GRATULERER MED DAGEN, ELSKLING ♡

Kjære Ulrik. I dag blir du 36 år. Du er den den kjekkeste, snilleste og morsomste mannen jeg kjenner. Jeg er sikker på at det er mange unge jenter der ute som skulle ønske at de var meg på grunn av DEG. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. Du er en skikkelig gentlemann! Om under to måneder blir du min på ordentlig. Jeg gleder meg til å leve hver dag i resten av mitt liv sammen med deg, elskling!

Du er..

A: Ansvarsfull 

B: Bereist 

C: Cool

D: Direkte

E: Effektiv

F: Familiekjær

G: Gavemild

H: Hjelpsom

I: Iherdig

J: Jordnær

K: Kosete

L: Lur

M: Morsom

N: Naturlig

O: Omtenksom

P: Pen 

R: Romantisk

S: Seriøs 

T: Trofast

U: Uimotståelig

V: Vakker

W: Wonderful

Z: craZy

Æ: Ærlig

Ø: Ønsket

Å: Åpen

Det var nesten hele alfabetet.. Men viktigst av alt: Du er er deg og det er derfor jeg elsker deg 

 HIPP HURRA FOR ULRIK! 

DR. HOLMS

Hei, fra Geilo! Dagene våre går bare bort i mat og kos. Vi har tatt skikkelig juleferie. Bryllupsplanleggingen og hverdagen genrelt er satt på vent. Nå er det romjul og tid for familie. Det er noe både Ulrik og jeg setter veldig høyt. 

I kveld er det første gang vi ikke skal spise middag på hotellet. For nå holder Ulrik på med forberedelsene. Det blir kongekrabbe Fra Måløy og alle gleder seg til det. Mormor kom med toget for bare noen timer siden, så denne kvelden blir helt spesielll. 

Familie for meg er det som betyr aller mest. Jeg legger vekk alt av sosiale medier de få dagene i året. Ja, jeg oppdaterer bloggen, men jeg prioriterer ikke den på det samme måte som jeg gjør ellers i hverdagen. Håper dere forstår det. Jeg kommer sterkere tilbake når vi kommer hjem 2. januar..

I morgen har Ulrik bursdag. Et ordentlig nyttårsbarn. Jeg gleder meg til al han skal få gaven som jeg har kjøpt til han.Tipper at den faller i smak. For dere som lurer på hva han får –> Følh meg på Snapchat (pilotfrue) eller Ulrik (mrulriknygaard) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes mer i morgen!

EN GOD INVESTERING FOR OSS JENTER

Annonse

Hei, alle sammen! Jeg er som dere ser fortsatt like begeistret for både bølgetangen og krøllstaven fra Makestyle. Denne julen har jeg ikke bare fikset håret til fest, men også på morgenen før vi har dratt ut i bakken. Ettersom at det går såpass fort å bølge hele håret så er det absolutt verdt de få minuttene det tar. Jeg bruker som sagt bare 15 minutter på hele håret og vips så er jeg bølget og klar..

Bildene under er tatt etter en hel dag i bakken. Jeg må si jeg er imponert over hvor godt bølgene holder. De gjør seg også veldig fint med lue eller pannebånd og du slipper å tenke på hvordan du ser ut når du tar av deg hodeplagget. Bølgetangen kan forresten kjøpes HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt siden jeg prøvde alle disse produktene for første gang har jeg blitt avhengig av både Heat styling spray og Styling spray soft.

Heat styling spray beskytter håret mot varme, samtidig som den gir deg lett hold og glans. Sprayen inneholder argan olje. Det er denne oljen som gir deg den fine glansen. Styling spray soft er enkel å ha med å gjøre og er mye av grunnen til at frisyren holder såpass lenge. Det jeg liker best ved denne sprayen er at håret mitt ikke ser så sprayet og stivt ut selv om jeg bruker en god mengde.

Heat styling spray og Styling spray soft er uten parabener, parfyme, allergifremkallende stoffer og mineralolje. De er heller ikke testet på dyr 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krøllstaven er også helt fantastisk. Det går fort å krølle hele håret og reultatet blir utrolig fint. Under ser dere to foskjellige frisyrer som jeg har hatt til middag her oppe på Dr. Holms. Jeg likte nok fletten aller best. Det er gøy hvor fin en enkel flette blir når du du har krøller eller bølger i håret fra før. 

Det er også veldig fint med en flette i luggen og la resten av krøllene eller bølgene henge løst. Jeg har dessverre litt for kort lugg til det nå, men holder på å spare den ut. Anbefaler å prøve. Jeg synes at det blir like fint på både voksne og barn. Jeg bruker alltid disse klypene til å dele opp håret mens jeg krøller, bølger eller retter ut håret mitt. Det gjør hele prosessen mye enklere og du holder mer kontroll over hva som er ferdig og det du har igjen. Krøllstaven fra Mast finner du HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan følge Makestyle på Facebook her. Der ligger det flere hårvideoer og sminketips som er verdt å få med seg! 

FJOLS TIL FJELLS

Hei, fra Dr. Holms! I dag har jeg bare slappet av og tatt livet helt med ro. Det er utrolig koselig å være sammen med familien min igjen. Jeg har savnet de masse i julen. Det er også kjempe hyggelig å være tilbake på Geilo. Her har jeg feiret nyttårsaften de 10 siste årene, bortsett fra i fjor når Ulrik hadde standby..

Nå står vi klare for middag på hotellet. Jeg har på følelsen at dette blir en sen kveld. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) eller Ulrik (mrulriknygaard), hvis du vil 🙂

Vi blogges mer i morgen!

NESTE STOPP: GEILO

Da er vi på vei til Geilo for å tilbringe noen dager med min familie. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring på Måløy med svigers. Håper det ikke blir så lenge til neste gang vi får til en tur oppover. Men nå er jeg klar for ski og moro resten av “juleferien”. Bilturen fra Måløy til Geilo tar ca 4 timer, så for oss er det helt perfekt å dele opp hjemreisen med en tur innom fjellet før vi drar tilbake til Oslo over nyttår..

Som dere ser er vi godt kledd for tur. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å reise i Onepiece, spesielt på lange bilturer som dette. Dessuten er de jo superkule!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges mer fra Dr. Holms 

KOSER MEG PÅ VESTLANDET

Hei, fra vakre Måløy! Her kommer litt bilder av den flotte utsikten som jeg har vært så heldig å få våkne til hver dag denne julen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var vi en tur ute på byen og møtte mange morsome mennesker. Vi var på et sted som heter “Galeasen”. Det var et ganske stort utested med god stemning fra vi kom til stedet stengte. I løpet av kvelden fikk jeg hilse på noen av leserne mine her i Måløy. Det var superstas! Tusen takk for alle de hyggelige ordene! Jeg er ikke vane med at folk er så snille. Det er ikke typisk i storbyer som Oslo foreksempel, men kanskje mer typisk på slike koselige småsteder som dette. Alle fortjener ros for den jobben de gjør, til og med jeg. 

I dag er formen også som fortjent. Hehe! Man ber jo om hodepine når man drar videre på nachspiel etter byen stenger. Men men.. Gøy var det! Dagens antrekk ble derfor denne herlige joggedressen fra Onepiece. Jeg bestilte flere digge onepiecer her til både Ulrik og meg før jul. De kommer godt med nå i romjulen 

SINGLE VIPPE EXTENSIONS

Sponset behandling

Uken før jul gjorde jeg noe veldig smart for å spare litt tid på badet nå i romjulen. Jeg satt på vippe extensions på Beauty House Oslo. Denne gang valgte jeg single vipper og ba om de korteste vippene de hadde for et ekstra naturlig resultat. Jeg er kjempefornøyd med vippene! De ble akkurat slik jeg ønsket. Ikke for mye med tanke på familieselskaper og ikke for lite med tanke på nyttårsaften og alle de andre festlighetene som vi skal på fremover, som i kveld hvor vi skal ta oss en tur ut her i Måløy. 

Selv om jeg har tatt vippe extensions så pleier jeg å bruke Lash Up super serium mascara når jeg vil se mer markert ut rundt øynene. Mascaraen fra Lash Up er en mascara som er spesielt utviklet for vippe extension, som du får kjøpt i Frognerveien 44 eller i nettbutikken til Beauty House. Mascaraen skal vaskes grundig av i lunket vann ved fjerning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til mascaraen så bruker jeg også: 

Extension Coating: Et rensemiddel som påføres 1-2 ganger i uken. Vaskes grundig av i lunket vann.

Vippebørste: Et must for alle med vippe extension. Gre vippene dine morgen og kveld slik at de ikke krøller seg sammen. 

♥ De har også et veldig bra vippeserum som gir deg lengre, tykkere og mørkere naturlige vipper. Jeg har brukt dette serumet i flere av mine pauser når jeg har fjernet vippene mine og gått noen uker med bare mine egne.

Du finner alle produktene i nettbutikken deres HER

Ønsker dere en fortsatt fin jul 

MIN FØRSTE JUL I MÅLØY

Hei, alle sammen! Jeg vil bare få ønske dere en fantastisk julaften. Selv er jeg i Måløy sammen med Ulrik sin familie. Vi har sett “Tre nøtter til Askepott” og kost oss masse. Det regner og blåser på tvers ute, men desto koseligere er det jo å være inne. Jeg har sagt at jeg ikke trenger hvit jul i år sålenge det blir snø i februar når vi skal gifte oss.. Tvi tvi!

Nå lukter det pinnekjøtt i hele huset. Det er noe av det beste jeg vet! Du vet du har blitt voksen når du gleder deg mer til middagen på julaften enn til gavene under treet.. Hehe! Hva spiser du på julaften?

Juleklem fra Vestlandet 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BARN OG ALKOHOL HØRER IKKE SAMMEN

Husker dere innlegget hvor jeg skrev om at barn ikke har noe å gjøre i et bryllup? I dag vil jeg minne dere på “barna våre” igjen, men nå i en annen setting. For i julen har jo barna en slags hovedrolle, akkurat som et brudepar har i sitt bryllup. I julen er det først og fremst barna som skal kose seg og føle seg trygge. Vi voksne kommer i andre rekke..

Selv har jeg ikke barn, men jeg feirer ofte jul med barn i hus. Jeg er oppvokst med at de voksne tar seg noen glass vin rundt bordet og har aldri tatt noe skade av det. Men jeg vet med meg selv hvor fort et glass blir til fem og hvordan det baller på seg utover kvelden. Det er hyggelig at de voksne koser seg, ikke misforstå. Jeg kommer nok også til å nyte noe i glasset til julemiddagen med god samvittighet den gang jeg blir mor. Men inntaket av alkohol rundt barn bør begrenses i mange norske hjem, spesielt i julen.

Det er ikke meningen at noen foreldre der ute skal føle seg truffet av dette innegget. Jeg vil bare minne dere på at det er barnas jul og de som skal komme i første rekke denne høytiden. Du er ikke en dårlig forelder fordi du drikker alkohol, men du er en dårlig forelder dersom du ikke drikker med måte når barna er tilstedet.

Husk også at dette gjelder like mye for onkler og tanter, som Ulrik og meg. Det er ingen hemmelighet at vI er glad i å ta oss en fest, men vi er begge forsiktige rundt niesene våre som vi er så heldige å få feire jul med i år. Barn og alkohol hører ikke sammen. Drikk med måte i julen, folkens!


Riktig god jul fra Ulrik og meg