EN FØLELSESLADET DAG

Denne dagen har vært enormt lang for Ulrik og meg. Vi stod opp klokken 05.00, satt oss i bilen klokken 06.10 og tok flyet fra Gardermoen til Trondheim klokken 08.00. I og med at Norwegian landet litt før tiden og at NSB var litt forsinket på Trondheim lufthavn, så rakk vi toget videre klokken 08.58 (skulle egentlig gå 08.54). Deretter gikk turen fra togstasjonen i Trondheim sentrum til Spiren fertillitetsklinikk, og der var vi nesten 5 timer. På de 5 timene har vi opplevd mye spenning, flere lettelser og en stor skuffelse. Det har rett og slett vært en følelsesladet dag med både store smil og store tårer fra følsomme meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har nå gjort det man kaller en fertillitetsutredning. Det startet med mine blodprøver for et par uker siden og Ulrik sin sædprøve som han tok på klinikken i dag. Ut i fra disse resultatene og en ultralyd av meg har vi blitt mye klokere. Nå vet vi mest sansynlig hvorfor det ikke har klaffet med oss helt på egenhånd.

Ulrik sin spermkvalitet (hans aktive/bevegelige sædceller) var mye høyere enn det som de kaller et “normalt nivå”, noe vi såklart ble kjempeglade for. Under ser dere et bilde av prøven hans fra mikroskopet. Jeg la faktisk ut en video av dette på Snapchat. Det var ganske morsomt å se dette i bevegelse. Videoen ligger ute ennå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altså ikke noe i veien med Ulrik. Heldigvis. Men vi har et problem og det problemet ligger hos meg. Men som Ulrik sa det så fint, så handler ikke dette om bare han eller bare meg. Det handler om oss og veien vår til å bli foreldre. Mine problemer er våre problemer og de skal vi gjøre alt for å løse sammen. Veien til målet blir helt annerledes enn hva vi hadde sett for oss. Jeg kommer tilbake med mer detaljer i morgen. Det eneste jeg vil si i dag er at jeg er uendelig glad for at vi tok steget videre til en fertillitetsklnikk allerede nå. Vi har nemlig ikke så god tid som vi i utgangspunktet trodde. I verste fall hadde hjelpen kommet for sent. Bare tanken på det gjør meg fryktelig uvell.

Det er ikke lett å dele dette med dere, men jeg gjør det likevel fordi jeg tror at både Ulrik og jeg vil føle oss bedre ved å fortsette med denne åpenheten. Spesielt nå som ting begynner å bli vanskelig og vondt. Men først må vi fordøye all informasjon og ikke minst planene videre. Det finnes heldigvis håp, så vi prøver å tenke mest på det positive med å vite. Forhåpentligvis kan også flere dra nytte og finne støtte i det vi nå skal gjennom ♥

TAKE IT OR LEAVE IT

Herreguuuuud, for en dag vi hadde i går! Jeg har ikke hatt det så gøy siden mitt eget utdrikningslag faktisk. Det er noe med den stemningen i slike settinger som bare er helt spesielt. Det ble ikke akkurat dårligere stemning av at solen skinte heller. I tillegg gikk nesten alt som planlagt. Det er ikke verst med 22 gira jenter på tur og en full timeplan. Hehe! Jeg så at det var mange som fulgte med på Snapchat i går. Dere som fulgte meg gjennom dagen skjønner kanskje at jeg har vært litt redusert i dag? Og ikke minst at det lå mye planlegging bak hele opplegget. Det er en av grunnene til mindre blogging den siste uken.. Ingen unnskyldning, bare en forklaring. Take it or leave it. Jeg orker ikke høre mer om hvor dårlig blogger jeg er. Det er ikke særlig motiverende. Give me a break, please. Jeg har bare hatt en mindre bra periode. Det er jeg enig i, og det har jeg planer om å gjøre noe med 🙂

Det kommer mer om utdrikningslaget. Jeg har lyst til å fortelle dere om alt vi gjorde og gi dere noen flere tips i forhold til det å arrangere utdrikningslag. Vi hadde med oss flinkeste Marian Jade som fotograf, så jeg gleder meg veldig til å se bildene selv også. Tipper hun fikk tatt endel blinkskudd av bruden og alle jentene.

Men nå som dette utdrikningslaget er over er fokuset fullt og helt på prøvingen igjen. Allerede i morgen tidlig reiser Ulrik og jeg til Trondheim for vår første time på fertilitetsklinikken. Der får vi blant annet flere svar på blodprøvene jeg tok for et par uker siden. Spennende.. Flyet går i 8-tiden en gang, så nå er det leggetid her i huset.

Vi skrives fra Trondheim!


 

SOMMERFUGLER I MAGEN

Jeg regner med at alle fikk med seg at blogg.no var nede i går? Derfor ble det ingen blogging fra denne jenta. Det var veldig rart å ha helt fri, MEN det kunne ikke ha passet bedre. I dag skal nemlig verdens beste Pia drikkes ut, så Tina (hun andre forloveren) og jeg hadde greit mye å gjøre i går, for å si det pent. Flaks med den!

Nå har vi akkurat vekket henne. Det var tydelig at Pia ble overrasket. Hehe! Hun hadde INGEN anelse om at vi skulle dukke opp i dag. Jeg filmet det hele på Snapchat, så dere kan gå inn der (pilotfrue) og sjekke reaksjonen hennes. Planene for resten av dagen er fortsatt hemmelig for Pia. Derfor kan jeg heller ikke skrive noe om det her. Jeg kommer til å være veldig aktiv på Snapchat underveis, så følg meg gjerne der for mange morsomme oppdateringer. Det føles ut som om jeg har 1000 sommerfugler i magen! Det er ikke hver dag bestevenninna mi skal drikkes ut, så dette har jeg gledet meg til lenge. Herlighet, så gøy det er å glede andre <3

EN HEKTISK DAG JEG IKKE KAN FORTELLE OM

Hei, dere! Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å stikke innom før nå. Det blir snart bedre. Jeg lover. Det er bare så mye annet som skjer for tiden og jeg kan ikke fortelle dere om noe av det.. Ennå. Det er det som er så frustrerende. Men snart skal dere får høre hva jeg styrer med. Hehe!

I stad var jeg forresten i et lite intervju med VGTV. Jeg tror det kommer ut i helgen, så det blir spennende. Intervjuet handlet om et av mine tidligere meningsinnlegg som skapte endel reaksjoner her på bloggen blant annet. Jeg står for alt jeg skriver og synes bare det er gøy at meningene mine blir hørt. Det er jo fordelen ved å blogge, nemlig å nå ut til mange.

Nå er jeg i Halden og feirer lillesøsteren min, Ingerid. Hun blir nemlig 10 år i dag og det må selvfølgelig markeres. Hun ble heldigvis veldig glad for gaven jeg hadde med fra oss. Rosa bomberjakke, Daniel Wellington klokke, armbånd fra Love Frogner og noe stæsj fra Victorias Secret. Ulrik er som sagt på jobb og storesøster er hjemme med sykt barn, så det ble bare Stella og meg som kom fra Oslo i dag. Det betyr jo bare mer kake til oss det.. Hehe!

Over til noe annet. Det var en del som mente at testen min i går ikke var positiv. Jeg fikk så mange kommentarer på at jeg hadde tolket resultatet feil at jeg tok kontakt med Make Sure. Poenget med Make Sure er jo at det er en norsk serie. Det vil si at man kan kontakte de dersom man lurer på noe med hensyn til testene og testing. Ps. Dette er ikke betalt reklame. Jeg vil bare at dere som følger meg i denne prøveperioden skal få god informasjon. Her er svaret jeg fikk:

Jeg skjønner godt at du blir usikker på eggløsningstesten når slike kommentarer dukker opp. Slik jeg forstår det har du brukt én test, og det er den du har bilde av i blogginnlegget. Da du så på den ca. 3-5 minutter etter at du dyppet den, var de to strekene like sterke. Det vil si, som du skriver, at eggløsningstesten er positiv. Men:
Likevel er det en god grunn til at det er mange tester i esken, og man bør teste flere dager for å finne sitt mønster. Hadde testen vært sterkere med gårsdagens urin, eller blir den sterkere i morgen? Det fine med strimmeltester er at man kan teste ofte. Først da ser man helheten, og blir kjent med sin unike syklus. For den er slett ikke lik hos alle kvinner.
En kvinne i fruktbar alder har normalt et LH-nivå under 14 mIU/ml når hun ikke har eggløsning. 12-36 timer før eggløsningen skjer øker dette nivået, men det øker ikke like mye for alle kvinner! Noen får kanskje 30 mIU/ml mens andre får 200 mIU/ml! Da blir det naturligvis også stor forskjell på strekene hver enkelt person får ved bruk av testene. Fordi:
Eggløsningstester er forskjellige- og har ulik sensitivitet. Det vanligste er at sensitiviteten på testene er mellom 20 og 40 mIU/ml. Jo lavere tall her, desto mer sensitiv er testen, altså det skal lavere mengde LH til for å få en positiv test. Make Sure eggløsningstest strimmel har sensitivitet på 25 mIU/ml. Dersom teststreken er like sterk som kontrollstreken 3-5 minutter etter den er dyppet i urin er konsentrasjonen av LH i din urin 25 mIU/ml. Bruker du tester med høyere sensitivitet ville nok teststreken vært sterkere enn kontrollstreken med samme urinprøve. Og på samme måte ville teststreken vært enda svakere sammenlignet med kontrollstreken på en test med lavere sensitivitet.
Kanskje bildet av testen din ble tatt etter at det hadde gått 5 minutter? Hvordan testen ser ut etter 5 minutter skal man ikke bry seg om. Mange liker å spare på testene og sammenligne dem fra dag til dag, men det gir ingen mening. Man skal KUN sammenligne teststrek med kontrollstrek på den SAMME testen. Aldri sammenligne streker tester imellom. Venter du lenger enn 5 minutter med å lese av resultatet kommer du utenfor referansetiden som er brukt under testing på laboratoriet i forbindelse med utviklingen av testene. Resultatet kan dermed ikke garanteres basert på det du da ser.
Prinsippet for en eggløsningstest er lik uansett hvordan testen er utformet. Du kan bruke de billigste billigtestene eller de dyreste digitaltestene. Svaret du får er det samme. Fordi inne i de dyreste digitale testene er det også en strimmel..
Jeg tok derfor ny test i dag og filmet det hele på Snapchat. Testen ble positiv i dag også. Jeg lurer nesten på om strekene var enda klarer og sterkere i dag enn igår? Sjekk ut snapchat storyen min da vel –> pilotfrue 

DET ER ENKELT Å TESTE FERTILITETEN HJEMME!

Annonse

Nylig begynte jeg på nytt med tellingen i denne prøveperioden. Jeg har slettet alt av apper som har med fruktbarhet, eggløsning, menstruasjon og graviditet å gjøre på telefonen min. I og med at eggløsning har vært forsinket eller uteblitt de siste to månedene, så har jeg rett og slett mistet oversikten. Men i dag har jeg eggløsning! Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg tok denne testen fra Make Sure tidligere i dag. Heldigvis var Ulrik fortsatt hjemme, slik at vi fikk gitt prøvingen et ordentlig forsøk nå som testen endelig er positiv. Ulrik begynte nemlig på jobb i dag igjen og blir borte i 4 dager. Derfor krysser vi fingre og tær for at spiren satt i dag eller kanskje allerede i går.. Hehe!

For noen uker siden tok Ulrik SwimCount sperm quality test. Testen var enkel å gjennomføre og resultatet ble heldigvis “normal high”, som vil si at Ulrik er innenfor det normale nivået i følge World Health Organisation (WHO). Da skal han kunne gjøre en kvinne gravid innen 12 måneder, med mindre det er noe galt med meg da. Det var en lettelse for både Ulrik og meg å få dette resultatet ettersom at vi ble anbefalt akkurat denne testen av flere lesere sist gang vi prøvde ut en hjemmetest for han. Det fordi at denne testen måler hvor mange sædceller som faktisk kan svømme, som er den viktigste faktoren når man vil ha barn. Ikke bare om sædkvaliteten er bra eller dårlig.. Jeg vil derfor takke dere som tipset oss om SwimCount i kommentarfeltet ♥


Ellers vil jeg få tipse dere om en nyttig side for prøvere som oss –> jegvilhabarn.no

Her har vi hentet mye god informasjon om eggløsning og sædkvalitet blant annet. I tillegg er det masse interessant lesning om alt man gjerne lurer på i denne perioden som Ulrik og jeg er i akkurat nå. Jeg har lenge savnet en nettside som dette. Derfor er jeg veldig glad for at jeg kom over jegvilhabarn.no. Det ser jeg at Ulrik er også. Han har vært mye inne på kategorien “spørsmål og svar” i det siste.

Under ser dere mitt nye lager med både eggløsningstester og graviditetstester fremover. Forhåpentligvis vil jeg se to streker på en av disse graviditetstestene om ikke lenge. Det er godt at det er mange tester i pakkene, spesielt for meg som liker å teste ofte. Liker du også å teste deg ofte? Da anbefaler jeg graviditetstestene fra Make Sure!

Produktene fra Make Sure er troverdige. Du trenger ikke dyre digital-tester når svaret blir det samme. Vær smart og kjøp alt av tester til både kvinner og menn på fertil.no 

HARRYHANDEL

Ulrik og jeg har vært på harryhandel i dag. Selv etter 8 timer i bil i går fristet det med en sverigetur allerede i dag. Hehe! Snakk om å være fornøyde med ny bil. Vi elsker å cruise rundt i den nye bilen og siden Ulrik ikke begynner på jobb igjen før i morgen så passet det bra å ta en skikkelig handlerunde sammen.

Vi har handlet inn sirka ALT jeg har lært at man sparer på i Sverige. Herlighet, for en full bil! Det blir herlig å fylle opp både kjøleskap, frysere og vinskap når vi kommer hjem. Ingenting er hyggeligere enn å ha fullt opp av alt i skuffer og skap nå som vi går vinteren i møte. Jeg skulle ønske at vi var flinkere til å dra på storhandel som dette litt oftere. Vanligvis er jeg innom matvarebutikken 1-2 ganger om dagen og det er jo helt idiotisk, både i forhold til sløsing av tid og penger. Nei, fremover skal jeg bli flinkere til å legge inn slike sverigeturer i kalenderen. I hvert fall annenhver måned.. Dessuten er det jo skikkelig hyggelig. Tommel opp for harryhandel! Hilsen familien Nygård, som prøver å bli mer økonomiske. Årets første nyttårsforsett? 😉

OSLO KALLER

Da var vi på vei hjem igjen. Det er ganske trist å dra fra fint vær til dårlig vær, men sånn er det bare. Oslo kaller!

Jeg har mye på planen i hovedstaden denne uken, så det skal bli godt å komme i gang med alle gjøremålene i tillegg til alle de hyggelige avtalene. Dagene i Måløy har gått kjempefort. Jeg håper virkelig ikke at det blir lenge til neste gang. Enn så lenge får vi kose oss med minnene fra denne gang <3

Over til noe annet.. Husker dere at jeg tok blodprøver i forrige uke? Det er flere som har spurt meg om disse prøvene. Jeg har fått svar på noen av prøvene i dag, men det er endel som ikke er ferdig analysert enda.

Det jeg har svar på, er jernlagret mitt, som er veldig fint. Ferritin ligger på 67, og det er akkurat der det skal ligge. Ikke overraskende da jeg har slitt med for høyt nivå tidligere på grunn av min hudsykdom (PCT), som jeg har fortalt dere om før. Ikke verst at sykdommen min “kommer til nytte”. Hehe! Jeg har i hvert fall hørt at veldig mange kvinner sliter med det motsatte, nemlig for lavt nivå.

Videre har jeg fått svar på D-vitamin og den er også helt der den skal være. Litt gøy å vite i og med at jeg er så nøye med å få i meg alle de vitaminene jeg skal ha.

Hormonprøvene pleier å ta litt lengre tid, da disse må analyserer på et annet laboratorium. Jeg kommer tilbake til dere med disse svarene også. Uansett hva de viser. Jeg regner med at resten av svarene kommer i løpet av uken..

Nå er det bare en uke igjen til vår første time på fertillitetsklinikken i Trondheim. Jeg er som dere skjønner veldig spent. Nå kan mye skje på kort tid og det er utrolig motiverende.

GRATIS D-VITAMIN TIL FOLKET

Annonse

Hei igjen fra vakre Måløy! Her ser dere noen hyggelige bilder fra søndagsbrunsjen på starten av dagen. Det er den hyggeligste stunden i hele uken, synes jeg. Spesielt i familiehelger som dette. Jeg har som dere vet vært på besøk hos svigerforeldrene mine her på vestlandet siden onsdag. Planen var å reise hjem i dag, men siden Ulrik har fri i noen dager til så utsetter vi hjemreisen til morgendagen for å tilbringe enda mer tid med Vigdis og Atle som jeg er blitt så glad i ♥

De dagene jeg har vært her på besøk har jeg sørget for at alle rundt bordet har fått hver sin dose med gratis D-vitamin fra Lab Pharma før frokost. Det er en god tyggetablett med sitronsmak som sikrer alle sammen det daglige behovet for D-vitamin i denne årstiden. 

Visste du at hver tredje nordmann får i seg for lite D-vitamin? I følge NRK, ligger altså hele 30 prosent av oss nordboere under Ernæringsrådets anbefalinger om hvor mye D-vitamin vi bør få i oss. Det er egentlig litt skremmende..


Både Vigdis og Atle har fått hver sin pakke gratis av meg med et løfte om å fortsette med D-vitamin gjennom hele vinteren. Familie betyr så masse for meg at det føles veldig godt å bidra til noe så positivt for helsen deres.

Vil du også ta vare på et familiemedlem i vinter? Bestill til en gratispakke til noen du tror kan trenge det her.

Selv om det har vært ekstremt fint vær her i Måløy så merkes det at vinteren er på vei. Som mange vet er solen vår hovedkilde til D-vitamin om sommeren. Men det mange kanskje ikke vet er at solen vi får nå om høsten og vinteren ikke er sterk nok til at det dannes D-vitamin i huden. Derfor er vi nødt til å få i oss dette vitaminet på annen måte her i landet, nemlig gjennom det vi putter i oss.

Men det er ikke så lett å få i seg nok D-vitamin gjennom maten som jeg trodde. Man må faktisk spise mellom 300 og 400 gram laks hver eneste dag for å dekke behovet vårt for D-vitamin og det er i hvert fall mer fisk enn hva jeg spiser. Selv i perioder som nå hvor jeg er hekta på rundsykke med gravlaks og sennepsausen til svigermor. Hehe!


Kampanjen er tilgjengelig for hele det norske folk, dog begrenset til 1 per husstand, men alle dere kan sikre dere en gratispakke før vinteren HER. Porto er forresten helt gratis. Dersom du kun ønsker gratispakken så sier du bare fra til kundeservice før neste forsendelse 🙂

Les mer om kampanjen på Facebook her!

JOBBER MED MAMMAKROPPEN

Hei, til dere som leser! Jeg storkoser meg så mye i finværet her på vestlandet at jeg nesten ikke har tid til denne bloggen, merker jeg. Hehe! Sånn blir det når jeg er sammen med familie som jeg sjelden ser. Jeg stikker alltid innom i løpet av dagen da, som nå. Helt fri tar jeg nemlig aldri. Det vet dere som følger meg fast. Men bloggen er ikke førsteprioritet på dager og i helger som dette. Det håper jeg dere forstår.

I dag har vi vært på besøk hos tanten til Ulrik og handlet forskjellige ting i byen. Jeg måtte blant annet kjøpe meg en ny lader til macen da jeg glemte min i Oslo. Litt kjedelige 800 kroner å bruke på noe jeg allerede har, men sånn er det bare. Pliktene kaller og jeg har bare 8% igjen as we speek. Etter handlingen ble det lunsj på Kraftstasjonen. Der spiste jeg en supergod grønnsakslasagne for å utjevne litt. Jeg vet ikke akkurat om det hjelper så mye, men jeg fikk i det minste en god følelse. Det har nemlig blitt for mye av det gode de siste dagene. Det er vel sånn det skal være hos svigerforeldre. Er det ikke? God mat og søtsaker fra morgen til kveld. Nam!

Bare for å ta et eksempel.. MENS jeg sitter her å skriver dette innlegget så har svigermor servert meg både godteri og brus, bare i tilfellet jeg skulle ha lyst på noe før middag om en halvtime. Skjønner dere eller? Her jobbes det med mammakroppen. Den er fantastisk mye enklere å nå, og mye hyggeligere å jobbe med enn bikinikroppen. Rart det der. Hehe! Men du vet det er på tide å stoppe når du føler deg gravid uten å være det. Jeg mener ikke noe vondt med ordet “mammakroppen” altså. Jeg er ikke redd for noen ekstra kilo når jeg blir gravid. Men inntil det må jeg søren i meg skjerpe meg. I morgen er det stopp og til uken skal jeg legge meg i hardtrening. Men nok om det. Nå er det lørdag og skalldyrsaften i denne familien. Det skal nytes til det fulle!

Neste gang vi kommer til Måløy så håper jeg virkelig at vi kan komme med en god nyhet til familie, venner og bekjente her oppe. Det er tydelig at flere venter og krysser fingrene med oss og det er veldig hyggelig. Jeg har fått mange lykkeønskninger av både kjente og ukjente i gatene og det er føles utrolig godt. Men nå som situasjonen er som den er, så har jeg bestemt meg for å leve som normalt og nyte noen glass også denne helgen. Kanskje dette blir den siste helgen med alkohol på lenge? Hvem vet..

Senere i kveld blir det derfor en liten tur ut. Jeg er usikker på hva det heter dit vi skal. Men Ulrik nevnte “Galiasen” eller noe sånt. Er det der det skjer? Sist jeg var i Måløy var vi på “Din & Min”, tror jeg. Det var da mamma og stefaren min var med på tur. Jeg kjenner jo ikke så mange her oppe akkurat, men Ulrik kjenner en del folk, så det er ekstra hyggelig for han å treffe igjen gamle kjente og morsomt for meg å hilse på.

Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen, folkens. Fortsatt god helg ♥

10 SPØRSMÅL & SVAR OM PRØVEPERIODEN

Hei fra Måløy! Dette innlegget satt jeg med i går kveld, men måtte vente med å publisere det til i dag for å få Ulrik sin godkjennelse. Jeg sovnet nemlig før han ble ferdig med det han skulle og jeg deler ingenting som handler om denne prøveperioden uten å være sikker på at han synes det er greit..  Saken er at jeg har samlet opp 10 spørsmål som gjentar seg i kommentarfeltet og på Snapchat (pilotfrue). Enkelte spørsmål har jeg/vi aldri svart på før.. Enjoy!

♥  Vil dere vite kjønnet på babyen før han eller hun blir født?

– JA! Jo tildigere, jo bedre. Både Ulrik og jeg kommer til å gå bananas enten med fargen rosa eller med fargen lyseblå. Hehe! Dessuten vil vi jo starte med innredningen av barnerommet så tildig som mulig, slik at alt er klart i god tid før den lille kommer.

Hva hadde dere sagt om det ble tvillinger?

– Jippi! Tvillinger er drømmen. I hvert fall min. Ulrik hadde kanskje blitt litt stresset med det samme, men det er ikke så lenge siden vi snakket om tvillinger og da delte vi mening om at det hadde vært helt topp. Grunnen til at vi snakket om det var fordi hun som anbefalte oss klinikken i Trondheim fikk tvillinger, så tvi tvi! Det paret fikk faktisk beskjed om at oddsen var stor for tvillinger siden hun hadde 2 like store og modne egg. De fikk en slags enkel form for prøverør, hvor de hentet ut sæd av mannen og sprøytet det inn i henne når hun hadde eggløsning.

Kommer dere til å dele negative prøveresultater?

Ja, vi skal dele alt. Både oppturer og nedturer. Jeg tror det viktigste er å dele alt det vonde og vanskelige som skjer i denne prosessen. Solskinnshistorier finner vi på Facebook. Det er hyggelig lesestoff det, men i og med at det er såpass mange som faktisk sliter med å bli gravide så ønsker jeg å bidra til mer åpenhet rundt utfordringene. Det er jo ikke flaut om noe er galt med meg eller Ulrik, eller om vi trenger hjelp. Det er trist om noe er galt og det er flott at det finnes hjelp.

Har dere satt en grense for hva som er privat og hva som er greit å dele i prøveperioden?

Ja, det har vi. Den grensen går der det føles komfortabelt. Foreløpig har vi jo delt ALT, så jeg kan skjønne at det kanskje virker som om vi ikke har noen grenser. Men regelen er at verken Ulrik eller jeg skal føle noe ubehag ved det jeg eller han deler. Dersom jeg er usikker på noe så spør jeg han. Og ja.. Jeg har fått et nei. Hehe! Det var et bilde som jeg ønsket å ta av oss sammen i sengen som ikke ble noe av.. Ennå.

Hva synes familiene deres om at dere er så åpne om sex på bloggen til Julianne?

De heier på oss og legger seg lite opp i detaljer her på bloggen eller i andre sosiale medier.

Har Ulrik gjort en jente gravid før?

Nei, ikke som han vet. Hehe! Men det var en jente som Ulrik hadde holdt på med FØR vi møttes som lurte han med at hun var gravid i starten av vårt forhold. Shame on her! Jeg ble om mulig mer stresset enn han. Det var heldigvis ikke sant, kun en dårlig fjortisspøk av en oppmerksomhetssyk stalker.

Angrer du på at du tok abort for 6 år siden?

– Nei. Jeg var i et forhold som gikk mot slutten. Han var feil gutt for meg og jeg var feil jente for han. I tillegg var jeg altfor ung og usikker til å bli mamma som 20-åring. Jeg vet det er mange unge og gode mødre der ute som sikker er uenige i meg her. Men jeg hadde helt feil fokus og gale verdier. Jeg var en ung og barnslig 20-åring. Ikke voksen og selvstendig, som mange andre vellykkede unge mødre er og har vært.

Kunne dere tenke dere å adoptere?

– Ja, det kunne vi. Men vi ønsker først og fremst å produsere de selv. Med eller uten hjelp.

Kommer du til å fortsette med bloggingen når du blir gravid og etter at du har blitt mamma?

– Selvfølgelig. Jeg håper at dere vil følge meg og Ulrik hele veien og i mange år som foreldre.

Hvor viktig er det yttre for deg når du blir gravid? Får vi se det berømte “magebildet” 4 dager etter fødsel?

– Utseendet er helt klart viktig for meg, men helsen er heldigvis mye viktigere. Jeg kommer til å følge alle råd jeg får av leger i forhold til både kosthold og trening. Hvordan magen min ser ut rett etter en fødsel er helt uviktig. Jeg gleder meg til å få kul på magen og kommer til å vise frem den voksende magen så ofte jeg kan!