JEG HAR ÅPNET KOMMENTARFELTET

Tirsdag ettermiddag valgte jeg å åpne kommentarfeltet på bloggen. Noen har fått det med seg, men jeg tipper at det er mange som ikke har lagt det til merke ennå.. Jeg åpnet kommentarfeltet igjen for at dere som leser kan gi meg tilbakemeldinger og stille spørsmål slik som før. Åpningen skjedde rett etter at vi gikk ut med nyheten om at Ulrik og jeg er med i Bloggerne sesong 8. Det har vært deilig med en pause fra all spekulasjon rundt det ene og det andre, men nå føler jeg endelig et overskudd igjen til den energien et åpent kommentarfelt faktisk tar.

Valget mitt om å åpne kommentarfeltet gjorde jeg uten å være overbevist på om det var rett. Det skal jeg ærlig innrømme, for jeg var rett og slett i tvil. Når det er sagt så har jeg en god følelse med det nå, spesielt etter alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg og vi har fått de siste dagene. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke for at dere ikke har gitt meg grunn til å angre. Det finnes ikke en eneste kommentar som ikke har blitt godkjent siden tirsdag, noe som tyder på særdeles god oppførsel blant alle besøkende. Snart vekker vi nok trollene og det er jeg heldigvis forberedt på. Jeg synes bare det var herlig å få en positiv start.

Forskjellen fremover vil vel egentlig bare være at dere tydelig ser hvilke spørsmål jeg unnlater å svare på. For det er ikke alt jeg ønsker å kommentere ennå og det er ikke alt jeg kan fortelle om hele tiden. Sånn vil det nok alltid være i de ulike fasene av livet. Noe privatliv krever jeg selv om jeg har valgt å leve av å dele livet mitt offentlig.

Jeg tåler selvfølgelig at dere spør og graver om hva enn dere måtte lure på og synes det er koselig at dere engasjerer dere i hverdagen til Ulrik og meg, men jeg håper dere respekterer at noen spørsmål vil forbli spørsmål en stund til..

ET GJESTEINNLEGG FRA ULRIK OM BLOGGERNE

Hei alle sammen. Eg håper at dokke blei like ekstatiske som oss da vi endelig kunne annonsere at vi e med på Bloggerne som kommer på tv våren 2018! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi fikk på Juliannes blogginnlegg om deltakelsen. Det setter vi STOR pris på begge to!

Vi var som Julianne nevnte på fotoshoot med resten av gjengen fra Bloggerne i sesong 8 i går. Serien blir lansert våren 2018 og er på hele 20 episoder. Tv2 har ikke satt premieredato ennå, men vi kommer selvfølgelig tilbake til dere når vi vet mer..

Eg har også fått utrulig mykje hyggelige tilbakemeldinger på Instagram og Snapchat, så nå gleder vi oss veldig til å la dokke få et enda bedre innblikk i vår hverdag. Vi e jo allerede endel eksponert gjennom Juliannes blogg, men tv e virkelig noe annet. Der e ingen filter og ingen redigeringsmuligheter. I Bloggerne kjem virkeligheten her hjemme veldig godt frem. Det blir rett og slett som å følge livet vårt helt usensurert.

Vi har som dokke veit vært gjennom flere tøffe tak i året som har gått, noe dokke kan følge mye nærere gjennom skjermen enn hva dere har fått muligheten til på bloggen de siste månedene. Jeg har blandede følelser rundt denne type åpenhet siden vi setter oss selv i en veldig sårbar possisjon, men eg angrer ikke på at eg takket ja til programmet og fordelen med del som deles e jo at vi får det litt på avstand siden programmet sendes i ettertid av alt som har skjedd og ikke skjedd i prosessen.

I løpet av den kommende sesongen vil dokke altså få muligheten til sjå kordan vi har det i forholdet på godt og vondt. Hverdagen har ikke vært enkel og det velger vi dele. Babydrømmen er naturligvis hovedfokus for Julianne og meg, men vi vil også ta dokke med på veldig mykje annet løpet av sesongen. Eg har blant annet fått muligheten til å ha med meg kamerateamet på min jobb som flykaptein, noe eg håper vil gi mersmak for dei av dokke som har tenkt tanken om en karriere i luften. Eg gleder meg i hvertfall veldig til å se programmet og e mer spent enn noen gang på hva dokke synes.

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat –> @mrulriknygaard, der vil eg poste mykje “behind the scenes” fra underveis av innspillingen av den kommende sesongen, pluss mine reaksjoner- og kona sine reaksjoner på det som vises.

Ulrik 😘✈️

ENDELIG KAN VI DELE DET!

Herregud, så lenge jeg har gledet meg til å dele denne nyheten med dere.. Endelig kan vi dele at Ulrik og jeg er med i Bloggerne sesong 8! Sesongen kommer på skjermen våren 2018, noe som ikke akkurat er så fryktelig lenge til. Æææ! Jeg kjenner at jeg grugleder meg til å se alle episodene med oss i. Men jeg er samtidig veldig glad for at vi takket ja til å være med i serien da jeg har en god følelse med det som skal deles. I tillegg føler jeg det er på tide at dere som følger oss gjennom denne bloggen skal få bli enda bedre kjent med både Ulrik og meg. Når det er sagt så kommer det flere sterke scener denne sesongen fra prøverørsprosessen vår som jeg ikke vet helt hvordan jeg vil takle å se på tv. Men jeg stoler hundre prosent på produksjonen og tror at det kommer mye fint ut av alt vi har valgt å dele..

Det har vært mye spekulasjoner rundt deltakelsen vår i programmet lenge på grunn av at vi har blitt observert med kamerateam rundt oss og mikrofoner på bilder. Nå er det derfor deilig at presseslippet er gjort og at vi ikke trenger å unnlate å svare på spørsmål om Bloggerne fra dere og folk rundt oss lenger. Jeg har jo aldri løyet og sagt at vi IKKE er med i Bloggerne, men jeg har heller ikke sagt at vi har blitt spurt om å være med i programmet fordi vi selvfølgelig ikke har fått lov til å røpe at vi er de nye deltakerne før nå.

Det som var viktig for meg fra starten var at Ulrik måtte føle seg komfortabel med å delta på lik linje som meg. Historien vi deler er så nær og sår for oss begge at det hadde ikke vært gjennomførbart å være alene om å fortelle den. Vi begynte filmingen allerede i juni og i dag var vi på promoshoot for programmet sammen med de andre bloggerne, så materialet er så og si ferdig. Jeg håper dere vil følge oss på skjermen og at dere gleder dere til sesongstart? 🙂 🙂

Les mer om Bloggerne sesong 8 på Side 2 HER, på Tv2.no HER og på VG HER! P.s. Kommentarfeltet mitt her på bloggen er forresten åpent igjen. Håper at jeg ikke angrer på den beslutningen ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere! Nå er jeg hjemme fra fjellet igjen og superklar for alt som skal skje denne uken. Håper dere har hatt en fin mandag. DET har jeg!  Her er ukens spørsmål og svar..

Hvordan går det med deg for tiden?

– Det går ganske bra med meg, men skuldrene er høye og tankene som kverner i hodet er mange.

Hvorfor har du ikke skrevet om Andrea på bloggen før hun deltok i The Voice?

– Det har vel bare ikke vært naturlig? Det er mange i familien min og i familien til Ulrik som aldri nevnes på bloggen. Enten fordi de ikke ønsker å bli eksponert i sosiale medier (noe vi selvfølgelig respekterer) eller så har det bare ikke vært en anledning for det. Nå som Andrea er med i The Voice som er en sangkonkurranse på direktesendt tv, ville det vel vært rart om jeg ikke sa noe? Jeg er jo kjempestolt av henne!

Andrea skal forresten sove over her i natt igjen og på fredag skal Ulrik og jeg på semifinalen på Fornebu. Heia, heia 🙂 🙂

Kan du nevne den siste diskusjonen du og Ulrik hadde sammen?

– Det var på morgenen i dag da Ulrik mente at det ble billigere for meg å ta taxi til Fornebu enn å kjøre bilen vår inn i det trange parkeringshuset som ligger der på grunn av de nye vinterfelgene våre. Vi eier bilen sammen, men det blir likevel noen slike diskusjoner i uken når jeg skal ut og farte på nye (les: trange) steder. Hehehe!

Og ja, jeg tok taxi til slutt. Han “vant” i dag.

Hva er budsjettet deres på tomt?

– Det kan jeg ikke skrive her i frykt for at megleren eller selgeren av tomten vi finner leser bloggen. Da vet de jo om vi har mer å gå på i en eventuell budrunde og det er noe dritt. Jeg tror forresten ikke at alle i Oslo og Asker leser bloggen min altså, men jeg har allerede fått tilsendt både tomter og hus på mail av meglere som har “hørt” at vi er på jakt i de områdene vi leter. Derfor tar jeg ingen sjanser. Vi vil jo såklart gjøre et godt kjøp og ha mest mulig penger igjen til selve huset.

Du skrev at dere skulle på ferie i februar. Hvor skal dere reise?

– Det stemmer! Vi har ennå ikke booket noe, men jeg snuser rundt på eksotiske reisemål om dagen. Ulrik har fri fra 20. februar til 11. mars, så jeg tenker det blir en 14-dagers tur til et eller annet varmt sted. Noen tips?

Hvorfor gleder du deg ikke til jul i år?

– Jeg gleder meg alltid til å være sammen med familie, men jeg synes at julen med reising og alt før jul med gaver og gjøremål er litt styrete. Dessuten føler jeg på en måte at det ikke er så lenge siden sist jul, men jeg er sikker på at det kommer til å bli veldig koselig og jeg kommer nok til å glede meg mer når det nærmer seg.

Hva ønsker du deg til jul?

– Jeg har egentlig sagt til Ulrik at jeg synes vi skal kjøpe reise til hverandre i gave i år, for å få til en ekstra fin ferie i februar. Men han ble litt skuffet av forslaget mitt siden han elsker gaver under treet like mye som barn gjør, så vi får se hva det blir til. Hehe!

Hva pleier du å bake til jul?

– Pleier og pleier.. Jeg bakte pepperkaker med niesene mine i fjor og håper at vi får til en “bakedag” i år igjen, men noe mer enn det blir det ikke. Jeg er ikke spesielt glad i å bake eller flink til å bake, så det som serveres av kaker til jul her hjemme er enten kjøpt eller fått av svigermor og farmor.

Hvor skal dere feire jul og nyttår i år?

– Vi reiser til Vikersund lille julaften. Der skal vi feire jul med mamma og stefaren min og kose oss med familien min på den siden. 2. juledag reiser vi til Halden for julemiddag hos farmor sammen med pappa, lillesøster, lillebror og den siden av familien. 3. juledag reiser vi til Geilo for å slappe av resten av romjulen og feire nyttårsaften/bursdagen til Ulrik sammen med både familie og venner.

Hvorfor har du så mange reklameinnlegg for tiden?

– November og desember er de månedene annonsører bruker mest penger på bloggere, etter hva jeg har erfart. Det ble ganske mange reklameinnlegg forrige uke blant annet på grunn av heftige tilbud rundt black friday/weekend, mens denne uken har jeg bare en annonse som jeg vet om nå. I sommermånedene foreksempel er det omtrent ingen eller i hvertfall få annonsører som bruker penger på bloggere. Derfor må jeg og vi “ta igjen” det tapte andre deler av året. Ingen bloggere kan leve av bare klikk alene. Det er alt for dårlig betalt..

Eier dere eller leier dere leigligheten dere pleier å bo i på Dr. Holms?

– Det er moren min og stefaren min som eier den leiligheten vi pleier å bo i på Geilo/Dr.Holms.

Hvordan gjør dere det med utgifter når dere er sammen med andre par? Spanderer dere eller deler dere alt på likt?

– Ulrik og jeg liker å spandere på gjestene våre og gjestene våre liker å spandere på oss også. Derfor blir det litt sånn annenhver gang ordning, uten noe system egentlig. Jeg hater gjerrige mennesker og har derfor ingen gjerrige venner. Venner som studerer eller venner som ikke har råd til å spandere av den ene eller den andre grunnen er noe helt annet. Det handler bare om å bidra med det man kan, synes jeg 🙂

Drakk du alkohol på Geilo i helgen?

– Nei. Jeg drakk bare virgin mojito og julebrus.

Hva synes vennene dine om at du blogger?

– Jeg tror de fleste venninnene mine har blitt vant med at bloggen er jobben min, og at de ikke tenker så mye over hva jeg driver med lenger.

Det går rykter om at du er gravid. Kan du bekrefte eller avkrefte?

– Jeg vet at det er mye snakk og skriving om hvor vi er i prosessen akkurat nå fordi jeg mottar spørsmål på Snapchat, Instagram og Facebook hver dag. Det jeg har sagt står jeg ved, og det er at jeg kommer tilbake til dere med en oppdatering når Ulrik og jeg er klare for det.

Når får vi høre mer om de to prosjektene dine?

– Et av de får dere vite om allerede denne uken. Men det andre må jeg holde på til over jul og kanskje nærmere påske. Vi får se!

Det har dabbet litt av med spørsmål i det siste. Jeg tar noe av skylden selv siden det ble få personlige innlegg uken som var, og gir dere derfor ny mulighet neste uke i stedet for å droppe hele greia –> Still gjerne spørsmål allerede nå på facebook her for at ditt spørsmål skal bli besvart. Husk at du kan stille spørsmål på innboks om du ønsker å være anonym ♥

MINE BESTE JULEGAVETIPS

Annonse

God søndag! Nå er det under en måned igjen til jul, folkens.. Er dere klar over det? Jeg må innrømme at jeg skvatt litt da jeg kikket på kalenderen i dag, siden jeg bare har kjøpt to julegaver og det er det. Ikke har jeg skrevet lister en gang for hva jeg skal kjøpe til alle sammen, noe jeg ofte gjør i god tid før jul for at handlingen skal gå litt fortere. Jeg har heller ikke pyntet, kjøpt julekalender til Ulrik eller planlagt noe som helst av juleaktiviteter før jul. Meeeen julegavetips har jeg, og de skal selvfølgelig deles med dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opplevelsesgaver:

Opplevelser er og har lenge vært en av årets mest populære julegave. Et gavekort på en opplevelse er derfor den perfekte julegaven til hun eller han som har alt, er vanskelig å kjøpe gave til eller personer du unner noe ekstra. Opplevelse i julegave står ikke bare på min, men også på manges ønskeliste i år. Hos YouWish kan du finne hundrevis av opplevelser, blant annet et gavekort på sjokoladesmaking til en du er glad i eller Spa- og velværedag til din kjære som inneholder 3 timer med ansiktsbehandling, massasje, pedikyr og velvære. Det finnes også opplevelser som skiller seg ut som blant annet indoor skydive og snøscootersafari. Jeg har sykt lyst til å prøve begge deler (hint til Ulrik og andre som kjenner meg). Sjekk ut YouWish sine julegavetips her!

P.s. Alle gavekort som handles nå og frem til julaften vil ha utvidet gyldighetstid til 24.desember 2018. Så hvis du kjøper et gavekort i dag vil du få 30 dagers ekstra gyldighet på gavekortet. Og forresten.. Jeg må nesten bare nevne en genial gave til han eller hun som drømmer om å bli pilot. På YouWish kan du nemlig kjøpe et gavekort på en prøveflyvning i simulator med en tro kopi av Boeing 737-800, som er det flyet Ulrik flyr på jobb. Kult, eller hva? Jeg digger opplevelsesgaver altså!

Vil du gi bort kvalitetstid og gode minner til jul? Følg YouWish på Facebook her og få flere gode tips til opplevelsesgaver ♥

Avslappende gaver:

Apropos opplevelser.. Floating er virkelig noe jeg vil dra frem i år igjen som en unik opplevelsesgave du kan gi bort til en du bryr deg om. Det som er så fint med floating er at det passer for alle. Ulrik og jeg har som dere vet floatet flere ganger sammen og jeg har floatet noen ganger alene. Floating er en perfekt form for avslapping og garantert en gave som blir verdsatt av alle som lever i en hektisk hverdag..

Floating er en unik opplevelse, og beskrives som en snarvei til dyp avspenning. Der meditasjon og yoga krever at du lærer deg visse teknikker, er det her bare legge deg ned og flyte inn i total avslapning. Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! Når du i tillegg ligger i et lydtett rom hvor det er mulig å få det helt mørkt, avsondret fra all ytre stimuli, får både hjerne og muskler optimal hvile.

P.s. Nå tilbyr de også klassisk massasje som en forlengelse av flyten, eller du kan få en mer dyptgående og behandlende massasje. Les mer om de ulike behandlingene her. –> JULETILBUD: Rabattkoden “avslappning” gir 10% rabatt på floating og massasje for en eller to personer, og på parfloat. Tilbudet gjelder frem til 24. Des.

Bestill timer her eller gavekort her. Jeg vil rett og slett sammenligne opplevelsen som en liten miniferie!

Les mer om floating på Facebook her

Kule gaver:

De kuleste og morsomste julegavene finner du definitivt på Coolstuff.no. Dette er gavene som bidrar til god latter rundt juletreet i år, og er det en ting jeg er tilhenger av så er det gøyale gaver som skaper god stemning. Spesielt i dag som de fleste jeg kjenner har alt de trenger i hverdagen. Mien to favoritter fra Coolstuff er denne sjokoladefontenen og denne bærbare fotoskriveren som printer ut bildene dine via app på smarttelefon eller nettbrett.

Leter du etter en julegave til under 300 kroner? Sjekk ut denne listen med morsomme gaver som stikker seg ut! Eller du kan bruke denne julegavegeneratoren ved å stille inn prisintervall og en eller flere av mottakerens interesser, så spytter generatoren ut en lang rekke treffsikre tips til kule og ikke minst annerledes julegaver!

Her finner du flere julegavetips til han og her finner du flere julegavetips til henne 🙂 🙂

I tillegg til gøyale julegaver har Coolstuff også masse kul julepynt og morsomme julekaledere du bør sjekke ut! Følg Coolstuff på Facebook her for flere kule gavetips og morsomme førjulsting ♥

Underholdende gaver:

Et gavekort fra Storytel er julegaven som er hyggelig å gi bort til noen du er glad i. Det er også en julegave som virkelig underholder med mange gode lese- og lyttestuder. Jeg har selv et abonnement på Storytel som jeg setter stor pris på og vet at mange i min familie hadde blitt glad for å få dette abonnomentet i julegave i år.

Vet du ikke hva Storytel er? Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker via en mobil-app. Hvis du har iPhone, Android eller en iPad, så kan du også lese ubegrenset med e-bøker og enkelt veksle mellom lesing og lytting. For min del blir det mest lytting, da jeg foretrekker å slappe helt av i øynene. Men vi er forskjellige og derfor er det fint at Storytel gir tilgang til mer enn 60 000 lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk.

Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobilen din – eller lastes ned offline, slik at du kan ta med deg Storytel når du er ute og reiser. Det er jo helt genialt når man er ute og flyr foreksempel, eller på roadtrip som jeg skal på i dag fra Geilo til Oslo hvor dekningen er noe varierende..

I Storytel-appen finner du fantastiske romaner, spennende krim, gode dokumentarer og sterke biografier. Last ned så mange bøker du vil til offline, så slipper du å bekymre deg for nettdekning. Jeg har blant annet lastet ned “Calender girl  November” til hjemturen fra som jeg skal kose meg med.

Les mer om Storytel her!

Følg Storytel på Facebook her

Gaver som varer lenge:

Julegaven som kan nytes lenge av oss kvinner er definitivt et gaveabonnement på Det Nye. Jeg hadde elsket å få en slik gave til jul og vet at alle venninnene mine også hadde elsket det. Det Nye er nemlig ikke hvilket som helst magasin, men faktisk norges største magasin for kvinner som er interessert i mote, skjønnhet og livsstil. Her får man siste nytt om mote, skjønnhet, kultur, trening reise og alt annet vi er opptatt av.

–> JULETILBUD: Nå kan du gi bort 3 nummer av Det Nye i julegave for kun 99 kroner! Les mer på bladkiosken.no her!

Følg Det Nye på Facebook her for daglige oppdateringer fra Team De Nye ♥

FJOLS TIL FJELLS

Reklame

Hei fra Geilo! Her er stemningen på topp sammen med to andre vennepar av Ulrik og meg. Alle sammen kom opp i går kveld og blir her til i morgen. Gårsdagen ble derfor sen, men det er jo bare hyggelig. Vi tok det igjen i søvn i dag, for å si det sånn. Hehe! Planen var egentlig å ta en tur i bakken for de fleste, men det ble ikke helt slik. Denne gjengen er tydeligvis på fjellet for å slappe av og det er lov..

Nå er de andre i skibaren allerede, mens jeg skriver dette innlegget til dere. I kveld skal vi spise middag i restauranten her på hotellet og bare kose oss til det fulle. Fjolls til fjells.. Det er det vi er og vi har heldigvis selvironi 🙂

Jeg er forresten helt frisk igjen. Eller, man hører at jeg er/har vært forkjøla på stemmen min og jeg er fortsatt litt snufsete. Men jeg føler meg i god form igjen og det er skikkelig deilig!

Nei, nå får jeg komme meg ned i baren selv og skåle litt med girlsa.. Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram gjennom helgen. Der kommer hyppige oppdateringer fra fjellet og noen gode tilbud fra Lyko.no som kjører Black Weekend tilbud –> pilotfrue

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK WEEK HOS BLIVAKKER!

Annonse

Denne uken er det Black Week hos BliVakker.no med 25-80% rabatt på HELE butikken! Det betyr mange gode tilbud på alle mine favorittprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, dufter og masse mer! Du finner til og med et godt utvalg av gode produkter på tilbud til herre. Jeg har blant annet klikket hjem noen fine julegaver til Ulrik og pappa fra salget som jeg er sikker på at de kommer til å sette pris på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MINE FAVORITTER FRA REAL TECHNIQUES PÅ SALGET:

Kosten jeg bruker til å påføre flytende foundation og kontur når jeg skal på fest eller pynte meg litt ekstra, finner du HER.

Kostene jeg bruker til å legge en perfekt øyesminke til både hverdag og fest finner du HER.

Kosten jeg bruker til solpudder finner du HER. En kost som er perfekt å ha med seg i vesken på grunn av lokket som følger med.

Kosten jeg bruker til rouge finner du HER.

Kosten jeg bruker til higligther finner du HER.

Shampooen jeg renser sminkekostene mine med finner du HER og palettet jeg vasker de i finner du HER.

Tips: Jeg vasker kostene mine minst en gang i måenden og ofte annenhver uke. Dette gjør jeg for å unngå å påføre gamle sminkerester i ansiktet mitt, som kan føre til urenheter i huden..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten nytt navn og design på disse sminkekostene fra Core Collection. Mange skjønner ikke at det er de samme sminkekostene som tidligere på grunn av navnebytte og det nye designet, men da vet dere det 🙂  

Til slutt vil jeg tipse dere om at foundationen jeg bruker fast kan kjøpes på 30% rabatt HER og kosten jeg bruker til å påføre pudderfoundation finner du til 30% rabatt HER. Og ja, jeg vet denne sminkekosten egentlig er ment for rouge, men jeg bruker den altså til pudderfoundation i tillegg siden jeg synes den er veldig myk og god å jobbe med til begge deler. Jeg har derfor to helt like koster her hjemme som jeg bruker til to forskjellige behov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere med Black Week og alle de gode tilbudene, folkens! Det skal jeg 🙂

JEG GIR OPP

I dag skulle jeg egenltig jobbe med Maria. Vi hadde tenkt til å dra på julemarkedet i Karl Johan og ta masse hyggelige bilder. Planen var også at jeg skulle få gjort unna all jobb før helgen, men sånn ble det ikke. Jeg måtte sove til langt ut på dagen og har ikke kommet ut av joggedressen ennå. Det renner konstant fra nesa og øynene, pluss at jeg nyser hele tiden. Kroppen verker og hodet kjennes fortsatt tung. Jeg føler meg skikkelig sliten, men har heldigvis ikke fått feber. Formen er kanskje bittelitt bedre enn i går siden jeg ikke lenger har vondt i halsen, men jeg trenger definitivt noen dager til på å komme meg helt igjen, så akkurat nå gir jeg opp litt. Det er rett og slett ikke noe vits i å prøve å se pen ut foran kameraet. Hehe!

Vi har likevel bestemt oss for å reise til Geilo i morgen. Jeg får heller bare ta det rolig og hvile masse, mens de andre står på ski, fester i skibaren eller hva de planlegger å gjøre. Fjellet er hyggelig uansett form og så mye tid som jeg tilbringer her hjemme blir det godt å komme bort litt..

Nå er det pannekaker til middag på Andrea og meg. Snilleste Ulrik er i byen for å kjøpe brente madler til kona si. Jeg fikk plutselig så lyst på det og derfor var det ekstra kjedelig at jeg ikke kom meg på julemarkedet tidligere i dag. Men, men.. Markedet blir jo stående helt til jul, så jeg får ta det igjen neste uke!

SOFALIGGENDE..

Det begynte med halsbrann natt til i går og etter det har jeg blitt skikkelig forkjølet og "tett i hodet", som jeg så klumsete sa det til Ulrik i stad. Han var enig i forklaringen min. Hehe! Tung i hodet var det jeg mente og tett i nesa og hele det systemet der, hvis dere skjønner?

Det går fint altså. Jeg har bare ikke orket å gjøre noe annet enn å ligge i sofaen i hele dag. Kroppen min er sliten og det må jeg respektere, selv om det er kjedelig.

Snilleste Ulrik tar heldigvis godt vare på meg. Han har fri i to uker nå, noe som passer meg bra. Dersom formen min blir bedre er planen å reise på Geilo denne uken. Der var meningen at vi skulle dra oppover i morgen allerede, men vi utsetter det noen dager på grunn av formen min. Til helgen har vi invitert to vennepar i leiligheten på Holms, så jeg håper virkelig at vi ikke må avlyse turen.

Ellers har vi besøk av Andrea i dag. Hun skal sove over her til i morgen og holde lille Ramp med selskap. Han synes nemlig at mamsen er ganske kjedelig i dag. Hehe! Jeg gleder meg forresten til å se Andrea synge igjen på The Voice på fredag. Vi får dessverre ikke litt med på H3 arena denne gangen, men vi skal heie og ikke minst STEMME like mye fra fjellet eller hvor vi er <3

Nå fortsetter Kardashian maraton her i stua med Tom & Jerry kjeks og julebrus. Mmmm!

SLIK HOLDER JEG ANSIKTET RENT OG FRISKT

AnnonseMandag er den dagen i uken jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg følelsen av å være klar for en ny uke, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til. Jeg kommer til å fortelle dere mer om de forskjellige produktene jeg bruker etterhvert, men i dag vil jeg trekke frem ansikstmasken alene fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden nå om vinteren hvor den fort blir tørr og blass. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk hovedgrunnen til at ansiktet mitt er rent og friskt om dagen..

 

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud hver mandag. Rett og slett en herlig følelse!

 

SLIK BRUKER DU FACE MASK:1. Påfør masken på ansiktet ditt.2. La masken tørke i 30-40 minutter.3. Fjern masken og se at sorte prikker og død hud tas bort.4. Kjenn hvor myk og ren huden følels etterpå.

 

(Du kan vaske av eventuelle rester med klut.)Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlater seg et mykt og rent resultat. Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg. Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til dere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord “facejulianne”. Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk julegave til noen du er glad i 🙂 🙂

 

P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA