MINE 3 BESTE HÅRTIPS

Reklame// Lyko

Jeg har vært fan av hårolje så lenge jeg kan huske og nå har jeg endelig prøvd BJUWTI som alle snakker om. Og ja, jeg kan skjønne hvorfor denne oljen er blitt en snakkis! For dette er virkelig redningen til et sunt og glansfullt hår for meg som er helt avhengig av varmetenger når jeg styler håret mitt. Det er jo ikke hemmelig at det sliter på håret når man krøller eller retter det ut hver eneste dag, noe jeg gjør og noe jeg vet at jeg ikke er alene om. Derfor er det så digg at det finnes pleiende produkter man kan bruke enkelt og kjapt som hjelper.

BJUWTI er varmebeskyttende samtidig som den motvirker frizz og gjør håret mykt. Jeg påfører oljen i hårtuppene mine hver gang jeg vasker håret i håndkletørt hår. Du kan også påføre oljen i tørt hår. Jeg har det bare ikke for vane selv.. Det ligger forresten en videosnutt på storyen min på Instagram nå hvor jeg viser hvordan jeg påfører BJUWTI (@pilotfrue) som du kan sjekke ut. Jeg får nemlig veldig mange komplimenter på håret mitt om dagen og det er blant annet takket være denne fantastiske håroljen som forresten også lukter helt magisk!

BLACK WEEK:

Akkurat nå får du hele 50% rabatt på håroljen HER!

Ordinærpris: 235,-

–> NÅ: 117,50,- 

Mens jeg har dere her vil jeg også tipse om den beste hårføneren jeg har hatt ever og det er denne fra Remington. Jeg er av en eller annen grunn skikkelig kresen på hårfønere og har testet ut mange forskjellige merker før dette ble min favoritt. Dessuten får denne føneren et stort pluss for prisen da den ikke er av de dyreste variantene.
Når det gjelder å rulle opp håret mitt med hårruller så er jeg det man kaller for en nybegynner. Jeg har bare hatt så lyst til å lære meg teknikken helt siden jeg så at Isabella Lövengrip gjorde det selv hjemme. Hehe! Det er noe med disse store og glamorøse Hollywood-krøllene som jeg aldri blir lei av. Settet jeg har testet ut og faktisk begynt å bruke fast er dette fra BaByliss. Hårrullene funker like bra i langt hår som i kort hår. Det krever nok bare litt mer øving når man har lengre hår. Men om jeg får det til så får du det til også. Fy søren, så behagelig styling i forhold til å bruke en vanlig krølltang. Mens hårrullene står i kan jeg spise frokost, sminke meg eller gjøre noe annet fornuftig. Jeg får rett og slett en følelse av luksus i hverdagen 🙂
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg