HIPP HURRA FOR @MRULRIKNYGAARD

I dag har verdens beste ektemann og verdens beste pappa til lille Severin bursdag. Det finnes ingen snillere, kulere, mer omtenksom eller kjekkere mann i mine øyne. Fy søren, så heldige vi er som har han i livet vårt. Bursdagen til Ulrik og nyttårsaften skal feires her på Dr. Holms med flotte venner i leiligheten, god mat i restauranten, raketter, paljetter og fest. Hipp hurra for @mrulriknygaard sine 39 år!

For dere som lurer på hva som befinner seg i posene på bildene over så er det et superfint forkle fra Lexington som Ulrik fikk av Pia, Kristian og Hermine og freshe pensko fra Louis Vuitton som Ulrik fikk av Severin, Stella og Ramp. Gaven fra meg var en reise til fantastiske Dubai hvor vi skal tilbringe 10 netter på The Palm om bare litt over en måned. Jeg kommer tilbake til turen og planene for oppholdet.. Åh, som jeg gleder meg! For ja, gaven er jo på en måte like mye til meg og Severin som til “Ulriken” vår. Hehe ♥

JULENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva fikk du til jul fra Ulrik?

– Av Ulrik fikk jeg ett par superfine vintersko fra Gucci som jeg har ønsket meg lenge, og av Severin, Stella og Ramp fikk jeg et etterlengtet vaffeljern og noen freshe sneakers fra Louis Vuitton som jeg gleder meg veldig til å ta i bruk når været blir varmere igjen.

Hva fikk Ulrik til jul fra deg?

– Han fikk et keyboard som hanhar lovet å bli god på.. Hehe! Av Severin, Stella og Ramp fikk han et sort og grått Hermes belte som han har ønsket seg en stund.

Hva fikk Severin til jul av dere?

– Han fikk et akebrett, litt klær og mange nye leker.

Ble den første julen med barn slik du så for deg?

– Både ja og nei. Denne julen har vært den beste noensinne. Jeg trodde jeg skulle rekke mer bare, men det tror jeg jo i hverdagen ellers også. Lenge leve optimismen! Hehe!

Er Severin vaksinert?

– Ja, han har tatt alle de anbefalte vaksinene og det skal vi fortsette med også.

Kan du dele mer interiør på bloggen fremover?

-Ja, det har jeg lyst til. Godt forslag!

Får vi se noe fra Vollenliafestivalen på Bloggerne i sesong 10?

-Ja! Vi filmet nesten hele festen, så det er bare å glede seg.

Har dere hytte på Geilo?

-Nei, men vi har en familieleilighet på Dr. Holms som Ulrik og jeg bruker ofte.

Hvor lenge blir dere på Geilo?

– Vi blir til 2. nyttårsdag, tror jeg.

Skal du stå på ski i romjulen?

-Nei, den tid er over. Hehe! Neida, men vi dropper skia i år på grunn av Severin. Han trives jo best inne i bleia foran peisen, ikke ute i minusgrader med alt for mye klær.

Hva synes du er den største fordelen med amming?

– For min del er det helt klart vektnedgangen og selvfølgelig at det er lettvint å slippe og styre med flasker og oppvarming hele tiden. Det har vært slitsomt med denne ammingen til tider fordi jeg har følt at jeg nesten ikke har gjort noe annet enn å sitte med puppene ute, men jeg har kommet frem til at det er mer sitsomt å løpe på tredemøllen enn å amme.. I tillegg er det MYE koseligere å amme enn å trene. Hehe!

Har du ikke hatt noen problemer med ammingen til nå?

– Heldigvis ikke. Jeg var bittelitt sår i begynnelsen og har hatt brystbetennelse to ganger, men det gikk raskt over.

Synes du det er flaut å amme på offentlige steder?

– Nei, det er helt naturlig for meg og det synes jeg det burde være for alle supermødre der ute. Jeg ser at enkelte blir brydd av at jeg ikke alltid dekker meg til og det synes jeg bare er synd. Ikke for min del, men for samfunnet at slike holdninger finnes i 2018/snart 2019..

Jeg har et ammesjal som jeg brukte litt i starten fordi jeg trodde at det var noe jeg måtte ha, men merket fort at det var veldig klumsete og ukomfortabelt for Severin som ligge under det stoffet i hundre varmegrader, stakkar. Derfor la jeg sjalet på hylla og lærte meg å få et avslappet forhold til det hele.

Tommel opp for amming offentlig!

Hvor lenge har du tenkt til å amme?

– Jeg vet ikke helt? Til han fyller 1 år kanskje? Jeg ser i hvertfall for meg at jeg holder på i noen måneder til.

Pleier du å fryse ned melk?

-Ja, men jeg synes helt ærlig at det er litt stress å pumpe meg om ikke jeg må fordi jeg ammer såpass ofte. Sist jeg var ute med jentene lånte jeg morsmelk av min beste venninnne, Pia fordi jeg rett og slett ikke rakk å pumpe nok til en hel kveld og natt. Pia er nemlig mye flinkere til å fylle opp fryseren sin enn meg.

Tar Severin flaske?

-Han drikker endel vann fra flaske om dagen. Men melk foretrekker han fersk og rett brystet. Morsmelkerstatning er bare å glemme for vår del..

Testet forresten ut tvillingstilling på Severin og Hermine tidligere i dag. Severin på 6 måneder og Hermine (datteren til Pia) på snart 2 måneder 🙂 🙂

MY SECRET PLEASURE!

Reklame | May Beauty

Jeg har en dag i uken hvor jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Disse dagene starter jeg gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til en gang i blant. I dag vil jeg trekke frem ansikstmasken alene fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden nå om vinteren hvor den fort blir tørr og blass. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk en av hovedgrunnene til at ansiktet mitt er rent og friskt om dagen og at jeg tør å gå uten sminke..

Jeg er spesielt glad for at May Beauty sine produkter inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr.

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud. Rett og slett en herlig følelse!

Slik bruker du The Incredible Face Mask:

Påfør masken på ansiktet ditt.

La masken tørke i 30-40 minutter.

Fjern masken og se at sorte prikker og død hud dras bort. Det gjør litt vondt å dra den av, men det er egentlig bare digg for da kjenner du at den virker 🙂

Du kan vaske av eventuelle rester med klut.
 Kjenn hvor myk og ren huden føles etter bruk!

Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg.Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlate seg et mykt og rent resultat. Det tar ikke mange minuttene før rødfargen er helt borte og det er ikke noe problem å dekke til med sminke, men jeg pleier å la huden få slappe av litt med en god fuktighetskrem før jeg eventuelt sminker meg. I dag valgte jeg å gå helt uten sminke i flere timer for å la huden min få puste skikkelig. Heldigvis er jeg komfortabel uten sminke og det er takket være denne fantastiske ansiktsrutinen som fjerner alle urenheter.

Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til deg.Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord “ROMJULPILOTFRUE“.

Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk gave til noen du er glad i. Ulrik digger forresten masken han også. Den er like effektiv til jenter som til gutter!P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode og for hele produktlinjen, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER!

EN LITEN JULEHILSEN

Hei verdens snilleste lesere! Tusen takk for tålmodigheten denne julen. Jeg sa jo at jeg kom til å logge av litt for å nyte tiden med mine aller nærmeste og det er jeg virkelig taknemlig for at dere lar meg gjøre. For herlighet, så deilig det har vært å være offline i noen dager nå. Det trengte jeg og det anbefaler jeg til absolutt alle i julehøytiden.

I dag har Ulrik, Severin og jeg vært en tur i byen for å fikse de siste tingene før vi reiser til fjells. I morgen går nemlig turen videre til Geilo. I tradisjons tro skal vi feire nyttår med noen venner på Dr. Holms hotell. Der har jeg faktisk feiret nyttårsaften fast siden jeg var 14 år. Først med moren min og stefaren min i noen år, så med jentene i mange år, så med Ulrik og felles venner og nå som familie. Så ja, jeg er over middels glad i Geilo og spesielt Holms. Men denne nyttårsaften blir såklart ekstra fin på grunn av vår kjære Severin. Det rimet! Hehe!

Nå må jeg rydde, pakke og ta et skippertak i mailboksen min.. Jeg ville bare si hei og sende en liten julehilsen fra Ulrik og meg. Fortsatt god jul og godt nytt år til deg som leser. Vi blogges snart igjen. Det lover jeg!

P.s. Jeg skal lage en “julens spørsmål og svar” spalte en av de nærmeste dagene.. Hva lurer du på? Send meg en DM på Instagram–> @pilotfrue med ditt spørsmål ♥

JULEFERIEN ER I GANG

Da var juleferien offisielt i gang. Forskjellen mellom ferie og hverdag er egentlig ikke så stor for min del, men det at Ulrik har fri, at svigerforeldrene mine er kommet i hus, at kjøleskapet er fullt av deilig mat, at huset er pyntet og at alle ærender er unnagjort gir meg både feriefølelse og julestemning på en gang. Og forskjellen mellom jul og hverdag er stor når det kommer til både jobb og kosthold. Jeg kommer ikke til å være borte fra bloggen resten av julen, men jeg kommer til å ta meg endel fri. Og med fri så handler det først å fremst om å logge av og ikke være tilgjengelig for andre enn de aller nærmeste. Jeg spiser masse sukker hver dag nå og kommer ikke til å slutte med det før til neste år.. Og med sukker så mener jeg juleskum før frokost, nugatti til frokost, sjokolade, brente mandler og brus dagen lang. Hehe!

Julaften skal som sagt feires her i Vollen sammen med foreldrene til Ulrik, min mamma og stefar, storesøsteren min med mannen hennes og sønnen deres, morfar og kona til morfar. Det betyr at heldige lille Severin har både besteforeldre, tante, onkel, fetter og oldeforeldre til stede i tillegg til mamsen og papsen på sin aller første julefeiring.

Første juledag skal vi på julelunsj med familie i Vikersund, andre juledag skal vi på julemiddag til farmor sammen med pappa og familien min i Halden og tredje juledag reiser vi til Geilo for å feire nyttår sammen med Pia, Kristian og bittelille Hermine ♥

PÅ TAMPEN AV ÅRET

Nå sitter jeg her på tampen av året og tenker over alt innholdet jeg har delt i sosiale medier i 2018. Alt av personlige tekster, bilder og reklame. Jeg angrer ikke på noe av det jeg har publisert, men det er ingen hemmelighet at arkivet består av både innlegg jeg smiler av, innlegg jeg blir trist av og innlegg jeg rister på hodet av..

Nå går jeg snart inn i mitt femte år som blogger og derfor føler jeg det er på tide å stoppe opp litt. Stoppe opp, oppsummere og være mer bevisst på veien videre med tanke på hvor grensen skal gå for det som er privat. Jeg liker jo å dele, men jeg kjenner også at jeg setter mer og mer pris på privatliv. Kanskje det er fordi jeg har blitt mamma eller kanskje det bare er en naturlig del av det å bli eldre underveis som jeg gjør meg nye erfaringer.

Snart begynner som sagt Bloggerne på skjermen igjen og der deler vi mye av oss selv på en kontrollert og komfortabel måte. Men jeg har lyst til å gi dere noe mer. Jeg har lyst til å nå dere på enda en ny plattform, og jeg har en plan. Eller, jeg er ikke alene om denne planen. Vi er tre. I morgen skal vi det gjelder sette oss ned sammen i vårt aller første møte. Kan dere gjette hva vi skal?

Så ja, jeg har et nytt prosjekt på gang som jeg tror og håper dere vil like!

DET BESTE ÅRET I HELE MITT LIV

Det er rart å tenke på at dette minnerike året snart er over. Det beste året i hele mitt 28 år lange liv. Året hvor verdens beste Severin kom til verden som var så ønsket at det gjorde vondt. Jeg er så takknemlig for at alt har gått bra med vår lille familie, for at vi har det så godt og trygt sammen, for at vi bor i drømmehjemmet vårt og for at Ulrik og jeg kan leve av jobber som vi stortrives med begge to.

Jeg er så glad for at vi har kommet oss styrket ut av prøverørsprosessen, for at vi nå kan legge alt det triste bak oss og for at vi kan gå inn i et nytt år uten store bekymringer om fremtiden. Er det en ting som er sikkert så er det at vi har mye å smile for når vi ser tilbake på året som har gått og mye å smile for når vi ser frem mot året som kommer. For ja.. Dette er jo egentlig bare starten, selv om det føles ut som vi er i mål.

Tusen takk til alle som har støttet oss og heiet oss frem til det livet vi lever i dag. Jeg gleder meg til det nye året og føler meg virkelig heldig hver eneste dag jeg står opp i min nye hverdag som småbarnsmamma. Det skal dere vite ♥

 

GLOSSYBOX

Reklame | Glossybox

Har du hørt om Glossybox? Det er en vakker eske som er full av skjønnhetsnyheter! For kun 179 kroner i måneden får du esken hjem i postkassen din hver måned. Dette er den perfekte måte å skjemme bort seg selv på, eller noen du er glad i!

Produktene er selvfølgelig kvalitetssikret og nøye gjennomtenkt for at du skal få deg den beste overraskelsen som gleder deg like mye hver gang. Jeg skal ikke røpe hva som er i akkurat denne herlige boksen, men jeg kan si såpass at den passer perfekt nå i festsesongen..  Les mer om Glossybox her!

JULERABATT: Med rabattkoden “JULIANNE20” får du 20% rabatt på alle typer abonnement på glossybox.no her

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med deg?

– Det går bra. De siste ukene har vært litt hektiske jobbmessig, men nå begynner heldigvis ting å roe seg før jul.

Hva gleder du deg mest til i 2019?

– Jeg gleder meg mest til våren og sommeren, men det gjør jeg jo hvert år.. Hehe! Hvis jeg skal være litt mer konkret så er det båtsesongen som definitivt blir høydepunktet i 2019.

Hva er ditt beste minne fra 2018?

– Det er selvfølgelig det øyeblikket jeg fikk møte Severin for aller første gang.

Hva tenker du om at lesere kommer bort til deg når du er ute og triller Severin?

– Det er bare hyggelig at folk kommer bort og hilser når vi er rundt omkring, men hjemme i huset vårt foretrekker vi privatliv 🙂

Har du noen tips til leggerutiner for babyer?

– Egentlig ikke. Her tar vi på pysj i 19/20-tiden og legger oss når vi er trøtte.

Hvor er julestjernen dere har i vinduet fra?

– Den kjøpte vi på en kjempefin interiørbutikk her i Vollen. Jeg husker ikke hva merket på julestjernen er, men interiørbutikken heter Rhomb hos Søstrene Sagen.

Når skal Severin begynne i barnehage?

– Vi har søkt om barnehageplass fra og med august 2019. Tvi tvi!

Vurderer du å ha lillegull redusert i barnehage, så du kan nyte noen fridager hjemme med han?

– Jeg kommer til å levere Severin senere og hente han tidligere de dagene jeg har mulighet til det, som sikkert blir mange. Men fridager hjemme blir det nok få av. Planen er å bruke den tiden han er i barnehagen godt på både jobb, trening og skjønnhetsbehandlinger. Med skjønnhetsbehandlinger så mener jeg først og fremst frisør og negler slik at Severin skal få slippe å bli med meg på de kjedelige tingene der fremover.

Hvor mange måneder er Severin?

– Han blir 6 måneder 20. desember!

Får vi se Severin i Bloggerne?

– Ja. I bloggerne følger kameraene Ulrik og meg i hverdagen og siden Severin er en del av vår hverdag nå vil han også være synlig i serien, men han er ikke en egen deltaker og fokuset er selvfølgelig på Ulrik og meg.

Hvilken størrelse bruker Severin i klær?

– Han bruker 9-12 måneder i klær allerede. Er det rart at jeg kaller han for klompelompen min? 😀

Hvem skal dere feire julaften med?

– Foreldrene til Ulrik, min mamma, min stefar, min søster med familie og min morfar med sin kone.

Gråter Severin mye?

– Han gråter kun når han er sulten eller trøtt, ellers er han heldigvis veldig tilfreds med livet.

Hvordan ser du for deg den første julen med Severin?

– Jeg tror det vil bli utrolig koselig, men også sterkt og rørende. Tenk så heldige vi er og tenk så fjernt denne lykken var for oss for bare litt over et år siden..

Hvilke tips har du til unge bloggere som har lyst til å bli kjente bloggere? Er det noe du ville gjort annerledes fra starten?

– Mitt beste tips er å skrive personlig, bruke selvironi og ikke være redd for å dele sterke meninger. Det er ingenting jeg kommer på som jeg ville gjort annerledes, nei. Jeg er glad for at jeg hoppet inn i bloggverden med begge beina på en gang og satset alt.

Hvordan er det å være med i Bloggerne? Filmer de mye? Er det slitsomt?

– Det er kjempekoselig å være med i Bloggerne! Alle som jobber i Salto (produksjonen) er utrolig hyggelige. Vi filmer mye i perioder, men det er ikke slitsomt.

Kan du ha en housetour snart?

– Huff.. Jeg vet at jeg har lovet dere det. Det er bare det at jeg aldri føler vi blir helt ferdige her hjemme.. Jeg får bare ta meg i nakken og lage en film på nyåret selv om jeg føler at vi mangler litt ting her og der.

Har du mye igjen å gjøre før jul eller tar du ting litt rolig i år?

– Jeg har mye igjen å gjøre, men tar det ganske rolig for det.

Er det du eller Ulrik som står for julematen?

– Ingen av oss. Hehe! Faren til Ulrik står for pinnekjøttet, søsteren min steker svineribbe og moren min skal lage riskrem. Tilbehøret skal vi bidra med da..

Hvordan klarer du å ta vare på hundene når Ulrik er borte på jobb og du er alene med Severin?

– Jeg er heldig å ha flinke hjelpere i nabolaget som hjelper meg med lufting og heldig som har stor hage som de kan spirnge fra seg litt i når det blir få turer.

Vil du ha flere hunder?

– Jeg elsker hunder, men jeg har mer enn nok med de to vi har i dag.

Hva gjør du på en vanlig dag?

– En vanlig dag i livet nå styres hundre prosent av Severin. Vi sover til han våkner, leker og gjør oss klare til trilletur eller til dagens avtaler som kan være alt fra lunsj med venninner til møter i jobbsammenheng og andre ærender.

Går du på p-piller?

– Nei.

Har du opplevd noe som mamma som du ikke så for deg at du ville oppleve før du fikk barn?

– Ehh, ja.. Jeg tror INGEN vet hva lite søvn over flere måneder er før man faktisk står i det selv.

Bruker du tørrsjampo?

– Om jeg gjør! Tørrsjampo er et must som småbarnsmamma. Jeg bruker det ofte som styling for å få litt ekstra volum eller bare som en nødløsning når håret mitt er fett og jeg ikke har tid til å vaske det.

Ville du gått gjennom den samme prosessen igjen med prøverør for å få flere barn?

– Jeg tror ikke det. Prosessen var utrolig tøff for både kroppen og psyken min, men jeg skal aldri si aldri og jeg angrer ikke på forsøkene vi gjorde selv om graviditeten skjedde naturlig.

Er du skuffet over at du ikke har en jente?

– Overhodet ikke. Jeg stortrives som guttemamma, og om jeg aldri blir jentemamma så synes jeg det bare er stas å være den eneste jenta i familien.

Var det en stor overgang å bli mamma?

– Ja. Er det ikke det for alle førstegangsmammaer?

Hvordan går det med treningen?

– Helt på trynet. Hehe! Jeg starter med blanke ark og ny motivasjon i januar som ca alle andre.

Er det farlig å ta tatovering når du ammer?

– Jeg tror ikke det.

DET BLIR IKKE ENKLERE..

Reklame | Bookis

Hei og god søndag! Har du noen julegaver igjen å handle? Nå har du mulighet til å kjøpe boken min “Drømmen om en baby” på Bookis her. Bestiller du før klokken 21:00 i kveld, får du den levert på døren før klokken 07:00 i morgen tidlig (gjelder på Østlandet). Det blir seriøst ikke enklere eller mer behagelig enn dette..

På Bookis.no kan du forresten både kjøpe og selge brukte og nye bøker. Dette er nemlig en ny norsk nettbutikk som jeg virkelig anbefaler deg å sjekke ut! Sa jeg at de har Norges raskeste levering? 🙂