VERDENS BESTE LESERE

Tusen takk for at dere har tålmodighet med meg om dagen. Jeg vet at jeg ikke leverer på det nivået jeg burde og jeg skjønner at det er kjedelig for dere at oppdateringene er ferre enn vanlig. Jeg vil bare si at jeg ikke har tenkt til å gi meg helt ennå. Ikke denne uken, ikke denne måneden og heller ikke i år, men hva som skjer neste år er ennå usikkert..

Det eneste jeg vet er at jeg har verdens beste lesere og at dere som klikker dere inn her motiverer meg til å fortsette. Og fy søren, så mange hyggelige mailer og meldinger jeg har fått av forståelsesfulle lesere. Jeg er heldig!

Selv om jeg ikke liker å klage så må jeg få lov til å dele mine frustrasjoner rundt søvn uten at det blir oppfattet feil. Jeg sover nemlig veldig lite for tiden. Severin har begynt å våkne 4-5 ganger om nettene igjen og vi vet virkelig ikke hva vi skal gjøre for å få orden på denne søvnen. Jeg tror mangel på søvn på en årstid som dette er mye av grunnen til at jeg føler meg demotivert. Jeg er ikke bare demotivert når det kommer til blogging, men også all annen jobb, trening og generelt sosialisering med andre enn med mine aller nærmeste. Sannsynligvis er det mange som føler med meg på en grå og kald tid som dette hvor sofaen og alt med sukker på frister mest.

Nå skal jeg ta meg selv i nakken og komme meg inn i treningstøyet for en liten løpeøkt før jeg tar kvelden. All trening er bedre enn ingen trening og uansett hvor sakte jeg løper så løper jeg fortere enn de som bare sitter i sofaen. For nei.. Jeg sitter ikke i sofaen dagen lang når dere ikke hører fra meg. Faktisk sitter jeg veldig sjelden i sofaen, og aldri før Severin er hentet i barnehagen. Med mindre jeg blogger eller jobber med andre ting på macen da. Men det prøver jeg å unngå for å skille mest mulig mellom jobb og fritid. Og når Severin er hjemme er det generelt lite sitting. Det vet alle småbarnsmødre..

Jeg slenger med en selfie som i gode gamle dager. Da jeg på død og liv skulle ta alle bildene mine selv med selvutløser. I dag hadde jeg ikke klart meg uten Ulrik (fotografen min). Haha! Men nok om det.. Hvor fin er ikke det nye tatoveringen min på håndleddet? P.s. Det var mange som lurte på hvilken parfyme jeg snakket om på story her om dagen da jeg hadde et reklamesamarbeid med Prisjakt. Parfymen heter Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme EDT og er virkelig den beste herreparfymen jeg vet om! Den lukter rett og slett Ulrik for meg og er forresten IKKE sponset 🙂

GRATULERER MED FARSDAGEN!

I dag vil jeg hylle deg, Ulrik. Jeg vil hylle deg fordi du er den mest fantastiske pappaen Severin kunne fått. Jeg vil hylle deg fordi du er så omsorgsfull i din rolle som pappa og fordi du setter sønnen din foran alt. Jeg vil hylle deg for hvordan du som forelder har taklet denne fortsatt nye og til tider krevende oppgaven uten søvn. Jeg vil hylle deg for den gode energien du sprer rundt deg her hjemme hver eneste dag og for at du viser din kjærlighet ved handlinger, ikke bare ord..

Det er lett å se at Severin elsker deg. Det er gøy å se at Severin digger deg. Det er godt å kjenne at Severin føler seg trygg rundt deg. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. Severin har et helt spesielt bånd til deg og det båndet har du som pappa all ære for. Jeg tror og håper at du vil være et stort forbilde for Severin i årene fremover. Han minner meg allerede ofte om alt deg fine ved deg <3

Apropos din omsorgsfulle side.. For du er ikke bare en omsorgsfull pappa, men du er en generelt omsorgsfull person. Din herlige og ærlige personlighet får jeg og alle som står deg nær enormt mye glede av. Du er min største motivator om dagen, elskling. Du er “min Google” og du er min trygghet. Det er ingen andre som får meg til å senke skulderene mer enn deg og derfor er jeg evig takknemlig for at nettopp du er pappaen til vår sønn.

Gratulerer med farsdagen, kjære. Severin er utrolig heldig som har fått deg til sin pappa!

DISTRAHERT FRUE

Jeg sitter mange timer foran denne macen hver eneste dag og trykker på dette tastaturet som om jeg ikke har gjort noe annet. Likevel klarer jeg ikke å skrive et eneste ord på bloggen før kvelden kommer. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men jeg får bare ikke roen i meg til å blogge før jeg har gjort alt annet som jeg må gjøre eller føler at jeg må gjøre.

Derfor sitter jeg her igjen. Sent på kveld. Og bare etter disse fem setningene har jeg latt meg distrahere hele to ganger av Instagram, en gang av Facebook, tre ganger av mailboksen min og en gang av Ulrik. Eller, Ulrik teller ikke. Han er verdt all distraksjon. Tilbake til poenget.. Jeg blir lett distrahert om dagen og prioriterer det som frister. Når det meste føles viktigere enn bloggen er det ikke rart at klokken blir såpass mye før dere hører fra meg.

Jeg har ikke spesielt lyst til å blogge akkurat nå heller, men jeg har lyst til å glede deg som leser med en liten oppdatering. Derfor prøver jeg så godt jeg kan med å sette ord på noen av tankene mine selv om ikke alle gir mening for andre enn meg.

Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig ikke har så lyst til dette. Bloggingen altså. Forhåpentligvis kommer lysten tilbake. Forhåpentligvis snart. Kanskje dette handler om at jeg ikke trives med å dele så mye av meg selv lenger? Kanskje jeg har fått en slags indre sperre og behov for mer privatliv? Eller, det kan ikke stemme. Jeg digger å snakke om meg selv og om livet til Ulrik og meg i podkasten vår! Der har vi jo ingen sperrer.. Kanskje jeg trenger en pause? En pause fra alt av sosiale medier. Eller, jeg tror egentlig ikke det er noe for meg. I hvertfall ikke nå som jeg kjenner meg rastløs. Kanskje jeg bare har fått skrivesperre?

Det er mange som spør om hva jeg fyller dagene mine med. Spesielt nå som Severin er i barnehagen og jeg får hjelp til både det ene og andre her hjemme. Jeg kan forstå at dere lurer. Noen ganger så lurer jeg på det samme selv. På hvor dagene blir av og på hva jeg driver med. Men jeg kjeder meg aldri. langt ifra. Tiden min blir brukt opp hver eneste dag. Jeg bruker den både fornuftig og ufornuftig. Det spørs egentlig bare hvem jeg spør.

COUPLE GOALS

Julianne og Ulrik har tatt nye tatoveringer og føler seg klare for en familieforøkelse. Etter et spansk serietips fra de begge forteller Ulrik om pilotutdannelsen sin for første gang. Julianne prøver å motivere både seg selv og Ulrik til å trene, mens Ulrik er mer opptatt av å avsløre hvilke kjendiser Julianne har bedt på middag. Julianne byr på litt kjendisgossip hun også før hun til slutt åpner seg om tankene hun har rundt julen med sine skilte foreldre.

Du kan høre episoden på iTunes her og på Spotify her!

P.s. Husk at du må abonnere for å se nye epsioder på iTunes og at det er GRATIS å abonnere. Det er superdupersnilt om du vil gi oss (les: god) rating og skrive en aldri så liten omtale (tilbakemelding). Tuuuusen takk <3 <3

 

SLUTTE Å BLOGGE?

Jeg er kjent for å være ganske impulsiv. Det kan ha sine fordeler med tanke på at det impulsive i meg gjør meg veldig positiv og spontan. Men det kan også ha sine ulemper med tanke på at jeg fort gir opp eller at jeg legger nye planer som en løsning når jeg står litt fast. Ulrik blir ofte oppgitt over at jeg vil en ting en dag og noe helt annet neste dag. Jeg forstår at det kan være frustrerende å henge med på til tider. Derfor prøver jeg å forklare han at ideene mine er gjennomtenkte selv om det ikke alltid virker sånn. Tanken min er bare at han skal få slippe å være med på den slitsomme prosessen som hele tiden skjer inne i hodet mitt.

Jeg er på et punkt i livet hvor jeg kunne blitt med på mye rart. Det høres kanskje ikke så seriøst ut, men jeg mener det seriøst. Jeg er klar for noe nytt og føler meg litt rastløs. Kanskje er dette bare en reaksjon jeg har ved at det er blitt mørkere og kaldere ute. Det er typisk meg og sikkert mange andre å stille seg selv endel spørsmål rundt disse tider. Ikke om våren og sommeren når alt er enkelt. Men nå. Nå som hverdagen virkelig er hverdag. Jeg er ikke deprimert altså. Ikke misforstå! Men jeg er mulig noe demotivert.

Jeg er lykkelig som mamma til Severin, har det bedre enn best med Ulrik som ektemann og med de andre få personene i livet mitt som betyr mye for meg. Jeg føler meg ekstremt heldig og har ingen verdens ting å klage på. Likevel må det være innafor å være sulten på nye utfordringer..

Det er flere som står meg nær som har spurt meg om jeg skal slutte å blogge. Jeg har alltid svart et klart nei på det spørsmålet, men nå er svaret mitt annerledes. Nå vet jeg ikke hva jeg skal svare. Jeg vet ikke lenger om jeg vil gi meg eller om jeg ønsker å fortsette. Jeg vet bare at jeg har lyst til å tenke nytt fremover. I hvertfall mer nytt.

Høydepunktet i jobbhverdagen min akkurat nå er definitivt podkasten som Ulrik og jeg har startet. Julianne & Ulrik – Uten filter. Kanskje jeg skal drive med podkast på fulltid? Vi var faktisk på innspilling av ny episode tidligere i dag og morgen slipper vi ny episode som jeg håper at du vil høre. P.s. Husk at du må være abonnent for å se nye episoder og at det er GRATIS å abonnere på podkasten vår 🙂

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med Severin?

– Severin har det veldig bra om dagen. Han stortrives i barnehagen og blir bare morsommere å være rundt for hver uke som går med tanke på alt han lærer og sier. Herlighet, så gøy det er å være mamma!

Hvordan går det med søvnen til Severin?

– Severin sover fra ca 19 om kvelden til mellom 04 og 05 om morgenen. Jeg drømmer om at han skal sove til minimum 06 i fremtiden, men inntil det skal vi ikke klage så lenge han ikke begynner å våkne flere ganger om nettene igjen..

Fikk dere en unskyldning fra de frekke ungdommene?

– Nei, de var for feige til å be om unnskyldning.

Hva skjer med Jentesnakk?

– Det kommer dessverre ingen flere sesonger av Jentesnakk. Det er tydelig at mange ikke har fått med seg at vi valgte å gi oss etter en sesong. Nå har jeg som sagt startet en ny podkast sammen med Ulrik. Håper du vil “følge Julianne & Ulrik – Uten filter” videre 🙂

Hvor skal dere feire jul?

– Vi skal tilbringe julen, romjulen og nyttår hjemme i år. Tradisjonen med romjul og nyttår på Geilo er dessverre over. Jeg vet at jeg sa at vi skulle endel på Geilo denne høsten og vinteren, men det blir ikke sånn ettersom at vi ikke har noe tilhørighet der lenger. Jeg skal innrømme at det føles litt vemodig siden vi har elsket å være på Geilo i så mange år. Men livet skjer og livet går videre. Jeg er sikker på at Ulrik, Severin og jeg får mange nye og fine tradisjoner sammen andre steder <3

Når skal dere til Måløy?

– Vi reiser til Måløy om to uker og gleder oss veldig til det!

Har dere noen planlagte utenlandsreiser?

– Nei, men jeg kjenner at tiden er inne for å legge nye reiseplaner og skal holde dere oppdatert.

Hvordan går det med oppussingen?

– Det går sakte, men sikkert fremover. Blir man noen gang ferdig med oppussing i et hus? Hehe! Neste prosjekt er trappen.. Jeg har lyst til å pusse ned trappen og sette den inn med noe oljegreier for å gjøre fargen kaldere.

Synes du ikke at det er litt drøyt å kjøpe så mange gaver til Severin og fortelle det til hele Norge?

– Jeg antar at du sikter til reklameinnlegget som jeg gjorde i samarbeid med Lekekassen.no.. Nei, jeg synes ikke det er drøyt å kjøpe julegaver til sønnen sin for 5000 kroner om man har råd til det. Når det er sagt så må du huske at produktene i et reklameinnlegg på en blogg som oftest er sponset, som det også var i dette tilfelle. Det betyr at jeg kun betaler skatt av verdien på 5000 kroner for alle disse lekene, som er ca 2000 kroner.

Trenger Severin så mange gaver til jul?

Nei. Er han heldig fordi mammaen hans får goder i sin jobb som blogger? Ja. Derfor kommer det også noen myke pakker til han under treet i år 🙂

Er du redd for at Severin skal bli bortskjemt?

– Severin er allerede bortskjemt med tanke på kjærlighet og materialistiske ting. Derfor kommer Ulrik og jeg til å være ekstra strenge når det gjelder oppførselen hans og ikke minst nøye med å lære han om gode verdier. Våre gode verdier.

Kan du kjøre en runde med spørsmål og svar med deg og Ulrik sammen?

– I og med at vi har startet podkast sammen må det bli spørsmålsrunde i podkasten og ikke her på bloggen. Men ja.. Vi kan sikkert det! Er det noe spesielt du lurer på så kan du sende en dm på Facebook her og vi kan ta med spørsmålet ditt i neste episode.

Skal dere bo i Vollen resten av livet?

– Jeg tror det. Vi trives utrolig godt her og kan ikke se for oss noe annet sted vi heller vil bo i Norge. Det eneste jeg ofte tenker på er at jeg ønsker meg et familieeventyr i løpet av livet. Med et familieeventyr så mener jeg å flytte til et annet land i et eller noen år for å få en spennende opplevelse sammen som familie. Dersom vi får muligheten til det gjennom Ulrik sin jobb foreksempel, så er jeg åpen for mye.

Synes du ikke selv at du bidrar til kjøpepress?

– Jeg tror og håper at leserne mine benytter seg av de tilbudene jeg fronter fordi de vil spare penger og fordi de har bruk for det jeg markedsfører. De aller fleste som leser denne bloggen er mellom 25 og 34 år, noe jeg anser som en voksen målgruppe og som jeg overhodet ikke undervurderer. Men ja, jeg er en påvirker og noen blir helt sikkert påvirket negativt av meg selv om jeg ikke skulle ønske det.

Trives du som brunette og med langt hår igjen?

Ja, jeg trives skikkelig godt med brunt hår. Men som dere ser har jeg allerede klippet extensionet litt kortere. Akkurat nå har jeg den perfekte lengden for “langt hår” i mine øyne. Altså den lengden jeg kler aller best når jeg ikke har bobb.

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål og svar på facebooksiden min her eller på Instagram @pilotfrue når jeg åpner opp for det en gang i uken 🙂

ÅRETS KULESTE JULEGAVER TIL BARN!

Reklame// Lekekassen.no

Nå nærmer julehøytiden seg for alvor og denne julen blir det ekstra stas for oss med tanke på at vi har en ettåring i hus som virkelig elsker harde pakker. Hehe! Jeg har derfor vært tidlig ute i år og bestilt alle julegavene til Severin på Lekekassen.no som er Norges største lekebutikk på nett. De har et enormt utvalg av leker til barn i alle aldere og har gjort det ekstra enkelt for oss førstegangsforeldre og for alle andre som ikke har full oversikt over hvilke leker som passer til den aldersgruppen barnet du skal kjøpe julegave til er i.. Sjekk ut julegavetipsene på lekekassen.no!

Her ser dere hva jeg har bestilt til Severin i år. En god blanding av leker som jeg fant i kategorien 1-3 år og 3-5 år. Severin er jo faktisk hele 18 måneder fire dager før julaften og det han liker best å leke med akkurat nå om dagen er definitivt kjøkken og alt som som har med mat å gjøre. Det sier de i hvertfall i barnehagen. Derfor gleder jeg meg veldig til at han skal åpne denne pakken med dette superkule Miele-kjøkkenet!

Miele lekekjøkken med tilbehør HER

Noe annet Severin har fått helt dilla på er biler. Han ELSKER seriøst biler og det merker vi godt både hjemme og i barnehagen. Derfor blir det veldig morsomt å se hvordan han reagerer når han får sin aller første bilbane..

Carrera Disney Cars 3 First bilbane HER

Jeg har også bestilt et kjempekult supermarked som jeg vet at han kommer til å like, et søtt talltog i duplo som jeg tror han vil like, en tøff laptop fra Pepa Gris som jeg er spent på om han synes er kul og et dyresett med hund som sannsynligvis vil bli en slager. Severin er jo veldig opptatt av hundene sine, Stella og Ramp her hjemme 🙂

Supermarked HER// Talltog HER // Laptop HER// Dyrlegesett med hund HER

Jeg bestilte også denne fine historeboken på rim og denne morsomme kofferten som Severin kommer til å ha mye glede av når vi skal på overnatting til mormor fremover og på alle reiser vi har planer om året som kommer. Kofferten er jo et leketøy i seg selv og det at han kan sitte på den er ikke bare gøy for han, men også utrolig praktisk for oss som familie på foreksempel flyplasser rundt omkring.

Jeg bestilte også et lekesett med bord og mat som han kan bruke når han skal servere frokost på sengen i romjulen og sist men ikke minst en dødskul elektrisk ATV med lader som jeg vet at han vil få det mye moro med i året som kommer. Han har jo allerede fått prøvd seg litt på en lignende bil som han har arvet fra kusinene sine og den er han veldig opptatt av.

Historiebok HER// Koffert HER// Lekesett med bord og mat HER// Eletrisk ATV med lader HER

Lekekassen.no har forresten lynrask levering og PrisMatch på alle varer. De jobber kontinuerlig med å tilby de beste prisene til kundene sine og imponerer i hvertfall meg med sitt store utvalg av leker og ikke minst med mange kjente merkevarer.

Lykke til med årets julegaveshopping til de små! Og husk.. Alle barn vil ha harde pakker under treet 😀 Hehe!