SOMMERMINNER, SPERREFRIST OG SPØRSMÅLSRUNDE

Da var vi hjemme igjen etter en koselig tur på sjøen. For ja, vi fikk heldigvis noen fine dager sammen selv om været kunne ha vært bedre. Og spesielt hyggelig hadde vi det på Herføl. Et sted hvor jeg selv har mange gode minner fra barndommen og som jeg ønsker at Severin nå skal få egne sommerminner. Jeg antar ofte at alle vet hvor Herføl ligger, men for de av dere som ikke vet det er det en øy i Hvaler kommune som ligger like ved grensa til Sverige. Altså et naturlig stopp for oss som ofte reiser til Strømstad med båt. Jeg sa det i fjor og sier det i år igjen.. Kanelsnurrene på “På Posten” som ligger på Herføl er seriøst verdens beste og brødet de baker der må du rett og slett bare smake om du er i nærheten. Nam!

Ellers har jeg ikke så mye annet å fortelle enn at jeg skal fortelle dere noe gøy i morgen. Hehe! Jeg vet det er irriterende når bloggere skriver sånn, men det er faktisk ganske irritrerende for meg og oss som får slike sperrefrister å forholde oss til hele tiden også. I hvertfall når fristene er såpass langt frem i tid som denne har vært..

Jeg kjører forresten i gang en spørsmålsrunde på Instagram i morgen. Lurer du på noe? Følg meg på Instagram og still ditt spørsmål der –> @pilotfrue

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg