UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL

Når starter au pairen?

– 1. oktober, noe som ikke kunne ha passet bedre med tanke på at innkjøringen i barnehagen da er over og at Severin har blitt trygg på barnehageassistentene før han skal bli kjent med enda en ny og viktig person i livet sitt. Jeg tror også at det er fint for Severin og for oss at vi er godt i gang med den nye hverdagen med alt av rutiner før hun kommer og tar sin plass.

Hvor gammel er hun?

– Hun er like gammel som meg.

Hva skal au pairen gjøre når Severin er i barnehagen?

– Gå turer med hundene, lettere husarbeid og ha fri/bli kjent med Vollen og Oslo. Vi har skypet med henne to ganger allerede og det er tydelig å se at hun gleder seg veldig til å utforske Norge 🙂

Har du mange nye prosjekter på gang denne høsten siden du trenger ekstra hjelp?

– Jeg har alltid prosjekter på gang, og flere blir det naturligvis nå som jeg får tiden til det fremover. Det er spesielt et prosjekt jeg har gledet meg lenge til å ta fatt på, men som jeg ikke har hatt tid til året som har gått.

Er du blitt syk siden du ikke orker å ta vare på sønnen din lenger eller er du bare lat?

– Jeg er heldigvis ikke syk og ser heller ikke på meg selv som lat.

Hva synes familien din og vennene deres om at dere skal få au pair?

– De vi har snakket med til nå har vært positive.

Har dere vaskehjelp?

– Ja og det kommer vi fortsatt til å ha selv om vi får au pair. En au pair er ingen vaskehjelp.

Når starter assistenten din?

– Jeg skal ikke ha assistent det kommende året likevel. Per i dag blir det unødvedig da jeg vil ha nok tid til å utføre oppgavene det var meningen at assistenten min skulle gjøre selv. Men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg ønsker jo å vokse..

Skal du fikse puppene dine nå som du er ferdig med ammingen?

– Jeg ammer faktisk ennå, men ammingen går mot slutten. Jeg har lite melk og ammestundene blir kortere og sjeldnere for hver uke som går. Planen var at å gi meg med amming før barnehagestart, men det blir nok vanskelig og jeg stresser ikke med verken avvenningen eller hvordan de ser ut. Alt til sin tid. Først er det trening og kostholdet mitt jeg skal ta tak i etter en laaaang ferie. Hehe!

Har du begynt med botox igjen?

– Nei.

Er du fornøyd med kroppen din?

– Fornøyd med at den er frisk, ja. Fornøyd med hvordan den ser ut, ikke helt dessverre. Men jeg vet akkurat hva som skal til for at jeg skal bli så fornøyd som jeg ønsker å være og gleder meg stort til å komme i gang med treningen igjen denne høsten. Det sier seg vel egentlig selv at jeg som er vant til å trene 4-5 ganger i uken ikke er hundre prosent fornøyd med formen min etter 2 år uten regelmessig trening.

Når får vi se Ulrik og deg i Bloggerne denne sesongen?

– Jeg tror vi er med fra slutten av uken som kommer..

Prøver dere å få flere barn?

– Vi prøver ikke aktivt, men jeg går ikke på noen form for prevensjon så i teorien kan alt skje. Vi ønsker oss en til, men vi vet ikke om vi er så heldige at det skjer helt naturlig. Hvis jeg kunne trylle hadde jeg blitt gravid igjen neste høst eller neste vinter. Helst ikke denne måneden, for å si det sånn. For ja, jeg er fortsatt sliten og føler at kroppen min har godt av en lengre pause etter alt jeg har utsatt den for av hormoner og så videre. Dessuten våkner Severin fortsatt 3-4 ganger om nettene og sover generelt lite til 1-åring å være, noe som er veldig frustrerende. Alle jeg snakker med blir sjokkerte når jeg forteller om hvordan nettene hos oss har vært i snart 14 måneder. Det er ikke meningen å klage, men jeg håper og tror at søvnmønsteret bedrer seg nå som han begynner i barnehagen sik at vi som foreldre får litt overskudd igjen.

Kan du blogge oftere?

– Jeg SKAL blogge oftere og minst 7 innlegg i uken fra og med høsten når hverdagen starter for alvor.

Hva er målet ditt for resten av dette året som blogger?

– Målet mitt er å være mer aktiv i alle sosiale medier og det er ikke motivasjonen det står på. For herregud, som jeg gleder meg til å prioritere dere som følger meg <3

Hva skal du gjøre til høsten bortsett fra å blogge?

– Trene, planlegge og sette i gang med oppussingen hjemme og jobbe med minst to nye prosjekter som jeg vet om.

Hvem kommer du til å heie på i Skal vi danse i år?

– Jeg gleder meg mest til å se Emilie (Voe), Isabel Raad og Jørgine, så da er det kanskje de tre jeg heier mest på?

Hva blir ditt neste veske-kjøp?

– Det er usikkert, men jeg ønsker meg en klassisk hverdagsveske fra Celine. En jeg kan bruke i møter nå som jeg skal tilbake i full jobb.

Er dere sponset av Hanami siden dere spiser der så ofte?

– I wish! Hehe!

Hva er ditt beste sommerminne i år?

– Oi, det blir vanskelig å plukke ut bare et minne fra hele sommeren.. Men det jeg kan si er at alle de beste sommerminnene i år er skapt på trilleturer sammen med Ulrik og Severin. Fy søren, så lykkelig de to guttene gjør meg. Jeg er heldig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg