ANOTHER POOL DAY

Herreguuud, som vi koser oss! Jeg hører noen rykter om snøkaos hjemme i Norge? Selv om jeg vil alle jeg kjenner godt og alle jeg ikke kjenner godt så må det være fortståelig at det er litt deilig for meg å høre om dårlig vær mens vi er her og slikker sol. Hehe! Det er tross alt to år siden jeg var ute og reiste sist, så noe flaks fortjener jeg.

I dag har vi hatt nok en dag ved og i bassenget. Det er så gøy å bade med Severin og det er lett å se at han synes det er spennende i vannet. Mamsen og papsen er like ivrige til å leke og vise ham verden for første gang, men vi kjemper også begge for å forevige alt sammen i både bilder og video, derfor går det i ett fra morgen til kveld. Det er faktisk bare en brøkdel av bildene og videosnuttene som vi velger å dele. Planen med bildene er å lage et “min første ferie”-album til Severin. Planen med videosnuttene kommer jeg tilbake til..

Jeg har fått veldig mange spørsmål angående det å reise med barn, angående Dubai som feriedestinasjon, angående amming her nede og så videre. I morgen tenker jeg å samle opp de mest stilte feriespørsmålene og besvare de her på bloggen. Er det noe du lurer på? Følg meg på Instagram (@pilotfrue) og send meg en DM der.

Bildet under er et godt eksempel på at ferie med barn er alt annet enn avslappende, men morsomt er det og den følelsen jeg får av å feriere sammen med familien min er helt fantastisk. Jeg føler meg skikkelig heldig som har mulighet til å reise på turer som dette og ikke minst heldig for at jeg har mulighet til å skjemme bort familien min en gang i blant. Jeg vet ikke om dere husker, men denne dubai-turen var jo opprinnelig en bursdagsgave til Ulrik fra meg. Det at Pia og Kristian slang seg på med sin kjære Hermine var jo bare helt konge.

P.s. Jeg ser at keisersnittarret vises på bildet. Det var ikke meningen at det skulle vises, men jeg synes egentlig bare at det er fint. Fint og vakkert på grunn av vår kjære Severin <3

0 kommentarer

Siste innlegg