I DAG SKAL VI FEIRE BESTEFAR!

Da var vi på vei til Halden for å feire bestefar sine 74 år! I bilen har vi med oss storesøster og lillegutt. Litt sent ute som vanlig, men det får gå..

Tenk så heldig jeg er som har en så ung og sprek bestefar! Dere ser et bildet av han på kortet under. Bildet er tatt i bryllupet til Ulrik og meg. Han ser ut som en skikkelig gentleman der han sitter. Ikke sant? Det kan jeg og alle som kjenner han bekrefte at han er i virkeligheten også <3

Gratulerer med dagen, bestefar! I bryllupet vårt ble du tatt for å være faren min. Det tror jeg ikke du kommer til å glemme 😉

I dag skal du feires. Vi ses snart!

EN LITEN OPPDATERING

Her sitter jeg og prøver å komme meg ajour med alt jeg skulle ha besvart og betalt i forrige uke. Litt på etterskudd, men det får gå. Jeg er vel ikke alene om å henge litt etter nå i ferietider, men her er uansett en liten oppdatering på hva som skjer og skal skje denne uken..

Formen i dag har ikke vært helt på topp. Jeg tror ikke jeg blir syk, men halsen og hodet trengte en dag som dette med full avslapping her hjemme sammen med Ulrik og svigermor. Svigermor reiser desssverre hjem i kveld. Vi har hatt mange fine dager sammen nå. De nydelige rosene på bordet er fra henne 🙂

I morgen går turen til Aspedammen. Bestefar har bursdag og i den sammenheng samles hele familien min på pappa sin side for å feire han. Det blir altså mer familietid på oss denne uken. Jeg gleder meg til å se alle i Halden igjen!

Til helgen står glommafestivalen i Fredrikstad for tur. Ulrik skal dessverre jobbe, så jeg reiser sammen med storesøster. Der skal vi kose oss hele helgen sammen med mamma sin side av familien. Det gleder jeg meg skikkelig til. Det er derfor ingen tid til å bli syk akkurat nå, men det er det vel aldri.. Hehe!  

Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg er blitt kortere på håret igjen. Noen av dere la det til merke på bildene fra barnebursdagen til Anna hos broren til Ulrik. Jeg var nemlig innom Maria (frisøren min) for å fylle på vipper og klippe meg tidligere på dagen i går. Extensionet fra Luxushair er fortsatt i, men kun for tykkelsen sin del. Nå er alt håret mitt i den lengden mitt naturlige hår faktisk har. Minner om tilbudet jeg fortalte dere om sist gang jeg var hos frisøren: 20 % rabatt på alle hårbehandlinger hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien dersom du bestiller time nå i juni (mandag-onsdag) 

Til alle dere som har spurt om hvor vi fikk tak i “Elsa” i går: Send meg en mail på [email protected], så skal jeg gi dere kontaktinfo til henne.

Jeg skal vise dere flere bilder av håret i morgen når jeg har pyntet meg klar til bursdag. I dag har jeg ikke lagt så mye energi i stylingen akkurat. Ha en fin kveld videre. Vi snakkes! 


 

WHEN DREAMS COME TRUE..

Det er ikke hver dag niesen vår fyller år! Derfor var der flaks at onkel Ulrik og tante Julianne tok med seg en ordentlig dronning.. Mer enn dette trenger jeg vel ikke å fortelle? Bildene under sier mer enn mine ord. Hurra for Anna sine 6 år! I dag var det en liten jentedrøm som gikk i oppfyllelse, og som dere kanskje ser så var besøket nesten like stas for de store, som for de små. Ulrik kjørte henne hjem for en time siden og er ennå ikke kommet tilbake.. Bør jeg bli bekymret? Hehe! Starstruck hele gjengen 😉

TAKK FOR DENNE GANG!

Takk for denne gang, fine Marbella og Puerto Banus! Nå er vi hjemme igjen etter en litt kaotisk dag. Jeg skal ikke gå i detalj, men kan si såpass at vi holdt på å miste flyet, måtte betale dobbelt for all bagasje, pluss at vi glemte igjen en koffert på Gardermoen. Ikke hvilken som helst koffert, men den ekstra kofferten som vi skaffet oss på ferien og fylte med alle de nye klærne vi har kjøpt. Jeg ble ganske stresset da jeg oppdaget dette på flytoget og det ble ikke akkurat god stemning i en gjeng som ikke hadde verken sovet eller spist hele natten. Når det er sagt så fikk vi heldigvis kofferten tilbake. Det var bare ikke så stas å dra til Gardermoen igjen da vi endelig hadde kommet oss til Oslo s. Haha, huffamei.. Men alt gikk jo bra til slutt og for en flott ferie vi har hatt! Jeg gleder meg allerede til neste spaniatur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld er det tacokveld hos oss. Det er nesten blitt en liten “tradisjon” her i hus når vi kommer hjem fra reiser som dette. Enkel og digg mat som alltid faller i smak hos Ulrik og meg. Svigermor ble med oss hjem og skal være på besøk i noen dager før hun reiser tilbake til Måløy, så feriefølelsen er ikke helt over hos meg. Jeg har i hvert fall ingen verdens følelse av at det er mandag i dag..

THE WEDDING OF ANITA AND TOBBE

Her kommer bildene fra bryllupet som jeg lovte dere. For en amazing dag og for et vakkert brudepar! Det var tydelig å se at Anita hadde planlagt dette ned til en minste detalj. Sermonien var helt nydelig med mange uventede innslag fra familie og venner. Det var det forsåvidt resten av kvelden også. Typisk Anita og Tobbe.. De er noe for seg selv (positivt ment), og det er det jeg liker med de. Hehe! For de av dere som fulgte meg på Snapchat i går skjønte sikkert at det var gøy å være gjest i dette bryllupet. Jeg la nemlig ut endel videoer..

Anita og Tobbe er to fantastisk morsomme, tøffe, snille og herlige mennesker som virkelig fortjener hverandre! Jeg ønsker de ALT godt i ekteskapet og har stor tro på at dette kommer til å vare livet ut  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det siste dag på stranden for denne gang og i kveld skal vi ut og spise med familie som en avslutning på denne uken før vi reiser hjem i morgen tidlig.. Ååå! Jeg vil ikke hjem ennå. Heldigvis er det mye hyggelig som skjer hjemme til uken. Det gjør liksom overgangen fra ferie og tilbake til hverdagen mye bedre.. Hehe! 

HAR DU LYST PÅ LANGT HÅR I SOMMER?

Annonse

Som de fleste vet bruker jeg tape extensions fra Luxushair og er veldig fornøyd med kvaliteten på håret. Jeg pleier å bruke håret flere ganger ved at jeg bestiller remover og ny tape som hører til, bytter tape og heiser opp festene mine. Dette er det frisøren min som hjelper meg med sirka hver 3-4 måned. Forrige gang jeg var hos frisøren var tiden inne for helt nytt og fresht hår. I og med at jeg bruker rettetang nesten hver dag, så blir jo disse tuppene mine slitte etterhvert, og som dere kanskje husker var håret mitt i det korteste laget mot slutten så jeg hadde ikke noe mer å gå på. Dessuten var jeg veldig gira på å ha litt lengde på det i sommer, spesielt med tanke på ferien her i Puerto Banus.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst på langt og fyldig hår i sommer? Da passer det jo bra at det er STORT SALG i tape- og keratinhår på Luxushair! Jeg har alltid vært fornøyd med dette håret og anbefaler det derfor videre til dere. Husk at denne anbefalingen kommer fra en jente som har brukt hairextension siden hun var 16 år. Jeg har prøvd det meste av både type fester og hår som finnes der ute, så jeg vet hva jeg snakker om 🙂 

Dersom du bestiller extensions fra Luxushair nå kan du også utsette betalingen rentefritt til 4. september med Klarna sin kampanje! I tillegg er det fri frakt på bestillinger over 499,- 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har på extensionet mitt er #16. Jeg har valgt å bruke lillashampo i håret for å få fargen noe kaldere. Men det er ikke nødvendig ettersom at de har et bredt utvalg av farger i nettbutikken. Du finner fargekartet her. Dersom du er usikker på fargevalget kan du sende en mail med et bilde av deg selv til [email protected]. De er veldig behjelpelige og ikke minst flinke til å finne den rette fargen som passer deg og ditt hår. Jeg var forresten nylig innom de nye lokalene deres i Åmot. De har nemlig flyttet til Lilleåsgata 3. Bygget er til venstre for Åmotsenteret, for dere som lurer på det.

Nå får du også ekstra fyldig Clip On Deluxe, for deg som kun er ute etter litt ekstra fylde til spesielle anledninger. Jeg har alltid en pakke med slike clips liggende hjemme i skuffen på badet. Disse er geniale å bruke til fest når jeg ønsker en ekstra glamorøs look med store krøller eller en tykk flette. Klipsene finnes i 35-60 cm og er en bestselger hos Luxushair. De jeg har liggende er i lengde 50 cm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOMMERTILBUD:

♥  Utsett betalingen rentefritt til 04.09 med Klarna sin kampanje

♥  Fri frakt på bestilling over 499,- 

♥  By Sophie Elise kun 1499,- nå  i juni 

SJEKK UT SALGET HER

JOBBER MED BRUNFARGEN

Hei, dere! Her jobbes det for fullt med brunfargen. Nå begynner det jo faktisk å hjelpe litt både på Ulrik og meg. De første dagene så vi ut som to kokte hummere her nede, men det røde har heldigvis blitt brunt 😉

I kveld er det bryllup på stranden, så jeg er egentlig litt stresset for å bli ferdig med sminke og hår. Jeg skal vise dere masse bilder av bryllupet i morgen. Jeg er sååå spent på kjolen til bruden og hele opplegget i dag. Dersom jeg skulle ha giftet meg på sommeren hadde jeg også valgt strandbryllup. Det er jo så vakkert!

Kjolen min er som sagt en lang lys rosa kjole fra Undorn, som jeg har spart til denne dagen. Bryllup for meg er noe helt spesielt. Forrige bryllup jeg var i var Ulrik og mitt sitt. Jeg er sikker på at jeg blir litt ekstra rørt nå som jeg selv er gift og vet hvor mye denne dagen betyr for brudeparet, familie og deres venner.

Hilser fra Ulrik! Ha en fortsatt fin helg. Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen <3

BILDEDRYSS FRA OCEAN CLUB

Her er et lite bildedryss fra gårsdagen på Ocean club Marbella. HERREGUD, for en dag! Jeg banner jo egentlig aldri, men det var det første ordet som kom til meg når jeg satt meg ned med dette innlegget. Jeg hadde det så utrolig gøy i går. Ulrik og jeg kom i 12-tiden og dro ikke hjem igjen før det stengte. Snakk om to ivrige vesen på beach club. Det var en eneste lang fest som varte i 9 timer. Til lunsj kom Kristine, Dag og Julian. Det er noen gamle bekjente/venner av oss fra Oslo, som tilfeldigvis også er her nede samtidig med oss. Ulrik og jeg har det veldig fint sammen bare vi to, men på dager som i går er det alltid gøy å være en gjeng. Det var derfor veldig kjekt med besøk på solsengen av disse herlige menneskene ♥ 

I dag ligger vi rett ut på stranden igjen. Vi kan ikke holde på slik som i går flere dager på rad. Det går hardt utover både helsen og lommeboken.. Hehe! Senere i dag er det barbeque evening hos Anita og Tobbe (de som skal gifte seg), i morgen er det bryllup, søndag har vi ikke lagt noen planer ennå og mandag er det hjem. Tiden går så fort her nede. Jeg kunne gjerne tenke meg å bli en uke til, men det går ikke denne gang. Vi får heller ta oss en tur til snart igjen. I love Marbella! 

@ OCEAN CLUB MARBELLA

Hei, dere! I skrivende stund ligger jeg rett ut i solsengen på Ocean club Marbella. Ulrik har sovnet litt ved siden av meg her, men det er bare hyggelig. Utslitt etter “fotoshoot” med fruen. Haha! Snart kommer det noen venner av oss som vi skal spise lunsj med før vi kjører på videre med el vinos 😉

Jeg gikk som dere ser for den hvite badedrakten i dag og kunne ikke følt meg bedre. Det er mye enklere å føle seg vel i badedrakt enn bikini. Badedrakt er definitivt den nye bikinien for meg, og ikke minst det “fresheste” (er det et ord?) plagget å bruke på beach club.

Det kommer flere bilder fra dagen i dag senere. Nå må jeg legge bort telefonen og bare nyyyyte! Dette er livet <3

IT’S SHOP O’CLOCK

Hvor ble det av den dagen her? Klokken har bare gått helt fra meg. Ulrik og jeg har tilbragt enda en dag på stranden og bare kost oss sammen vi to. På vei hjem fra stranden gikk vi innom Marina Banus, som er et lite kjøpesenter i Puerto Banus. Vi skulle egentlig bare finne noen lyse sko til Ulrik som han skal ha på seg i bryllupet på lørdag, men endte opp med alt mulig annet fint og lyse sko fant vi ikke. I og med at vi hadde overvekt på vei ned hit blir det spennende å se hvordan vi skal løse dette med koffertene hjem.. Jaja, det finner vi ut av. Shopping is always a good idea! 

Nå sitter vi i stuen i leiligheten vi bor i og koser oss med spansk skinke, oster, kjeks og oliven. Ulrik ser på “Orange is the new black” mens jeg skriver til dere. Han har noen episoder å ta igjen for at vi skal kunne se det videre sammen.. Ettersom at det ble mørkt før vi kom oss ut av kjøpesenteret så tok jeg en sjefsavgjørelse om å bli hjemme i kveld, da jeg rett og slett ikke orker å fikse meg for å dra noen flere steder i dag. Ulrik var ikke akkurat vanskelig å overtale, spesielt ikke med tanke på morgendagen. I morgen skal vi nemlig på Ocean club. Dere som har vært der vet jo at det fort blir en heldags fest. Derfor er det kjekt å være uthvilt.

Under kan dere se noen glimt av dagens fangst. Jeg elsker de to nye badedraktene mine! En av de skal brukes i morgen, men jeg har ikke bestemt meg for hvilken ennå. De er begge veldig freshe under gullkjolen som også er ny. Jeg skal vise dere masse bilder i morgen. Lover å stikke innom mye tidligere på dagen. God natt, alle sammen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA