SLIK FJERNER JEG SORTE PRIKKER OG DØD HUD!

Annonse// May Beauty

Å ta vare på huden er veldig viktig og jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner. Jeg setter som dere vet alltid av litt tid en dag i uken til mine favorittmasker fra MayBeauty som hjelper meg å fjerne sorte prikker og død hud. Det som er så kjekt er at jeg alltid passer på å ha de forskjellige maskene liggende her hjemme, slik at jeg raskt og enkelt kan dekke de ulike behovene jeg får gjennom året. For huden min har jo forskjellige problemer og områder som trenger pleie til forskjellige årstider, så det holder naturligvis ikke med bare en maske for bare et problem. Det jeg sliter mest med er hudormer, men også tørr hud og andre urenheter som jeg ikke kan fjerne uten gode produkter. De sorte prikkene jeg ofte får synes dessverre gjennom sminken. Derfor er det perfekt med hudpleieprodukter som faktisk fjerner disse på ordentlig.

Nå om høsten og om vinteren i kulden er det spesielt viktig å pleie ansiktet da det blir ekstra tørt. Jeg anbefaler deg som vil gå vinteren i møte med en fresh hud å kjøpe alle disse maskene i en samlet ansiktspakke for å forebygge og for å være forberedt på alle typer urenheter. Før måtte du nemlig kjøpe maskene separat..

–> Dette er et tre-trinns pakke, men man kan også bruke Face Gel separat flere ganger i uken som en daglig ansiktsrens eller sminkefjerner. Poenget er at produktene skal brukes ukentlig for å beholde resultatene. Akkurat nå er det Face Gel som er favoritten min fordi prosedyren bare tar noen minutter og virker så bra..

Start med Face mask som forebygger acne, fjerner hudormer, suger ut talg og gjør porene mindre synlige. Etter at du har dratt av masken skal du fortsette med Face gel, den gnikker bort døde hudceller og gir en jevn, ren og fresh hud. Til slutt skal du påføre pore masken. Den suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Resultatet er et rent og glatt ansikt med en naturlig glød.

Face Mask er en av favorittene hos meg. Denne skal påføres med hjelp av pensel og tørke i ca. 30 minutter. Deretter skal du dra den forsiktig av.

Denne masken bruker jeg mer forebyggende mot acne og til å fjerne hudormer. Den suger til seg talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. I starten hadde jeg litt problemer med å fjerne denne masken, men har etterhvert lært meg til å smøre på et enda tykkere og jevnere lag som gjør det enklere å få den av. Huden blir litt rødlig etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Husk bare å unngå påføring av masken på bryn og ved hårfestene. Ellers er det bare å nyte den rene huden du får etter bruk.

Ouch, det gjør litt vondt å dra av masken! Her ser dere alt som face mask har dratt med:

Etterpå skal du bruke Face Gel.

Akkurat nå er det som sagt Face Gel som er favoritten. Det er fordi jeg sliter med tørr hud og føler at jeg ser litt blass og blek ut, en følelse jeg ofte får sent på høsten og om vinteren. Gelen hjelper veldig mye fordi den gjør huden ren og myk.

“Behandlingen” tar heldigvis bare noen sekunder og passer derfor perfekt nå hvor jeg står noe mindre forran speilet enn vanlig på grunn av lille Severin som opptar meg med alt annet. Hehe!

Face Gel skal masseres inn i huden till man ser døde hudceller rulle av. På bildet under kan du faktisk se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor effektiv denne masken var ved første bruk, mens nå har jeg blitt litt bortskjemt og vant til å ha produktet tilgjengelig.

Det er litt ekkelt når hudcellene ruller av, men utrolig digg å rengjøre alt smuss!

Pore Mask kommer på en god andreplass for meg om dagen. Det er en leirmaske som jeg påfører med fingrene eller med pensel. Den skal tørke ca. 30 minutter før jeg vasker den av med en klut. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som kanskje har dukket opp på grunn av graviditeten. Når det er sagt så likte jeg denne veldig godt også før jeg ble gravid da den virkelig gir porselen hud. Jeg anbefaler at man bruker masken ukentlig for varig resultat. Jeg digger å bruke den før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før jeg skal på fest for å føle meg ekstra fresh.

Jeg elsker som sagt disse ansiktsmaskene og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser og ikke er testet på dyr. En annan stor fordel er at man kan bruke produktene når man er gravid og når man ammer 🙂

Gjør som meg og bruk maskene etter behov for å fjerne hudormer og død hud, og for å bevare en naturlig glød og et rent ansikt hele året. Denne ansiktspakken gir deg rett og slett den komplette løsningen for en fin ansiktshud!

Nå får du Moroccan Miracle Hair Serum som er verdt 249 kroner i gave når du kjøper denne ansiktspakken eller noe annet fra May Beauty! Hårserumet er veldig bra. Jeg merker at det gjør håret mykere og lettere å håndtere. I tilllegg vet jeg at oljen gir håret næring og styrker det. Derfor bruker jeg den etter hver hårvask. 

Moroccan Miracle Hair Serum passer til alle hårtyper og er et must for oss jenter som ofte føner, krøller og retter håret med mye varme. Og ja, jeg må innrømme at den også fungerer som bodylotion og håndkrem fordi den lukter såååå godt!

Har du også lyst å friske opp ansiktet dit nå og gå vinteren i møte med en glattere og renere hud? Og har du lyst på håroljen for mykere og sunnere hår? Hvis du også vil teste ansiktspakken og få hårserumet gratis har jeg fått lov til å gi dere en gavekortskode! Bruk koden “miracle” eller kjøp ved å trykke på linken HER!

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du det om dagen?

– Jeg har det veldig bra som mamma og føler at jeg klarer å sjonglere jobben min ved siden av mammarollen bedre og bedre, minus at jeg ikke har blogget på ett par dager.. 

Hvordan er hverdagen din nå kontra før du ble mamma i forhold til egenpleie, frisørbesøk og så videre?

– Hverdagen er totalt annerledes. Verken hår, negler eller bryn er “on fleek”. I morgen skal jeg en etterlengtet tur til frisøren min for å innta mammalooken på ordentlig, men ellers prioriterer jeg bare det mest nødvendige og det jeg “må” for å føle meg vel.

Hvordan er forholdet til Ulrik og deg etter lille Severin kom til verden?

– Foholdet vårt har blitt enda bedre etter at Severin kom til verden. Ulrik og jeg har selvfølgelig ikke like mye kjærestetid lenger, men i og med at vi var litt “mette” på det å bare være oss to og lengtet veldig etter å bli foreldre så nyter vi kanskje den nye situasjonen ekstra mye. Det kommer garantert en tid hvor vi får behov for mer tid sammen bare Ulrik og meg igjen også, men nå er det familietid som gjør oss lykkelige.

Merker du at venninner uten barn trekker seg unna deg nå som du har fått barn?

– Nei heldigvis ikke. Jeg føler meg veldig inkludert til tross for at jeg fortsatt må takke nei til det meste på grunn av at Severin er så liten og avhegig av meg.

Hvordan opplevde du de første dagene som mamma?

– Overveldende! Jeg var helt utslitt, men samtidig høy på adrenalin.

Blir du lei deg eller misunnelig på andre bloggere med små barn som får tid til å blogge flere ganger om dagen, bake fortryllende dåpskaker, pusse opp huset, sy klær til barna og så videre?

– Hehe! Dette høres ut som en beskrivelse av søteste Stine. Jeg beundrer henne for alt hun kan og for den mammaen hun er til de tre nydelige døtrene sine, men jeg blir ikke lei meg over at jeg som førstegangsforelder ikke behersker det samme tempoet som en erfaren tvillingmamma med sitt barn nummer tre. 

Hvordan er søvnmønsteret til Severin om dagen og natten?

– Severin sover 5-6 timer sammenhengende om nettene, så jeg føler meg veldig heldig.

Har dere kommet inn i noe rutiner ennå?

– Nei, egentlig ikke.

Ble mammalivet slik du hadde tenkt deg?

– Det er enda mer krevende, enda mer hektisk, enda mer koselig og enda større enn hva jeg hadde sett for meg. Hehe!

Kommer du og Ulrik til å ta prøverør ved søskenforsøk?

– Nei, det tror jeg ikke. Jeg skal aldri si aldri, men jeg føler at livet er komplett med Severin <3

Lar dere Severin se på TV allerede?

– Ja. Vi kjøpte Disney Junior her om dagen faktisk.

Skal du slutte å amme når Severin blir 4 måneder?

– Nei, men vi skal la han få begynne å smake på smoothier og de frukt- og matglassene som det står 4 måneder på i butikken.

Skal du vaksinere Severin?

– Selvfølgelig. Noe annet virker sprøtt etter min mening.

Er det sant at Severin sover på eget rom allerede?

– Ja, det er sant. Den dagen vi flyttet han på eget rom var den dagen han begynte å sove 5-6 timer sammenhengende om nettene. Det tolker jeg som om at han trives godt på eget rom.

Hvor er flybildene du viste på mystory fra?

– Det var en slags innfyttingsgave fra meg til Ulrik. Sykt kule, ikke sant? De henger på veggen i loftstuen vår som ikke er helt ferdig innredet ennå. Jeg bestilte bildene på moblia.no her 🙂

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål og svar? Da hadde det vært hyggelig om du ville stille meg et eller flere spørsmål til min Snapchat –> pilotfrue

NEW IN: TRENINGSGARDEROBEN

Annonse/ annonselenker Nelly

I og med at jeg er tilbake i treningsmodus her hjemme har jeg kjøpt meg litt nytt treningstøy og utstyr for motivasjonens del. Det er alltid kjekt med nye ting i treningsgarderoben, og spesielt nå som det er en god stund siden den ble oppgradert. Ikke passer jeg alt det gamle jeg har heller siden mammakroppen er og kommer til å forbli annerledes enn kroppen min før fødsel, noe jeg aksepterer og faktisk er fryktelig stolt over. For med annerledes så mener jeg slettes ikke noe negativt. Er det en kropp man skal være stolt over så er det jo mammakroppen! Tenk alt den har vært gjennom, og tenk så fantastiske den er helt av seg selv!  Fremover skal jeg jobbe for å holde den frisk, sunn og sterk. Den kortvarige motivasjoen til det kommer kanskje av nytt treningstøy, men den langvarige motivasjonen kommer definitivt av at jeg ønsker å være den beste mammaen til lille Severin som har overskudd i hverdagen ♥

(annonselenker Nelly) Genser HER/ Flaske HER/ Joggesko HER/ Tights HER/ Gummibånd HER/ Hoppetau HER

(annonselenker Nelly) Sports BH HER/ Tights HER/ Sports BH HER/ Genser HER/ Strikk light HER/ Strikk medium HER/ Strikk hard HER/ Gym ball HER

MITT FØRSTE TRENINGSPOGRAM ETTER FØDSEL

Annonse// annonselenker onlinelifechange.com

Hei, folkens! Her ser dere mitt første treningsprogram etter fødsel. Dette programmet skal jeg kjøre annenhver dag i fire uker før jeg får nytt program med nye utfordringer. Øvelsene under er tilpasset min form etter graviditet og fødsel, men kan selvfølgelig brukes av alle. Selv om jeg er supermotivert akkurat nå så føles det også litt hardt å komme i gang igjen. Det må jeg bare innrømme. Men jeg gleder meg skikkelig til å se progresjonen fremover og kjenner at tidspunktet for oppstart er riktig for meg.

P.s. Programmet under er bare et skjermbilde av en PDF-fil som jeg har fått tilsendt av coachen min. Alle øvelsene i rosa er egentlig lenker som fører meg til en video av selve øvelsen som viser meg hvordan jeg utfører den korrekt i tilfellet jeg skulle være i tvil. For er det en ting som er sikkert så er det at teknikk er viktigere enn noen gang nå som jeg skal trene opp kjernemusklaturen min igjen etter en lang pause fra styrketrening og etter alt kroppen min har vært gjennom de to siste årene..

(annonselenke onlinelifechange.com) Vil du ha ditt eget styrkeprogram tilpasset din kropp og dine behov? Sjekk ut dette tilbudet 🙂

DET ER PÅ HØY TID

Det er på høy tid å takke deg som leser denne bloggen for at du har tålmodighet med meg nå mens Severin er såpass liten og det er vanskelig for meg å levere på alle plan. For ja, det er hektisk å være fulltidsblogger som småbarnsmamma, og min rolle som mamma kommer selvfølgelig først. Når det kommer til jobben bak bloggen som sideprosjekter, møter med samarbeidpartnere og annet, så tar det også mer tid enn hva man skulle tro. Jeg har som sagt ikke permisjon og fri fra jobb som de fleste andre nybakte mødre har det første året. MEN det er såklart mitt eget valg, og hadde det ikke vært for dere som klikker dere inn her hver dag så hadde jeg ikke kunne vært hjemme og tilbragt så mye tid sammen med Severin i årene fremover. Derfor vil jeg heller ha det over middels hektisk nå og få betalt i tid med sønnen min mens han vokser opp, enn ikke å kunne være så mye tilstede ved at jeg på et tidspunkt måtte tilbake i en full jobb jeg ikke selv bestemmer over. Før så jeg på friheten og lønnen som min største fordel som blogger og egen sjef. I dag ser jeg på tiden med Severin og tiden med familien min som den aller største fordelen jeg har i mitt yrke og i min situasjon.

Over til noe annet.. Det er heldigvis mange som har savnet spalten min med ukens spørsmål og svar her på bloggen, noe som er veldig hyggelig å høre når man først starter en “fast greie”. Jeg har ikke hatt mulighet til å følge opp noe som helst siden fødsel før nå, heller ikke denne spalten. Derfor er det en stund siden forrige gang jeg besvarte spørsmålene deres, noe jeg vil benytte anledningen til å beklage. Nå er jeg derimot klar og gira for å svare på det dere måtte lure på igjen. Jeg digger jo disse spaltene selv siden jeg synes det er veldig gøy å “snakke” med dere som følger meg, og ettersom at jeg har lukket kommentarfeltet for godt føler jeg disse innleggene er ekstra viktige og ikke minst på høy tid å lage igjen for nettopp å opprettholde kommunikasjonen med dere 🙂

Til info: Spørsmålene må stilles til min Snapchat –> @pilotfrue

–> Du kan spørre om hva du vil, men om spørsmålet er ubehagelig for meg å svare på så kan det hende at jeg ikke tar det med. Alle spørsmål stilles anonymt. Jeg tar kun skjermbilde av spørsmålet ditt for å huske det. Okei? Jeg gleder meg til å se hva dere faktisk lurer på om dagen! Klar, ferdig, SPØR

THE NEW CLASSIC BRACELET

Annonse// Daniel Wellington

Har du fått med deg nyheten fra @danielwellington? Nå har de nemlig kommet med to nye armbånd som setter prikken over i-en på antrekket denne sesongen. Det nye Classic-armbåndet finnes både i rustfritt stål og i roségull. Begge variantene er superfine! Jeg har allerede sikret meg skjønnheten i roségull som skal få pryde håndleddet mitt fremover ♥

Designet er klassisk, delikat og passer til alt. Daniel Wellington-logoen er som dere ser fint gravert utenpå armbåndet og kombinasjonen med det hvite til både gull og sølv er helt nydelig. Med supermodellen Taylor Hill i front blir ikke kolleksjonen mindre ellegant heller. Åh, hun er sååå pen! Du kan se henne bruke armbåndet HER!

Ved første øyekast ble modellen i roségull min favoritt, men etter å ha sett flere inspirasjonsbilder under #dwclassicbracelet på Instagram har jeg bestemt meg for at modellen i rustfritt stål også må bli min. Hehe! Siden vi nærmer oss festsesongen er det jo kjekt å kunne variere litt i farger og stil. Dessuten digger jeg den “kalde” looken som stålet gir! Hvilken av modellene er din favoritt? 🙂

Nå får du hele 15% rabatt på www.danielwellington.com med rabattkoden “PILOTFRUE“, slik at du kan skaffe deg nyheten til en god pris du også

MAMMAKROPPEN

I denne sesongen av Bloggerne får dere se en fotoshoot hvor jeg tar et oppgjør med kroppspresset som gravid. Det er min gode venninne, Anette Marie som er fotograf og jeg er som dere skjønner gravid på shooten. Jeg synes nemlig det er veldg trist at kroppspresset blant både gravide og nybakte mødre eksisterer i det hele tatt og er skikkelig motstander av hele greia, noe jeg håper at jeg fikk godt frem på bloggen mens jeg var gravid og ikke minst gjennom denne sesongens episoder av Bloggerne.

Da jeg var gravid var fokuset kun å ta det med ro og lytte til kroppen. Jeg spiste hva jeg ville, både sunt og usunt. Jeg skrev og snakket minst mulig om vekten min, satt lave krav til meg selv og bare koste meg egentlig. Den første tiden etter fødsel og egentlig helt til nå har trilleturer vært den eneste formen for mosjon jeg har fått. Men fremover skal jeg fokusere mer på mammakroppen, for som mamma kjenner jeg virkelig at jeg trenger mer energi enn hva jeg trengte som “bare” Julianne.

Jeg ønsker å komme tilbake “i form” og synes det er lov å si det høyt uten at det skal bli oppfattet overfladisk. For med ordene “i form” så mener jeg ikke tynn og lett, men sunn og sterk. Og med ordet “tilbake” så mener jeg ikke tilbake til et bestemt tall på vekten eller noe sånt, men tilbake til gode rutiner og tilbake til en sunn kropp som fungerer bra og som jeg trives med. Jeg håper at du ikke prøver å misforstå mitt fokus på trening og kosthold fremover. Meningen er kun å spre treningsglede, kunnskap og motivasjon til dere som ønsker det. Mødre eller ei.

Jeg ser på meg selv som et godt forbilde når det kommer til helse, kropp og trening. Selv har jeg bakgrunn som Personlig Trener og alltid vært glad i å bevege meg. Jeg har sinnsykt stor respekt for kvinner som har gått gjennom en graviditet og ikke minst en fødsel. Derfor ønsker jeg nå å dele min vei tilbake etter en lang prøverørprosess, en tung graviditet med svangerskapsforgiftning og en fødsel som endte i keisersnitt. Håper dere vil følge meg på veien. Det hadde vært til stor motivasjon for en som blir andpusten bare av å gå opp trappene i huset. Pjuh! Hehe! I morgen starter jeg med å dele treningsprogrammet mitt for de fire første ukene i min nye mammakropp som heldigvis er frisk og sterk på sitt vis allerede. Her er noen bilder fra shooten som kommer på skjermen..

Foto: Anette Marie

VIL DU VINNE ET GAVEKORT PÅ 5000 KRONER?

Annonse// Nettbonus

I samarbeid med Nettbonus.no skal jeg dele ut et gavekort på inntil 5000 kroner til en av dere! Mange av leserne mine har allerede registrert seg på Nettbonus.no og får derfor penger tilbake når de handler på nett. Jeg har selvfølgelig også registrert meg fordi jeg vil ha nettbonus hver gang jeg handler i mine favorittbutikker, som blant annet Nelly 7%, Bik Bok 4%, NA-KD 6%, Hotels.com 6% og ASOS 7%.

–> Opptjent nettbonus overføres til din bankkonto. Det er helt gratis å bruke nettbonus og det tar bare et par sekunder å registrere seg..

Nettbonus.no gir deg også jevnlig rabattkoder som gjør at du sparer enda mer. Akkurat nå så har de en NA-KD-rabattkode som gjør at du får 15% rabatt i kassen, i tillegg får du 6% nettbonus ved handelen. Rabattkoden gjelder kun for oss nettbonusmedlemmer og du finner den ved å klikke deg inn til NA-KD fra nettbonus.no. NB! Du må være registrert/pålogget for å kunne se rabattkoden som står med lilla skrift.

KONKURRANSE:

Nettbonus er kjempefornøyd med at så mange av mine lesere har registrert seg og begynt å tjene nettbonus at de ønsker å gi litt ekstra tilbake til dere. Har du lyst på et Nelly-gavekort?

Nesten søndag trekker jeg ut en vinner! Vinneren vil få et Nelly-gavekort på 2000 kroner. Dersom vinneren i tillegg har tjent nettbonus på minst en handel i perioden 23. september til 7. oktober vil Nettbonus.no øke gavekortet til hele 5000 kroner! Nettbonus.no vil kontakte vinneren 8. oktober, så sørg for å følge med på epostene du får fremover!

–> For å delta i trekningen må du registrere deg på HER, hvis du ikke allerede har gjort det. Deretter skriver du en kommentar i kommentarfeltet under dette blogginnlegget. Jeg har nemlig åpnet kommentarfeltet igjen for anledningen 🙂

SLIK TJENER DU PENGER NÅR DU HANDLER:

1. Registrer deg på Nettbonus.no

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har opptjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kroner i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto 🙂

DET ER SANT

God kveld til deg som leser. Tenk, i går var Severin hele tre måneder gammel! Det betyr at vi om bare en måned kan begynne å gi han andre ting enn kun morsmelk. DET blir stas det, men også litt rart. For det er ikke tull at babytiden går fort. Det er så sant og kan helt sikkert bekreftes av alle foreldre. Jeg kan tenke meg at de tre neste månedene går like eller kanskje enda fortere, så fremover må jeg og vi bare fortsette med å nyte hvert øyeblikk med lille klumpen vår. Før vi vet ord av det er han ikke en liten baby lenger. Jeg synes faktisk han ligner mer på en liten gutt enn en liten baby allerede..

Dessverre har jeg ikke vært helt i form i dag, men jeg begynner heldigvis å komme meg. Planene for kvelden og helgen er kun å være hjemme og slappe av. Forhåpentligvis føler jeg meg helt fin i morgen igjen. Da blir det trilletur og innkjøp av ulltøy til minsten som ikke er så liten lenger og har vokst ut av det meste i garderoben sin. Hehe!

Det er rart å tenke på at ammetiden vil ta slutt en gang.. Selv om jeg gleder meg til å gi Severin sviskemos og grøt, så er det jo fortsatt veldig koselig å amme. Nei, nå er det tre gutter som prøver å få oppmerksomheten min her, og det skal de få. Severin, Ulrik og Ramp. Hehe! God bedring til meg og god helg til deg ♥

10 TING SOM OVERRASKET MEG VED MAMMAROLLEN

♡ Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle digge å fjerne buser, og ikke minst at det skulle gi meg en slags mestringsfølelse når jeg klarer det.

♡ Jeg hadde aldri trodd at konsistens, farge og lukt av babybæsj skulle interresere meg. Nå gleder jeg meg bare til min beste venninne føder og vi kan snakke sammen om dette spennende temaet. Hehe!

♡ Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sette så stor pris på 10 minutter alene i dusjen. Jeg vil sammenligne følelsen som en dag på spa i “gamle” dager/før jeg fikk barn.

♡ Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så mye rot av en så liten baby som ikke en gang kan krabbe eller gå.

♡ Jeg hadde aldri trodd at tørrsjampo ville bli min beste venn. Før brukte jeg bare tørrsjampo i krisetilfeller. Nå er hver dag et krisetilfelle.

♡ Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle fungere normalt med så lite søvn. Minus ammetåken da. Den surrer det til litt for meg om dagen.

♡ Jeg hadde aldri trodd at timene, dagene og ukene skulle gå så fort med en liten baby i hus, spesielt siden hver minste gjøremål tar så lang tid. I morgen er Severin hele 3 måneder allerede!

♡ Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så glad for et lite smil, for ikke å snakke om en liten latter. Kontakten med de små er så vakker!

♡ Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli forelsket igjen, sånn nyforelsket. Severin er virkelig i tankene mine hele tiden, uansett hva jeg driver med.

♡ Jeg hadde aldri trodd at det ville føles så godt å være mamma. Jeg gledet meg og lengtet som dere vet lenge etter å få barn, men det å bli forelder var faktisk ENDA bedre enn jeg hadde trodd.

Legger ved et tilfeldig episodebilde fra denne uken på Bloggerne som du forresten kan se GRATIS på TV2 Sumo i hele 14 dager. Jeg har nemlig fått lov til å gi alle mine lesere gratis sumo (husk å kanseller abonnementet før 14 dager for at det ikke skal løpe automatisk). Klikk deg inn HER for å se Bloggerne sesong 9 🙂