MITT FØRSTE TRENINGSPOGRAM ETTER FØDSEL

Annonse// annonselenker onlinelifechange.com

Hei, folkens! Her ser dere mitt første treningsprogram etter fødsel. Dette programmet skal jeg kjøre annenhver dag i fire uker før jeg får nytt program med nye utfordringer. Øvelsene under er tilpasset min form etter graviditet og fødsel, men kan selvfølgelig brukes av alle. Selv om jeg er supermotivert akkurat nå så føles det også litt hardt å komme i gang igjen. Det må jeg bare innrømme. Men jeg gleder meg skikkelig til å se progresjonen fremover og kjenner at tidspunktet for oppstart er riktig for meg.

P.s. Programmet under er bare et skjermbilde av en PDF-fil som jeg har fått tilsendt av coachen min. Alle øvelsene i rosa er egentlig lenker som fører meg til en video av selve øvelsen som viser meg hvordan jeg utfører den korrekt i tilfellet jeg skulle være i tvil. For er det en ting som er sikkert så er det at teknikk er viktigere enn noen gang nå som jeg skal trene opp kjernemusklaturen min igjen etter en lang pause fra styrketrening og etter alt kroppen min har vært gjennom de to siste årene..

(annonselenke onlinelifechange.com) Vil du ha ditt eget styrkeprogram tilpasset din kropp og dine behov? Sjekk ut dette tilbudet 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg