6 TIPS TIL HVORDAN DU LYKKES SOM BLOGGER

Mange har spurt meg om tips i forhold til det å lykkes som blogger. Selv er jeg alltid ute etter gode råd, som kan hjelpe meg videre på veien. Jeg vet at de beste rådene kommer fra de som selv har fått suksess med noe eller eventuelt feilet underveis. Jeg har lykkes med mye, men også gått i noen feller. Derfor vil jeg tro at jeg har noe å bidra med for deg som ønsker å ta det steget hvor bloggen går fra å være en hobby, til at den blir din jobb og din hverdag. For i dag er faktisk bloggen mitt levebrød. Jeg stortrives som blogger og er veldig stolt av alt jeg har oppnådd på dette ene året hvor jeg har blogget aktivt. Bloggen min var et år 5. juli. Jeg tror og håper at den skal leve i mange år til! 

SLIK GJØR DU BLOGGEN TIL DIN HVERDAG:

1. Skriv aktuelle innlegg ved å engasjere deg i debatter som betyr noe for deg og ditt liv. Bruk eksempler fra egen hverdag og familie, slik at bloggen blir så personlig som overhodet mulig.

2. La deg inspirere av de toppbloggerne som allerede får det til. Bruk deres erfaringer og ideer på nye og mer kreative måter. Det meste er allerede skrevet om og tatt bilder av. Finn nye måter å fremstille de temaene som har vist seg å gi mange klikk. Her er det viktig at du gjør saken til din sak med dine tanker og meninger. Synspunkter skal ikke kopieres. Dersom du ikke har noe nytt å bidra med til et tema bør du la det ligge.

3. Vær aktiv i ditt eget kommentarfelt! Leserne dine fortjener at du svarer de så langt det går. Sett av god tid til historiene de deler med deg og vis at du setter pris på deres engasjement, slik som de gjør ved å lese og kommentere innleggene dine. Det er her du får dine trofaste lesere.

4. Ta aldri helt fri. Det er naturlig at innleggene dine blir ferre og mindre kreative når du er ute og reiser. Mine lesertall går alltid nedover når jeg er på ferie. Det handler ene og alene om at det er andre ting jeg prioriterer først, som selvsagt er helt ok en gang i blandt. Likevel tar jeg meg alltid tid til en liten oppdatering i løpet av dagen. En god blogger er spesielt heldig og fri i forhold til hvor og når selve jobben foregår. Men en god blogger er også “alltid på jobb”.

5. Vær flink med å variere innleggene dine. Jeg elsker å dele tanker og meninger med dere. Det er vel kanskje det jeg er “mest kjent for”, men jeg kan ikke skrive slike type innlegg hver dag. Da ville dere blitt dritt lei av hele meg og denne bloggen. Jeg opplever at en blanding av synspykter, antrekksposter og små oppdateringer fra hverdagen eller ferien er det som fungerer for meg. Finn din miks og det som fungerer for deg og din bloggkonsept.

6. Ikke ta deg selv så høytidelig. Legg gjerne ut bilder og tekster som ikke er like gjennomtenkt. Leserne dine liker å vite hva du gjør NÅ eller hvordan du ser ut NÅ. Du må på død å liv ikke fikse deg i tre timer, redigere alle bilder eller finskrive tankene dine fire ganger før du publiserer et innlegg. Min erfaring er at spontaninnleggene (som jeg kaller de) blir mest lest og best likt.

Hva er ditt beste tips til hvordan en lykkes som blogger? Det hadde vært gøy om du ville dele dine erfaringer her i kommentarfeltet ♥

SMINKEFRI DAG

Hei, dere! I dag har jeg hatt en sminkefri dag i solen. I min verden så finnes det ikke så mye bedre enn akkurat det. Er dere ikke enige? Det føles bare så godt med en liten pause en gang i blandt. Jeg pleier selvsagt ikke å ha på meg masse sminke når jeg skal sole meg, men jeg foretrekker litt concealer/foundation på de rødlige områdene i huden, som rundt nesen, under øynene og over eventuelle urenheter. I tillegg liker jeg å ta en runde med mascaraen, en dæsj solpudder og eventuelt litt lipgloss for å føle meg fresh. 

Nå glemte jeg nesten å nevne solkrem, som selvsagt er det viktigste av alt. Jeg er supernøye med solfaktor, spesielt i ansiktet. I utgangspunktet pleier jeg ikke å sole ansiktet en gang, men jeg vet jo at solen er såpass sterk at UVA-strålene går gjennom både parasollen og solhatten, derfor bruker jeg minst solfaktor 30 her nede, og som oftest solfaktor 20 hjemme. Jeg kjøper heller aldri sminke uten SPF, for å være sikker på at jeg får den beskyttelsen jeg trenger gjennom hele året og for å unngå rynker. 

Hva bruker dere i ansiktet på solferier som dette?
Jeg kjøpte forresten denne søte grønne kjolen på stranden. Perfekt til å slenge på seg over bikinien. Jeg kommer nok til å plukke med meg noen flere varianter i løpet av ferien. Selv om jeg har med meg flere kimonoer, så får jeg bare aldri nok av slike plagg ♥

BEACH LOVE

Jeg har jobbet hardt med brunfargen på stranden i dag, og ser allerede en tydelig bikiniskille. Det å bli brun er alltid like stas for denne jenta. Dessuten bare elsker jeg late dager som dette, med soling, bading, lunsj ute og masse fruktige drinker. Mmmm! Dette kan jeg leve med noen dager, kjenner jeg. Hehe! Hvordan er været hjemme i Norge? Jeg hører rykter om pledd og fyring i peisen, så tror vi valgte rett tidspunkt for denne lille sommerferien. Litt flaks skal en ha.. 

Jeg brukte en av mine favorittbikinier fra Victorias Secret i dag. Denne bikinien har jeg nå hatt i tre år. Jeg kjøpte den i Dubai på jentetur, husker jeg. Det er helt sprøtt hvor glad jeg blir i de bikiniene.. Tiden er nok egentlig inne for å bytte den ut, men jeg får meg bare ikke til å kvitte meg med den. Nok et i-landsproblem..

Nå skal vi ut for noen drinker i Puerto Banus før vi tar kvelden. Vi blogges mer i morgen ♥ OCEAN CLUB MARBELLA

Da er vi vel framme i Puerto Banus. Vi dro rett på Ocean Club, og starter ferien med en skikkelig fest. Deler noen bilder med dere, men ikke mange. Jeg fikk 10 minutter på badet, så det ble som så.. Vi koser oss uansett. Stemningen er på topp. Livet er herlig, dere! Jeg kommer forhåpentligvis med noe mer fornuftig å si i morgen. Men nå er det FEEERIIIEEE!!

MINE 6 FAVORITTER TIL SOLFERIEN

Hei, dere! Nå er jeg i full gang med pakkingen. Vi reiser til Marbella i morgen tidlig, så alt som skal forberedes må gjøres i dag. På dagens gjøremål står vasking av klær, fiksing av negler, trening, et møte på Majorstuen og et par ærender i sentrum. Jeg har nå tatt meg en liten “pause” fra det hele for å vise dere mine 6 favoritter, som blir med meg på solferien. Nå er det nok etternavnprat for en stund på denne bloggen, synes jeg. Jeg brukte hele morgenen på å svare på mange av kommentarene deres. Det var tydelig at dette var et engasjerende tema for de fleste. Diskusjonen fortsetter på Nettavisen i dag. For dere som vil kan lese min endelige uttalelse her.

HER ER MINE FAVORITTER DENNE SOMMEREN:

♥ Badedrakt fra Agent Provocateur

♥ Sandaler fra River Island

♥ Solbriller fra Louis Vuitton 

♥ Solhatt fra Individ

♥ Strandbag fra Louis Vuitton

♥ Kimono fra River Island


Jeg gleder meg til å vise dere badedrakten på. Den er bare sååå fresh! Tenker jeg skal bruke den på en eller annen beach club litt senere denne uken. Først skal jeg jobbe litt mer med brunfargen. Hehe! Sist vi var i Marbella var vi på sesongåpningen til Nikki Beach, så denne gangen har vi tenkt til å teste ut noe annet. Kanskje Ocean Club.. Noen som har vært der før? 

DEN PERFEKTE KOSEKVELD

Det er ingen tvil om at det var STOR gjensynsglede da denne karen kom hjem i dag. Stella og jeg har kjempet hver for oss om mest oppmerksomhet siden han kom inn døren. Hehe! Nå ligger vi som dere ser å koser oss med to skjeer i en isboks. Mmmm! Kvelden startet med sushi takeaway, masse godteri fra taxfree og nå blir det film og mer kjærestekos. Den perfekte kosekveld i familien soon to be “Nygård”. Vi har begge hatt det bra hver for oss noen dager nå. Ulrik i Gotland og jeg i Oslo og fredrikstad. Likevel har vi jo det såklart aller best når vi er sammen. Det føles derfor veldig godt å ha Ulrik hjemme igjen, ikke minst å vite at vi skal tilbringe en hel uke sammen. Bare vi to. Det gledes ♥
J.N

Når man har jobbet masse, spart lenge, ønsket seg noe i evigheter og det blir virkelighet, da er det lov å være litt ekstra glad. Synes dere ikke? I går gjorde jeg et av mine største kjøp noensinne. Trillekoffert fra Louis Vuitton. Jeg ser på kofferten som en god investering for resten av livet, og kommer til å bruke den kjempemasse. Den er perfekt på weekendturer sammen med bagen (keepall 50) i samme serie, når jeg blir med Ulrik på jobb eller som håndbagasje på lengre reiser. Jeg skal ta den i bruk allerede i dag, og gleder meg som en liten unge. Turen går ikke lenger enn Fredrikstad og jeg blir bare en natt, men det blir stas å trille den for første gang. Neste uke blir den med på flyet som håndbagasje til Marbella. Modellen jeg kjøpte heter forresten Zephyr 55 i Damier.

Flaks for meg at Ulrik heter “Nygård” til etternavn, i og med at jeg har trykket “J.N” på flere av tingene mine fra Louis Vuitton. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta etternavnet hans når vi gifter oss i februar. Nylig leste jeg en sak her på Side 2 om at flere velger å beholde pikenavnet sitt, og at det er blitt like vanlig at mannen tar etternavnet til kona, som at kona tar etternavnet til mannen. Jeg er kanskje litt gammeldags her og mener at det er vi jenter som skal føye oss. Flere velger også begge etternavn, ved å beholde sitt opprinnelige etternavn og legge til mannen sitt etternavn i tillegg. “Julianne Nilsen Nygård” Eeeeeh.. Hehe! Jeg føler ikke den klinger så bra akkurat. Ikke vondt ment mot familien min eller alle de andre millioner mennesker som heter “Nilsen” til etternavn, men jeg er klar for en ny start, og ikke minst klar for å bygge “familien Nygård” med mannen i mitt liv, nemlig Ulrik.  

Nå skal jeg dusje, pakke og komme meg avgårde. Ha en fin lørdag, alle ♥
Koffert: Zephyr 55 by Louis Vuitton /  Bag: Keepall 50 by Louis Vuitton 

FINALLY FRIDAY

Solbrillene er sponset

Hei, dere! Beklager så mye for i går. Bloggen lå nede i flere timer på grunn av ustabilitet i forbinnelse med flytting av server. Jeg har null komma niks peiling på slik datakunnskap, så måtte bare smøre meg med tålmodighet. Tekniske ting som ikke fungerer er kanskje det verste jeg vet. Etter to mislykkede telefoner (telefon i ustand) og to fortsatt ubesvarte henvendelser på mail, må jeg innrømme at jeg ikke ble meget imponert over hjelpesentralen til blogg.no. Men men.. Kanskje de hadde ekstremt mye å gjøre. Hva vet jeg. Kanskje det ikke engang var deres feil, men et lite svar hadde uansett gjort seg. For min del resulterte det i hodepine og stressutslett. Jeg føler meg så hjelpesløs i slike situasjoner. Skulle ønske jeg hadde en intelligent datavenn som kunne hjelpe meg dersom jeg får andre problemer i fremtiden.. Er det noen som melder seg frivillig? Smisk smisk..Hehe!

Nå er jeg på vei ut døren og klar for en aldri så liten cardio, som jeg kaller det/handletur.. Det ble sent på denne jenta i går, så jeg henger litt bak tidskjemaet i dag, men det får gå. Det er jo heeelg! Jeg kommer til å legge ut dagens fangst på Instagram, @pilotfrue senere i dag. Kanskje blir det noe jeg har ønsket meg leeenge ♥

Før jeg løper avgårde vil jeg bare få gi dere en rabattkode på den fineste brillekolleksjonen til herlige Lene Orvik. Den jenta er bare helt rå! Alt hun tar i blir jo en suksess. Stolt av deg, Lene! Solbrillene kan forresten bestilles her. Bruk kodeorde “leneorvik” og du får 30% rabatt på kjøpet. Det er vel en hyggelig start på helgen, jenter? Spesielt her i hovedstaden hvor solen faktisk skinner ♥


“Shopping is my cardio” – Carrie Bradshaw

 

5 GODE GRUNNER TIL Å SENDE HAN PÅ GUTTETUR

Hei, dere! Jeg kjørte Ulrik til flytoget klokken fem om morgenen i dag. Da var jeg mildt sagt trøtt, men jeg skulle jo heldigvis bare kjøre tilbake og legge meg igen, mens Ulrik skulle på guttetur. De har lenge hatt en årlig tradisjon hvor de reiser sammen til Gotland for å feste og ha det moro i 3-4 dager. Jeg sender han derfor avgårde i år igjen og håper at de får en kjempetur ♥

Jeg er som dere skjønner FOR både guttetur og jentetur. Det er noe eget ved å dra på tur med “gutta”, eller en weekend med “jentene”. La ingen ta fra deg det, heller ikke din aller kjæreste. Jeg har forbilder i familien som har levd slik i mange år og de er mer lykkelig enn noensinne. Altså, jeg har virkelig troen på at dette bidrar til noe positivt, forutsatt at forholdet er sterkt og stabilt.  

DERFOR SKAL DU SENDE HAN PÅ GUTTETUR: 

1. Han har lyst: Dersom kjæresten din lufter temaet, så har han lyst. Hvorfor skal han ikke få lov til å gjøre det han har lyst til? Selv om han er din, så må du for all del ikke sperre han inne. Send han avgårde og la han ha det gøy!

2. Det er bra for forholdet: Venner er noe av det viktigste vi har. La han ta vare på vennene sine og pleie det forholdet han har med de. Ønsker ikke du at han lar deg gjøre det samme? 

3. Du får alenetid: Alenetid er viktig for alle. Noen trives bedre alene enn andre, men jeg tror likevel at alle har godt av å være alene en gang i blandt. 

4. Du får flere dager med jentene: Bruk tiden på samme måte som han, sammen med dine venner. Når man er i et fast forhold, spesielt dersom man bor sammen, blir det som oftest mindre tid til alle de tingene du prioriterte da du var singel. Ta opp telefonen og ring jentene så fort du hører rykter om en ny guttetur! 

5. Du får respekt av vennene hans: Ikke vær “den kjipe dama”. Hun har ingen lyst til å verken glede eller ta hensyn til. Vær hun som viser tillit og du skal se de viser det samme tilbake. 

Nå er det en stund siden jeg selv har vært på jentetetur, men det blir nok ikke så lenge til. Jeg kunne tenke meg en liten bytyr til høsten. London kanskje? Enn så lenge skal jeg definitivt bruke disse dagene hvor han er bortreist med jentene hjemme i Fredrikstad. Det blir vin, bobler? Kos og utgang! Jeg ser virkelig frem til denne helgen ♥ 

SAVE THE DATE

 

Hei, fine lesere! I og med at jeg har lovet dere å dele alt frem til den store dagen, så måtte jeg nesten vise dere denne søte lille saken også. Det er enda en god stund til selve helgen, men månedene går jo så fort. Når høsten kommer er vi alle i gang med nye og gamle rutiner, og jeg som alle andre vet at hverdagen bare flyr avgårde. Derfor vil vi sørge for at gjestene våre holder av disse datoene allerede nå i god tid. I dette minutt blir altså denne sendt rundt digitalt til venner og familie som er invitert i bryllupet.

Til familie og venner: Mer informasjon kommer i invitasjonene som sendes ut i slutten av august/starten av september ♥

Jeg har bestilt alt vi skal trykke av en søt jente som heter Maren, som driver Bryllupsdesigneren. Designet er inspirert av et eventyr. Ser dere hvilket? Mitt favoritteventyr ♥

Jeg gleder meg til å vise dere invitasjonene også.. De blir sååå flotte! Tirsdag 18. august har vi nytt møte med tante Karina på Undorn, og min gode venninne Desiree har nå booket oss inn i sitt rosa dansestudio “Elite Dance”. Brudevals står på planen. Det må ikke bare øves, men læres. Hehe! Så mamma.. Om du leser dette, så kan du forvente deg mange middagsbesøk av Ulrik og meg i Fredrikstad fremover..

Denne høsten blir som et eventyr! Ulrik og mitt sitt eventyr. Men nå er det nok bryllupssnakk og hjerter for i dag.. Følg gjerne Maren på @bryllupsdesigneren på Instagram, hvis dere vil se mer av hva hun lager. Skikkelig flink jente!