EN LUKSURIØS ANSIKTSMASKE

Reklame// MayBeauty

Okei folkens.. Nå skal jeg introdusere dere for en nyhet fra MayBeauty som allerede er blitt godt brukt her hjemme av både Ulrik og meg. Denne masken er seriøst den mest luksuriøse jeg har testet med tanke på hvor behagelig hele prosedyren er og med tanke på den fantastiske huden masken etterlater seg..

Masken jeg snakker om heter selvfølgelig Bio Cellulose Face mask, og der er en såkalt Sheet Mask. Dette er virkelig den beste måten å tilføre fuktighet til huden din. Dette er ikke bare en vanlig ansiktsmaske som du kanskje har prøvd før, men en maske som også frisker opp huden din og får ansiktet ditt til å gløde. Jeg bruker Sheet Mask fast for å forebygge mot rynker og for å bekjempe andre aldringstegn i ansiktet. Dessuten pleier den huden og reduserer rødhet som jeg har vært plaget av tidligere. Spesielt rundt hakepartiet og nesepartiet. Bio Cellulose Face mask er rett og slett en snill maske som er enkelt å bruke for oss som er nøye med huden vår. Masken trenger ikke en gang skylling etter bruk og er et must dagen derpå for å slappe av og for å få tilbake fuktigheten i huden din. Det eneste du trenger å gjøre er å ta masken ut av pakningen, dra av det ytterste laget, plassere masken på ansiktet ditt og dra av det ytterste laget igjen. Masken har nemlig tre lag og det er bare laget i midten du skal bruke.

Slik bruker du masken:

  1. Ta ut den av pakingen.

  2. Dra av det ytterste laget.

  3. Plassere masken på ansiktet ditt, du kan klippe kantene om den er for stor.

  4. Dra av det ytterste laget og dra ut kantene slik at masken er fast i huden din.

La masken virke i 30-40 min.

Sheet Masken inneholder forresten Bio-cellulose er laget av fermentert kokosnøtt som sitter tettere inn mot huden din og får serumet til å holde seg på innsiden, så det kan levere fuktighet & næring dypere inn i hudlagene dine. Serumet inneholder Hyaluronsyre som er berømt for sine hydrerende & anti-aldrings egenskaper.

Masken etterlater ansiktet mykt og hydrert.

MayBeautys nye og forbedrede ansiktsmaske er vitenskapelig fremstilt for å fungere bedre enn de vanlige ansiktsmaskene. Derfor vil jeg tørre å påstå at dette er den beste ansiktsmasken på markedet i dag. Det høres kanskje ut som en modig påstand, men denne nye formelen bruker alt MayBeauty har lært om industrien for å levere akkurat det beste produktet.

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt denne høsten og opprettholde en fresh hud gjennom hele vinteren? Hvis du vil teste Bio Cellulose Face mask får du nå 30% rabatt. Rabatten kan også brukes på de andre produktene fra MayBeauty.

Bruk koden BIO-MASKE eller kjøp HER

PS. Rabatten varer kun under en begrenset periode!

MIN SISTE SYNK FOR BLOGGERNE

I dag har jeg hatt min aller siste synk for Bloggerne her hjemme og det føles litt vemodig. Jeg skal innrømme det. Selv om jeg også kjenner at valget om å trekke oss fra programmet er riktig her og nå. Men tenk så mange fine opplevelser jeg og vi har delt gjennom kameraene i disse fire sesongene. Og tenk så mange minner vi har i alle de levende bildene som vi kan se tilbake på. Jeg får helt seriøst frysninger av å tenke på min og Ulriks reise gjennom Bloggerne som startet ganske spennende og trist, men som endte med en lykkelig familie på tre. Jeg er ekstremt taknemlig for alt det nære vi har fått lov til å dele på tv. Det er ingen tvil om at denne reisen har gjort meg sterkere som person. Derfor er jeg glad for at vi har våget å by på både oppturer og spesielt nedturer. For denne erfaringen ville verken Ulrik eller jeg vært foruten. Eller skal jeg si dette eventyret? Vi har i hvertfall kost oss masse, noe jeg vil takke TV2 for og alle de herlige menneskene som vi har blitt kjent med bak kameraene i Salto.

Heldigvis er det flere godbiter igjen av den sesongen som surrer og går på skjermen i disse dager. Jeg gleder meg blant annet veldig til å se tilbake på 29-årsdagen min som vi får et tilbakeblikk på i morgen i full 90-talls stil. Nei, nå må jeg hive meg rundt og hente Severin i barnehagen. Det er rart hvor mye jeg savner han etter bare noen timer borte.. Ha en fortsatt fin tirsdag du som leser <3

SPØRSMÅL & SVAR PÅ STARTEN AV UKEN

Skal du slutte å blogge?

– Nei, det har jeg ingen planer om 🙂

Hvorfor trekker dere dere fra Bloggerne?

– Vi har elsket å være med i Bloggerne og aldri angret på vår deltakelse. Produksjonen og alle vi har møtt gjennom innspillingen har behandlet oss veldig bra, men det er en tid for alt og nå føler vi at vår tid er over der etter 4 fine sesonger.

Får vi se mer av dere på TV?

– Tja, hehe!

Kan du fortelle om de nye prosjektene deres?

– Det er desverre lite jeg kan fortelle her og nå, men jeg lover at dere skal få mer og ikke mindre av oss fremover.

Skal du og Ulrik begynne med YouTube eller podkast?

– Vi har snakket mye om begge deler, men fortsatt ikke bestemt oss helt. Jeg har aldri drevet aktivt med YouTube, så tror det kunne vært gøy. Når det er sagt så savner jeg å podde. Det er jo der de gode og dype samtalene kommer frem.

Hvordan går det med Severin i barnehagen?

– Det går superbra! Han gråter litt ved levering om morgenen, men det gir seg veldig fort heldigvis. Vi har bare hatt korte dager til nå og vil nok fortsette med det en god stund til slik at han tilvenner seg alt det nye i et behagelig tempo.

Sover Severin fortsatt lite?

– Huff, ja. Den søvnen har vi ikke fått helt styring på. Natt til i dag hadde han faktisk sin beste natt på lenge som vil si at han sovnet i 21-tiden og våknet først i 04-tiden. Vanligvis våkner han 4-5 ganger om nettene hvor vi jobber hardt med å få han tilbake i søvn igjen.

Har du begynt å trene igjen?

– Jeg skal ha min første treningsøkt her hjemme i dag etter at jeg er ferdig med dette blogginnlegget. Planen er å få til minst 5 økter i uken fremover. Nå som Severin går i barnehagen har jeg endelig tid og det er ikke motivasjonen det står på. Derfor er det en gira og lettet jente som skriver til dere i dag.

Hvordan går det med hundene?

– Det går bra med de, minus at Ramp har begynt å markere overalt. Vi vasker derfor dyner og puter nesten hver dag og det er utrolig slitsomt. Nå vurderer vi å kastrere han..

Prøver du å bli gravid?

– Nei, men jeg ønsker meg et søsken til Severin i fremtiden.

Skal du sette inn de eggene dere har på frys i Trondheim?

– Jeg tror ikke det og det er fordi jeg ikke tror vi orker å gå gjennom samme prosess en gang til. Skuffelsene var så ekstremt tøffe for kroppen, for psyken og for forholdet.

Kommer dere til å adoptere hvis du ikke blir gravid igjen?

– Vi har snakket mye om adopsjon som en fantastisk mulighet, ja.

Er det Andrea fra The Voice som dere kjenner som er med på Stjernekamp nå?

– Jaaaa! @andreasantiagoofficial <3 Heia, heia!!

Lurer du på hvor du kan stille meg spørsmål? Jeg åpner opp for spørsmål en gang i uken på story på Instagram. Følg meg på –> @pilotfrue

HØSTLANSERING I BERGEN

Torsdag til fredag var Ulrik og jeg i Bergen sammen med den herlige Bloggerne-gjengen og resten av TV2 for å delta på høstlanseringen i Grieghallen. Programmet var like hektisk som i fjor og denne gangen måtte vi jentene til og med opp på scenen, noe jeg egentlig kunne vært foruten. Hehe, neida. Men jeg er ikke veldig glad i å snakke foran mange mennesker i en sal. Det å snakke på direktesendt TV eller radio er liksom noe helt annet. Da slipper jeg å møte alle alle de stirrende blikkene. Når det er sagt så har jeg ganske dårlig syn og det er jo en fordel i sånne settinger. Faktisk så dårlig at jeg vruderer å gjøre noe med det. Jeg bruker alltid briller når jeg kjører bil og når jeg ser på tv eller leser på kvelden, men ellers er jeg dårlig til å bruke de, og linser hater jeg, men nok om det..

Mine få minutter på scenen gikk så bra de kunne gå til tross for både nerver og Dubai som tema. Heldigvis var konfransieren ekstremt morsom og hadde humor på alt. Etter alt showet på scenen var det pressemingling, sen lunsj og så festmiddag før vi stupte i seng. Fy søren, for et opplegg og herlighet, så mange hyggelige folk vi ble kjent med! Vi storkoste oss til langt på natt og var ganske så slitne på flyet hjem som gikk morgenen etter. Her er et lite bildedryss fra oppholdet.

Og nei, det var ikke avtalt at Martine Lunde og jeg skulle dukke opp i samme kjole på rød løper. Det var helt tilfeldig og egentlig ganske morsomt, spesielt ettersom at ingen av oss har fått den sponset. Hehe!

Jeg digger forresten at Martine Lunde blir programleder i Glow Up og gleder meg stort til å se programmet <3

20% rabatt på extensions!

Reklame// Meraki Studio

Hei dere! Jeg har vært hos Malene som er min faste frisør på Meraki Studio for å heise opp festene mine og for å friske opp hårfargen etter sommeren. Det er faktisk flere av dere som har kommentert etterveksten min etter ferien og siden jeg skulle på rød løper i går var det på tide å gjøre noe med den. Hehe! Jeg skulle egentlig fikse håret for snart to måneder siden, men tiden strekker ikke alltid til, så nå var det utrolig deilig å få freshet seg opp igjen.

Nå har jeg forresten hatt det samme extensionet i hele 8 måneder og det er fortsatt ikke slitt. Altså, hva skjer? Jeg har aldri opplevd noe lignende. Kvaliteten på håret er så latterlig bra og derfor spurte jeg Malene pent om jeg kunne få dele en rabattkode til dere som har lyst til å teste håret jeg elsker. Vil du ha langt hår? Eller kanskje bare litt tykkere hår?

–> Med kodeord Julianne20 får du 20% rabatt på Marvelous hair extensions på Meraki Studio fra og med i dag og ut september måned! Bestill time her. Eller ring: 406 48 740 for spørsmål og timebestilling.

SPØRSMÅL & SVAR OM EXTENSIONS:
Sliter det på håret?
– Nei, om man følger instruksjonene så sliter det ikke på håret ditt.

Hvor ofte må håret heises?

– Det anbefales å heise håret etter 5-7 uker. Dersom det går lengre tid vil tapefestene begynne å bevege seg og det kan slite på hår-røttene.

Hvor mange pakker trenger jeg?
– Det finnes to forskjellige størrelser på tapefestene. 2,8cm og 4cm. Hver pakke har 10 fester. Har du kort hår og ønsker lengre hår? Da trenger du 2-3 pakker med 4cm. Har du langt tynnt hår og ønsker lengre eller tykkere hår? Da trenger du 1-2 pakker med 4cm. 2,8cm brukes som regel på toppen og ved luggen for å blende det bedre med ditt eget hår.
Hvordan vedlikeholder man håret?
– Det anbefales 4 basis produkter, Sjampo, balsam, kur og leave in krem. Det er viktig at produktene gir fuktighet. Proteiner er et stort nei. Du trenger også en naturbørste eller tangle teezer børste. De to børstene har myke “tenner” slik at løshåret ikke draes av med børsten.

Hvilke farger finnes det?

– Det finnes over 20 farger, fra sort til isblondt, ombré farger og balayage med bunnfarge og striper. Alle fargene er spesialdesignet til de nordiske hårtrendene. Dersom du ønsker en pastellfarge eller en annen farge enn de har tilgjengelig så er det ingen problem å farge løshåret til den fargen du ønsker.

Når må håret byttes ut?

– Alle som har satt på Marvelous hair extensions fra september 2018 har enda ikke byttet og har fortsatt kjempe fint hår. Med gode hårrutiner og produkter vil håret vare opp i mot et år, og kanskje lengre. OBS: bading i saltvann/klorvann, hyppig bruk av rettetang/krølltang vil slite ekstra på håret og korte ned levetiden.

Hvor kan jeg få satt på Marvelous hair extensions?

– Meraki studio! Men det er også flere frisørsalonger i Norge som tilbyr Marvelous. Spør din frisør om de har det og hvis ikke kan du be salongen din kontakte Marvelous på mail [email protected] 🙂

Husk rabattkoden Julianne20 om du vil ha 20% rabatt på extensions på Meraki Studio! Vi snakkes <3

EN NY HVERDAG

Herregud, nå starter den nye hverdagen! Jeg er så spent på alt som venter oss denne høsten og det kribler i magen når jeg tenker på alle de nye utfordringene Severin vil få. Det føles selvfølgelig rart at den lille gutten min er blitt barnehagegutt, men jeg skal innrømme at det føles bra også. Bra fordi han virkelig er klar for dette og bra fordi jeg vet at han som har så sykt mye energi har godt av å leke med andre barn hver dag. I tillegg er det bra for meg fordi jeg trenger tid til jobb igjen.

Vi er i gang med innkjøringen og den går over all forventning. Jeg føler meg nok litt ekstra trygg fordi jeg vet at jeg skal tilbake til en jobb som gir meg enormt mye frihet. Frihet til å levere han senere, frihet til å hente han tidligere og frihet til kosedager hjemme når jeg føler for det. Det er jo det jeg har jobbet for hele dette året hvor jeg egentlig bare skulle hatt permisjon og hengt på kafeer med andre mødre. Jeg har jobbet for denne friheten og nå får jeg belønningen min. Den er gull verdt.

På torsdag reiser Ulrik og jeg til Bergen for Høstlanseringen til TV2 og til helgen er det sleepover for Severin og meg hos Pia med datteren hennes og barnedåp i Halden på søndag. Så ja, denne uken skjedde det brått mye med tanke på at vi ikke er helt i gang med vanlige hverdager ennå, med tanke på at Ulrik er tilbake på jobb og med tanke på at jeg egentlig har tusen jobbting hengende over meg. Men men.. Jeg klager ikke. Dere må ikke misforstå! Jeg lar meg bare lett stresse, noe jeg ser på som en negativ side hos meg selv som jeg skal jobbe med fremover. Begrensninger av sosiale medier etter arbeidstid er første grep jeg skal ta og faktisk et supert tiltak jeg skal fortelle dere mer om senere.

JEG BEKLAGER

Hei dere. Jeg skriver dette innlegget for å beklage min uttalelse i Bloggerne om turbanen jeg hadde på hodet i Dubai som jeg av en eller annen grunn kalte for “burka” i programmet. Jeg vet hva en turban er og jeg vet at hodeplagget mitt ikke er en burka. Jeg sa bare feil og det beklager jeg virkelig 🙁

Når det gjelder humoren min om at turbanen var kjekk på ferie for en småbarnsmor som ikke har tid til å vaske håret ofte nok så står jeg ved at det er et sabla godt tips. En caps eller et stort hårbånd gjør sikkert samme nytten, men jeg synes disse turbanene er veldig feminine og flotte, noe det kanskje heller ikke er lov til å si da de fleste forbinner turban med religion eller med indiske menn som forøvrig også er flotte med hodeplagget. Og ja, jeg er bittelitt inspirert av Carrie Bradshaw i Sex og singelliv 2. Hehe! I tillegg er disse turbanene superdeilige å bruke, spesielt når man har masse små “babyhår” etter amming som det er umulig å få kontroll på i vinden..

Legger ved noen bilder av meg med mine burkaer.. Neidaaaa, TURBANER <3 <3

Bildet er tatt i Dubai 2019. Turbanen er fra @eldholmh.

Bildet er tatt i Oslo 2017. Turbanen er fra Nelly.

Bildet er tatt i Portofino 2017. Turbanen er fra Missoni. Et bevis på at jeg vet at hodeplagget heter turban her. Hehe!

Takket være min superduperklumsete feil og dens reaksjoner har jeg satt meg litt bedre inn i kulturen rundt disse plaggene og funnet ut at jeg ikke eier en burka, men en niqab og hijab som jeg tar på meg for anledningen og som jeg er ekstremt glad for at jeg ikke må bruke hver eneste dag 🙂

Antrekket er fra Louis Vuitton

Selv om alle vet at en turban ikke er en burka så mistenker jeg likevel at det er flere enn meg som ikke har stålkontroll på hva en burka er og hva som er forskjellen på en burka og en niqab eller en hijab? Derfor har jeg hentet god info fra vår kjære Wikipedia:

Burka er en ankellang, heldekkende kvinnedrakt med heklet gitter foran øynene, slik at det er mulig å se uten selv å bli sett. Burka forbindes ofte med islam og forveksles av mange med niqab og hodeskautet hijab.

Niqāb, eller nikab,[ er et hodeplagg som dekker hele ansiktet, bortsett fra øynene. Plagget bæres av noen muslimske kvinner som en del av en heldekkende hijab. Plagget brukes mye i deler av Midtøsten, men kan også finnes brukt i Nord-Afrika, Sørøst-Asia og det Indiske subkontinent. Plagget er mest utbredt i landene på Den arabiske halvøy.

Hijab eller hidsjab (حجاب, arabisk for substantivet «dekke», basert på rotordet حجب, h-j-b) er både et skaut for muslimske kvinner og fellesbetegnelse for tildekkende muslimsk påkledning for kvinner og menn. Den konkrete utformingen av hijab som en islamsk drakt eller påkledning har variert mye over tid og mellom land.

Turban er en hodebekledning som består av et langt, smalt tøystykke som blir viklet omkring hodet, gjerne over en kalottliknende lue, og tradisjonelt særlig båret av menn i India, Iran og Tyrkia. Turbanliknende hodeplagg ble også båret i Europa på 1400-tallet, i form av såkalte chaperoner, og som moteplagg for kvinner på 1900-tallet. Der er flere måter å binde turbanen på. Mannlige sikher forventes å bære turban.

Igjen.. Unnskyld! Jeg dummet meg ut.

 

JEG ER MISUNNELIG PÅ..

Jeg får ofte spøsmålet om hvilken blogger jeg ville ha byttet liv med for en dag, og hvis jeg kunne velge helt fritt i Norge og Sverige ville det blitt Isabella Lövengrip. Mest fordi jeg drømmer om å fly privatfly, hehe. Jeg vet at det er ikke er populært å si, men nå er jeg jo lykkelig i mitt eget liv og derfor er det fort at jeg drømmer meg bort i overfladiske ting.. Når det gjelder Isabella er jeg også nyskjerrig på hvordan hverdagen hennes faktisk fungerer med alle menneskene som jobber med/for henne. Har dere forresten sett huset hennes? Det er jeg mildt sagt inspirert av!

Men jeg er også misunnelig på andre influencere enn henne. Ikke misunnelig på en ond måte som at jeg ikke unner de jeg misunner, men misunnelig på en inspirerende måte som at jeg digger de for det jeg misunner. Hvis dere skjønner? Litt klumsete forklart kanskje, men poenget er at jeg mener misunnelsen positivt og det er sikkert derfor jeg ikke har noe problem med å innrømme det heller. Under har jeg listet opp 10 influencere fra Norge og Sverige som jeg misunner..

10 INFLUENCERE JEG MISUNNER:

Jeg er misunnelig på styrken til Marna og inspirert av hvor modig hun er <3

Jeg er misunnelig på treningsmotivasjonen til Caroline og blir inspirert av alle bildene hun deler.

Jeg er misunnelig på håret til Camilla og inspirert av det aktive livet hun og familien hennes lever sammen.

Jeg er misunnelig på kroppen til Martine og inspirert av hvor langt hun har kommet etter Paradise Hotell.

Jeg er misunnelig på sangstemmen til Bianca og inspirert av alle de store samarbeidene hun har.

Jeg er misunnelig på de grønne fingrene til Stina og inspirert av hvor hardt hun jobber med sosiale medier.

Jeg er misunnelig på garderoben til Louise og inspirert av stilen hennes.

Jeg er misunnelig på brunfargen til Isabel og inspirert av hvor uredd hun er.

Jeg er misunnelig på bilen til Anna og inspirert av alt hun oppnådde i veldig ung alder.

Jeg er misunnelig på crewet Isabella og inspirert av hennes business.

Hvilken influencer inspirerer deg?

 

REAKSJONENE TAR INGEN ENDE

Reaksjonene tar virkelig ingen ende på vårt valg om au pair. Enkelte virker direkte sinte fordi de mener at vi ikke trenger denne hjelpen i hverdagen sammenlignet med andre som jobber i større stillinger, er alenemødre/alenefedre, har partnere som er enda mer på reise enn Ulrik og så videre. Jeg vil derfor bare påpeke en ting som er viktig for meg at dere vet og det er at jeg verken mener at jeg trenger eller fortjener to ekstra hender med barn, hunder og hus mer enn noen andre i dette landet.

Det å diskutere og sammenligne behov blir bare tullete da det alltid er noen som har det vanskeligere enn en selv. Dessuten har jeg heller aldri sagt eller ment at min hverdag ikke går rundt uten hjelp. Jeg har ikke sagt at jeg har det tøft en gang. Jeg har bare sagt at jeg ser mange fordeler med hjelp i min jobbhverdag som jeg nå skal tilbake til på fulltid og ikke minst i mitt liv med et stort hus som jeg trives best i når det er rent og ryddig, med to hunder som krever sitt og med en mann som jobber turnus. Faktisk mener jeg at en au pair gir meg så mange fordeler at jeg ikke klarer å se annet enn gode grunner til å gi ordningen en sjanse..

Når det er sagt så har jeg klart meg i 14 måneder som småbarnsmor uten au pair med et barn som har sovet minimalt, med en mann som har vært en del borte og med et AS som aldri har gått bedre. Dere må huske på at jeg ikke “bare” har blogget dette året. Jeg har også spilt inn Bloggerne sesong 11, drevet en podcast og jobbet med flere andre små prosjekter ved siden av å være mamma. Ja, jeg har hatt hjelp med både vask av hus og klær, som har gitt meg den lille ekstra tiden på kvelden etter at Severin er lagt og på dagen når han har sovet i mer enn 15 minutter til å jobbe med blogg og andre ting enn bare husarbeid. Men nå som Severin ikke er en liten baby lenger og ikke er like avhengig av bare meg er mulighetene flere for oss begge.

Ulrik har forresten tatt ut noe pappaperm dette første året også, men permisjonstiden hans har vi stort sett brukt sammen alle tre som familie. Kunne jeg brukt tiden min bedre jobbmessig i forhold til den avlastning Ulrik gir? Ja. Angrer jeg på at jeg brukte tiden min mest mulig sammen med Severin og Ulrik året som har gått? Nei. Jeg kommer alltid til å gjøre de prioriteringene som må til for å få mest mulig kvalitetstid sammen med familien min. En au pair bidrar til nettopp dette for oss, altså mer kvalitetstid i hverdagen og mindre stress rundt alle faste gjøremål. I tillegg er jeg sikker på at det kommer til å bli utrolig koselig, lærerikt og ekstremt spennende å ønske en ny kultur velkommen i vårt hjem.

Nå er det snart leggetid for minsten og det betyr litt kvalitetstid for bare Ulrik og meg.. Vi skrives mer i morgen!

UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL

Når starter au pairen?

– 1. oktober, noe som ikke kunne ha passet bedre med tanke på at innkjøringen i barnehagen da er over og at Severin har blitt trygg på barnehageassistentene før han skal bli kjent med enda en ny og viktig person i livet sitt. Jeg tror også at det er fint for Severin og for oss at vi er godt i gang med den nye hverdagen med alt av rutiner før hun kommer og tar sin plass.

Hvor gammel er hun?

– Hun er like gammel som meg.

Hva skal au pairen gjøre når Severin er i barnehagen?

– Gå turer med hundene, lettere husarbeid og ha fri/bli kjent med Vollen og Oslo. Vi har skypet med henne to ganger allerede og det er tydelig å se at hun gleder seg veldig til å utforske Norge 🙂

Har du mange nye prosjekter på gang denne høsten siden du trenger ekstra hjelp?

– Jeg har alltid prosjekter på gang, og flere blir det naturligvis nå som jeg får tiden til det fremover. Det er spesielt et prosjekt jeg har gledet meg lenge til å ta fatt på, men som jeg ikke har hatt tid til året som har gått.

Er du blitt syk siden du ikke orker å ta vare på sønnen din lenger eller er du bare lat?

– Jeg er heldigvis ikke syk og ser heller ikke på meg selv som lat.

Hva synes familien din og vennene deres om at dere skal få au pair?

– De vi har snakket med til nå har vært positive.

Har dere vaskehjelp?

– Ja og det kommer vi fortsatt til å ha selv om vi får au pair. En au pair er ingen vaskehjelp.

Når starter assistenten din?

– Jeg skal ikke ha assistent det kommende året likevel. Per i dag blir det unødvedig da jeg vil ha nok tid til å utføre oppgavene det var meningen at assistenten min skulle gjøre selv. Men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg ønsker jo å vokse..

Skal du fikse puppene dine nå som du er ferdig med ammingen?

– Jeg ammer faktisk ennå, men ammingen går mot slutten. Jeg har lite melk og ammestundene blir kortere og sjeldnere for hver uke som går. Planen var at å gi meg med amming før barnehagestart, men det blir nok vanskelig og jeg stresser ikke med verken avvenningen eller hvordan de ser ut. Alt til sin tid. Først er det trening og kostholdet mitt jeg skal ta tak i etter en laaaang ferie. Hehe!

Har du begynt med botox igjen?

– Nei.

Er du fornøyd med kroppen din?

– Fornøyd med at den er frisk, ja. Fornøyd med hvordan den ser ut, ikke helt dessverre. Men jeg vet akkurat hva som skal til for at jeg skal bli så fornøyd som jeg ønsker å være og gleder meg stort til å komme i gang med treningen igjen denne høsten. Det sier seg vel egentlig selv at jeg som er vant til å trene 4-5 ganger i uken ikke er hundre prosent fornøyd med formen min etter 2 år uten regelmessig trening.

Når får vi se Ulrik og deg i Bloggerne denne sesongen?

– Jeg tror vi er med fra slutten av uken som kommer..

Prøver dere å få flere barn?

– Vi prøver ikke aktivt, men jeg går ikke på noen form for prevensjon så i teorien kan alt skje. Vi ønsker oss en til, men vi vet ikke om vi er så heldige at det skjer helt naturlig. Hvis jeg kunne trylle hadde jeg blitt gravid igjen neste høst eller neste vinter. Helst ikke denne måneden, for å si det sånn. For ja, jeg er fortsatt sliten og føler at kroppen min har godt av en lengre pause etter alt jeg har utsatt den for av hormoner og så videre. Dessuten våkner Severin fortsatt 3-4 ganger om nettene og sover generelt lite til 1-åring å være, noe som er veldig frustrerende. Alle jeg snakker med blir sjokkerte når jeg forteller om hvordan nettene hos oss har vært i snart 14 måneder. Det er ikke meningen å klage, men jeg håper og tror at søvnmønsteret bedrer seg nå som han begynner i barnehagen sik at vi som foreldre får litt overskudd igjen.

Kan du blogge oftere?

– Jeg SKAL blogge oftere og minst 7 innlegg i uken fra og med høsten når hverdagen starter for alvor.

Hva er målet ditt for resten av dette året som blogger?

– Målet mitt er å være mer aktiv i alle sosiale medier og det er ikke motivasjonen det står på. For herregud, som jeg gleder meg til å prioritere dere som følger meg <3

Hva skal du gjøre til høsten bortsett fra å blogge?

– Trene, planlegge og sette i gang med oppussingen hjemme og jobbe med minst to nye prosjekter som jeg vet om.

Hvem kommer du til å heie på i Skal vi danse i år?

– Jeg gleder meg mest til å se Emilie (Voe), Isabel Raad og Jørgine, så da er det kanskje de tre jeg heier mest på?

Hva blir ditt neste veske-kjøp?

– Det er usikkert, men jeg ønsker meg en klassisk hverdagsveske fra Celine. En jeg kan bruke i møter nå som jeg skal tilbake i full jobb.

Er dere sponset av Hanami siden dere spiser der så ofte?

– I wish! Hehe!

Hva er ditt beste sommerminne i år?

– Oi, det blir vanskelig å plukke ut bare et minne fra hele sommeren.. Men det jeg kan si er at alle de beste sommerminnene i år er skapt på trilleturer sammen med Ulrik og Severin. Fy søren, så lykkelig de to guttene gjør meg. Jeg er heldig!