UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor svarer du ikke på kritikken du får?

– Jeg svarer på den kritikken jeg mener det er nødvendig å svare på. Jeg får kritikk for nesten alt jeg gjør, så jeg kan ikke alltid svare på alt. Det sier seg selv.

Hvorfor mener du det er greit å bruke barn i reklame?

– Jeg har ikke sagt at det er greit eller at det ikke er greit å bruke barn i reklame. Jeg har bare sagt at Ulrik og jeg har kommet frem til en løsning som vi føler oss komfortable med i vår rolle som foreldre til Severin kombinert med vårt liv som influencere, og den løsningen går ut på at Severin aldri er avbildet i reklame. Det at jeg promoterer produkter jeg liker som mamma og det at jeg bruker navnet til sønnen min når jeg markedsfører barneting eller utstyr ser jeg virkelig ikke som noe problem.

Kan du lage et innlegg hvor du bekrefter og avkrefter rykter om deg selv?

– Jeg har gjort det tildligere her og her. Kanskje det er på tide med en ny runde?

Hva er det beste og det verste med å være blogger/influencer i disse corona-tider?

– Det beste må være at folk flest handler mer på nett og da er det naturligvis enda gøyere for meg som kan tipse om gode dealer og rabattkoder. Det verste må være at mange samarbeid og kampanjer er avlyst på grunn av varemangel og usikkerhet.

Hvorfor legger du ut så mye reklame?

– Jeg lever av reklame.

Kan du bytte header snart?

– Ja, det må jeg faktisk snart gjøre. Grunnen til at jeg har ventet så lenge er fordi jeg ønsker å være blondine på headeren min siden det er det jeg ser meg selv som. Nå har jeg jo hatt en lang periode med brunt hår, men jeg er på vei tilbake til det blonde.

Skal du klippe deg kort igjen?

– Ikke i nærmeste fremtid, men jeg trives godt med lang bob sålenge den er blond og kommer definitivt til å gå tilbake til en kortere look igjen en gang. Kanskje til høsten?

Er du på Jodel?

– Nei, jeg vil ikke meg selv så vondt og har derfor slettet appen for lengst.

Har du gått ned i vekt i det siste?

– Nei, jeg har gått litt opp i vekt faktisk. Bare noen få kilo og det er rett og slett “corona-kilo” som kommer av litt vel mye kos litt vel lite trening.. Hehe! Null stress.

Har du et godt forhold til kroppen din?

– Ja, det vil jeg si at jeg har. Det hender selvfølgelig at jeg føler på komplekser som de fleste andre jenter, men jeg har ingen komplekser som tar mye av min oppmerksomhet og det mener jeg er et sunnhetstegn.

Savner du å gå gravid?

– Faktisk ikke. Det føles rart å skrive dette, men jeg hadde så vondt overalt på slutten av graviditeten på grunn av alt vannet i kroppen min og det er naturligvis de siste ukene som er klarest i minnet. I tillegg fikk jeg jo svangerskapsforgiftning og det var ganske skremmende.

Hvilken kjendis/superstjerne ville du helst sett ut som?

– Selina Gomez! Ansiktet hennes er så nydelig!

Hvilken båt har dere?

– Vi har en Bavaria 49 ft som vi kjøpte ny i fjor.

Hva er dine beste tips for å lykkes med å finne den store kjærligheten?

– Det må være å være ærlig mot deg selv om hva du ser etter i en partner og å være positiv til ulikheter.

Hvorfor sletter du negative kommentarer på Instagram?

– Jeg sletter ikke kommentarer på Instagram.

Når kommer det ny podkast episode?

– Det kommer som sagt ingen nye episoder før hverdagen vår er tilbake som normalt. Ulrik er fortsatt permittert = hvedagen er ikke normal for oss ennå.

Hva er dine must haves når det kommer til sminke?

– Flytende foundation, et lyst pudder som matter ned foundationen, solpudder, rosa eller peach rouge, tørr higligter, øyenbrynssmike (her varierer jeg i produkter) og en lys rosa lipgloss.

Har du en plan B dersom bloggingen tar slutt?

– Nei, det har jeg ikke. Som sagt er Instagram blitt min største inntektskilde og jeg tror ikke at Instagram dør ut med det første. Følg meg gjerne på –> @pilotfrue

Har du tenkt noe mer på om du eller hvordan du skal feire 30-årsdagen din?

– Nei, det har virkelig ikke vært i tankene mine de siste ukene. Tidene er fortsatt rare og motivasjonen til å stelle i stand en stor fest er ikke helt tilstede.

Har dere et matbudsjett?

– Ingen matbudsjett, men vi har blitt mer økonomiske også i matinnkjøpene etter at corona tok oss. Minus noen få utskeielser med takeaway og restaurantbesøk. Men de er mye sjeldnere enn før.

HARRYHANDEL PÅ NETT

Reklame Gottebiten.no

Hei fra Middagsbukta! Her sitter godtegrisen selv og velter i seg ostepopp og masse annet digg, mens hun skriver til dere. Hehe! Som dere vet er Ulrik og jeg over middels glad i å handle i Sverige og drar ofte med både bil og båt over svenskegrensen på harrytur for å hamstre inn brus, mat og aller viktigst GODTERI.

I og med at grensene har vært stengte en stund har jeg blitt godt kjent med og veldig glad i Gottebiten.no. Der får jeg tak i mine og resten av familiens favoritter til ekstremt gode priser. I tillegg er leveringen rask og alle avgifter er inludert i prisen (toll, moms og skatt). Så ja.. Hva venter du på? Bestill brus og godteri til svenske priser du også!

–> Med rabattkoden PILOTFRUE får du en pose Twist når du handler på Gottebiten.no her! Legg en pose Twist XXL 550g i handlekurven, skriv deretter inn rabattkode PILOTFRUE så får du Twist for 0 kroner. Bare hyggelig, folkens og gooood helg 🍭 🍬 🍫

I ❤️ HARRYHANDEL 😋

Å VOKSE OPP MED SPONSORER

Da jeg la meg i går kveld ble jeg liggende å tenke. Tenke på Severin. Tenke på hvor heldig han er som er frisk og som har en kropp som fungerer. Tenke på hvor godt han har det som får vokse opp med to foreldre som elsker han over alt på denne jord og som virkelig har kjempet for å få han til verden. Tenke på hvor trygt han har det som er omgitt av en stor familie med tanter og onkler, med alle besteforeldre og til og med oldeforeldre i livet som verner om han. Tenke på hvor fint han har det med tre voksne hjemme som gir han full oppmerksomhet hver eneste dag, med to hunder i huset som alltid vil være rundt han og med flere venner i barnehagen som gleder seg til å leke med han mandag til fredag.

Jeg ble liggende og tenke på hvor gøy det må være å leve som Severin med eget rom, stor hage, en barndom med sommerferier på sjøen, med utenlandsreiser i minnet og med overflod av leker. Tenke på at han ikke mangler noe essensielt i livet og at det er vår jobb som foreldre å lære han å sette pris på alt sammen. Med alt sammen så mener jeg først og fremst den enorme kjærligheten han opplever, men også det materialistiske.

Jeg ble liggende å tenke på hvor enkelt han vil få det uten noen økonomiske bekymringer i fremtiden. Tenke på hvor privilegert han er som får velge sitt eget liv med en pappa og en mamma som vil respektere, støtte og sponse han uansett i kjærlighet, i utdannelse, i jobb og i karriere. To stolte sponsorer som vil følge han gjennom livets oppturer og nedturer. To stolte sponsorer som aldri vil slutte å gi.

Alle barn burde hatt det så bra som Severin. Han er heldig.

NEW IN: CUBUS!

Reklame Cubus

Hei fine folk! Håper dere har hatt en bra start på uken og at dere er godt i gang med alt av gjøremål. Jeg henger litt etter, men det er ene og alene min egen feil. Jeg har nemlig skikkelig mandagsfølelse i dag siden vi levde som om det var søndag i går ved at vi holdt Severin hjemme en ekstra dag fra barnehagen og koste oss som om det fortsatt var helg. Apropos det.. Jeg er ikke gravid selv om det nesten så sånn ut på bildet som Ulrik la ut av meg på story i går. Magen min var bare full av taco og godteri. Hehe!

Planene for resten av uken er å komme godt i gang med treningen igjen. Jobbe masse med samarbeid og dra ut med båten fra torsdag. Jeg ser at det er meldt varmere og varmere vær fremover og det er sååå deilig å se! Er det sommeren som kommer, tror dere? Den er hjertelig velkommen!

Her er mine siste innkjøp fra Cubus. Som dere vet er jeg over middels glad i nattøy og derfor har jeg skaffet meg favorittene mine i noen nye og freshe farger, i tillegg til masse annet som dere ser under..

Pysjskjorte HER & Pysjshorts HER

Nattskjorte HER

Kjole HER

Genser HER Shorts HER

⎟ Skjørt HER

⎟ Bukse HER ⎟Genser HER

Bukse HER Genser HER

TILBUD: Nå får du forresten 3 for 2 på alt av undertøy og badetøy her (Cubus spanderer den billigste)! P.s. Cubus har alltid GRATIS hjemlevering 😀 

17. MAI I BILDER

Håper dere hadde en fantastisk 17. mai uansett hvor og hvordan dere feiret. Vi kjørte som sagt båt i tog sammen med mamma, Benedicte og John Adrian og toget gikk fra Slemmestad til Kalvøya og ut gjennom sundet ved Snarøya. Det var en kjempefin tur som vi alltid kommer til å huske med tanke på at dette jo var en annerledes dag enn hva vi er vant med. Annerledes, men like fin og minnerik. Etter toget dro vi til Aker brygge og der ble vi faktisk liggende helt til i dag..

Jeg vet at jeg har vært litt fraværende på bloggen de siste dagene og grunnen til det er rett og slett at jeg hadde lyst på noen dager fri, men nå er jeg tilbake og klar for en ny uke med hyppigere oppdateringer. Vi snakkes mer i morgen 😀

17% RABATT PÅ ALT!

Reklame Nelly

Yeeey! Nelly feirer Norge med en supergod deal og gir oss hele 17% rabatt PÅ ALT! Og som jeg nevnte tildigere denne uken har Nelly sluppet en ny sommerkolleksjon som Bianca Ingrosso fronter og nå kan du altså få 17% rabatt på alle disse nyhetene! Tilbudet er gyldig til og med 17/5 klokken 23:59 (gjelder ikke på andre salgsvarer).

17% RABATT:

Kjole HER Topp HER

17% RABATT:

Blazer HER Skjorte HER

17% RABATT:

Kjole HER Øredobber HER

A SELFIE A DAY

Reklame Nelly

Hei mine kjære venner! Jeg håper dere har hatt en fin dag og uke så langt og at dere er i rute med tanke på 17. mai. Vi begynner å få det meste på plass. Nå gjenstår bare litt baking og pynting. Jeg har nemlig takket nei til alt av spons av kaker, ballonger og pynt i år fordi jeg ikke orker å merke hele dagen som “reklame” eller “annonse” på stories og her på bloggen. Også fordi jeg har lyst til å vise frem vår største stolthet, nemlig Severin. Han kommer til å knuse mange hjerter med sin nye festdrakt som Ulrik var så snill og kjøre rundt fra butikk til butikk for å få tak i, siden størrelsene naturligvis begynner å bli utplukket. Hehe!

Apropos bilder.. Jeg fikk en merkelig tilbakemelding på selfien min på Instagram (@pilotfrue) i går med teksten: “A selfie a day keeps insecurities away“. Personen mente at det var galt av meg å oppfordre til å ta selfies da det er mange unge der ute som blir usikre av å ta bilder av seg selv, og at det visstnok er det samme som å si at man ikke bør spise fordi da blir man tynnere. Det skal sies at personen også skrev selv at dette var en drøy sammenligning, men h*n mente likevel at effekten blir den samme for noen. Altså, hva i alle dager?

Jeg tenker alltid over hva jeg deler og hvordan jeg ordlegger meg for ikke å være et dårlig forbilde, spesielt for mine yngste følgere (selv om hovedmålgruppen min er fra 25-34 år). Se innsikten min fersk fra Instagram her:

Jeg juger aldri, men det er oftere og oftere at jeg lar være å dele tanker og meninger om temaer som jeg vet provoserer. Noen synes kanskje at det er dumt at jeg holder igjen, fordi meningene mine er en del av personligheten min. Mens andre synes det er behagelig at jeg fremtrer mer nøytralt og tenker at jeg da gjør “mindre skade” som influencer. Jeg ønsker selvfølgelig ikke å påvirke negativt på noe som helst måte og jeg blir faktisk lei meg når jeg får inntrykk av at folk ser på meg eller snakker om meg som et dårlig forbilde.

Uansett.. Jeg tør å mene at man skal bruke tid på å smile til seg selv hver dag enten det er i speilet eller det er i kameraet på telefonen fordi det gjør noe positivt med deg og med humøret ditt. Jo flere smil du gir til deg selv jo mer glad blir du i deg selv, tror jeg. Stort smiiiiiiiiil fra meg 😀

Du finner den nydelige blusen min her (17% rabatt nå)!

 

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame Nelly & Cubus

Hvorfor har dere ombestemt dere angående å sende Severin i barnehagen?

– Vi har ikke ombestemt oss. Vi har bare avventet med å sende Severin i barnehagen til vi følte oss mer trygge, noe vi nå gjør.

Hva er det neste store dere sparer til?

– Det neste store jeg sparer til er en fet sparekonto. Hehe! Etter det vil jeg spare til en ny og eksotisk familieferie. Åh, som jeg savner å reise!

Hvorfor skal Regien bare være hos dere i 2 år?

– Aupairordningen gjelder i utgangspunktet bare to år av gangen her i Norge. I Sverige er det kun 1 år av gangen.. Det er visstnok mulig å søke om flere år i Norge, men i og med at Regien fyller 30 i år så er hun “for gammel” i følge regmementet til å fortsette som aupair etter at kontrakten vår er ferdig.

Hvordan jobber du og Ulrik med forholdet nå som dere begge er hjemme hele tiden?

– Jeg vil ikke si at vi “jobber” med forholdet fordi vi har det bra, men vi tar begge litt ekstra initsiativ i disse dager på hver vår måte med å si fine ting til hverandre og ved å gjøre hyggelige ting for hverandre for å holde på gnisten.

Prater Severin mye?

– Ja, VELDIG mye og det er utrolig gøy 😀

Hvor ofte synes du det er nødvendig med husvask?

– Jeg synes det er nødvendig med en grunndig husvask en gang i uken og støvsuging hver dag. Vi har jo hunder og en soon to be 2-åring i huset så det blir mye hår og smuss på gulvene.

Hva slags planer har dere for sommeren som kommer?

– I sommer skal vi bruke båten mest mulig og nyte landet vårt på kryss og tvers. Dersom grensene åpner vil vi bevege oss til Sverige og muligens Danmark. Ellers skal vi være så sosiale som mulig med venner og familie som vi har savnet lenge.

Når skal dere starte opp podkasten igjen?

– Jeg tror ikke vi starter opp før Ulrik er tilbake i jobb igjen. Det høres kanskje litt rart ut, men det er planen per i dag.

Når tror du Ulrik kan begynne å fly igjen?

– Vet ikke. Spør Erna 😉

Har du tapt mye inntekt på grunn av Corona?

– Jeg har heldigvis klart å beholde lønnen min på 60 000 (før skatt), men det har vært mindre annonser og endel planlagte  samarbeid som har blitt avlyst og satt på vent de siste månedene, og det merkes med at det kommer mindre penger inn i firmaet.

Hvordan er økonomien deres i disse dager?

– Den er naturligvis dårligere enn før, men vi har jo noen oppsparte midler så vi klarer oss.

Skal dere være med i neste sesong av Bloggerne?

– Nei, det skal vi ikke.

Hva skjedde med Jentesnakk?

– Vi bestemte oss for å avslutte Jentesnakk fordi vi var tre jenter med veldig ulik timeplan og dermed ble det vanskeligere og vanskeligere å planlegge innspillingene. Hvis du lurer på hvordan det går med Kaja og Desiree fra Jentesnakk kan du stalke de her –> @kejhj & @yvonnedesiree. <3 <3

Er du fornøyd med kroppen din?

– Ja og nei. Ja, fordi den er frisk og fungerer bra. Nei fordi jeg har kommet ut av de gode rutinene mine som gjør at jeg føler meg på mitt beste.

Hvordan har du det i denne spesielle tiden?

– Jeg har det heldigvis bra og føler ikke at jeg har noe som helst å klage over selv om det selvfølgelig er trist at Ulrik er permittert fordi jeg vet hvor glad han er i jobben sin og ser hvor mye han savner den vanlige hverdagen.

Hva er det negative med jobben din som blogger/influencer?

– Det eneste negative med min jobb som jeg kommer på nå er at jeg ofte blir misforstått og dømt ut ifra misforståelser.

Skal du slutte å blogge?

– Jeg har ingen planer om å slutte og blogge fordi jeg fortsatt synes det er gøy og givende. Men det er ikke lenger bloggen som er min største inntektskilde, det er Instagram @pilotfrue.

⎟ Kjole HER (-20%)⎟ Hatt  HER (kun 89,-)

NEW IN: NELLY

Reklame Nelly

God mandag, folkens! Jeg har lyst til å starte denne uken med å vise dere mine siste innkjøp fra Nelly i ekte fjortisstil. Hehe! Neida, men jeg vet at det er kulere å se plaggene på meg enn bare disse kollasjene mine som jeg er blitt så glad i. Når det er sagt så virker det som om mange liker kollasjer også, så jeg går for en god miks fremover og må ærlig innrømme at det fortsatt er gøy med selfies selv om jeg er 30.

Omg! Har dere forresten sett det nye sommerkonseptet til Nelly som Bianca Ingrosso fronter? Hvis ikke bør du sjekke det ut her! Min favorittkjole er definitivt denne.

⎟ Hatt HER⎟ Topp HER ⎟ Shorts HER

⎟ Bluse HER Jeans HER

Sett HER

Sett HER

Kjole HER

Sett HER

Sko HER

 

20% RABATT PÅ KJOLER HER!