KONKURRANSE: VIL DU VINNE BILLETTER TIL WE LOVE THE 90’S?

Reklame// Nordic Beats

Vil du vinne billetter til we love 90’s 27. april på Telenor Arena? Ulrik og jeg deler nemlig ut 2 stykk premiumbilletter og hele 5 stykk Golden Circle billetter i løpet av få dager.. Det eneste du trenger å gjøre er å følge @mrulriknygaard og @pilotfrue på Instagram. Vinnerene blir trukket fortløpende, så vær rask 😀

P.s. Dere som følger oss fra før blir automatisk med i trekningen!

MAMSEN OG LILLEGUTT

Hei til deg som leser! Det har bare vært mamsen og lillegutt her hjemme i noen dager og da er det ikke alltid så lett å få tid denne bloggen eller noe annet enn å være mams. Den beste, men også mest hektiske oppgaven jeg har tatt på meg. Eller, papsen var innom etter jobb i går kveld og dro avgårde tidlig på morgenen i dag for hans siste jobbdag før langfri og faktisk litt pappaperm. Så ja, det vil bli mer tid til alt for min del fra og med i morgen igjen.

Det er flere som har spurt om Severin skal kalle Ulrik og meg for “papsen og mamsen” siden jeg sier det hele tiden. Personlig synes jeg at det er to veldig koselige kallenavn på foreldre, men jeg regner med at han kommer til å si pappa og mamma i noen år først i hvertfall, så får vi se om han synes disse kallenavnene er like koselige som meg. Faltisk har han allerede sagt både “papaa” og “mamaa”. Og ja, det er flere enn Ulrik og meg som har vært vitner til det. Hehe!

Planen for denne friperioden til Ulrik er at vi skal få Severin til å sove på eget rom og til å sovne med enten flaske eller uten noe som helst, bare ikke med meg. Jeg ønsker egentlig ikke å slutte med ammingen ennå, kun nattammingen. Dessuten har jeg blitt oppfordret av helsesøster til å gi dette et ordentlig forsøk nå for å få mer søvn, for å få mer avlatning i Ulrik og eventuelt andre slik at Ulrik og jeg kan ta oss en kveld ute eller noe i nærmeste fremtid. Jeg skal holde dere oppdaterte på hvordan det går etterhvert.

Om noen timer kommer mine kjære svigerforeldre fra Måløy. De skal være hos oss på besøk i noen dager og det gleder jeg meg veldig til. Det har alltid vært koselig å få de på besøk, men jeg skal innrømme at det er ekstra koselig etter at Severin kom til verden. Han er naturligvis midtpunktet blant alle og uten tvil en liten klump som spleiser oss familiene enda mer sammen. Severin har jo vokst helt enormt siden sist de så ham og jeg er sikker på at de vil merke en stor forskjell i væremåten hans med tanke på alt han har lært seg i det siste. Det er faktisk Ulrik som flyr Vigdis og Atle fra Ålesund til Oslo i dag, og bare det i seg selv er jo kjempegøy!

Nå skal jeg komme meg ut i solen og nyte noen timer med Severin og hundene. Vi skrives mer i kveld. Da skal jeg legge ut en skikkelig kul konkurranse som jeg tror at du vil like ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du det?

– Jeg har det veldig bra om dagen. Det er mye å henge fingrene i, men det er jo bare gøy og bra. Når det er sagt ser jeg frem til å få assistenten min på plass, da vil dere fort merke at jeg får enda mer tid til dere og det er hovedgrunnen til at jeg gleder meg 🙂

Kan du fortelle mer om assistenten din?

– Jeg skal fortelle mer om henne når hun starter. Hvis jeg får lov? Hun trives vel egentlig best bak kameraet, ikke foran. Selv om man skulle tro det motsatte når man ser henne. She is stunning!

Føler du at du må forsvare alt du gjør?

– Jeg føler ofte at jeg blir misforstått og det fører stadig til forklaringer fra min side fordi jeg så inderlig ønsker at du som leser skal forstå meg. Jeg mener at det bør være rom for å forstå hverandre selvom man kanskje ikke alltid er enige.

Er Ulrik pilot eller styrmann?

– Både styrmenn og kapteiner som flyr fly er piloter. Ulrik er kaptein.

Hvordan er det å ha en mann som er så mye borte fra deg og Severin?

– Jeg ser på jobben til Ulrik og turnusen hans som en fordel, ikke en ulempe i vårt forhold og i vårt nye familieliv. Det er såklart dager og netter jeg skulle ønske at jeg hadde han hjemme nå som Severin er såpass liten og krevende og ikke minst fordi jeg savner ham, men vi får jo også ekstra mye tid sammen når Ulrik først er hjemme og har fri siden fritiden hans er mer sammenhengende enn i det typiske A4-livet.

Hva slags båt har dere kjøpt, hvor stor er den og kan du vise flere bilder av den snart?

– Vi har kjøpt en motorbåt i merket Bavaria som er 49 ft. Jeg ønsker ikke å lage et eget blogginnlegg med bilder av båten, men det kommer jo masse bilder av den fremover fordi vi naturligvis skal bruke den mye.

Hvor skal dere reise med båten i sommer?

– Jeg vet ikke. Vi tar alt som det kommer og planlegger reisene våre ut ifra vær og vind underveis i sesongen.

Bruker du og Ulrik vest i båten eller er det bare Severin som bruker det?

– Vi har vester til alle som er med på båttur ombord, men Ulrik og jeg pleier ikke å ha de på oss med mindre det er dårlig vær eller vi må kjøre i mørket.

Hvilket land ville du flyttet til om du ikke skulle bo i Norge?

– Dubai? Hehe, neida. Sverige kanskje og isåfall Stockholm. Jeg er veldig hjemmekjær, liker å ha familie nært og enormt glad i Norge så jeg kunne ikke tenke meg å bo i et annet land. Utenlandsreiser/ferier derimot skulle jeg gjerne vært på oftere.

Blir dere boende der dere bor nå eller drømmer dere fortsatt om å bygge et hus i fremtiden?

– Vi blir definitivt boende her vi bor nå. Huset vi eier i dag er akkurat slik vi en gang drømte om å bygge.

Triller du ofte sammen med Pia?

– Vi var faktisk sammen på Sandvika Storsenter tidligere i dag og neste uke har vi avtalt en trilledate og lunsj her i Vollen. Når det er sagt så har vi ikke trillet sammen ofte de siste månedene, men jeg tror det blir mye oftere fremover nå som været blir varmere.

Hva er det beste med å bo i Vollen?

– Det må være alle de hyggelige menneskene som bor her, marinaen, de superkoselige lokale butikkene og den roen som ikke finnes i Oslo sentrum.

Hvilke rutiner har du for treningen din?

– Ingen dessverre. Jeg har satt treningen til side for jobb frem til Severin begynner i barnehagen til høsten.

Spiser du veldig sunt?

– Ja og nei. Jeg spiser ofte sunt og prøver å tenke fornuftig over hva jeg putter i meg mestaparten av uken, men jeg unner meg mye usunt også. Kanskje til og med litt for mye..

Hvordan klarer du å holde deg slank?

– Jeg tror det fortsatt skyldes ammingen, selv om jeg ammer betydelig mindre nå enn i starten.

Hender det at du skeier ut i hverdagen?

– Om det hender, sa du? Nå for tiden er det oftere at jeg skeier ut på en hverdag enn motsatt, så jeg må nok skjerpe meg litt fremover. Hehe!

Hva spiser du når du skeier ut?

– Noe av det beste jeg vet er franske makroner med pistasj. Anne Brith sine er selvfølgelig de beste, men jeg kan jo ikke mase på henne hver gang jeg blir fysen så disse fra Sebastian Bruno er en god nummer to.

FROKOSTDATE, BARNEFRI OG JENTESNAKK

Denne dagen her kunne ikke ha startet bedre for min del som fikk nyte en barnefri frokost med venninnen min, Kaja i solen. Ikke misforstå. Jeg elsker Severin over alt på denne jord, men jeg setter pris på litt voksentid en gang i blant og ikke minst det å spise et måltid helt uavbrutt med puppene i fred og uten masse gris. Hehe! Jeg skal definitivt unne meg flere frokoster ute denne våren og til sommeren, med og uten lillegutt. Herregud for en hverdagsluksus! Jeg anbefaler forresten Albert Bistro på Aker brygge. De har en skikkelig god frokostmeny som varer frem til klokken 11:00 med gode priser. Og nei, dette er ikke snikreklame. Kun en hyggelig anbefaling fra meg til dere.

Grunnen til at jeg hadde barnefri i noen timer var ikke frokostdaten alene, men et veldig spennende møte, planlegging av podkasten vår og innspillingen til ukens episode av Jentesnakk som dere allerede kan høre HER.

I morgen er forresten planen å kjøre en ny runde med ukens spørsmål og svar. Lurer du på noe? Følg meg på Instagram! Der åpner jeg nemlig for å stille spørsmål en gang i uken –> @pilotfrue

 

ÅRETS FØRSTE BÅTTUR

Hei fra sol og blå himmel! Fy søren, i dag var vi heldige. Ulrik og jeg har nemlig hatt overtakelse av den nye båten vår og derfor passet det ekstra godt med dette finværet på årets første båttur. Severin var selvfølgelig med i sin nye redningsvest som vi kjøpte på båtmessen i helgen. Jeg er veldig lettet over at han aksepterer å ha på seg vest. Jeg mener ikke at det er noe alternativ uten, men det er jo kjekt for oss foreldre at vesten ikke blir en negativ greie helt fra starten.

Vår erfaring med baby i båt er jo utelukkende positiv fra i fjor. Vi er likevel spente på hvordan det blir i år siden Severin ikke lenger er et spedbarn, men en liten gutt som beveger seg fort og mye. Når det er sagt så har jeg stor tro på at dette blir en helt fantastisk båtsesong for oss som familie og at vi kommer til å ha enormt glede av denne båten sammen.

Etter en herlig prøvetur på sjøen dro Severin og jeg hjem for å steke opp vaffelrøren fra i går, mens Ulrik ble igjen med Clas fra Bavaria for opplæring i alt det tekniske (les: kjedelige). Det er jo ingen hemmelighet at det er Ulrik som styrer skuta og at jeg er ganske uinteressert i alt annet enn interiøret. Jeg skal selvfølgelig lære meg det jeg må kunne i tilfelle det skulle skje noe på sjøen og jeg må bidra på et vis, men ellers er min oppgave å passe på Severin og hundene på tur. En oppgave jeg har tildelt meg selv som jeg trives med og føler er mer enn nok krevende for meg på sjøen. Tilbake til vaflene.. Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men det er den store vafeldagen i dag og akkurat det har både tobeinte og firebeinte feiret her i huset. Ikke så sunn start på uken kanskje, men en god start er viktigere enn en sunn start ♥

Jeg har også luftet mine splitter nye joggesko for første gang i dag. Hvite og ikke minst rene joggesko er liksom et vårtegn i seg selv. Er det ikke? Og jeg kan ikke juge på meg at de ikke er nye heller siden jeg hadde glemt å ta av papiret bak på skoen, noe jeg først la til merke da jeg kom hjem igjen. Flaut. Hehe! Hilsen en Balenciaga jomfru.

BABYMYK HUD I ANSIKTET

Reklame// MayBeauty

Som dere vet er jeg ambassadør for MayBeauty fordi jeg virkelig elsker produktene deres. I og med at jeg over middels nøye med å ta vare på huden min og har prøvd det meste av ansiktsbehandlinger på markedet, så skal det mye til for å imponere meg med skjønnhetsprodukter til hjemmebruk. Unntakene er ansiktsmasker som the Incredible face gel. Denne masken overrasker meg faktisk hver gang jeg bruker den og derfor klarer jeg meg rett og slett ikke uten..

Face gel er en favoritt hos meg fordi den er enkel å bruke og fordi den gir raskt resultat. Masken er spesielt effektiv og gir meg den beste følelsen etter bruk. Derfor bruker jeg face gel flere ganger i uken, til og med som sminkefjerner.

The Incredible Face Gel kommer forresten i en dosepakke og den er rosa, med veldig god duft.

Peeling geleen skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.  Du kan deretter tørke bort de døde hudcellene med et fuktig håndkle, slik at du sitter igjen med en fantastisk babymyk hud.

På bilder under kan du se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Her hjemme har masken blitt en rutine både for både Ulrik og meg. Vi er begge blitt hektet på den rene og stramme følelsen face gel gir.

Her kan dere se de døde hudcellene som masseres vekk. Du merker med en gang du starter å massere at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra mens du masserer inn face gelen.

Masken er helt genial nå som våren nærmer seg hvor huden ofte er tørr og blass etter en lang vinter. Etter bare noen få sekunder ved påføring er du nemlig fri for smuss og kan nyte en jevnere og renere hud. Huden din vil bli fri fra urenheter på kun noen sekunder og ansiktet føles bare sååå fresht!

Face gel er perfekt å bruke som en quick fix før du skal sminke deg til fest eller som en deilig avslutning på dagen fordi den gir en utrolig fin og naturlig glød. Du kommer ikke til å angre hvis du er så lur som meg og legger face gel inn i dine gode rutiner på badet.

Har du også lyst til å rense ansiktet ditt og se de døde hudceller rulle av? Nå har jeg fått lov til å gi dere 30% rabatt på alle hudproduktene til MayBeauty, men kun for en begrenset periode.

Bruk koden PILOTFRUE-GEL eller kjøp ved å trykke på linken HER!

TI TANKER I HELGEN

Jeg tenker på hvor koselig det faktisk er å ha søsken og på hvilke konsekvenser det vil ha for Severin å vokse opp uten. Er enebarn som alle andre barn?

Jeg tenker på storesøsteren min og på vår nye lille ide som kan bli stor og veldig gøy å jobbe med for oss sammen. Kan du gjette hva vi planlegger?

Jeg tenker på Severin. Han er i tankene mine konstant. Vil det alltid være sånn?

Jeg tenker på hvor avhengig jeg er blitt av sjokolade og prøver å huske tilbake til en dag jeg klarte meg uten. Kan mangel på søvn ha noe å gjøre med dette søtsuget?

Jeg tenker på vekten min og på hva jeg spiser siden alle spør om den og det hele tiden. Når det er sagt så er jeg veldig fornøyd med meg selv om dagen. Jeg føler på en måte at jeg er meg selv igjen både på innsiden og på utsiden etter to år med prøving, graviditeten, keisersnitett og overgangen til morsrollen, men jeg blir også litt stresset over at jeg kanskje ikke får i meg nok av det kroppen min trenger som vitaminer blant annet. Det på grunn av mye stress og lettvinte løsninger. Kanskje jeg skal ta meg en tur til legen?

Jeg tenker på den nye båten vår som vi skal overta på mandag og på båtsesongen som snart er i gang! Det kommer vel ikke mer snø nå?

Jeg tenker på sommer og på varmere strøk, nærmere bestemt Maldivene. Drømmen er å booke en ny familiereise til vinteren. Hva med november?

Jeg tenker på verdens beste Ulrik og på at vi snart trenger litt kjærestetid sammen bare vi to. Planen var å sette av en kveld i jacuzzien denne uken etter leggetid for Severin, men hverdagen har tatt oss rett og slett. Hvordan skal vi komme oss ut av dette mønsteret?

Jeg tenker på assistenten min og på at jeg skulle ønske at hun startet i går. Herregud, så fantastisk alt blir med to ekstra hender og ikke minst et ekstra hode UTEN ammetåke. Vil vi fungere så godt sammen som jeg håper?

Jeg tenker på hvor heldig jeg er som har hjelp til både vask av hus og vask av klær nå i småbarnstiden. Som Charlotte i Sex and the City så ærlig og fint sier det: “How do the women without help do it?”

MER JENTESNAKK

Foto: Svetlana Kuzmina

Vi er ute med ny episode av Jentesnakk som kan høres HER! Tusen takk for at du hører på podkasten vår og ikke minst for at du sender oss DM på @jentesnakkpod med tilbakemeldinger ♥

APROPOS DATOER

Hei på deg! Nå sitter jeg På Joe and The Juice på Aker brygge sammen med en venninne og Severin sovende i vognen. Ulrik jobber sent denne uken og jeg hater å lage middag alene. Derfor har jeg vært ganske så sosial de siste dagene. Jeg har alltid vært glad i alenetid og kost meg i mitt eget selskap, men nå er jeg jo aldri alene på grunn av Severin og det har av en eller annen grunn gjort meg enda mer sosial med venner sånn i hverdagen også..

I dag er forresten Severin hele 9 måneder gammel og jeg tror helt oppriktig at solen skinner for han. Hehe! Det at Severin nærmer seg et helt år er ganske vanskelig for meg å forstå. Eller, jeg synes faktisk ikke at tiden har gått så veldig fort. Dessuten synes jeg bare det er gøy med all fremgang han gjør og at han blir større. Jeg er liksom ikke den mammaen som tviholder på babystadiet. Men en dag kommer jeg sikkert til å savne det. Akkurat nå synes jeg bare det er superkult at han ikke bare “ligger der” lenger, men beveger seg og gir uttrykk for hva han faktisk vil. Men er det en ting jeg fortsatt ikke skjønner så er det at jeg er så heldig som får være mammaen hans. Mammaen til snart en ettåring. Tenk på det!

Og i går var det nøyaktig et år siden Ulrik og jeg kjøpte huset vårt i Vollen. Apropos datoer liksom.. Det var jo en veldig spennende dag hvor enda en stor drøm gikk i oppfyllelse for oss. Jeg kan fortsatt ikke se for meg at vi noen gang skal flytte derfra og kjenner at Vollen er hjemme for meg. Det er en god følelse å ha allerede nå til tross for at vi ikke har bodd der et helt år før i april. Tilhørigheten til området vil jo også bli enda sterkere straks minsten begynner i barnehagen, får venner og ikke minst når han starter på skolen. Herregud, nå fikk jeg frysninger!

Nei, nå skal jeg pakke sammen sakene mine her og komme meg til bussen. Severin og jeg skal nemlig rekke neste buss som går hjem til kjære Vollen. Osloturen vår skyldes først og fremst at jeg har spilt inn en ny episode av Jentesnakk på Moderne Media sammen med Kaja og Desiree. Episoden slippes allerede i kveld, og temaet for dagens podding var soMe. Jeg er heldigvis mer fornøyd med denne episoden enn forrige, men jentene mener motsatt så nå er jeg spent på hva du synes. Hehe! Ønsker deg som leser en superduper dag videre ♥

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame// Nelly

Kan du lage en Youtube kanal?

– Kanskje, men det må bli etter sommeren når Severin begynner i barnehagen og jeg har mer tid til jobb igjen.

Hvor fort gikk du ned gravidkiloene etter fødsel?

– De forsvant etter de tre første månedene med amming.

Hvorfor ønsker du å slutte med ammingen før det har gått et år?

– Jeg ønsker ikke å slutte med ammingen ennå. Jeg ønsker bare at Severin skal ta flaske i de tilfellene jeg kunne trenge hjelp for å jobbe eller bare avlastning for å ha litt barnefri.

Hva setter du mest pris på om dagen?

– Alt som kan spises. Hehe! Jeg har som sagt stor appetitt om dagen og et enormt søtsug som jeg ikke klarer å styre.

Hvorfor drikker du ikke brus med sukker?

– Fordi jeg synes det er waste. Jeg spiser heller ti ganger mer godteri og drikker lettbrus eller vann i stedet for å drikke sukker. Kalorier skal spises i min verden, med mindre det er snakk om gode drinker eller annen alkohol. Hehe!

Hva tenker du om debatten mellom Sophie Elise og Kristin Gjelsvik?

– Jeg tenker at debatten er kjempeviktig, men at bloggkonflikten er overdrevet og unødvendig.

Hadde du blitt lei deg om Severin vil endre på utseendet sitt når han blir eldre?

– Selvsagt. Derfor skal jeg gjøre alt jeg kan for at Severin skal få god selvtillit og ikke minst gi ham gode verdier slik at han forhåpentligvis aldri ønsker å endre noe ved sitt eget utseende.

Det går rykter om at du har opperert deg, stemmer det?

– What? Det stemmer ikke. Den eneste opperasjonen jeg har tatt er keisersnittet da Severin kom til verden.

Hvor gammel er Severin?

– Han blir 9 måneder om 3 dager!

Hvordan går mammalivet?

– Det går strålende! Jeg elsker å være mamma <3

Hvorfor er ikke Pia med i podkasten?

– Godt spørsmål! Hehe! Når det er sagt så er Pia i permisjon med lille Hermine. Kanskje hun vil være gjest en gang når permisjonstiden er over? Eller kanskje Pia og jeg skal starte noe annet sammen? Hvem vet 🙂

Har du bodd i Kristiansand?

– Ja. Jeg bodde i Kristiansand i noen år da jeg var liten, før vi flyttet til Halden.

Hvilken parfyme bruker du?

– Jeg bruker Mille Feux fra Louis Vuitton.

Krabber Severin?

– Ja, eller han “åler” seg fremover. Han krabber liksom ikke på knærne ennå, men det ser ut som om han vil gjøre det veldig snart.

Hvorfor er du blitt så aktiv på instastory?

– Fordi det er gøy å være aktiv på en mer personlig måte, slik jeg får mulighet til gjennom storyes på Instagram. Jeg håper at dere som følger meg setter pris på mer aktivitet fra meg generelt.

Har du mistet mange følgere etter at Severin kom til verden?

– Nei.

Hvordan sover du om nettene?

– Jeg sover lite og søvnen min er ganske oppdelt fordi jeg nattammer Severin flere ganger om nettene.

Hvordan blir det når Ulrik tar over permisjonen? Skal han ta nettene også?

– Tar over hva for noe? Jeg har ikke permisjon og skal heller ikke ha det siden jeg driver mitt eget selskap. Ettersom at Severin ikke tar flaske og fortsatt er avhengig av morsmelken min blir det vanskelig for Ulrik å tilfredsstille Severin om nettene.

Jobber Ulrik i 100 prosent stilling som pilot?

– Ja.

Hva jobber storesøsteren din med?

– Hun driver et vinimportfirma sammen med mannen sin og nylig startet hun med interiør. Sjekk ut @somehomes på Instagram!

Når starter assistenten din?

– Forhåpentligvis i starten av mai.

Hvor stor er den nye båten deres?

– Den er 49 ft.

Når skal dere sjøsette båten i år?

– 25. mars. Herregud, det er jo snaart!

Skal dere på noen festivaler i Norge i sommer?

– Ja, vi skal på Palmesus, Hvalstrandfestivalen, kanskje Stavern og selvfølgelig Vollenliafestivalen!

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

– Jeg gleder meg til bursdagen min 27. april! Den skal feires for første gang på lenge sammen med et knippe gode venner 🙂

 

(annonselenker) Genser HER/  Bukse HER