JULENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva fikk du til jul fra Ulrik?

– Av Ulrik fikk jeg ett par superfine vintersko fra Gucci som jeg har ønsket meg lenge, og av Severin, Stella og Ramp fikk jeg et etterlengtet vaffeljern og noen freshe sneakers fra Louis Vuitton som jeg gleder meg veldig til å ta i bruk når været blir varmere igjen.

Hva fikk Ulrik til jul fra deg?

– Han fikk et keyboard som hanhar lovet å bli god på.. Hehe! Av Severin, Stella og Ramp fikk han et sort og grått Hermes belte som han har ønsket seg en stund.

Hva fikk Severin til jul av dere?

– Han fikk et akebrett, litt klær og mange nye leker.

Ble den første julen med barn slik du så for deg?

– Både ja og nei. Denne julen har vært den beste noensinne. Jeg trodde jeg skulle rekke mer bare, men det tror jeg jo i hverdagen ellers også. Lenge leve optimismen! Hehe!

Er Severin vaksinert?

– Ja, han har tatt alle de anbefalte vaksinene og det skal vi fortsette med også.

Kan du dele mer interiør på bloggen fremover?

-Ja, det har jeg lyst til. Godt forslag!

Får vi se noe fra Vollenliafestivalen på Bloggerne i sesong 10?

-Ja! Vi filmet nesten hele festen, så det er bare å glede seg.

Har dere hytte på Geilo?

-Nei, men vi har en familieleilighet på Dr. Holms som Ulrik og jeg bruker ofte.

Hvor lenge blir dere på Geilo?

– Vi blir til 2. nyttårsdag, tror jeg.

Skal du stå på ski i romjulen?

-Nei, den tid er over. Hehe! Neida, men vi dropper skia i år på grunn av Severin. Han trives jo best inne i bleia foran peisen, ikke ute i minusgrader med alt for mye klær.

Hva synes du er den største fordelen med amming?

– For min del er det helt klart vektnedgangen og selvfølgelig at det er lettvint å slippe og styre med flasker og oppvarming hele tiden. Det har vært slitsomt med denne ammingen til tider fordi jeg har følt at jeg nesten ikke har gjort noe annet enn å sitte med puppene ute, men jeg har kommet frem til at det er mer sitsomt å løpe på tredemøllen enn å amme.. I tillegg er det MYE koseligere å amme enn å trene. Hehe!

Har du ikke hatt noen problemer med ammingen til nå?

– Heldigvis ikke. Jeg var bittelitt sår i begynnelsen og har hatt brystbetennelse to ganger, men det gikk raskt over.

Synes du det er flaut å amme på offentlige steder?

– Nei, det er helt naturlig for meg og det synes jeg det burde være for alle supermødre der ute. Jeg ser at enkelte blir brydd av at jeg ikke alltid dekker meg til og det synes jeg bare er synd. Ikke for min del, men for samfunnet at slike holdninger finnes i 2018/snart 2019..

Jeg har et ammesjal som jeg brukte litt i starten fordi jeg trodde at det var noe jeg måtte ha, men merket fort at det var veldig klumsete og ukomfortabelt for Severin som ligge under det stoffet i hundre varmegrader, stakkar. Derfor la jeg sjalet på hylla og lærte meg å få et avslappet forhold til det hele.

Tommel opp for amming offentlig!

Hvor lenge har du tenkt til å amme?

– Jeg vet ikke helt? Til han fyller 1 år kanskje? Jeg ser i hvertfall for meg at jeg holder på i noen måneder til.

Pleier du å fryse ned melk?

-Ja, men jeg synes helt ærlig at det er litt stress å pumpe meg om ikke jeg må fordi jeg ammer såpass ofte. Sist jeg var ute med jentene lånte jeg morsmelk av min beste venninnne, Pia fordi jeg rett og slett ikke rakk å pumpe nok til en hel kveld og natt. Pia er nemlig mye flinkere til å fylle opp fryseren sin enn meg.

Tar Severin flaske?

-Han drikker endel vann fra flaske om dagen. Men melk foretrekker han fersk og rett brystet. Morsmelkerstatning er bare å glemme for vår del..

Testet forresten ut tvillingstilling på Severin og Hermine tidligere i dag. Severin på 6 måneder og Hermine (datteren til Pia) på snart 2 måneder 🙂 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg