10 FAKTA OM ULRIK OG MEG

Ulrik er den av oss som samler på alt, mens jeg gjerne vil kaste, gi bort eller selge mye for å holde mest mulig orden. Derfor bruker jeg ofte tiden på rydding i skap og skuffer når Ulrik er borte på jobb for å ting gjort (les: bort). Hehe!

Ulrik kaller meg for “baby”, mens jeg kaller han for “elskling”. På telefonen til Ulrik heter jeg “<3Kona<3”, mens Ulrik heter “Elsklingen min<3” på telefonen min.

Ulrik er generelt mer avslappet og rolig enn meg i hverdagen. Jeg stresser ofte rundt klokken fordi jeg liker å ha veldig god tid i forkant av avtaler.

Ulrik og jeg er to godtemomser som påvirker hverandre mer til det usunne enn til det sunne i hverdagen. Vi elsker smågodt begge to og klarer nesten ikke styre oss når vi handler sammen.

Ulrik og jeg er like glad i shopping begge to, noe som kanskje er litt uvanlig. Det er en stor fordel for meg at Ulrik synes det er gøy å gå i klesbutikker.

Ulrik og jeg tar oss selv veldig lite høytidelige og trives med å dele, noe som passer bra i forhold til jobben min.

Ulrik og jeg er nesten like glade i oppmerksomhet. Det er mulig jeg trives hakket mer enn han med “all eyes on me”, men etter pressedagen med Bloggerne i forrige uke skjønte jeg fort at Ulrik følte seg like hjemme i denne bobla som meg. Hehe!

Det er nesten alltid jeg som venter på Ulrik på badet når vi skal steder. Han bruker faktisk lenger tid enn meg om morgenen på å gjøre seg i stand enn meg når han har fri.

Både Ulrik og jeg velger hvitvin fremfor rødvin. Begge foretrekker fruktige og tørre hvitviner og cocktails.

Ulrik og jeg er alltid de som legger oss sist på fest. Vi fester ikke ofte lenger, men når vi først tar en fest så tar vi den helt ut.

Her kan du lese 10 ting til du kanskje ikke visste om forholdet vårt 

TIDSFORDRIV PÅ FJELLET

Annonse// MIN

Jeg som er gravid denne påsken har egentlig ikke så mye å gjøre på fjellet annet enn å slappe av, spille spill og kose meg med appen MIN, som jeg fortalte dere om for et par dager siden. Mens de andre er i bakken blir jeg hjemme i leiligheten med mamma og niesen min. Jeg vet det er mange gravide som er mer aktive enn meg og muligens tenker at jeg overdriver. Jordmor sa at jeg ikke skulle være redd for å stå på ski, men jeg tar ikke sjansen i tilfelle jeg skulle være uheldig å falle på magen. Jeg har mer enn nok med å holde meg på beina frem og tilbake til butikken i moon boots, og slalomskia kan fint vente på meg til neste sesong..

Etter noen dager hvor jeg har vekslet mellom godstolen inne i leiligheten og lenestolen i solveggen på terassen, har jeg funnet masse nytt og hyggelig lesestoff til påsken i appen MIN på telefonen. Det jeg liker så godt ved denne appen er at den er helt uten reklame og at jeg kan velge mellom artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader.

Her på fjellet i påsken går det mye i påskestoff som påskenøtter og all mulig inspirasjon til pynt av bord og andre påsketradisjoner. Niesen min synes også det var flere morsomme artikler der som ga oss nye ideer til maling av påskeegg blant annet 🙂

Det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i, og at jeg hele tiden kan legge til interesser eller fjerne interesser etter hva som passer meg.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

–> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ønsker dere en fortsatt fin langfredag!

EN PÅSKEHILSEN FRA DR.HOLMS

Hei fra Geilo! Jeg tok meg en påskefri dag i går, men er tilbake nå og resten av påsken med mindre jeg blir smittet av noroviruset her oppe.. Neida, det er ikke noe å tulle med. Omgangssyken er seriøst det verste jeg kan tenke meg og jeg føler virkelig med alle som er rammet. Dessuten er jeg kanskje litt ekstra redd for å bli syk nå som jeg er gravid. Derfor tar jeg endel forhådnsregler her oppe. Viruset har heldigvis ikke spredd seg til Dr. Holms hotell ennå og vi holder oss unna Vestlia. I tillegg vasker vi henda overdrevent ofte, spiser hjemme og holder oss mest mulig i leiligheten vår..

Dagen i dag har jeg tilbragt i solveggen sammen med familien, spist godteri og bare slappet av. Jeg var også en liten tur i sentrum for å se etter noen større fjellklær, siden jeg omtrent ikke passer noe av det jeg har pakket med meg i kofferten på grunn av den store magen. Planen var å finne en ny skibukse eller turbukse, men det fant jeg rett og slett ikke. Jeg endte opp med en tykk genser i størrelse xl fra Amundsen, ett par nye tøfler fra UGG og hårstrikker til de buksene jeg har med meg oppover som jeg ikke passer. Trikset alle gravide kvinner kan.

Mens jeg skriver dette innlegget er Ulrik på afterski. Jeg sendte han avgårde med noen venner av oss siden jeg hadde mest lyst til å bli hjemme. Det er koselig å være med på de tingene som skjer på dagen, men etter ett visst klokkeslett er det ikke like stas å være edru på fest etter min mening. Jeg ønsker likevel ikke at Ulrik skal være asosial bare fordi jeg er det. Derfor er det hyggelig å se at han klarer å kose seg uten meg og behagelig at han ikke får meg til å “føle på” at jeg trekker meg tilbake. Om noen måneder er det Ulrik som sitter hjemme og jeg som drar på fest. Da forventer jeg at han er like grei tilbake. Hehe!

Fortsatt god påske til deg som leser ♥

NYTT HUS OG NYTT INTERIØR

Annonse// MIN

Som dere vet er vi i full gang med maling og planlegging av rommene i det nye huset vårt. Selve flyttebilen kommer ikke før 5. april, men vi har allerede fått en del leveringer av nye møbler og tekstiler som jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg synes hele flytteprosessen er kjempegøy, men det å innrede et nytt hus er mer krevende enn jeg hadde trodd siden det er så mye fint å velge i. Problemet er vel egentlig at jeg liker mange forskjellige stiler, og derfor trenger jeg litt hjelp til å sette sammen stoffer og farger underveis for å få det uttrykket og den atmosfæren jeg ønsker. I løpet av den siste måneden har jeg derfor blitt helt avhengig av appen MIN på telefonen, hvor man kan lese artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader helt uten reklame. Her går det som dere skjønner mest i interiør til huset om dagen, og det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

–> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ulrik og jeg var en siste tur i huset i dag for å ta i mot jacuzzi og hagebord før vi tar påskeferie. I morgen tidlig går turen til fjells og planen videre i påsken er bare å kose meg i solveggen og finne masse inspirasjon til stuen, kjøkkenet og soverommet i appen MIN. I og med at stuen og kjøkkenet har mørke fliser på gulvene er jeg ute etter farger og materialer som kan gjøre det lunere, men samtidig vil jeg beholde det røffe og minimalistiske preget i huset. Jeg leste blant annet en skikkelig inspirerende artikkel i rom123 i går kveld om det å skille kjøkkenet i forskjellige soner. Det var også en bra artikkel om soner i stuen som jeg skal lese.

På soverommet til Ulrik og meg ser jeg for meg fargene grått, grønt, gult, sort og brunt. Jeg har kjøpt en brun treseng i mangotre blant annet og et veldig fresht sengesett, men jeg mangler litt pynteputer og diverse som er vanskelig å bestemme seg for. Jeg skal sette meg ned med listen over 30 smarte tips og triks til soverommet før jeg bestiller noe mer nå, siden jeg ikke vil gjøre noen bomkjøp. Denne artikkelen ligger også ute på appen MIN i magasinet rom123.

Ellers gleder jeg meg veldig til snøen smelter på både takterrassen og i hagen vår slik at vi kan begynne med planting og planlegging av uteområdene. Jeg ser det er masse gode tips i Hageliv blant annet, som er et annet magasin du finner i appen MIN.

Bildet under er tatt av forrige eier i fjor sommer..

Nei, nå er det påskeferie neste.. Vi blogges!

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du det om dagen?

– Jeg har det veldig bra. Men akkurat i dag kjenner jeg meg litt trøtt og sliten etter all nedpakkingen. Det tar på å flytte, men det er jo veldig gøy også. Derfor sliter jeg med å ta pauser mens jeg holder på. Jeg elsker å rydde, organisere og kaste. Det er liksom min greie.

Når tar dere påskeferie?

– Vi tar en liten påskeferie fra onsdag denne uken. Planen er Geilo og der blir vi til søndag ettermiddag med familien.

Har dere lagt noen ferieplaner til sommeren?

– I og med at jeg har termin 24. juni, så har vi ikke lagt noe store planer denne sommeren. Dessuten kjøpte vi drømmebåten vår i fjor og derfor har vi verken lyst eller samvittighet til å reise fra den når det endelig blir båtsesong her i Norge.                     

Hvordan er livet uten kommentarfelt?

– Fantastisk. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke lukket kommentarfeltet tidligere. Det er mye hyggeligere å skrive med dere som leser privat på facebooksiden min og på Snapchat 🙂

Hvor mange timer har du hatt hos jordmor?

– Jeg har vært hos jordmor to ganger nå. En gang med og en gang uten Ulrik. Neste time er i april. Da har jordmoren min satt av en hel klokketime til fødselsforberedende for både Ulrik og meg. Jeg har som sagt meldt oss på kurs i tillegg, men det er ikke før nærmere fødsel.

Hva er det beste med å være gift med en pilot?

– Lønnen, billige flybilletter og egentiden jeg får når Ulrik er på stopp.

Får Ulrik noen fordeler ved å være gift med en blogger?

– Vi får de største fordelene av bloggen sammen egentlig. Nå som vi har kjøpt oss hus er det superkjekt med “gratis” møbler, interiør og diverse. I tillegg får vi det meste av utstyr “gratis” til lille Severin, som jo er en stor utgift vi er heldige å slippe. Når det gjelder fordeler som Ulrik får alene så fikser han seg avtaler selv uavhegig av meg. Han er jo blitt en egen nettprofil med sine egne følgere –> @mrulriknygaard

Har du noen gang vurdert å ta silikon i puppene?

– Nei, det har jeg aldri hatt lyst til fordi jeg alltid har vært fornøyd med min naturlige størrelse. Når det er sagt så kan det tenkes at jeg ønsker å gjøre noe med de etter at jeg er ferdig med barn, men det er vel mest fordi jeg ser for meg at de blir for store, for tunge og sannsynligvis ikke like “spretne” som jeg vil ha de.

Bildet er fra pressedagen med Bloggerne sesong 8

Kan du nevne et klesplagg du synes er harry?

– Jeg kommer ikke på et bestemt klesplagg, men solbriller på hodet som accessorize er jeg ikke fan av. Jeg gikk alltid med det da jeg var fjortiss og følte meg skikkelig kul med det. Det er forresten helt ok på stranda eller i andre settinger hvor det er praktisk der og da og kanskje hører mer hjemme, men det er ikke veldig fint på shopping i byen eller på lunsj, etter min mening.

Har du alltid vært glad i hunder?

– Jeg har alltid vært glad i dyr generelt. Da jeg var liten drømte jeg om å flytte på en bondegård, men min største bekymring var at mamma ikke ville komme på besøk siden hun aldri har vært begeistret for firebeinte skapninger. Hehe! I dag hadde jeg ikke flyttet på en bondegård (med dyr) om jeg fikk betalt for det en gang, men jeg ELSKER hunder.

Vil du at Severin skal begynne med en bestemt sport?

– Han skal få velge hobbyene sine selv, men minst en av fritidsaktivitetene må være fysiske som foreksempel fotball eller svømming. Alle barn og voksne har godt av regelmessig fysisk aktivitet.

Har dere opprettet sparekonto til Severin?

– Nei, men den skal opprettes når han blir født. Ulrik fåreslo at vi begge skal sette inn minst 1000 kroner i måneden hver frem til han blir 18. Jeg digger forslaget!

Skal dere ha innflyttingsfest i det nye huset?

– Vi skal ha innflyttingsfest før eller siden, både med familie og med venner. Jeg ser for meg at familiefesten arrangeres i sommer en gang og vennefesten på sensommeren/til høsten når folk er tilbake fra ferie. Dere finner bilder fra vår forrige sommerfest her.

Kunne du tenke deg å være med på Farmen?

– Overhodet ikke. Jeg trives for godt i år 2018 med min egen hverdag på internett. Dessuten hater jeg både kroppsarbeid, håndarbeid og matlaging. Hehe! Eller, jeg hater ikke matlaging da, men jeg synes enkelte retter er vanskelige nok på vårt moderne kjøkken.

Får vi se noen i familien din eller noen av vennene dine i sesong 8 av Bloggerne?

– Dere får møte og bli litt bedre kjent med min beste venninne, Pia <3

Hvis du måtte delta i et realityprogram utenom Bloggerne, hvilket ville du valgt?

– Keeping up with the Kardashians?

Bildet er fra pressedagen med Bloggerne sesong 8

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå på innboks her eller på Snapchat –> pilotfrue

DE STORE INNKJØPENE TIL SEVERIN

Annonse// Babybanden

Tidligere denne uken var Ulrik og jeg på Babybanden her i Oslo, som ligger sentralt på Skøyen. Tanken var å se på barnevogn og kommode til barnerommet, men vi endte opp med å bestille både barnevogn, kommode, seng, ammestol og bilsete. Hehe!

Butikken var mye større enn jeg hadde trodd og personalet var utrolig behjelpelige. Ulrik og jeg hadde naturligvis mange spørsmål siden vi er helt ferske i alt dette. Derfor var det betryggende at de tok seg tid til å vise oss alle alternativer og ikke minst gi oss all den informasjonen vi trengte i vurderingen før vi bestemte oss for det ene og det andre, siden utvalget i butikken var såpass godt..

Barnevognen vi falt for begge to er denne vognen fra Dubatti. En utrolig fin barnevogn som er deilig å trille på grunn av de store hjulene, skikkelig praktisk med blant annet en stellebag som sitter fast under, vendbar sittedel, god demping og mye mer. Vi bestilte vognen i blåfargen på bildet under som heter “navy” og ser ut som olastoff i virkeligheten, med skinndetaljer i farge “cognac” og sort understell. Som jeg gleder meg til å hente vognen allerede i starten av april måned! Jeg lover å vise dere enda flere bilder av barnevognen vår og fortelle dere mer om hvorfor vi valgte akkurat Dubatti fremfor alle andre merker som finnes der ute.

Bilsete vi bestilte er fra Maxi Cosi i farge “concrete grey” med Isofix til bilen. Det fine med dette setet er at vi med en adapter enkelt kan klikke på bilstolen til vognen, noe jeg ser som en stor fordel i sommer når vi skal av og på båten, og i andre settinger hvor det er praktisk med enda mindre vogn.

Til info: Dubatti vognen fungerer sammen med både Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble, Pebble Plus, Cybex Aton, Nuna Pipa og Besafe iZi Go 🙂

Ulrik slo seg til ro i “pappakroken”, mens jeg vimset litt frem og tilbake for å bestemme meg for fargevalg og diverse. Ammestolen som Ulrik sitter i har vi bestilt i en mørkere gråfarge med brune ben. Stolen heter “Monte Wool&Walnut Joya”. Den er superkomfortabel og kommer til å gjøre seg på rommet til Severin.

Sengen og kommoden vi bestilte er fra Kidsmill. En nydelig barneserie som finnes i flere farger og som også har klesskap i samme serie. Vi bestemte oss for disse hvite barneromsmøblene med mørkere ben i tre. Sengen skal stå på rommet til Ulrik og meg det første året til Severin før han flytter på eget rom. Herlighet, så stas det blir å re opp og gjøre i stand til den lille prisen vår! Alt føles mye nærere nå som vi har gjort disse viktige innkjøpene. Snart skal vi nok tilbake til butikken for å handle inn alle de småtingene til stelleplassen og spiseplassen som vi ikke har begynt med ennå. Heldigvis har de ALT man trenger til babyen og foreldrene på Babybanden.

Følg Babybanden på Facebook her

DET ER RØRENDE

De av dere som følger meg på Snapchat har allerede sett denne nydelige hjemmestrikka gaven, men jeg føler virkelig at disse supersøte tingene fortjener et eget blogginnlegg også. Har dere sett noe så skjønt? Herlighet, så snilt og vakkert gjort! Det er virkelig rørende å motta hjemmelagde klær i posten til lille Severin fra lesere som har fulgt oss på veien mot å bli foreldre. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal skrive for å vise min takknemlighet..

Tusen takk og riktig god påske ♥

FRA TO TIL TRE OM TRE MÅNEDER

Nå går Ulrik og jeg snart fra å være to til å bli tre. Det er bare tre måneder igjen til termin og det føles veldig rart. Rart fordi tiden har gått så fort og rart fordi jeg fortsatt må klype meg i armen når jeg står opp om morgenen for å skjønne hvor heldige vi har vært..

Selv om jeg aldri kommer til å glemme de to årene vi har bak oss med prøving, utfordringer og skuffelser er det godt å kjenne at alle bekymringene er borte. Nye bekymringer kommer helt sikkert nærmere fødsel og ikke minst i livet etter fødsel, men akkurat nå føler jeg meg helt avslappet og det nyter jeg til det fulle.

Det er heller ikke vanskelig å smile om dagen med tanke på alt som venter oss. Det virker som om ukene bare flyr forbi og at sommeren er like rundt hjørtet selv om det snør ute.. Hehe! Båtplass i Vollen er fikset og sommerplanene er familieferie på sjøen. Neste uke tar vi påskeferie og rett etter ferien er det flytting. Åh, som jeg gleder meg til resten av denne våren, til sommeren og til den nye hverdagen som mamma. Nå begynner nedtellingen og babyforberedelsene for alvor ♥

DE FØRSTE EPISODENE AV BLOGGERNE

Nå har Ulrik og jeg fått se de første 8 episodene av Bloggerne sesong 8. Jeg skal innrømme at jeg grudde meg litt i forkant, men det var bare fordi jeg og vi er helt nye i dette. Jeg vet jo hva vi har filmet og hvor mye vi har delt av oss selv, men nervene kom likevel siden jeg aldri har vært med på noe lignende før og ikke ante hva som faktisk ville komme med på skjermen eller hvordan vi ville bli fremstilt gjennom programmet.

Heldigvis føler jeg at de som sitter i klippen har fått frem vår historie på en veldig ekte og fin måte. Noen av scenene er utrolig sterke og gir meg faktisk vondt i magen, selv nå som jeg har fordøyd alt det triste. Jeg så på Ulrik at han også synes det var litt vanskelig å bli “tatt tilbake” til sorg og skuffelser i disse episodene. Men jeg priser meg lykkelig for at jeg nå er gravid og det gjør selvfølgelig alt mye lettere.

Jeg er sikker på at dere som følger Ulrik og meg gjennom denne bloggen og andre sosiale medier vil føle at dere blir enda bedre kjent med oss gjennom Bloggerne, noe som var målet og ønsket med deltakelsen. Sannsynligvis vil mange få et helt nytt inntrykk av meg som person. Ikke fordi jeg holder igjen på bloggen, men fordi det er vanskelig å vise hele meg bare gjennom tekst og bilder. Noen vil nok mene at Ulrik og jeg deler for mye, mens andre vil se på vår tid i denne sesongen som meningsfulle innslag.

Når det er sagt så handler ikke alle episodene med Ulrik og meg om prøverør. Dere får også se oss i morsomme og fjasete sitiasjoner, akkurat slik som hverdagen vår er. Men prosessen er naturligvis med oss i hodene hele veien og det vil dere merke..

FØRSTE INNLEGG FRA NYTT HUS

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og hviler ryggen i det nye huset vårt. Severin sparker, Ulrik prater i telefon etter telefon og Ramp snuser rundt for å gjøre seg kjent..

Dagen i dag har gått i ett med presse til Bloggerne sesong 8 på Tv2 i Bjørvika. I tillegg har vi fikset ting og tang til det nye huset. Jeg skjønner ikke hvor timene blir av for tiden egentlig, men de blir i hvertfall godt utnyttet.

Snart kommer min beste venninne, Pia og Kristian på besøk. De blir våre første gjester utenom mamma så det er jo superstas! Vi flytter som sagt ikke inn før 5. april, men kommer til å være her mye for å ta i mot møbler, fikse anlegg, ta mål, sørge for at riktig farge blir malt i riktig rom og så videre.

På bildene under ser dere litt av den fantastiske utsikten vi er så heldige å få nyte fremover. Herlighet, som jeg ser frem til vår nye hverdag her i Vollen, og ikke minst til sommeren! Håper du som leser har hatt en fin uke så langt. Nå må jeg komme meg opp av sofaen og dekke på litt her før gjestene kommer, men først vil jeg bare ønske dere velkommen til oss <3