DET DU IKKE SKAL SI TIL HUN SOM PRØVER Å BLI GRAVID

Som de fleste vet ønsker Ulrik og jeg oss barn. Vi har det ikke travelt, men vi håper jo at det skjer i nærmeste fremtid. Det er ikke mer enn et par måneder siden jeg sluttet på p-piller, så vi har ikke akkurat prøvd lenge. Likevel føles det fort lenge når man får de samme spørsmålene og historiene igjen og igjen av venner og bekjente, som forteller om egne erfaringer rundt graviditet. I denne sammenheng har jeg laget en liten liste over de tingene du ikke bør si til en kvinne som prøver å bli gravid. Ikke fordi jeg er spesielt sårbar rundt dette temaet (jeg har heldigvis ikke kommet dit enda), men fordi jeg blir lei av å høre på denne masingen og vet at det er flere jenter enn meg som er i samme situasjon og føler det på samme måte..

5 TING DU IKKE SKAL FORTELLE TIL HUN SOM PRØVER Å BLI GRAVID:

1. Irriterende klisjeer: “Bare slapp av, så skjer det.” Den samme gjelder forsåvidt også i kjærlighetslivet. “Du treffer han når du minst venter det”. Det stemmer kanskje ofte, men det er lite motiverende å høre både for hun som ønsker å bli mamma og for hun som leter etter kjærligheten. Jeg traff Ulrik en kveld jeg virkelig ikke hadde forventet å treffe mannen i mitt liv. Jeg hadde vært “på jakt” etter drømmemannen lenge og hatet derfor når venninner av meg som var i seriøse forhold serverte meg slike klisjeer. 

2. Skrekkhistorier: Hvorfor skal vi skremme hverandre med triste historier om noe så fantastisk som graviditet? Fortell heller om miraklene og la henne drømme videre, uansett hva legene sier eller hva oddsene er. Jeg har fortalt legen min at jeg ønsker å bli gravid, men han bare fniste da jeg fortalte han om “hvor lenge” vi har prøvd og det skjønner jeg. Hehe! Men fra spøk til alvor. Jeg kjenner flere som har fått triste beskjeder av legen sin. Ikke grav og spør for mye. Vær positiv, lytt til henne og for guds skyld ikke fortell disse triste beskjedene videre til andre jenter eller par som ønsker å få barn.

3. Skrytehistorier: Selv om du og din mann fikk barn på første forsøk eller bare har solskinnshistorier å fortelle om det å få barn, så er det ikke noe vits i å dele disse med hun som prøver å bli gravid. I hvert fall ikke hun som sliter med å bli gravid (Fy!), med mindre hun spør da. Jeg unner ALLE kvinner å bli gravide og har ingen problem med å glede meg over magebilder, fødsler eller nybakte foreldre. Men det er ikke alle som takler dette like bra som meg og jeg vet heller ikke hvordan jeg hadde taklet det dersom jeg hadde prøvd å bli gravid over lang tid uten hell.

4. Kjerringråd: “La mannen ha utløsning først”, “pute under rumpa”, “spis gulrøtter”, “drikk grapefrutjuice”, “lån en baby” osv.. Ikke gidd. Jeg har internett jeg også. 

5. Hvordan hun skal leve: “Ikke spis ditt, ikke drikk datt”. Jeg har ikke tenkt til å slutte å leve bare fordi jeg ønsker å bli gravid. Dersom det skulle vise seg at jeg har vanskelig for å bli gravid og får diverse råd av leger, så kommer jeg selfølgelig til å følge de rådene. I mellomtiden lever jeg helt normalt. Det er min måte å ta ting med ro på.

Nå kom akkurat Ulrik hjem fra jobb. Vi skal bare kose oss hjemme sammen i kveld, ettersom at han skal tildig på jobb igjen i morgen og jeg skal i familiebursdag i Vikersund. Men før jeg tar meg ordentlig helg skal jeg en tur til på posten. Jeg føler at jeg ikke har gjort noe annet enn å sende pakker de siste dagene. Men nå er heldigvis alle klærne solgt. Håper alle som har handlet av meg er og blir fornøyde med plaggene! 

FØRSTEMANN TIL MØLLA

Det er fredag, snart helg og jeg er om mulig enda mer gira på å få orden her hjemme. Jeg begynner å blir rimelig lei av å leve i dette kaoset. Unnskyld rot i bakgrunnen på bildene under fra stuen. Det må bare bli sånn i noen dager til. Jeg regner med at alt er i orden igjen etter helgen..

Under har jeg satt sammen 6 pakker til 6 heldige lesere. Det koster 500,- per pakke og som dere ser er det en meget god pris. Her er det førstemann til mølla, som alt annet jeg har lagt ut. Jeg sender pakkene i posten fortløpende til de første som sender fullt navn, adresse og pakkenavnet til [email protected]. Dere betaler frakt..

“Business girl” (solgt)

“Den lille sorte” (solgt)

“Fin til hverdags” (solgt)

“Strandpakken” (solgt)

“Cocktail dress” (solgt)

“Godt & blandet” (solgt)

“Sommerpakken” (solgt)

“Den freshe” (solgt)

Jeg vet jeg sa at det var siste sjanse sist gang, men i og med at disse “forundringspakkene” har vært så populære, så tenkte jeg det var gøy å samle de siste plaggene jeg skal selge i forskjellge pakker som dere kan se et glimt av før dere melder interesse.. Jeg gleder meg til å høre fra dere! God helg, alle sammen ♡ 

FOREVER 26

Gårsdagen var helt amazing! Ulrik kan det å skjemme meg bort. Jeg elsker å ha bursdag og bli vartet opp. Det er ingen hemmelighet. Dagen startet som dere så veldig bra med en lang og sen frokost, gaver på sengen og besøk. Senere tok jeg meg en liten tur på shopping før Ulrik tok meg med ut på middag. Vi spiste og koste oss i mange timer på Hanami som ligger på Tjuvholmen. Hanami var jo det stedet Ulrik og jeg møtte hverandre for første gang. Vi har faktisk ikke vært der alene sammen siden det, så det var utrolig koselig. Jeg la til og med telefonen bort under NESTEN hele middagen. Hehe 

Jeg beklager litt sen lyd fra meg i dag. Det ble sent i går og mailboksen min har tatt noen timer å gå gjennom. Det er utrolig gøy at så mange likte at jeg la ut klærne mine til salgs her på bloggen. Hele stuen min er nå full av pakker og klær i hauger med adresselapper. Jeg skal prøve å sende det meste i løpet av kvelden og morgendagen. Mange av pakkene har også kommet frem, ser jeg. Det er sååå hyggelig når dere sender meg bilder av plaggene på dere! Jeg må jo innrømme at det har vært flere ting som har gjort vondt å selge, men har jeg bestemt meg for noe så gjennomfører jeg det. Jeg har nå oppdatert alle de tre innleggene som inneholder klær til salgs fra min garderobe. Det er fortsatt noe igjen.. Her, her og her. Ta deg en titt da vel? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers må jeg bare få si at jeg synes det er skummelt å bli eldre. Jeg skulle ønske jeg kunne fryse alderen min nå og bare forbli 26 for resten av livet. Dessverre er det et uoppnåelig ønske, men jeg gjør likevel ALT i min makt for ikke å se eldre ut. I dag har jeg derfor vært på Green Peel, trent, drukket grønn juice, bestilt meg ny time til botox og jobbet videre med prosjekt “ny garderobe”. Det er mye man kan gjøre for å holde seg ung lenger. Det å kle seg riktig til alderen sin foreksempel har veldig mye å si. I denne sammenheng har jeg et spørsmål til dere..

Er det en øvre aldersgrense for å gå med hullete jeans? Jeg har jo fortsatt noen år igjen i tyveårene og synes jo at Ulrik ser fresh ut i hullete jeans selv om han er ti år eldre enn meg. Det er bare gøy å høre hva dere mener.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges!

SISTE SJANSE!

Hei, igjen! Nå kommer jeg rett fra klesprøving hos søteste Kathrine Nørgård. Dere som følger meg på Snapchat kan få et lite glimt av min nye basisgarderobe. Jeg skal vise dere alt også her på bloggen og fortelle mer om selve prosessen i det å bygge opp en garderobe, for det er nemlig en kunst. Jeg har valgt å søke hjelp for ikke å gjøre bomkjøp når det gjelder mer kostbare plagg som forhåpentligvis skal leve lenge i garderoben. I tillegg ønsket jeg å få råd til hva som faktisk passer meg og min figur best. Hele denne prosessen er super spennende og ikke minst lærerik. 

Et klesplagg trenger nødvendigvis ikke å være rett eller galt, men det må føles rett og ofte tilpasses til hver enkelt person. Vi er forskjellge og det er grunnen til at det å gå rundt i butikker kan føles ut som et mareritt i blant, da man aldri blir klok på disse størrelsene. Selv om jeg liker å tro at jeg kler det meste (fordi farmor sier det), så er det faktisk slik at noen snitt kler meg bra og andre snitt kler meg mindre bra. Noen stiler passer meg, mens andre ikke. Nå er det på tide at jeg innser det.. Hehe!

Under har jeg samlet de siste antrekkene som jeg skal selge fra min garderobe. Grip muligheten, dere. For dette er siste sjanse til å sikre seg fine plagg til en billig penge. “Forundringspakker” kommer jeg til å fortsette med, da det har vist seg å være en suksess. Si ifra dersom du ønsker en “forundringspakke” til under 500-lappen 

Sko: 100,- (solgt)

Genser: 100,- (solgt)


Body: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt)

Sko: 150,- (solgt) / Kimono: 100,- (solgt)

Bluse (grønn): 100,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Skjørt: 100,- 


Skjørt: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt) / Bluse: 150,- (solgt)

Skjørt: 100,- (solgt) / Kjole: 200,- (solgt) / Bluse med blonder: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)

Skinn topp (Lene Orvik): 150,- (solgt)


 

I DAG HAR JEG BURSDAG

Hurra for mine 26 år! Ulrik, Stella og mine to søte nieser har samarbeidet om denne herlige frokosten som jeg fortsatt sitter og nyter i sengen.. For et år siden i dag var den dagen Ulrik fridde til meg i Puerto Banus. Det er litt sykt å tenke på hvor mye som har skjedd siden det. Nå er jeg gift, om mulig enda mer lykkelig og et år eldre. Det blir spennende å se hva et år til sammen bringer 

Senere i dag skal jeg en tur til flinkeste Kathrine Nørgård som skal hjelpe meg å sette sammen basisplaggene til min “nye” garderobe. Jeg kommer også til å legge ut et tilbudsinnlegg til hvor dere får en siste sjanse til å sikre dere noen kupp fra mine tidligere outfits. Takk til alle dere som sender mailer og viser interesse. Det har vært stor pågang og nettopp derfor vil jeg gi dere som ikke fikk det dere ønsket en mulighet til. 

Ha en fin dag, alle sammen! Solen skinner i Oslo i dag og jeg liker å tro at den skinner for MEG 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

EN RUNDE TIL..

Hei, dere! Siden det gikk så bra i går så prøver jeg igjen i dag. Jeg har nemlig noen flere plagg som skal ut av garderoben før jeg setter i gang med å fylle den opp igjen. Hehe! Vi jenter er rare. Ulrik rister på hodet av meg..

Jeg har forresten oppdatert innlegget fra i går med noen flere bilder av plaggene og markert alle plagg med “solgt” dersom de ikke lenger er tilgjengelige. Det er fortsatt noen godbiter igjen på grunn av enkelte misforståelser. Ta deg gjerne en titt på “restene” fra i går eller sjekk ut de nye plaggene under   

Skjørt: 200,- (solgt)

Genser: 100,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt) Poncho: 350,- (solgt)


Kjole: 150,- (solgt)Topp & skjørt (Sett): 200,- (solgt)


Blazer: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Skjørt: 200,- (solgt)

Kåpe (tynn): 150,- (solgt)

Skjørt: 200,- (solgt)

Poncho: 350,-

Bukse: 200,- (solgt)

Hatt: 50,- (solgt) / Shorts: 100,- (solgt) / Genserkjole: 200,- (solgt)

Bluse: 200,- (solgt)

Topp & Bukse (sett): 250,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt)

Send mail til [email protected] dersom du er interessert i noen av plaggene over. Det er en fordel hvis du ønsker flere plagg.. Det er mange som har spurt om jeg kan sette sammen “forundringspakker” til under 500-lappen. Bare si ifra. Da er jeg ekstra generøs og legger ved ting som ikke er lagt ut for salg ekstra billig 😉 Klem Julianne 

FLERE GODBITER TIL EN BILLIG PENGE

God kveld! Fikk du ikke vært med på bloppisen i går? Her er flere godbiter til en billig penge for deg som ikke bor i Oslo eller ikke hadde mulighet til å besøke oss på Aker Brygge. Jeg sender alt med postoppkrav sålenge du betaler frakt  

Topp & skjørt (sett): 250,- (solgt)


Skjørt: 200,- (solgt) / Blazer: 150,- (solgt)

Skjørt og blazer (sett): 300,- (solgt)


Topp: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) / Cardigan: 100,- (solgt)


Overdel: 100,- (solgt) Shorts: 100,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Sko: 100,- (solgt)

Støvletter fra Nelly: 150,- har de i både beige (solgt) og sorte (solgt) / Kåpe fra Zara: 150,- (solgt)

Kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)


Kjole fra Nelly: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt) / Grønn blazer: 200,- (solgt)Kåpe fra Zara: 200,- (solgt)

Bukse: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)


Shorts: 150,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Veske: 250,- (solgt) / Sko: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) Topp: 50,- (solgt)


Grønn blazer 200,- (solgt) / Hvit blazer: 150,- (solgt) / Lilla blazer 200,- (solgt) / Olajakke: 100,- (solgt) / Rosa jakke fra Monki: 150,- (solgt) Grå kåpe fra Zara: 150 (solgt) / Blå kåpe (veldig tynn) fra Lindex: 150,- (solgt) / Grå kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)

Veske: 300,- (solgt)

Til info: Pradavesken er nå solgt. Send mail til [email protected] dersom du er interessert i noen av plaggene over. Jeg sender flere bilder om det er nødvendig over mail. 

Skostørrelse: 38

Størrelse i klær: S/M

 

BLOPPISEN PÅ Vérité

Takk for i går, jenter og gutter! Denne dagen ga virkelig mersmak. Jeg fikk solgt endel klær, men har forsatt massevis av topper, skjørt, jakker, kjoler, sko og vesker igjen. Men sånn er det vel alltid. Jeg lurer på om jeg skal legge ut noen av godbitene her på bloggen eller finne på noe annet lurt. Det er i hvert fall flere ting igjen som jeg ikke bare kan gi bort.. Den lyseblå pradavesken min foreksempel. Jeg fikk et par bud på den i går, men de var litt for lave dessverre. Send meg en mail på [email protected] dersom du er interessert i den.

Ellers vil jeg takke @gilmakeup, @carinadahl og @meisterlinni for en herlig dag! Vi hadde det fantastisk morsomt sammen. For en herlig gjeng! Jeg fikk meg flere gode lattere sammen med disse søte jentene 

Jeg vi også få takke den kuleste fotografen @marianjade, som knipset rundt i lokalet mens vi holdt på, jentene fra @danskebankno, som hjalp alle de snille kundene våre med betalingsløsningen fra MobilePay og Vérité på Aker Brygge for lån av lokalet 🙂

 

Fotgraf: Marian Jade

MIN HUDPLEIERUTINE

Annonse

God søndag, fine blogglesere! Nå er tiden inne for å fortelle dere om min hudpleierutine. Det er mange av dere som har spurt meg om hvike produkter jeg bruker for huden og ikke minst hvilke rutiner jeg har morgen og kveld når det kommer til rens og pleie av ansiktet. Helt siden desember har jeg vært spesielt flink og nøye med huden min, noe som har ført til at jeg i dag har en mye sunnere og renere hud enn hva jeg hadde før jeg tok dette på alvor. I løpet av disse snart fem månedene har jeg kommet inn i skikkelig gode rutiner som jeg har planer om å holde. Prosedyren som jeg skal fortelle dere om går nå helt automatisk for meg. Jeg kommer aldri til å slurve med hudpleien igjen etter å ha sett hvilke resultater det gir med bare noen få minutters innsats om dagen. 

Hudpleieproduktene jeg bruker er fra EmerginC og de var selvsagt med på bryllupsreisen i Phuket. Under ser dere noen freshe bilder av produktene. Åååå! Som jeg savner dette stedet, sol og varme 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid 3 stykk toalettmapper med meg på tur. En mappe for alle produktene til håret mitt, en for sminke og sminkekoster og en for hudpleieproduktene mine. Den siste toalettmappen er som dere skjønner den vi skal snakke om i dag. Toalettmappen for huden min består av rens, toner, serum, øyekrem, krem, peel pads, detox mask og clarifying pads. Sammensetningen av disse produktene er ikke tilfeldig. Produktene ble satt sammen til meg personlig etter at jeg beskrev huden min slik:

Huden min er vel en slags blandingshud. Jeg sliter ikke med uren hud, men kan få litt urenheter rundt hakepartiet. I tillegg har jeg masse sorte prikker på nesen og er ofte rød rundt nesen og under øynene. Jeg føler også at jeg har fått litt poser under øynene i løpet av det siste året. Men det er kanskje vanlig når man nærmer seg 26 år. Nå om vinteren er huden min generelt litt rødlig. Jeg har også lagt merke til at jeg har fått noe pigmentflekker jeg må være forsiktige med i solen øverst på kinnbeinene.”

Sammen med denne beskrivelsen sendte jeg også to bilder av meg selv helt uten sminke, som resulterte i at jeg fikk tilsendt produktene under. Jeg starter med å fortelle om de produktene jeg bruker hver morgen når jeg står opp og hver kveld før jeg legger meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MORGEN- OG KVELDSRUTINER

♥ Om morgen: Jeg starter med å rense huden min med Multi-fruit cleanser ved å fukte huden og masere inn rensemelken. Dette jobber jeg med i ett lite minutt, før jeg skyller av produktet og tørker huden med et rent håndkle. Deretter tar jeg et par pump av toneren på en bomullspad og går over huden. Denne lar jeg trekke inn før jeg påfører Vitamin C serum som jeg også lar trekke helt inn. Til slutt påfører jeg et tynt lag Hyper-vitalizer øyekrem på huden rundt øynene og Hyper-vitalizer creme på resten av ansiktet.

♥ Om kvelden: Her gjelder de samme rutinene som om morgenen. Den eneste forskjellen er at jeg bruker Multi vitamin+ retinol serumet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HJEMMEBEHANDLING

♥ 1-2 ganger i uken: Her starter jeg også med rensen fra Multi-fruit cleanser, skyller av produktet og tørker huden. Deretter påfører jeg del 1 av “At home Peel pads kitet”, nemlig Peel pads.  Dette er en pads med fruktsyre, som renser utrolig godt, peeler huden og fjerner døde hudceller. I tillegg virker den balanserende på huden og trekker sammen porer. Fruktsyren jevner også ut hudens tone og struktur og den er effektiv på pigmentflekker, som dere så jeg skrev at jeg har fått i beskrivelsen av min hud. Peel padsene skal påføres tørr hud og ligge på i 5-7 minutter. Etter disse minuttene skyller jeg med iskaldt vann og tørker huden igjen.

På den rene huden påfører jeg Phytocell detox mask. Det er en deilig grønn “alt i et” leiremaske, basert på fransk grønnleire. Den renser, gir fukt, virker beroligende, demper rødhet og gjør huden myk og nydelig. Jeg lar masken virke i minst 20 minutter før jeg skyller den av ned varmt vann og tørker huden.

Etter dette går jeg over huden med del 2 av “Peel pads kitet”, nemlig Clarifying pads. Dette er pads med toner som virker rensende, sammentrekkende på porer, antiseptisk, samtidig som den har en klarerende effekt. Den etterlater huden super frisk med en nydelig glød. Denne lar jeg også trekke godt inn i huden, da den ikke skal vaskes av.

Til slutt påfører jeg Vitamin C eller Multi-vitamin+ retinol serum og lar det trekke inn før jeg avslutter med krem og øyekrem. Øyekremen og dag-og nattkremen har en lett anti-aging effekt å huden. Noe jeg bare elsker!

Det har forresten hendt at jeg har brukt denne hjemmebehandlingen opp til 3 ganger i uken, da jeg har erfart at huden min faktisk tåler det. Men det er noe man må finne ut av selv. Jeg anbefaler å starte med 2 ganger i uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer du på hvilke produkter som passer til din hud? Send mail til [email protected] og de hjelper deg med å velge riktige produkter. Legg gjerne ved et bilde av deg selv helt uten sminke som jeg gjorde. Da får de et bedre inntrykk av huden din og dine eventuelle problemområder som du beskriver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig at jeg får gi dere leserne mine opptil 35 % avslag på mine hudpleieprodukter i dag. Du finner alle produktene jeg bruker HER  

DET ER IKKE GREIT AT KJÆRESTEN DRAR PÅ NACHSPIEL

Hei, dere. Beklager sen lyd fra meg i dag. Det ble en spontan tur ut med søsteren min i går og vi hygget oss litt vel mye. Hehe! Jeg kan ikke huske sist vi hadde en slik søsterkveld ute alene, så det var virkelig på tide. Dagen i dag har derfor gått i Gossip girl og catering i hver vår sofa..

Men det var en ting jeg ville ta opp i dag. Nemlig dette med nachpiel. Grunnen til at jeg kom på det nå handler ikke om i går, bare så det er sagt. Men det er et tema som mange har meninger om og som ofte diskuteres på jentekvelder, som i går. Verken Ulrik eller jeg har vært på nachspiel alene etter at vi to ble et par. Vi er enige i at den type fest hører singellivet til. Det er klart at det finnes unntak og ingen av oss nekter hverandre i å ha det gøy. Dere må ikke misforstå. Jeg sender mer enn gjerne Ulrik ut med gutta alene. Han har verken innetider eller regler for inntak av alkohol, noe jeg stadig hører at andre par har. Det viktigste for meg i et forhold er tillit. Jeg stoler på Ulrik og han stoler heldigvis på meg. Ellers hadde ikke vi fungert sammen, spesielt ikke med hans jobb som innebærer at vi tilbringer mye tid fra hverandre.

Ta denne helgen foreksempel.. Ulrik er på Las Palmas og jeg er hjemme i Oslo. Jeg var ute i går og skal en liten tur ut i dag. Det ville jo vært synd dersom Ulrik hadde følt seg ukomfortabel med det. Grunnen til at han ikke gjør det er fordi han vet at jeg respekterer han og aldri ville risikert noe som kunne ødelagt for oss to. Derfor unngår jeg å havne i situasjoner som kan misoppfattes ved blant annet å la være og dra på nachspiel alene etter byen. 

Det viktigste er jo at begge partene i forholdet er enige om hvor grensene går. Våre grenser er kanskje ikke fasiten for deg og din partner. Men jeg synes likevel ikke at verken jenta eller gutten i forholdet skal dra på nachspiel alene. Uansett hvor trygge man er på hverandre. I mine øyne er det unødvendig og risikabelt. For ikke å snakke om de signalene man sender. Det er bare trist.

Hva synes du om at partneren din drar på nachspiel alene? Hvor setter dere grensene på fest?