PLUTSELIG VOKSEN

Jeg vet at jeg er 28 år gammel og at jeg fyller 29 år i april, som vil si at 20-årene snart er over. Jeg vet at jeg har begynt å få rynker, at det er 10 år siden jeg var russ og at den verste festingen i livet er over. Jeg vet at jeg er gift, at jeg er kona til Ulrik og at vi sammen er et ektepar. Jeg vet at jeg er mamma til Severin og at det betyr at jeg har inntatt foreldrerollen. Verdens beste og vanskeligste oppgave.

Jeg vet at jeg har forpliktelser i jobb som jeg ikke slipper unna og som må følges opp daglig. Jeg vet at jeg har ansvar for å betale regningene mine, ansvar for at det er mat i kjøleskapet, ansvar for at middagen kommer på bordet, ansvar for at vi har rene klær i skapet og så videre. Et ansvar jeg selvfølgelig deler sammen med min kjære Ulrik, men dere forstår hva jeg mener. Og når jeg repiterer alle setningene over så vet jeg også hva de egentlig betyr. De betyr at jeg er voksen.

Severin har fått barnehageplass. Førstevalget vårt ble heldigvis hørt. Vi er i ekstase her hjemme, men samtidig veldig spente på den nye hverdagen som venter etter sommeren. En hverdag som er helt ukjent og litt skummel for oss førstegangsforeldre. Jeg vet det kommer til å gå fint og jeg vet at Severin vil ha godt av å forholde seg til flere enn bare mammaen og pappaen sin i hverdagen. Da telefonen om plassen kom ble jeg faktisk så glad at jeg trodde det var en tulletelefon, og det er jo ikke akkurat en voksen tanke. Men da papirene kom i posten skjønte jeg alvoret. Den lille gutten vår er blitt stor og om noen måneder kommer han til å føles veldig mye større.

Tidligere i dag var vi innom barnehagen til Severin for å hilse på og for å levere signert kontrakt. Vi ble møtt med store smil, varme ord og noe informasjon. Jeg fikk en god magefølelse på stedet og de ansatte med en gang. Likevel ble jeg satt ut. Satt ut av ordet “foreldremøte”. Jeg er på møter hver uke. Møter med kunder, møter med kollegaer og møter med samarbeidpartnere. Min første tanke var likevel at jeg måtte ringe mamma og informere henne om nettopp dette møtet som om det ikke gjaldt meg, men henne. Jeg tenkte altså jeg måtte Informere min egen mamma om at det ville komme en dato for et møte sammen med alle de andre foreldrene i barnehagen. I det jeg sa dette høyt begynte både Ulrik og jeg å le. Igjen skjønte jeg alvoret. Alvoret over å være invitert på et foreldremøte. Jeg følte meg plutselig voksen. Ordentlig voksen for første gang.

Foto: Anette Marie Antonsen

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST?

Vi er endelig hjemme i Norge igjen. Eller, endelig og endelig.. Hehe! Det var godt å komme hjem til hundene våre, huset vårt, sengen vår og alle tingene våre. Men jeg kjenner allerede at jeg savner sol og varme. Spesielt på en grå dag som dette. Jeg vet ikke hvordan været ser ut hos akkurat deg, men her i Vollen er det skikkelig tåkete og surt.

Ferien vår i Dubai har vært helt amazing! Jeg trodde det ville bli lenge å være borte i hele 10 dager med en liten baby, men tiden gikk så altfor fort. Neste gang bestiller jeg en 14-dagers, om mannen gir meg lov. Jeg snuser faktisk allerede på en tur i november eller desember til enten Maldivene eller Bora Bora. Det er nemlig to feriedestinasjoner jeg virkelig drømmer om å få oppleve sammen med familien min. Men først må jeg se å få beina godt plantet på jorden igjen, innta hverdagen, jobbe på videre med bloggen og gjøre meg fortjent til en eventuelt ny ferie. For er det en ting som er sikkert så er det at ferier smaker best etter hardt arbeid og gode resultater.

Vi hadde forresten litt av en hjemtur med Emirates på first class fra Dubai-Oslo. En flytur helt utenom det vanlige og en opplevelse jeg bare mååå fortelle dere mer om. For ikke å snakke om timene før hjemreisen. Vi holdt nemlig på å miste flyet vårt, men det kommer jeg tilbake til i neste episode av jentesnakk. Enkelte historier må høres, ikke leses. Og denne må dere seriøst få med dere..

Foto: @anettemarieantonsen

Apropos Jentesnakk! Ny episode er ute og denne gangen snakker vi om alt jeg har opplevd siden bryllupet for 3 år siden. Min vei til babydrømmen gjennom frustrasjon, mensen, tårer, prøverør, aborter og en lang fødsel – som ble annerledes enn jeg så for meg! Lykkefølelsen når jeg skjønte at jeg endelig skulle bli mamma og om mitt første møte med Severin. Vi snakker også om at jeg endelig føler meg som meg selv igjen, etter tre følelsesladde år, fremtiden og hvor mange barn vi vil ha. Håper dere har lyst til å høre på episoden her, og takk til dere som allerede er faste lyttere. Vi har en overraskelse til dere som jeg tror og håper dere vil bli glade for ♥

 

EN HELT GENIAL MASKE TIL NESEN

Reklame// May Beauty

Hei dere! Jeg har et superdupert tips til alle dere som sliter med sorte prikker og andre urenheter på nesen, slik som meg. Redningen min er nemlig Pore Strip fra May Beauty. Et helt nytt produkt som May Beauty har lansert. Masken er helt genial til nesen siden den virkelig fungerer. Pore Strip er enkel å påføre og gir deg et ekstremt godt resultat siden den renser porene dine ordentlig..

De av venninnene mine og deres menn som har testet denne masken sammen med meg er like fornøyde som meg. Det som imponerer meg og oss med Pore strip er at den går i dybden og drar med seg alt, ikke bare sminken eller annet på overflaten slik som dessverre mange andre tilsvarende produkter gjør. Pore Strip holder det den lover, som er å gi deg en renere nese. Derfor er dette produktet rett og slett et must have i toalettmappen for egentlig både gutter og jenter. For ja, Pore Strip kan også brukes av gutter. Ulrik har alltid en pakke med Pore Strip liggende i toalettmappen sin og er blitt om mulig like avhengig av den som meg. P.s. I hver pakke finnes det forresten 12 stykk.

Apropos avhegighet.. Jeg har selvfølgelig med meg Pore Strips til Dubai! Det finnes ikke noe verre enn å gå rundt i solen med lite sminke og sorte prikker eller i verste fall kviser på nesen. Jeg sørger derfor for å følge de vanlige rutinene mine her nede som Pore Strips er blitt en del av.

SLIK BRUKER DU PORE STRIP:

1. Sett stripen på nesen. Det kan lønne seg å fukte stripen litt før du setter den fast for enda bedre effekt.

2. Vent i 30-40 minutter.

3. Dra av stripen og se hvor mye skitt den drar med seg.

Her kan dere se hva den dratt med seg… Ekkelt? Oh yes! Men det betyr jo bare at den funker 🙂

Den etterlater nesen ren og glatt. Alle sorte prikkene dras bort og ved regelmessig bruk forminskes porene helt og de sorte prikkene blir færre!

Vil du også prøve Pore Strip, bli kvitt de sorte prikkene/andre urenheter og få en renere nese? Eller vil du kjøpe disse til mannen din? Med gavekoden PILOTFRUESTRIP får du nå 30% rabatt på Pore Strip og alle andre produktene fra MayBeauty, klikke HER!

Men vær rask.. Tilbudet gjelder bare i en begrenset periode!

FERIESPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor valgte du Dubai som feriedestinasjon fremfor foreksempel Gran Canaria?

– Jeg valgte Dubai for denne ferien fordi det ikke er så lang flyreise hit, fordi det er perfekt temperatur for babyer her nå, fordi Severin ikke trengte noen ekstra vaksiner for å reise hit og fordi Dubai er mer fristende for min del enn Gran Canaria som jo er ca like lang flyreise og har alle de andre kriteriene minus at jeg ikke synes det er en like spennende destinasjon.

Hvorfor viser dere Severin på noen bilder og sensurerer han på andre?

– Vi skulle gjerne vist han frem hver dag og hele tiden fordi vi er så stolte av og forelsket i den lille klumpen vår. Men vi prøver å begrense eksponeringen noe og derfor velger vi ofte bilder og videoklipp hvor han ser en annen vei foreksempel.

Hvordan er det å reise med barn?

– Selve flyreisen var litt styrete i perioder, men siden vi fløy business og satt helt foran i flyet hadde vi ganske god plass og mange muligheter for å aktivisere ham og for å få han til å slappe av.

Hvorfor går du rundt i turban?

– Først og fremst synes jeg hodeplaggene mine er dødskule, men de er også supekomfortable å bruke nå som jeg har langt hår og er småbarnsmamma. Det blir på en måte som en variasjon til hårbånd for meg og i stedet for hårstrikk.

Har du shoppet mye i Dubai?

– Nei. Jeg har bare kjøpt meg litt undertøy og en pysj fra Victorias Secret og en t-skjorte fra Balmain. Planen var å se etter noen nye sandaler, men jeg kom aldri så langt. Som alle småbarnsforeldre vet tar ting litt ekstra tid med barn og prioriteringene blir annerledes. Dessuten er det som nevnt dritdyrt her, så shoppingen begrenser seg liksom av seg selv..

Hvor mye kostet det for leie leilighet på Antanara The Palm?

– Det kostet ca 80 000 kroner med frokost inkludert.

Hvorfor viser du frem Louis Vuitton vesken til Severin hele tiden?

– Mener du stellebagen til Severin? Er det ikke ganske naturlig at den er med meg overalt?

Hvordan har det gått med ammingen i Dubai?

– Det har gått bedre enn forventet. Jeg har faktisk ikke følt meg utilpass en eneste gang med ammesjalet mitt og ammerommet på Dubai mall var jo helt fantastisk.

Spiser Severin fast føde på tur?

– Ja, han spiser fruktgrøt, smoothie, brødbiter, melon, yoghurt og is. Hehe! Vi lar han egentlig smake på det meste som vi voksne spiser.

Hva gjør dere med bilsete på turen?

– Vi har fått hotellet til å ordne med transport til og fra alt her nede i stedet for å bestille taxi siden det var vanskelig å få taxi med barnesete.

ANOTHER POOL DAY

Herreguuud, som vi koser oss! Jeg hører noen rykter om snøkaos hjemme i Norge? Selv om jeg vil alle jeg kjenner godt og alle jeg ikke kjenner godt så må det være fortståelig at det er litt deilig for meg å høre om dårlig vær mens vi er her og slikker sol. Hehe! Det er tross alt to år siden jeg var ute og reiste sist, så noe flaks fortjener jeg.

I dag har vi hatt nok en dag ved og i bassenget. Det er så gøy å bade med Severin og det er lett å se at han synes det er spennende i vannet. Mamsen og papsen er like ivrige til å leke og vise ham verden for første gang, men vi kjemper også begge for å forevige alt sammen i både bilder og video, derfor går det i ett fra morgen til kveld. Det er faktisk bare en brøkdel av bildene og videosnuttene som vi velger å dele. Planen med bildene er å lage et “min første ferie”-album til Severin. Planen med videosnuttene kommer jeg tilbake til..

Jeg har fått veldig mange spørsmål angående det å reise med barn, angående Dubai som feriedestinasjon, angående amming her nede og så videre. I morgen tenker jeg å samle opp de mest stilte feriespørsmålene og besvare de her på bloggen. Er det noe du lurer på? Følg meg på Instagram (@pilotfrue) og send meg en DM der.

Bildet under er et godt eksempel på at ferie med barn er alt annet enn avslappende, men morsomt er det og den følelsen jeg får av å feriere sammen med familien min er helt fantastisk. Jeg føler meg skikkelig heldig som har mulighet til å reise på turer som dette og ikke minst heldig for at jeg har mulighet til å skjemme bort familien min en gang i blant. Jeg vet ikke om dere husker, men denne dubai-turen var jo opprinnelig en bursdagsgave til Ulrik fra meg. Det at Pia og Kristian slang seg på med sin kjære Hermine var jo bare helt konge.

P.s. Jeg ser at keisersnittarret vises på bildet. Det var ikke meningen at det skulle vises, men jeg synes egentlig bare at det er fint. Fint og vakkert på grunn av vår kjære Severin <3

3-ÅRS BRYLLUPSDAG

I dag har Ulrik og jeg 3-års bryllupsdag! Dagen har vi feiret i solen sammen med Severin, Pia, Kristian og Hermine. Planen her på bloggen var egentlig å mimre tilbake til selve bryllupshelgen med et aldri så lite bildedryss, men jeg velger å bruke tiden minst mulig foran skjermen i dag og kvelden videre sammen med mine kjære. Jeg vil likevel vise dere litt bilder her og her, og video her fra den nest beste helgen i mitt liv. Den beste er selvfølgelig da fineste Severin kom til verden ♥

 

STATUS FRA EMIRATENE

I dag har det vært litt kjøligere enn vi hadde forventet og mer vind enn jeg hadde trodd vi skulle få oppleve på denne ferien, men vi har kost oss likevel og temperaturmessig er det jo strengt talt en god norsk sommer hvis vi ikke teller med fjorårets tropevarme hjemme. Hehe!

Det er heldigvis meldt bedre vær resten av dagene vi skal være her, bortsett fra i morgen. Da kan vi forvente litt regn til og med, og da passer det jo fint med en shopping dag på Dubai mall. Eller, shopping og shopping.. Fyttikatta så dyrt det er her! Jeg har mange sjokkerende priseksempler, men isen fra i går tar kaka. Jeg kjøpte meg nemlig en pinneis ved bassenget. Den kostet 80 norske kroner! Vilt, sant? Jeg hadde ikke dratt hit med mange barn, for å si det sånn.

Vi kommer heller ikke under 2000 kroner dagen for lunsj og middag for Ulrik og meg, og det er uten alkohol. Så ja, det er skikkelig dyrt her. Mye dyrere enn hva det var da jeg var i Dubai for 6 år siden på venninnetur. Da var nemlig prisene her nede mer som norske priser. Det er sikkert greit å vite for dere som følger meg og vurderer å reise hit. Jeg synes jo på en måte at det er verdt det siden jeg har gledet meg så masse og siden Dubai var den mest eksotiske destinasjonen jeg fant med tanke på kortest mulig flytur og det å slippe unna ekstra vaksiner til lillegutt, men det blir definitivt lenge til neste Dubai-tur. Det er helt sikkert.

I kveld kommer Pia, Kristian og datteren deres, Hermine nedover. De sitter faktisk på flyet as we speek. Herlighet, som vi ser frem til å ønske de velkommen i leiligheten her på The Palm. Jeg vet ikke om dere har sett utsikten vår fra hotellet? Den er helt rå! Jeg skal ta noen ordentlige bilder av den både på dagtid og kveldstid, men i mellomtiden kan dere sjekke storyen min på Instagram –> @pilotfrue.

Nå skal vi teste den fjerde restauranten på hotellområdet, før vi takker for nok en fantastisk familiedag og hopper til køys. Vi tar nemlig kvelden relativt tidlig om dagen for å ha mest mulig energi til minsten. Til info så ligger vi tre timer foran Norge.

FLIPP PÅ FERIE

Reklame// Flipp

Hei til alle med og uten vinterferie! Jeg ville bare stikke innom for å sende litt sol til kalde Norge og for å fortelle dere om min favoritt app som jeg er storbruker av året rundt, spesielt i helger og på late ferier som dette..

Appen jeg snakker om heter selvfølgelig Flipp og gir deg fri tilgang til å lese så mye du vil i nesten 50 av Norges mest populære blader og tegneserier. Du kan blant annet lese Kamille, Det Nye, Rom123, Shape Up og mange flere. Du får seks utgaver av hvert blad, og kan laste dem ned offline slik at du kan lese uten internett tilgang, noe som er ekstremt bra med tanke på datakostnader i utlandet. Her i Dubai er det i hvertfall altfor dyrt å bruke mobildata, derfor lastet jeg ned mine favorittblader før vi dro på tur. Vil du prøve Flipp gratis i 30 dager?

1. Registrer deg på flipp.no HER!

2. Last ned appen.

3. Logg deg inn og les i vei 🙂

Ps. Du må klikke deg inn via mine lenker i dette innlegget for å få denne spesialprisen.

Flipp kan forresten brukes av hele familien. Med kun ett abonnement kan dere være logget på 5 enheter samtidig (mobil eller nettbrett). Det er jo helt genialt, spør du meg. Ulrik og jeg deler derfor “min” bruker fast. Hos Ulrik går det mest i “Vi Menn Båt”.

–> Spesialpris ved registrering via kampanjeside: 30 dager gratis, deretter løper abonnomentet for 99 kroner i måneden (ordinærpris: 129 kr/mnd).

Nei, nå skal jeg drikke opp resten av iskaffen, hive av meg klærne og hoppe ut i bassenget. Når Severin sovner blir det definitivt mer Flipp på solsengen. Kvalitetstid kalles det, og det er virkelig et must for småbarnsmammaer som meg. Ønsker dere alle en fin søndag og god vinterferie til dere som er så heldige ♥

HEI FRA DUBAI

Hei fra Dubai! Vi hadde en superduper tur med Emirates fra Oslo til Dubai i går og kom frem til fineste Antanara resort på The Palm sent i går natt. Det gikk heldigvis fint med Severin på hans første flytur. Jeg har vært veldig spent på hvordan han skulle takle trykket og selvfølgelig hvordan vi skulle aktivisere han 6 timer ombord i et fly, men det gikk over all forventning. Jeg lyver hvis jeg sier at det var en avslappende tur, for han sov vel ikke mer enn en time totalt og det ble såklart litt skriking. Men jeg trodde faktisk at det skulle bli verre. Hehe! Til gjengjeld for et døgn nesten uten søvn for oss som foreldre sov han kjempegodt natt til i dag mellom oss i hotellsengen.

Apropos ingenting.. Har dere lagt til merke min nye header? Den er det snilleste Anette Marie Antonsen som har laget. Jeg har også glemt å minne dere på den nyeste episoden av Jentesnakk som kom ut onsdag denne uken. Episoden er faktisk en “valentine spesial” hvor jeg snakker om mine valentinsplaner og forteller om hvor ofte jeg datet før jeg traff Ulrik. I tillegg diskuterer vi alt fra Tinder, til blind dates og one night stands! Det er kjempehyggelig om dere vil høre på episoden her. Husk at ny episode slippes hver onsdag!

Både Ulrik og jeg er forresten veldig aktive på instastory her nede, så følg oss gjerne på @mrulriknygaard og @pilotfrue for hyppige oppdateringer. Nei, nå skal vi ut og spise litt middag. Resortet er thai inspirert, så jeg regner med at det blir noe sterkt og godt. Vi blogges ♥

ÅRETS FARGE

Reklame// Nelly

(annonselenker Nelly) Hei dere! Jeg har fått skikkelig dilla på sett som dette i det siste, altså dressjakke og dressbukse i samme farge og føler at jeg utfordret meg selv veldig ved å bestille denne i knallgrønn her om dagen. Sannheten er vel egentlig bare at jeg lengter så inmari etter våren atte hjelp. Hehe! Men var det ikke kult? Jeg digger grønt og skjønner godt hvorfor det er mye av akkurat denne nyansen i butikkene om dagen. Jeg leste også på MinMote.no at grønt er en av årets farger og er over middels fornøyd med det.

Du finner den grønne blazeren her , den grønne buksen her og den sorte bh-en her. Et outfit som jeg virkelig gleder meg til å bruke i Dubai. For nei, jeg skal ikke skryte på meg at dette er dagens outfit i dette snøværet. Jeg har bare prøvd ut masse forskjellig nytt som skal få bli med meg på tur, og siden jeg har hatt besøk av både makeupartist (Christiane) og fotograf (Anette Marie) i dag benyttet jeg anledningen til å leke meg litt foran kameraet. Heldigvis er det bare få dager til denne kroppen skal få kjenne på litt sol og varme igjen. Før det skal kofferten min stappes full med farger, lyse plagg, blonder, joggesko og høye hæler. Jeg får se hele oppholdet som en tjuvstart på våren ♥

Foto: Anette Marie Antonsen

Makeup & hår: @stylingbychristiane