Det er bra å være selvopptatt

Jeg blir ofte konfrontert med at jeg fokuserer mye på meg og mitt. Både her i kommentarfeltet, av familie og bekjente. Enda mer nå som jeg blogger. Det tror jeg de fleste bloggere får høre. Det å være selvopptatt blir som oftest oppfattet som noe negativt, spør du meg så er det en god egenskap. 

Jeg setter Ulrik, familien min og vennene mine høyt, men jeg setter meg selv høyere. Nettopp fordi jeg må ha det bra med meg selv for å ha overskudd til andre. Alle mennesker fungerer slik, likevel er det ingen som liker å høre det. Høre at de er selvopptatte.  

Sosiale medier som blant annet Facebook, Instagram og Snapchat har bidratt til å gjøre det mer akseptert å være selvopptatt. Det er blitt trendy å ta bilder av seg selv, dokumentere personlige hendelser, opplyse andre om hvor man er og hva man gjør. 

Alt handler ikke om meg. Jeg er fullstendig klar over det. Men i mitt liv så er jeg hovedpersonen, akkurat som du er i ditt. 

 

 

FORBEREDELSER

I morgen er det innflyttingsfest her hos Ulrik og meg. Vi har invitert atfor mange gjester og er spente på plassen. Ja, jeg har venner. Noen av dere trodde kanskje ikke det til tross for min noe provoserende profil her på bloggen.

Det er mye igjen som skal fikses før morgendagen, og noen av gjestene er allerede på vei. Heldigvis kommer Ulrik hjem fra jobb snart. Jeg trenger han sårt! 

Til dere som måtte lure på hvorfor kommentarene deres ikke blir godkjent: Jeg godkjenner ikke kommentarer som går direkte mot Ulrik. Klarer dere å finne en ny vinkling på spørsmålene deres, så skal jeg svare dere 🙂 Husk at denne bloggen handler først og fremst om meg og mine tanker, ikke alle rundt meg.  

Nå skal jeg fortsette litt her hjemme, hente en fantastisk kjole som jeg gleder meg til å vise dere og plukke opp Ulrik på togstasjonen. I kveld har vi bestilt bord på Hanami. Det var der jeg traff Ulrik for aller første gang. Vi har faktisk ikke vært der siden, så det blir veldig koselig. Blogges mer senere! <3   

OSLO VEST

Det var ikke bare en mann, det var mange gifte menn der ute. Alle hadde en agenda. Unge jenter som meg, og det var det dessverre mange jenter som meg den gang. Noen er der fortsatt. De tilhører samme råtne miljø. Oslo vest.

Det kryr av de på steder som Bar Bygdøy alle, Champagneria, Bølgen & Moi, Bar Tjuvholmen og ja, dere skjønner. Slike “freshe” steder. For meg var det spenningen som pirret. Jeg likte å snike meg rundt. Det var nok den tiden i livet jeg har vært minst aktiv på sosiale medier. Rett og slett fordi ingenting skulle dokumenteres. En uskreven regel i kretser som dette. 

Jeg har aldri falt for en gift mann, men jeg har latt meg sjarmere. Gang på gang. Det var bare en lek for meg. Jeg tok ukene og dagene like uhøytidelig som jeg i dag tar meg selv. Jeg så aldri noe fremtid i dette miljøet. Det var kun uforpliktende moro. Enkelt å forholde seg til, men vanskelig å komme seg ut av. Det ble som en ond sirkel. Klisje, men sant.

Det kom til et punkt hvor jeg ikke lenger kjente meg selv igjen. Jeg kunne ikke stå for noe av det jeg gjorde og følte meg helt forferdelig. Dobbeltliv. Det var det det var. Når du juger så mye (fordi du får beskjed om det) at du ikke engang husker hva du har løyet om så har det gått langt. Altfor langt. Den type menn jeg snakker om gir jenter som meg en følelse av å være liten. Liten og ubetydelig. En ekkel følelse jeg aldri kommer til å glemme. 

Jeg vil jo ingen vondt og er egentlig en snill jente med et stort hjerte. INGEN fortjener å bli bedratt. Selv ikke jeg. For det skal jo sies at jeg tok ansvar for mine handlinger. Jeg tok telefoner, ba om unnskyldning og avslørte flere av disse råtne mannfolka. Nå gjør jeg det igjen ved å formidle det til dere. Håper det har en liten hensikt. Om så bare en der ute gjør det samme, så har jeg lykkes. Ta avstand fra slike menn. 

Ulrik synes det er bra at jeg har levd livet. Jeg kjenner til hvordan ting fungerer og vet hvordan jeg ønsker at vi to skal leve sammen. Det er trist å si det, men per dags dato så kan jeg i hvert fall nevne 10 gifte menn her på oslos vestkant som er fast utro mot damene sine. Menn du garantert har lagt merke til på byen. Du ser de så lett. 

Som Ulrik så fint sa det hadde jeg min 40-års krise tidlig i 20-årene. Jeg er glad for at den er over. Dessverre er det mange unge jenter som aldri kommer seg ut av dette. De blir værende i det usmakelige miljøet og adopterer denne livsstilen videre. Et liv uten viktige verdier som trygghet og kjærlighet. Tragisk.  

  

 

Vixen look

Hei og god morgen! Det er en litt sliten, men superhappy jente som sitter her i dag 😀 Fantastisk å våkne opp til rekordmange lesere! Desto mer press blir det på meg til å holde liv i denne bloggen. Men det er jo bare gøy. Jeg skal fortsette som før og prøve å engasjere dere videre. 

Programmet i går var pent sagt fullt. Derfor overlot jeg sminke og hår til skjønneste Ida Helene, som er en av våre dyktige makeupartister på Model Day Studio. Helt perfekt på en sånn dag hvor du ønsker å føle deg litt ekstra fin. Jeg ble utrolig fornøyd med sminken. Vi satt på løsvipper og bølget håret. Typisk “vixen-look”. 

Kjolen min var fra Missoni (arvegods fra mor), som jeg valgte å ta på meg bak frem. Selv om jeg ikke har silikon, så har jeg ganske store fordeler. Til tider trekker de all oppmerksomhet, noe jeg ikke er helt komfortabel med. Jeg liker å vise kropp, men puppene mine er det bare Ulrik som får se 😉 Hehe! Neida, joda..

Jeg skal prøve å få tak i noen flere bilder av hele antrekket til dere senere i dag. Det ble jo tatt en haug med bilder i går, så det burde ikke være så vanskelig. Jeg dro forresten sammen med en herlig jentegjeng fra Femelle. Møtte de for noen glass før selve arrangementet.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde, but first..COFFEE <3 

The other woman

Nei, det er ikke filmen med Cameron Diaz jeg skal skrive om. Forsåvidt en ok film med mange gode poeng, men jeg har lyst til å skrive om det å være henne. Elskerinnen. Har du noen gang vært i den situasjonen? Jeg har det.

Mange spiller uvitende og uskyldige, mens svært få faktisk er det. De aller fleste vet hva de gjør og gjennomfører likevel. Jeg er ikke stolt av å ta opp dette, men i og med at jeg dessverre vet hvor vanlig det er i dag, så er det et viktig tema.   

Utroskap er en ting. Det får vi ta en annen gang. For det er jo faktisk den mannen eller den kvinnen som er i et forhold og lar dette skje som er det aller verste. Det jeg lurer på er om du har et ansvar som elskerinne? Før ville jeg ristet på hodet av dette spørsmålet, himlet med øynene og fnist det bort. I dag ser jeg med andre øyne. Kanskje fordi jeg har funnet mannen i mitt liv og tanken på at noen skulle komme i veien for oss gjør meg kvalm. 

Jeg kjenner flere jenter som lever slik jeg gjorde. Tar lite ansvar og later som om de ikke vet. Jeg tror at disse jentene aldri har opplevd ordentlig kjærlighet. Det er ikke fordi de ikke fortjener det, men det er fordi de jakter i feil marked. Mannen i ditt liv er ikke han som allerede har ring på fingeren. Få opp øynene, folkens. Han er opptatt. Det kan være både spennende og gøy å leve slik i en kort periode, men det er så absolutt ikke verdt det. Tro du meg.   

Det er lett for meg å skrive om dette nå som jeg “sitter på min høye hest” og alt er fint og flott rundt meg. Vanskeligere er det for de stakkars som har opplevd at det finnes en annen. Ingen fortjener å bli bedratt. Du er feig som kaller det et uhell når det er en bevist handling. Jeg var feig.  

 

 

 

LEI AV Å SITTE BARNEVAKT

Hei, dere! Jeg har kommet frem til at jeg fra nå av må godkjenne kommentarene deres før de blir synlige på bloggen. Dette av hensyn til alle rundt meg. Jeg har selv valgt å være en “offentlig” person, men det betyr ikke at min samboer, mine venner, kollegaer og familie ønsker det. 

Jeg tåler kritikk, ikke misforstå. Derfor kommer jeg til å godkjenne alle kommentarer som har med meg å gjøre, både positive og negative. Ekle sex-kommentarer derimot blir heller ikke godkent. Sålenge kommentaren har en mening ser jeg på det som en av mange ytringer. Man har lov til å ha meninger og det er flott at folk engasjerer seg. Fortsett med det 🙂

Tidligere i dag var det blant annet en og samme person som la igjen rundt 10 fantasifulle kommentarer mens vedkommende satt og kjedet seg (tydeligvis) på Kastrup lufthavn.. Jeg har dessverre ikke tid til å sitte barnevakt i mitt eget kommentarfelt. Hva er det vi kaller disse individene igjen.. Nett-troll?

Jeg har samlet flere godbiter til dere. Mulig jeg kan bruke de til noe kreativt her på bloggen. Vi får se 😉

Nelly favoritter

God formiddag! Nå sitter jeg i sengen med en stor kopp kaffe og prøver å få inspirasjon til antrekk på blogawards til onsdag. Jeg føler for noe nytt og kjenner jeg blir helt gal av å kikke i butikker for tiden. Det er så mange fine vårnyheter! Jeg er ekstremt svak for pasteller om våren. Det kommer dere til å legge merke til. Under har jeg satt sammen mine favoritter fra Nelly akkurat nå. Er det bare jeg som smiler av disse fargene? 😀 

 
(annonselenker) Jumpsuit: Her / Sko HER / Jakke: HER / Smykke: HER / Clutch: HER / Iphonedeksel: HER & HER

 

Ønsker dere en fin dag sålenge! Vi snakkes senere <3

KJÆRLIGHETENS FEM SPRÅK

Jeg fikk et tips av herlige Fred Hamelten om å kjøpe boken “Kjærlighetens fem språk”. Han mener at alle som er i parforhold burde lese akkurat denne. Både par som er lykkelige og par som begynner å miste gnisten. En form for terapi eller forebygging i forholdet. Jeg startet såvidt i stad og håper at jeg rekker å lese litt mer nå i kveld. Boken kommer garantert til å gi meg inspirasjon til temaer her på bloggen. Jeg elsker jo å skrive om slike ting og ikke minst dele mine erfaringer med dere. For å være ærlig så kan jeg telle på en hånd hvor mange bøker jeg har lest fra perm til perm (bortsett fra skolebøker). Det er ikke noe å skryte av, men det skal mye til å fenge meg med en bok. Nå er jeg spent. Jeg skal holde dere oppdatert. Ha en fin kveld videre! Vi blogges mer i morgen 🙂

10 tips til treningsmotivasjon

“Det er lenge igjen til sommeren”, tenker du og lever videre på de dagene du var flink til å trene i starten av januar. Folkens, vi er snart i februar. “Jeg skal snart komme i gang igjen”, mumler du. Kom i gang i dag!

Vi er inne i en periode av året hvor det som frister mest er sofaen med pledd, stearinlys og helst noe godt å spise på. Det er helt forståelig, men vi er nødt til å bevege oss litt også. Ja, selv om det er drittvær ute. Det er kanskje vondt å komme i gang, men den dårlige samvittigheten du får av å utsette treningen er faktisk verre. 

Her er 10 tips som motiverer meg til trening. Håper de kan motivere dere også 😀 

1. Planlegg treningen din: Sett av 10 minutter søndag kveld eller mandag morgen og lag en plan for den kommende uken med hvilke dager du skal trene. Det er opp til deg hvor detaljert denne planen skal være. Men ikke la den ta for mye tid, da blir dette også en slitsom greie.

2. Tren rett før eller rett etter jobb/skole: Da får du mindre tid til å tenke over hvor lite lyst du har til å trene og hvor mye annet som frister mer. Tid kan være ødeleggende. 

3. Skaff deg en “treningsdate”: Det er enklere å bryte en avtale med deg selv enn det er å bryte en avtale med noen andre. Treningsdaten kan være kjæresten din, en god venn eller venninne. Dere trenger nødvendigvis ikke trene sammen hver gang, men minimum en gang i uken. Det er også en fordel om dere er på ca samme nivå når det gjelder motivasjon. Da får begge mer nytte av samarbeidet. 

4. Sett deg mål: Et gammelt triks i boka, men det fungerer. Det er en grunn til at vi trener. Tenk litt over hvorfor du trener og hva du ønsker å oppnå videre. De fleste trener av denne grunnen. 

5. Invester i nytt treningstøy: Farger, farger og atter farger <3 Det er ingen tvil om at farger har en motivasjonskraft i oss mennesker. Kle deg i noe som motiverer deg! Du kan lese mer om hvordan du velger riktig treningstøy her. Saken ble laget for et år siden, men jeg mener det samme i dag. Visse ting endrer seg ikke og dette er en av de. 

6. Lag en bra spilleliste: Sett sammen en treningsliste på iphonen din (eller hva du har) med sanger som får deg til å tenke på helgen, ferier eller andre morsomme ting.

7. Unn deg premier: Alle elsker premier! Premien settes enda større pris på når du har gjort deg fortjent til den. Skriv ned det du ønsker deg akkurat nå, enten det er en stor sjokolade eller det er en ny veske. You name it! Det motiverer meg i hvert fall 🙂

8. Se på bilder av forbildet ditt: Alle har vi noen vi “ser opp til” eller bare synes er utrolig pene, har fin kropp osv. Google her or him! Da skal du se at jeg får fart på meg..

9. Bruk sosiale medier: Sjekk inn, ta bilder, tag hverandre, legg ut poster og skryt av deg selv. Det hjelper for meg og mange andre.

10. Se deg i speilet og SMIL: Det høres kanskje teit ut, men prøv det. Jo mer vi smiler, jo bedre humør får vi og motivasjonen til trening kommer ofte med godt humør. 

 Ønsker dere en sporty uke!

Vakthund

Hei, dere! Her kommer en liten videosnutt sent på kveld av Stella og meg. Dette fant jeg ut av da vi var naboer med politistasjonen på Majorstuen i noen år. Litt flaut når hun stoppet midt i majorstuekrysset og ulte, men også veldig komisk.