I`M ENGAGED

Jeg har ikke fortalt dere om den siste og beste bursdagsgaven jeg fikk i går. Det var en ring.. Ikke hvilken som helst ring, men en FORLOVELSESRING. Princess cut! Akkurat slik jeg har ønsket meg <3

Ulrik fridde til meg på stranden med roser, bobler og jordbær. Det minnet meg faktisk litt om programmet “Ungkaren” som gikk på TV3. Positivt altså. Heldigvis for meg fikk jeg “bli med videre”, og alle de tre rosene var kun til meg. Hehe! Bildene er tatt av kusinen til Ulrik som sneik seg bak i buskene. Jeg la faktisk ikke merke til henne før Ulrik sa det.

Frieriet var så romantisk og helt uventet. Han sa så mye vakkert før han reiste oss opp, og gikk ned på kne.. Hjertet mitt slo fortere enn noen gang. Jeg ble faktisk helt satt ut. Stedet, stemningen, han, og ja RINGEN var perfekt. Jeg har lenge håpet på at dette skulle skje, men trodde virkelig ikke mine egne øyne. Det er definitivt den beste bursdagen jeg har hatt i mitt liv! Nå føles det liksom helt okei å være halvveis til 50. 

Ulrik gjorde det på den gammeldagse måten, og ringte både mor og far og spurte om tilatelse tidligere på dagen. Bare det i seg selv er jo så herlig! Tenk at Ulrik vil gifte seg med meg? Jeg føler meg som verdens lykkeligste jente akkurat nå og klarer ikke slutte å smile.


For some people dreams really do come true..

29 kommentarer

Siste innlegg