er redd for at det ikke skal gå bra. Det er moren min som skal passe ham og jeg vet at hun kommer til å takle det veldig fint. Dessuten vet jeg også at Severin kommer til å kose seg utrolig masse med henne. Hun er nemlig verdens sprekeste mormor med mer energi enn de fleste. Derfor kommer han til å være så opptatt med lek og moro at han glemmer både mamsen og papsen. Det er bare rart og skummelt å tenke på at jeg ikke skal være der når han våkner i flere netter på rad. Jeg er vel bare bekymret for at han skal savne mammaen sin eller lure på hvor jeg er. Mest sannsynlig er det vel bare jeg som kommer til å savne han siden dette blir såpass uvant for meg.

Legger ved noen bilder fra fredagen. Vi snakkes.. En eller annen gang. Snart, håper jeg. Hehe!

PRESSEDAG

I dag har Ulrik, Severin og jeg vært på pressedag med resten av gjengen i Bloggerne sesong 11. Det var som vanlig hyggelig å se igjen de andre bloggerne, gjengen fra Salto og ikke minst alle journalistene. Flere av journalistene har vi jo faktisk møtt mange ganger nå. For ja, etter hele 4 sesonger med Bloggerne på TV2 og snart 5 år i bransjen som influencere er vi blitt godt kjent med en del folk i media. Oslo er ikke så stort akkurat, og det er egentlig bare koselig.

Ettersom at jeg gikk journalistikk selv hender det også at jeg møter gamle klassevenninner som intervjuer Ulrik og meg. Da føler jeg meg kanskje fort litt for komfortabel, men det er jo sånt det blir gode overskrifter av. Eller hva? Hehe! Jeg kjenner i hverfall at jeg ikke har oversikt over alt som ble sagt i dag etter å ha snakket med både VG Familie, God kveld Norge, Dagbladet/Rød Løper, TV2 Sumo, Nettavisen, TV2.no, VG rampelys, Min Mote og sikkert noen flere som jeg ikke husker i farta. De fleste spørsmlålene gjentok seg egentlig, så nå får vi bare se hvilket medie som er først ute med the juicy stuff. Hehe, neida. Men det var enkelte temaer vi pratet om i dag som vi ikke har pratet om tidligere rundt diverse rykter blant annet. Ellers handlet det selvfølgelig mest om hva seerne kan vente seg av oss i den nye sesongen.

Har jeg forresten fortalt dere at premieredato for Bloggerne er 5. august? Shit, det er ikke lenge til! Nei, nå er jeg lei av å snakke og skrive om meg selv her. Tro det eller ei. Vi blogges mer i morgen!

TO NYE EPISODER!

Heisann til deg som leser! Jeg ville bare fortelle at det ligger TO NYE episoder av Jentesnakk ute! Du kan høre forrige ukes episode her og denne ukens episode her. Fredag denne uken spiller vi inn aller siste episode av sesong 1 med Jentesnakk og feirer det hele med bobler i studio og grilling av hverandre før Sommerlatter med flere girls, drinker og utgang. Tidenes avslutning, eller hva? Åh, som jeg gleder meg! Forresten.. Har du noen spørsmål jeg kan grille jentene med? Eller er det noe du alltid har ønsket å spørre meg om? Send spørsmålet ditt på DM på @jentesnakkpod og gled deg til vår mest ærlige (les: kleine) episode noensinne ♡

SIDEN SIST

Hei dere! Jeg tok meg litt sommerfri fra bloggen med og uten barn i noen dager. Det startet med barbebursdag for Severin på torsdag, utgang på Hanami/Bar Tjuvholmen/Monkey Bar på fredag, middagsbukta lørdag til søndag og nå er vi på Hankø. Det har vært noen fine dager sammen med Pia, Kristian og datteren deres Hermine.

Ooog vi fortsetter litt til.. i morgen skal vi nemlig videre til Tønsberg med båten for å hygge oss enda mer sammen. Det gjelder å nyte de fine dagene vi har denne sommeren og ikke minst å bruke båten så ofte vi kan. Jeg kjenner at jeg blir stressa av at juni snart er over. Hvor ble av alle dagene i denne måneden liksom? Jeg håper seriøst at juli og august gjør opp for mai og juni i år. Det fortjener vi som bor i dette kalde landet, og spesielt oss som ikke en gang reiser utenlands om sommeren, men som er trofaste og heier på norsk sommer. Hehe! Nei, vi skrives mer fra Tønsberg. Håper dere får en super start på den nye uken!

SEVERIN 1 ÅR

Gratulerer så mye med din aller første bursdag! En dag og en feiring vi har gledet oss til lenge. Pappa og mamma elsker deg høyere enn du noen gang kommer til å forstå. Vi er så takknemlige for at det ble akkurat deg som kom til oss for ett år siden..

Det er så gøy å se deg vokse og så spennende å være med på utviklingen din. Tenk alt du har lært deg på året som har gått og tenk på alt du skal lære deg året som kommer. Vi er heldige som får være foreldrene dine. Det er ingenting som gjør oss lykkeligere eller stoltere enn akkurat deg, gutten vår. Du er best!

EN INNBILT GRAVIDITET

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at jeg var gravid. Nå altså. I dag. Jeg var så overbevist i stad at jeg latet som om jeg skulle ta en tidligere buss ovenfor Ulrik for å rekke å kjøpe graviditetstest på apoteket i Vollen før min egentlige buss gikk. For jeg ville jo at det skulle være en overraskelse. For Ulrik altså. Jeg var også så overbevist at jeg bestemte meg i tankene for å fortelle nyheten om graviditeten til familie og venner på torsdag da vi skal ha familiebursdag her hjemme for Severin, og jeg så det helt klart for meg. En lillebror eller en lillesøster i bursdagsgave på 1-årsdagen. Det hadde jo vært søtt, tenkte jeg. Symptomene var tilstede. I hvertfall mange. Jeg måtte bare få det bekreftet i tekst. Svart på hvitt liksom.

Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg eller hvor denne rare følelsen egentlig kom fra. Som dere skjønner er jeg ikke gravid og prøver heller ikke å bli det. Men siden jeg ikke går på noen som sagt form for prevensjon så kan det jo i teorien skje, og akkurat det er vi forberedt på. Eller, forberedt og forberedt. Vi snakker om det i blant.

Det store spørsmålet er.. Var det ønsketenking? Eller var dette en slags frykt for å bli tobarnsmamma allerede nå? For jeg visste helt seriøst ikke om jeg skulle le eller gråte når jeg så det stod “ikke gravid” i displayet. Jeg var ikke stresset da jeg tok testen. Hendene mine skalv ikke slik de alltid har gjort tidligere. Jeg synes ventetiden gikk ganske fort. Tiden stod ikke stille slik jeg husket det. Jeg ble ikke lei meg av det negative resultatet og det var ingen ubehag å kjenne i magen eller ellers i kroppen. Jeg følte egentlig ganske lite. Uvant lite. Hva betyr det egentlig? Betyr det at jeg er klar for et barn til? Eller betyr det noe annet? Jeg har ikke sovet så mye den siste uken. Kanskje jeg bare er sliten.

NEW IN!

Reklame// Nelly

(annonselenke Nelly) Hei og god lørdag! Før vi stikker på sjøen har jeg lyst til å vise dere mine siste innkjøp fra Nelly og samtidig gi dere rabattkoden: “PILOTFRUE10” som gir dere 10% ekstra i rabatt på alt fra sommersalget her!

(annonselenke Nelly) Kjole her

(annonselenke Nelly) Hvitt sett her

(annonselenke Nelly) Shorts her

(annonselenke Nelly) Jumpsuit her

(annonselenker Nelly) Skjørt her// Jakke her// Topp her

(annonselenker Nelly) Jakke her// Topp her// Shorts her

(annonselenker Nelly) Jakke her// Kjole her

(annonselenke Nelly) Husk å sjekke ut sommersalget her og husk at rabattkoden “PILOTFRUE10” gir deg 10% ekstra rabatt på alt <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva får vi se av Ulrik og deg i sesong 11 på Bloggerne som vi ikke har sett av dere i tidligere sesonger?

– Dere får se mer av Ulrik og Julianne med promille.. Hehe! Neida, joda..

Fester du mye om dagen?

– Nei. Men det blir en del festing/festivaler i sommer og det gleder jeg meg veldig til.

Snuser du?

– Bare på fest.

Hva synes du om Linnéa Myhre og hennes anmeldelse av “Influencerne”?

– Jeg tror at Linnéa kan bli et friskt tilskudd i Bloggerne som gir seerne noe nytt. Når det gjelder hennes slakting av “Influencerne” så synes jeg selvfølgelig at det var uheldig at anmeldelsen ble skrevet mens hun spilte inn “Bloggerne”. Men herregud, jenta har beklaget seg og sammenligningen med Nille var jo morsom 🙂

Kjenner du Sofie Caroline Nilsen som er en av de nye i Bloggerne?

– Ja, jeg kjenner Sofie litt og synes det er superkoselig at hun er med i den nye sesongen av Bloggerne!

Føler du deg truet av de andre deltakerne i Bloggerne når det gjelder oppmerksomheten i media?

– Hehe, nei. Etter snart 5 år i denne bransjen så har jeg funnet min plass og jeg vet akkurat hva som skal til for å beholde denne plassen.

Hvilken blogger skulle du ha likt å se i Bloggerne?

– Isabell Raad! Jeg vet hun har blitt spurt og skulle virkelig ønske at hun svarte ja siden jeg er sikker på at den jenta kan å underholde 🙂

Kan du lage en video av en vanlig dag for deg?

– Det hadde vært gøy! Kanskje jeg skal gjøre det som et lite “prøveprosjekt” til høsten og se om det faktisk er stemning for mer video? Jeg har i hvertfall lyst til å gjøre et eller annet nytt fra august når Severin begynner i barnehagen. Planen er nemlig at han skal mer og mer vekk fra bloggen, noe som vil skje ganske naturlig ved at jeg får tilbake “min egen” jobbhverdag igjen. Dette året har jo dagene mine kun bestått av å være sammen med Severin og derfor har det også vært vanskelig å skape innhold som ikke handler om han og unaturlig å bare dele bilder av meg og Ulrik uten han.

Angrer du på noe av eksponeringen av Severin?

– Overhodet ikke. Det Ulrik og jeg har delt av Severin har vært nøye gjennomtenkt. Vi kan ikke vite hvordan han vil reagere på oppmerksomheten han har fått/vil få gjennom bloggen/sosiale medier og Bloggerne i fremtiden. Men vi tror at de valgene vi har tatt er gode. Ellers hadde vi såklart valgt annerledes.

Synes du selv at du er en bra mamma?

JA.

Når kommer ny episode av Jentesnakk?

– Ukens episode kom ut tidligere i dag. Du finner den HER!

Tjente du mye på boken din?

– Nei, men jeg skrev ikke boken først og fremst for å tjene penger. Jeg skrev den fordi ufrivillig barnløshet var og er min hjertesak og fordi det føles godt å hjelpe andre som står i den forferdelige ventetiden. Dessuten var det en ære å få gi ut en bok i Aschehoug forlag. Pengene i dette prosjektet var bare en bonus.

Kommer det flere bøker?

– Jeg tror ikke det. Å skrive en bok var på bucketlisten min for livet og jeg er virkelig stolt over at jeg fikk gjennomført den drømmen. Hele prosessen tok mye tid og selve skrivingen var krevende. Derfor frister det helt ærlig ikke å legge et slik press på skuldrene mine en gang til, men hvem vet? Ulrik sier at jeg skifter mening oftere enn jeg bytter sokker om dagen..

Hva er målene dine fremover?

– Godt spørsmål. Jeg vil som sagt gjøre noe nytt, men jeg vet ikke helt hva ennå. Har du noen forslag? Først og fremst må fokuset være på denne bloggen som jo er levebrødet mitt og som jeg elsker å drive med når jeg ikke må stresse. Så ja, akkurat nå gleder jeg meg egentlig bare veldig til å ha mer tid til dere som følger meg <3

Det går rykter om at du prøver å bli gravid igjen. Stemmer det?

– Går det seriøst rykter om det?

Hvorfor skal vi følge deg på Instagram?

– Fordi jeg deler bilder og videoer på Instagram som jeg ikke deler på bloggen. Ooog fordi jeg alltid slipper nyheter på Instagram først –> @pilotfrue

Og forresten.. Hvis noen lurer på hvor man kan stille spørsmål til disse spørsmålsrundene på bloggen så er det på Instagram. Jeg pleier nemlig å gi følgerne mine muligheten til å spørre om hva de vil en gang i uken og tar med så og si alle spørsmålene som kommer inn.

Hvorfor skal vi følge deg på Snapchat?

– Jeg legger lite energi i Snapchat og ser ikke noen grunn til at du skal følge meg der nå egentlig.. Dette var superdårlig reklame for meg selv, men det får bare være. Hvis du likevel vil følge meg på Snapchat så heter jeg Pilotfrue der også.

Hvorfor skal vi lese bloggen din?

– Fordi jeg skriver rett fra hjertet og fordi jeg er personlig, eller pinlig ærlig som noen kaller det.

 

 

NY SESONG!

Yeeey! Endelig kan jeg fortelle dere at Ulrik og jeg er med i ny sesong av Bloggerne som starter på tv til høsten, allerede i august. Det var nemlig dette jeg hintet til i gårsdagens blogginnlegg. Dere som har fulgt meg dette halvåret hvor innspilligen har foregått har allerede skjønt det med tanke på at mikrofoen ofte kommer til syne på bilder og i storyes. Men ja, nå er det altså offentlig og jeg gleder meg veldig til alt vi skal dele på skjermen som jeg ikke har delt med dere her på bloggen. For ja, etter at Severin ble født har bloggen blitt nedprioritert. Det er ikke noe jeg er stolt over og ikke noe som skal fortsette, men det har bare blitt sånn på grunn av mangel på tid og overskudd. Når det er sagt så er jeg veldig glad for at jeg har prioritert å være med i Bloggerne, slik at dere får ta en enda større del av hverdagen til Ulrik og meg den første tiden som småbarnsforeldre enn hva dere har fått til nå..

Dette er faktisk vår fjerde sesong i Bloggerne og hele denne reisen har vært utrolig fin. Den begynte ganske spennende og har vært både trist og rørende. Det største og beste minnet av alle sesongene er selvfølgelig fødselen, men også hele den humpete veien vi hadde i prøveperioden som heldigvis endte godt. I denne sesongen byr vi på mer glede, et hektisk familieliv, reiser (Dubai), båtliv, fest og mye moro. Dere får rett og slett se en helt ny hverdag og to foreldre som ikke lenger har like god kontroll på ting som før. Hehe!

Skal du se på? Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg skikkelig til å se mer av livet til både Sofie og Linnéa som er de nye profilene i år. Jeg gleder meg også til å se igjen resten av Bloggerne-gjengen og til alt det nye de har å by på denne sesingen. For er det en ting som er sikkert så er det nettopp det.. Denne gjengen har MYE underholdende å by på 😀

SOMMERMINNER, SPERREFRIST OG SPØRSMÅLSRUNDE

Da var vi hjemme igjen etter en koselig tur på sjøen. For ja, vi fikk heldigvis noen fine dager sammen selv om været kunne ha vært bedre. Og spesielt hyggelig hadde vi det på Herføl. Et sted hvor jeg selv har mange gode minner fra barndommen og som jeg ønsker at Severin nå skal få egne sommerminner. Jeg antar ofte at alle vet hvor Herføl ligger, men for de av dere som ikke vet det er det en øy i Hvaler kommune som ligger like ved grensa til Sverige. Altså et naturlig stopp for oss som ofte reiser til Strømstad med båt. Jeg sa det i fjor og sier det i år igjen.. Kanelsnurrene på “På Posten” som ligger på Herføl er seriøst verdens beste og brødet de baker der må du rett og slett bare smake om du er i nærheten. Nam!

Ellers har jeg ikke så mye annet å fortelle enn at jeg skal fortelle dere noe gøy i morgen. Hehe! Jeg vet det er irriterende når bloggere skriver sånn, men det er faktisk ganske irritrerende for meg og oss som får slike sperrefrister å forholde oss til hele tiden også. I hvertfall når fristene er såpass langt frem i tid som denne har vært..

Jeg kjører forresten i gang en spørsmålsrunde på Instagram i morgen. Lurer du på noe? Følg meg på Instagram og still ditt spørsmål der –> @pilotfrue