JEG BEKLAGER

Hei dere. Jeg skriver dette innlegget for å beklage min uttalelse i Bloggerne om turbanen jeg hadde på hodet i Dubai som jeg av en eller annen grunn kalte for “burka” i programmet. Jeg vet hva en turban er og jeg vet at hodeplagget mitt ikke er en burka. Jeg sa bare feil og det beklager jeg virkelig 🙁

Når det gjelder humoren min om at turbanen var kjekk på ferie for en småbarnsmor som ikke har tid til å vaske håret ofte nok så står jeg ved at det er et sabla godt tips. En caps eller et stort hårbånd gjør sikkert samme nytten, men jeg synes disse turbanene er veldig feminine og flotte, noe det kanskje heller ikke er lov til å si da de fleste forbinner turban med religion eller med indiske menn som forøvrig også er flotte med hodeplagget. Og ja, jeg er bittelitt inspirert av Carrie Bradshaw i Sex og singelliv 2. Hehe! I tillegg er disse turbanene superdeilige å bruke, spesielt når man har masse små “babyhår” etter amming som det er umulig å få kontroll på i vinden..

Legger ved noen bilder av meg med mine burkaer.. Neidaaaa, TURBANER <3 <3

Bildet er tatt i Dubai 2019. Turbanen er fra @eldholmh.

Bildet er tatt i Oslo 2017. Turbanen er fra Nelly.

Bildet er tatt i Portofino 2017. Turbanen er fra Missoni. Et bevis på at jeg vet at hodeplagget heter turban her. Hehe!

Takket være min superduperklumsete feil og dens reaksjoner har jeg satt meg litt bedre inn i kulturen rundt disse plaggene og funnet ut at jeg ikke eier en burka, men en niqab og hijab som jeg tar på meg for anledningen og som jeg er ekstremt glad for at jeg ikke må bruke hver eneste dag 🙂

Antrekket er fra Louis Vuitton

Selv om alle vet at en turban ikke er en burka så mistenker jeg likevel at det er flere enn meg som ikke har stålkontroll på hva en burka er og hva som er forskjellen på en burka og en niqab eller en hijab? Derfor har jeg hentet god info fra vår kjære Wikipedia:

Burka er en ankellang, heldekkende kvinnedrakt med heklet gitter foran øynene, slik at det er mulig å se uten selv å bli sett. Burka forbindes ofte med islam og forveksles av mange med niqab og hodeskautet hijab.

Niqāb, eller nikab,[ er et hodeplagg som dekker hele ansiktet, bortsett fra øynene. Plagget bæres av noen muslimske kvinner som en del av en heldekkende hijab. Plagget brukes mye i deler av Midtøsten, men kan også finnes brukt i Nord-Afrika, Sørøst-Asia og det Indiske subkontinent. Plagget er mest utbredt i landene på Den arabiske halvøy.

Hijab eller hidsjab (حجاب, arabisk for substantivet «dekke», basert på rotordet حجب, h-j-b) er både et skaut for muslimske kvinner og fellesbetegnelse for tildekkende muslimsk påkledning for kvinner og menn. Den konkrete utformingen av hijab som en islamsk drakt eller påkledning har variert mye over tid og mellom land.

Turban er en hodebekledning som består av et langt, smalt tøystykke som blir viklet omkring hodet, gjerne over en kalottliknende lue, og tradisjonelt særlig båret av menn i India, Iran og Tyrkia. Turbanliknende hodeplagg ble også båret i Europa på 1400-tallet, i form av såkalte chaperoner, og som moteplagg for kvinner på 1900-tallet. Der er flere måter å binde turbanen på. Mannlige sikher forventes å bære turban.

Igjen.. Unnskyld! Jeg dummet meg ut.

 

JEG ER MISUNNELIG PÅ..

Jeg får ofte spøsmålet om hvilken blogger jeg ville ha byttet liv med for en dag, og hvis jeg kunne velge helt fritt i Norge og Sverige ville det blitt Isabella Lövengrip. Mest fordi jeg drømmer om å fly privatfly, hehe. Jeg vet at det er ikke er populært å si, men nå er jeg jo lykkelig i mitt eget liv og derfor er det fort at jeg drømmer meg bort i overfladiske ting.. Når det gjelder Isabella er jeg også nyskjerrig på hvordan hverdagen hennes faktisk fungerer med alle menneskene som jobber med/for henne. Har dere forresten sett huset hennes? Det er jeg mildt sagt inspirert av!

Men jeg er også misunnelig på andre influencere enn henne. Ikke misunnelig på en ond måte som at jeg ikke unner de jeg misunner, men misunnelig på en inspirerende måte som at jeg digger de for det jeg misunner. Hvis dere skjønner? Litt klumsete forklart kanskje, men poenget er at jeg mener misunnelsen positivt og det er sikkert derfor jeg ikke har noe problem med å innrømme det heller. Under har jeg listet opp 10 influencere fra Norge og Sverige som jeg misunner..

10 INFLUENCERE JEG MISUNNER:

Jeg er misunnelig på styrken til Marna og inspirert av hvor modig hun er <3

Jeg er misunnelig på treningsmotivasjonen til Caroline og blir inspirert av alle bildene hun deler.

Jeg er misunnelig på håret til Camilla og inspirert av det aktive livet hun og familien hennes lever sammen.

Jeg er misunnelig på kroppen til Martine og inspirert av hvor langt hun har kommet etter Paradise Hotell.

Jeg er misunnelig på sangstemmen til Bianca og inspirert av alle de store samarbeidene hun har.

Jeg er misunnelig på de grønne fingrene til Stina og inspirert av hvor hardt hun jobber med sosiale medier.

Jeg er misunnelig på garderoben til Louise og inspirert av stilen hennes.

Jeg er misunnelig på brunfargen til Isabel og inspirert av hvor uredd hun er.

Jeg er misunnelig på bilen til Anna og inspirert av alt hun oppnådde i veldig ung alder.

Jeg er misunnelig på crewet Isabella og inspirert av hennes business.

Hvilken influencer inspirerer deg?

 

REAKSJONENE TAR INGEN ENDE

Reaksjonene tar virkelig ingen ende på vårt valg om au pair. Enkelte virker direkte sinte fordi de mener at vi ikke trenger denne hjelpen i hverdagen sammenlignet med andre som jobber i større stillinger, er alenemødre/alenefedre, har partnere som er enda mer på reise enn Ulrik og så videre. Jeg vil derfor bare påpeke en ting som er viktig for meg at dere vet og det er at jeg verken mener at jeg trenger eller fortjener to ekstra hender med barn, hunder og hus mer enn noen andre i dette landet.

Det å diskutere og sammenligne behov blir bare tullete da det alltid er noen som har det vanskeligere enn en selv. Dessuten har jeg heller aldri sagt eller ment at min hverdag ikke går rundt uten hjelp. Jeg har ikke sagt at jeg har det tøft en gang. Jeg har bare sagt at jeg ser mange fordeler med hjelp i min jobbhverdag som jeg nå skal tilbake til på fulltid og ikke minst i mitt liv med et stort hus som jeg trives best i når det er rent og ryddig, med to hunder som krever sitt og med en mann som jobber turnus. Faktisk mener jeg at en au pair gir meg så mange fordeler at jeg ikke klarer å se annet enn gode grunner til å gi ordningen en sjanse..

Når det er sagt så har jeg klart meg i 14 måneder som småbarnsmor uten au pair med et barn som har sovet minimalt, med en mann som har vært en del borte og med et AS som aldri har gått bedre. Dere må huske på at jeg ikke “bare” har blogget dette året. Jeg har også spilt inn Bloggerne sesong 11, drevet en podcast og jobbet med flere andre små prosjekter ved siden av å være mamma. Ja, jeg har hatt hjelp med både vask av hus og klær, som har gitt meg den lille ekstra tiden på kvelden etter at Severin er lagt og på dagen når han har sovet i mer enn 15 minutter til å jobbe med blogg og andre ting enn bare husarbeid. Men nå som Severin ikke er en liten baby lenger og ikke er like avhengig av bare meg er mulighetene flere for oss begge.

Ulrik har forresten tatt ut noe pappaperm dette første året også, men permisjonstiden hans har vi stort sett brukt sammen alle tre som familie. Kunne jeg brukt tiden min bedre jobbmessig i forhold til den avlastning Ulrik gir? Ja. Angrer jeg på at jeg brukte tiden min mest mulig sammen med Severin og Ulrik året som har gått? Nei. Jeg kommer alltid til å gjøre de prioriteringene som må til for å få mest mulig kvalitetstid sammen med familien min. En au pair bidrar til nettopp dette for oss, altså mer kvalitetstid i hverdagen og mindre stress rundt alle faste gjøremål. I tillegg er jeg sikker på at det kommer til å bli utrolig koselig, lærerikt og ekstremt spennende å ønske en ny kultur velkommen i vårt hjem.

Nå er det snart leggetid for minsten og det betyr litt kvalitetstid for bare Ulrik og meg.. Vi skrives mer i morgen!

UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL

Når starter au pairen?

– 1. oktober, noe som ikke kunne ha passet bedre med tanke på at innkjøringen i barnehagen da er over og at Severin har blitt trygg på barnehageassistentene før han skal bli kjent med enda en ny og viktig person i livet sitt. Jeg tror også at det er fint for Severin og for oss at vi er godt i gang med den nye hverdagen med alt av rutiner før hun kommer og tar sin plass.

Hvor gammel er hun?

– Hun er like gammel som meg.

Hva skal au pairen gjøre når Severin er i barnehagen?

– Gå turer med hundene, lettere husarbeid og ha fri/bli kjent med Vollen og Oslo. Vi har skypet med henne to ganger allerede og det er tydelig å se at hun gleder seg veldig til å utforske Norge 🙂

Har du mange nye prosjekter på gang denne høsten siden du trenger ekstra hjelp?

– Jeg har alltid prosjekter på gang, og flere blir det naturligvis nå som jeg får tiden til det fremover. Det er spesielt et prosjekt jeg har gledet meg lenge til å ta fatt på, men som jeg ikke har hatt tid til året som har gått.

Er du blitt syk siden du ikke orker å ta vare på sønnen din lenger eller er du bare lat?

– Jeg er heldigvis ikke syk og ser heller ikke på meg selv som lat.

Hva synes familien din og vennene deres om at dere skal få au pair?

– De vi har snakket med til nå har vært positive.

Har dere vaskehjelp?

– Ja og det kommer vi fortsatt til å ha selv om vi får au pair. En au pair er ingen vaskehjelp.

Når starter assistenten din?

– Jeg skal ikke ha assistent det kommende året likevel. Per i dag blir det unødvedig da jeg vil ha nok tid til å utføre oppgavene det var meningen at assistenten min skulle gjøre selv. Men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg ønsker jo å vokse..

Skal du fikse puppene dine nå som du er ferdig med ammingen?

– Jeg ammer faktisk ennå, men ammingen går mot slutten. Jeg har lite melk og ammestundene blir kortere og sjeldnere for hver uke som går. Planen var at å gi meg med amming før barnehagestart, men det blir nok vanskelig og jeg stresser ikke med verken avvenningen eller hvordan de ser ut. Alt til sin tid. Først er det trening og kostholdet mitt jeg skal ta tak i etter en laaaang ferie. Hehe!

Har du begynt med botox igjen?

– Nei.

Er du fornøyd med kroppen din?

– Fornøyd med at den er frisk, ja. Fornøyd med hvordan den ser ut, ikke helt dessverre. Men jeg vet akkurat hva som skal til for at jeg skal bli så fornøyd som jeg ønsker å være og gleder meg stort til å komme i gang med treningen igjen denne høsten. Det sier seg vel egentlig selv at jeg som er vant til å trene 4-5 ganger i uken ikke er hundre prosent fornøyd med formen min etter 2 år uten regelmessig trening.

Når får vi se Ulrik og deg i Bloggerne denne sesongen?

– Jeg tror vi er med fra slutten av uken som kommer..

Prøver dere å få flere barn?

– Vi prøver ikke aktivt, men jeg går ikke på noen form for prevensjon så i teorien kan alt skje. Vi ønsker oss en til, men vi vet ikke om vi er så heldige at det skjer helt naturlig. Hvis jeg kunne trylle hadde jeg blitt gravid igjen neste høst eller neste vinter. Helst ikke denne måneden, for å si det sånn. For ja, jeg er fortsatt sliten og føler at kroppen min har godt av en lengre pause etter alt jeg har utsatt den for av hormoner og så videre. Dessuten våkner Severin fortsatt 3-4 ganger om nettene og sover generelt lite til 1-åring å være, noe som er veldig frustrerende. Alle jeg snakker med blir sjokkerte når jeg forteller om hvordan nettene hos oss har vært i snart 14 måneder. Det er ikke meningen å klage, men jeg håper og tror at søvnmønsteret bedrer seg nå som han begynner i barnehagen sik at vi som foreldre får litt overskudd igjen.

Kan du blogge oftere?

– Jeg SKAL blogge oftere og minst 7 innlegg i uken fra og med høsten når hverdagen starter for alvor.

Hva er målet ditt for resten av dette året som blogger?

– Målet mitt er å være mer aktiv i alle sosiale medier og det er ikke motivasjonen det står på. For herregud, som jeg gleder meg til å prioritere dere som følger meg <3

Hva skal du gjøre til høsten bortsett fra å blogge?

– Trene, planlegge og sette i gang med oppussingen hjemme og jobbe med minst to nye prosjekter som jeg vet om.

Hvem kommer du til å heie på i Skal vi danse i år?

– Jeg gleder meg mest til å se Emilie (Voe), Isabel Raad og Jørgine, så da er det kanskje de tre jeg heier mest på?

Hva blir ditt neste veske-kjøp?

– Det er usikkert, men jeg ønsker meg en klassisk hverdagsveske fra Celine. En jeg kan bruke i møter nå som jeg skal tilbake i full jobb.

Er dere sponset av Hanami siden dere spiser der så ofte?

– I wish! Hehe!

Hva er ditt beste sommerminne i år?

– Oi, det blir vanskelig å plukke ut bare et minne fra hele sommeren.. Men det jeg kan si er at alle de beste sommerminnene i år er skapt på trilleturer sammen med Ulrik og Severin. Fy søren, så lykkelig de to guttene gjør meg. Jeg er heldig!

ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Like før sommeren tok Ulrik og jeg en beslutning som jeg har lyst til å fortelle om selv før det oppstår rykter eller skriverier andre steder på internett.. Beslutningen jeg snakker om kommer nemlig til å ha mye å si for Severin, for Ulrik, for meg og for hundene fremover. Dessuten vil det bli vanskelig og kanskje umulig å legge skjul på en så stor del av livet vårt for oss som deler såpass mye av hverdagen i sosiale medier fra før. Vi har ikke tenkt til å dele noe mindre fremover og derfor ser jeg meg nødt til å være ærlig om denne familieforøkelsen helt fra starten..

Jeg er forberedt på alle typer reaksjoner og har en viss forståelse for fordommer da jeg selv visste lite om ordningen før ganske nylig. Er det en ting jeg har lært i mine 5 år som blogger så er det at fordommer ofte er et resultat av enten manglende kunnskap om noe eller at det bunner i misforståelser. Når det er sagt så forventer jeg at familie, venner og dere som følger meg og oss respekterer det valget Ulrik og jeg nå har tatt. Spesielt etter at dere har lest dette blogginnlegget. For ja, valget er vårt og beslutningen er tatt.

Det at vi har økonomi og ikke minst plass er jeg ekstremt takknemlig for. Det at vi våger å gå for en løsning som dette med så mange øyne som følger med på oss hver dag er jeg glad for. Det at vi er enige på privaten om at løsningen er en god ide er jeg lettet over. Spesielt med tanke på at det er jeg som er mye hjemme alene med barn, hunder og hus. Etter at vi satt oss mer inn i tilbudet og faktisk bestemte oss har vi kun sett på situasjonen som en fantastisk mulighet. Jeg ser rett og slett bare fordeler i den ekstra hjelpen vi vil få som først og fremst gir oss mer fleksibilitet, mer tid og mer ro i våre faste gjøremål. Det blir som et supplement til oss som heldige foreldre til godeste Severin. Jeg prøver forresten ikke å forsvare valget vårt, men å forklare til dere som ønsker å forstå.

Nå gleder vi oss stort til å møte søteste Regien fra Filippinene i oktober som skal bo hos oss og bli en del av familien vår de to neste årene. Jeg håper at hun vil trives med oss som vertsfamilie og er sikker på at vi kommer til å skape mange fine minner sammen alle fire. Vi skal i hvertfall gjøre vårt beste med å ønske henne velkommen og med å tilrettelegge hennes hverdag best mulig som aupair her i Norge.

ET VANSKELIG VALG

Det er mange som har spurt meg om når sesong 2 av Jentesnakk starter nå som høsten nærmer seg og de fleste er ferdige med ferie. Det er selvfølgelig veldig koselig at vi blir etterlyst, men det gjør det også ekstra vanskelig å skrive det jeg nå skal fortelle. Kaja, Desiree og jeg har dessverre bestemt oss for at det ikke kommer en ny sesong av Jentesnakk. Vi har hatt det ekstremt gøy dette halve året med jentekvelder, innspillinger og møter. I tillegg har vi lært en hel masse nytt og blitt kjent med mange superkule mennesker på Moderne Media som vi er utrolig takknemlig for.

Grunnen til at vi velger å legge ned podcasten er flere og personlige, men først og fremst på grunn av tre veldig ulike kalendere som gjør det utfordrende å finne tid. Det var likevel et vanskelig valg å beslutte og en trist realitet å innse siden vi har kost oss så inmari mye sammen som venninner med dette.

Når det er sagt utelukker ikke jeg personlig et comeback i podcast-verden.. Faktisk skal jeg være gjest i en podcast til en jente jeg liker veldig godt om ikke så lenge. Kan dere gjette hvem?

Jeg skal forresten hilse så mye fra fineste Desiree og Kaja og takke dere som har hørt på oss. Du finner alle 24 episodene våre her <3 <3

INTERNETTETS SELVUTNEVNTE RIDDERE

Ulrik gjesteblogger

5. august allerede! Kor blei sommeren av? Eg føler virkelig at vi har nytt sommeren til det fulle, men herregud så fort den har gått.. Eg føler at eg nettopp ventet på at sommeren skulle starte med alle planene vi gledet oss til. Nå er de fleste av planene unnagjort og her sitter eg ydmyk igjen med masse gode opplevelser og minner eg skal ta veldig godt vare på gjennom vinteren og faktisk resten av livet.

Fra det ene til det andre.. Hva er det med folk som velger å skjule sin identitet ved å registrere seg selv på forumer med falskt navn, kalle seg for noe random og deretter skrive dritt på nettet? Eg har lest meg litt opp på forskjelige nettsted og ser at disse anonyme menneskene mener at de har et samfunsansvar og at det de gjør er nødvendig. De mener også at deres kritiske øyne til oss som influencere er viktig. Viktig for alle våre “stakkars” følgere.

Eg er 100% enig at man bør ha kritiske øyne til alt på internett, inkludert bloggere. Eg er også enig i at konstruktiv kritikk er nødvendig for enhver sin utvikling, også for alle bloggere. Men eg er ikkje enig i at anonym uthengig eller mobbing er greit.

Etter litt scrolling på Kvinneguiden fant eg disse gjengangerene i forumet som omhandlet Julianne og meg: “Birdo”, “jordbærogfløte”, “nicecar”, “konkelimonke”, “Sol79” og “vitting”. Litt av en gjeng skal eg si dere.. Det er rart å tenke på at det eksisterer noen bak hvert kallenavn som tar på seg sheriffstjerna og leker Robin Hood på det store internett opptil flere ganger om dagen. Disse menneskene gjør sikkert noe bra i blant de også, men under sin skjulte identitet sprer de løgner og setter ut falske rykter om kjendiser, influencere, bloggere, politikere, og andre offentlige personer som de ikke liker. Av hva eg har hørt er dette ofte voksne folk som regelrett mobber andre på nettet. Eg vil anta at sikkert noen av disse menneskene har barn. Men likevel sitter de foran tastaturet sitt og kritiserer hva alle andre gjør feil der de gjør den største feilen av de alle selv.. Å bedrive netthets. Foreksempel skrev “Birdo” følgende her om dagen:

“Det er så provoserende, forbannet korttenkt og livsfarlig.. Tenk å bruke så mye tid, krefter og penger for å få et barn, som liksom skal være så etterlengtet-for så å direkte sette barnet i fare.”

Det vedkommende her sikter til er en instastory som eg tok når vi var hjemme og pakket til denne båtturen. Bilen var stappfull av alt vi skulle ha med oss og ja, setet til Severin stod vendt fremover med Severin i mens vi pakket. Jeg gjentar.. MENS VI PAKKET. Vi har nemlig et Cybex Sirona S sete og uten en stor forklaring så kan dette setet roteres helt uten videre. Setet er altså ment å være slik for at man enkelt kan ta barnet inn og ut av bilen og snu barnet fremover når vi står i ro ved behov i situasjoner som foreksempel denne hvor Severin satt fastspent i bilen mens Julianne satt ved siden og eg styret og ordnet rundt bilen for å få plass til alle tingene. Dette var vår og sikkert flere sin måte å slippe unna en utålmodig og grinete liten kompis som naturligvis ble lei av å sitte i ro og se i seteryggen når bilen ikke beveget seg.

Samme individ mener at slike seter ikke kan roteres, og fortsetter da på sin måte å fremme på nettet at vi har gjort noe forferdelig uansvarlig og ikke minst ulovlig ved at vi har snudd Severin sitt sete i bilen for tidlig. Det å bli hengt ut som et dårlig menneske generelt er uansett ikke noe hyggelig, og enda mindre hyggelig er det når påstandende går på foreldrerollen. Spesielt når vi blir beskyld for å sette vårt eget barn i fare. Det er stygt og helt uakseptabelt.

Det overrasker meg at denne personen og resten av trollene på nettet ikke gjør mer research før de kommer med sine påstander. Hvis man ser på tidspunktet kommentarene publiseres så er de faktisk aktive døgnet rundt. Har ikke disse menneskene vanlige jobber? Det kan nesten virke som at trolling er en fulltidsjobb for noen. De er jo søren i meg online hele tiden..

For å være på den sikre siden må jeg bare skrive dette svart på hvitt slik at ingen misforstår: Severin sitter vendt bakover i bilsetet sitt når vi kjører bil.

Legger ved et par screenshots hentet fra Kvinneguiden som burde hatt sloganet “We bring lies and rumors to life” 🙂

I kveld er det forresten premiere på sesong 11 av Bloggerne, mange nye fjes med i denne sesongen så bare å glede seg. Det gjør eg!

Over og ut fra kaia i Strømstad 🙂

@mrulriknygaard

ENDELIG MIN TUR!

Reklame// Askeladden navnelapper

Endelig var det min tur til å designe og bestille navnlapper til barnehagestart! Det høres kanskje litt tullete ut, men jeg har gledet meg sånn til alle disse forberedelsene som må gjøres før Severin skal begynne i barnehagen at jeg startet med innkjøp og planlegging av uteklær og utstyr lenge før sommeren. Nå som også navnelappene er på plass kan den nye hverdagen bare komme..

Det som er så stas med Askeladden navnelapper er at du kan designe dine helt egne navnelapper til klær, sko og utstyr slik at de passer like godt til både liten og stor. Merkelappene er slitesterke og utrolig praktiske. Utvalget av navnelapper er stort. Du kan enkelt designe din egen unike variant eller velge blant fargerike temapakker fra Disney, Marvel, Peppa Gris, Hello Kitty, Mummi og Elias. Jeg valgte å designe de selv. Ble de ikke søte?

Du kan bruke Askeladden navnelapper til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperatur og kulde. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for slitasje, men at lappene bevarer både farge, form og fasong uansett bruk.

Jeg vil også tipse dere om minilappene til miniting som hårspenner, fargeblyanter, solbriller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format som er mer relevant for skolestart. Du kan selvfølgelig bruke minilappene til klær og sko også om du vil. Men minilappene er ekstra geniale til skolesaker. Blyanter, fargestifter, viskelær og linjaler har jo lett for å forsvinne hvis ikke de er merket godt nok.

Kan jeg komme med et hyggelig familietips? La barna hjelpe til med merkingen. Da lærer de seg å ta vare på tingene sine og merkingen blir en morsom aktivitet for alle. Her i huset var merkingen en god underholdning rundt spisebordet for Severin som satt blid som en sol å så på mamsen og papsen. Hehe! Vi kaller ham for sola vår, skjønner dere 😀

Minilappene er forresten også strykefrie og selvklebende og tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Fest dem på et tørt og rent sted, og på vaskeanvisningen ved bruk på klær.

Et stort pluss i boken får de også av meg for leveringstiden med bare 1 dags produksjonstid og ikke mer enn 2-3 dagers leveringstid. Design og bestill dine Askeladden navnelapper til barnehagestart og skolestart her!

Sjekk ut @navnelapper.no for mer inspirasjon!

KONKURRANSE: Blafre har nettopp lansert nye, supersøte barnehagesekker som du kan vinne + 3 sett navnelapper om du blir med i trekningen på Instagram –> @pilotfrue

SOMMERIDYLL PÅ SANDØ

Hei dere. Her er noen bilder fra dagen i dag som vi har tilbragt på stranden og i vannet sammen med gode venner som også har båt. Siden sist har vi nemlig dratt ut med båten igjen for en siste sammenhengende uke på sjøen i sommer før Severin starter i barnehagen. Første stopp var Tønsberg havn fra i går til i dag og i natt sover vi på svai her på vakre Sandø før turen går videre til Herføl og så Sverige. Planen er Grebbestad, men vi får se hvor langt vi kommer og om ikke planen endrer seg underveis. Alt går etter hva vi føler for fra dag til dag i denne familien og selvfølgelig litt etter været, men det er jo superbra nesten overalt om dagen så alternativene er heldigvis mange.

Vi ble forresten kjent med de som kjøpte den gamle båten vår tidligere i sommer, altså den båten vi hadde i fjor og i forfjor. Det var tilfeldigvis en utrolig herlig familie som overtok “Askepott” med to sønner og to små hunder. På bildene over ser dere den nye båten vår “Ghost” til høyre og den gamle båten vår i midten. Helt til venstre ligger båten “Aquaholik” til et annet vennepar av oss fra Oslo.

Nå venter reker hvitvin og voksentid med de andre, men først må Severin legges og det kan bli bittelitt vanskelig etter alt sukkeret han har fått i seg. Hehe!