BABYMYK HUD I ANSIKTET

Reklame// MayBeauty

Som dere vet er jeg ambassadør for MayBeauty fordi jeg virkelig elsker produktene deres. I og med at jeg over middels nøye med å ta vare på huden min og har prøvd det meste av ansiktsbehandlinger på markedet, så skal det mye til for å imponere meg med skjønnhetsprodukter til hjemmebruk. Unntakene er ansiktsmasker som the Incredible face gel. Denne masken overrasker meg faktisk hver gang jeg bruker den og derfor klarer jeg meg rett og slett ikke uten..

Face gel er en favoritt hos meg fordi den er enkel å bruke og fordi den gir raskt resultat. Masken er spesielt effektiv og gir meg den beste følelsen etter bruk. Derfor bruker jeg face gel flere ganger i uken, til og med som sminkefjerner.

The Incredible Face Gel kommer forresten i en dosepakke og den er rosa, med veldig god duft.

Peeling geleen skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.  Du kan deretter tørke bort de døde hudcellene med et fuktig håndkle, slik at du sitter igjen med en fantastisk babymyk hud.

På bilder under kan du se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Her hjemme har masken blitt en rutine både for både Ulrik og meg. Vi er begge blitt hektet på den rene og stramme følelsen face gel gir.

Her kan dere se de døde hudcellene som masseres vekk. Du merker med en gang du starter å massere at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra mens du masserer inn face gelen.

Masken er helt genial nå som våren nærmer seg hvor huden ofte er tørr og blass etter en lang vinter. Etter bare noen få sekunder ved påføring er du nemlig fri for smuss og kan nyte en jevnere og renere hud. Huden din vil bli fri fra urenheter på kun noen sekunder og ansiktet føles bare sååå fresht!

Face gel er perfekt å bruke som en quick fix før du skal sminke deg til fest eller som en deilig avslutning på dagen fordi den gir en utrolig fin og naturlig glød. Du kommer ikke til å angre hvis du er så lur som meg og legger face gel inn i dine gode rutiner på badet.

Har du også lyst til å rense ansiktet ditt og se de døde hudceller rulle av? Nå har jeg fått lov til å gi dere 30% rabatt på alle hudproduktene til MayBeauty, men kun for en begrenset periode.

Bruk koden PILOTFRUE-GEL eller kjøp ved å trykke på linken HER!

0 kommentarer

Siste innlegg