EN HYGGELIG PÅMINNELSE

Reklame// Ellos

Endelig black friday, folkens! Har du gjort noen gode dealer i dag? Og har du sjekket ut dagens tilbud innen hjem & innredning på Ellos? Hvis ikke må du se her! Jeg har bestilt meg både sofaen og lounge-stolene som jeg har siklet på lenge til det nye kontoret og fikk hele 30% rabatt på alt sammen (med min egen rabattkode under), så jeg er superfornøyd! Jeg har også plukket ut noen andre godbiter fra salget til dere under som jeg håper kan inspirere.

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes at denne uken har gått ekstremt fort. Nå nærmer det seg jo faktisk slutten på alle de fantastiske black week-tilbudene og derfor vil jeg bare minne dere på rabattkoden under som varer helt til 2. desember.. Håper virkelig at den kommer til nytte 🙂

RABATTKODE: 405451

–> gir 5% ekstra rabatt på alle black week-tilbudene til Ellos (inkludert salgsvarer og kampanjepriser).

Badekåpe HER// Håndkle HER// Putevar HER// Sengesett HER//

Lysslynge HER// Lysestake i tre HER// Julestjerne i sølv HER// Lysestake i gull HER

ET INNLEGG UTEN REKLAME

Litt humor og en god dose selvironi må jeg ha. Ellers overlever jeg ikke som blogger denne uken. Hehe! Fra spøk til alvor.. Her hjemme er vi en gjeng med slappinger. Ulrik har vært og er fortsatt syk, Severin har blitt syk (igjen) og jeg kjenner at jeg holder på å bli syk..

Planen for i morgen er egentlig julebord med jentene mine i Fredrikstad. En kveld jeg virkelig har gledet meg til lenge. Jeg håper derfor at jeg føler meg bedre og ikke verre når jeg våkner i morgen/i natt når Severin våkner. For ja, den søvnen er nok til å bli dårlig av i seg selv. Severin har startet alle dagene denne uken klokken 03:00, pluss at han våkner 5-6 ganger fra han legger seg klokken 19 til vi står opp i 03-tiden.. Skjønner dere at jeg holder på å bli sprø? Jeg gleder meg til han blir tenåring og faktisk vil sove mye og lenge. Da skal jeg vekke han akkurat like ofte som han vekker oss nå. Hehe! Neida, joda..

Selv om jeg begynner å bli lei av å amme er jeg veldig glad for at vi fortsatt har disse kosestundene om kvelden og spesielt når formen hans ikke er helt på topp. Da er det ingenting som hjelper mer enn pupp og ingen måte jeg får trøstet han bedre. Nei, nå er det tacofredag på Ulrik og meg. Vi blogges mer senere. Jeg har nemlig et aldri så lite tilbud igjen til dere på denne store handledagen <3

BLACK WEEK PÅ ELLOS!

Reklame// Ellos

Det viktigste for en god atmosfære i et hjem for meg er koselig belysning og lune tepper. Spesielt her i Norge hvor det er mørkt og kaldt store deler av året. Nå som vi har en lang vinter i vente har jeg plukket ut mine favoritter fra Black Week-salget innen belysning og tepper fra Ellos til dere. Jeg håper at du finner noe du liker! Hvis ikke bør du virkelig sjekke ut dagens tilbude innen hjem og innredning på Ellos her! De legger nemlig ut nye tilbud hver eneste dag denne uken 😀

RABATTKODE: 405451

–> gir 5% ekstra rabatt på alle black week-tilbudene til Ellos (inkludert salgsvarer og kampanjepriser). Rabattkoden gjelder frem til 2. desember!

Taklampe messing HER// Bordlampe grå HER// Rund bordlampe HER// Vegglampe med speil HER

Mykt teppe i viskose i farge beige HER// Teppe i ull og viskose i farge naturhvit HER// Rundt teppe i farge grå HER// Rundt teppe i farge beige HER

HAR AUPAIREN KOMMET?

Bilder tatt i Måløy

Julianne og Ulrik har vært på danskebåten for første gang og tilbragt en uke hos foreldrene til Ulrik i Måløy. Forberedelsene til jul er godt i gang og Ulrik har funnet ut hva han vil kjøpe i julegave til Julianne. Hør den nye episoden av Julianne & Ulrik – Uten filter på iTunes HER eller på Spotify HER.

Episoden ble spilt inn i går og er derfor det ferskeste fra pilotparet på lenge..

MINE 3 BESTE HÅRTIPS

Reklame// Lyko

Jeg har vært fan av hårolje så lenge jeg kan huske og nå har jeg endelig prøvd BJUWTI som alle snakker om. Og ja, jeg kan skjønne hvorfor denne oljen er blitt en snakkis! For dette er virkelig redningen til et sunt og glansfullt hår for meg som er helt avhengig av varmetenger når jeg styler håret mitt. Det er jo ikke hemmelig at det sliter på håret når man krøller eller retter det ut hver eneste dag, noe jeg gjør og noe jeg vet at jeg ikke er alene om. Derfor er det så digg at det finnes pleiende produkter man kan bruke enkelt og kjapt som hjelper.

BJUWTI er varmebeskyttende samtidig som den motvirker frizz og gjør håret mykt. Jeg påfører oljen i hårtuppene mine hver gang jeg vasker håret i håndkletørt hår. Du kan også påføre oljen i tørt hår. Jeg har det bare ikke for vane selv.. Det ligger forresten en videosnutt på storyen min på Instagram nå hvor jeg viser hvordan jeg påfører BJUWTI (@pilotfrue) som du kan sjekke ut. Jeg får nemlig veldig mange komplimenter på håret mitt om dagen og det er blant annet takket være denne fantastiske håroljen som forresten også lukter helt magisk!

BLACK WEEK:

Akkurat nå får du hele 50% rabatt på håroljen HER!

Ordinærpris: 235,-

–> NÅ: 117,50,- 

Mens jeg har dere her vil jeg også tipse om den beste hårføneren jeg har hatt ever og det er denne fra Remington. Jeg er av en eller annen grunn skikkelig kresen på hårfønere og har testet ut mange forskjellige merker før dette ble min favoritt. Dessuten får denne føneren et stort pluss for prisen da den ikke er av de dyreste variantene.
Når det gjelder å rulle opp håret mitt med hårruller så er jeg det man kaller for en nybegynner. Jeg har bare hatt så lyst til å lære meg teknikken helt siden jeg så at Isabella Lövengrip gjorde det selv hjemme. Hehe! Det er noe med disse store og glamorøse Hollywood-krøllene som jeg aldri blir lei av. Settet jeg har testet ut og faktisk begynt å bruke fast er dette fra BaByliss. Hårrullene funker like bra i langt hår som i kort hår. Det krever nok bare litt mer øving når man har lengre hår. Men om jeg får det til så får du det til også. Fy søren, så behagelig styling i forhold til å bruke en vanlig krølltang. Mens hårrullene står i kan jeg spise frokost, sminke meg eller gjøre noe annet fornuftig. Jeg får rett og slett en følelse av luksus i hverdagen 🙂

JEG AVKREFTER RYKTER

Reklame// Nelly

Jeg får mye spørsmål om dagen på grunn av at jeg blogger litt sjeldnere. Spørsmål som jeg ikke besvarer blir fort til rykter og usannheter. Derfor går jeg rett på sak.. Det er spesielt to rykter jeg har fått høre om meg selv de siste ukene som jeg nå har lyst til å avkrefte. Det første rykte jeg vil avkrefte er et rykte om at Ulrik og jeg skal skilles. Altså, hva skjer? Selvfølgelig skal vi ikke skilles! Vi elsker hverandre og har det veldig fint sammen. Etter at Severin kom til verden har vi det faktisk bedre enn noen gang. Ja, vi er ofte slitne og ja, det er mindre tid til bare oss to nå enn hva det var før og det vil jeg tro er en utfordringen for alle førstegangsforeldre. Men vi er fortsatt lykkelige sammen som par og som foreldre til tross for både mindre søvn og romantikk. Heldigvis <3

Det andre rykte jeg vil avkrefte er et rykte om at jeg har fødselsdepresjon. For det første skal man ikke tulle med ordet depresjon i det hele tatt og for det andre så er det meget alvorlig å sette ut slike rykter om en person man ikke en gang kjenner. Ikke at det hadde vært bedre om man kjente personen, men ja.. Dere skjønner. Jeg vil også si at det er ekstra ondskapsfullt av de som står bak dette med tanke på den lange veien som jeg gikk sammen med Ulrik for å i det hele tatt få et barn. Jeg føler meg fortsatt og vil sannsynligvis alltid føle meg heldig som fikk drømmen min oppfylt, nemlig drømmen om en baby. Jeg vet derfor lite og kanskje ingenting om hva en fødselsdepresjon innebærer. Heldigvis.

(annonselenker) Jakke HER/ Genser HER/ Jeans HER/ Boots HER

–> BLACK WEEK: Med rabattkoden NYGÅRD25 får du 25% rabatt på alle plaggene over og på hele Nelly HER fra 25-27 november 😀

Til slutt.. Jeg vet at det kommer i overkant mye reklame fra meg og fra andre bloggere om dagen. Jeg håper at dere ikke lar dere irritere av reklamen, men heller ser på “kjøpemaset” som en god mulighet for å spare litt penger nå i førjulstiden på ting man trenger og ikke minst på årets julegaver. Slik ser i hvertfall jeg på dette som også blir bombandert med reklame hvor enn jeg går eller hvor enn jeg beveger meg på internett 🙂

MINE HUDPLEIERUTINER I EN PAKKE!

Reklame// MayBeauty

Hei dere! I samarbeid med MayBeauty har jeg fått lov til å sette sammen en helt fantastisk julepakke til dere med alle mine favorittprodukter til ansiktet. Jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner og setter derfor av litt ekstra tid en dag i uken til mine favorittmasker. Ikke minst nå om vinteren hvor huden min fort blir både tørr og blass.

Jeg passer på å alltid ha de forskjellige maskene fra MayBeauty liggende for å dekke de ulike behovene jeg får gjennom året. For huden min har jo forskjellige problemer og områder som trenger pleie til forskjellige årstider, så det holder naturligvis ikke med bare en av maskene året rundt. Derfor er det vel kjekt at vi har samlet alle mine “must haves” i en pakke som virker sammen for å fjerne hudormer, for å fjerne død hud, for å suge ut talg og for å gi deg ren og glatt hud. Vanligvis må du nemlig kjøpe disse produktene hver for seg..

Julepakken inneholder:

♥ Face masks

♥ Pore Strips

♥ Pore masks

♥ Bio Face Masks

♥ Pensel

Produktene kan brukes etter hverandre eller separat.

Face mask forebygger akne, fjerner hudormer, suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Pore masken suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Etter dette vil ansiktet føles rent, glatt og ha en naturlig glød. Jeg er blitt helt avhengig av Face Mask fra Maybeauty fordi den holder ansiktet mitt rent og fresht. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg i huden. Rett og slett en herlig følelse!

Slik bruker du masken:

 1. Påfør masken med hjelp av pensel.
 2. La den tørke i 30-40 min.
 3. Dra av masken forsiktig.

Ouch, det gjør litt vondt å dra den av… men da vet man at den virker! Se bare hva masken drar med seg:

Du kan velge å bruke masken i hele ansiktet eller bare på selve problemområdene. Jeg sliter mest med urenheter på haken og sorte prikker på nesen. Derfor har dette blitt en redning for meg i hverdagen, som fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlate seg et mykt og rent resultat.

Huden blir litt rødlig etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Husk bare å unngå påføring av masken på bryn og ved hårfestene. Ellers er det bare å nyte den rene og strålende huden du får etter bruk. Jeg føler meg virkelig fresh og fri fra sorte prikker etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg.

Pore Strip er en av de nyeste produktene som MayBeauty har lansert. Den ble raskt en favoritt hos meg fordi den virkelig fungerer. Pore Strip er enkel å påføre og er helt genial til nesen siden den renser porene dine ordentlig. De gir deg et ekstremt godt resultat som jeg er sikker på at du vil bli fornøyd med.

De av venninnene mine og deres menn som har testet denne masken sammen med meg er nemlig like fornøyde som meg. Det som imponerer meg og oss med Pore strip er at den går i dybden og drar med seg alt, ikke bare sminken eller annet på overflaten slik som dessverre mange andre tilsvarende produkter gjør. Pore Strip holder det den lover, som er å gi deg en renere nese. Derfor er dette produktet rett og slett et must have i toalettmappen for egentlig både gutter og jenter. For ja, Pore Strip kan også brukes av gutter. Ulrik har alltid en pakke med Pore Strip liggende i toalettmappen sin og er blitt om mulig like avhengig av den som meg.

SLIK BRUKER DU PORE STRIP:

 1. Sett stripen på nesen. Det kan lønne seg å fukte stripen litt før du setter den fast for enda bedre effekt.
 2. Vent i 30-40 minutter.
 3. Dra av stripen og se hvor mye skitt den drar med seg.

Pore Mask er også en av mine favoritter fordi den også kan brukes oftere enn en gang i uka. Denne fjerjer porene og suger ut talg og sebum fra huden. Dette er en leirmaske som man påfør med fingrene eller med pensel som skal tørke ca. 30 minutter før du vasker den av med en klut.

Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som kanskje har dukket opp på grunn av mitt noe dårligere kosthold nå som jeg sliter med å ha nok energi i hverdagen med tanke på mangel på søvn. Jeg anbefaler at man bruker masken minst hver uke for varig resultat. Personlig digger jeg å bruke den før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før fest som foreksempel julebord.

I julapekken får du også det siste nye fra MayBeauty som allerede er blitt godt brukt her hjemme av både Ulrik og meg i en god stund. Denne masken er seriøst den mest luksuriøse masken jeg har testet med tanke på hvor behagelig hele prosedyren er og med tanke på den fantastiske huden den etterlater seg..

Masken jeg snakker om heter Bio Cellulose Face mask, og der er en såkalt Sheet Mask. Dette er virkelig den beste måten å tilføre fuktighet til huden din. Dette er ikke bare en vanlig ansiktsmaske som du kanskje har prøvd før, men en maske som også frisker opp huden din og får ansiktet ditt til å gløde. Jeg bruker Sheet Mask fast for å forebygge mot rynker og for å bekjempe andre aldringstegn i ansiktet. Dessuten pleier den huden og reduserer rødhet som jeg har vært plaget av tidligere. Spesielt rundt hakepartiet og nesepartiet. Bio Cellulose Face mask er rett og slett en snill maske som er enkelt å bruke for oss som er nøye med huden vår. Masken trenger ikke en gang skylling etter bruk og er et must dagen derpå for å slappe av og for å få tilbake fuktigheten i huden din. Det eneste du trenger å gjøre er å ta masken ut av pakningen, dra av det ytterste laget, plassere masken på ansiktet ditt og dra av det ytterste laget igjen. Masken har nemlig tre lag og det er bare laget i midten du skal bruke.

Slik bruker du masken:

 1. Ta ut den av pakingen.
 2. Dra av det ytterste laget.
 3. Plassere masken på ansiktet ditt, du kan klippe kantene om den er for stor.
 4. Dra av det ytterste laget og dra ut kantene slik at masken er fast i huden din.
 5. Bonustips: Smør hals og byst med det som er igjen på lagene du trekker av, det gir ekstrem glans og forhindrer rynker! 😉

La masken virke i 30-40 minutter.

Sheet Masken inneholder forresten Bio-cellulose er laget av fermentert kokosnøtt som sitter tettere inn mot huden din og får serumet til å holde seg på innsiden, så det kan levere fuktighet & næring dypere inn i hudlagene dine. Serumet inneholder Hyaluronsyre som er berømt for sine hydrerende & anti-aldrings egenskaper.

Masken etterlater ansiktet mykt og hydrert.

Jeg elsker som sagt disse produktene fra MayBeauty og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som er veldig bra er at man også kan bruke produktene når man er gravid og når man ammer som jeg fortsatt holder på med. Gjør som meg og bruk maskene etter behov for å fjerne hudormer og død hud og bevare en naturlig glød og et rent ansikt hele året. Med denne julepakken får du en komplett løsning for en fin ansiktshud ♥

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt i vinter og starte det nye året med en glattere og renere hud? Eller kjøpe den beste julegaven til noen du er glad i? Nå har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på hele 40% for en begrenset periode. Bruk koden “PF-JULEGAVE-40” eller kjøp ved å trykke på linken HER.

20.11.19

Hei fra Måløy. Ulrik, Severin og jeg er på besøk hos foreldrene til Ulrik og har bestemt oss for å bli her hele uken. Det er alltid godt å komme hit og det var ekstra godt denne gangen. For ja, akkurat nå kjente jeg at jeg trengte å komme meg litt bort og lufte tankene mine langt unna alt og alle. Dessuten er det kjempelenge siden vi har vært i Måløy og derfor var det på høy tid å ta en tur til verdens beste Vigdis og Atle <3 <3

Severin har forresten lært seg å si “fafa” i dag, noe farfar naturligvis ble veldig rørt av! Under ser dere bilder av den fantastiske utsikten fra huset til Vigdis og Atle som jeg spammer dere med hver gang jeg er her. Hehe! Dere skjønner kanskje hvorfor jeg får en helt spesiell ro her i disse omgivelsene?

Jeg vet at det spekuleres i hvorfor jeg blogger så lite om dagen og i hvorfor jeg føler meg demotivert i en jobb jeg egentlig elsker. Jeg vil derfor gjøre det klart at mitt fravær ikke handler om latskap og heller ikke om at jeg synes blogg er blitt kjedelig, for det gjør jeg ikke. Mitt fravær handler om følelser. Jeg har det ikke helt topp inni meg om dagen og min måte å takle dette på nå er å trekke meg litt tilbake. Det er ikke alt jeg kan eller alt jeg ønsker å snakke om med andre enn med mine nærmeste, men jeg vet at jeg ikke kan forvente forståelse hvis jeg ikke sier noe og derfor vil jeg at dere som leser denne bloggen skal vite når ting er vanskelig.

Livet går jo opp og ned for oss alle og det meste ordner seg på en eller annen måte. Jeg er egentlig veldig positiv av person og det er min styrke når jeg møter motgang, men det positive i meg har også sine ulemper ved at jeg blant annet er litt for godtroende. Etter snart 30 år på denne jorden er det på tide at jeg forstår at ikke alle vil meg godt.

Håper dere vil høre vår nyeste episode av poskasten til Ulrik og meg HER som ble sluppet tidligere i dag <3

VISIT AALBORG!

Reklame// VisitAlborg

@visitaalborg @stenalinenorge @first_hotel_aalborg @alborgzoo @kunstendk @sushimaniaxorestaurant

Hei dere! Nå var det lenge siden.. Dere som følger meg på Instagram vet hvor jeg har vært og hva jeg har drevet med de siste dagene. Men for dere som ikke vet så har jeg vært i Aalborg sammen med Ulrik og Severin på en superhyggelig familietur.

Vi reiste med Stena Line fra Oslo til Fredrikshavn på torsdag og hjem igjen i dag. Det var helt fantastisk å kunne ha med bilen på en slik reise for å se mest mulig av byen, men samtidig slippe å sitte mange timer i bil og det spesielt med tanke på Severin. Det at vi kunne slappe av på lugaren i båten og ikke minst det at vi kunne bevege oss, leke, handle og spise sammen alle tre både til og fra var helt konge. Det ble hele tre turer innom taxfree for å hamstre inn godteri til jul, leker til julekalenderen til Severin og litt drikkevarer til oss voksne, så nå er vi forberedt på alle planlagte og spontane juleselskap fremover.. Hehe!

Da vi ankom Fredrikshavn fredag morgen dro vi rett på hotellet. Planen var egentlig shopping, lunsj på La Locanda, Aalborg Zoo og middag på Fusion. Men siden Severin ikke var helt i form bestemte vi oss for å bare bli på hotellrommet og bestille takeaway..

Lørdag morgen var heldigvis Severin mye bedre. Derfor startet vi dagen med litt shopping på blant annet Friis shoppingsenter og LOFT by Loftet. Vi endte opp med noen nye klær til Severin og et par nye leker. Etter shoppingen dro vi på Kunsten Museum og Modern Art som var en veldig kul og fargerik opplevelse. I kjelleren av museumet lå det en restaurant som het Café Alto som vi spiste en himmelsk god lunsj på, og det er kanskje ikke så rart ettersom at restauranten drives av tidligere Michelin-kokk Tina Frederiksen 🙂

Etter lunsjen dro vi til Aalborg Zoo for å oppleve Jul i Aalborg Zoo som jeg virkelig kan anbefale. Fy søren, så vakkert! Både Ulrik og jeg fikk julestemning i det sekundet vi gikk inn i parken selv om det regnet, og det virket som om Severin synes det var spennende å se på alle dyrene.

Før vi tok kvelden spiste vi middag på Sushimaniaxo som serverte den beste sushien både Ulrik og jeg har spist ever. Vi var heldige å få et privat rom i restauranten som gjorde hele opplevelsen enda mer begahelig med tanke på at Severin kunne få ut sin siste energi den dagen og eksklusiv med tanke på at vi fikk være helt alene på et såpass populært sted.

Vi bodde forresten på First Hotel i Aalborg fra fredag-søndag som var et kjempehyggelig hotell med deilig frokost og supersøte ansatte som tok godt vare på oss under hele oppholdet!

Visste du forresten at Allborg er kåret til den åttende mest spennende byen å besøke av New York Times i 2019? Jeg skal definitivt tilbake til Aalborg for å se mer av byen en annen gang og ser for meg at neste besøk blir på sommerhalvåret for å oppleve det også. Jeg tror nemlig at det er ekstremt hyggelig å rusle gatelangs i Aalborg i solskinn og varmegrader. Du kan lese mer om Aalborg her!

NY BARNEVOGN!

Reklame// Babycare.no

Når Severin begynte i barnehagen fikk vi beskjed om å skaffe en vogn som han kunne ha stående i barnehagen til å sove i på dagtid. Vi ble tipset om å kjøpe en brukt og gjerne billig vogn på Finn, men endte opp med å sette igjen vognen som vi har brukt siden han ble født i stedet for å kjøpe en ny fordi han naturligvis føler seg veldig trygg i den gamle. Alt var jo nytt for ham som det selvfølgelig også er for alle andre barn som starter i barnehagen, og derfor tenkte vi at det var en bedre ide å skaffe en ny vogn hjemme. Dessuten er det jo veldig stas med ny vogn for oss foreldre og siden jeg alltid har vært facinert av Stokke sine vogner ble det en Stokke Xplory 6 Balance limited edition i farge Tranquil blue på oss denne gangen..

Både Ulrik og jeg er utrolig fornøyd med den nye vognen og det er kanskje ikke så rart siden det er en av verdens mest ikoniske barnevogner som nå har kommet i en premium limited edition. Den matchende stellevesken i blå og den geniale shopping bagen i sort foran hjelper oss å holde orden på Severin sine ting og våre egne ting. Jeg bruker faktisk shopping bagen mye til tunge matvarer hjem fra butikken.

Sittedelen kan vendes mot oss foreldrene eller ut mot verden med justerbar setehøyde og ergonomisk fotbrett med beinstøtte og håndtak. Stokke® Xplory® har en mengde seteposisjoner tilpasset familiens stadig skiftende behov. Den egner seg fra fødsel og opp til 15 kg, og byr på en superbehagelig bærebag til baby (som vi ikke har) med ypperlig ventilasjon, et sjenerøst polstret sete med utvidet kalesje (som du ser på bildene i dette blogginnlegget) samt en søskenløsning med Stokke® Xplory® søskenbrett (kjøpes separat), som jeg håper at vi etterhvert trenger.

Jeg anbefaler alle småbarnsforeldre og ikke minst alle kommende foreldre om å sjekke ut babycare.no. Der finner du virkelig alt du trenger av barnevogner, bilstoler, klær, møbler til barnerommet og annet barneutstyr. Utvalget er utrolig bra og de er faktisk Norges største babyutstyrkjede!

Som kunde hos babycare.no får du forresten fast frakt på kun 49,- og muligheten til å kjøpe nå og betale senere gjennom Klarna, noe jeg anser som et stooort pluss. Som førstegangsforeldre trenger man jo alt eller i hvertfall veldig mye på en gang og da kan det være behagelig å dele opp utgiftene litt 🙂