GOD MORGEN NORGE

Ulrik, Severin og jeg var som sagt gjester på gårsdagens God Morgen Norge. Vi har jo vært det noen ganger før, men denne gang for å snakke om vår beslutning om å holde Severin hjemme fra barnehagen og om hvordan det går i den nye hverdagen her hjemme. Både med tanke på Severin og med tanke på Ulrik som er permittert. Hvis du ikke har sett innslaget ennå kan du se det HER 🙂

FROKOSTEN ALLE SPØR OM

– ULRIK SPESIAL –

Du trenger:

Grovt brød

Pesto

Fetaost

Hvit ost

Salami

Aioli

Ruccula salat

Soltørkede tomater

Parmaskinke

Parmesan ost

Akkurat nå sitter eg i båten og skriver dette gjesteinnlegget fordi det er mange som har spurt Julianne om hun kan dele oppskriften på bursdagfrokosten eg lagde til henne. På morgenen i dag la vi forresten til på aker brygge siden vi ble invitert til å være med på God morgen Norge. Det er alltid kjekt å møte igjen folkene som jobber både foran og bak kameraet. Det meste handler jo naturligvis om korona for tiden fordi det påvirker oss alle på mange måter. Valget vårt om å holde Severin hjemme fra barnehagen har skapt endel reaksjoner, så det var vel essensen i intervjuet i tillegg til litt om dagene som permittert og hvordan den nye hverdagen fungerer i familien Nygård. Eg håper at verden snart er tilbake på beina og at det ikke er lenge til vi kan se tilbake på korona som et dårlig minne vi lærte masse av og aldri opplever igjen.

Tilbake til frokosten.. Julianne digger når eg lager denne retten til henne og kanskje ekstra mye siden dette var det eg serverte til frokost første gangen hun sov over hos meg i 2014. Bildene under beskriver egentlig heile prossesen. Frokosten passer like så godt som en brunsj eller lunsj og spesielt dagen derpå siden den er litt heavy. More is more 🙂

1. Stek brødskivene i godt smør på begge sider til de får en gyllen og fin farge.

2. Smør på et tynt lag med pesto.

3. Legg på ønsket mengde festaost.

4. Legg på en skive med valgfri ost. Eg bruker Norvegia.

5. Legg på salami.

6. Smør på et tykt lag med aioli.

7. Ta på ruccula.

7. Legg på soltørkede tomater.

8 & 9. Legg på parmaskinke og strø over parmesanost til slutt.

25% OFF NLYBYNELLY!

Reklame Nelly

Sokker HER Kjole HER Sneakers HER

Bag HER Topp HER & shorts HER Sett med bukse HER

25% OFF PÅ NLYBYNELLY HER!

MIN 30-ÅRSDAG I BILDER

Fra det ene bildedrysset til det andre bildedrysset.. Her er noen blinkskudd fra dagen i dag som startet med verdens beste frokost = det Ulrik serverte meg vår første morgen sammen i 2014 = dagen etter vi møttes for aller første gang på Hanami. Jepp, jeg ble med han hjem første kveld og har aldri angret. Hehe! Siden det har denne frokosten/brunsjen vært min favoritt og Ulrik har faktisk lovet meg å komme med oppskrift i et eget gjesteinnlegg veldig snart.. Kanskje allerede i morgen?

En annen funfact: For nøyaktig 10 år siden i dag flyttet jeg til Oslo og overtok min aller første leilighet på Majorstuen. 27. april 2010.. Hvor har det blitt av alle disse årene? Jeg kjenner at jeg blir litt stresset av å tenke på at tiden går så fort, men på en annen side så er jeg nøyaktig der jeg ønsker å være i livet og der jeg så for meg at Julianne som 30-åring skulle være, så derfor har jeg jo ikke noe å stresse for. Alt har gått som planlagt,  p l u s s  l i t t  t i l  . Jeg er heldig!

Etter frokost og morgenlevering på døren med kanelboller og iskaffe fra verdens beste Desiree (she knows me well), fikk jeg bursdagsbesøk av min kjære mamma, storesøster og John Adrian som kom med blomster, rosèvin og en stor vaffelrøre som vi alle sammen koste oss med. Siden søsteren min heller ikke har sendt John Adrian tilbake i barnehagen og siden vi alle har vært så og si isolerte fra de stengte barnehagene bestemte vi oss nylig for å ta opp kontakten igjen. Bare oss.

Til sist vil jeg bare få si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner, blomster på døren og all ekstra oppmerksomhet på min 30-årsdag i dag. Jeg setter ekstremt stor pris på å bli husket på!

P.s. Hvis du lurte så er mammas vafler kåret til de beste vaflene i Norge. Juryen var meg og kusinene mine og kåringen skjedde i Halden for ca 20 år siden. Hehe!

ET LITE BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE i 20-ÅRENE

God kveld! Da var vi hjemme igjen etter tre nye overnattinger i båten. Jeg har ikke så mye på hjertet i kveld, men jeg vet at dere liker at jeg oppdaterer oftere og har noen bilder på lager som jeg ønsker å dele med dere. Her kommer derfor et aldri så lite bildedryss fra de siste dagene på sjøen sammen med Ulrik, Severin, Regien, Stella og Ramp. Nå skal jeg ta kvelden for siste gang i 20-årene, dere. Herregud, jeg freaker litt ut av at jeg blir 30! Det er liksom så voksent og jeg ser egentlig ikke på meg selv som voksen selv om jeg er både kone og mamma.. Jaja, nok om det. Vi snakkes mer i morgen! Hilsen gamla 😉

KAN IKKE KLAGE

Reklame  Cubus

Hei folkens! Håper helgen har vært fin og at dere er friske. Vi kan i hvertfall ikke klage som har båt i disse tider. Jeg ser for meg at det blir greit mye liv på sjøen generelt denne sommeren hvor vi sannsynligvis må holde oss i Norge alle sammen. Nå som festivaler og de fleste arrangementer er avlyst vil nok enda flere enn normalt trekkes mot havet og båtlivet. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg solgte båter.. Hehe!

Her kommer noen bilder fra gårsdagen i Sætre. Planen er å reise hjem igjen i dag og sette opp et lekehus fra mormor til Severin i hagen, men først skal vi nyte noen timer i Middagsbukta fordi noe annet blir for dumt i dette fine været. Lekehuset er forresten en tidlig bursdagsgave fra mormoren til Severin som kommer ekstra godt med nå som han ikke er i barnehagen. En trampoline fra Ulrik, meg, “famo” og “faffa” er også på vei som en for tidlig bursdagsgave. Det for at Severin skal ha det gøy i ukene fremover uten vennene sine i barnehagen. Vi vet jo ikke hvor lenge han skal bli hjemme. Alt avhenger av om vi som foreldre føler oss komfortable med å sende han tilbake, for behovet vårt er ikke stort nok sånn situasjonen er nå med tanke på at jeg jobber hjemmefra, med tanke på at Ulrik er permittert og med tanke på at vi har mye hjelp i vår kjære Regien. Forhåpentligvis (for Severin sin del) skal han tilbake i barnahagen og vennene sine før vi tar sommerferie. Men hvis ikke har han heldigvis nok av ting å drive med hjemme. God søndag <3

Jumpsuit HER!

TILBUD: Nå får du 30% rabatt på ALT undertøy, nattøy og badetøy fra Cubus HER! Tilbudet gjelder på ordinære priser (unntatt Sloggi og Triumph). P.s. Det er GRATIS hjemlevering på alle ordre!

BLOGGEN & NELLY HOLDER MEG UNG

Reklame  Nelly

Da var familien Nygård på sjøen igjen. Natt til i dag sov vi i Middagsbukta og i kveld har vi lagt oss til på gjestebryggen i Sætre igjen. Vi holder oss som dere skjønner i nærheten av Vollen på grunn av omstendighetene. Men herlighet, som vi gleder oss til at vi kan reise litt lenger og vise Regien mer av hva båtlivet virkelig er. Jeg vet at hun også gleder seg til å utforske mer av Norge og forhåpentligvis Sverige og Danmark..

Planene for sommeren var egentlig å bevege oss rundt på landets festivaler, besøke dyreparken i Kristiansand, cruise langs svenskekysten og komme oss til Skagen. Nå ser det dårlig ut for både festivaler, dyreparker og kryssing av grenser så vi får rett og slett legge en ny plan. En ny fleksibel plan.

Apropos endringer av planer.. Denne helgen er min siste helg i 20-årene og det skal foreløpig ikke feires. Tanken var å arrangere en skikkelig stor fest med venner og familie eller å reise bort med noen utvalgte venner, men ingen av delene lar seg jo gjøre akkurat nå og det er helt greit. Festen min og reisene mine kan vente. Jeg koser meg mer enn nok med familien min, kake og litt ekstra oppmerksomhet. Hint hint!

Tilbake til alderen min.. Det er ganske sykt for meg å tenke på at jeg fyller 30 år på mandag! Jeg føler meg helt seriøst som en 25-åring og tror at jeg vil sitte med den unge følelsen i hodet for alltid eller i hverfall i lang tid. For ja, jeg føler meg ikke så gammel som jeg er selv om jeg forsåvidt lever veldig “voksent” med mann, barn, hunder og hus. På en annen måte lever jeg kanskje ikke sååå voksent med tanke på yrket mitt som blogger/influencer og interessene mine for Nelly-klær. Bloggen og Nelly holder meg ung. Hehe!

..Og apropos det: Jo mer du shopper desto mer sparer du på Nelly akkurat nå! Sjekk ut den beste dealen ever her. P.s. Tilbudet kan ikke kombineres med salg eller andre tilbud og er gyldig til 27. april klokken 23:59 (Les: ut bursdagen min). Rabatten aktiveres i kassen 😀

Kjole HER

SELVBRUNING, HELGENS PLANER & SERIETIPS

Reklame Nelly

Hei og god torsdag, mine kjære venner! Mens Ulrik står på og pumper på treningsrommet har jeg smurt meg inn med selvbruningskrem fra topp til tå etter en lang dusj med hårvask og shaving av både legger og lår. Det tar omtrent like lang tid med disse prosedyrene mine som en liten treningsøkt og jeg føler at egenpleie hjelper akkurat like mye på selvtilliten som trening her og nå. Hehe! Dessuten vil jeg heller komme meg ut i solen så fort som mulig og nyte resten dagen. Jeg ser at det er meldt kaldere og gråere til uken, så det gjelder å utnytte hver eneste solstråle utendørs før den tid.

Vi planlegger helgen på sjøen. Båten ble ferdigstilt for sesongen i går og er tilbake på vannet allerede. Det betyr at jeg egentlig bare må hive meg rundt og pakke for Severin og meg for at vi alle skal komme oss avgårde. Vi har såklart det meste av ting vi trenger liggende på lugarene våre, men jeg klarer likevel ikke å dra avgårde uten en eller to ekstra bagger med “dersom atter og hvisom atter”-klær.

Over til noe helt annet.. Har du ingen planer i helgen? Er du syk og ligger hjemme? Eller er du kanskje i karantene? Jeg vil gi deg et serietips og det er serien “Kalifat”. Jeg svettet bokstavelig talt i hendene gjennom hele sesogen og klarte ikke å legge meg før jeg hadde sett alle de 8 episodene som ligger på Netflix. Kort fortalt så handler serien om et planlagt IS-angrep, noen unge jenter som blir hjernevasket til å bli Syriafarere og martyrer og en politikvinne som jobber i Sveriges PST med å overvårke islamister. Så ja, jeg er litt trøtt i dag, men det var det verdt. Fy søren, for en spennende og grusom serie. Den fikk i hvertfall meg til å tenke over hvor fantastisk bra jeg har det her i Norge, og ikke minst hvor små “problemene” mine er. Bridget Jones-moment.. Dere vet da Bridget sitter i fengsel i Thailand (The Edge of Reason) og tar seg selv i at hun sitter innelåst sammen med kvinner som virkelig har grunn til å klage på ektemennene sine? Avsporing, men dere som vet skjønner. Jeg fikk litt sånn følelse av å se Kalifat fordi jeg kom på de små hvedagslige tingene jeg klager over til Ulrik som at han tror at kjøkkenet vårt er gangen i huset med tanke på jakker og sko og så videre.. Hehe! Irriterende, men også verdens minste problem når jeg tenker litt over det.

Sett (shorts & genser) HER!

25% OFF NLYBYNELLY WITH CODE: NLYSUMMER HER!

EN KOSELIG UPDATE

Mens jeg sitter her hjemme og nyter nok en dalgona er Ulrik på båten fra morgen til kveld + natt for å få den ferdig til helgen. For en mann jeg har! Ulrik liker som mange vet å gjøre ting selv. Ikke det at jeg og mine hender hadde vært til stor nytte i denne sammenheng, men det er mange som setter bort jobben med pussing og polering til andre. Ulrik vil helst ikke ha hjelp med båten med mindre det er noe han av en eller annen grunn ikke kan gjøre selv eller med mindre det er snakk om hjelp fra faren sin. Ulrik er virkelig handy når det kommer til.. ALT, og det er vel kanskje den aller største forskjellen på oss to? Hehe! I og med at det er ganske mye jobb å klargjøre en så stor båt alene var planen var at svigerfar skulle komme fra Måløy på besøk i denne “båtfikseperioden”, men på grunn av corona er ting naturligvis annerledes. Jeg tar av meg hodeplagget for Ulrik 😀

Helt siden barnehagene stengte har vi vært i selvpålagt karantene uten å møte noe som helst av familie. Nå har storesøsteren min (Benedicte), mamma og jeg bestemt oss for at vi kan møtes igjen fordi vi alle har vært så og si isolerte og fordi søsteren min heller ikke har sendt sin sønn tilbake i barnehage ennå. Herregud, så koselig det var å se de! Og herregud, så glad Severin ble for å være sammen med mormor, tante, onkel og ikke minst fetteren sin igjen!

Severins kjære fetter, John Adrian har også fylt 6 år siden sist så vi bestemte oss for å feire han hjemme hos Benedicte og Johan. P.s. Severin og jeg lagde både pavlovakaken og ostekaken dere ser på benken under. Imponert? DET ble jeg! Hehe! Sjokoladekaken var kjøpt da, også ble det ferdiglagd marengsbunn til pavlovaen fra Rema 1000. Teller det? 😛

Benedicte er forresten gravid og venter en liten jente! Jeg som tante gleder meg enormt masse til å møte den lille prinsessa og til å ENDELIG kunne kjøpe masse roooosa babytøy 💗 Dere som følger meg på Instagram, @pilotfrue har nok allerede fått med seg denne babynyheten, men jeg vet at det er mange blogglesere uten Instagram og derfor må det bli litt gammelt nytt for noen.

Vi har også hatt en lekedag hjemme hos oss som bestod av racing, paradis, vafler og mye latter. Se så fine søskenbarna er sammen! Det er tydelig å se at Severin ser opp til John Adrian 💙💙

Ellers så er Stella back in town.. Jeg hentet henne i går kveld etter altfor mange uker uten. For de av dere som ikke vet det så har Stella to mødre siden jeg skaffet meg henne sammen med en venninne og tidligere samboer da jeg var 20 år og bodde i Sørkedalsveien på Majortsuen i god tro om at Naomi (som hun heter) og jeg skulle bo sammen for alltid. Hehe, neida. Men vi tenkte ikke på hvor mange år Stella HELDIGVIS skulle leve og valget om hund ble generelt gjort veldig spontant, som de fleste andre valg i 20-årene. Når det er sagt så har vi aldri angret på det valget og “skilsmissefordelingen” går over all forventning. Vi har Stella ca to uker hver og Naomi bor fortsatt i Oslo, så avstanden er ikke et problem. Den eneste som ser problemet er Ramp, stakkar. Han savner henne ekstremt mye de to ukene hun er hos Naomi og blir alltid like lykkelig når hun kommer tilbake.

VLOGG: REGIEN SVARER PÅ SPØRSMÅL

Jeg har lyst til å dele ukens vlogg av Regien hvor hun svarer på flere spørsmål som følgerne hennes har stilt. Noen av disse spørsmålene har til og med jeg ønsket å stille henne, men valgt å la være fordi jeg ikke har vært sikker på om jeg ville vite svaret.. Når det er sagt så vet jeg at Regien har det bra hos oss og at hun trives i Norge. Det er lett å se at hun kjenner seg som en del av vår familie nå og grunnen til det er nok fordi vi er blitt så innmari glad i henne her alle sammen. Men jeg skjønner jo at Regien savner sin egen familie og at hjertet hennes først og fremst er i Filippinene. Heldigvis for oss har Regien et så stort hjerte at det er plass til Severin, Ulrik, Stella, Ramp og meg også. P.s. Regien blir VELDIG glad om dere abonnerer på kanalen hennes! Det er helt gratis og kan gjøres HER <3