JOBBER MED MAMMAKROPPEN

Hei, til dere som leser! Jeg storkoser meg så mye i finværet her på vestlandet at jeg nesten ikke har tid til denne bloggen, merker jeg. Hehe! Sånn blir det når jeg er sammen med familie som jeg sjelden ser. Jeg stikker alltid innom i løpet av dagen da, som nå. Helt fri tar jeg nemlig aldri. Det vet dere som følger meg fast. Men bloggen er ikke førsteprioritet på dager og i helger som dette. Det håper jeg dere forstår.

I dag har vi vært på besøk hos tanten til Ulrik og handlet forskjellige ting i byen. Jeg måtte blant annet kjøpe meg en ny lader til macen da jeg glemte min i Oslo. Litt kjedelige 800 kroner å bruke på noe jeg allerede har, men sånn er det bare. Pliktene kaller og jeg har bare 8% igjen as we speek. Etter handlingen ble det lunsj på Kraftstasjonen. Der spiste jeg en supergod grønnsakslasagne for å utjevne litt. Jeg vet ikke akkurat om det hjelper så mye, men jeg fikk i det minste en god følelse. Det har nemlig blitt for mye av det gode de siste dagene. Det er vel sånn det skal være hos svigerforeldre. Er det ikke? God mat og søtsaker fra morgen til kveld. Nam!

Bare for å ta et eksempel.. MENS jeg sitter her å skriver dette innlegget så har svigermor servert meg både godteri og brus, bare i tilfellet jeg skulle ha lyst på noe før middag om en halvtime. Skjønner dere eller? Her jobbes det med mammakroppen. Den er fantastisk mye enklere å nå, og mye hyggeligere å jobbe med enn bikinikroppen. Rart det der. Hehe! Men du vet det er på tide å stoppe når du føler deg gravid uten å være det. Jeg mener ikke noe vondt med ordet “mammakroppen” altså. Jeg er ikke redd for noen ekstra kilo når jeg blir gravid. Men inntil det må jeg søren i meg skjerpe meg. I morgen er det stopp og til uken skal jeg legge meg i hardtrening. Men nok om det. Nå er det lørdag og skalldyrsaften i denne familien. Det skal nytes til det fulle!

Neste gang vi kommer til Måløy så håper jeg virkelig at vi kan komme med en god nyhet til familie, venner og bekjente her oppe. Det er tydelig at flere venter og krysser fingrene med oss og det er veldig hyggelig. Jeg har fått mange lykkeønskninger av både kjente og ukjente i gatene og det er føles utrolig godt. Men nå som situasjonen er som den er, så har jeg bestemt meg for å leve som normalt og nyte noen glass også denne helgen. Kanskje dette blir den siste helgen med alkohol på lenge? Hvem vet..

Senere i kveld blir det derfor en liten tur ut. Jeg er usikker på hva det heter dit vi skal. Men Ulrik nevnte “Galiasen” eller noe sånt. Er det der det skjer? Sist jeg var i Måløy var vi på “Din & Min”, tror jeg. Det var da mamma og stefaren min var med på tur. Jeg kjenner jo ikke så mange her oppe akkurat, men Ulrik kjenner en del folk, så det er ekstra hyggelig for han å treffe igjen gamle kjente og morsomt for meg å hilse på.

Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen, folkens. Fortsatt god helg ♥

4 kommentarer
    1. Høyres heilt herlig ut, og kanskje er litt ekstra kos og avslapping akkurat det kroppen din trenge før han starta på den største oppgåva i sitt liv <3 syns iallfall at det e flott og sjå at du har funne kvilepulsen 🙂 kos deg i Måløy, håpa du har hatt en bra fest i kveld og ha ei fortsatt fin-fin helg 🙂 klem frå en vestlending - men det har du kanskje alt sett på dialekta 😉 Håpa det er leselig 🙈

    2. Takk for en koselig kveld 😄
      Veldig kjekt å treffe deg Julianne, du er ei flott jente!!!!
      Ta gjerne kontakt neste gang du er i Måløy😘

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg