STYGG KJÆRLIGHET

Annonse

Hei! I dag har jeg lyst til å komme med en bokanbefaling til dere. Nå som vi har lagt rett ut i solen noen dager har jeg endelig fått tid til å lese ut boken “Stygg kjærlighet” av Colleen Hoover. Jeg likte boken veldig godt og blir ikke overrasket over at det er en bestselger i New York Times. 

Boken handler om Tate Collins som møter FLYGEREN (derfor jeg bare måtte lese den) Miles Archer. Deres første møte er slettes ingen kjærlighet ved første blikk, som det var med Ulrik og meg. Tate og Miles anser seg faktisk ikke engang som venner i starten. Men at de har lyst på hverandre skjønte jeg fort. Det er bare det at den lysten handlet ikke om kjærlighet, den handlet om sex. Kun sex. Det er det eneste Tate og Miles har til felles, og etterhvert en avtale som inneholder rammer rundt “forholdet”. Avtalen er ikke til å misforså, men Tate klarer likevel ikke å holde den, spesielt ikke de to reglene som Miles satt opp: 

– Spør aldri om fortiden.

– Ikke forvent noe av fremtiden.

En hvilken som helst jente med et snev av følelser skjønner at dette blir vanskelig i lengden. Jeg ville aldri akseptert noe lignende, men har forståelse for at det kan være pirrende i en periode hvor man ikke ønsker noe form for forpliktelser eller bekymringer, som Miles i denne boken. Men bekymringene kommer. Uansett hvor kalde vi tror vi kan være, så gjør intimkontakt noe med oss. Slik vil det alltid være, tror jeg.   

KONKURRANSE

Jeg skal dele ut 3 bøker til 3 heldige lesere! Har du lyst til at jeg sender denne boken til deg? Legg igjen en kommentar hvor du anbefaler en god bok som du har lest, og du er med i trekningen. Jeg tenkte at dette var en positiv greie for oss alle. Nå er jeg nemlig klar for nytt lesestoff, men aner ikke hva..Jeg anbefaler “Stygg Kjærlighet” til dere. Hvilken bok anbefaler dere til meg og mine lesere?

Vinnerene trekkes i morgen <3 

HAPPY COUPLE

Hei, fine lesere! Tusen tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg har planer om å ta dere med på hele bryllupsplanleggingen, fra start til slutt. Hva synes dere om det? Selv om både Ulrik og jeg er skikkelig glade i sol og varme, kan jeg allerede avsløre at dette blir et vinterbryllup. Denne jenta har nemlig hatt planene klare siden hun var liten..Det eneste jeg manglet var en mann. En drømmemann, som Ulrik. Nå er han min på ordentlig, og jeg er hans. Det finnes ikke noe vakrere enn akkurat det. Når to mennesker bestemmer seg for og dele resten av livet sammen <3

I dag feirer vi forlovelsen videre her på stranden i Puerto Banus. Vi har heldigvis noen dager igjen av denne fantastiske ferien.

Det er forresten første gang jeg har testet denne selfie-stangen. Helt genial! Det skal sies at vi fikk noen rare blikk, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg er i lykkerus, og da kan jeg gjøre hva jeg vil <3

I`M ENGAGED

Jeg har ikke fortalt dere om den siste og beste bursdagsgaven jeg fikk i går. Det var en ring.. Ikke hvilken som helst ring, men en FORLOVELSESRING. Princess cut! Akkurat slik jeg har ønsket meg <3

Ulrik fridde til meg på stranden med roser, bobler og jordbær. Det minnet meg faktisk litt om programmet “Ungkaren” som gikk på TV3. Positivt altså. Heldigvis for meg fikk jeg “bli med videre”, og alle de tre rosene var kun til meg. Hehe! Bildene er tatt av kusinen til Ulrik som sneik seg bak i buskene. Jeg la faktisk ikke merke til henne før Ulrik sa det.

Frieriet var så romantisk og helt uventet. Han sa så mye vakkert før han reiste oss opp, og gikk ned på kne.. Hjertet mitt slo fortere enn noen gang. Jeg ble faktisk helt satt ut. Stedet, stemningen, han, og ja RINGEN var perfekt. Jeg har lenge håpet på at dette skulle skje, men trodde virkelig ikke mine egne øyne. Det er definitivt den beste bursdagen jeg har hatt i mitt liv! Nå føles det liksom helt okei å være halvveis til 50. 

Ulrik gjorde det på den gammeldagse måten, og ringte både mor og far og spurte om tilatelse tidligere på dagen. Bare det i seg selv er jo så herlig! Tenk at Ulrik vil gifte seg med meg? Jeg føler meg som verdens lykkeligste jente akkurat nå og klarer ikke slutte å smile.


For some people dreams really do come true..

BIRTHDAY GIRL

Look what I got for my birthday! Snille snille Ulrik vekket meg med tre herlige overraskelser. Denne fantastske selfie-stangen, et utrolig fint Hermes-armbånd og verdens fineste smykke, som er laget spesielt til meg..Et ekte pilotfruesmykke! Er jeg ikke heldig? Selfie-stangen kommer til å bli godt brukt fremover! Jeg gleder meg til å knipse i vei fra solsengen blant annet. Nå sitter vi og koser oss på en strandrestaurant i Puerto Banus. Solen skinner, og i dag velger jeg å tro at den skinner for meg og mine 25 år 😀

Kjøpte forresten denne morsomme vesken til meg selv i bursdsgspresang. Har sett etter slik lenge..Endelig fant jeg en jeg likte <3

Ha en fin dag videre!

MITT NØDFRESHINGS-ØYEBLIKK

Annonse

Jeg er en spontan jente, som elsker alt som ikke er planlagt, spesielt aktiviteter. De morsomste kveldene, hyggeligste stundene og faktisk de beste datene er de som bare blir til, ikke de som planlegges til den minste detalj. Min første date med Ulrik var slik. Vi skulle i utgangspunktet møtes på en kafê på Majorstuen. Samme for meg, tenkte jeg. Ikke verdens mest spennende date, men det spilte egentlig ingen rolle. Jeg ville bare se han igjen. Det var jo søndag og derfor begrenset av muligheter.

Fire timer før vi skulle møtes ringte telefonen. Det var Ulrik. Jeg gikk ut av køen på Matkroken for å svare han. Det føltes ut som om alle musklene i kroppen min hadde glemt hvordan de skulle utføre jobben sin. Jeg trodde han skulle avlyse, og ble derfor kjempenervøs. Det var heldigvis ingen avlysning, heller en oppgradering. Han fortalte meg at han hadde fått en telefon av Norwegian om å hente et fly på Torp. Flyet var tomt og skulle bare til Gardermoen, derfor lurte han på om jeg ville være med. Jeg prøvde å skjule hvor glad jeg ble der jeg hoppet rundt for meg selv i butikken. Menneskene som så meg trodde nok at jeg var sprø.

“Jaaaa”, svarte jeg. Men jeg hadde et problem, og det var at jeg måtte være klar på 10 MINUTTER! Jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv. Jeg var heldigvis ferdig sminket og hadde på meg helt greie klær, men jeg hadde ikke pusset tennene, og heller ikke på meg deodorant. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, løp for å finne tannkrem, tannbørste, en flaske med vann OG en deodorant. Deretter løp jeg ut til en av sidegatene, bøyde ned meg ned bak en bil, pusset tennene i all hast, og tok på meg deodorant. Gud, så flau jeg var.. 

Asan har lansert noen nyheter i en serien “Fresh”. Asan intimvask og Asan fresh dusjkrem. Disse produktene gjør at du holder deg fresh hele dagen, og forhåpentligvis slipper å oppleve ubehagelige nødfreshings-øyeblikk.

Ikke søren om vårt første ordentlige kyss skulle ødelegges av min dårlige ånde, eller av dårlig lukt generelt. Jeg var selvsagt nydusjet, men det går ikke mange timene før man ikke lenger føler seg fresh dersom man ikke har på seg deodorant, spesielt ikke på første date når man naturligvis er mer stresset enn vanlig. Jeg kastet alle tingene jeg hadde kjøpt i nærmeste søppeldunk før Ulrik ringte igjen. Nå stod han utenfor. Halleluja for søndagsåpne butikker, tenkte jeg. Hehe! Har du opplevd noe lignende? Isåfall: Les om konkurransen under! 

VINN ØYA-BILLETTER

Asan har nå en konkurranse gående, hvor du kan vinne festivalpass eller lørdagspass til Øya-festivalen. Noen som kunne tenke seg å vinne dette? Jeg hører rykter om at billettene allerede er utsolgt, så dette er jo en glimrende mulighet. Del ditt nødfreshings-øyeblikk på Facebook eller på Instagram med #nødfreshing, og du er med i trekningen. Det er opp til deg om bidraget ditt er i form av bilde eller video.

Konkurransen avsluttes 10. mai, og vinnerene annonseres på Asan sin facebookside. Besøk Asan på Facebook her eller søk opp hashtaggen dersom du ønsker inspirasjon! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. Vi jenter har alltid mye å lære av hverandre i slike situasjoner.

Lykke til i konkurransen <3

I LOVE SUNDAYS

God kveld, fininger! I dag har vi som dere ser bare kost oss. Jeg er i utganspunktet veldig glad i søndager, og denne søndagen har ikke akkurat skuffet. Sol og fruit cocktails på mitt favorittsted “Astral” i Puerto Banus. Heaven! Fem om dagen, eller hva? Når vi kommer hjem skal jeg lære meg å lage noen av disse, spesielt raspberry mojito. Det kan da vel ikke være så vanskelig.. Noen som har en god oppskrift på det? 

Nå lader vi opp til morgendagen. For i morgen er det ikke hvilken som helst dag. I morgen har jeg bursdag, og den skal forhåpentligvis feires på stranden. Ønsker dere en fin kveld videre! Vi snakkes <3

MIN PROSTITUERTE VENNINNE

Dette innlegget skulle egentlig handle om hvor hyggelig det er å få komplimenter av andre jenter, men etter en meget relevant opplysning fra Ulrik i dag, så blir det en liten vri.. Jeg fortalte dere at vi skulle ut i går, og ut ble det. Vi var ikke hjemme før 07.30 på morgen i dag. Utestedene stenger så sent her nede. Jeg er faktisk glad for at det ikke er slik hjemme i Norge. Dagen etter en slik fest må man jo bare stryke i kalenderen. Den blir liksom ikke noe av.

Først møtte vi noen venner av Ulrik som bor her i Spania på Astral, deretter dro vi videre for å møte en venninne av meg fra Norge på Suite, og til slutt endte vi opp på Olivia før vi endelig tok til fornuften og dro hjem. Men nok om det. Jeg fikk meg en ny venninne. Det er henne jeg skal fortelle dere om. En smellvakker spansk jente. Hun var like gammel som meg og bodde i Marbella. Jeg traff henne på toalettet. Vi stod i kø sammen og av en eller annen grunn slapp hun meg foran henne i køen. Hun var supersosial, morsom og god i engelsk. Jeg følte at jeg kjente henne etter bare noen få minutter. Hun likte kjolen min, og sa jeg var flink til å sminke meg. Jeg ga henne komplimenter tilbake. Det var ikke akkurat vanskelig når hun så ut som en av Victorias Secret-modellene.

Hun fortalte meg at hun var ute med noen venner og pekte bort på bordet hvor de satt. Jeg ba henne bli med å danse med meg, Ulrik og resten av gjengen. Det ville hun. Jeg presenterte henne for Ulrik og ba han “ta vare på” henne, mens jeg gikk i baren for å kjøpe mer drikke til oss. Da jeg kom tilbake var hun borte og jeg så ikke mer til henne den kvelden. Litt kjipt egentlig, for hun virket som en veldig interessant person, og det var hun.

Da jeg spurte Ulrik om hvor hun ble av i dag fikk jeg meg en liten oppvekker. Han trodde jeg hadde forstått det, men jeg skjønte ikke at det var noe å forstå. Det så ut som om han skulle fortelle meg at hun var lesbisk eller noe sånt, og det hadde i og for seg ikke vært noe problem, bare en pinlig misforståelse mellom meg og henne. Men neida, han fortalte meg at hun var prostituert, og at hun gikk fra dansegulvet så fort hun skjønte at ingen av oss nordmennene var interessert i å betale for henne.

Huff.. Det er veldig trist at noen må, eller faktisk velger å leve slik. Nå vet jeg såklart ingenting om bakgrunnen til denne jenta, men jeg kjenner at jeg synes synd på henne. Faktisk veldig synd på henne. Når en så vakker og herlig jente lar seg misbrukes på den måten er noe alvorlig galt. I mine øyne fortjener hun en snill og god mann, trygg jobb og masse kjærlighet.

BIKER BABE

For en dag! Vi har som dere ser vært ute på tur.. Motorsykkeltur! Jeg satt på med Ulrik, selv om jeg her “later” som om jeg kjører selv. Hehe! Jeg måtte jo bare ta det obligatoriske “biker babe” bildet. Alt for bloggen. Jeg synes det er veldig gøy å sitte på, men også litt skummelt. Følte jeg skulle falle av i noen av svingene, men det gikk heldigvis (sier jeg), og selvfølgelig (sier Ulrik) bra. Vi kjørte sist gang vi var i Marbella også, men det er over et år siden, så det føltes ut som første gang igjen. Sånn er det med alt man gjør sjeldent. De samme sommerfuglene i magen dukket opp og de samme banneordene inni meg kom når vi kørte fort. Jeg banner jo ikke høyt, kun inni meg. Men det er bare når noe er skikkelig gøy eller skikkelig skummelt. Det har jeg jo sagt tidligere.. Men uansett hvor ekkelt jeg synes ting er så liker jeg å utfordre meg selv, og bli med på ting som får meg utenfor komfortsonen. Det er jo så gøy! I hvertfall etterpå når jeg ser på bildene. Jeg liker å tro at jeg blir litt tøffere for hver gang. Stemmer ikke det?  

Ulrik: “Du må lene deg samme vei som meg.”

Julianne: “eeeeeh..?”

Ulrik: “Gjør det slik at det føles naturlig.”

Julianne: “Alt annet i hele verden føles mer naturlig enn akkurat det, men okei.” 

En god erstatning til aktivitet istedet for soling i dag som jeg var såpass solbrent.. Rett og slett en luftig og morsom opplevelse! Nå skal vi freshe oss opp og ta en tur ut. Kjenner det skal bli godt med en drink. Ha en fortsatt god helg, alle sammen! Blogges mer i morgen <3FARGERIK DAG

Hei, dere! La meg i sengen ganske så rød i går og våknet opp enda rødere i dag.. Huff, jeg smørte meg visst ikke godt nok. Heldigvis skal vi være her i såpass mange dager at vi kan finne på noe annet i dag enn å ligge i solen. Ulrik tror jeg gjorde det med vilje, siden jeg har så lyst til å ta en tur på La Canada (kjøpesenter). Neida, joda… Hehe! 

Har på meg en av de mest behagelige kjolene jeg har i dag. Kjøpt på Topshop i London. Jakken er fra Primark. Elsker den freshe grønne fargen! Den blir ekstra fin når jeg får litt mer farge. Brunfarge altså, ikke rød som nå.

Jeg har lagt meg til rette i skyggen og funnet meg en herlig liten arbeidskrok. Regninger må betales, mailer må besvares og innlegg må lages. Nå er jeg snart ferdig med det som må gjøres før helgen. Resten av dagen tar jeg fri. Hører likevel fra meg til dere litt senere da. Det er jo bare hyggelig! 

Jeg blir så glad av alle disse fargene. Typisk spansk. Vi burde bli litt flinkere med farger hjemme i Norge også. Spesielt når det kommer til interiør. Vi snakkes senere. Ønsker dere en god fredag og snaart helg <3
MITT DRØMMEYRKE

Hei fra Spania! Nå ligger vi på en beachclub i Puerto Banus og koser oss. I dag ble det english breakfast og lunsj på stranden. Tipper vi kommer til å bli liggende her noen timer til. Kjenne litt på varmen, og ikke minst feriefølelsen. Det er deilig det! Jeg har forresten på meg den nye bikinien fra VS som jeg fikk av Ulrik. Liker den kjempegodt allerede! Jeg har plukket ut noen flere spørsmål fra spørsmålsrunden, og tenkte at akkurat disse passet bra i dag.. 

“Hva er ditt drømmeyrke?”

Det må være en jobb hvor jeg er min egen sjef. Fri til å strukturere hverdagen selv, fri til å reise, fri til å jobbe hvor jeg vil og når jeg vil, og fri til å jobbe hvor mye jeg vil. Mitt drømmeyrke har jeg faktisk i dag, og det er å leve som blogger. Akkurat nå føler jeg meg veldig heldig som jobber to uker fra Marbella. 

“Hvilken utdanning har du?”

Det er ikke uten videre at jeg valgte å starte en blogg. Jeg er for det første veldig glad i å skrive, og tok utdanningen min på Norges kreative fagskole (I dag: Norges kreative høyskole). Der gikk jeg to år sammen med mange herlige studenter og lærte masse nyttig. Ved siden av skolen praktiskerte jeg både hos IN magasiet, Kvinneguiden og i Klikk helse. Jeg ønsket ikke å gå videre på tredje året (bachelor), nettopp fordi vi den gang ikke hadde noe tilbud i Norge. I dag er det blitt det, men jeg er likevel ikke motivert til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg opplever at det er den erfaringen jeg har som teller i slike kreative yrker, ikke nødvendigvis mange år med skolegang.  


“Var du flink på skolen?”

Jeg har aldri vært best i klassen, men heller ikke den dårligste. En pliktoppfyllende elev som både skuffet og imponerte. Jeg kan hvis jeg vil. Det er det viktigste. Nå vil jeg, og defor kan jeg. 

Hvordan er været hjemme i Norge? Det ble jo så fint før vi dro.. Håper det holder seg fint for dere! Ha en fin dag videre, alle sammen <3