BURSDAGSPOD

Foto: Marian Jade

Ny episode av Jentesnakk er ute og kan høres HER! I ukens episode handler det om bursdagen min som Kaja og Desiree feiret sammen med meg. Vi snakker blant annet om stylingen, limmoen, alkoholen, konserten og potensielle hunks ♥

RESTEN AV FESTEN

Hei igjen! Her kommer et større bildedryss fra bursdagen min som var på lørdag. Alle gjestene mine møtte forresten opp på min favorittrestaurant, Hanami for en fordrink før vi ble kjørt til konserten på Telenor Arena i skikkelig 90-talls stil. Fy søren, så moro vi hadde det! Jeg er heldig som har så mange fantastiske og ikke minst morsomme venner ♥

Foto: Marian Jade

BURSDAGS OUTFIT

Reklame// Nelly, Meraki Studio & Nordic Beats

Hei og god mandag! Jeg kjenner meg ikke helt klar for hverdagen igjen etter tidenes fest. På en annen side er det deilig å starte en ny uke etter en såpass vellykket helg og feiring. For ja.. Herregud, såååå gøy vi hadde det på lørdag! Jeg kan ikke huske sist jeg slo meg løs på denne måten og danset en hel kveld med jentene mine (les: og boysa deres). We love the 90`S stod virkelig til forventningene mine. For en konsert og for et opplegg. Jeg er imponert!

Før jeg bombanderer dere med festbildene mine vil jeg bare få vise dere bursdags outfitet mitt og stylingen min. Klærne, håret og sminken min fortjener virkelig et eget innlegg med bilder fra tidlig på kvelden, synes jeg. Ikke minst Ulrik sitt outfit som han leide, minus jakken. Det er en gammel Levis jakke som han har tatt vare på fra 90-tallet. Fresh, ikke sant? Det var forresten flinkeste Malene fra @merakistudio.no som satt opp håret mitt. Dere som kjenner meg vet jo at jeg typ aldri går med håret oppsatt, så denne sveisen ga meg virkelig en annerledes look som jeg digger! Altså, hvor kul er ikke frisyren min? Den holdt faktisk så godt at jeg ike tok den ut før i dag. Hehe! Sminken min var det søteste @stylingbychristiane som gjorde.

Foto: Marian Jade

(annonselenker Nelly) Olajakke: HER/ Olabukse: HER/ Crop Top: HER/ Buffalo Sko: HER/ Belt Bag: Balenciaga –> Lignende belt bag HER

ET LITE TIPS

Reklame// Royal Design

(annonselenker) Hei dere! Jeg hadde det såååå gøy i går og kommer tilbake til feiringen i morgen. I dag vil jeg bare tipse dere om at Royal Design har 20% rabatt på hele butikken! De har veldig mye fint interiør og jeg har blant annet handlet en del på Royal Design til den nye båten vår. Under ser dere noen bilder fra båten. Jeg er ikke helt ferdig med innredningen ennå, men det har allerde blitt kjempekoselig, synes vi. Jeg har også kjøpt de fleste lampene vi har i huset på Royal Design, sengetøyet vårt og tepper. I tillegg har de utrolig mye fine møbler, utemøbler og alt til servering. Jeg anbefaler å ta en titt på salget HER!

–> Tilbudet gjelder alle varer som er på lager, unntatt VIPP, Mateus og Secto.

(annonselenker Royal Design) Du finner det sorte pleddet på 20% rabatt HER og den sorte skålen på 20% rabatt HER

 

HURRA FOR MEG!

I dag fyller jeg hele 29 år og det skal feires stooort! Snilleste Severin og Ulrik har allerede vartet meg opp fra tidlig på morgenen, så dette lover bra. Oooog jaaaa, vi må snakke mer om gaven fra Ulrik senere. Men akkurat nå er jeg på vei til Oslo og har det egentlig supertravelt. Først sminke, så hår, så fordrink på Hanami med masse herlige venner og såååå We love the 90`s på Telenor Arena. Følg meg gjerne på Instagram –> @pilotfrue resten av dagen. Der ser dere forresten et enda bedre bilde av min nye kjærlighet, altså vesken jeg fikk av den gale ektemannen min. Hehe! Jeg lover å være aktiv på storyes i dag siden mange etterspør nettopp mer aktivitet fra meg ♥

TREKKER OSS

Jeg har dessverre ikke så mye energi som jeg innbiller meg, eller som jeg kanskje også har innbilt dere? Det første året med Severin har vært helt fantatsisk på alle måter, men balansen mellom jobb og mammalivet har ikke vært så enkel. For å være helt ærlig med dere så har alt med bloggen og andre sideprosjekter som jeg har tatt på meg vært krevende. Krevende og utmattende. Kanskje jeg tok feil. Kanskje det beste hadde vært å ta pause fra hele internett og gå ut i permisjon?

Selv om jeg virkelig elsker å være mamma så ble jeg nok tatt litt på sengen når det gjelder tid og energi. Jeg er jo en evig optimist og trodde derfor at energien jeg mistet i svangerskapet skulle komme tilbake så fort Severin var ute omtrent. Jeg trodde også at jeg skulle ha generelt bedre tid til alt i hverdagen her hjemme enn hva det viser seg at jeg har. Så ja, da kan dere som er småbarnsmødre selv tenke dere hvor sjokk jeg fikk. Hehe!

Fra spøk til alvor.. Jeg er nødt til å prioritere tiden min bedre enn noen gang fremover. Si nei oftere, ikke være redd for å gå glipp av livet gjennom sosiale medier og avlyse det som avlyses kan. I og med at Ulrik og jeg har en tendens til å gjøre veldig mye ut av hver minste ting vi planlegger så har vi nok tatt oss litt vann over hodet når det gjelder arrangementer. Jeg vet at jeg og vi har satt oss i denne situasjonen selv og at det egentlig ikke er noe big deal. Men jeg føler likevel på det siden jeg hater å trekke meg fra mine egne ord og ikke minst løfter.

Til poenget. Jeg er lei av å bruke masse tid på å planlegge festligheter for alle andre. Denne sommeren og året som kommer skal jeg bruke på meg selv, på familien min og på mine nærmeste venner. Vi avlyser Vollenliafestivalen og kommer kanskje sterkere tilbake neste år eller et annet år. De neste månedene er det avslapping på sjøen som gjelder og som trengs for å hente meg inn etter et år som jeg aldri blir assjur med. Jeg sitter med den “studentfølelsen” som jeg virkelig hater. Den stressende følelsen som henger over skuldrene dine og gir deg konstant dårlig samvittighet over ting du ikke har gjort eller kunne gjort bedre. Noen studenter eller andre hverdagshelter som kjenner seg igjen?

NY EPISODE: BRUDDET

Ny episode av Jentesnakk ligger ute og kan høres HER. Denne episoden er en litt annerledes episode enn hva vi har delt med dere tidligere. Jeg håper dere setter pris på vår åpenhet og ikke minst at vi ikke bare deler alt som er fint og flott, men også det som er komplisert og vanskelig.

DEN ORDENTLIGE MEG

Bursdagen min nærmer seg. Nå fyller jeg 29 år. En alder og et år som kommer til å gjøre meg veldig tankefull. For å være ærlig synes jeg det er helt vilt. Vilt at jeg snart har levd i hele 30 år og vilt med tanke på at jeg rakk det. Jeg rakk å finne drømmemannen, gifte meg med han, få barn og flytte inn i drømmeboligen sammen med familien min. Tenk at alt lot seg gjennomføre. Selv med endel bevisste omveier, dumme valg og noen utfordringer.

Jeg flyttet til Oslo på 20-årsdagen min 27. april i 2010. På disse 9 årene føler jeg at jeg har levd tre forskjellige liv, eller i hvertfall i tre veldig ulike faser av livet mitt. Den første fasen delte jeg sammen med min ekskjæreste fra Fredrikstad og venninnen min, Naomi som fortsatt er en god venninne i dag (den andre moren til Stella). Den andre fasen var en crazy party- og singelperiode sammen med min beste venninne, Pia som fortsatt er min aller beste venninne i dag. I denne perioden klarte jeg merkelig nok å gjennomføre journalistikk-studiet. Her møtte jeg Anette Marie, som jeg fort ble glad i og fortsatt er veldig glad i den dag i dag. Jeg ble også godt kjent med den nydelige datteren hennes, Tina Odine. Jeg husker at jeg hadde litt problemer med å forholde meg til at hun hadde barn med tanke på alt ansvaret hun hadde siden jeg var på et helt annet sted i livet. Et kaotisk sted. Jeg følte nok en trygghet i Anette. Hun tok nemlig godt vare på meg og dro meg heldigvis litt i ørene når jeg var på mitt mest useriøse. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes her.

Tilbake til det gale og uansvarlige. For ja, jeg bare ler av meg selv når jeg ser tilbake på den tiden nå, men sannheten er at hele denne perioden som varte i nesten 4 år faktisk holdt på å ødelegge meg. Derfor får jeg også litt frysninger av disse tankene. Med det så tenker jeg først og fremst på personligheten min, og spesielt på verdiene mine. Jeg mistet meg selv litt i all festing og den gang “moro”. Jeg er evig takknemlig for at Ulrik fant meg. Den ordentlige meg. Den meg jeg er komfortabel med og stolt over å være. Den meg jeg er og vil være.

Den tredje fasen er fasen med Ulrik og alt det fine vi har opplevd sammen, men også alt det seriøse og triste vi har delt på veien til den fjerde fasen som er livet med Severin og livet som en familie som vi har fått kjenne på i snart et år. Etter gårsdagens båttur med Anette Marie og Tina ble jeg rørt. Rørt over å se Tina og Severin sammen. Det var rett og slett et sterkt øyeblikk for meg der jeg stod og mimret tilbake..

Bursdagen min skal forresten feires på selve dagen med et knippe av gode venner denne uken. Jeg pleier egentlig ikke å feire bursdager med venner og hadde ikke tenkt til å stelle i stand noe før neste år, men bestemte meg for å gjøre det likevel etter at Ulrik la frem en meget god ide som jeg ble giret av. Vi skal som sagt på We love the 90`s på Telenor Arena og jeg gleder meg stort!

NOEN KILO OPP

Etter enda en overnatting på sjøen er påsken virkelig over for denne gang. Herregud, som vi har hygget oss! Jeg føler liksom at vi har fått det beste av alt, spesielt med dette fantastiske solværet i hovedstaden nå på slutten av ferien. Jeg kjenner derfor at jeg er klar for hverdag og jobb igjen. Det skal bli godt å spise litt sunnere også. Både for huden min sin del, men også for å føle meg bedre i klærne mine. Jeg har nemlig gått opp noen kilo i påsken, noe som er helt naturlig med tanke på alt jeg har puttet i meg, og ikke minst et godt tegn på at jeg har hatt en fin ferie. Og nei, jeg angrer ikke et sekund på all kosen. Men de ekstra kiloene skal vekk igjen før bikinisesongen, og siden jeg ikke trener om dagen må jeg fokusere på kostholdet fremover.

Eller, Ulrik og jeg snakket faktisk om å begynne og trene igjen istad. Hehe! Standard samtale etter noen uker med høyt inntak av kalorier og lite bevegelse. Når det er sagt så er vi jo endel ute og triller om dagen. Severin krever minst en lang tur på formiddagen og helst en liten tur til på ettermiddagen/kvelden. Så ja, vi får jo beveget oss noe.

Nå skal jeg prøve å pakke ut resten av klærne våre fra fjellet og båten, før jeg skal besvare et par mailer og hoppe i seng. I morgen er det innspilling med Kaja og Desiree av Jentesnakk i Oslo og litt shopping til båten. Jeg skal vise dere bilder av interiøret i båten uken som kommer, tenkte jeg. Mange har spurt om ikke vi kan ha en omvisning. Den begynner å bli skikkelig fin og hjemmekoselig, derfor tror jeg at tiden er inne for å ønske dere velkommen inn på et aldri så lite besøk.

FRA DET ENE TIL DET ANDRE

Da var påsken på Holms og sesongen til fjells over for vår del. Vi har hatt noen fantastiske dager sammen med familie og bare kost oss med alt for mye sjokolade, litt vin, mye latter og mange gode samtaler. Det er alltid litt rart når påsken går mot slutten og jeg begynner å innse at sommeren faktisk nærmer seg. Spesielt i år som påsken har vært så sen. Misforstå meg rett. Jeg liker sommeren bedre enn vinteren og er mildt sagt lei av snø, men jeg synes likevel at det er litt vemodig at det er så lenge til neste fjelltur med Ulrik og Severin.

Det positive er at slutten på snø og fjell betyr starten på sjø og båt, og båtsesongen har vi jo gledet oss ekstra til i år med ny båt og ikke minst med Severin som ikke lenger bare er et spedbarn, men en liten gutt som liker det sosiale med båt, fart og spenning. I tillegg sover han mye bedre i båt enn hjemme, føler vi. Jeg tror det er på grunn av bevegelse. Han elsker jo å ligge i vognen om dagen og vognen var faktisk redningen til mamma som passet han på fredag da Ulrik og jeg var på påske party på Kikut og hun skulle få han til å sove.

Vi kom ikke hjem fra Geilo en gang før Ulrik forelso at vi skulle avslutte påsken der vi startet den, nemlig på sjøen. Så ja.. Fra det ene til det andre og tilbake til start. Nå er vi derfor i Oscarsborg gjestehavn og ligger longside med et vennepar av oss som også har båt og som forresten også kommer fra noen fine dager på Geilo. Like barn leker best. Hehe!